|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
15.2.2007 8:57:15   
ancka1
Jutro!

Kako ste babnice?
BAMBINA-Jaz sem imela ITM prej 19, pa sem se že zredila za 10kg. Se tudi kao lahko do 18kg zredim, pa mi to niti slučajno ne diši. Ne vem, do kam bom prilezla, sem se bila vedno šlang navajena. user posted image  Hja, s sexom je tudi pri nas bolj tko tko. Sem in tja kdaj-za ta velike praznike user posted image . Se vmes bolj zabavava z mojim trebuhom. Od kar sva bila na 3D, je pa moj itak čisto raznežen, in samo še o mucku v trebuhu govori. user posted image  Jaz sem pa potem tudi vsa mehka.
JAz sem tudi oblačilca nabavila tko, nekaj 56 za prvo silo in ostalo 62. Če bo pa kaj falilo pa sproti.
Jao krofi...pa že sedaj sem kot sod. Včeraj nas je pa na aerobiki tako zgonila...Mi je ful pasal, ampak me je bilo kar strah, da nebi kaj preterala. JAz tako not padem, da grem potem na full! Hiba še od vodenja aerobike, ko se moraš tako ali tako bolj gnat kot vadeče.
No grem delat...se mi tolk ne da več. Trebuha pa nimam ne vem kako ogromnega, ker imam pikca čisto v križu. Mi je G povedal+prekleto čutim svoj križ. user posted image  Uf...loteva se me lenoritis

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.2.2007 9:01:02   
ancka1
Jajks...ne bom šla več nikoli za sabo brat...
Pišem kot ena kura. user posted image  Se opravičujem!!!
A ja, a ste dobile vse plačo, ki ste si jo še od mene zaželele? A bo dovolj? user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
15.2.2007 9:48:27   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
...a mi lohk katera pove kok prej moram začeti urejati zadeve v službi in na socialni al še kje, pa kaj vse moram postoriti...da se ne bom na koncu zafrknila

Nekako takole: vlogo za porodniško, očetovski dopust, za paket lahko oddaš na CSD 60 dni pred PDP. Jaz sem klicala še na našo občino, če dajo kakšno pomoč za novorojenca in kaj je treba urejati. No in dajo celo 30.000,00 SIT user posted image , sicer v obliki Mercatorjevih bonov pa bolje kot nič, mi pa ni treba ničesar nositi, baje 2x na leto sami zberejo podatke. Aja, no pa midva bova pred rojstvom otroka uredila še očetovski zapisnik.

Ančka, saj meni tudi še zdaleč ne diši, da bi se toliko zredila, samo, ker sem na zelo dobri poti do tja user posted image , se s tem pridno tolažim. Npr. ko si v usta tiščim čokoladno tortico, me obide naval obžalovanjauser posted image , pa si rečem, da se še itaq lahko zredim. Hihihi.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.2.2007 11:00:30   
Majchi
Živjo majčice!

Bambina, samo da veš, da nisi rekorderka v kilah. Tud jaz sem se zredila že za 12 kg, pa imam rok nekaj kasneje kot ti (20.5.). To pomeni, da te šišam user posted image .

Sem bila danes pri G, pa sem čakala na kakšno grajo kot en potuljen zajček user posted image , pa hvala bogu ni bilo nič. Sem pa spet slišala srček in bila spet čist blaženauser posted image . Pa kok hitr to bije! Se vedno začudim.

Obsega trebuha pa še nisem merila. Me pa prav zanima in ga bom še danes, ko pridem domov. Joj, pa spet me mora moj user posted image  mal poslikat, da bova imela fotke za spomin.
Punce, ne boste verjele. Midva sva končno izbrala voziček. Mislim, da sva se odločala en mesec. Izbrala sva GT3 od Peg Perego. Sedaj se morava pa z obema avtoma zapeljat v Trzin v trgovino Mami, da vidiva, če nama gre v avtomobile. Po merah gre čisto na knap, tako da bova raje v živo probala. Pa itak oba v Trzinu delava, tko da ni panike se do tja zapeljat.

Drugače pa meni še vedno ni uspelo nič kupit za user posted image . Včeraj sem imela v BC že izbran en kompletek št. 56, nakar me je prodajalka opozorila, da bo vse to od danes naprej v akciji in da se mi splača pridt en dan kasneje. Saj ne, da nisem bila hvaležna za nasvet, ampak domov sem šla pa spet praznih rok. Tko da veste, če slučajno niste dobile kataloga od BC, da so od danes v akciji kompletki in jasno še druge stvari.
Punce, ki že imate otročke in izkušnje: a se pod body (npr. bombažen z dolgimi rokavi) res obleče še tista majčka, ki se ob strani zaveže? Kaj pa če gre na kožo samo body, potem pa kakšna mini jopica? No, kot vidte, sem se zdej v cunce zakopala in mi spet ni nič jasno user posted image .

Pridne bodite, pa se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.2.2007 11:09:59   
teira
juutrooo

Majchi tudi mi2 sva se skoraj100% odločila ta GT3 od PP. Kakšne barve pa sta ga izbrala? Meni je zlo všeč zelen user posted image . Za oblačilca pa še nič, bom začela zapravljat šele nekje sredi marca.
Drugače kar se kg tiče, sem jih pridelala 7,5 kg. Trebušček mi je pa kar naenkrat skočil ven user posted image . Sem prava žogica spredaj.
Brcamo in uživamo, sedaj čakamo na test za sladkorno. Upam, da bo vse v redu.

Punce kmalu bodo krofi....njamii user posted image  Uživajte in lepo božajte lepe bušije user posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.2.2007 11:12:29   
rožica81
Živjo punce!

Končno mi je tale kišta zalaufala, brez vmesnih prekinitev... 
Jaz sem tudi pridna pri kilah... Zdaj jih je po moje že 11, ampak se ne grem stehtat. Groza od groze, kako se je moje telo spremenilo. Trebuh mi je prav lušten, ampak roke!! noge!! rit!! Ne se hecat! Pol pa ful velikokrat mojega sprašujem, kakšna se mu zdim in itak ne bo nič žalega rekel user posted image  No, pa se tolažim s tem, da bomo pol šibali naokoli, ko bomo že družina user posted image  Komaj čakam!

Obseg trebuha imam 107 cm, ampak čez boke, ne čez trebuh. Sem pa res že velika user posted image  user posted image  user posted image

Danes naj bi šla po lupinico, še čakam na klic iz Baby centra. Sedaj moram pa še na faks po literaturo za en projekt... Ful se mi pa da v avto basat user posted image

No, lepo se imejte punce, pa se še oglasim

LP, rožica user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.2.2007 12:05:34   
Majchi
Teira: midva se bova verjetno odločila za rdečega. Upam, da bo kje na zalogi, da ga čimprej dobiva. He, he, user posted image  čeprav ga nimava še kaj rabit. Ampak jaz v take stvari čist not padem. Včeri sem pol še pol ure v njihov katalog zjala.

Aja, kaj pa cena? Sta vidva že kupila? Misliš, da se kje da dobiti še več kot 5% popusta? V BC sem vprašala, pa pravijo, da dajo 5% na gotovino. Enako ponudbo ima Sonček. Predvidevam, da bo tako tud v trgovnini Mami in pa v Pikapolonici, čeprav še nisem vprašala. Sem gledala tujo spletno stran, pa v tujini stane 599 eur user posted image ! precej dražje kot pri nas.
V kater avto ga bosta pa vidva tlačla? Uf, sem te zasula z vprašanji.

pa, pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.2.2007 12:18:21   
ancka1
Rožica, jaz mojga tudi vprašam:" JA, a pa sem se res za 10 kg zredila, a res tolk zgleda..." Pa nič ne komentira, tako, da s tem vse pove. user posted image  Ampak vem, da ga ne moti. Še vedno pa sparvim HMove nosečniške hlače št. S nase, le šivilja mi je pri strani "trikotnike" všila, da se je zgolj pas povečal. Tako da....kaj češ. Sem pa ravno že en krof pojedla. user posted image
Sumo borke, pa dober tek! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa, da ne bo katera za slabo vzela. Malo heca.

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.2.2007 12:46:30   
petra a
Bambina-hvala, jaz bom morala stvari urejati na večih koncih...klinc, k smo pa tako teritorialno razpršeni (s službo vred)...v naši občini je pa ravno v sprejemanju pravilnik, upam da ga sprejmejo in bodo padli kakšni evrčki

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.2.2007 13:42:54   
teira
Majchi tudi nama so rekli, da je 5% na gotovino in to je to. Gledala sva tudi v IT in je cena nekje kot pri nas. A bosta vzela tudi košaro in lupinico?  Mi2 bova lupinico sigurno, za košaro, pa še nevem.
Za barvo pa je tako. Nama je trgovka rekla, da lahko naročiva katerokoli (od 3) in da je za čakat od 10 dni do 1 meseca, tako da je v bistvu ravno prav. Bolje, da ga nimam prezgodaj doma, da ga ne preveč znucam, preden pride user posted image . user posted image user posted image user posted image
Kar se avta tiče, pa ni težav, ker imava enoprostorca (SW).

čaaauuu

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.2.2007 13:53:23   
Majchi
Teira, midva bova dokupila samo lupinico. Voziček je itak primeren tudi za novorojenčka. Še malo ga bova obložila, če bo treba, ampak sem opazila, da ima ta voziček res trdo hrbtišče, tko da po mojem ni problema.

Lupinico bova pa potem imela samo za v avto in ne za na voziček, tako da je čisto vseen, katero vzameva. Ni treba, da paše na vozek. Po mojem bova vseen od PP. Razen, če si jo bova sposodila od koga, potem pač odpade izbira.
Ne vem, ful sva razmišljala o teh stvareh in upam, da prav razmišljam. Lahko pa, da se bom glede vsega še 13x premislila . Sem še vedno rahlo zmedena user posted image .  

Lp

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.2.2007 15:00:32   
iwa
No jest bom pa tud dons začela s krofi, k sm zvedla da sm še zadnji kolokvij naredila tko da mi ostane sam še ustni izpit iz tega predmeta pa diplomcauser posted image user posted image pa sm fertik!!! In za nagrado kaj sledi - ja krofek seveda!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še posebej zato ker sm ugotovila da sm v zadnjih 14 dneh shujšala k sm se učila in pol mi ne paše glih jest tko da sm do sedaj dobila 6,5kg in zato je treba to hitro nadoknadit!!!user posted image user posted image user posted image Tko da prihajam s hitrim tokom za vami!!!!

Midva vozk že mava PP Pramette, drugač sm pa tud jest gledala GT3 od PP sam nama ne bi šu v avto tko na easy in sva se zato odločila za Pramette.

Ančka1 ful dobr tole s sumoti, mene tud moj včasih zeza da kmal več nam vidla palcev na nogahuser posted image user posted image user posted image čeprov pravi da sm mu tud okrogla zlo všeč. Nism si še zmerla trebuh, bom jutr zjutraj pa sporočim!

Uživejte!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.2.2007 15:19:08   
Sonjam
Ojla!

En lep sončen pozdravček vsem sumo borkam.user posted image
Ja moj buši meri 106 cm, pa ne vem a je to velik al mal?Jst imam pa jutri dop. kontrolo pri svoji G.
Včeraj sem bila na prvem tečaju za starše.Sem mislila, da bom edina, ki bom tam brez spremljevalca, pa jih je bilo kar polovica brez.user posted image
Danes sem se morala naročiti na fizioterapijo v porodnišnico, zaradi bolečin v križu.Pa saj to je noro, zdaj hodim že z obema berglama. Saj sploh nikamor ne morem, kaj šele, da bi šla kaj nakupovati.user posted image
Zanima me kakšne previjalne mizice imate v planu? Jst jo bom dala pomoje kar delat mizarju, sam mere še ne vem.

No zaenkrat toliko in se še javim pa pa.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 15:25:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.2.2007 19:55:19   
juniorka
Hojla!
Jaz si nisem trebuha merla od konca novembra, takrat sem mela 100 cm čez pasuser posted image ! Drugač normalno pa 70! Tako da si ga zdaj ne upam... Mam pa bebico čist spredaj in spodaj, tko da nimam s križem nič težav!
Glede na to, da sem v treh tednih pridelala samo en kilogram, si bom tud privoščla kakšen krof..mnjami! Pekla pa jih ne bom, ker bi pol "mogla" vse pojestuser posted image !
ancka1- sem ugotovila, da hodva k istemu ginekologu, v Medvodah.. A v materinsko greš v Kranj? Jaz sem včeraj čist pozabla vprašat kako in kaj...zdaj pa ne vem...Drugač mam v Medvodah začasno biv., stalno pa na Štajerskem!

Vsem lep večeruser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.2.2007 20:42:30   
kjava
Bambina,glede Racmank:zaenkrat sem kupila 15 plenic- 11 rumenih in 4 zelene, pa štiri prekrivne hlačke in en paket pleničnih predlog (100 kom) in sem za vse skupaj dala 200 evrov. Sem šla tja na sedež firme in mi je dala 15% popusta, pa še eno  nepremočljivo predlogo za v posteljico za povrh.

Midva sexava glih en tolk kot ponavad- po mojem mnenju preveč, po moževem pa precej premalouser posted image . Mi neki grozi z enim skakanjem čez plot. Kar nej, bo že viduuser posted image !

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.2.2007 7:51:01   
ancka1
Dobro jutro, dober dan! user posted image

No, kako je šel spet teden naokoli. Jutri bi se pa lahko vse namaškaradile v ekstra nakvašene krofe. Iz mene bi pa definitivno čokolada kapljala. user posted image
Joniorka, a ti imaš tudi G Jurco? Medve z Rožico ga imava obe, ja. A si zadovoljna z njim? Jaz sem iz Kranja, tako, da bom šla v materinsko tu. Se mi ne da prav vozit naokoli. Je pa v Kranju očitno kar epidemija nosečk in sem dobila datum šele 21.3., ker je prej že vse fullll zasedeno.
Naj vam čimprej mine zadnji delovni dan v tednu. V ponedeljek so pa že počitnice... Naša mulca bosta šla smučat. Boljše kot spojitev z računalnikom. user posted image  (zelo NE odobravam)

LP, Ančka

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.2.2007 8:54:23   
BARBARA R.
Tele vaše meritve trebuha so me sprovocirale.Slabih 97 cm user posted image  Je moj majhen ali so vaši veliki? Trebuhi....Meni se pa dozdeva da me je en sam trebuh?!

Kako vneto nakupujete. Meni se pa vse skupaj zdi prezgodaj.Tokrat sem zelo paranojična. Kaj pa če bo to, pa če bo ono........ zle slutnje me obhajajo, da bo šlo nekaj narobe. Tako, da mi nakupovanje prav nič ne diši.... Sorodniki se pa že o krstu pogovarjajo user posted image .

Uživajte!     user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.2.2007 9:13:55   
rožica81

Dobro jutro!
Iwa, iskrene čestitke!! user posted image  user posted image  user posted image  Sem ful vesela, da ti je ratalo! user posted image

Jaz celo noč razmišljam, kaj bom zjutraj za zajtrk jedla. Punce, jaz sem skoz tako lačna, da se moram prav fejst nazaj držat. Ampak danes se ne bom kaj preveč, kajne Ančka! Pade nekaj 100 dodatnih kalorij?? Itak user posted image

Barbara r, zakaj se pa tako sekiraš? Vse bo ok, brez skrbi!

Jaz bi že teko vse nakupila, ampak moj nima časa ta teden (no, saj je že petek), tako da greva v ponedeljek. Sploh ne vem, a sem o tem že nekaj napisala ali ne. Se sploh ne spomnim, za nazaj se mi pa tudi ne da brat user posted image
Midva sva včeraj zaključila s šolo za starše. Saj je bilo zanimivo, ampak na koncu se meni ni več dalo, ful sem bila utrujena, moj pa tudi. Bi lahko kar zaspala tam na stolu user posted image

Lep dan vam želim, pozdrav, rožica

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.2.2007 10:11:14   
iwa
En lep pozdravček vsem!

No pa sm si končno zmerla trebuh, 94cm pod popkom tko da Barbara R. nč se ne sekiraj, pač očitno nosiva bolj zadaj. Men se drgač tud zdi k da sm en sod, kaj še bo! Pa ni važno, sam da bo z našimi user posted image vse OK. Jest kr vem da bomo vse rodile zdrave in živahne pikice in pikce!user posted image user posted image user posted image

Dons se morm mal pospravljanja stanovanja lotit, povsod je tolk teh prašnih muckov, ah bo že! Drugač me pa na cajte že prijemlje "sindrom gnezdenja" kot pravijo, da mam skoz ene ideje kako preuredit najinih ogromnih 37m2.user posted image user posted image user posted image že merim kje bo postlca, kjer komoda,...sej veste kako to gre.
Kdaj pa ve mislite začet postavljat pohištvo? Sej vem da je še prezgodaj, a večina vseeno svetuje da ne čakaš do tazadnjega ker lahko mal prehiti al pa se teb ne da več premikat pol je pa treba neki na silo. Jest načrtujem tm enkrat aprila ko me bo prijelo.

No kok sm se razpisala. Hvala za čestitke, res mi je odleglo.

Uživejte!

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.2.2007 11:47:38   
teira
Živjo krofki user posted image  kako smo?

Končno je za mano sladki test (test za sladkorno). Moram priznat, da mi tista 2 dcl glukoze nista ravno teknila navsezgodaj, pa vendar smo preživeli user posted image . Zdaj samo čakam in upam, da bo vse v redu. Sem pa takoj po laboratoriju odšla v market in si kupila en lep krof user posted image .
Drugače vse o.k., trebuščka še nisem izmerila - poročam naslednjič.

Lepo preživite ta krasen sončen dan,  pa lep pustni vikend vsem majčicam!!!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.2.2007 11:59:06   
petra a
živjo, še ena krofka tukaj user posted image

ravnokar sem iz pregleda, vse o.k., voda, kri, vse ostalo...naslednji pregled imam 16.03. z UZ in bom že dobila papirje za v porodnišnico in porod...kako beži cajt, meni se pa zdi kot da sem zanosila včeraj

a pa ni aprila mal prepozno za preurejanje stanovanja... nam so rekli v šoli za starše, naj zadnji mesec bolj ami manj počivamo in naj nam ne pade na pamet omare prestavljat, pa belt, pa pospravljat stanovanje, pa prat zavese,...

punce, lep vikend...če bo slabo vreme bova mi2 mrknila na morje

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.2.2007 13:06:57   
iwa
Petra a sej pri najinih kvadratih sploh ni možno kako veliko preurejanje gelede omar in ostalega, je kot je, jest sm bolj mislila na sestavljanje postlce pa previjalne pa pranja oblačilc itd. ni pa na sporedu kakega beljenja, če bi pa kaj blo težkega pa je itak moj user posted image koj za to - vseen hvala za skrb.user posted image Me pa veseli da si fajn opravla na pregledu!user posted image user posted image
Jest mam itak rok šele 25.5. tko da sm bl ta pozna...user posted image user posted image

Teira, tebi pa čestitam za preživetje glukoze, verjamem da bo vse fajn!

Jejte fejst krofkov in uživajte v sončku!

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.2.2007 13:07:18   
Sonjam
Lep sončen pozdravček vsem okroglim majčicam!user posted image

Ja tut jst sem prišla iz pregleda in je vse o.k.. Razen mojega križa.V ponedeljek moram začeti s fizioterapijo. 10 obiskov so mi predpisali, potem pa še na dodatno terapijo v porodnišnico. Moram pa samo ležati ali pa stati, sedeti pač ne smem. Meni se že kar mal trga od vseh teh bolečin.
Drugače sem bila pa pohvaljena, ker se nisem preveč zredilauser posted image user posted image user posted image ,vsaj nekaj, za lepši vikend.

Tudi mene zelo mika urejanje stanovanja, pa kaj ko nič ne moremuser posted image .

Zdaj si grem pa nekaj skuhati na hitro, da ne bova lačna.

Lep dan še naprej, pa pa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.2.2007 15:40:50   
petrazg
Majčice pozdravljene..
Na pregledu je bilo vse ok, spet smo slišali srčeka od našega pikota in spet sem bila v devetih nebesih. Samo sedaj me je pa naročil šele 29. marca, kar se mi pa kar malo dolgo zdi...user posted image

Drugače pa komaj čakam, da nam pripeljejo sobico in da bova lahko vse malo uredila. Do takrat sem rekla, da bova počakala, ker nima smisla vse dvakrat prestavljat. Kar pa ne pomeni, da ne zapravljam po trgovinah.user posted image ... skoraj ne moram iz trgovine ne da bi vsaj kaj malega kupila... vsaj kakšno majčko. Veliko stvari sva tudi že dobila od njegove sestre, tako da s cotkami ne bova imela nekih stroškov... samo kakšne takšne bolj cartkane bova kupila. Za postljico sva se odločila od Lip Poljčane,zdaj morava samo malo prečekirat cene naokoli... ampak kot zgleda ni nekaj bistvenih razlik...

O teži pa neradi govorimo, saj smo že zelo pridni in okrogli pri nabiranju. Smo že na +10 in s hitrostjo drvimo naprej user posted image . Trebuška si še nisem merila, mi ga je v ponedeljek g, pa ni nič komentiral... samo meni se zdi da imam prevelikega... vsi me že sprašujejo kaj bo...

Ampak danes pa vseeno veselo na krofe. Posladkajte sebe in svoje pikece!

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?