|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 11:24:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: MAJČICE
12.2.2007 11:29:11   
petrazg
Majčice pozdravljene... Po lenem vikendu se vam še jaz javljam.... Danes sem doma, saj sem malo pregled pri g izkoristila, da mi ni treba v službo (pa ga imam šele popoldan user posted image ). Zadnje čase sem tako utrujena, da se mi nič ne da in bi najraje kar cel dan kar poležavala in uživala v brezdelju... Še doma postorim samo tisto najnujneše... Danes bom končno spet videla svojega pikeca user posted image user posted image user posted image , da vidim koliko je zrastel , pa če bo spet tako živahen na pregledu kot vedno... Samo , da bo vse ok! A so tudi vaši user posted image  nekaj dni zelo živahni in imajo v trebušku prave nogometne tekme, spet drugič se morate pa prav potruditi da jih vsaj malo čutite... Mene takrat kar malo strah postane, če ga ne čutim čez dan, pa sem potem zvečer vsa blažena ko parkrat čisto narahlo brcne. Samo , da vidim da je z njim vse ok...

Glede vozička - midva sva že kupila Quinnijevega Buzza. To je edina stvar , ki jo imava do sedaj, pa še to zato, ker je star model pa sva morala zaradi razprodaje pohiteti z nakupom... Zdaj si ogledujeva še košarice in čakava, da bo mogoče kakšna akcija, da še to kupiva... Če katere kaj zve, se priporočam za informacijo. Po cotke bova pa po vsej verjetnosti šla kar v Avstrijo, bojda je tam dosti večja izbira za male...

A predavanj v materinski v Lj je pa 10... se mi zdi dosti, pa še veliko usklajevanja bo potrebno... A katera hodi ob 18 uri - takrat bi naš oči imel čas, samo je takrat po mojem največja gužva.... A katera ve...

Punce prebijte se skozi ta ponedeljek, pa kaj lepega povejte svojim user posted image .

V sredo pa nas čaka en vesel dan... user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.2.2007 11:34:21   
petrazg
Bambina, čestitke.user posted image user posted image user posted image  Sej tako je moralo bit, a ne? Sedaj pa preživi najlepše mesece v pričakovanju svojega user posted image .

Sedaj pa v trgovine po cotke... user posted image

Pozdravček

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.2.2007 11:38:05   
tejč
BRAVO, BAMBINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.2.2007 11:42:21   
rožica81
BAMBINA, ISKRENE ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem ful vesela, da je vse ok!! Sedaj pa res kar v šoping, kajne?

Jaz sem danes začela z obvezno prakso... no, pa zaenkrat temu ne morem tako reči - ves dopoldan brskam po netu... in glej ga zlomka, kaj sem najdla vmes!! Da sem naredila izpit user posted image  user posted image  user posted image  Sedaj pa čakam še na ene rezultate...

Lep dan punce user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.2.2007 12:13:08   
mravljica3
Bambina tudi jaz se veselim zate! Saj bo še vse dobro.
Punce, vidim da pridno nakupujete. Jaz pa zadnje čase sploh nimam časa, saj je tamala še vedno bolna. Drugače imam tudi jaz pohištvo: posteljico, previjalno in omaro od Lip Poljčan. Sem zelo zadovoljna, posteljica se lahko nastavi v tri višine, potem jo pa tudi lahko razstaviš v mladinsko posteljo. Dobro no, to pri nas ni bilo bistvenega pomena, ker ima mala rezidenco v spalnici. Sedaj sem jo pa tako in tako pripravila za nova družinska člana.
Materinska šola v našem kraju, to ti je humoreska. Traja kakih pet ur, od tega je polovica časa namenjena predstavitvi žaščite proti nosečnosti, potem na hitro razložijo kako naj bi dihala pri porodu in na enem predpotopnem dojenčku pokažejo previjanje in oblačenje. Mož dobi potrdilo, da gre lahko s teboj in to je vse. Katastrofa!! Saj bi šla v Ljubljano pa se mi zdi 10x vseeno malo preveč. Ma, če je šlo prvič, bo šlo menda trudi sedaj. Je pa res, da so me pri prvi punčki vse naučili v bolnici, od umivanja, previjanja in preoblačenja. Vsaj ena prednost tega, da sem jo dobila domov šele po 14 dneh. Samo tega nobeni ne privoščim, raje 10x v Ljubljano!
Danes pa je šla moja sodelovka rodit, držim pesti za njo in za vse nas, ki nas to še čaka.

Punce, pridne bodite in uživajte v nosečnosti!!

lp Mravljica

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.2.2007 14:12:59   
teira
user posted image  BAMBINA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zdaj pa uživaj v brezskrbni nosečnosti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.2.2007 14:19:21   
Majchi
Punce živjo!

Jaz sem za en teden čist zaspala. Sploh ni blo nobenga cajta. Ve ste ble pa ful pridne. Brala sicer sem na hitro vaše poste, ampak aktivna pa nisem  bla.

Najbolj sem vesela zate, Bambina! Sem že nestrpno čakala na tvoje rezultate in sem večkrat pomislila nate. V glavnem, me veseli, da je vse ok, zdaj pa veselo v shopping.

Jaz še vedno nisem nič kupila za našo prihajajočo dojenčico. Zdaj sem že kar mal nemirna zarad tega. Sem pa naročila mizarju omaro za njo, in pa dva elementa + previjalno mizo za v kopalnico. Kopalnica je ful majhna, pa smo najdli eno rešitev, ampak seveda samo po meri.
Baje v kleti obstaja prava zibelka, v kateri sem jaz spala in z mojim čakava, da bova imela tok časa, da jo bova sestavla in pregledala, če je še uporabna. Vsi mi pravijo, da so te zibelke večne in da bo ziher ok, tko da me že močno firbec matra, kakšna je.
Mislim pa, da se bom danes zapodila v baby center in kupila peno za previjalno mizo (he, he, zdaj imam mere in upam, da najdem kaj primernega), mogoče celo kakšno cunco.

Aja, jaz bom pa danes naredila polnjene kalamare. Ker vse samo o hrani govorite, sem mogla pa še jaz.

Kar se tiče srečanja, jaz sem res za stvar. Če bi bla kakšna sobota dop. v kakšnem Tivoliju ali pa Mostecu, bi blo super.

Pridne bodte, pa, pa.

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.2.2007 14:34:44   
ajdaN
Jooooooooooooooj čvekice komaj vam še sledim!!!

najprej čestitke BAMBINI user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa hitro v šoping za kakšno luštno otroško zadevico.

Jaz sem imela danes pregled - vse BP. Še 1,5kg sem shujšalauser posted image . Sem bla tkooooo vesela. Res sem se pa cel mesec malo nazaj držala in upala samo, da ne bo šlo gor! No je šlo pa še celo dol!

Petrazg košaro se ti po mojem splača kupit rabljeno. Ker jo dobiš skoraj po polovični ceni in jo potem tudi z minimalno izgubo prodaš naprej. Razen če res hočeš novo, če jo boš šparala še za kakšnega user posted image .

Elen - jaz navijam za JANE. Ga imamo in ravno danes sem naročila tudi tandema od JANE. Jaz ga ne zamenjam za nobenega Qunnija. Ti pa ne priporočam Matrixa (košara in sedež), pa ne zaradi ocen (itak so narejene samo za ležeč položaj, kar ti zdrava pamet pove, da ne more bit OK), ampak zato ker kot košara je Matrix zeloooooo majčken in bistveno manj globok kot navadna košara (sicer bo dete poletno in malo oblečeno, ampak vseeno). Kot avtosedež je pa ogromen in težek kot user posted image !

Mi smo imeli navadno košaro in je bila super. Sicer jo je prerasel še prej kot v 4 mesecih, ampak naš je itak velikan. Uporabljali smo jo tudi za posteljico na vikendu. Za sedež smo imeli pa sicer maxi-cosi, dodatno sem pa kupila še navadno Rebel lupinico, ker je bilo ceeeel kup komedij s prestavljanjem iz sedeža v voziček in obratno. Za krajše relacije je bila OK. Če si finančno lahko privoščita kupi vse 3 zadeve. Mogoče zdajle dobiš še kakšno ugodno ceno lanske kolekcije, ker so v trgovinah ravno dobili nove modele. Žal pa na voziček ne paše nobena druga lupinica.

Tako zdaj grem pa še malo počivat, preden bo spet akcijaaaaaaa!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.2.2007 16:44:45   
Sonjam
Pozdravljene vse majčice.user posted image  Do sedaj sem samo prebirala vaše čveke in nasvete, sedaj pa se vam bom malo pridružila. Tudi jaz sem majčica in čakam na mojega prvega kričača. PDP imava 10.05.07. Sedaj sem že doma in malo več počivam, kar se zelo prileže.
Tudi nakupi me še čakajo, zaenkrat sem nabirala samo informacije.
Kaj pa ostale imate že vse pripravljeno?
Upam, da vas vreme ne spravlja v slabo voljo.
Toliko za enkrat in se vam še kaj oglasim.
Imejte se lepo še naprej.
Pa, pa.user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.2.2007 22:34:12   
pegi
mravljica- tudi jaz sem narocila lip poljcane- kje si pa kupila sobico- v trgovini ali preko spleta (soncek)?- prosim povej mi tvojo izkusnjo, namrec meni se tile iz soncka se vedno niso javili, pa jih sedaj klicem ze cca 10 dni, pol sem pa kr narocila in sem sicer dobila avtomatsko porocilo o prejemu mojega narocila-zdej pa cakam kaj bouser posted image

glede vozicka pa mi je totalno zakon bugaboo- ce ga katera ima, naj mi malo pove kako pa kaj, se mi zdi, da jih ni ravno veliko- rabljenih sploh nikjer ne najdem... ma samo da malo vprasam, ce so res tako kuluser posted image

mam pa se eno vprasanja za tiste, ki ste bile na 3d  ultrazvoku- a to gres lahko kadarkoli- trenutno sem namrec v 28 tednu, sem pa mogoce mislila it naslednji teden ali pa cez 14dni, ker mam glih dopust, pa bi takrat mela cas- si fuuul zelim mal videt nasega lumpa, ker ze na veliko kobaca in pri teh tednih bi se moralo res ze vse lepo videt 

sicer pa doborodosle vse nove majcice user posted image ... bi spet morale malo dat spisek vseh majcic z pdp-ji v ospredje, da se mal prestejemo

punce drzte se pa trebuscke potrepljajte...

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.2.2007 8:04:16   
petra a
jutro, pridne zaspanke...madonca ste se lepo razpisale user posted image

Bambina-super, sem full vesela zate in za tvojo bebico user posted image user posted image user posted image

po skoraj tednu dni sem tudi jaz prišla v službo (sem bila 2 dni doma+praznik+vikend-za učenje)...končno...sem tako spočita, da danes ponoči tudi zaspati nisem moglauser posted image

se mi pa zdi, da se je tamauček obrnil navzdol...prej sem čutila brce v spodnji del trebuha, včeraj pa me je brcal v levo stran reber

(odgovor članu pegi)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.2.2007 8:26:17   
Eca
Hej!

Čestitke BAMBINA user posted image user posted image user posted image !

Pri nas nič novega, razen da ste mi včeraj naredile lušte po lignjih. Danes moram nekoga "nažicat" da mi jih gre kupit mnjami.....

Glede 3d UZ, verjetno da tja do 30 tedna ni prepozno, potem pa se menda slabše vidi, ker je manj plodovnice. Tako sem prebrala nekje.

Mi imamo večino stvari za novega člana že pripravljenih - imamo še od prvega lumpa. Kupila sva samo plenice Pampers Babyborn en paket. Te je imel tudi naš taprvi, pa so se zelo dobro obnesle. Nekaj otroških stvari pa dobim še na posojo- lupinico in čisto mala oblačila (št. 56 in 62). Ko pričakuješ drugega se mi zdi da je finančno dosti lažje. Večino stvari že imaš, tako da ni več finančnega šoka.

Glede imen, jaz sem jih imela pripravljene še preden sem zanosila, vendar mojemu niso všeč. Trenutno se še nisva uskladila. Tamali je predlagal kar Žak. Nama ime ni všeč ampak iz njegovih ust tako lepo zveni, da sedaj namesto bebi govorimo Žak.

Jutri je "velik" praznik. Kaj pripravljate za svoje drage? Jaz nimam ideje, pa še nikamor ne morem od doma. Sem čisto brez idejeuser posted image . Naj spečem tortouser posted image Se priporočam za kakšen nasvet user posted image

Lepo se imejte in seveda dobrodošle vse nove majčiceuser posted image . Ja, pa seznam majčic bi lahko ažurirale, da vidimo koliko nas je user posted image

Pobožajte bušije user posted image

Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.2.2007 9:14:00   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

Živjo punce! Sem dodala še enkrat naš seznam, da se lahko na novo pofočkane majčice vpišete!! Dobrodošle user posted image  user posted image

Ful sem vesela, ker sem včeraj izvedela rezultate obeh izpitov, ki sem jih šla v tem roku delat in sem oba naredila. Res se mi je odvalil kamen od srca, sedaj se moram pa potruditi samo še za enega user posted image  Uf, prav super je user posted image

Redim se pa več preveč, bi lahko rekla. Pa sem prebrala, da bodo zadnji trije meseci nori, ampak tako nori user posted image  Moram spet malo ven, na sprehod, ker sem bila zdaj ves čas samo za mizo in računalnikom...

Aja, saj res! Jutri je valentinovo! Spet sem pozabila... En dan se še spomnim, en dan pa ne. Jaz nimam nobene pametne ideje za darilo za moškega. Nekaj sem ga spraševala, pa je rekel, da ima že vse, kar si želi user posted image  Mene in najinega miškota v mojem trebuščku user posted image  Ampak nekaj romantike bom pa vseeno zalaufala v stanovanju, nujno!

Se še javim, pozdrav vsem, pa pa

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.2.2007 9:26:31   
ancka1
Kva ste pridne, babnice! En dan malo "zaspim", pa je že toliko novega.
BAMBINA- user posted image  user posted image  user posted image  Super! Čestitke in veliko veselja do konca in potem naprej! user posted image
Rožica81- user posted image user posted image user posted image  za izpit! Tako se dela. A ja, pa lepo, da si se potrudila, za svoj ticker,... user posted image

Mene je pa prav strah, da ne bom kakšne viroze ipd fasala. Skoraj vsa nacija je že obležala...skrbi me, da bosta otroka kaj iz šole prinesla, saj pravita, da so vsi razredi popolnoma okrnjeni-z učiteljicami vred. Pa baje so trenutna obolenja prav pasja. user posted image  Sem pa malo lena za sadje papcat; se bo treba pomatrat.
Jaz imam za malčija že vse-voziček, lupinico, pohištvo, oblačilca,... Falijo res samo še malenkosti. No,...pa seveda pikec mora še na svet. user posted image
Ja dejmo se no dobit. Jaz sem za Ljubljanski okoliš-je po moje najbolj fer! Naj ena določi-dobimo se tega in tega tam in tam. Jaz težko rečem kje, ker tako dobro spet ne poznam prijetnih kotičkov.
A ja, a imate že kaj imena? Mi smo že izbrali. Pišuka, res nam samo še dojenček fali. user posted image  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.2.2007 9:58:47   
tejč
Ojla, ste pa res pridne!
Izpiti, pregledi, nakupi, kuhanje, jojojoj, sama pridnost!user posted image  Jaz sem si ravno porizla noht, pa nimam drugače te navade.user posted image

No, kmalu grem h G, upam, da kil ne bo katastrofalno veliko, bo pa kar huda najbrž, čeprav do zdaj še ni bla.
Glede selitve in prevzema je toooliko dela in enih papirjev, zakonov, členov, obrazcev, d ami je kar slabo. Vsak večer bediva tja do 1 zjutraj in urejava, piševa, planirava, pakirava...Uf!

Ja, povejte, kje bi se dobile in kdaj, jaz si ne upam več poskušat, ker nobena ne more takrat kot jaz. :))) Zakaj pa ne kar Vič Interspar, pa sprehod po poti spominov? Saj je čisto ok, pa še parkiraš zlahka. Ker za Tivoli je parking najdet beda....

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.2.2007 13:03:02   
iwa

JOj kolk sm vesela zate BAMBINA! Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rožica81 tebi pa čestitke za oba izpita!Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sm bla na testu za sladkor, moja G dela ta test vsem nosečkam. Nič ni blo hudga, in očitno je vse OK, ker če ne bi blo bi me dons poklical pa me še niso pa delajo sam dopoldan tko da je očitno vse OK! Sej drgač itak nism bla rizičen primer a vseen paše da vse štima! Naša user posted image tud vsak dan drugač miga, enkrat noooro, drugič bolj narahlo, glavno da je! Komaj čakam da pride na svet!

Punce uživijte in kej lepga kupte še zase, jest sm si učer dve spomladanske kiklce in komaj čakam sonček da jih lahko začnem nost!

Lp user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.2.2007 17:26:49   
Sonjam
Oj punce!

Jst imam pa kar naporen teden.Kot prvo imam hude bolečine v križu, tko da hodim z berglami.Noro. Da se mal pohvalim imam danes rojstni dan.
Jutri vemo je valentinovo,ki ga skoraj moramo praznovati a ne?
Popoldan pa začnem hoditi v materinsko šolo.Potem imam v četrtek splošnega zdravnika, v petek pa ginekologa.Zame zelo pestro, ker se komaj premikam.
Zredila sem se do sedaj 4kg.Pa še nakupi me čakajo, no nekaj malenkosti že imam. Najtežje mi je pa izbirati voziček, ker pojma nimam katri je najboljši.user posted image

Punce lepo se imejte še naprej in pa pa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.2.2007 19:26:21   
juniorka

01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

Sem se še jaz dodala na seznam!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.2.2007 19:51:41   
Elen
nimam časa nič drugega pisat kot tole...
Sonjam vse naj naj in vse kar si želiš. pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer vsem

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.2.2007 20:24:41   
juniorka
Sem fuuuuuuuuuuulllllllllllllll dolg roman napisala, pa ga mi je nekaj popapcalouser posted image
Pa ni blo prvič, samo sem pol vse skup pustla, zdaj se pa ne dam!
Dolgo vas že berem, pa bom še sama kaj dodala...samo zdaj ne velik, da me zopet kaj ne popapca!
Če bo pa srečanje, pa rada pridem... pa v Tivoliju za vikend ni parkirnine, vsaj lani ne...
lp

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.2.2007 21:52:58   
rožica81
Sonjam, vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

juniorka, dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva šele pred kratkim iz šole za starše prišla. Me je lubi mogel še peljat na sladoled v McDonalds... mmmljask user posted image  Danes je bilo kar naporno, ker smo šele ob 19h začeli, pa še ful slab zrak je bil v predavalnici... Ampak je bilo zanimivo. Sedaj pa samo še spat!

Lahko noč

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.2.2007 7:40:46   
tejč
Dobro jutro, pisačkeuser posted image !

VSE NAJ NAJ NA ZALJUBLJEN DAN, VELIKO PRAVIH PRIJATELJEV ŽELIM.

KAko ste pridne, jaz vas komaj dohajam.user posted image  In dobrodošle vse nove, to nas je že veliiiiikoooo, bravo!

Včeraj sem bila pri G in je bilo vse ok, otroček miga in miga, za spol sem spet vprašala, pa saj jaz že kar res verjamem, da bo punca, sam...za vsak slučaj, no. Ni nič povedala. user posted image Ampak zredila sem se pa v enem mesecu za dva kg! Preveč! Pritisk mi je malce narasel iz 130/70 na 140/70, tako da si ga moram občasno mal pomeriti, drugače je pa vse ok. No, skupaj sem pridelala že skoraj 7 kg in zdaj moram pa res pazit in ne tok jest, pa več gibat.user posted image
Upam, da me bo tale selitev pobrala, da ne bom od stresa samo jedla.user posted image

Punce, teta je spet v bolnici. Zdaj že druga terapija kemo, pa otekat je začela, kar pomeni, da tumor pritiska na živec in so ji dali še obsevanje, samo na slabše gre user posted image user posted image user posted image ...Ne morem, da ne bi pisala o tem....Ima katera kake izkušnje s temi terapijami-poznate koga?

Včeraj mi je bankomat požrl kartico!user posted image No, to je še nekdo, ki žre prekomerno!user posted image

Na materinsko jaz ne bom šla, ker sem hodila pred dvemo letoma.

Še pišem, samo zdle moram kakat po treh dnehuser posted image -pardon.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.2.2007 8:11:25   
petra a
zdaj nas je pa res že veliko-superuser posted image

Sonjam-čestitke za tvoj praznik, upam da si kljub vsemu lepo praznovala

Ostale-danes pa lepo razvajajte svoje najdražje

tudi jaz začnem danes šolo za starše...se že veselim
v petek imam pa G...zredila sem se že za 8 kg (saj vem zakaj, nič čudnega če pa pojem na tone čokolade user posted image ), pa zadnjič sem merila pritisk, mi je iz 110/60 poskočil na 130/70 user posted image

Tejč...jez poznam eno gospo, ki je hodila na kemoterapije...bilo je par let prav hudo, vendar je zdaj vse vredu...odvisno kako hudo je...želim ji vse najboljše

Tejč-sem ti kar fouš da se boš selila, sem vesela zate

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.2.2007 8:13:40   
ancka1
Jutro dame!
En cel kup user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vsem!

No jaz o kilaži sploh raje nebi...ne vem kam gredo kg. Sem se že za 10kg zredila, čeprav res ni videti, da bi jih bilo za toliko več. Mi je bil šok že to, ko se je spredaj prvič 6 pokazala; zdaj gre pa kar še čez.
Ja tale rak je pi...V nedeljo je ravno taščin svak umrl. Ampak so mu zadevo odkrili šele pozno poleti, ko je bilo že precej na koncu, tako, da zdravljenja sploh niso izvajali; bolj za blaženje bolečin. No pa ne bom morila o takšni temi! Tejč, držim pesti in podarjam veliko optimizma tvoji teti. Mislim, da je pri raku volja res veliko.
Včeraj sem se lotila likat goorooo perila in sem mislila da bom crknila zvečer, tako me je križ bolel. Ampak jaz res ne morem v sede tega počet. user posted image  
Včeraj sem šla pa prav v shopping v lekarno sem pustila 10 jurjev tam-pardon je bilo 45€. 100 in 1 vitaminski pripravek. user posted image  Ne boj, mesarsko klanje! user posted image
No sedaj grem pa delat, ker bo sicer en cel kup nesrečnikov, ki 15. ne bodo dobili plač. user posted image

Ostanite v user posted image !

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?