rose22
|
Ojla septemberke! Evo mene iz zatišja.Madona ste tolk napisale da sem komaj uspela vse prebrat. Ja midve z Nejo sva pa od danes naprej en teden čist same,si bom kar mal živčke pomirila. No novosti.Un šocl mi je napisal mail da je bolje,če se ne vidiva več ampak,da ne bo stikov prekinu.skratka jaz sem ga poklicala in mu povedala svoje,da to ni za nikamor,da ne moreš tako delat z ljudmi,če ti pač nekdo ni,mu to poveš in srečno.In je komaj prišel do besede pa rekel da sploh ni mislil tako,da bi šel rad po isti poti,samo da je vse skupaj za njega preveč hitro.Da v resno zvezo se še ne more spustit.In da je dobil občutek kot da jaz pa želim takoj v resno vezo.In pol sem jaz njemu komaj dotajčila,da za resno zvezo moreš človeka najprej sploh poznat,ugotovit,če imata iste interese,če ju vodijo v življenju iste stvari.Itaq da z nekom ko ga poznaš šele mesec ali dva ne moreš rečt da sta pa že kar resen par.Sva pač kolega,s katerim je šlo mogoče za ta čas malo predaleč ampak še zdaleč ga nimam za svojega fanta.In glede na to kaj je naredil v tem času je moje zaupanje do njega na čisti nuli in iz tega jaz pač ne morem nekaj gradit,pa tud nekih osnovnih temeljev nima za to.No in pol se je mal pomiril,ampak še vedno ne vem kaj bo rekel na vse to.Sem ga po moje čist iz tira vrgla,ker sem najprej tolk vpila na njega da pol ko sem vtihnila nekaj časa sploh ni vedel ala naj kaj reče al naj kar odloži. Ja treba je bit mal pasji včasih. Kar se pa moje lepotičke tiče.Danes sva bili v Lj,ker je njen prečudoviti dedi šel na morje brez osebne in sva mu jo peljali,pol pa sva šle pa še mal v službo pogledat in se pokazat.Vam povem,da so ble tolk vesele,pa čist so mi jo požulile,ena je celo dobla solzne učke in rekla,da ko pride domov,da bo desca kar na postlo vrgla pa hočeš nočeš mi boš otroka naredu. Zobke še čakamo,smejimo se vsak dan ko zmešane,spimo celo noč,kašice je ko zmešana,komaj folgam v usta devat. No da ne bom preveč dolga.Grem jo mal pocartat k se mi tolk smeji.
25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!
|