|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
3.4.2007 4:39:19   
s u g a r
čau punce moje

sorrite, ampak vam sam javlam da me jutr ne bo.

Zakaj tale ura. In zakaj me ne bo.

Zato ker imam ful probleme z mojo ledvico, boli boli boli k hudič tale user posted image  je premal.
Vidim da ste se sprašvale glede moje cifre, ja res je da je nisem dala na z.s., ampak zato zdele posredujem komplet seznam (kar jih imam), sorry Junijorka poslala bom tebi po mailu (si prva gor in dobiš).
Zakaj tako - ker nič ne vem kaj bo probala bom zdržat do jutr zjutri, kaj bo pa jutr pa pojma nimam (morm poklicat mojo urologinjo), držim pesti da nič drastičnega.
Psihično pa še nisem pripravljena da bi rodila, nej mi raj vstavjo katerer - pa tud mali sigurno še ni pripravljen.
No upam da se bolje konča noč kot se je začela.

Nič skrbet, k pol bo še mene začel. Hehe.

Mačke, sam hotla sem vam sporočit, da ima zdaj listo druga (torej Junijorka), ampak ker nam bo pobegnila na Štajersko bi prosila, če se zmente da bi kaka druga mela to čez, z veseljem pa delam jaz ko pridem že jutr domov, zihr bom mogla v UKC (100% sem).

Grem zdej še mal na žogo mogoče bo kej bolš.

papa
sugar

p.s. nč skrbet vse bo kul, se javm k več zvem. Drgač jutranji problemček je pa odpeketal, ampak je prišel mal večji. Bomo že sfural.

by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.4.2007 4:52:50   
s u g a r
hej again

ne dam še miru. Junijorka sam stran morš še nastavt da bo vse na eni strani, sorry nisem pogledala predno sem ti poslala.

no zdej pa grem dol

by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.4.2007 8:31:31   
rožica81
Dobro jutro punce user posted image

Sugar, a bo? Me je kar stisnilo, ko sem brala tale tvoj zadnji post user posted image  Držim pesti, da bo vse ok, pa saj bo - s tvojim optimizmom in voljo bo sigurno vse dobro user posted image  user posted image  user posted image

Mene sta pa včeraj presenetili z obiskom prijateljici iz gimnazije - čudno, če danes ne bo dežja user posted image  Komaj sta čakali, da bo tamali kaj pobrcal, sta kar skakali proti meni, če me je ravno kaj premaknil user posted image

Petrazg, a ti je že katera razložila, kod se pride na Zbilje? No, pa vseeno, bom kar napisala... Iz ljubljanske smeri - v Medvodah na rondoju desno, pelješ se proti Zbiljam (mimo doma za ostarele, Zbiljskega gaja...), potem na križišču pri trgovini Zorman desno (po prednostni), se spustiš po klancu navzdol in na ovinku je "križišče" z enim drevesom, tam je parking. potem pa peške dol proti jezeru. lahko pa tudi pri jezeru parkiraš, ampak ne vem, kako je s tem sedaj. včasih se je dalo.

Jaz se že veselim, da vas spet vidim user posted image  user posted image  user posted image

Aja, telebajsek! Upam, da bo šlo vse po načrtih, pa da se nam boš še kaj javila! Še vedno boš majčica, tudi če pobegneš h aprilčicam! Pa da se bo vse dobro izteklo  user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa v pekarno po kakšno dobroto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.4.2007 8:41:27   
Eca
Dobro jutro!

O, Sugar mi smo s teboj, držimo pesti, da bo vse ok in da bebi ostane tam kjer mora, pa ledvica tudiuser posted image user posted image user posted image . Pa obvezno se javi, ko prideš domov, ali pa vsaj kak sms pošlji kateri, da nam javi, da je vse ok. Drži se!

Babygirl - Janez še kar čiča in nori....Včeraj sem s tamalim šla na mestni bus na krožno vožnjo (je čisto obseden z busom in ostalo delovno mehanizacijo) in me je tako prerukalo, da sem mislila, da mi bo Janez kar ven padel, za celi dan za nazaj je nadoknadil in še potem zvečer v postelji me je nabunkal, da nisem mogla zaspat.user posted image
Bambina - si mi polepšala dan s tistim linkom in dala upanje, da mogoče pa le ne bo carskega. Sicer sem se že posvetovala z enim dr. glede masaže tiste točke B67, pa bom jutri točno izvedela (menda pa naj bi bila to bolj komercialna zadeva, ki ravno ne deluje), jaz se ne dam. One vaje pa se mi zdijo too much, da bom jaz 20 min. na vseh 4, me takoj išias zaseka, pa lahko grem takoj v p.
Lukrecija-  a ti meni misli bereš?user posted image JAz sem istega mnenja o carskem. Ti si prebrala tisti članek, ki nam ga je posredovala Bambina o vajah za obrat? Boš sporbala katero?
Raglja1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega bebija. Ti kar zavidam tale obrat, samo da si ne bo premislil tik pred porodom in se obrnil nazajuser posted image .
Telebajsek - zakaj pa boš ti imela CR, če ni skrivnost seveda?

PRsno črpalko si bom poiskusila ponovno izposodit, sicer pa bo to problem, ker je tudi ta kolegica, ki mi jo je v prvo posodila noseča in bo rodila par mesecev za mano.  Mož pravi, da če jo bo rabila, da jo bomo pač vrnili in bomo kupili mi novo. Če bomo kupili novo, bo to Avent, ker to sem tudi imela po prvem porodu in mi je bila super.
Dudo bom tudi vzela s seboj, čeprav dr. Golobova v materinski pere možgane, kako so naše zize boljše od dude in ne pusti uporabe dud. Potem ti pa otroka odpeljejo čez noč (npr. da ima zlatenico in je pod lučko) in mu sestre dajo eno dudo, da se ne dere......user posted image user posted image user posted image , raje ne bi dalje. To velja za MB porodnišnico, da vas ne strašim. Dudo bom vzela Avent, ker imam že od prej vse flaške Aventove, da ne bo bebi celi zmeden od vseh znamk.
Kremo za bradavice pa bom imela (sem jo že kupila) Lanolin od Multimam. Bepantena sploh nisem potrebovala, ker je ona krema super, pa ne rabiš dol spirat. Pa preprečuje mastitis..... ko sem prebrala navodila, sem bila presenečena, ker Bepanten nima toliko dobrih lastnosti. Sicer pa se boste same odločile, kaj kateri odgovoarja.

Bom počasi zaključila, kopalnica kliče, obešanje perila tudi, pa pomivalec..... potem pa počivanjeuser posted image , aja, pa vas še pridem sem kaj pogledat, da vidim kaj novegauser posted image .

Lp iz sončnega MB-ja in uživajte te zadnje trenutkeuser posted image .

Eca

Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.4.2007 8:59:32   
Anonimen
Pozdravljene!
Jaz spadam sicer med avgustovske nosečke ampak prebiram vsepovprek.
Juniorka zasledila sem tele 2 slikice, ki si ju ti pripela in mi je tole pohištvo zelo všeč.

user posted image
user posted image

Upam, da ne boš jezna, če te vprašam, kje si ga kupila in koliko je stalo. Res, upam, da nisem preveč vsiljiva.
Zelo ti bom hvaležna za odgovor.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
3.4.2007 9:24:29   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Sonjam

Ja putka tista tvoja ČB fotka mi je noro dobra. Je tako luštkana, da bi jo non stop gledal.user posted image

Tista ni moja, sem samo na link od rožice šla in jo kopirala. Evo, moje pa si lahko v albumu ogledate, jih ravno nalagam. Zbrala ene par boljših, ko je bila dojenčica nekje 3 tedne stara.

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
3.4.2007 9:48:27   
Putka
No, sem prilepila slikce v svoj album. Pa zdaj v postu spodaj levo še vedno ne kaže album, pa z.s., kaj je treba nastavit?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
3.4.2007 9:55:13   
Eca
Meni ga kaže. Mislim pa da je finta, da ti pri vseh ostalih uporabnikih vidiš, pri sebi pa ne. Naj me katera popravi, če to ne drži.

Lp, Eca

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.4.2007 9:57:18   
Eca
Putka!

Lepe slikice user posted image , one nogice so zelo zelo lušne! Pa tvoja mala je ful "čupava", prav lušna, naš ta mali je pri laseh pravi revežuser posted image .

Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.4.2007 10:35:13   
ancka1
Sugar, upam, da bo vse ok. Javi, kako in kaj.  user posted image  user posted image  user posted image
Dejstvo, da gremo proti koncu. Sedaj nas bodo vse počasi začele matrat razne tegobe. Ampak, vse za zdarve malčke, je tako?! Ker je bila danes polna luna sem bila tudi sama kar malo na trnih, če bo šla noč mirno mimo.

Ena čisto nevmesna....za kakšno izkušeno s tega naslova. Ali mi zna katera priporočat, kaj je boljše Sangenic ali Palček zavijalček? Od katere firme je najboljši? Hvala.

Veliko sončka vsem!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.4.2007 11:49:51   
kaya2007
Kar se  teh košev za plenice tiče, mi je zadnjič prodajalka v arielu rekla, da je najboljše da vzameš najnovejšega (mislim da je trenutno to sangeric), ker je velikokrat potem problem dobit kasete za starejše modele user posted image  naše trgovine nas očitno prisilijo, da ves čas nekaj kupujemo...
Sugar, upam da bo vse ok in da te zdaj že kaj manj boli!
Grem papat zdej, pa še pol kaj napišem!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.4.2007 11:57:27   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Pa tvoja mala je ful "čupava", prav lušna, naš ta mali je pri laseh pravi revežuser posted image .

Eca

Tam kjer ima lase je stara 3 leta. Še nekje pri dveh letih pa je bila bolj žalostuser posted image . To ima po meni, jaz sem pozno lase dobila, pa še to neke švohotne. Sem upala, da bo imela lase po očku, ki ima orenk lase po glavi. Pa nič ne kaže.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.4.2007 12:13:30   
BaByGiRl
Držim pesti za SUGAR.user posted image

Eca..hihi...če se prav spomnim, si se neki sekirala da te premaloX brcne. Bo zdej nadoknaduuser posted image
A Lanolin Kupiš v Lekarni?
Na Jesenicah pa ne dovolijo dudeuser posted image  je bila reva pod lučko, pa se je skos samo drla, tako da sva se več crkljali kot pa bili pod lučkouser posted image
Heh, pa moja je puncka, pa je bila reva prav dolgo brez laskov. Če si jo oblekel v oblekico je bilo prav hecno. Na glavi je bil en sam siv las, ki ga ima še danes.

Danes pa za 1x lahko tudi jaz napišem,...lep sončen pozdrav iz Kranja.
Pa ne delajte preveč.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.4.2007 13:03:32   
Eca
Hej!

Ancka1 - Sangenic ali Palček zavijalček je po moje isto. Sangenic je firma, ki izdeluje kasete s tisto neskončno vrečko, ki jo vstaviš v Palčka. Jaz imam sposojenega Palčka (star model) v katerega pašejo tudi nove kasete, tako da ni panike, da bi morale kupovati novega Palčka zaradi kaset.  Če imate možnost, si ga raje izposodite. Sem pa opazila, da so kasete iz Mullerja bolj kvalitetne (bolje zadržujejo smrad) kot kasete, ki jih kupiš v ostalih otroških trgovinah.
Aja, jaz pri nas nisem videla, da bi še kakšne druge firme teh Palčkov prodajaliuser posted image , sem pa videla v Avstriji v Toys-u. Jaz osebno si tega ne bi kupovala gor, ker ne vem, če pri nas potem te kasete pašejo goruser posted image , da pa stalno hodim gor po te kasete pa se mi ne zdi smiselno (čeprav sem skoraj vsaki mesec v A. zaradi bližine). Uf, kako sem se razpisalauser posted image .

Putka - ob prvi priliki bom dala v album našega "lumpa", ki bo čez dva dni star 21mes. Tudi sama sem mislila da bo imel čupo in kodre po atiju, pa zgleda, da bo revež po meni (vsaj po laseh). No, če praviš, da šele pri 3 letih je dobila čupo, potem mogoče dobi tudi našuser posted image

Babygirl - Lanolin od Multimam se dobi v lekarni. Obvezno moraš povedati v lekarni, da je to Lanolin od Multimam, ker obstaja več vrst lanolina, pa da ne kupiš napačne kreme.

Tako, sedaj pa letim še malo pospravit, sem imela obisk sedaj, pa me je vse počakalo, potem pa na govorilne v vrtecuser posted image , da slišim, zakaj tamalemu pravijo Škrat Kuzma (baje, da je pravi vrag).

Lepo se imejte, uživajte v sončku in se beremo!

Eca

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.4.2007 13:19:14   
BAMBINA_
Dan,
tak, midva z pikotom sva uspešno prestala CTG. Ampak je pa navihan tale moj user posted image . Sestra mi je morala priti 5x popraviti tisti mikrofon, ker je toliko brcal in se prestavljal... user posted image Aja, pa G sem še malo povprašala kaj narest z mojimi prsti... sem upala, da obstaja kako domače zdravilo, pa nič user posted image bo treba zdržati še en mesec. user posted image
Ja, Lanolin krema se kupi v lekarni. 
Ej, Putka svetovne fotke so. Tiste nogice imaš pa gotov uokvirjene, pa na steni, če nimaš, potem jih daj čimprej, ker je res FANTASTIČNA fotka!!  Kdo pa je to slikal?
Sugar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo vse ok.
Punce, danes imate pa idealno vreme za martinčkanje z bušiji. Jaz sem čisto zelena, tako sem vam fauš. Ma, če bo v aprilu še eno srečanje, bom pa jaz tudi poskušala priti.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.4.2007 13:26:50   
petra a
Živjo,

končno doma...mater, sem delala do 7,8 zvečer, pa še za en dan podaljšala, pa je še toliko vsega ostalo...no ja, kaj čmo.

Kaj je z našo sugar, a že katera kaj ve???

Pa ravno sem ji hotela napisati kako je svoje romane lepo popestrila z smajliji.user posted image

Ene ste med tem praznovale, sem zasledila...Juniorka-čestitke!!!

Tejč-sem bila danes na telovadbi...kaj ti si bila...ena je bila, ki ima rok 17.maja...upam da uspeš dobiti varuško, držim pesti

Vidim da Anči je vredu, sem vesela.

Ostale ste pa pridne in lepo zapravljate. user posted image

Aja, pa celo Eca je uspela šivati.user posted image

LP

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.4.2007 13:56:21   
petra a
jeee, sem tako vesela, sem naredila izpituser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.4.2007 14:32:14   
tejč
petra a, zakon!!! Bravo za izpit! JA, sem bla na telovadbi,s am mamo dve 17.5. PDP. Mene je najprej poklicala za obkljukat-rdečo majico sem mela. Kje si telovadla? V kerem delu sobice?
Ker je blo glih dons tok novih...
lp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.4.2007 14:34:21   
tejč
Ej!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glih mene si ujagala na hodniku na fizioterapiji in rekla, da si prvič. a VEŠ? nA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.4.2007 15:35:32   
lex
jaz upam, da bo tudi tale moja pikica imela čupico. Aleks je mel tako, da je bil še po ušesih in po hrbtu kosmat. Bi blo vse lepo in prav, če dlake ne bi bile ČRNE! Smo ga na začetku klicali volkodlak, tak je bil.

Meni je bil Lanolin full OK, ko so me en mesec bolele bradavice. Mi je pasalo, da si jih nisem rabila vsakokrat umivat.
Glede palčkov zavijalčkov, se mi zdi da jih je en kup (v BC imajo 2 različna tipa). jaz imam ta starega, pa v Arielu prodajajo ene ponaredke vrečk, ki prav lepo pašejo not so pa par € ceneje. Aja pa ne zavijam vrečke vskokrat ko dam plenico not, ker pol gre vrečka hitro k user posted image , drugač pa full dolgo drži. So pa še kar drage tele vrečke mislim,da so najcenejše okoli 2000 sit (za €pa ne vem kolko pridejo).

Lep sončen dan s Koroške

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.4.2007 15:35:55   
ancka1
Oj!
No jaz sem ravno z Jesenic prišla. Sedaj sem pofočkana za EA. Kakšna razlika je pa med Kr in Jes...Na Jesenicah je full vse novo, pa taki detajli, ki so meni full pomembni (motivacijsko user posted image ) so spedenani: luštne poslikave po stenah, zavese z otroškimi motivi-vse v stilu,...pa eno čist novo porodno mizo/posteljo imajo, takšno res high-tec. user posted image  V Kranju pa nič od tega. Pa ko greš na ctg praktično lahko spremljaš porod ene druge, ki je čisto zraven. Na Jesenicah je pa za ctg čisto druga soba. Pa potem sta maksimalno 2 v sobi in vsaka soba ima kopalnico. Moram rečt, da sem prav navdušena.
Eca, vem, da so vse te zadeve istega principa, so pa različni proizvajalci (v Pikapolonici sem vidla 2 varianti). Ravno to me je zanimalo, ker je potem zaradi teh kaset potem lahko problem. Mi je tudi prodajalka Sangenic priporočila. Hvala.

Se še tipkamo, se grem nakrmit. user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.4.2007 16:12:12   
juniorka
Punce!

Sugar ima kateter, ampak je O.K. Najmanj en dan bo v b., ampak ne smemo nič skrbet, ker najhujše sta dala skoz!- No, to je povzetek njenih besed!

No, me smo se lepo imele na Zbiljah, se mal posončle, več kot 4 ureuser posted image  Tako je minil.... Krasno je blo!!!

Kaj več pa napišem kasnej- treba neki pojestuser posted image !

A ja, pa seznam tud dobite... po zs!

Dobile ga boste vse, ki ste prispevale svoje cifre, email... Tako da, če je katera še za zravn, naj mi kar pošlje po ZS! Zmenjen? ok!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.4.2007 16:47:40   
rožica81
Oj bejbe user posted image

Res je bilo luštno na Zbiljah, edino ne vem, kam je cajt bežal user posted image  A smo bile res tako dolgo? Ko se imaš fino, čas kar švigne mimo, kajne? Upam, da na naslednji randi še pridem - v enem kosu user posted image

Putka, res dobre fotke user posted image  user posted image

Petra a, čestitam za izpit!!!!! Ti si zakon!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem se na brzino malo najedla - ta bolje še pride. Bom mojga danes peljala na pico. Samo, še ne ve user posted image  Upam, da kmalu pride. Juniorka, a je bilo dobro kosilo?

BabyGirl, a na Jesenicah res ne pustijo dude? Tudi, če jo imaš sabo?

Ančka, a je res taka razlika med obema porodnišnicama? Saj ne morem verjeti, ampak verjetno da bo kar res.

No, grem malo na kavč. Pa še kak piškot sabo vzamem user posted image

Lep dan pa veliko sončka user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
3.4.2007 17:57:31   
BaByGiRl
Rožica81...ne, niso mi dovolili. Pa za moje pojme kr malo preveč zagovarjajo dojenje. Jaz sem si jo full želela dojiti, ampak ni šlo,ker je jeziček dvigovala na nebo in ni znala vleči. Pa sm se trudila do nezavesti, pa ni šlo. Pa jo je sestra držala za glavo,pa moj jošk,pa tiščala skupaj,da je bila tamala na koncu vsa penasta. Lačna pa še živcirana. Pa mi jo niso hoteli nahraniti. Pol je pa dobil infuzijo, ker je preveč shujšala. Ampak sem jaz to na skrivaj...OD zajtrka sem si shranila žličko, Pa sem si stisnila mleko,pa jo nahranila in nisva več hujšaliuser posted image  Dobila pa me je nočna sestra,...ampak mi je pomagala in mi jo potem še 2 dni ona ponoči hranila na tak način.
Upam, da tokrat niso več tako zagrizeni glede dojenja, ker sedaj imam pa jaz problem z eno dojkouser posted image

Imam pa vseeno spakiran cucek za s seboj.

Ancka1...mogoče se celo srečava gor, če drugače ne, ti rojevaš, jaz pa imam CTG user posted image . Kaj pa je 14 dni razlike.

Lepo da je s SUGAR in user posted image  vse ok.

ECA...hvala za info.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.4.2007 18:08:40   
kaya2007
jaz bi znorela, če bi mi tkole ukazovali v porodnišnici! Sej je moj otrok, ne pa njihov in če mu hočem dat dudo mu jo tudi bom! Pa tudi kar se dojenja tiče mi ne bo noben pametoval! Kolk me to razjezi!!user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?