|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
7.2.2007 8:20:46   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Go, Petraa, GO Petraa, GO Petraa!!!!!

Punce, včeri me niso nič klical glede oGTT testa, menda je vse ok, če te ne kličejo. Super! In pol sem cel dan žrla kruh in Tamar namaz, mislim, da sem v celem dnevu požrla akr štir kose kruha! Strup za moje kile, vem.user posted image  Potem za kazen nisem jedla nič drugega, razen ene pomaranče. In še na telovadbo za nosečke sem šla, sem bla tok zmatrana!user posted image
Danes zjutraj je že tudi zajtrk padel: kakav, kruh s Tamar namazom in Actimel napitek. Njaaams.
Za kosilo bo zelenjavna juhica in palačinke z breskovimi kosi in želejem-domači đem.

Ne vem, kam naj se jutri damo. Vreme je tako kislo. V trgovski center nočem. Predlogi?

Jaz se pa že sprašujem, če je to čist ok, k moj dojenček tok fejst brca, ne vem, no.... V torek imam pregled, upam, d ame kile ne vržejo na rit...
dijo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 976
7.2.2007 8:40:08   
Eca
Hej!

Mi bomo danes tudi jedli zelenjavno juho (iz brokolija in še kak korenček), pa palačinke z jagodno marmelado (smo jo lani sami kuhali, pa cele jagode so notriuser posted image ). Sem naredla lušteuser posted image

En predlog za jutri, ko je praznik:pri nas planiramo sankanje. Računam, da  na Pohorju ne bo pihalo, da bo naš lump prvič sprobal sanke. Mama pa bo doma uživalauser posted image .

Pa pa  Eca(27t)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 977
7.2.2007 9:04:23   
rožica81
Petra a, čestitam za izpit !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce, ve pa vse toooolk dobr jeste. Pa s temi palačinkami danes - se mi kar sline cedijo. O, mmmljask, jaz bi tudi!! user posted image  Jaz pa vedno kaj na brzino skuham, razen, če imam čas in voljo packati v kuhinji, potem se že malo bolj potrudim. Mogoče se mi bo danes dalo naresti pico. Ampak dvomim, ker bo popoldan bolj natrpan urnik. Danes začneva z mojim v šoli za starše. Še dobro, da sem ujela ta termin, ker kasneje se nama ne bi izšlo - mojega marca spet ne bo skoraj nič doma. user posted image

no, pa lep dan vsem

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
7.2.2007 9:05:21   
petra a
eh, za vse ki nimate drugih obveznosti...če bo kislo vreme se boste pa lahko malo spočili, pa kakšne igrice šli (lahko tudi ustvarjalne), pripravljali kotiček za prihajajočega člana, šli kam na obisk, morda v bazen...V GLAVNEM SUPER DA JE PRAZNIK!!!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 979
7.2.2007 9:06:07   
ancka1
O rožica, čao! user posted image user posted image user posted image
Samo toliko se javim, da vas prosim, da že nehajte s to hrano, no. user posted image  user posted image  user posted image
Joj palačinke, kolk časa jih že nisem jedla.
Grem nekaj prigriznit, čao! user posted image
Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 980
7.2.2007 9:06:41   
rožica81
Aja, pa Tejč! Čestitke, ker te niso nič klicali!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 981
7.2.2007 9:07:27   
petra a
ja, hvala, hvala

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 982
7.2.2007 9:09:03   
rožica81
o Ančka user posted image  Pa dober tek user posted image

Mi imamo pa vsako leto za tale praznik ful dobro kosilo pri mojih starših... imam moja mami rojstni dan in potem ful dobro jemo in ogromno. Letos se nam obeta menda še ena ful slastna torta, je včeraj sestrica moja najavila, da bo to ena fejst kalorijska bomba user posted image  To Imam rada!! user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 983
7.2.2007 9:19:51   
petra a
jaz sem tudi vesela za vse vaše uspešne preglede user posted image user posted image

pa za vse študentke za vse uspešne izpite user posted image user posted image

pa malo manj za vse pridobljene kg user posted image

mi smo 2 dni nazaj jedli palačinke z marelično marmelado...mnjami, z evrokremom jih mam pa najraje user posted image

Ančka-kaj nam pa moreš če vse pridemo z rižem in vaju zasujemo, lih verjamemo ti, da boš vsem tako zagrozila kot Rožici user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 984
7.2.2007 10:13:23   
ancka1
Petra a, vzamem vse grožnje nazaj. Si me kar prestrašila. user posted image  user posted image  user posted image  Naj bo potem vsaj dolgozrnati. user posted image  user posted image  Sicer kolikor vem, je riž za plodnost; midva sva pa že ušpičila, kar sva. user posted image

Sem se ravno s kikirikijevim maslom posladkala. Doma se pa vsem kar želodec obrača, ko me gledajo, ko to jem. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
7.2.2007 10:43:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
7.2.2007 11:26:48   
tejč
Lukrecija, ti nam, kolk pišemo, smao poglej, kako si pridna!user posted image
Ej, punčarce, jaz sem se meni nič tebi nič ob 9 vrgla v pojstlo in spala do zdle!user posted image  Ne pomnim takega početja že uf, lalalalla....

Zdaj me čaka vse isto kot prej. MMMMMMMMMM, palačinke! KAj pa z nutelo in kolesci banane?user posted image
Ne! Ker sem že kot žoga!user posted image

Sami izpiti, same čestitke, poroka, izleti....jaz pa res ne vem, kam bi šli-niti sank nimamo (bi morala na Dlensjko ponje, ni šans, pa še sedeža nimamo za Ajšo. Eh, najbrž bomo akr doma, al pa bomo šli do kakega jezera malo na sprehod. Zbiljsko?

Če bo srečanje, povejte. A ste že vse na bolniški? Meni bi bolj ustrezalo kdaj čez teden, dopoldne ali do 15. Še kateri? Destinacije: lahko tudi LJ VIČ na uni stezici okrog LJ, pol pa v Interspar na kofe, lahko tudi pri nas v Domžalah, če kera hoče, mamo fajn potko za Kamniško Bistrico in še kak kafič kje bi se našel. lahko se dobimo na njaaamsi pici v Papparotiju v Domžalah, če pridete. Vsaka kak košček no, nas pa res ne bo hudič pobral. Rožica 81, še domov jo lahko neseš, pa ne bo treba nič packat doma.user posted image  Razmislite, če imate čas, se res lahko večkrat dobimo na različnih koncih. JAz pridem vse tja do Trojan, če ne bo ful snegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 987
7.2.2007 11:28:16   
tejč
Joj, ne mi zamerit, tok vedno nakladam, ko pišem, da se mi nikoli ne da še enkrat prebrat teh mojih kozlarij, pol je pa ful napak.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 988
7.2.2007 12:07:42   
ancka1
Jaz sem takoj za, da se kje dobimo! user posted image
Kako naj sedaj to realiziramo? To je precej loterija, ne? Jaz bi tudi povabila v Kranj, pa je tu res dolgčas. Najbolj zaspano in zdolgočaseno mesto po moje.
Pridem kamorkoli v okolico Ljubljane. Če lahko kako pripomorem h organizaciji...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 989
7.2.2007 12:38:36   
tejč
Ančka, midve sva takoj za, a ne? Upam, da še katera, pa se zmenimo skup.
Jaz predlagam (ena mora začet)
npr.  PETEK, 16.2., PAPPAROTI V JARŠAH PRI DOMŽALAH, OB npr. 12.00

To je zdaj tako tako, kar nekaj, predlog, če slučajno kateri ustreza. Lahko vse spremenimo, in kraj in uro in dan, samo potem smo spet na začetku.user posted image  Če je še katera za take termine do 15. ure (ker pol moram jaz po tamalo in kosilo in vse to...)

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
7.2.2007 13:36:38   
ancka1
Ja, Tejč, potem smo pa že tam... Jaz pa ravno popoldne po 15. lahko, ker še delam. Dopoldne pa ednio za vikend. Tole bo začaran krog, če mene vprašaš. Najboljš, da se vse na msn spravimo, vsaka si skuha kavico po želji pa pochatamo. user posted image  

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 991
7.2.2007 13:49:22   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bomo videli, če je katera za, če ne, pa....Kaj jaz vem, bomo že nekako se uskladile, enkrat se pa ja moramo dobit!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 992
7.2.2007 16:57:40   
petrazg
Pozdravljene majčice... Se vam bi pridružila še ena majčica, če seveda še sprejemate v svojo družbo. Do sedaj sem vas bolj brala, sedaj ko bo pa malo več časa bom pa še kaj napisala. Do sedaj pa enostavno ni bilo časa in imam kar malo slabo vest zaradi najinega user posted image .

Pričakujeva najinega prvega sončka, ki naj bi na svet prijokal 24.5.. Če se g ni zmotil bomo imeli fantka user posted image . Ki pa bo po obnašanju v bušiju pravi razgrajač... Komaj čaka , da ga v ponedeljek spet vidim in samo ve me razumete kakšen neverjeten občutek je to... jst bi bila kar vsak teden pri g, samo da bi pikeca videla.

Nisem tako pridna kot ve, ki imate že nabavljene stvari in obiskujete materinsko šolouser posted image user posted image , pa tudi to pride počasi. Mislila sem iti v mesecu marcu, samo še ne vem točno kam naj grem (v Lj ali Ce).

No, da ne boste rekle da sem vam že prvič zatežila s pisanjem bom počasi nehala. Imejete se lepo in pobožajte svoje bušije.

Petra

Ps. Čestitke za opravljene izpite Petra a , tebi Ančka pa en lep, s sončkom obsijan dan!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 993
7.2.2007 17:10:49   
iwa
ja ma ste pridne punce, kolk se dogaja!

Ančka, čestitke za tako lepo določitev kot je poroka - preživi jo čim bolj z užitkom!user posted image user posted image user posted image

Tejč, super da te niso poklicali, jest mam pregled za sladkor (pri moji G to naredijo vsaki user posted image in upam da bom tud jest fajn opravila)!user posted image user posted image user posted image

Petra a čestitam za izpit, jest ga mam u petek in upam da bo prav tako uspešno!user posted image user posted image user posted image

Petrazg dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image Upam da se boš fajn melauser posted image user posted image !

Vsem ostalim pa čestitam za vse palačinke in drugo fino kuho!

Midva sva skupaj že dobrih 8 let, poročena pa od 19.6.2005, tko da bova letošnjo obletnico že praznovala v troje! Joj kolk je to lepo!

Drugač sm pa bla dons v Leclercu k so mel ful akcij za stvari za novorojenčke in sm en kup malenkosti res ful ugodn kupla.

Zej morm pa nehat, se grem učit za petkov izpit, tko da bo tud jutrišnji praznik učeniško obarvan!

Lepo se mejte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.2.2007 10:40:44   
ancka1
Oj!
Petrazg dobrodošla med nami!!! user posted image  Sprejemamo nove majčice, kaj pa! Temveč nas je, tembolje, ne? Smo kar priviligirane, da bomo rodile v tako lepem mesecu. No, pri meni je vse možno, glede na to, da imam PDP 2. maja. Da me ne boste ven iz "kluba" vrgle, če bom slučajno aprilčica. user posted image
Lepo preživite prosti dan, čeprav je vremensko malo kisel.

LP, Ančka

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
8.2.2007 20:44:30   
kjava
Živjo majčice! Še ena nova članicauser posted image . Končno se mi je uspelo včlaniti na tale RR. Drugač pa pričakujem drugega otročka in sicer 4.5. 2006. Glede na to ,da je prvi prehitel za devet dni, lahko tud jaz na koncu pristanem med aprilkami user posted image .
Čim prej bo tem bolje.

Čav!Morm se it še učit k mam jutr izpit.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 996
9.2.2007 8:25:05   
mravljica3
Pozdravljene punce in dobrodošli Petrazg in Kjava! Odkar sem na dopustu ravno ne počivam, tako, da lahko samo na hitro preberem kaj se dogaja. Moja tamala je spet bolna, davi se cele noči, potem še bruha, skratka zjutraja se počutim kot po prekrokani noči. Če dobro pomislim že tri leta in pol nisem spala celo noč. Kakor kaže sem dobra še za nadaljna tri leta.
Vidim, da se nekatere pridno učite in vam prav zavidam, saj jaz kar pogrešam študij. Sama sem naredila diplomo med porodniško, tako, da se ne sekirajte. če vam bo ostal kakšen izpit. Res je, da nimaš veliko časa, ampak ga prav zaradi tega veliko bolje izrabiš. Zato vsi tisti, ki pravijo, da po porodu nimaš časa za študij se motijo!
Evo, risanke je konec, zato samo še lepi pozdravčki, jaz se moram iti igrat s svojo miško,

Mravljica3

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 997
9.2.2007 8:47:35   
rožica81
Petrazg in Kjava, dobrodošli med nami! user posted image  user posted image  Več nas je, bolje je user posted image

Kako ste preživele včerajšnji praznik? Pri nas smo imeli res super pojedino! Mami je praznovala in toliko že doooolgo nisem pojedla! Pa moj lubi tudi ne! Zdaj se bom pa malo bolj nazaj držala kar se hrane tiče, pa veliko hodila user posted image

No, grem zdaj knjigo brat - Puščavska roža. Jo je katera prebrala? Kakšna se vam je zdela? Meni je zaenkrat ful dobra, ker se ne spravim ravno pogosto k leposlovju... user posted image

Aja, Kjava, držim pesti za jutrišnji izpit!!! Kaj pa študiraš in kako daleč si? Če smem vprašat...

Mravljica3, upam, da se tvoja lubica čim prej pozdravi user posted image

se še oglasim, LP

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 9:03:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 9:05:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?