Majchi
|
Ojla punce! Jaz pa dons tok lenarim. Včer zvečer smo bli v kitajski restavraciji, ker je imela ena prjatelca rojstni dan in sem se tok napokala, da sem komi še sedela tam na stolu. Ampak brez sladice valjda ni šlo . Noge so mi pa potem tok zatekle, ker sem skoz sedela, da so me pekle. Ne pekle, žgale! Pa sem mela ene supergice obute, nič neudobnega. Dons sem pa celo spala do 9-ih, preden sva se pa z mojim iz pojstle spravla, je bla pa ura 11. Potem pa do 12-ih zajtrk in mal umivanja, potem pa na kavico v lokal, ki je trajala do 14-ih. Potem sva šla pa na en travnik, kjer kolegica vodi pasjo šolo, ker je en kolega dobil novga kužka in sva ga šla gledat. Joj, kakšen cuker, majhen labradorček. Me je čist spomnil na našo Laiko, ko je bla majhna. No, potem pa kuhat. Sem nama spekla ražnjiče in krompirček. Zdej sem ugotovila, da je ta star krompir glih tko dober kot ta nov, če ga spečeš. V glavnem, zdej ga bom večkrat spekla, sploh ne vem, zakaj zmer delam pire al pa praženga. Je blo tako fino poletno kosilo. Njami. Sugar, tebe pa prov občudujem, ker kuhaš kot profesor ! Ne boš verjela, jaz skoz enih in istih 5 začimb uporabljam in se mi čedalje bolj zdi, da je omaka za k makaronom danes istega okusa kot omaka za k rižu jutri oz. priloga k mesu pojutrišnjem,... . No, ni čist tko, ampak kakšne hude domišljije pa res nimam. Se kar skoz ene klasike držim. Je pa res, da kakršnokoli eksperimentiranje odpade, ker je moj taka zbirčna ritka, da ne je skoraj nič (vsa zahvala njegovi mamici). Poleg tega poje ful malo in je fuuul suh, tko da naša požrešna Laika vedno fehta zraven njega, ker tam vedno nekaj na krožniku ostane in potem roma v pasjo šalco. Aja, punce, men gre tud že 16.kila počas gor. Ampak se čisto nič več ne sekiram. Sem se nehala zato, ker me zadnji mesec vsi ful hvalijo, kok sem lepa nosečnica (se mi noro fajn zdi), da žarim, kok mam lepo kožo, pa lep trebušček, itd. Joj, kako se zdele tole sliši, kot da se ful hvalim. No, hočem povedat, da sem se skoz sekirala zarad kil, zadnje čase pa me prijatelji in njihovi komentarji lepo pomirjajo. Poleg tega sem ugotovila, da sem še zmer v dobri formi, saj sem imela priložnost spet sprobat šank, pa ne dolg nazaj Šmarno in aerobiko,...in to me potem mal pomirja. Aja, pa ponosno vam sporočam, da je sedaj tud mene začelo vse bolet: od medenice, do sramne kosti, kolki, itd. V glavnem, sem končno prišla do tega, da če se bo tole vleklo še mesec in pol, da si bom verjetno tud jaz želela it rodit . Šivanje in zadrževanje tam spodaj verjetno ne bo potrebno ! Juniorka, z veseljem se dobim s tabo na kavici. Ti bom po zs poslala tel. št., pa mi lahko kakšen dan prej sporočiš, kdaj točno boš v Lj. Aja, pa ful lušno sobico imaš za tvojga . Anči, kar se tiče Mustele, pa po mojem res ne boš razočarana. Farmacevtke mi same povejo, da tiste mamice, ki Mustelo probajo za svoje malčke, se vse vračajo. Res je malce dražja, ampak je vredna vsakega evrčka. Dejstvo, da nima teh klasičnih mil in konzervansov, jo res odlikuje. No, ne mislit, da hočem reklamo delat, ker mi je to ful zoprno (sej nisem več v službi ), samo izkušnje drugih posredujem. Sama jo bom pa v resnici tud šele zdej sprobala. Program, namenjen nosečnicam (strije) že pridno laufa, za dojenčka pa mi bojo punce v službi baje pripravle cel paket . Zdej bom pa res nehala. Spet cel roman... Pridne bodte, pa, pa.
|