|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
30.3.2007 13:44:59   
s u g a r
No vidim da ste vse pobegnile, nič grem tudi jaz dol

oz. malce stran v kuhinjo, spet sem iznašla en recept (ZDRAVO IN ZABAVNO IN NJAMI), madonca knjigica se mi že lepo polni. Kmal jo bom lahka že kar izdala.

Hmm, komi čakam da popapava.
Uglavnem danes na meniju je
rižek (rjavi) v smetanovi omaki z malce čebulice in malo olivnega olja(kisla smetana z samo 15% maščobo - zakon je sploh ne veš da ni polno mastna kot ostale, okus fenomenalen) notri majčenko parmezana - res da je mastni sir a če ne pretiravaš nič ne škodi, zravn pa puranček na žaru s zelišči (poper, bazilika, česen, mal svežega rožmarina in kopra - plevelček ki mi je zrasel na vrtičku in mal pehtrana in čist mjčkn cimeta, pa še drobnjak) pa malenkost olivnega olja da se bo v možnarju bol spackal - začimbe. In to je to - grem kuhat naprej k se mi že pošteno sline cedijo. Za posladek pa kompot od moje mami hruške.

papa

matr sm vam tud nardila skomine user posted image user posted image .

No no grem - papa user posted image

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.3.2007 14:07:59   
ancka1
Dan!
No, jaz sem danes uredila še na CSD-ju za porodniško, tako, da imam to rešeno.
Sem pa sedaj dobila še dve ogromni vreči oblačil in bom to malo spedenala. Po mojem sploh ne bodo prišle vse stvari na vrsto. Jih bo mali prej prerastel. Pa, vseeno, bodo pa za rezervo.
Midva bova pa kupila ležalnik, ker se mi zdi kar praktična zadeva, pa tudi par kolegic je pohvalilo njegovo uporabnost. Sva se pa zapičila v tegale...v živo pa še bolje izgleda. Pa full enih variant naklonov je, pa lahko ga "zabremzaš", da se ne guga,... Sicer ni poceni (123 €). A ja pa še Sangenic-a bova kupila (kot palček zavijalček, sam druga firma).
user posted image
Danes je res tak lenoben dan...user posted image  Se mi ič ne dogaja sedaj ko sem doma. Malo kofetkanja, net, TV sucks, ker ni nič pametnega,...Moram pa še enkrat torbo za v porodnišnico prpravit, ker sem jo zadnjič malo izropala, ko sem šla v bolnico.
V glavnem, naj vam čimprej mine tale dan, pa držimo pesti za lepo pomladansko vreme!!!!

Čao, babe!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.3.2007 14:08:57   
ancka1
Sorry, jaz sem čisto mini slikico not prilepila, pa jo je takole povečalo... user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.3.2007 14:16:16   
iwa
Ojla!

Kakšn dan, groza a ne? A nič zato, gavno da mamo naše sončke v trebuščkih!
Sugar, sijajna južna bo! Bravo! Pa hvala za odgovor glede tel, se že veselim ostalih, tako da punce, akcija!user posted image user posted image user posted image
Ančka1, ležalnik je the best!user posted image user posted image user posted image Mi ga tud že mamo, od Fisherpricea, pa mislim da bo kr cool, je ležalnik, gugalnik in stol v enem + vibro ma, tko da mislim da bo to fajn laufalo.
Vsem novim, dobrodošlica in da vse dočakamo kmalu maj!
user posted image user posted image user posted image
Lepo se mejte! Naj vam sonček sije v srcih če že ne zunaj!

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.3.2007 14:36:25   
s u g a r
user posted image user posted image user posted image

a niso krasni.
Kosilo diši omamno - sam še atija čakava.

Ni panike, ve pa kr posredujte tel. da bomo na tekočem.
Ančka - ležalniček je super - jz ga tud bom kupla, sam da najdem tazga k bo kul obema.

No grem papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.3.2007 14:41:43   
ancka1
Iwa, jaz bom že kar happy, če dočakam april. user posted image  user posted image  user posted image  
Ne, saj ni panike, se ok počutim, tako, da lahko celo res dočakava maj v enem kosu. Če pa vsaj še pol aprila preguram pa sploh nobene panike! Pljučka so malčiju pospešeno "dozorili", ima pa tudi že skoraj 2,5 kg, kar je tudi že čisto ok. Jaz sem jih imela toliko, ko sem privekala na svet, pa sedaj nimam nobenega problema s pridobivanjem na teži. user posted image  user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.3.2007 15:45:49   
juniorka
Pridne punce!!!!
Sem porabla kar nekaj časa, da sem prebrala vse... sem pa pozabila, kteri bi kaj komentiralauser posted image  No, bom vidla, če se spomnim, pa še kasneje kaj dodam!
Mi bomo imeli za iz porodnišnice, če bo hladno, eno 'trenerkico' iz pliša, je pa zgornji del skor čist tak, kot tista jopca s slikce- kapuca, na zadrgo... je pa moj dragi to iz A. prinesel, je pa št. 56, tako da, če ne porabimo za iz p., ne vem, če bomo pol sploh še lahk kdaj oblekliuser posted image !
Za ležalnik se še nisva odločila.. sem pa gledala ene, ki majo še muziko zravn, pa tudi vibro, ja...se spomnim na Sex v mestu, k se jim je vibra pokvarla in so problem z vibratorjem rešiluser posted image !
No, bomo še vidl, kaj bo ati rekel...

Drugač moram reč, da valjda meni planiranje izkoriščanja ne rata, nikol! Sem omenla, da bom bušija malo izkoristla pri urejanju dokumentov za mojga možeka..in.. glej zlomka, so na bolniškiuser posted image ! Zadnjič so samo rekli po telefonu, da ni dosegljiva, pa sem šla danes kar v LJ in to s trolo, ki je bila povrh še stara, da me je čist zrukalo( tiste, ki ne veste-iz Medvod je cca. 25 min z busom!). No, sem porabla 4 ure za brezveze- namest da bi spalauser posted image !
Sicer sem včeraj nadoknadla noč od predvčerajšnjim- spala sem do pol enih...
Je pasalo..upam, da tiste, ki še delate, kmalu ostanete doma in si privoščite takšne užitkeuser posted image ! Ja, pa tiste, ki že imaste starejšeuser posted image , da bi vas čimmanj mantrali- ma res ste dobre, da vse sfolgate, ni kaj!!!

Kaj je pa z vsemi novimi majčicami- se oglasijo, pa spet zginejouser posted image  Saj se ne vmešavate punce- več glav več ve, zato smo pa tu!!!
Pa hvala vsem, da ste izkušnje o dojenju delile, vsak nasvet pride prav!
Kar se mene tiče, mi niso moji joški nikoli bli nek seksualni objekt... ker so bli zmeraj majčkeni... pa tud nekih erogenih con jaz tle nimam, tako da me kakšno ukvarjanje nasprotnega spola z njimi ni nikoli posebej ganilo... Zato pa upam, da bodo končno dočakali svoje poslanstvouser posted image ! Upam, da nisem preveč intimnauser posted image
No, pišite še, jaz se pa tudi še kasnej oglasim, ko si kaj spomnim...

Pa Ancka, fuuuuuuuuullllll lep stolček- al pa velikost slikce naredi svojeuser posted image !

grem prvo kavico dans spit- pa tortica bi zravn pasala!!!!!!!
Mam zadnje tri dni tak apetit, da je za znort- se mi še ni dogajalo v taki meri- upam, da se ne bom zdaj zadnji mesec še za 10 kg zredila!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.3.2007 16:54:01   
kaya2007
Madona kako ste zgovorne punce! user posted image  Hvala za dobrodošlice!
Sugar kar se dojenja tiče, tudi jaz si bom verjetno pumpala, da bo lahko tudi očka sodeloval pri hranjenju, še posebej ponoči user posted image  da ne bom jaz ves čas vstajala!
Putka čestitam za kuhinjo, jaz je še vedno nimam in verjetno bom prej rodila, preden bo gotova user posted image
Ancka, ležalnik se mi zdi super, sem tudi jaz že gledala istega, potem pa so mi nekateri svetovali tistega z vibro in zdaj več ne vem kaj bi user posted image
Hvala za nasvete kje kupiti torbo! cena mi ni toliko pomembna, glavno da je torba všečna in praktična user posted image
Drugače pa sem iz LJ, rok imam 7.5., ampak mi bojo mogoče sprožili porod že kaj prej, bomo videli kako se bom zmenila...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.3.2007 17:42:20   
juniorka
O kaya, sem se tudi jaz spraševala, od kje si, ker za nakupe omenjaš Celovec, porod pa Feldbach...

Sem malo preverla še enkrat, kaj ste pisale..
Eca - ne vem še, kateri dan pridem, ampak ti javim, takoj ko splaniram... moram stvari spakirat, ki jih še nekaj časa ne bom nosila, pa čevlje..skratka, takšno delo, ki mi ne diši preveč user posted image ! A ti greš kaj čez mejo v šoping? Boš povedala, če boš šla, a ne?

lex- ti si tudi omenila, da greš po ležalnik čez mejo.. si že bla? Sporoči nujno, kaj boš kupila, če majo kaj pocen...

Ancka - glede velikosti- naš tudi ma skor za en teden večjo glavo, kot pa ostale dele, pa ni nič komentiral user posted image  Me ne skrbi!!!!!!

Sugar - nič nisem pohvalila tvojega pidenanja vozička, si čist notr padla, te bom še jaz najelauser posted image ! Kar se pa kuhanja tiče- ti same lušte delaš, da se bom kar povabla enkrat- meni zmanjkuje idej za kuhanje... pol pa lahk posodo pomijem, pa sladoled prnesem...user posted image !

raglja1 - a si že dobila oblačila od svakinje? Jaz bi to najprej spakirala in vrnila, če bi se selila... edino, če se je kaj zakompliciralo- da še niso oprana al pa kaj podobnega, pa ma slabo vestuser posted image  Moje mnenje... pa sporoči!

Sonjam - ti nič ne zavidam bolečin, upam, da ne bodo prehude in da boš še lahko malo doma, verjamem, da nobeni ni všeč v p. ležat in čakat... v glavnem, držim pesti!

Bambina - ti maš tudi povečan apetit? Jaz do zdaj nisem pretirano jedla, pa sem se redila, zdaj pa nonstop iščem... pa še dragi je čokolado nabavu...bo kmalu vseh 300g milke na moji riti, pa še to pomnoženo z deset!
Glede problemov z rokami- a te to kaj boli? Jaz imam samo bolečine v nogah , spredaj pod koleni in to vedno zgodaj zjutraj, kot krči, grozno boli, pol pa moram mal potrpet, da mine in spim naprej user posted image !

Putka - čist ta pravo putkasto slikco imaš user posted image ! z montažo kuhinje pa čimmanj zapletov!

In vse ostale- user posted image mal sončka user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.3.2007 19:25:35   
BAMBINA_
Juniorka, takšne krče v mečih sem tudi jaz imela. Če si slučajno še otečena in imaš povišan krvni tlak, moraš nujno omeniti G. Meni so ravno zaradi teh krčev naredili preiskave, s katerimi so izključili preeklampsijo. Saj te nočem strašiti, samo opozorim. Drugače pa sem jaz ugotovila, da ko me začne nategovati v nogah, ne smem pretegniti nog, pač pa moram podplate zavihati navzgor user posted image nevem, če razumeš kaj hočem povedati. Hm, torej, kot bi se skušala s nožnimi prsti dotakniti npr. piščalke, noge pa ne smeš pokrčiti v kolenu. Uf.. tako težko razložim. No, skratka meni to pomaga in mine brez tistih hudih krčev.
Kar se pa rok tiče.. me že kar nekaj časa morijo. Ampak prej so mi samo mravljinčile, sedaj mi pa mrtvijo. Vsakič ko se ponoči zbudim, ne čutim dlani in prstov, ne glede na položaj rok. Ful zoprn filing. Boli me pa ne. Zdaj imam zaradi teh nočnih "dogodivščin" čez dan ful take utrujene roke. 
Spet jamram.
Ej, Ančka ful hud ležalniček. Res je frajerski. user posted image user posted image

Sugar ti pa nehaj lušte delati user posted image user posted image .
Apetita imam itaq toliko, da po mojem šibam vse vas v pridobljenih kilogramih. Začela sem s 50, zdaj sem že na 66,5 kg. user posted image Pa, ko bi ti kg bili v trebuščku... ja, malo morgen, prav čeden celulit že imam na nogah in riti. Ga oddajam, če ga ima katera premalo. Še poštnino plačam, ne boste imele nobenih stroškov. user posted image user posted image . Jaz se tolažim z mislijo, da so za povečan apetit gotovo krive abstinenčne krize. Sem pred nosečnostjo bila kar precej strastna kadilka. Ja, nekaj pač mora biti krivo, ane. Kar tako brezveze že ne jem (beri: žrem). user posted image user posted image Eh, bomo že po porodu gledale na linijo.

Nič, pridne bodite, zadnje čase kar naprej klofam tukaj gor.
Čau bau! user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
31.3.2007 9:25:50   
s u g a r
Jutro zaspanke,

ah, no jst sam povem, če bo kira hotla kako novo idejo. Pa sej Bambina tole k sm napisala res ne redi. Kilice pridobljene bodo hitro izgubljene, če se bomo zato prav odločile - ane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junijorka - komot ti sam povej al pa ti prideš k men oz. pridete. Ni panike ti nau treba nč delat tud posode pomit ne, tud sladoleda naštimat ne.

No jst vidm da sem najbolj zgodna druge pa verjetno lepo kofetkate ob zajtrku ali pa ste še v deželi sanj.

No grem si jaz tud narest eno kavico, oooo, pa ravno je moj prišel nazaj domov. Ta je pa tud k leteča skira. Pač tak šiht.

No zdej pa res šibam. Stiskat s k mojmu lubiju.

papa
cmok

p.s. aja učeri sva šla u shoping na lov pravzaprav in našla sva luškan kompletek za našega razgrajača - tazga taprvega za iz P. - barva bel pliš z rumenimi in zelenimi ovčkami hlačke in jaknca s kapuco, copatki in dodatna črtasta pletena kapica, doma pa dodava še bombažno kapico, nogavičke in to je to. Kok bo luškan naš pajacek.user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
31.3.2007 10:04:35   
rožica81
Dobro jutro user posted image

bambina, tudi jaz imam ponoči mravljinčaste roke, ampak res pa samo takrat, ko jih poležim. Kar naprej jih pod blazino tlačim, da si jo malo privzdignem. Itak vem vse, kaj delam ponoči, ker spim "with one eye open" user posted image  Sploh sedaj, ko je cela znanost, kako se obrniti z enega boka na drugega user posted image  Kar se pa krčev na nogah tiče, moraš pa samo prste na nogah nazaj potisniti, zato da se ti vse nategne v nogi. Tako nekako si jaz to razlagam. Boli pa ko user posted image  vsaj mene.

Zdaj sem pridno pozajtrkovala čokolinota, sedaj me pa čaka še en veliiiik rogljič user posted image  Sem šla v pekarno, pa imajo toooliko dobrot, da so me bile same oči. Sedaj se bom pa malo basala user posted image  Sem tudi jaz pridna pri kilogramih (+15) in pri celulitu. Bambina, po moje, da ga bo za izvoz!!! user posted image  groza. Ampak, tudi to bomo zrihtale potem, a ne?

Moj otroček ga pa že malo biksa pri mamici. Sedaj že kar redno gledam na koliko časa mi trebuh otrdeva, pa ful mi dol pritiska, pa špika me tam spodaj... Res se mu dogaja. Meni pa tudi potem. Pa pravi kolcamož je. Se mojemu user posted image  kar smili. Pa giant trebuh imam. Sem se ravno danes zjutraj merila, da imam že 113 cm čez boke (čez popek). Kar precej user posted image

Sedaj me čaka stanovanje, da ga spet pospravim. Uf, danes se mi pa res ne da. Popoldan pa po posteljico user posted image  user posted image

Lep dan vam želim punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
31.3.2007 10:43:42   
ancka1
Dobro jutro drage moje čveke!

Jaz sem tudi že pozajtrkovala in popila kavico. Potem pa mojega naštimam, da greva malo v civilizacijo. Sem bila pač 10 dni odrezana od sveta. user posted image  Seveda je šel moj še malo podelat v firmo, jaz bom pa še cunjice spedenala (tista dva žaklja), ki sem jih včeraj že oprala in posušila. Sem kupila prav prašek za babyje od amwaya (sicer ne kupujem nič), pa se mi ždi fajn. Je brez močnega vonja, fosfatov, organsko razgradljiv, ful neagresiven,...Ma, mora že biti vreden tega denarja. user posted image  Jaz tudi ne bom vseh cunjic prelikala. Saj so se še v sušilcu pregrele, tako, da ne vidim panike.
Jaz tudi bolj tako tako spim...Le prvi dan po prihodu iz bolnice, sem spala kot angelček...in to do skoraj 10ih. Če so nas pa tam že ob 5ih zjutraj gor vrgli.
Jaz tudi lahko ponudim zajetno gmoto celulita user posted image . Mislim pa, da sem kakšno kilco celo v bolnici pustila. Ob takšni hrani... user posted image  A si predstavljate, da je en dan za kosilo v ješprenu plavalo faširano meso...seveda, če je pa od prejšnjega dne, ko je bila musaka ostalo. Vsak naslednji dan so bili dodani ostanki od prejšnjega jedilnika. Ogabno!!!
Jaz bom pa našega malčka takole za iz porodnišnice oblekla (body, ali dva, odvisno, kako bodo rekli, pa žabice do pasu, čez pa res cort plišasti pajacek iz celega, pa potem kapici in copatki). Vse v belo-plavo-rumeni kombinaciji.
Majchi, včeraj sem bila v lekarni v Supernovi, pa sem kot po navadi zapravila skoraj 50 € in mi je farmacevtka nanosila full še enih testerjev od Mustele. Sem se takoj považnala, da jo poznam. user posted image  Sem naštudirala brošurico. Definitivno se po porodu začnem mazat s tisto Post Partum.
Sem imela še full v mislih par zadev za napisat...pa so ušle iz glave. Počasi, ko dobim ponovni preblisk. user posted image

Želim vam lepo uverturo v vikned (kljub slabemu vremenu)!!!  user posted image  user posted image  user posted image

Ančka

Neposredna povezava do sporočila: 1763
31.3.2007 12:10:17   
juniorka
Jutro bejbe!

Jaz sem se zdajle prvlekla iz postle, ker moram mal pospravit- dobim jutri na obisk bivšo sodelavko, pa skuhat bo treba! Nič mi ne diši delat, kar ni povezano z bebijem!user posted image

No, lepo je brat, kako že vemo, kaj bodo naši oblekli za iz p., jaz samo upam, da ne bo prevroče, ker še zdaj nimajo nikjer nič pametnega za poletje za male- vsaj za fanteuser posted image

Punce, a ima ktera čas med tednom drug teden (med torkom in četrtkom), pol boste pa tko že barvale pirhe (to leto brez naravnih barvuser posted image )? Meni se začne porodniška...a že,al kajuser posted image !
V glavnem, v ponedeljek imam rojstni dan, pa imam pregled pri g., bi pa častla kakšno kavico... povejte... Saj drugač se mormo še enkrat v aprilu dobit, ampak preden grem na Štajersko (za 1-2 tedna), bi vas pa pasalo mal videt!
Sporočte!

Dva dni nimam več bolečin v nogah- sploh nič, tako da mislim, da ni nič narobe- bom pa g. omenla... Glede otekanja- jaz še nisem pr seb opazla na nogah, pritisk je v redu- mi še v življenju ni šel nad 80/120, prej je bil zmeri 60/90! Ko bi blo kaj druzga takšnih meruser posted image !
Moj trebuh je tudi 112 nekje- upam, da naši user posted image  ne bodo preveliki...
No, za en tak prašek sem spraševala ja, Anči, bi tud jaz probala.. bomo vidl..

Uživajte vikend, pa pište kaj... grem zdaj pucat  user posted image

pa pa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
31.3.2007 14:05:26   
juniorka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
31.3.2007 14:07:09   
juniorka
Ma, slikce sm prlepla, pa ni
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

nič....moram pomanjšat...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
31.3.2007 14:08:35   
juniorka
user posted image user posted image user posted image user posted image  čist mi ne greuser posted image ....kasnej...rabimuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
31.3.2007 17:09:03   
juniorka
user posted image  user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
31.3.2007 17:15:46   
juniorka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uspela!!!!! Zdaj samo čaka na mene, da uredim postavitev, pa posteljnino naštimam... Je pa cela soba obnovljena, prebeljena, tla na novo.... Zdaj je še pusto, pa bo kmal vse navlečenouser posted image !

LP zaenkrat punce!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
31.3.2007 19:49:52   
Majchi
Ojla punce!

Jaz pa dons tok lenarim. Včer zvečer smo bli v kitajski restavraciji, ker je imela ena prjatelca rojstni dan in sem se tok napokala, da sem komi še sedela tam na stolu. Ampak brez sladice valjda ni šlo user posted image . Noge so mi pa potem tok zatekle, ker sem skoz sedela, da so me pekle. Ne pekle, žgale! Pa sem mela ene supergice obute, nič neudobnega.
Dons sem pa celo spala do 9-ih, preden sva se pa z mojim iz pojstle spravla, je bla pa ura 11. Potem pa do 12-ih zajtrk in mal umivanja, potem pa na kavico v lokal, ki je trajala do 14-ih. Potem sva šla pa na en travnik, kjer kolegica vodi pasjo šolo, ker je en kolega dobil novga kužka in sva ga šla gledat. Joj, kakšen cuker, majhen labradorček. Me je čist spomnil na našo Laiko, ko je bla majhna.
No, potem pa kuhat. Sem nama spekla ražnjiče in krompirček. Zdej sem ugotovila, da je ta star krompir glih tko dober kot ta nov, če ga spečeš. V glavnem, zdej ga bom večkrat spekla, sploh ne vem, zakaj zmer delam pire al pa praženga. Je blo tako fino poletno kosilo. Njami.

Sugar, tebe pa prov občudujem, ker kuhaš kot profesor user posted image ! Ne boš verjela, jaz skoz enih in istih 5 začimb uporabljam in se mi čedalje bolj zdi, da je omaka za k makaronom danes istega okusa kot omaka za k rižu jutri oz. priloga k mesu pojutrišnjem,...user posted image user posted image user posted image . No, ni čist tko, ampak kakšne hude domišljije pa res nimam. Se kar skoz ene klasike držim. Je pa res, da kakršnokoli eksperimentiranje odpade, ker je moj taka zbirčna ritka, da ne je skoraj nič (vsa zahvala njegovi mamici). Poleg tega poje ful malo in je fuuul suh, tko da naša požrešna Laika vedno fehta zraven njega, ker tam vedno nekaj na krožniku ostane in potem roma v pasjo šalco.

Aja, punce, men gre tud že 16.kila počas gor. Ampak se čisto nič več ne sekiram. Sem se nehala zato, ker me zadnji mesec vsi ful hvalijo, kok sem lepa nosečnica user posted image  (se mi noro fajn zdi), da žarim, kok mam lepo kožo, pa lep trebušček, itd. Joj, kako se zdele tole sliši, kot da se ful hvalim. No, hočem povedat, da sem se skoz sekirala zarad kil, zadnje čase pa me prijatelji in njihovi komentarji lepo pomirjajo. Poleg tega sem ugotovila, da sem še zmer v dobri formi, saj sem imela priložnost spet sprobat šank, pa ne dolg nazaj Šmarno in aerobiko,...in to me potem mal pomirja.

Aja, pa ponosno vam sporočam, da je sedaj tud mene začelo vse bolet: od medenice, do sramne kosti, kolki, itd. V glavnem, sem končno prišla do tega, da če se bo tole vleklo še mesec in pol, da si bom verjetno tud jaz želela it rodit user posted image . Šivanje in zadrževanje tam spodaj verjetno ne bo potrebno user posted image user posted image user posted image

Juniorka, z veseljem se dobim s tabo na kavici. Ti bom po zs poslala tel. št., pa mi lahko kakšen dan prej sporočiš, kdaj točno boš v Lj. Aja, pa ful lušno sobico imaš za tvojga user posted image .

Anči, kar se tiče Mustele, pa po mojem res ne boš razočarana. Farmacevtke mi same povejo, da tiste mamice, ki Mustelo probajo za svoje malčke, se vse vračajo. Res je malce dražja, ampak je vredna vsakega evrčka. Dejstvo, da nima teh klasičnih mil in konzervansov, jo res odlikuje. No, ne mislit, da hočem reklamo delat, ker mi je to ful zoprno (sej nisem več v službi user posted image ), samo izkušnje drugih posredujem. Sama jo bom pa v resnici tud šele zdej sprobala. Program, namenjen nosečnicam (strije) že pridno laufa, za dojenčka pa mi bojo punce v službi baje pripravle cel paket user posted image .

Zdej bom pa res nehala. Spet cel roman...

Pridne bodte, pa, pa.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
31.3.2007 21:06:12   
s u g a r
HEJ

kako punce dans ste pa mal odklople, kje ste ostale. HALO? user posted image
men se čveka.

Junijorka jaz sem za, ko rečete prletim kuj - določi datum in che vidiamo.

Majchi - Mustela jz jo bom tud probala - mi je že zadnjič k sem šla v lekarno po une antibiotike povedala da jo imajo tuki pri nas v tacnu - tako da jo bomo imeli.

Glede celulita punce - jap tud jz sem ga dobla in to po notranji strani stegn - me je skor kap user posted image  tkole ga bom. Sej še mesec pa pol pa akcija z miganjem po možnosti (sej vem da ne bo šlo kuj) z aerobiko in defenitivno nadaljevanje s Herbo - si bom kr sama nardila jedilnik in akcija.
Kilce mi pa še zdej niso pretirano poskočile - zredila sem se 6 kil pa še mal.
Bušija pa mam spet najman zgleda - namerla sem celih 97 cm. Majchi kok maš kej ti? - k si nisva kej preveč narazen po PDPju.

No kar se tiče pa hrane sem bla jz tud taka da sem uporabljala skoraj nič začimb - zdej pa kr vse po filingu not mečem in moj se sam oblizuje, je pa drgač ta moj en OGROMEN POŽERUH ampak suh k trla, mah tale moj dec nima niti grama špehca - ni na riti, ni na trebuhu, ni nikjer sam ena kita in mišica, jz čm tud to - hudič ti user posted image . No se bom mogla mal zamislt in resno začet športat.
K sm ga spoznala sm mela 50 kil in sem bila suha k trla in valda tud unga celulita ni blo niker in je blo kul - zdej se pa počutm k bomba ob njem user posted image .
No sej v času k sem z njem sem se naučila jest (dobesedno) in sem se pred nosečnostjo poredila za 5 kg - ful sem bla vesela, ker sem dobesedno živela od kave in zraka - butara kaj češ, k preveč v službi visiš in poješ sam sendvič pol je pa kr na enkrat ura 8 zvečer - o hudiča je treba domov, no in tako ne poješ čez dan nič pametnega.
Pol sem pa začela počasi prehajati na 6 obrokov na dan, zajtrk, malca, kosilo, malca, večerja, sadje in lepo sem enakomerno pridobila težo - jedla normalo valda pa da zdravo sam mal poudarka na energijskih bombah, ni bilo pa cukra in čipsov - k to ubija. Zdej pa pravzaprav že jem to kar bom potem nadaljevala po porodu (ni dodatka po energiji) ampak normalno zdravo in uravnoteženi obroki količina ista dodali bomo še fizični napor - aerobiko. In rezultati morjo bit kmal - sam zavzet se je treba in vztrajat.

Je tako vztrajnost je bistvo.

No zdej že odhajam s teme majčic in bluzim.

Uglavnem zdej veste kake problemčke sem mal mela in sem jih zrihtala - in tud nove ki so že nastali in ki še prihajajo bomo popedenal.

Uglavnem dans sem pa nabrala par variant motivov za otročka - motivi za okol postlce raznih risanih junakcev in zdej gre mami v akcijo z risanjem - mal bodo po moje in to je to.

Junijorka - ful maš luškano in ful veliko sobico za malega. user posted image user posted image user posted image user posted image
No za torek ali sredo drži javi kateri dan oz. bom že prebrala in se prikažem. Torej praviš da nam v roku 1-2- tedna pobegneš za dlje časa (al je to mišljeno za 1-2 tedna zdaj potem pa kasneje še za mal)???user posted image  - mal sem smotana k ne štekam preveč. sorry

JOJ tole pozabla - dans je prletela "tašča" in mi uturila ene piškote - k jih nimam tud želje probat in pol k ji povem da sem mal prehlajena ni hotla it notr ampak me je gledala čez vhodna vrata napol priprta - beri skozi špranjo (najprej 30 cm pol pa čedalje manj in manj na konc je skor vidla nism) in kr neki nakladala. GROZA - men je začela grozn živce glodat.
No ampak sem ravno dons mojmu mal "izbruhnla" neki me je pičl in mu jih mal glede nje povedala (da me dela živčno in da ne maram, da mi kdo pamet soli kaj nej pa kaj nej ne, pa kako naj kej rečem, pa da nej neha govort da kompliciram k otrok brca - sej sam povem, da me boli, ker me je začel mali dobr brcat v ledvico in ornk boli - in pol že kompliciram, kuj sm hotla vedt nej mi po pravic pove, če se njemu zdi da je tko, da se mal zamislm nad sabo in je reku ne men se ne zdi, vidm pa da kdaj te sune, k mi skor skp padeš. No verjamem mu pol - ampak se mi zdi da ne kompliciram, ker če bi jz začela s kompliciranjem al pa trmarjenjem gre lahko prvo moj v polje potem pa vsi za njem v hitrem teku - k se jim bo zmešal k mi ne bodo pršl do konca. Sem pač tak človk, da če se neki naprdnem bo pr tem ostal pa če se na smrt skregam. Pač ne vem pravjo da sm hudičev škorpijon. Prou men je super. Če sem že glih pri tem kdo mi lahko soli pamet kaj lahko in kaj ne je to prvo moja mama in nato samo še moj dragi (če si ne bo preveč namislu - decom se ne pustim več **** - slaba izkušnja, pa sej veste to) in to sta edina dva človeka ki mi lahko kaj rečeta, pa še tedva dobita pol svojo porcijo. Mal sem čudna vem, sam k en stop na neko točko se nej sam mirka - grizem. Taščica je na poti k tej točki, upam da ji bremze delajo. Hudiča morm se naučit bit hinavka - sam kako? Ne znam.
kak nasvet? Please.

No pustmo to temo "tašča".

Lepa novička jutri sem zmenjena z eno pupo za meeting pred fotosešnom. Odločila sem se da se grem slikat z bušijem, par ČB fotk tko k je treba, pol k se pa mali rodi gremo pa vsi trije skupaj. Upam da bo tko k si predstavlam in da bo res dobr izpadl.

U madona kok sem vas okupirala. SORRY.

Grem predno me pohamsate.

Grem se razvajat user posted image user posted image user posted image

papa
user posted image
sugar

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
31.3.2007 21:20:48   
s u g a r
nisem še v kopalnici - me neki firbc matra.

Al odpremo novo temo za punce k se ne javijo pogosto, sploh te tanove?

Mal pomislte, kaj bi.

Papa
grem zdej

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1772
31.3.2007 22:29:29   
BAMBINA_
Čer,
evo mene po naporni soboti. Zjutraj sva z mojim pospravljala, potem sem kuhala, pa prala, po kosilu je prišla tašča na obisk user posted image . Ko sem vendarle dočakala, da je šla, sva šla z mojim še na sprehod, potem pa pred TVja Big Brotherja gledat. Jao, kaj se imajo fajn. Nobenih skrbi, cele dneve nekaj plešejo, pa čvekajo, pa kadijo... me zanima a ta folk še kar pri starših živi, brez služb, brez obveznosti user posted image pa ona, ki je 3-letnega sinka doma pustila. user posted image
Juniorka user posted image user posted image user posted image user posted image lepa sobca. Na kavico pa me žal ne bo. Kdaj pa imaš RD?
Rožica mojemu user posted image se tudi zelo pogosto kolca. user posted image Bošček.
Sugar moj obseg bušija je manjši, 93 cm. Ampak mali po teži že prehiteva PDP (09.05.), po teži = 04.05. ima zdaj že okoli 2,5 kg. Nimam pojma kako je revček stlačen noter.

Lepe sanje, pa trd spanec vam želim.
Pridne bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.4.2007 8:36:02   
tejč
Mi smo čez noč istali brez varuške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ajšo.
Ne morete verjet, kaka fenomenalna ženska-mora na eno operacijo in pol še okrevanje, tako da....smo morlai iskati novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj smo našli eno blizu Kamnika. OK, bomo že, Ajša se bo tudi morala navadit in vsi z njo...user posted image  
Ampak to ni naša zlata dobra gospa Ana user posted image . MAh, ne morete razumet...

Drugič kaj več.
lp

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.4.2007 10:45:27   
rožica81
Hej mačke user posted image

Juniorka, ful luštna in res velika sobica user posted image  user posted image  user posted image  Tudi jaz sem za, da se vidimo. Sicer upam, da se še zbašem v moj avto in pripeljem kam. Sem sedaj bolj "na komot" in me moj okoli vozi user posted image
Majchi, tudi jaz bom posegla po Musteli - ampak po porodu, ko bo treba nekaj (beri veliko) narest glede celulita. Kako pa to gre kaj skupaj? dojenje in kreme proti celulitu? A katera ve? Med nosečnostjo kao to ne gre skupaj, za kasneje pa jaz nimam pojma user posted image
Tejč, srčno upam, da se tvoja Ajša hitro navadi na novo varuško pa da bo vse ok user posted image  user posted image
Midva sva pa včeraj končno posteljico pripeljala, sedaj pa še počakam, da jo moj sestavi. Samo, da že enkrat zaključiva s tem nabavljanjem, jaz sem že ful utrujena od vsega. Je bilo treba danes zjutraj v trgovino, pa sem si prav zaželela kak stol zraven, da bi si malo spočila user posted image  Sem pa res mehkužna. Sam je pa kar težko tele kilce okol nosit user posted image  

Bambina, tudi midva sva se včeraj zleknila na kavč in gledala Big Brother-ja. No comment user posted image  Nina Osenar user posted image user posted image  Men totalno ni potegnila, ni ravno rojena za vodenje te oddaje. No, to je moje mnenje. Drugače imajo pa verjetno tisti, ki delajo, neplačan dopust user posted image  Ali kako to gre??

Torbe pa še kar nimam naštimane. Saj sploh ni treba nevem kaj notr dat. Bom že. Me pa moj skozheca, da govorim o tej torbi že odkar sem zanosila user posted image

aja, a katera gleda kdaj med tednom na RTL uno oddajo Mein Baby? Ful luštna oddaja, jaz sem tolk raznežena, ko gledam tisto. Zadnjič so imeli ravno slikanje ene dojenčice - same in ob svojih starših. Sem se spomnila na to, ko si ti, Sugar, napisala, da greš h fotografu. Kakšne dobre fotke! Najbolj ljubka je bila pa tista, ko je mala ležala na roki svojega očka... Bom poiskala, če najdem kje kaj podobnega in jo prilepim. Ker je bila res lepa. No, pa vmes ga je še polulala user posted image

Aha, vidim, da mi danes prstki kar laufajo... user posted image

Lep dan drage moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?