Eca
|
Dobro jutro! O, Sugar mi smo s teboj, držimo pesti, da bo vse ok in da bebi ostane tam kjer mora, pa ledvica tudi . Pa obvezno se javi, ko prideš domov, ali pa vsaj kak sms pošlji kateri, da nam javi, da je vse ok. Drži se! Babygirl - Janez še kar čiča in nori....Včeraj sem s tamalim šla na mestni bus na krožno vožnjo (je čisto obseden z busom in ostalo delovno mehanizacijo) in me je tako prerukalo, da sem mislila, da mi bo Janez kar ven padel, za celi dan za nazaj je nadoknadil in še potem zvečer v postelji me je nabunkal, da nisem mogla zaspat. Bambina - si mi polepšala dan s tistim linkom in dala upanje, da mogoče pa le ne bo carskega. Sicer sem se že posvetovala z enim dr. glede masaže tiste točke B67, pa bom jutri točno izvedela (menda pa naj bi bila to bolj komercialna zadeva, ki ravno ne deluje), jaz se ne dam. One vaje pa se mi zdijo too much, da bom jaz 20 min. na vseh 4, me takoj išias zaseka, pa lahko grem takoj v p. Lukrecija- a ti meni misli bereš? JAz sem istega mnenja o carskem. Ti si prebrala tisti članek, ki nam ga je posredovala Bambina o vajah za obrat? Boš sporbala katero? Raglja1 - zate in za tvojega bebija. Ti kar zavidam tale obrat, samo da si ne bo premislil tik pred porodom in se obrnil nazaj . Telebajsek - zakaj pa boš ti imela CR, če ni skrivnost seveda? PRsno črpalko si bom poiskusila ponovno izposodit, sicer pa bo to problem, ker je tudi ta kolegica, ki mi jo je v prvo posodila noseča in bo rodila par mesecev za mano. Mož pravi, da če jo bo rabila, da jo bomo pač vrnili in bomo kupili mi novo. Če bomo kupili novo, bo to Avent, ker to sem tudi imela po prvem porodu in mi je bila super. Dudo bom tudi vzela s seboj, čeprav dr. Golobova v materinski pere možgane, kako so naše zize boljše od dude in ne pusti uporabe dud. Potem ti pa otroka odpeljejo čez noč (npr. da ima zlatenico in je pod lučko) in mu sestre dajo eno dudo, da se ne dere...... , raje ne bi dalje. To velja za MB porodnišnico, da vas ne strašim. Dudo bom vzela Avent, ker imam že od prej vse flaške Aventove, da ne bo bebi celi zmeden od vseh znamk. Kremo za bradavice pa bom imela (sem jo že kupila) Lanolin od Multimam. Bepantena sploh nisem potrebovala, ker je ona krema super, pa ne rabiš dol spirat. Pa preprečuje mastitis..... ko sem prebrala navodila, sem bila presenečena, ker Bepanten nima toliko dobrih lastnosti. Sicer pa se boste same odločile, kaj kateri odgovoarja. Bom počasi zaključila, kopalnica kliče, obešanje perila tudi, pa pomivalec..... potem pa počivanje , aja, pa vas še pridem sem kaj pogledat, da vidim kaj novega . Lp iz sončnega MB-ja in uživajte te zadnje trenutke . Eca
|