juniorka
|
Evo me! HVALA PUNCE, za vse lepe želje in misli...so mi kar solze pritekle ... zlate ste! Ste me v dobro voljo spravle, ker me moj dragi nekaj jezi danes... no, saj sva se že zmenla vse, samo ko najprej nekaj reče, pol pa si premisli... ne maram tega oz. načina, ah, ne bom zdaj jamrala... V glavnem, jutri, TOREK, 3.4., Zbilje, 10.30! Vse dobrodošle!!!!!!!! Men rač. tako počasi dela, ker moj neki downloada..... CTG je uspel- vse je v redu, srček bije sto na uro , no, med 130 in 150! Odvisno od tega, kolk brca ...se tudi sliši, ko je dejaven in pr men je blo tko, da je naprava non stop šumela, kot mikrofon, ki ga postaviš na veter, ker je mel mali tarčo, pa je točno v napravo ciljal ! Drugače je pa ful neprijetno blo, mi je kr mal slabo ratal,.. bi si drugič kakšno blazino nesla zravn, no, vsaj dragi mi je družbo delal! Naslednji pregled imam 18.4., tako da veste, kdaj bom na tem koncu ! Takrat bi se mogoče lahk še za tiste zmenile, ki še zdaj delajo, da se dobimo, v kolikor še bomo v enem delu me, ki smo na začetku maja! Sonja, glede črpalke, jaz je ne bom prej kupila, raje pol...saj na netu preveriš, jaz sem že zdaj pokazala mojmu, kaj bom mogoče rabila, da mal ve! No, sem predvsem iz razloga, ker je kolegica razlagala, da je mela fullll probleme z dojenjem, črpalko ji je pa sestra posodila, ampak sestra je nosila zadevo 2 dni in v tistem se je dojenči nekako že navadil vleč.... No, je rekla, da verjetno ne bi sploh dojila, če bi od začetka imela črpalko... No, to sem jaz pobrala glede tega... Vse mogoče imaš, pol pa bomo vsaka zase vidle, kako in kaj, a ne ! Dudo pa obvezno vzamem s sabo v p., za vsak slučaj... Sem jo jaz tud mela, ni nič narobe z zobmi zaradi tega,..se še spomnim, kdaj so mi jo skurli ! Mi je mami rekla, da je duda zgorela in je ni več..jaz v šoku letim v spalnico preverit in jo najdem, prletim z njo v kuhinjo in jo vesela pokažem: ni zgorela, tu je!!!!- pa mi jo vzamejo iz rok in v ogenj.... Pa sem gledala, kako je gorela, mogoče mi je solzica prtekla, pa nič druga-sem se pri treh letih prvič zavedala, da imajo moja dejanja posledice, in tokrat je bila negativna posledica! Sem še dolgo potem razmišljala, zakaj je nisem raje skrila Bambina, ti pa še meni misli bereš...saj je bil lep sonček prej, ampak jaz bi tudi kam na jug mahnila ! Vsakič, ko sedem v avto, si mislim-kako bi zdajle en mesec dopusta v južnih krajih pasalo-seveda ne bi blo vroče, ampak ravno prav... oh.. ... Petrinja, držim pesti, da bi vse čimbolje uredila- pregled, izpit, papirje... pa naj te ne izmuči preveč! Mi je dragi nabavu kremo za bradavice od Aventa, ki se lahk že prej uporablja... moram sprobat... drugač bom pa tudi Bephanten nabavla in pa tudi Lanolin po moje... Punce, dobra ideja za anticelulitno akcijo - se bomo podpirale, bo lažje... Lahk bi si kar kakšen spisek krem nardile ( saj jih ful reklamirajo), pol pa preverimo, katere so primerne za že med dojenjem, pa se vsaka napiše, ktero bo uporabljala, pol se pa merimo.. namest trebuha bojo stegna ! Men je dobra ideja, če pa katera ni za kreme, pa primerjamo tudi alternative ! Uh, se kar veselim, pa po moje bo dobro, da ne bomo samo v skrbeh za malčke, da bomo še nase malo gledale!!! Zaenkrat toliko- uživajte preostanek dneva, jaz pa si grem še en kos torte prvoščit , da bo pol kaj dol za spravlat ! Sugar- ti pa POČIVAT, da se jutri vidimo! pa pa