tejč
|
Lukrecija, ti nam, kolk pišemo, smao poglej, kako si pridna! Ej, punčarce, jaz sem se meni nič tebi nič ob 9 vrgla v pojstlo in spala do zdle! Ne pomnim takega početja že uf, lalalalla.... Zdaj me čaka vse isto kot prej. MMMMMMMMMM, palačinke! KAj pa z nutelo in kolesci banane? Ne! Ker sem že kot žoga! Sami izpiti, same čestitke, poroka, izleti....jaz pa res ne vem, kam bi šli-niti sank nimamo (bi morala na Dlensjko ponje, ni šans, pa še sedeža nimamo za Ajšo. Eh, najbrž bomo akr doma, al pa bomo šli do kakega jezera malo na sprehod. Zbiljsko? Če bo srečanje, povejte. A ste že vse na bolniški? Meni bi bolj ustrezalo kdaj čez teden, dopoldne ali do 15. Še kateri? Destinacije: lahko tudi LJ VIČ na uni stezici okrog LJ, pol pa v Interspar na kofe, lahko tudi pri nas v Domžalah, če kera hoče, mamo fajn potko za Kamniško Bistrico in še kak kafič kje bi se našel. lahko se dobimo na njaaamsi pici v Papparotiju v Domžalah, če pridete. Vsaka kak košček no, nas pa res ne bo hudič pobral. Rožica 81, še domov jo lahko neseš, pa ne bo treba nič packat doma. Razmislite, če imate čas, se res lahko večkrat dobimo na različnih koncih. JAz pridem vse tja do Trojan, če ne bo ful snega .
|