|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.4.2007 12:47:16   
Eca
Da ne pademo na novo stranuser posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 12:56:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sonjam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
2.4.2007 13:09:41   
petrinja
JUNIORKA VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede let se pa nič ne sekiraj, ker imam par prijateljic, ki so tvojih let in dobesedno cvetijo-so take mačke, da kar gledaš!!! So same rekle, da so to najboljša leta, ker že malo veš kako in kaj, in pa seveda kako najbolje zašarmirašuser posted image . Tako kot ste ve meni voščile, in mi povedale, da moje največje darilo še prihajauser posted image , enake modre besede posredujem tudi tebi juniorka-tvoje največje darilo se bo stisnilo čez dober mesec in te naklonilo najlepši pogled na svetu!

Mene pa ta teden čaka še cel kup ne blazno prijetnih opravkov-pregled na internistični-glede visokega pritiska, izpit na faksu, pregled pri moji cvetki marjetki ginekologinji in pa še kot pika na i urejanje papirčkov na CSD.user posted image user posted image
Ma se mi tolko da!!!??
Vam pa povem v sredo po pregledu pri G-če ne bom slučajno jaz prva ki bo šibala v P, saj mi mora narediti meritve koliko je moje dete veliko in težko, in lahko se potem dogovori za sproženje predčasnega poroda, ki je baje lahko že v 37. tednu( ah, ta moja nosečniška sladkorna!!!)  No, pa sej bo, kakorkoli, mislim da se lahko že kar malo  začnemo pripravljati za odhode v porodnišnico, kajuser posted image .

Prine bodite, in uživajte kar se le da v aprilčku!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
2.4.2007 14:06:56   
ancka1
DRAGA JUNIORKA!

NAJLEPŠE ŽELJE OB ROJSTNEM DNEVU!!!
SEVEDA OBILO ZDRAVJA TER VELIKO, VELIKO DRUŽINSKE SREČE IN NAJLEPŠIH TRENUTKOV S SVOJIMA FANTOMA!

user posted image

ANČKA

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
2.4.2007 14:12:54   
s u g a r
Čau,

danes smo mi doma malce potegnili z ajanjem in crklanjem - moj ni šel kot je mislil na Vogel in je ostal z nama in smo se od devetih do zdele valal po postli in spal in pogovarjal in poslušal in gledal kako se je mali premetaval in brcal in ... - končno, prav manjkalo mi je to, no manjka mi še neki, a to bo še user posted image  mogl mal počakat (šmrk).

Za slikat sem se včeraj zmenila - slike bodo ČB in na kako temo pa mi pa še točno javi in nekje v roku (cca. ) 14 dni najkasnej bi to izvedl, slikal se bomo vsi "trije" s tem da bo mali še mal skrit ostal - pravi da se še ne želi preveč izpostavlat. Jz sam upam da bodo slikce ful dor uspele - čeprou sem mogoče mal skeptična k je punca neki govorila kot da se bova mogla v vlogo vživet - kakšno vlogo, kaj ni to da si nekako naraven in se iz tega štarata? user posted image . Ah bo še moj umes mal projekte delal, ne bo nič škode.

Junijorka - praviš da si danes slavljenka.
Torej iz vsega srca, ti želim vse najlepše in vse najboljše, lani si začela si novo pot v življenju, letos jo nadaljuješ - postala boš prvič mama, prvič boš dobila pogled človeka, ki je sad vajine ljubezni z možem, pogled ki ti bo nehote govoril - mama ti si mi največ. A vseeno v tvojem srcu ostajajo še dodatne skrite želje, ter drobne in velike stvari ki jih želiš uresničiti, naj vse te bodo pogojene s tvojo voljo in našo pomočjo v besedi v spodbudi, da čimpreje pridejo do uresničitve. Junijorka vse najboljše in naj bo to leto lepo in čudovito leto.

user posted image

Drugače sem tudi jaz opazila, da mi noge zvečer ali zjutraj ko čem še malo poležati v postelji ne dajo miru - kar živčna ratam. Torej je potrebno na noge in špancirat okoli. Hvala za nasvet. Z rokami pa še nimam problemov in upam da jim uidem.

Krema za bradavice - meni so tudi svetovali Bepanten in nič drugega.

Dudica za v porodnišnico - ja, jaz jo bom imela ala varianta "tolažilna" dudica, da ne bo mali skoz prstka cuzal - baje je to najelegantnejša zvijača, ker mu jo zlahka potegneš ven, prst pa malo teže.

Blazina za podporo malih škratov zta posteljico - jaz je ne bom kupovala, ker lahko res podpreš z povšterčkom, ali pa saj jaz sem v Ikei kupila enega polarnega medvedka, ki je mal večji in ful mehki in bom to dala malemu za hrbet, ker je res tak da pride ful v poštev.

Ful bi si pa kupila tisto C oblike blazino, ki je tudi za dojenje, sam čakam da greva z mojim gor v Avstrijo v Toysa (ena vem da je napisala da je una od tam ful dobra).

Drugače pa komaj čakam jutri še drži za Zbilje, sam ura ne vem glih a ob 10 ali 11?
To bom jutr neki sladkega, ker vidm da vse neki jabčka spravlate v promet z raznimi sladicami - joj kako bi štrudl zdele, še topuga po možnosti.

No grem jaz mal pogledat kaj bomo v lonce vrgl, pa mal pužo počohat k je s sprehoda in je vsa naspiderana.

papa
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
2.4.2007 14:41:12   
Majchi
Juniorka, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se ti izpolnijo vse želje, predvsem pa ti želim srečno in zdravo dete user posted image !

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
2.4.2007 14:47:30   
BAMBINA_
Ojla!

Uf, danes je pa en tak težek luft. Mene bo pobralo, sploh ne pridem do zraka, zevam kot riba na suhem. user posted image Zdajle bi mi dalmatinski zrak (morje, borov gozdiček, toplo sonce..) pasal.

user posted image Juniorka vse najboljše!!! user posted image user posted image

Eca, Lukrecija, raglja1 in ostale, ki se vam user posted image še ni obrnil. Sem našla en zanimiv članek z vajami, ki pomagajo k obratu vaših malih Janezov (user posted image Eca sem se nasmejala). Sicer nevem user posted image koliko pomagajo, mogoče pa vendarle.

Rožica imaš lep avatarček. Samo sem se ful na prejšni čeveljček navadila, bo trajalo, da se navadim na tega novega. Pa komaj 29 dni  user posted image . Jaz moram priznati, da se počutim še čisto nepripravljena. Po eni strani komaj čakam na pikota, da ga stisnem, pa da končno vidim kako je z njegovim obrazkom. Po drugi strani se mi pa zdi, da sploh še nisem pripravljena na novega družinskega člana, a ga bom znala previjati, a bom vedela, če bo buban, a ga bom dovolj nahranila, a bom...user posted image user posted image
Prsno črpalko sem si jaz kupila, predvsem zaradi tega, ker bi se naj otroci z razcepljeno ustnico baje težko dojili... Pa je zdaj sploh po vsej verjetnosti ne bom rabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali pa tudi, če bo npr. v varstvu pri moji mamici, pa si bom mleko načrpala...

Lukrecija  zdaj nevem, a si me hotela s tistim stavkom ...po porodu vse te nosečniške tegobe minejo ...pridejo pa druge...potolažiti ali strašiti user posted image . Samo, da vem, da nisem edina s temi tegobami.

Ena je spraševala za kremo za bradavice. Jaz sem kupila Lanolin. A pravite, da za roke pa nič ne pomaga? Jaz sem pa razmišljala, da bi kakšno zeliščno kremco kupila, pa mojga nasrala, da bi mi jo z masažo prstov vtiral...

Jutri imam pa CTG. Komaj čakam, da slišim user posted image .
Grem še jaz preostanek pizze pojest. Sem jo spekla za južno, pa mi je ni uspelo spraviti dol več kot slab košček, ker sva z mojim danes že ob 11 kosilala, ker je šel šele ob 12 v službo, ima neke sestanke in pride pozno domov. user posted image

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
2.4.2007 15:28:11   
kaya2007
Oj punce! Že par dni nisem nič napisala, ker sem bila odrezana od sveta. So nama prišli siol tv priklopit, potem pa ni nič delalo... user posted image  Juniorka VSE NAJBOLJŠE ti želim!!! Vidim da si oven po horoskopu, tako kot jaz hi hi.
Drugače pa nič novega, čez vikend sem malo po trgovinah bluzila in mi je uspelo kupiti ležalnik za bejbija. Sem šla v rutarja pogledat in mi je en od chiccota full v oči padu, sem ga morala nujno vzet user posted image  tisti na vibro mi pa ni bil všeč, tko da se bo tamala morala kar sama guncat.
Pa nakupila sem še full enih drobnarij, od plenic do slinčkov in podobno. Sploh ne vem več kaj imam in kaj ne user posted image
Sugar, vidim da si na mojem koncu doma...jaz sem z broda, pa ti?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
2.4.2007 15:49:34   
s u g a r
Oj

I`m back,

vidim da je to res nekaj čudnega te misli in vse, ravno sem pisala z.s. Kayi in medtem ona piše tlele gor na forum.
Ti si z Broda jaz pa zdej z Vikrč - res je ful ful blizu, kje pa si? No to je pa lepo, torej bomo lahko še kej menle in se lahko vidimo tudi jutri na Zbiljah, če si za.

No user posted image  midva sva spet sama, ati dela, jz pa ne smem nikamor. zakaj? Zato, ker se mi je po tej kremi ki sem jo dobila zaradi belega toka (Klimicin) danes (no točno pred eno uro) pojavil roza - bledo roza izcedek in sem klicala v P., so rekli da ni nič kaj pretirano hudega samo da naj z vsem prekinem in da mi ni treba hodt na pregled v P, lahko mirno počakam na svojo G (kontrola v petek). Zdej si pa lahko predstavlate kako živčen je šel moj v službo. GROZA me je mar bi bila tiho. No in zdej ne vem kaj nej, al nej grem po fasngo, me mami pele, al nej počivam in delam nič user posted image  (neki mi pravi počivej neki mi pravi da se ne sekirat, da ni nič hudega in da je treba sam nehat z kremo in tud nobenga Canastena). Ne vem itak mi bosta oba rekla tlele maš sedežno, tuki maš dekico in tukaj imaš povšterček in lepo ajat. Sam jz bi pa tko šla v shoping - po volno za dekice, pa pošpegat kake pajacke in kr neki, pa kouterček in povrh bi šla kupt še mal hrane (klasika - mojmu bom usta zašila, res papca ko uš, če bi jz tok skoz neki žulila kot on bi bila bomba, halo pa že tko ful obrokov pojeva, on pa kr pride in začne glodat med tem k kuhava - pa hruško, pa košček sira, pa krekerje - halo, dec alo!!!)

No to je če maš doma uško požeruško - hladilnik skoz prazn, zadnč je prvleku majonezo (halo sm misla da bo skupi z njo ven letu). user posted image .

Zdej ga morm poklicat, da mu povem, da ni katastrofe.

pa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
2.4.2007 15:54:53   
s u g a r
evo
me

morm - halo kaj pa mi je, nč ne morm - fajn bi bilo mus mi pa ni mu javlat kaj pa kako. Sej vem da sm žleht, ampak tko pride.
Me je spet misel na uno majonezo pogrela. Huda sem.

Kaj imam proti majonezi, po moje vas to mal zanima. Nič pravzaprav, res nič, sam če se držimo zdrave prehrane, nima majoneza nič v hladilniku delat. A je tko?

NO se še kaj javim, pridne bodte.
P.S. - sej nisem več huda - tko pride en preblisk pa je to to in pol mine.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1810
2.4.2007 15:57:31   
s u g a r
aja

puzabla.

Sam mal bi spomnla na TELEFONSKE ŠTEVILKE ZA KONTAKTE O ROJSTVU IN NA SPLOH - PO Z.S. KAM - NA SUGAR.

tHX
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
2.4.2007 16:29:12   
Sonjam
Oj!
user posted image user posted image user posted image  Že tako sem komaj do sem prišla in lepo vse napišem, potem me pa ven vrže!!!
Ja putka tista tvoja ČB fotka mi je noro dobra. Je tako luštkana, da bi jo non stop gledal.user posted image
Ja moj buši ima sedaj 110 cm, kilaža pa + 7kg.
Mi je zadnjič moja G. rekla, da se dobro držim. Jst pa ja za bergle kako pa.
Pa pravi sem mislila zaradi pridobljene teže. ha ha user posted image user posted image user posted image
Ja sedaj vidim, da bo najbolje da si jaz to črpalko tut kar nabavim, da ne bo potem kakšne krize.user posted image  Ker se bojim kako se bo izteklo če bi mojega poslala po porodu ponjo.user posted image  Vprašanje kaj bi mi prinesel.user posted image
A mi lahko katera posreduje informacijo glede vozička oz. vreče. Jaz imam Traxx- ovega Jaguarja4 in sedaj nikjer več ne morem dobiti original vreče za ta voziček.Nekje sem zasledila, da paše od nekega drugega vozička (Hauck?) ta vreča na jaguarja. A mogoče katera kaj ve o tem? user posted image
Zelo bom hvaležna vsake informacije.user posted image
Danes greva pa z mojim po previjalno mizico oz. omaro. Komaj čakam, da začnem zlagati vse na svoja mesta.user posted image

Lep popolodan še naprej.Pa pa

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
2.4.2007 16:56:17   
raglja1
Joj sem bila čez vikend bolj odsotna z neta, pa je toliko za prebrat, da vas komaj še dohajam. Pa tudi nisem med zgodnimi tule, ker imamo še prazgodovinski klicni dostop, pa se priklopim šele popoldne, ko mali počivajo ali zvečer. Vstati pa kar moram zjutraj, ker sicer naš prvček ne bi prišel do šole.

Ja nemirne noge in zaspane prste na rokah tudi mene že nekaj časa morijo, ampak so me tudi v prejšnjih nosečnostih in je res minilo po porodu. Pa otekajo mi tudi roke in noge. Pa trebuh otrdeva... ampak OBRNIL SE JE!!! Sem imela danes pregled in kljub temu, da tole ni prvi, nisem vedela, ali se je ali ne. Na srečo obstaja UZ, a ne?! Eca torej vidiš, še je možno. Mi je pa G. malo izmeril malega in je videti 2 tedna večji. No morda pa tudi pride kaj prej, ampak to bomo pa še videli.

Ej Putka  me je nasmejalo tisto ...če se ponoči zbudim..., pri meni kaj takega ne obstaja, že če se hočem samo obrniti, moram biti budna za tak podvig, tako sem vesela, če se ne zbudim vsako uro ali dve. In vsakič, ko sem vrnem z WCja postane trebuh popolnoma trd. Auu.

Gibe ne štejem, jih je definitivno še preveč, kar naprej mi kaj štrli ven, pa naj bo pod rebri, okoli popka, ali pa spodaj med kostmi.

Sugar in ostale, ki računate na črpalke in nočno hranjenje očkov. MEni to ne bi zneslo. PRvič se ne bi matrala s črpanjem, ker to najbolje opravi dojenček. Ko ta poje svoj obrok, je malo teže načrpati dovolj že kar vnaprej za čez nekaj ur, saj je mali to popil in se mora narediti novo. Ko pa mine 2-3 ure, pa so prsi tako polne, da boli, če ne podojiš, kje da bi takrat obrok prespala. ČE malega nisem recimo podojila v 4ih urah, so me prsi tako bolele, da sem komaj hodila. Dobro pa se mi zdi tudi, da se mali res ne zmede glede dojenja in vmes hranjenja po flaški, saj je po dudki dosti laže piti in lahko zaštrajka.
Aja, pa prve mesece tako nisem dajala nikoli v varstvo, morda za kako uro, če je bilo kaj nujnega, sicer pa ne. Vsepovsod sem imela malega sicer s sabo in tudi dojila  povsod po potrebi, pa naj bo na izletu, v avtu, na obiskih,...
Črpalko sem uporabljala le v porodnišnici (njihovo), ko je bil mali pod lučko 12 ur zaradi zlatenice.
Dudo sem uporabljala pri vseh treh, druga dva sta jo imela že v porodnišnici. je pa tako, da ni nujno, da jo sprejme. Meni je bilo dosti laže z njo, ampak sem jih morala najprej navaditi, ker jo še ne znajo dobro držati, pa pade ven, pa se zbudi, pa joka...

Po moje kreme in dojenje nimajo veze, razen tiste za bradavice, sama imam od MUlti Mam Lanolin, ki ga tudi ni treba odstraniti, ko dojiš.

Lepo se imejte jutri, tiste, ki vam uspe, meni je preeeedaleč, čeprav bi nekaj čvekanja prav pasalo.

raglja

Neposredna povezava do sporočila: 1813
2.4.2007 17:50:09   
juniorka
Evo me!

HVALA PUNCE, za vse lepe želje in misli...so mi kar solze pritekle user posted image ... zlate ste! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste me v dobro voljo spravle, ker me moj dragi nekaj jezi danes... no, saj sva se že zmenla vse, samo ko najprej nekaj reče, pol pa si premisli... ne maram tega oz. načina, ah, ne bom zdaj jamrala...

V glavnem, jutri, TOREK3.4., Zbilje, 10.30! Vse dobrodošle!!!!!!!!

Men rač. tako počasi dela, ker moj neki downloada.....

CTG je uspel- vse je v redu, srček bije sto na uro user posted image , no, med 130 in 150! Odvisno od tega, kolk brcauser posted image ...se tudi sliši, ko je dejaven in pr men je blo tko, da je naprava non stop šumela, kot mikrofon, ki ga postaviš na veter, ker je mel mali tarčo, pa je točno v napravo ciljaluser posted image ! Drugače je pa ful neprijetno blo, mi je kr mal slabo ratal,.. bi si drugič kakšno blazino nesla zravn, no, vsaj dragi mi je družbo delal!
Naslednji pregled imam 18.4., tako da veste, kdaj bom na tem koncuuser posted image ! Takrat bi se mogoče lahk še za tiste zmenile, ki še zdaj delajo, da se dobimo, v kolikor še bomo v enem delu me, ki smo na začetku maja!

Sonja, glede črpalke, jaz je ne bom prej kupila, raje pol...saj na netu preveriš, jaz sem že zdaj pokazala mojmu, kaj bom mogoče rabila, da mal ve! No, sem predvsem iz razloga, ker je kolegica razlagala, da je mela fullll probleme z dojenjem, črpalko ji je pa sestra posodila, ampak sestra je nosila zadevo 2 dni in v tistem se je dojenči nekako že navadil vleč.... No, je rekla, da verjetno ne bi sploh dojila, če bi od začetka imela črpalko... No, to sem jaz pobrala glede tega... Vse mogoče imaš, pol pa bomo vsaka zase vidle, kako in kaj, a neuser posted image !
Dudo pa obvezno vzamem s sabo v p., za vsak slučaj... Sem jo jaz tud mela, ni nič narobe z zobmi zaradi tega,..se še spomnim, kdaj so mi jo skurliuser posted image ! Mi je mami rekla, da je duda zgorela in je ni več..jaz v šoku letim v spalnico preverit in jo najdem, prletim z njo v kuhinjo in jo vesela pokažem: ni zgorela, tu je!!!!- pa mi jo vzamejo iz rok in v ogenj.... Pa sem gledala, kako je gorela, mogoče mi je solzica prtekla, pa nič druga-sem se pri treh letih prvič zavedala, da imajo moja dejanja posledice, in tokrat je bila negativna posledica! Sem še dolgo potem razmišljala, zakaj je nisem raje skrilauser posted image

Bambina, ti pa še meni misli bereš...saj je bil lep sonček prej, ampak jaz bi tudi kam na jug mahnilauser posted image ! Vsakič, ko sedem v avto, si mislim-kako bi zdajle en mesec dopusta v južnih krajih pasalo-seveda ne bi blo vroče, ampak ravno prav... oh..user posted image user posted image ...

Petrinja, držim pesti, da bi vse čimbolje uredila- pregled, izpit, papirje... pa naj te ne izmuči preveč! user posted image

Mi je dragi nabavu kremo za bradavice od Aventa, ki se lahk že prej uporablja... moram sprobat... drugač bom pa tudi Bephanten nabavla in pa tudi Lanolin po moje...

Punce, dobra ideja za anticelulitno akcijouser posted image - se bomo podpirale, bo lažje...

Lahk bi si kar kakšen spisek krem nardile ( saj jih ful reklamirajo), pol pa preverimo, katere so primerne za že med dojenjem, pa se vsaka napiše, ktero bo uporabljala, pol se pa merimo.. namest trebuha bojo stegna user posted image ! Men je dobra ideja, če pa katera ni za kreme, pa primerjamo tudi alternativeuser posted image !

Uh, se kar veselim, pa po moje bo dobro, da ne bomo samo v skrbeh za malčke, da bomo še nase malo gledale!!!

Zaenkrat toliko- uživajte preostanek dneva, jaz pa si grem še en kos torte prvoščituser posted image , da bo pol kaj dol za spravlatuser posted image !

Sugar- ti pa POČIVAT, da se jutri vidimo!

pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
2.4.2007 18:07:39   
kaya2007
Tudi jaz bom počakala z nakupom pumpe, moj mož rata čist tečen ko v trgovinah iščeva kej za dojenčke (mir da samo če imajo tut igrače) in vedno reče da bova že drugič nabavla...tko da ga bom pol zanalašč pošiljala naokol po nakupih-sem mu že zagrozila user posted image  če ne bo šlo drugač, bom pa naročila na sončku, pa bo.
Kremo bom pa kupila ta novo od vichyja, lipo metric al neki tazga. Itak nobena krema ne pomaga, ampak jaz vseeno skos neki kupujem, tudi če ima samo lepo embalažo user posted image
Full se imejte lepo vse, ki greste jutri na Zbilje! Pri nama doma zidamo oz. prenavljamo, tko da se ne upam nikamor skočit. Je ponavadi vse narobe, če jim ves čas ne gledam pod prste user posted image  pa še tko kej zaserejo grrrrrrrrrrrr.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
2.4.2007 18:07:50   
BAMBINA_
Ojla,
user posted image user posted image user posted image raglja1 super, da se je user posted image obrnil. user posted image user posted image user posted image

juniorka user posted image user posted image   za uspešno opravljen CTG. Tista fora z merjenjem obsega stegen je pa zanimiva user posted image samo, da se bo moral za razliko od bušijev sedaj, obseg stegen potem zmanjševati. user posted image

Sem prej pozabila povedat, kakšen pogovor sem imela včeraj z mamico po telefonu. Jo kličem zjutraj: "Mami, jaz imam pa menda popadke."
"POPADKEEE???!!!!"
"Ja, nevem, tako me čudno boli."
"KAKO BOLI? KJE TE BOLI?
"...."
"POPADKE?!!"
"..."
"HALO? POVEJ; KJE TE BOLIIII?"
"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 1. april"
"user posted image Jao iz kakšnih stvari se ti norce delaš... user posted image user posted image Zdaj me pa glava boli .."

A sem bila preveč žleht? Eh, pa če je tak fajn se norce delat, pa še dovoljeno je bilo včeraj. user posted image

Pridne bodite!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
2.4.2007 19:48:54   
s u g a r
uf

spet ne znam dat mira - mali se pritožuje in brca, pa kr ene krče mam, skoz mam trd trebuh, user posted image .
Mir morm dat, no preden krenem podolgem še eno vprašanje, mal sem preletela vse skupi.
Jutri smo za dejt Junijorka, mogoče Tejč, Rožica in jst (a je še kira), sorite lukne v glavi (kaj nejuser posted image ), da mal vemo k nebi bilo fajn da bi bili zunej, se mormo mal mirkat da ne zbolimo, pa če nas je več bo verjetn treba kej rezervirat, sam mislm da glede na to da je delavnik in zjutri ne bi smel bit problem.

Mah kaj plac bo in pika. Se bomo pa premaknl - če nam naujo ustregl. Ane.

No zdej pa rečem sama sebi - Sugar bejž ležat.

evo zato papa
cmoka

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
2.4.2007 20:22:34   
lex
Bambina user posted image  za 1. april! Dobra finta.
No jaz sem pred leti na vlečnici začela: "Veš jaz sem noseča" pa je skor dol iz vlečnice padel sred šume. Pa sploh še ni bilo šans, da bi ga imela, ker sem bila še v srednji šoli (prvo leto ko sva začela hodit)

JUNIJORKA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, pa da se ti VSE izpolni in čim manj bolečin na porodni mizi, ter čimprejšnje cartanje z user posted image  (v maju, okoli PDP da se razumemo)!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse, ki se vam še ni obrnil naj vas potolažim, da se lahko še par ur pred porodom. trenutno držim pesti za prijateljico, ker ima v soboto PDP in ji dobesedno sedi v maternici in ji ga niti ročno ni mogel obrniti. Že ta prva se ji je rodila z ritko naprej - menda je mal huje, ni pa toliko. je pa ta drugi šel normalno in ima veliko željo, da bi se ji tudi tretji obrnil.

No grem mojegauser posted image pogledat, ker neki kašlja in mi je včeraj samo sluz ven bruhniluser posted image . Še malo pa bom znorela od vseh viroz letos pozimi. Plus tega da ima velike razbrazdane mandlje in je še zato bolj dovzeten in ne odreagira vedno z angino. Upam, da bo druga bolj imuna na vse pizduser posted image  od viroz in bakterij.

Lp lex

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1818
2.4.2007 20:24:56   
kjava
Draga Juniorka, dan gre sicer že h koncu, ampak vseeno vse najboljše, veliko zdravja, predvsem pa srečen porod in zdravega otročka!

Jest bi pa jutr tud prišla na kavico, pa sem se zavestno odločila, da bom tud faks prešpricala, ker sem ga imela dns cel dan in sem čist fuč.

Prsne črpalke prvič nisem mela in je tud nisem potrebovala, anma je dojenje ful fajn lavfalo. Zdaj mi jo bo pa ena kolegica dala, ker se mi dva meseca po porodu poroči brat, ki mu bom za pričo in si nekak ne predstavljam, da bi kar naprej morala dojit ob vseh tistih procedurah. Si bom rajši izčrpala, pa ga bom jaz al pa kdo drug po flaši nahranil.
Drugač pa najbrž ne bo prišla kej dost v poštev, ker je bolj enostavno dojit.

Za bradavice sem si jest že nabavla bepanten. So me pa prvič kakšen teden po porodu ful bolele, pa krvavele, preko nastavkov pa mleko nekako ni teklo. Sm kar mav potrpela, pa je blo pol vse ok.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1819
2.4.2007 20:40:56   
telebajsek**
Hoj punce po dolgem času se moram pa še jaz javiti.
Sem imela danes kontrolo in sem dobila nadaljna navodila:
pridi 19.4. na enodnevno hospitalizacijo za pripravo na carskega.
Potem mi pa pravi moja G da se bomo videli 25.4. na operaciji.
Rok imam sicer 4.5.

Se pravi da sem izpadla iz majčic sam se ne dam saj maj je tko lep mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
2.4.2007 20:45:57   
telebajsek**
Sej res sem pozabila kako naj mi tebi sugar  sporočimo o rojstvu kar na zs nisi dala številke?

Ja no se pravi da 25.4. bom v drugo mamica.

komaj že čakam ker mi je iz dneva v dan težje prenašat.

Punce mejte se

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
2.4.2007 21:13:47   
petrazg
Punce jst vas tudi pridem pogledat jutri...  Samo bi bila pa zelo vesela, če bi mi katera malo bolj točno povedala kje je to...user posted image user posted image user posted image . Sorry nisem še tako domača...

Mislim pa, da je tudi Majchi rekla da pride...

Ostale pa se lepo imejte, pa se pišemo!

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
2.4.2007 22:11:36   
tejč
Jaz pa ne vem, če bo zneslouser posted image ....Slabo kaže.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
2.4.2007 22:59:09   
ancka1
Čer!
Sem kar malo žalostna, da ne morem bolje "izkoristiti" porodniške. Tako sem se veselila da bom frej, malo lenarjenja, shoping, kavice,..Imam pa po enem tednu posedanja doma že vsega dovolj. user posted image  Ne, saj bo vse pozabljeno, ko bo na svet prijokal zdrav fantič!!! Če povem po pravici, če bo kakšen teden prej bom kar happy, saj mi trebuh že pošteno nagaja med spanjem, hojo,...user posted image  Znano ne? user posted image
Jutri greva pa z mojim sedaj končno na Jesenice zaradi EA. Je bil plan že pred 14 dnevi, pa se je potem takole zapletlo. Sem se pa probala danes telefonsko dogovorit za zadevo, pa moram kljub predpisanemu mirovanju prit k njim na "posvet", če želim EA. Bom pač šla za vsak slučaj, če me prime imeti epiduralno.
Punce v glavnem, uživajte jutri na kavici še zame! user posted image

P.S. Tašča mi gre še vedno ekstremno na kuser posted image . Sam, sej se lahko zgolj user posted image  njenemu primitivnemu kretenizmu, ne?! user posted image  user posted image  user posted image  Bolje.

Lp, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
2.4.2007 23:24:01   
juniorka
Hoj!
petrazg- sem ti zs poslala...

Ančka- fajn rihtaj jutri na Jesenicah, pa počivat....

Bambina_ dobra finta, jaz sem tudi v tej smeri razmišljala, pa nisem mogla..., sem se bala, da bi lahk res kaj blouser posted image !
Sem pa slišala eno finto, ko je ženska na stopnišču v bloku vpila: GORI, GORI!!!! Cel dan ni nihče z njo govoru pol od jeze!user posted image

Lepe sanje in lahko noč!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?