dalin
|
Me je bilo kar strah ,koliko bom imela za prebrati ta vikend na RR,no pa ni bilo panike,saj je vladalo zatišje. Julam-tudi mi smo bolni,sicer take vročine nimamo kot vi,ampak vseeno.V soboto popoldne je bil skoz nekaj tečen,ko je šel pa spat,se je pa zečelo s smrkanjem .Včeraj je dobil še vročino,ne veliko,največ je bila 38,danes je pa nima več.Še vedno pa smrka in nosek ima čist zabit,čeprav mu ga spiram s fiziološko.Smo pa danes ponoči malo bolj spali kot včeraj.Mogoče sem tudi sama napako naredila v soboto,saj sem mu dala ob pol sedmih zvečer HIPP-ovo kašico,tisto ki se zmeša z vodo,okus banana in jabolko,pol sem ga šla skopat in še dojil je preden je zaspal,pol se je pa ponoči kar matral saj se je prenajedel,po moje.Mu ne bi smela vse naekrat dati za pojesti. Je pa jedel v soboto opoldne za kosilo pire iz korenčka in krompirčka. Sicer pa me zanima kako ste ve začele z GH.Ste kar prvič celoten obrok zamenjale namesto mleka,ali ste postopoma uvajale en obrok GH?Jaz sem malo te stvari že pozabila in pojma nimam kako naj naredim da bo prav. Kdaj ste pa popoldansko dojenje zamenjale za obrok GH? Kdaj ste poskusile dati sadje,dopoldne namesto kosile,da ste vidle kako je prenesel ali kar popoldne.Ma jaz nimam pojma,boste rekle škoda da imaš že tri otroke pa nič ne veš .Ma kaj čmo,bo že boljše.Sicer pa ,ker gre naš spat ob sedmih zvečer,kdaj naj mu pa dam rižolinota,saj če mu dam recimo ob štirih,petih popoldne sadje,mu ne morem že čez eno uro dati rižolino,pol pa kopanje ob sedmih pa še joškolino.Mu ne bo preveč . ženske. Julam-se pa strinjam s Tevžo,če ima tvoj že tretji dan vročino,kar lepo k zdravniku.Naš danes nima vročine,čeprav mu je nisem nič zbijala,ampak tako je bilo tudi prejšni mesec:en dan vročina,drugi dan ne,čez dva dni je začel kašljati,tako da sva na koncu bronhitis fasala.Držim pesti,da se mi ne ponovi zgodba prejšnega mesca. Kar se tiče vrta in rožic,če ne bi bilo tašče,ne bi bilo nič od vrta,saj nimam pojma kako in kaj,bo pa treba počasi začeti tudi v tej smeri kaj narediti.Pa tudi pri meni čisto vsaka roža "crkne". Pri nas je oblačno z dežjem,ampak nič hudega,saj ven itak ne morem, ko pa se pozdravimo naj bo vsak dan sonček . Lepo se imejte in pišite kaj!