|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.3.2007 8:10:35   
incabinca
Dobro jutro!

Pa je spet nov teden... pa dež. :(  Imam občutek, da bo danes tak težek in dolg dan - ta pravi ponedeljek. Lovo je pa itak skoz po malo sitkan, je že cel teden v taki fazi da je napol zdrav, napol bolan.... :(  No, vsaj driske nima več, nosek ima pa že kaka dva tedna zamašen. A je to normalno???

BB - jaz sem ga zanč malo ujela.... ma men to ni všeč, tudi o ljudeh ki se sploh prijavijo gor, imam svoje mnenje...

Vrt - mi ga vsako leto mal skrajšamo user posted image itak nima nihče ne časa in ne veselja zanj.

Peka - zanč sem šla delat mufine - namesto da bi se mi napihnili, so mi skup zlezli. Tolk o tem. user posted image Tako da bo še kar merkator moj najboljši sosed.

Včeraj je Lovro pri moji "nesojeni tašči" user posted image jedel špinačo, pa pire krompir - se je kar oblizoval okrog ust. Pa še mal mesa, smo mu čisto na tenko nasekljali pa zraven dali.   Kako daleč ste vi pri GH?

Aja, meni zanč na cepljenju spet niso nič omenili glede krvi in vode. Pa sem na med.over.net prebrala, da se to pediatri sami odločijo kdaj bodo vzeli - eni pri šetih, drugi pa pri devetih mesecih.

No punce, zdaj se pa kaj oglasite, vikenda je konec!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.3.2007 8:42:32   
ajne
hojla,

jest sem že v akciji, ajdica spi poleg mene, jest pa sem že dva stroja zložila, pa enga dala prat in enga sušit. pišuka je teh cunj.

tejcha, ja zame je kenguru zakon, k tko najlažje obe "utrudim" user posted image .

sicer pa sem zdele na poti na UE, ker sem ugotovila, da tavelki pupi potni list velja do julija, za vstop v egipt pa mora veljat vsaj še pol leta. in seveda letim urgentno na UE, da mi ga bodo izdali do sobote. mah, če bi enkrat šlo vse normalno skoz, bi bil pa tud praznik.

sem že tak mini seznam za lekarno tud pripravila, k mava jutri cepljenje, pa bom pediatru še za kak recept rekla za kako zdravilo za vsak slučaj.

sicer pa ajdica je GH ko velika. sem ravno ugotovila, da poje več kot tavelika. in tudi ona je včeraj pridelala prvi pravi kakec user posted image user posted image user posted image . smo res smešne kaj vse je pomembno, ne?

julam, kaj je s tvojim plavanjem? imam občutek, da nič posebno dobrega, k nisi nič napisala...

tale dež je pa res brezvezen. danes bomo očitno bolj ko ne kar doma. sem pa čekirala temperature v Dahabu in ima morje 22 stopinj, temp. zraka pa 27 - 30. komi čakam...

zdele se je ajdica zbudila, tko da letim na UE. se še potem kaj javim.

čau

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.3.2007 8:48:52   
julam
oj, a lahko mal pojamram? moj user posted image že tretji dan kuha: sploh ne pade T pod 39 user posted image . Tako se mi smili. Da ne govorim, da noče nič jest, samo dojil bi se, tam pa ni za cel obrok, kaj šele za cel dan. Tako da ga pristavlam na 1 uro, podnevi in ponoči user posted image . Spat hoče samo pri meni, cel čas po malem jokca in stokca. Skratka, ko ozdravi, bo potrebna ena temeljita prevzgoja, saj se bojim, da bo želel še naprej nočno dojenje,  pa uspavanje na rokah, ... .Ah samo da bi šlo čim prej mimo, pa da ne zadane virus še tavelikega!
Pri GH sva bila že kar uspešna, ta teden sem nameravala meska uvesti. Sicer je kar velik del zelenjave (špinačo mu moram še dat), pa ajdovo in proseno kašo, polento, od sadja ga pa šparam in za1x pozna jabolko, hruško, slivo in rozino. Banana je naslednja na spisku.  Se pa bojim, da bova po tej bolezni spet na začetku user posted image ...
Goveja juhica je meni zakon, pa še otroci jo imajo radi. Tako da jo jaz pogosto kuham. Meni se zdi pa to tako enostavna hrana, samo v pisker zmečeš in se samo kuha. Jaz dam včasih še krompir kar notri, pa je kosilo narejeno.
Vrt bi si tudi jaz želela, pa imam dve levi, še rože mi vse pocrkajo. Tako da to prepuščam taščici.

Čuvajte vaše škratke, da bojo zdravi! Ni ga hujšega kot je bolezen!

Se opravičujem za jamranje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.3.2007 9:23:25   
tevža
jutro!

tako, vikend je za nami in lepo vreme tudi user posted image . sicer bo pa kakšen dan tudi malo pasalo lenarit doma, tako v pižami pa po tleh med igračami.

ta vikend smo imeli prvič na jedilniku špinačo in pire krompir in je jedel takoooo z veseljem, da sem ga z žlico komaj dohajala. z mesom bom pa počakala še kakšne 14 dni.

spali smo odlično in sicer od 19.20 do 7h. glede spanja ponoči je pa res zelo priden. sicer tudi čez dan ne nerga, a kakšno urico več spanja bi si pa lahko privoščil, že zavoljo mamice user posted image .

julam - glede na to, da vama že 3 dni temp. ne pade, bi bilo dobro da gresta k dr. in če lahko, naj ti pije čim več tekočine. take care!!user posted image

bodite pridne in izkoristite dan za cartanje...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.3.2007 9:55:15   
princes
Dobro jutro..

No danes bomo pa zgleda vse za računalnikom...user posted image Bova pa mal dežka gledali čez okno..user posted image
Dobro, da sem si kartico BB nabavila..user posted image
Bova malo spremljali, kaj jim dogaja v hiši...user posted image

Julam, upam da Amadeju čimprej vročina pade..Bošček, pa res čimprej k P....user posted image

Tevža hvala za recept, bom tud jaz en dan naredila, seveda po dieti..user posted image
Ta vikend nisva uspela fug sčistit, tko da še ne vem če para kaj učinkuje..user posted image

Zgleda smo pa vsi imeli ta vikend špinačo pa pire krompir..user posted image
Tud mi smo dali Lii malo juhice, pa špinačko in krompirčka, samo je na koncu vse izbruhala...user posted image
Jaz nevem, saj papala je, ji je bilo všeč, pol pa nevem..
Njej vse kar ji dam se ji kar dviguje...user posted image Sem se kar ustrašla..
Tko, da sem rekla, da bom šla kar čisto počasi, žličko po žlički..user posted image
Zgleda je samo naša Lia tak nejedec GH...user posted image

Midve greva pa na plavanje 21.3..
Ajne, a vedve že hodita??

Lep deževni dan...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.3.2007 11:28:59   
tevža
no, pri nas že poleg dežja tudi naletava sneg...kako je temačen dan.

princes - pa to so zdravi piškotki... sploh pa s Tevžem user posted image  misliva, da ti diete res ne rabiš.

goveja juha pa ni moja omiljena hrana, tako da je sama ne kuham. možek se pa z njo zadovolji 1x/teden, ko greva k njemu domov na kosilo na ta pravo nedeljsko; juhica, pečenka, restan krompirček, solata. jaz sem sicer bolj ljubiteljica testnin, pa kakšne dobre zelenjave in mesa, ki mi ga pripravi user posted image . je odličen kuhar! 

no, zdaj je pa malček poniknil v svoj opoldanski spanec, jaz pa hitro primem za likalnik.

ciao

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.3.2007 11:30:00   
dalin
user posted image
Me je bilo kar strahuser posted image ,koliko bom imela za prebrati ta vikend na RR,no pa ni bilo panike,saj je vladalo zatišje.
Julam-tudi mi smo bolni,sicer take vročine nimamo kot vi,ampak vseeno.V soboto popoldne je bil skoz nekaj tečen,ko je šel pa spat,se je pa zečelo s smrkanjemuser posted image .Včeraj je dobil še vročino,ne veliko,največ je bila 38,danes je pa nima več.Še vedno pa smrka in nosek ima čist zabit,čeprav mu ga spiram s fiziološko.Smo pa danes ponoči malo bolj spali kot včeraj.Mogoče sem tudi sama napako naredila v soboto,saj sem mu dala ob pol sedmih zvečer HIPP-ovo kašico,tisto ki se zmeša z vodo,okus banana in jabolko,pol sem ga šla skopat in še dojil je preden je zaspal,pol se je pa ponoči kar matral saj se je prenajedel,po moje.Mu ne bi smela vse naekrat dati za pojesti.
Je pa jedel v soboto opoldne za kosilo pire iz korenčka in krompirčka.user posted image Sicer pa me zanima kako ste ve začele z GH.Ste kar prvič celoten obrok zamenjale namesto mleka,ali ste postopoma uvajale en obrok GH?Jaz sem malo te stvari že pozabila in pojma nimam kako naj naredim da bo prav.user posted image Kdaj ste pa popoldansko dojenje zamenjale za obrok GH? Kdaj ste poskusile user posted image dati sadje,dopoldne namesto kosile,da ste vidle kako je prenesel ali kar popoldne.Ma jaz nimam pojma,boste rekle škoda da imaš že tri otroke pa nič ne vešuser posted image user posted image .Ma kaj čmo,bo že boljše.Sicer pa ,ker gre našuser posted image  spat ob sedmih zvečer,kdaj naj mu pa dam rižolinota,saj če mu dam recimo ob štirih,petih popoldne sadje,mu ne morem že čez eno uro dati rižolino,pol pa kopanje ob sedmih pa še joškolino.Mu ne bo prevečuser posted image .user posted image ženske.
Julam-se pa strinjam s Tevžo,če ima tvojuser posted image že tretji dan vročino,kar lepo k zdravniku.Naš danes nima vročine,čeprav mu je nisem nič zbijala,ampak tako je bilo tudi prejšni mesec:en dan vročina,drugi dan ne,čez dva dni je začel kašljati,tako da sva na koncu bronhitis fasala.Držim pesti,da se mi ne ponovi zgodba prejšnega mesca.user posted image
Kar se tiče vrta in rožic,če ne bi bilo tašče,ne bi bilo nič od vrta,saj nimam pojma kako in kaj,bo pa treba počasi začeti tudi v tej smeri kaj narediti.Pa tudi pri meni čisto vsaka roža "crkne".
Pri nas je oblačno z dežjem,ampak nič hudega,saj ven itak ne morem,user posted image ko pa se pozdravimo naj bo vsak dan sončekuser posted image .
Lepo se imejte in pišite kaj!

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.3.2007 11:32:35   
Tanyka
Zasnežen pozdravček

Pri nas ful sneži-menda je že 5 cm snegauser posted image user posted image .Vse je belo, letos pa nam vreme pošteno godeuser posted image
Upam, da čimprej poneha, zdaj pa res ne rabimo več snega.
 Drugače pa sma prejle prispela iz posvetovalnice.Naše nove mere so 7800g in 67 cmuser posted image user posted image
Sma bila pohvaljenauser posted image .
Dobil je tudi tretjo pikici, kri je ok, le vodo morma še enkrat oddat-je bilo nekoliko več bakterij prisotnih.Mogoče od pleničk, ali od vlažilnih robčkov.Bomo videli.

Špinača pa pireuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj smo se v zoo zmenile ali kajuser posted image user posted image user posted image
Mi smo jo imeli v soboto-Rene jo obužujeuser posted image user posted image user posted image , krompir nekoliko manj ampak pomešan z špinačo gre brez problemauser posted image .

No toliko za zdaj, grem malo pospravit, počakam, da se Rene zbudi, in potem po Laro v vrtec.

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
19.3.2007 11:45:32   
ZALA ADL
Halo,halo!

No končno sem uspela do RR pridet. Zala spi, mami pa hitro za računalnik. V ZOO je blo ful fino, ste vse tok simpatične, pa prijazne, pa čist nč fineuser posted image user posted image user posted image . Tevža pičkoti so bli super, Princes ti na dijeti ja halo, kam naj pol jest grem, a na kakšno multi, multi dijeto.

Slike sem dala gor. Geslo je tudi zivalskivrt. A mi zna katera razložit, kako se dajo te ikonce gor, bližnice do albuma, e- maila... spodaj.user posted image No jst se trudim že neki cajta, pa nimam pojma.user posted image

V petek smo Zali kupli avtosedež, pa še sončna očala. Ko ji jih nataknem, v isti sekundi ful pridna rata, pa sploh si jih nč dol ne vleče. Pa kupla sem ji kremo za sončenje od Vichy-a, jo je prejšnji teden po obrazu kar ma sonček, čeprav sva se bol v senci skrivale. Sam zdej pa itak zgleda, da ta teden ne kreme, ne očal sploh ne bova rable. Upam da so bo kej razjasnilo, drugač bo kar dolgčas.

Še dve slikce od Zale:

user posted image

user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
19.3.2007 13:00:35   
princes
sneeeeggg...neeeeeee..
A res Tanyka..
Ne da se mu no...user posted image

Glede piknika, jaz sem za..user posted image
Tud pri nas mamo velik vrt + bazen, tko da lahko poleti naredimo pool party..user posted image
Rožice imam pa poleti zelo lepe, jih vsi sosedi občudujejo..user posted image

Mene tud mal bega tole glede GH, a ste kar takoj polne obroke začele...user posted image
Ok mi se že dva meseca uvajamo, pa mi še ne poje za en obrok...user posted image Pa vedno mi moj pravi, da ne smem potem takoj mleko čez, da ji ne bo slabo..user posted image
kako ste pa ve, par žličk zelenjave ali sadja, pol pa takoj mleko, ali čez nekaj časa...user posted image

Ma ne saj ne rabim nevem kakšne diete, sam zdaj malo bolj pazim, kaj jem..Zdej sem že lepo shujšala, še mal fitnesa, da vse malo utrdim..Ja poletje se bliža, in kopalke..user posted image

Dalin, vam pa tudi želim čimprejšnje okrevanje..

Zdej grem pa malo skuhat...

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
19.3.2007 13:16:05   
yennika
Alo, tudi iz Koroške en zelo zasneženi in mrzel pozdrav!Blek!Imamo le 2 stopinji.
Tudi mi vemo naše nove mereuser posted image 7940, 68

Ste že vpisale vaše sončke v vrtec?Tukaj se začne vpis jutri in traja cel teden.Mi je že zdaj hudo, ko se spomnim, da bo mogel it septembra.Samo kaj čemo, v službo ga ne morema vzeti s sabo.

Danes je imel malek na jedilniku zelenjavno juho z osnovo kurje juhice.Tudi meseka je že poskusil, kuhanega v juhici, pa ga je kar lepo jedel.

Zelo rad ima tudi bebi kekse, je tak ponosen ko ga lahko  sam drži.user posted image

Dalin, jaz mu dam rižolino pred spanjem, po vseh najinih ceremonijah, ko je že v pižami, na vrh pa zahteva še obvezno joškolino, tako kot tudi po vsakem obroku in potem samo še pade v posteljo.Opoldan dobi juhico, popoldan zamalico pa kako sadno kašico.Obožuje marelico.

Tiste, ki imate program TV 3 nujno glejte v sredo ob 20ih dokumentarca To čudovito dojenje, ko dojijo nekatere mamice do 8 leta in se jim zdi to popolnoma normalno......user posted image

Pa še ena fotka za lep dan

user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
19.3.2007 13:44:46   
julam
Ajne, itak da za plavanje ni več frej. Sem pa na čakalni listi, če slučajno kdo zahinavi. Ampak meni je bilo rečeno, da je prva ura šele 7.4. user posted image Pa nehi nas rajcat s sončnimi, poletnimi T Egipta. user posted image user posted image
Amadejčku je vročina končno padla in že celo dop spi, vmes edino malo pocuza mlekca. Pediater pravi, da gre za eno zoprno virozo, pri kateri vročina vztraja več dni. Ne vem, kje smo staknil ta virus user posted image ! Sej se ne gibamo po zaprtih prostorih. Ah, te hudiči poluftu letijo! Skratka, čuvajte svoje sončke!

Dalin, meni je bilo uvajanje enaka pustolovščina kot prvič. Sicer pa nisem kaj veliko komplicirala (uau, da jaz 1x nisem komplicirala user posted image user posted image user posted image ), dop sem dala novo jed, pop pa že znano. Pa jaz sem malo mešano dajala, enkrat na novo sadež, drugič zelenjavico.  Pa takoj sem začela z 2 obrokoma, ker pač mleka nisem imela dovolj. Sicer pa še nisva v celoti zamenjala dojenja - včasih hoče še kaj popit po GH, včasih ne. Zvečer pa je naš ob 19 navadno že koma in mu ni za žlico, zato dajm za sedaj večerno mlečno zadevo (rižolino, polenta...) ok 18. Ko bomo pa jogurtke in skutke čez ene 14 dni uvedli, bo treba pa že en urnik počas nardit. Nekak si ga predstavljam takole: jutraj dojenje, ok. 10h sadna kašica, ok. 13 kosilo, ok 16 skutka/jogurt s sadjem, ok 19 mlečna kašica. Po kopanju pa še kakšna kaplja za lahko noč. HMMM, tole bi bilo idealno user posted image . Bomo videl, kako si bo sinko zamislil.
Princes, jaz počakam ene 15 min, da se mu GH mal posede. Je pa odvisno, koliko poje, če samo 2 žlički, potem jaz ne bi čakala. Sicer sem pa jaz postopoma večala količino (prišla sva do nekje 140ml max).
Madonca, sem dipl iz GH user posted image !

Ja, Tanja, en grill party bi bil super. Pa če bi bili možiclni zraven, tudi, da bi me imele malo več časa. Vsaj jaz se, s tavečjim zraven, ne morem nič zmenit, saj ga je treba cel čas pazit in se z njim dajat.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 13:48:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
19.3.2007 14:16:49   
ajne
julam, 7.4.?? pa to je ja sobota?? no ja, midve greva prvič 5.4. ker en teden prej nas ni... 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
19.3.2007 14:40:25   
julam
Ajne, mogoče sem jo narobe razumela, sem pa izrecno spraševala za čet ob 12. Mi je pa sigurno rekla, da je prva ura šele aprila, ker začnejo 1 teden kasneje kot na DIF-u. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
19.3.2007 14:59:36   
incabinca
joj kako je danes težek dan :( pa še glava me spet neki boli... user posted image

GH: midva imava tako: zjutraj mleko, malica: sadje, kosilo +mleko, malica:sadje/sadni napitek/skutica/..., večerja: mleko.
Za malico imava že dolgo samo sadje, brez mleka, pri kosilu naredim tako da ga najprej nahranim, potem previjem, nato mleko, pa nima nikakršnih problemov. S količino kosila ne pretiravam, čeprav mi je zadnjič zdravnik rekel, da lahko začnem s kosilom kot samostojnim obrokom.
Sicer pa jaz s tem nimam nikakršnih problemov, Lovro je zaenkrat dobro sprejel še vsako hrano, ki sem mu jo dala. user posted image

vrtec: jaz sem ga vpisala če par dni po rojstvu. user posted image pri nas v Kamniku je ful panika z vrtci, vsako leto namreč ostane več kot 400 otrok brez vrtca. Situacija se sicer izboljšuje, februarja se je odprl en privat vrtec, ki sprejme 90 otok, pa septembra še eden, ki bo sprejel 150 otrok, ampak je to še vedno premalo. Pa še ful mladih družin se je oz. se bo priselilo.. tko da sploh nimam pojma kaj bom, če ne bom dobila :(  moja mami ga ne bo mogla merkat, bo še dolg hodila v službo, je stara šele 41 let! user posted image

diete: meni tudi ne grejo, če shujšam, shujšam samo s športanjem.

aja pa še to: jaz imam pa novo frizuro... kratko. user posted image

papa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
19.3.2007 15:02:41   
incabinca
SOncIca: moj Lovro je isto bolj mehek pa to, pa mi je dal zdravnik naponico za fizioterapijo, pa ful pomaga.  Sva samo parkrat tiste vaje ponovila, pa že spretno lovi nogice.

pa še nekaj, jaz sem danes končnodobila odločbo za otroški dodatek... celih 66 € mi bodo dal... sem pričakovala  mal več. user posted image

< Sporočilo je popravil incabinca -- 19.3.2007 15:04:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2467
19.3.2007 15:12:06   
Tanyka
Pri nas še vedno ful snežiuser posted image .
Kosilo je kuhano,  čakamo še samo atija, da pride iz službe, pa gremo jest.

INCABINCA-na koliko pa imata preživnino nareto-ker to tudi šteje, koliko otroških boš dobila?
Drugače pa je tudi zame danes en tak res težek dan, se mi zdi, da imam glavo kot eno bučo.
Pa težave z nizkim pritiskom-od tega me tudi posledično dostikrat glava boliuser posted image

FRIZURCO PA NAM LE POKAŽIuser posted image

ČAO

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 19.3.2007 15:13:49 >

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2468
19.3.2007 15:46:59   
incabinca
Tanyka, bom pokazala, sam da me kdo slika :) Sem čist druga - nova frizura+nova očala. Zdaj rabim samo še novo postavo user posted image no, se ne bom nič pritoževala če samo ta stara nazaj pride. user posted image user posted image user posted image

Preživnine imava pa 40.000 bivših tolarjev... se pravi 167 ojrov :)  ja vem, da to ful vpliva, pa meni se še šteje ko sem pokojnino po očetu dobivala, pa takrat sem še ful delala, pa štipendija... takrat sem bila bogata :)

Pri nas je  prejle babja jeza padala, zdej pa tudi že sneži...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
19.3.2007 16:04:37   
princes
No evo, ko se tolko s snegom hvalite, ga mamo pa še mi...user posted image
Zdaj pri nas tudi sneži kot za stavo..user posted image

Ampak, bomo pa mel malo zimske idile danes doma, zdaj še očka čakamo da pride, da nam mal kaminčka zakuri, pol se bomo pa mal greli ob kaminčku, pa knjigice brali, pa pesmice peli...user posted image Pa bo luštno...

Evo ga, gremo se zdej mal pocartat...

Neposredna povezava do sporočila: 2470
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 17:28:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
19.3.2007 18:04:49   
tevža
hojla!

evo, še mene....kako čuden dan je danes. midva se igrava, pa malo kregava user posted image . Matevž je danes kot palačinka po dnevni sobi; se kotali kot bi tekmoval...tudi po štiri obrate naenkrat. kako bo šele, ko se bo plazil??!?

najino hranjenje: zjutraj ga podojim, okoli 10h imava sadno malico, med pol eno in eno se spet dojiva, po spancu dobi malico (ponavadi zelenjavo, kdaj pa kdaj pa tudi "sadno" polento ali banano z žlico skute) in potem do večera še 2x dojenje. tako je dan s hrano zaključen. sva pa najprej začela po žličkah, a mu nisem dala vsakega novega živila samo eno žličko. sva pojedla kar par žličk in se še malo dojila. no, kar hitro pa sem mu dala dovolj kašice, da dojenje ob obroku GH ni bilo več potrebno. je pa zaenkrat vse kar sem mu ponudila jedel. no, razen same cvetače, ki pa roko na srce samostojna res ni bogvekaj user posted image . drug teden bova začela počasi še z GH za kosilo. potem mislim nekje med 7 in 8 mesecm ukiniti še jutranje dojenje in nekje med 9 in 10 še večerno. to je(bo) najina zgodba.... 

ajne - za egipt ti priporočam s sabo slinčke za enkratno uporabo, ker boš najbrž že tako imela en kup stvari za oprat, ko prideš domov. dobi se jih v BC.

jaz bi tudi malo pojamrala.....sva danes zopet do poznih ur sama user posted image user posted image , saj najin user posted image  dela in spet ga kličejo kamere.  ah, ja....bo že. se mi pa včasih, moram priznati, skisajo možgančki in mi edina tolažba ostane to, da je Tevž priden otrok ter da ni tečkasto dete. ker če bi bil težaček, bi pa kar odpoved dala user posted image user posted image

no, zdaj pa dovolj...pot pod noge v kopalnico......

pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
19.3.2007 20:07:11   
Tanyka
user posted image HOJ

Pri nas še skoz sneži, zgleda kot, da sploh ne bo ponehalo.Imamo sigurno ene 10 cm snega.

Tamali že spi, kakšne pol urce, Lara pa gleda z atijem risanko user posted image user posted image .
Jaz pa se tudi odpravljam proti postelji, se mi zdi, da sem kot bi me en skup streskaluser posted image .Me ful boli križ, in med lopaticamiuser posted image user posted image .Mislim, da je kriva predvsem moja kilažauser posted image .

HUJŠANJE-mislim, da je tudi pri meni skrajni čas, da vzamem zadevo resno v roke.Se sama sebi zdiM kotuser posted image .Cela okorna, ne morem se več prepogibat normalno, pa ničuser posted image user posted image user posted image .JUTRI SE ZAČNEM MALO NAZAJ DRŽAT PRI SLADKARIJAH.Jaz jih pojem ogromno, ostalega pa manj, in to je moja najhujša napakauser posted image user posted image

ok grem še malemu flaško poturit kar v spanju in potem še potujem jaz v deželo sanjuser posted image   

user posted image  Tanyka

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 19.3.2007 20:08:31 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
19.3.2007 20:12:26   
ZALA ADL
A je katera tuki, da bi mi povedala kako se dajo te bližnice spodaj naštimat. user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem Zalo vpisala v vrtec kmalu po rojstvu, je tudi v Domžalah kar kriza za vrtec dobit, sploh za v jasli. Smo bi prej na obiski pri teti, pa sploh nisem vedla, če se bomo do doma pripeljali, ko tako sneži. Kot pr norcih. Pa sem se jst mojmu user posted image  prejšnji teden smejala, ko je reku da bo sneg padal. Ja halo, če je blo pa 20 stopin.

Sončica naša user posted image  je tudi še čisti gumijasta. Nogice pa prijema, ampak v usta jih pa še ne daje. Pa sej, bo eni prej, drugi kasnej. Še mal pa se bomo za njimi po peskovniku pa na igralih podile. Pol bo šele luštno.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
19.3.2007 20:29:34   
Tanyka
Z desnim klikom  na miški stisneš kopiraj in potem  spet stisneš desni gumb na miški spusti-poskusi saj ni težko

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 19.3.2007 20:30:34 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!