|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2007 12:38:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: MAJČICE
22.1.2007 15:57:56   
iwa
Ojla punce!
Pri meni ni nič posebno novega, brcamo vsak dan vse bolj, danes zjutraj so me brcike zbudile!!
Glede otrdevanja trebuha - meni Mg res ful pomaga je pa res da me ob otrdevanju zaenkrat nč ne boli. Vse ki mate te težave pa čimprej po Mg!!
BAMBINA, želim ti čimprejšnje in čimbolj uspešne in dobre izvide AC, sej bo!!user posted image
Vsem ostalim želim čim več zdravja in čim lažje do konca!
Držte se user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.1.2007 8:45:15   
tejč
Hello, I m back! user posted image
RAčunalnik spet dela, izgleda, da se je vmes nalezel rotavirusa od nas. Punce, vam pravim, mi smo bili toook bogi.
Najprej se nas je lotil rotavirus, ki ga je prinesla mala iz varstva. VSI smo ga bili deležni in jaz sem v tistih dnevih shujšala kar za dva kg-hvala bogu, ker če ne, bi me G na pregledu zadavla user posted image , tako da sem zdaj vsega skup porejena za 4,5 kg.
Potem je Ajša začela smrkat, kihat, kašljat, da smo že pomislili na oslovski kašelj, pa k sreči ni bil. Seveda sem se po treh dneh nalezla še jaz in potem še mož. Mislila sem, da bomo končno zaključili z bolehanjem, pa včeraj vstanem z grozno bolečino v ušesu. NA, zdaj se je preselilo še na uho!user posted image TAko da malo slišim in boli. Včeraj sem bila pri zdravniku in dobila Hiconcil in Operil, kljub nosečnosti. Menda lahko stakneš meningitis, če ne zdraviš ušesa....Danes je že bolje.
Za vikend je tamalo spet nekaj zvilo in je enkrat drisknila. Čudno se mi je zdelo, ko pa je od virusa že 14 dni. NAkar izvem, d aje pri varuški še en revček zbolel in driskal in bruhal. Ojoj, zdaj sem v strahu,da se spet vse ponovi. Včeraj je bila čisto ok, danes zjutraj mi spet piše mamica punčke v varstvu, da je še njihova že spet zbolela in da ima vročino. Mene je kar strah, kaj bo. Upam, da ne bo še naša obležala...Že spet....

Teta (odstranjen rak na maternici) je spet v bolnici-rak na pljučih.user posted image user posted image user posted image Se še odločajo, kaj bodo nardili....user posted image  vsak dan ji pišem ali jo pokličem.user posted image

Selimo se najbrž že konec februarja. Joj, koliko stvari je za pripravit, spakirat, preselit, koliko za kupit-zapleti....Ali pozna katera koga, ki bi nam poceni demontiral in potem spet montiral kuhinjo? PA še pult nabavljamo, končno smo ga našli, zdaj pa je problem prevoz, ohjoj, škoda, da nimamo kombija... Kupujemo tudi pohištvo za otroško sobo. Najbrž bomo dali delat. Poznate kako dobro in poceni mizarstvo? V IZIJU so predragi.

BAmbina, tudi jaz držim pesti za izvide AC!

Meni pa trebuh nič ne otrdeva, tudi pri taprvi mi ni.
AJA!!!! Morfologija!!!!! Točno! NIsem še povedala. Bojda bo punčka, ampak se je spet slabo videlo, tako da jaz res upam, da bouser posted image user posted image user posted image . Sem gledala malo seznam vseh majčic, madona, saj bodo skor sami fantje. Moramo zrihtat kako bejbouser posted image .
Drugače pa sem kar razočarana nad morfologijo, ta G v Domžalah je kar nekaj! TAko hudičevo se ji mudi in nič kaj takega ni povedala, še za spol ni nekam navdušeno iskala....user posted image

Ime je že izbrano, ampak raje ne povemuser posted image . Lahko pa povem edino le, da če bi bila Ajša fant, bi bil Tomas. Zdja imamo izbrano moško in žensko ime na novo, pa ne povem, hehe.

Lepo se imejte, se pišemo.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.1.2007 9:15:18   
Dorsi
01. rožica81 user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana (user posted image Aljaž ali user posted image Maruša)
04. Pikapoka30, Ljubljana
05. bavcek
05. pegiuser posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
09. BAMBINA_
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
30. Elenuser posted image ali user posted image (NM ali PO)

Pozdravljam vas tudi jaz in se dodajam na seznamuser posted image ... Spola pa še user posted image  NOČE izdati, tako da ga vztajno prepričujem vsakič, ko imamo pregled... Pri nas vse super,  brcik je tolk, da jih ni mogoče preštet - upam da ne bo tako razgrajal tudi po rojstvu user posted image user posted image .
Drugače se počasi spravljamo k nakupu vozička - user posted image  kakšen zalogaj! Bo treba še kar nekaj časa porabit na to temo... Da ne govorimo o cenahuser posted image ... 
Vseeno pa že koooooomaj čakam, da bomo pestvali našo štručko in se vsak dan sprašujem kakšen/šna bo, komu bo podoben/na, kakšne barve učke bo imel/a, ... Tale mali čudež, ki ga nosimo, mi že zdaj polepšuje čas...
Madona...sem mičkeno odplavala... Treba nazaj delat!

Lep dan!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.1.2007 13:12:02   
petra a
ne vem, kako ve tako veliko čutite brce...a ste same suhice kle gor, al sem jaz tako debela in ne občutim v takšnem obsegu...včasih je pri meni tudi par dni zatišja...pol pa vas kle berem in me grabi panika da je kaj narobe user posted image

sem pa včeraj srečala mojo sošolko iz osnovne šole (joj, kje so tisti časi!) in iz istega konca Lj. kot sem jaz, in mi pove da je tudi ona noseča user posted image  in je tudi majčica (27.), škoda ker je ni z nami user posted image

(odgovor članu Dorsi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.1.2007 14:04:28   
BAMBINA_
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana (user posted image Aljaž ali user posted image Maruša)
05. bavcek
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
08. NINIKAM
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana
19. tatjanči
22. lex, Slovenj Gradec
24. raglja1
25. nova sloncica

Naj še 1x dodam mojga fantka. Rožica ful si facauser posted image
Tejč, pri vaši familiji bi se ja že skor kakšen študent medicine lahko učil. Hihihi. Za tvojo teto pa držim pesti, da bi šlo na bolje.

Petra a, jst brce čutim kar precej močno vsak dan. Samo sem pa že tudi dobila kar veliko kg. Jem, kukr kakšen user posted image . Je pa res tudi, da sem bila prej (pre)suha; sem skor doktorirala, da sem v kakšni trgovini našla hlače, ki mi niso bile prevelike v pas. No, ampak zdaj sem že  prav čedno okrogla. user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 23.1.2007 14:09:49 >

(odgovor članu Dorsi)
Neposredna povezava do sporočila: 781
23.1.2007 15:00:04   
tejč

02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
05. bavcek
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
08. NINIKAM
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image najbrž
19. tatjanči
22. lex, Slovenj Gradec
24. raglja1
25. nova sloncica

Bambina, hahahaha, pa še res je!user posted image user posted image user posted image

No, zdaj sem pa še jaz kooončno dodala svojo user posted image . Samo upam, da bo res, da me nau kap pri porodu, imamo doma vse roza cotke skoruser posted image  (no, vse tiste podarjene in nekaj kupljenih v lastni režiji).

Pa še to razmišljam: imam občutek, d abom rodila prej kot 17. Mislim da okorg 9. ali 10., tako da....se še srečamo s katero po mojeuser posted image . Moja mami pa pravi, d abi blo fino, da bi blo kar 6.maja, tako kot Ajša. Bomo videli.user posted image

Naša tudi brca kot nora v trebuhu, ko sedim ali ležim pa sploh zelo močno, včasih v mehur in moram kar hitro letet...

Uživajte!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 782
23.1.2007 16:44:50   
rožica81
Oooo, srečke nosečke user posted image

Kako ste? Jaz sem se čisto zatopila v tale študij in mi prav paše. Pa še mali miško me zelo spodbuja user posted image  Čeprav je pa imel včeraj zvečer eno fejst nogometno tekmo... user posted image  Maaa, jaz sem samo gledala, kaj se dogaja s trebuhom user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem imela pregled - kontrolo urina in krvi; vse štima user posted image  Mi je ful odleglo.

Bambina, saj veš, da navijam, da bo vse dobro user posted image  Tejč, tudi tvoji teti želim le najboljše user posted image

No, pa še enkrat dodajam tale naš seznam, sem dodala še porodnišnico (Jesenice), kamor upam, da me bo moj peljal - če bo dovolj časa user posted image  Če pa časa ne bo dovolj, bomo šli pa v Kranj.

01. rožica81, Jesenice, user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
08. NINIKAM
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
12. Makica79
16. DORSI, LJ
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
22. lex, Slovenj Gradec
24. raglja1
25. nova sloncica
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.1.2007 7:42:16   
tejč
Ojla.
Danes je dan za kratko pisanje, važno je le, da kaj napišeš.user posted image
No, dajmo, majčice!

Jaz sem jedla kruh z nutelo in kavo.
Mož je Ajšo peljaj k varuški, s sabo je vzela plastično ponev.user posted image RES. (otroško za igrat)
Sedim za pcjem in vas pozdravljam. PIKA.

Najbolj brezvezen mesiđ, kar sem ga kdaj zapisala.user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.1.2007 8:40:04   
dodi
Ojla!
Res se bo treba malo potrudit,drugače bomo ostale čisto zadaj.
Počutje vredu,trebuh raste,malčka palčka brcata,kot da bi imela nogometno tekmo...
Veliki trije v šoli,malih pet je v dnevni sladoled...
lp,dodi

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.1.2007 9:18:57   
s u g a r
haj

mi mamo pa kuninjo, no doma na pol postavljeno, moj dragi je cist izmozgan in gre bolj pocasi. Men pa ne pusti da bi karkoli naredila, da le ne bom kaj narobe nardila no skoraj umrla. Mislim vcasih sem tako jezna nanga - kot da sem zdej ko sem user posted image  pa tako bolana da se zvet ne morem. jaz bi pa tako sraufala pa gledala mojo novo kuhinjo. Mal mam sam eno skrb, kupila sva mali pomivalni stroj (vgradni) ampak ta hudic ima samo fronto (ni omare zanj), kako hudica se to notr fiksira. Drugace je pa taka lepa mala v U in notri imam vse kar rabim, caka naju se nakup stedilnika (odlocam se za steklokeramicno plosco in pecico Candy) - kaj pravte? in se nakup pralnega stroja - to pa se ne vem kaj bi sam odsvetujejo mi kombinacijo.
Kuhinja je bela z kombinacijo crne in sive - vec ali manj imava celo stanovanje tako in polno mojih slik. (ful rada risem z ogljem).
Res komaj cakam da skuhava najino prvo vecerjo ali kosilo notri, upam ta teden.
Za nasega fantica, ki ze aktivno trenira v trebuscku - res je kot ati, imava ze kar nekaj stvari (vozicek, lupinico, vreco za v vozicek strdim dnom, nekaj izposojenih oblekic za start, dobiva pa se (kar nama bodo drugi prinesli), posteljico, zibko, kenguruja, prenosno posteljico - u bistvu ze kar precej stvari skoraj vse no ja nisem se se prevec poglabljala kaj mi se manjka a imam se preserno veliko casa - no ja kakor se vzame).
Vesela sem da se je tako obrnilo, da imam toliko ljudi okoli sebe ki so pripravljeni pomagati.

Zdaj pa Bambina in Tejc nadvse veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pozitivnih misli in volje ogromno.

Vsem hvala za nasvete glede kuhinje, na zalost pa nisem mogla iti v druge trgovine v Grazu, ker sva bila zadnja pri izdaji blaga in ze tako je bilo malce hude krvi, ker sva imela tako veliko, a na koncu je bilo vse ok in midva sva se odpeljala izpred Ikee ob pol osmih zvecer - hvala bogu z vsem a na zalost nisva dobila pravih rocajev in jih bova sla zamenjati (vzela sva Famili Card) ki nama to omogoca in se neko zavarovanje na proti domov, dobro je to ker ce nekaj kupis in vidis da si ga malo "usral", lahko vrnes ni casovno omejeno ampak seveda v originalni embalazi in dobis ali denar nazaj ali vzames nekaj takega kar je ok.

No punce zdaj moram iti mal delat - roman je ze spet daljsi, ampak to sem jaz - Sugar.

Ok papa
bozajte busije in pozitiva ma da spila.

by
Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.1.2007 9:22:21   
BARBARA R.
Ojla! Jaz se pa zopet REDIIIIIIIIM, kot pri prvi nosečnosti. Pa ne da bi imela velik apetit, le občutka nimam koliko naj pojem. Lačna niti nisem. In tudi nobenih posebnih želja nimam.

S Kristina uživava vsak dan posebej in upam, da me komisije ne pošlje nazaj v službo.

Uživajte!   user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.1.2007 9:37:09   
rožica81
Barbara R! Welcome to the club - tudi jaz se redim, ampak imam pa ves čas občutek lakote... Že takoj, ko odprem oči razmišljam, kaj bom ta dan dobrega za zajtrk jedla. Za kosilo bom že nekaj, ampak zajtrk... mljask mljask mljask user posted image  user posted image  user posted image

Sugar! Ne vem, kakšne kvalitete sta plošča in pečica Candy. Lahko ti pa povem, da ko sva midva kupovala pomivalni stroj, je vsak prodajalec Candy odsvetoval. Pravijo, da se ful kvarijo. Saj pravim, za to, kar vidva potrebujeta, pa ne vem.
Sicer pa čestitke za novo kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Imate kaj snega? Pri nas ga je toliko, da ga bo popoldan že zmanjkalo user posted image  user posted image

Lep dan vsem in en velik user posted image

rožica

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.1.2007 10:05:17   
tejč
Rožica 81, sneg???! O, šit.
V domžalah na srečo nič.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.1.2007 10:23:53   
iwa
Ojla!
Pri nas nič novega, počutje super, le včasih kaka zgaga in boleč hrbet če si ne privoščim pravočasnega počitka.

Glede brcik, moja user posted image kar zelo pridno brca, še posebej ko mirujem. Če sm pa pokonci, aktivna pa včasih ne čutim tako izrazite brce. Tko da petra a nč se ne sekiraj, tud pri meni je kdaj kak dan ko je brcik bolj malo - pušenjak pravi na pred 2.tednom to ni nič čudnega, da ma taka user posted image pač več plodovnice v tem obdobju in ma več prostora za plavat!

Tko da mormo sam na ful uživat pa bo vse OK!

Lepo se mejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.1.2007 10:24:49   
iwa
Sm vidla da sm spustila eno številko, sm hotla napisat da pred 25. tednom ni panike če ni ful močnih brc!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.1.2007 11:05:57   
Majchi
Živjo punce!
Naj se še jaz malo javim. Počutim se enkratno in se že zelo veselim morfologije še na 3D ultrazvoku v petek. Naša punčka je že tok aktivna in že zelo močno brca. Tako, da jo je prejšnji teden začutil že tudi bodoči očka. Je res smešn fris naredil, ko je začutil prvo brco.
Se pa tudi meni dogaja, da se ji kakšen dan čisto meša in me zbrca do konca, naslednji dan pa je npr. vse mirno. Čutim samo kakšne rahle premike. Opažam, da je zelo odvisno tudi od tega, kako je obrnjena, saj me včasih brca proti notranjosti telesa, včasih pa brce usmeri proti zunanji trebušni steni.

Otrdevanje trebuha se zaenkrat dogaja samo 1x na vsake tri dni (približno), tko da se še zmer nisem spokala do lekarne kupit Magnesola.

Punce, a hodte kaj na telovadbo? Jaz sem se že pred prazniki začela hodit in sem čist noter padla. Ful se dobro počutim in res mi paše to miganje, pa še druge punce spoznavam.
Ne boste verjele, kile grejo pa kljub temu neusmiljeno gor. Pridelala sem jih že 10 (24t)user posted image .

No, uživajte, grem še mal nazaj delat.

Lp, Maja

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 11:23:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 11:44:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 794
24.1.2007 14:05:50   
petra a
bi ti jo, pa ne študiram psihologije...upam da se ti katera javi

hvala za vse pozitivne odgovore

pošiljam vam malo sončka, k sreči brez snega

Neposredna povezava do sporočila: 795
24.1.2007 14:20:00   
mravljica3
Zdravo punce!

Vidim, da vseeno nismo tako lene za pisat. Lukrecija, tudi jaz sem se pri prvi nosečnosti okužila z bakterijo streptokoki aga..., samo, da so to pri meni odkrili med nosečnostjo. Neprestano sem imela slabo vodo in en kup težav povezanih s tem, potem pa so po mojem težkem teženju odkrili, da sem okužena s to nadlogo. Vmes so še kake trikrat izgubili moj urin, tako, da je kar nekaj časa trajalo, da so prišli do tega. Sedaj pa mi je moj gin. rekel, da me sploh ne bo več testiral za to, ampak da ti dajo antibiotike, ko se začne porod. Upam samo, da ne bodo pozabili. Moja prva nosečnost je bila pa res eno samo mučenje, če seveda primerjam z sedanjo, ko imam dva in se počutim veliko bolje. Samo lačna sem skozi, sredi noči se zbudim čisto prestradana. Moj dragi se samo smeje, meni pa ni do smeha ko grem na tehtnico. V prvi nosečnosti sem se zredila 9kg, do sedaj pa že 7kg. Kaj šele bo!!?
Sugar, super da imaš novo kuhinjo, ti kar malo zavidam. Glede aparatov pa raje ne šparaj, raje daj malo več, saj jih boš dolgo uporabljala.

Joj punce, jaz kar pišem, pa še toliko imam za naredit.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 796
24.1.2007 14:36:02   
BAMBINA_
Ja, sem ravno včeraj gledala, da so nas že julijke prehitele za dobrih  10 strani!!! user posted image Bo treba mejčkan več čvekat. Pri nas smo zjutraj tudi 1. letošnji (letošnje zime) sneg ugledali. Sicer ga je bilo samo za vzorec, zdaj ga že nikjer več ni.
Kar se kilogramov tiče, jih jaz kar pridno kopičim. Danes sem noseča točno 25. tednov in sem že pridelala 10 kilc. user posted image Najbrž sem med vodilnimi. Majchi kar se pa miganja tiče, jaz sem si od Vzajemne kupila DVD za telovadbo med nosečnostjo, gledala sem ga že tudi mejčkano, ampak sede na kavču user posted image user posted image
Ej, sugar, predlagam, da ko bo kuhinja sestavljena, povabiš nas majčice na eno slastno večerjo user posted image
Po mojem bi imela tako razdejanje (saj vidiš, kako smo vse požrešne postale), da bi moral tvoj dragi kmalu novo kuhinjo začeti sestavljati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.1.2007 14:41:48   
BAMBINA_
Joj, mravljica3, zdajle, ko sem tvoj post prečitala....user posted image Ti imaš dvojčka, pa si se manj zredila kot jaz. V 1. nosečnosti si pa na porod  šla z manj pridobljenimi kilogrami kot jih imam že jaz zdajle user posted image user posted image . Jao bo treba mal več kot samo gledat un DVD, user posted image , pa mal manj jest 

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 14:57:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
24.1.2007 15:42:57   
teira
No pa še jaz user posted image
Danes sva s pikico user posted image  imela pregled in vse poteka brez težav.  Edino kar je, G pravi, da sem pridelala malo premalo kg - (6,5 kg), sem v 24. tednu, meni pa se ne zdi tok mal user posted image . G pravi, da ni nič narobe, da bom verjetno od zdaj naprej kaj več pridobila. Važno, da je z user posted image  vse o.k.! A ne?
Počutje je krasno, delam, telovadim in prav uživam v nosečnosti!!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se redite naprej in si še kaj pišemo...

pa, pa Majčice

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?