|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
1.4.2007 11:04:58   
iwa
Oh, me je dol vrglo pa ful dolg čvek sm vam napisala....
Bo treba še enkrat:
Ta vikend je pa očitno nakupovalen,midva sva tud zej bla v Intersparu v tavelkem nakupu, mi more moj pomagat, k mam jest že prevelga bušijauser posted image user posted image user posted image
Juniorka, res maš super sobico. Skor večjo k mam jest cel stanvane. Ful ti privoščim!user posted image user posted image user posted image Jest mam vse skup 38m2, tko da bo naša ta mala kr v dnevni mela svoj kotek, a mislim da bo šlo, jest sm tud zrasla v 40m2 pa mi nič ne faliuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa jest tud nimam tolk velik cm okrog bušija, 96cm pa tud s kilam še nekak folgam, zaenkrat +9,5 pa upam da namo na konc vse not prinesli.... Glede celulita ga pa jest tud že izvažam, če kera dabi, dostava in montaža je na moj računuser posted image user posted image user posted image user posted image

Postlco midva tud že mava, ta al pa najkasnej naslednji tedn jo bova sestavla, komaj čakam!

Nč bejbe, lepo se mejte! Uživejte in kej dobrga skuhejte!

Jest jutr začnem z materinsko, me že prov firbec matra kako to tm je...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lep dan!

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.4.2007 11:20:58   
ancka1
Dan!
Sem včeraj malo odklopila RR, pa sem imela danes dopoldne že spet delo, da sem na tekočem. user posted image
Včeraj sem pa malo tiste cunjice pedenala, pa kosilo skuhala, pa je bilo očitno že malo preveč. Me je proti večeru zopet začelo malo matrat. Očitno bo treba res opustiti tudi lažja dela. Ko me pa tako hitro zanese...Bom bolj pridna!!!
Tejč, upam, da boste uspešno rešili varstvo. user posted image
Juniorka, malči bo imel prav luštno. Kako velika pa je soba? Na fotki se zdi ogromna. Bo imel pravo igralnico! user posted image
Jaz sem tudi imela namen malo svojo umetniško žilico sprostiti in opremiti potencialno sobico za našega čmrlja, pa smo s taščo spet na začetku kar se tiste sobe tiče... Bo pač za enkrat košek v spalnici, previjalna pa v kopalnici. Pa ko bi vedele, kako velika je naša hiša...Ups, taščina hiša. user posted image  Če kao hočemo ta kabinet ji morava spedenat njen flat, tako, da reva ne bo prikrajšana. Dobr, what ever!

Danes bom pa bolj na easy, lenobno...vremenu povsem primerno! user posted image
Se še kaj tipkamo in uživajte!!!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.4.2007 17:09:36   
Majchi
Živjo punce!

Jaz sem tud dons bolj na easy. En kup stvari sem že za lokal nardila, pa en stroj posode zrihtala, pa dva stroja cunj, kuhala pa dons nisem, sva šla z mojim kar na pizzo user posted image . Jaz sem nora na pizzo. Če je vsaj enkrat na teden ne jem, sem čist bolana.

Aja Rožica, moram ti povedat, da v Mustelini liniji ne boš najdla nič za celulit. Tista krema, ki jo je Ančka omenila, je namenjena tej odvečni koži po porodu. Drenažno učinkuje in ti na ta način pomaga, da se koža vrne v prvotno stanje. Jasno ob tvojem sodelovanju (manj žri in pa miganje user posted image ). Drugače pa Mustela pokriva izključno kozmetiko za dojenčke, otroke in pa nosečnice. Kakšnih lepotnih lifting in celulit tretmajev ne pokriva.
Jao, tale celulit je pa tud men dal vetra! Bo treba po porodu res velik delat na tem. Takrat bom tud jaz kupila eno orng in drago kremo za svojo rit, da bo mela moja dojenčica lepšo mamico user posted image . No, pa da bo imel očka lepšo punco user posted image . Vem pa, da bo treba tud nadaljevat z zdravo prehrano s čim manj prekrški in pa začet migat takoj, ko se sme oz. lahko.

Sugar, zdele grem pa še jaz bušija zmert! Ooooo punce, moj bavhi ma 103 cm user posted image ! Merla sem pa zadaj čez ledveni del, k je mal navznoter, pa spredaj čez popek. A je tko prov?

Joj, kok be zdele spet neki sladkega! Grem mal počekirat v špajzo pa v hladilnik user posted image .

Pridne bodte, pa napište še kej, da bom zvečer mal spet prebrala.

pa, pa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.4.2007 17:28:45   
s u g a r
Živ

sam da se malo javim.
Res je tako kot praviš Anči, lenoben dan. Jz mal skačem z enega "dela" na drugo, nič se mi ne da, zdej trenutno spet rišem za malega polžka, oči dela, tako da uživam nič me žene da bi kej delala - sicer kaj pa naj drugega kot uživam, mogoče bom šla se mal pomižat (vrag si a vedi).

No vse ok - brcamo, mi štejemo in se pasemo z "lenobo" - hudiča bo sosed ob vso travo za kravice.
dele bom pa mal sladoleda še pohamala.

No hvala punce, da vidim da je še kira s tolkšnim bušijem k jaz - tud po tednih smo si bol tam tam.

No papa
vsem pa enga tegale
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.4.2007 19:33:39   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Aja Rožica, moram ti povedat, da v Mustelini liniji ne boš najdla nič za celulit. Tista krema, ki jo je Ančka omenila, je namenjena tej odvečni koži po porodu. Drenažno učinkuje in ti na ta način pomaga, da se koža vrne v prvotno stanje. Jasno ob tvojem sodelovanju (manj žri in pa miganje user posted image )

Opa, potem pa res nisem prav razumela, pa še uno zloženko sem bolj površno prebrala user posted image  pa brez zamere Majchi user posted image  Bo pa treba nekaj narest na temu poporodu, ampak to bom pa res pol razmišljala. Trenutno je v prvi vrsti porod. Zaenkrat se ga ful veselim. Kako pa bo, me pa res zanima user posted image  user posted image

Mejte se babe, pa še kaj napišite user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.4.2007 19:34:32   
rožica81
Še tole! Kako citiraš, da je citirano besedila v okvirčku? Je ful bolj pregledno potem... Hvala za nasvet user posted image

LP

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.4.2007 19:40:36   
rožica81
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.purephotographs.co.uk/assets/web%2520components/baby-on-hand-front-door.jpg&imgrefurl=http://www.purephotographs.co.uk/&h=262&w=350&sz=12&hl=sl&start=12&um=1&tbnid=f12Kqs0hqISTUM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dbaby%2Bhand%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

Nekaj takega sem prej mislila, ampak une fotke so bile še boljše (RTL pa to...)

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.4.2007 19:44:07   
rožica81
ah, ne gre... Bom drugič.

LP

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.4.2007 19:44:51   
juniorka
Helou babe!

Sem čist na speedu dans, včeri pozn spat(ob treh zjutrajuser posted image ), danes vstat, po torto, skuhat, obisk sodelavke s familijo... Zdaj pa seveda ne morem počivat, če pa moram svojo dozo rr-ja zaužit user posted image !
Ja, jutri bom žal svoji okrogli številki dodala še 1 zravnuser posted image ! Ma, se ne sekiram, bi se bolj, če mi nebi v trebuščku družbe naš mali user posted image  delal- in za darilo grem h g. srčka poslušat user posted image ! Drugač se super počutim, razen raztezanja kože na trebuhu do vseh mogočih in nemogočih položajev- ki so kot da bi hotel mali kip svobode oponašat user posted image , pa kakšna orng brca v rebra je še vedno redno na programu- in to zmeraj, ko se spravim za mizo!user posted image
No, če bo vse v redu pri g. - seveda bouser posted image - pol vabim tiste, ki mate čas in ste mobilne, na dopoldansko kavico in kaj zravn... v torek? Okol 10, 11 dop.? Zbilje? To so moji predlogi, sicer jaz lahk tud kam drugam pridem.. ni blema!!
Sporočite!!!!!
Jaz vozim komot lahko- mam še deset cm razdalje do volana!user posted image  Torej bi moralo ratat do konca...V bistvu mi je isto, če vozim ali pa če sedim zravn... mali se začne v vsakem primeru po določenem času pritoževat, pol pa ga zamotim z muzkouser posted image ! Strah pa me je skor bol, če se zravn mojga vozim, ker včasih ima res čudne izpade ( beri premajhna varnostna ipd.). No, saj super vozi proti njegovim začetkom...pred 5 leti... takrat sva se po 100 m zamenjala, ker sva oba skor živčni zlom dobila- jaz zarad njegove vožnje, on zarad mojga blabla.. Ampak takrat sem glih nov avto kupila in to je bila prva čisto moja stvar v mojmu lajfu in... upam, da me katera razume no... moj me namreč ni... mi je očital, da mi avto pomeni več kot onuser posted image  Sem rabla če dve leti, da je bil najin avto in ne moj avtouser posted image ! Sem grozna, a ne!

Glede sobe- jaz sem zdaj tud- no, midva zaenkrat user posted image , na 43 kvadratih, tista soba- 20 kvadr. pa je prednost staršev in hiše!!  Saj še pride kavč, pa omare za moje stvari, pa 'mizica' za banco gor postavt... upam, da bo dobr zgledalo... No, je pa to začasno, tako da ne bom nobenih poslikav delala na stene- mogoče kakšen luškan plakat! Pač upam, da bomo kmalu uredili dokumente za dragega in bova lahko vzela stanovanjski kredit, da gremo na svoje... Saj sem hotla že pred pdp uredit, pa sem mela tiste probleme vmes ( odpiranje v 25t) in sem morala počivat, pa sva se zaenkrat tko odločila, da bomo malo na deželi, ker men je poleti tam ful lepo, pa pomoč od mami bo prav prišla, ker je namreč doma, nima službe, je pa še dokaj mlada, niti 50 še...

Joj, kolk vam zdaj bluzim, bom nehala, bi morala dnevnik pisat, namesto da vam težim...

Ja, kakšna sveža tema za debatouser posted image  Dobila sem bon za 20 € za Citypark! Kje naj zapravim in za koga- zase, za malega??? Saj vem, da ni veliko, bom itak dodala kaj, samo nimam nobene ideje..jaz trenutno nič tazga ne rabim, ne vem...

Pište še...
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.4.2007 19:53:47   
juniorka
Rožica, pr citiranju ne smeš tiste čačke quote zbrisat- ne na začetku in ne na koncu- zbrišeš samo odvečno besedilo! Probi, saj hujših kiksov, kot sem jih jaz včeri, ne morš nardituser posted image user posted image user posted image !
A, ja, za RTL- jaz ful rada spremljam ta program, samo ob tej uri mi pa ne znese- se ne spomnim in še poležavamuser posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.4.2007 21:25:14   
s u g a r
hej

no poglej poglej, smo se mal ampak res mal zbudle. Ve kr (vključno z mano) počivejte - pol neki cajta ne bomo mogle tok.

Aja za torek sem jaz ful za ura kul in kraj tudi. Smo na tel. Če pa kiri drgač paše pa se drgač zmenmo.

Glede vožnje napiš dragih, ja kaj nej rečem, naš že zdej drifta (polaga ovinke z avtom) in sprobava kako zgleda G force (beri pospeški - glih dans je moj user posted image  reku da bo prirojen pilot, haha user posted image , tkole ga bom.

Komi čakam da dobim moj en mali avtek, no k se bo moj spomnu da tole ladjo odstranimo. Pol bova pa za mladičkom carja na svojih kolesih, po svoje vozila (no mal bom mogla tist cegu z gasa dol pospravt, ampak bomo že).

No punce lep večer grem gledat en dvd, k ga je ravnokar prinesel oč.

papa

nočko
user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.4.2007 22:26:33   
tejč
Ej, punce,mogoče pa uspem prit na kavico v Zbilje tud jaz. Prav pasalo bi mi! Bomo še videl...
ln

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.4.2007 22:27:07   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Še nekaj...
A katero mučijo podobne težave? Meni namreč vsako noč mrtvijo dlani in prsti na rokah. Pa vsako noč je huje. Dobesedno vsakič, ko se zbudim ne čutim prstov, sploh na desni roki. Je prav že zoprno tole postalo. Ampak samo ponoči, Čez dan ne. Pa zdaj telovadim z rokami, da pospešim prekrvavitev, pa nič ne pomaga. user posted image In, če bo tole do konca nosečnosti... user posted image

O, ja! Že vsaj en mesec. Če se ponoči zbudim je itak kot da nimam prstov! Pa včasih čez dan, ko hočem kaj natančnega narest, pa sploh konic ne čutim. Se mučim s šivanjem že par dni - kot bi imela roke pod lokalno anestezijo.

V prvi nosečnosti je bilo podobno , samo da so mi v tem času gležnji že hudo zatekali - tokrat boljeuser posted image . Par dni po porodu je bilo že velik boljšeuser posted image .

Aja, pa zjutri si ne morem leč vstavit!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.4.2007 22:32:17   
petrazg
Oj babike...

Kake čvekice ste postale... super ste, pa prav luštnoo vas je brati user posted image user posted image user posted image ... Sem ta teden imela toliko dela, da sem včasih malo prečekirala kaj se na rr dogaja, časa da bi vam pa odpisala pa ni in ni bilo... Očitno me bo res moralo nekaj strezniti, da bom nehala hoditi v službo in se sekirati. Pa če je pa to tako težko...user posted image user posted image user posted image

Ve pa vse pridno nakupujete, urejate sobice, menjujete avte... No, sej tle tudi jaz ne zaostajam - zapravljam, saj se moram kar malo zadrževati, ko grem v kakšno trgovino za otroke... se mi kar zdi da moj user posted image pa to rabi, pa tisto tudi... Je pa tko dober občutek, ko kupiš tiste male cunjice... kar ne moram se jih nagledati. Voziček tudi kar sredi sobe stoji in čaka na malega lumpa.

Malo pozno pa vseeno - Ančka1 - sem vesela, da si doma in da je pikec še pri tebi. Da sta še v enem kosu. Si nas (vsaj mene) pa kar na realna tla postavila, da je dan D že zelo blizu. Pikecu povej, da naj se mu še nikar ne mudi in uživaj te zadnje dni user posted image . Pa počivaj!!!! Tašča bi se pa lahko odkupila za vso tečnobo in sedaj lepo pomagala vaši družinici. On ležalnik, ki si ga pa zadnjič prilepla na rr je pa full lušten.

Sugar
- ti naša čvekica... tvoji maili so pa sploh nekaj posebnega... Ti kar piši, meni je full lušno brati.

Juniorka - super sobica...Tvoj mali bo pa pravi princ v tako velikem kraljestvu... Boste mogli hitro še kakšno družbo zanj zrihtat, da mu ne bo dolgčas...user posted image user posted image user posted image   Pa sej pridete potem vsi trije nazaj v Ljubljano??? Po začetnem razvajanju na Štajerskem... Tako je pa pri nas, ki smo daleč od svojih, a ne... Mi se bomo tudi razvajali v Celju vsaj en mesec.

Kar se pa tiče celulita... jst ga z veseljem odstopim user posted image user posted image user posted image ... pa tudi kg se nekam množijo. Le zakaj? Mi smo že na +15... nič nam ni več prav. Pa kaj bo že... samo da bodo našiuser posted image ok. Potem pa je najboljš, da po porodu kar začnemu testirati te kremce... Bomo vsaj vedele katera pomaga, če nas bo več preizkušalo... vsaka preizkusi eno, ni vrag, da ne bi katera pomagala. Za dojenje pa tudi jaz ne vem - a lahko kaj vpliva?????

Moj buši tudi nič ne zaostaja za vašimi... je velika žogica s premerom 103 cm...

Nič grem jst še mojmu user posted image malo družbo pred tv delat, da ne bo kakšnega ljubosumjauser posted image user posted image user posted image . Se vam še jutri kaj oglasim...

Papa,
Petra

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.4.2007 22:36:48   
petrazg
Aja kavicauser posted image ... Punce z veseljem se vam pridružim, samo nekako ne najdem dneva - kdaj bo ta pomemben dogodek???
Se vem, da nekje piše, samo ne najdem user posted image user posted image user posted image ... pa ne se jezit... No dajte, malo pomagajte mojo lenobo podpiratuser posted image user posted image user posted image

Papa,
Petra

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.4.2007 22:42:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

ah, ne gre... Bom drugič.

LP

user posted image

Mi imamo eno podobno fotko, sem jo sama posnela. Jo ob priliki nalimam gor. Pa se zdaj že veselim fotkanja, ker imam novga digitalca, pa je vse skupaj hitrej in lažjeuser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.4.2007 22:45:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Dobila sem bon za 20 € za Citypark! Kje naj zapravim in za koga- zase, za malega??? Saj vem, da ni veliko, bom itak dodala kaj, samo nimam nobene ideje..jaz trenutno nič tazga ne rabim, ne vem...

Če boš šla v Marks&Spencers pogledat, ti ne bo problem 20€ zapravit. Imajo velik večjo ponudbo cotk za otročke kot včasihuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.4.2007 22:53:48   
petrazg
Samo to slikanje ste se pa dobro spomnile... user posted image user posted image user posted image Sploh nisem razmišljala o takšni varianti...  Daj Putka, če še imaš kakšno idejo za slikanje, prosim prilepi slikco...

Sugar a ti si se že slikala?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.4.2007 8:25:28   
Eca
Dobro jutro zaspanke!

Tale vikend pa je bil zame naporen. Prebrala sem še, za pisanje pa ni bilo časa....
V soboto sem bila pri starših, včeraj pa sem imela taščo in tasta na kosilu user posted image . Popoldne sem malo počivala in zvečer sva z možem sestavljala otroško posteljo. Ta mali je rekel, da je postelja za njega, potem je rekel, da je za bebija in da je bebi v njegovem trebuščku in da mu bo ime JANEZuser posted image . Ok kod se malemu jemljeuser posted image ?

JUNIORKA
- vse najboljše za RD, da se ti izpolnejo tvoje želje, predvsem tista, da greste na svoje (jaz navijam za MB), pa veliko zdravja (to boš sedaj rabila, ko boš mamica) in da ne boš na nas pozabila na RR - majčice.
Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ko pa prideš v MB pa boma še proslavile, a ne?

Moram ti povedat, da je tole pohištvo za tvojega pikeca zelo lepo; a to je tisto, ki si ga takrat naročila (ko sva se pogovarjali)?

Za Avstrijo mi je uspelo nagnit user posted image , bova šla naslednji teden, ko bodo prazniki mimo in ne bo gužve in vseh velikonočnih drobnarij. Jaz začnem tudi z velikonočnim ponedeljkom s porodniško user posted image .

Glede mer bušija - jaz se merim vsak teden (tehtam tudi), ker podatke vpisujem v Nosečniški planer, ki ima eno stran namenjeno tem podatkom. Pa mi je to zelo fajn, ker lahko primerjam podatke s prvo nosečnostjo.
Merim pa se čez popek (pas), ker sem tam najširša (ne vem če je pravuser posted image ). V četrtek sem imela 96cm in +8,5kg. 14 dni nazaj pa sem imela 98cm in +9kg. Opažam, da imam večkrat takšna nihanja, kar je odvisno od lege otroka (včasih se našpana, včasih pa se čisto skupaj zložiuser posted image ).
Torbe mi še ni uspelo pripravituser posted image , tudi fotke mojih hlače, ki sem jo obljubila neuser posted image . Lahko me skregate, sem res lena..... V petek sem naredila seznam, kaj moram vse narediti, polovico sem opravila, druge pa ne, listek pa je čudežno izginil.
Glede fotk vam moram povedat, da sem se jaz dala slikat v 28t (pri profi fotografu), po prvem porodu pa smo tudi šli 3x k fotografu na družinsko slikanje - fotke smo dali v zahvale, ki smo jih vsem poslali, ki so nam dali darila in telegrame. Sigurno se sprašujete, zakaj 3x? Zato ker mali otrok še ne gleda, tja kot ti želiš, potem pa so hecne fotke, ker mali gleda oz. se ozira ali gleda v prazno....Še sreča, da je fotograf moj kolega, pa nam nič ni računaluser posted image .
Lahko pa pogledate moje fotke od tamalega v albumu (joj kak je majhen), na eni je fotka ko drži z malimi prstki atijevo roko. Meni je ta fotka najbolj všeč.

Pa  tole vas še moram vprašat.....a ste si nabavile tiste male blazine s katerimi podpreš malega v postelji, da leži na boku? Katero kremo za bradavice boste uporabljale?

Zdaj pa grem, kopalnica kliče, pa torto moram danes narediti (imam viška lanskih jabolk), vmes pa vas pridem brati.....

Lp in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas iz sončenega Mb-ja.

Eca

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.4.2007 8:44:55   
BaByGiRl
Putka in BAMBINA...glede mrtvičenja rok,...jaz sem imela to že pri prvi nosečnosti, pa se ne de nič pomagati. Dojenček nekam pritiska in prave cirkulacije. To rundo imam srečo, da imam mrtvo samo desno roko. Ponoči je pa kriza, k še boli zraven. Popravilo se mi je pa nekje 1 mesec po porodu in moje ljubice sploh nisem drugače čutila kot z obrazomuser posted image . Sedaj pša upam, da ostane vsaj leva roka ok.

Pogovarjale ste se od obsega trebuha,..khm,khm..jaz imam že 128 cm. Prvo pa sem šla rodit s 112 cm user posted image  To rundo zgleda da je bolj spredaj, pa še veliko težja je kot pa prva. Ta ima že sedaj skoraj toliko kot prva ko sem jo rodila. Pa prvič sem se zredila za 8 kg. Tokrat pa še nisem ujela kilaže, ki sem jo imela pred zanositvijo ( prve 3 mesece sem shujašala za 7 kg )
Torbo sem pripravila ta vikend, ker po tem , kar mi je G rekel, nikoli ne vešuser posted image

ECA .. tiste blazine nisem kupila, je tudi prvič nisem imela, sem jo kr s povštrom podprla.
Kremo pa sem imela na začetku Bepanten, pol jo pa tko nisem več rabila. To so mi priporočali v bolnici.
A Janez še vedno pridno čiča, pa mami živcira?user posted image
Mi pa nimamo sončka user posted image . No, ja nekaterim želim lep sončen dan, nekaterim pa lep oblačen dan.
Jaz pa grem kuhat, ker moje mami cel teden ni, da bi mi vsaj pri tem lenoba podpiralauser posted image

Dobra ideja, jaz imam tudi en kup jabolk,..štrudelj.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.4.2007 9:42:23   
rožica81
Helou!!

Putka, res hvala, ker si dodala sličico user posted image  jaz nisem tak tehnik user posted image

Juniorka, hvala za nasvet za citiranje. bom poskusla user posted image  jutri se pa vidimo - jaz absolutno pridem user posted image  se že veselim, da vas spet malo vidim

Eca, tudi jaz imam Nosečniški planer in pridno vpisujem svoje mere pa kilograme... Ampak nisem začela takoj vpisovat, tam nekje v 18. tednu sem začela. Pa še vseeno vem, koliko kg je bilo na začetku in koliko jih je sedaj user posted image  Sem jih že prej ene par pridelala, ker sem ravno nehala kadit pa še na morju smo bili - itak samo ležanje dan na dan user posted image

Danes moram pa malo v šoping, ker mi je zmanjkalo olja za bauchija user posted image  se bom spet po  Mullerju pasla... user posted image

punce, lep dan vsem. Aja, babygirl, sonček pa še pride tudi do nas, brez skrbi!

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.4.2007 9:44:15   
rožica81
A mi na tickerju res že piše 29 days left user posted image  user posted image  user posted image  Čisto prehitro bo minilo telih 40 tednov (al kolikor jih pač bo...).

Še malo, pa se spoznamo user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.4.2007 9:52:16   
petrazg
Juniorka  - vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...  danes si pa brez slabe vesti privošči velik kos user posted image Pa veliko užitkov s tvojima dvema moškima...

Lepo se imej, uživaj v sonču in dobro opravi pri g!

Lp,
Petra

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.4.2007 9:56:32   
petrazg
O Rožica81 - jst že tudi kooooomaj čakam, da stisnem malega pikeca k meni... Čeprav sem med tistimi srečkami user posted image , ki nimajo nekih posebnih težav, se že prav veselim da bo vsega konec in da postanemo z mojim user posted image čisto prava družinica...

Še malo, pa bomo res mamiceuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.4.2007 10:26:33   
Sonjam
Oj!
Lep ponedeljkov pozdravček.user posted image

Juniorka vse najboljše za tvoj rojstni dan.Želim ti veliko zdravja ,sreče in da bo tvoj user posted image  ok. Skratka želim ti vse naj naj in naj se ti izpolnijo vse tvoje skrite želje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da mi bo jutri zneslo za kavico.Se bom potrudila, da skenslam vse ostale opravke.user posted image

Mene pa zanima, če ste si vi vse kupile prsne črpalke za mleko? Jst pojma nimam a naj to nabavim al ne?user posted image
Pa še nekaj a za v porodnišnico rabiš dudko al ne? Sploh ne vem a jo novorojenčki takoj uporabljajo al kako?
Jst grem v sredo spet v porodnišnico na fizioterapijo,pa upam da se tudi tokrat izmuznem, da me ne bodo zadržali tam.user posted image
Zdej pa počasi odhajam po opravkih, potem vam pa spet kaj zatežim.user posted image

Pa pa

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?