juniorka
|
Helou babe! Sem čist na speedu dans, včeri pozn spat(ob treh zjutraj ), danes vstat, po torto, skuhat, obisk sodelavke s familijo... Zdaj pa seveda ne morem počivat, če pa moram svojo dozo rr-ja zaužit ! Ja, jutri bom žal svoji okrogli številki dodala še 1 zravn ! Ma, se ne sekiram, bi se bolj, če mi nebi v trebuščku družbe naš mali delal- in za darilo grem h g. srčka poslušat ! Drugač se super počutim, razen raztezanja kože na trebuhu do vseh mogočih in nemogočih položajev- ki so kot da bi hotel mali kip svobode oponašat , pa kakšna orng brca v rebra je še vedno redno na programu- in to zmeraj, ko se spravim za mizo! No, če bo vse v redu pri g. - seveda bo - pol vabim tiste, ki mate čas in ste mobilne, na dopoldansko kavico in kaj zravn... v torek? Okol 10, 11 dop.? Zbilje? To so moji predlogi, sicer jaz lahk tud kam drugam pridem.. ni blema!! Sporočite!!!!! Jaz vozim komot lahko- mam še deset cm razdalje do volana! Torej bi moralo ratat do konca...V bistvu mi je isto, če vozim ali pa če sedim zravn... mali se začne v vsakem primeru po določenem času pritoževat, pol pa ga zamotim z muzko ! Strah pa me je skor bol, če se zravn mojga vozim, ker včasih ima res čudne izpade ( beri premajhna varnostna ipd.). No, saj super vozi proti njegovim začetkom...pred 5 leti... takrat sva se po 100 m zamenjala, ker sva oba skor živčni zlom dobila- jaz zarad njegove vožnje, on zarad mojga blabla.. Ampak takrat sem glih nov avto kupila in to je bila prva čisto moja stvar v mojmu lajfu in... upam, da me katera razume no... moj me namreč ni... mi je očital, da mi avto pomeni več kot on Sem rabla če dve leti, da je bil najin avto in ne moj avto ! Sem grozna, a ne! Glede sobe- jaz sem zdaj tud- no, midva zaenkrat , na 43 kvadratih, tista soba- 20 kvadr. pa je prednost staršev in hiše!! Saj še pride kavč, pa omare za moje stvari, pa 'mizica' za banco gor postavt... upam, da bo dobr zgledalo... No, je pa to začasno, tako da ne bom nobenih poslikav delala na stene- mogoče kakšen luškan plakat! Pač upam, da bomo kmalu uredili dokumente za dragega in bova lahko vzela stanovanjski kredit, da gremo na svoje... Saj sem hotla že pred pdp uredit, pa sem mela tiste probleme vmes ( odpiranje v 25t) in sem morala počivat, pa sva se zaenkrat tko odločila, da bomo malo na deželi, ker men je poleti tam ful lepo, pa pomoč od mami bo prav prišla, ker je namreč doma, nima službe, je pa še dokaj mlada, niti 50 še... Joj, kolk vam zdaj bluzim, bom nehala, bi morala dnevnik pisat, namesto da vam težim... Ja, kakšna sveža tema za debato Dobila sem bon za 20 € za Citypark! Kje naj zapravim in za koga- zase, za malega??? Saj vem, da ni veliko, bom itak dodala kaj, samo nimam nobene ideje..jaz trenutno nič tazga ne rabim, ne vem... Pište še... pa pa