rožica81
|
01. rožica81, Jesenice, 01. Nifra, Ljubljana (Samo) 02. ancka1, Kranj ali Jesenice 02. romta, Kranj 03. AKL 03. tanjaDi, Izola 04. telebajsek**, Ljubljana Aljaž ali Maruša 04. Pikapoka30, Ljubljana 05. bavcek 05. pegi 05. Kati23, Novo mesto 06. foci 07. Eca, Maribor 08. NINIKAM 09. dvojčka v maju in 08. petrinja, Ljubljana 09. BAMBINA_ 10. Imarcel, Maribor 10. Anol 10. srni 12. Makica79 16. BARBARA R. 16. DORSI, LJ 17. petra a, Ljubljana 17. tejč, Ljubljana, najbrž 19. tatjanči 20. Majchi, Ljubljana 21. lukrecija 22. lex, Slovenj Gradec 23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in 24. raglja1 25. nova sloncica 25. iwa, Ljubljana, 25. dodi (dvojčka), Kranj 25. mravljica3 in ( Ljubljana ) 26. bonda, ljubljana 30. Elen ali (NM ali PO) Živjo punce! Sem dodala še enkrat naš seznam, da se lahko na novo pofočkane majčice vpišete!! Dobrodošle Ful sem vesela, ker sem včeraj izvedela rezultate obeh izpitov, ki sem jih šla v tem roku delat in sem oba naredila. Res se mi je odvalil kamen od srca, sedaj se moram pa potruditi samo še za enega Uf, prav super je Redim se pa več preveč, bi lahko rekla. Pa sem prebrala, da bodo zadnji trije meseci nori, ampak tako nori Moram spet malo ven, na sprehod, ker sem bila zdaj ves čas samo za mizo in računalnikom... Aja, saj res! Jutri je valentinovo! Spet sem pozabila... En dan se še spomnim, en dan pa ne. Jaz nimam nobene pametne ideje za darilo za moškega. Nekaj sem ga spraševala, pa je rekel, da ima že vse, kar si želi Mene in najinega miškota v mojem trebuščku Ampak nekaj romantike bom pa vseeno zalaufala v stanovanju, nujno! Se še javim, pozdrav vsem, pa pa
|