|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
9.2.2007 10:49:01   
ancka1
Živjo!
No, jaz sem pa danes kot enda cunja. Že zjutraj se mi je kar nekaj vrtelo, pa kot bi me hotel mal kuhat. Sem preventivno pol lekadola vzela; saj sedaj ni več takšne panike glede tega. Upam, da ne bom zbolela. user posted image  Še dobro, da je petek, čeprav imam občutek, da je ponedeljek. Sedaj je tolk folka bolnega, da je grozna.
No, jaz sem bila v sredo pri G. Je vse ok. Sicer sem pa to izvedela dan prej na 3D UZ. Tudi voda je ok. Samo kile gredo pa kar gor. Čeprav nimam občutka, da bi se ne vem kako zredila, ampak tehtnica ne laže, ne? user posted image  Bomo to potem reševale.
Rožica, knjige ne poznam. Jaz sem nazadnje prebrala Belo Masajko in potem še nadaljevanje pred kratkim. Baje je pa sedaj še eno nadaljevanje, tako, da se ga bom polotila. Sem pogledala tudi film, pa mi ni bil všeč.
Ostanite zdrave, to nam trenutno najbolj želim.

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
9.2.2007 11:04:56   
mravljica3
Ej punce, ne se bat, eni otroci prespijo cele noči in potem spijo še čez dan. Ampak jaz nimam te sreče! Zadnje čase imajo vsi moji znanci take otroke, jaz samo gledam in mi ni nič jasno. Kaj hočem, očitno znajo drugi bolje kot jaz.
Ančka1 tudi jaz sem nazadnje prebrala isti knjigi, prav hecno, tretja  pa je Vrnitev v Barsaloi, samo bo nekaj časa še na polici, dokler tamala ne ozdravi.
Meni se zdi, da imate vse bolj pogosto ginekologa kot jaz. Kaj za dvojčke ne velja, da se jih bolj pogosto spremlja!? Še kri so mi do sedaj samo dvakrat pregledali. Bolje, da ne razmišljam o tem.

Ajde, grem se še jaz na tehtnico.

Lepo se imejte, Mravljica3

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
9.2.2007 11:33:35   
teira
jutro punce

Petrazg in Kjava dobrodošli v klub user posted image  user posted image  user posted image  
Ancka1 čestitke user posted image user posted image user posted image
Drugače berem, da ste pridne, delavne, študijsko usmerjene. Midva z user posted image  v trebuščku delava user posted image  in se veseliva vikenda. Drugače kar veselo brcamo. V zadnjem tednu se je pričel zbujat okrog 03h, 04h zjutraj in ne da miru, kljub temu da mu dopovedujem, da še ni čas za bujenje user posted image  user posted image  user posted image . Bomo videli kako bo, ko bo prikukal (la) na svet user posted image .

Še eno vprašanje. A ima katera oz. če ste gledale voziček QUINNY SPEEDY - trikolesnik?  Meni je noro všeč, pa bi rada vedela kako se obnese?

Hvala, dober tek in lep dan še naprej vsem nam srečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
9.2.2007 11:40:31   
Anonimen
aloha majčice!!!!

Petrazg in Kjava najprej prav lepo pozdravljene in dobrodošle!!! Kot sta že same ugotovile smo bile najprej malo zaspanke, zdaj pa čisto razturamo pri tipkanjuuser posted image user posted image .
Kot vidim, je sedaj že nastopil čas za malo razvajanja in ko končno vzamemo malo kakšno lahko čtivo v roke, Jah tudi meni to sedaj blazno sede!
Puščavska roža-meni zelo všeč-pol preberi še nadaljevanje Puščavska zarja-čeprav ni pa spet tako zanimiva kot roža.
Belo masajko mam pa kot žepnico doma, ampak se še nisem spravla brati-bom pa!
Kot sem že obljubila, vas jaz sedaj učim kot v materinski šoliuser posted image : Moram rečt, da sem bila do sedaj že 3x in je ta babca, ki predava izredno luštna, in se vse blazno raznežimo, ko nam omeni, koliko otrok se je pa na ta dan rodilo v lj. porodnišnici, in da bo naš otrok itak tudi tako lep in zdrav, kot te štručke (iiiiiiiii )
Boste pa same vidle, da je praksa taka, da je materinska šola razdeljena na 10 predavanj: najprej je prvo uvodno predavanje-kjer razdelijo tudi urnike, nato pa :2. NEGA DOJENČKA I , 3. NEGA DOJENČKA II , 4. ANATOMIJA, ZOBOZDRAVNIK ,  5. FIZIOTERAPIJA , 6. PRVA PORODNA DOBA ( tu mora biti partner zraven če hoče dobiti potrdilo, da bo lahko prisoten pri porodu ) , 7. DRUGA IN TRETJA PORODNA DOBA (tudi tu partner zraven ! ) , 8. POPORODNA DOBA , 9. DOJENJE, PREHRANA DOJENČKA , 10. PSIHOLOG
in pa zraven še dva dodatna predavanja, če hočeš: ANESTEZIST in pa PEDIATER.

madonca sem se razpisala-prosim ne me kregat, a šola je šolauser posted image !
Bodite nagajive še naprejuser posted image

(odgovor članu mravljica3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
9.2.2007 11:41:44   
petrinja
pišuka zdej sem še opazila da sem malo prej vse pisala kar pod anonimna! Pardon pardon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
9.2.2007 11:42:22   
petra a
vse nove-dobrodošle (soimenjakinja-hvala za čestitke!)

študentke-držim pesti za dons...jaz imam izpit v pon.

Tejč & Co-jao, nekatere še delamo, tako da tudi meni ne pride v poštev dopoldan

pregled pri G imam v petek (naslednji), imam ga na 4 tedne, naslednjič dam spet kri...začnem pa v sredo z materinsko šolo-v Domžalah (JEEEE!!!)

Ančka-da ne bi zbolela, poroka čaka!!!user posted image

pa tamaučke pocajtite

dons bo pri nama musaka

ajde

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.2.2007 11:51:55   
kjava
Hej, rožica81, super si držala pesti, sm dobila 10 user posted image user posted image ! Mater sem ponosna nase- sem v treh tednih nardila tri izpite pa en kolokvij (zdej se pa že mav preveč hvalim). Aja, drugač pa študiram veterino, sem 5. letnik (zadnji, sam še en semester mam pred sabo).

Nisem kej dost brala vaših prejšnjih pogovorov. A ma še ktera že kej starejših otrok, al ste v glavnem prvorodke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.2.2007 11:55:01   
kjava
Saj res! Pa hvala za dobrodošlico user posted image !

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
9.2.2007 12:14:23   
petra a
ohoho-kjava...tako se dela, kar z 10-kami na plan...ČESTITAM...pošlji nam malo čarobnega prahu user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
9.2.2007 12:17:10   
Eca
Evo še mene!

Vsem čestitke (malo sem poznauser posted image ) za poroko, za izpite, za nove "članice", pa za kuho, upam, da nisem katere pozabila....aja pa za uvodno predavanje - materinska šolauser posted image .

Pri meni nič pretresljivo novega, danes me peče zgaga user posted image že od jutra. Sploh noče in noče nehati. Pregled pri g. imam v četrtek - kontrolni zaradi otrdevanja trebuha, ki ga je sedaj manj. Išias me še vedno muči tako da moram počivati.
Zdravi smo še vsi, samo čakam, da tamali kaj prinese iz vrtca user posted image . Včeraj nismo šli na sanke, ker je pihalo. Meni je pasalo tako, ker sicer bi bila pol dneva spet sama doma. Smo pa zato dobili obisk - taščo in tasta, mož pa je prvič pekel krofe - mljaskuser posted image . Meni še nikoli niso tako uspeli kot njemu. Verjetno začetniška sreča???user posted image

Glede vozička vam žal ne morem nič povedat (imamo PP Pramette), bi si pa sedaj omislila tudi Quinija, ker mi je zelo všeč. Mož pa kar z očmi obrača, ko želim kaj nepotrebnega kupiti.

Grem počivat, lepo se imejte, bodite zdrave, pobožajte svoje bušijeuser posted image !

Lp, Eca

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
9.2.2007 12:36:37   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ohoho-kjava...tako se dela, kar z 10-kami na plan...ČESTITAM...pošlji nam malo čarobnega prahu user posted image

Z veseljem, samo ponavad nimam take sreče, zato ga nimam prav velikouser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.2.2007 13:42:21   
ancka1
Oj!
No, kako smo se popravile s pisanjem.
Jaz upam, da se bom izvlekla. Da premagam vse viruse, ki se potencialno že pasejo po meni. Jim bom pokazala user posted image , moram!
Mravljica3, v tretjem delu se ponovno vrne v Kenijo, ne? Saj moram po žepno izdajo leteti. Kakšno se ti je sicer zdelo čtivo?
A ja, pa če sem še kakšni pozabila za opravljene izpite čestitat, ponovno user posted image  user posted image  user posted image . To je res 1A občutek!

Držte se punčare!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.2.2007 14:06:15   
rožica81
Kjava, iskrene čestitke!! user posted image  user posted image  

Ančka, da ne boš zbolela! Pazi nase! Pa vse ostale tudi! Sicer pa tudi mene ves čas nekaj v grlu špika, sedaj pa še ledvičko čutim... Pa ne že spet user posted image

Smeški spet delajo!!!! user posted image  user posted image  Končno!!

Naš dojenček se je pa po moje končno malo prestavil... Sedaj me že na drugo stran pod rebra suva user posted image  user posted image

Petrinja! Šola za starše v Kranju je bila do sedaj samo 4 - krat, sedaj pa so dodali še eno predavanje. Ne vem pa, kako si sledijo, ker si nisem zapisala. Začeli smo pa s porodom oziroma obdobjem po porodu. Je pa ful fino, ker patronažna vse lepo razloži, vmes vplete še kar nekaj zgodbic (resničnih seveda) - nekatere so res take, da komaj verjameš... Pa sami taki pari smo, ki bomo prvič postali starši user posted image  Komaj čakam na ponedeljek, da nadaljujejmo.

Kar se pa našega randija tiče, sem pa jaz za (pa saj je že Ančka napisala, da pridem user posted image  user posted image ). Naslednji teden pa še s prakso začnem, da počasi pospravim tele obveznosti za faks.

Veliko dobre hrane vsem user posted image   user posted image  

LP, rožica user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.2.2007 16:54:41   
Bonda
Pozdravljene!

Kako ste pridne s pisanjem! In vidim, da hodite že v materinsko šolo. Jaz bom šla marca, v Lj. Upam, da mi bo zneslo. Ker se mi zdi, da se mi bo trebuh že sedaj razpočil. Ali si je katera merila obseg? Jaz sem si ga, in čez popek mi pride 120 cm. Groza! Kaj šele bo!
Zredila sem se pa za 8 kg, pravi G da je čist preveč. Joj, sploh ne vem, kaj naj naredim, tak apetit imam.

Lep dan!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.2.2007 18:00:54   
iwa
Oj punce kok ste pridne!
Hvala vsem za dobre želje za izpit, so se fajn obrestovale ker sm ga nardila!!!!!JUPIuser posted image , k mi je bil res fuuul mora, same formule nesmiselne za statistiko sm se mogla na pamet naučit. Kok sm vesela da je za mano.Men je ostal zej sam še pol izpita do diplome. Diplomo bom napisala pred porodom upam, na ta izpit bom pa mogla po porodu k zej do maja ni nobenga roka več - ma ta glupi prfox en lev sistem z roki, a nč hudga bo pa to pol opravljeno, glavn da se bližamo koncu!
Je pa še ena pozitivna stran teh izpitov, sm bla mal živčna te dni pa je šlo kr 1,5KG dol samih od sebe, tko da mi je še mami k je bla dons na obisku rekla da se mi prou vid da sm mal šla skup, pa morm rečt da se nč ne branim, k vem da bom zlo hitr nadoknadlauser posted image user posted image user posted image (k mi drgač tko paše jest...)

No zej pa dost o men.
Ančka1 ti se kr fajtej, tem virusom se pa že nauš pustila!!!Kr nej grejo nekamuser posted image !
Kjava tud tebi čestitke za izpit in vsem ostalim ki se še učimo pa čimveč uspeha!
Eca teb pa čimmanj bolečin z išijasom.

Glede spanja otrok upam da jih večina dobro spi, jest namreč tud tko rada pospim zjutrej in upam da nam mela kero ful zgodnjo user posted image ... sam da bo vse OK, bomo ostalo že nekak!

Vsem ostalim pa tud čim več dobrega počutja in čim lepši vikend! Hvala tud za info glede materinske, midva tud načrtujeva it v marcu v LJ porodnišnico, v pondelk pokličem da se naročiva.

Uživejte!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.2.2007 19:31:36   
Elen
joj kako ste pridne z pisanjem. saj vas redno berem in spremljam, samo ko je treba nekaj napisat, nimam energije. vem da se malo hecno sliši. vendar še vedno na pooooounaooo delm, moram še bilance zrihtat, potem pa bom tudi jaz doma. komaj čakam, ker tole, ko sem skoraj cele dneve od doma, doma pa padem v posteljo in ležim kot hlod, ne pelje več nikamor. pa še delo domov nosim, da mi ni treba v službi viset. bljaaaaak, že tako sovražim tosužbo in vse kar je povezano z njo.

vsem za vse, čestitke, nove članice dobrodošle.

midva sva bila včeraj v Gradzu. jaz ne vem, sem že tako brez energije, da se nisem mogla odločiti za nič, razen za nasečniške hlače zame, ki so bil nujno potrebne. do zdaj sem gurala navadne, zdaj pa ko sem danes prvič te nosečniške obekla, sem se počutila kot da bi gola okrog skakala.user posted image user posted image  kakšno udobjeuser posted image

še to me je groza, ker ne bova nič dobila, bova vse morala sama kupit. pa izbrat. največji problem se mi zdijo ravno vozički in lupinice. hja, pa s posteljico imava problem. no, bolj jazuser posted image  ima mogoče katera tisto varianto posteljice, ki je potem še kot mladinska postelja? jaz bi kar to ubodla. aja, pa previjalnauser posted image  jo bom dala kar delat, ker tako kot si jo jaz želim, je ni. zdaj pa res opažam kako sem zbirčna ratala. nič mi ni všeč. je to posledica nosečnostiuser posted image

aja, kako pa se kaj drugače počutite?? ker pravijo da so nosečnice tečneuser posted image  jaz nisem še nič, vsaj okoli mene tako pravijo.potem bo že držalouser posted image  pa kako naj bomo tečne, če pa imamo v trebuščki naše bogastvouser posted image

jaz sem naročena na 3D UZ čez 14 dni v Dravlah in že komaj čakam, da vidim našo user posted image , brca in boksa tako močno, da včasih ko začutim vse to, enostavno začnem jokati. od sreče sevada.

uf, cel roman. malokrat se javim, takrat se pa kar razpišemuser posted image  se vidi da sem sama doma in imam mir.

lepo bodite, rad imejte sebe in svojeuser posted image  in seveda veliko užitkov med vikendom.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.2.2007 19:48:37   
Elen
aha, še tole. nekaj časa nazaj je blilo govora o dopustu ki nam pripada in regresu. če še katero zanima, je takole...
dopust za leto 2007 nam pripada v celoti, VENDAR pa ga moramo do porodniške koristiti vsaj 2 tedna. Če to ne naredimo, lahko v leto 2008 prenesemo celotni LD - 2 tedna = preostanek dopusta. Za leto 2008 pa nam pripada LD v celoti. To določa zakon o delovnih razmerij, razen če ste zaposlene za določen čas ali vam v pogodbi kako drugače piše.
Regres za LD za l.2007 in l.2008 nam pripada v celoti, ker je to vezano na pridobitev pravice do LD.

če je pa katera že razložil, se opravičujem, sem pač spregledalauser posted image

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
9.2.2007 21:29:04   
ajdaN
Ojla!

Zadnje cajte ste (smo) pa prov pridne ratale s pisanjemuser posted image .

Ancka 1 hvala za navodila do HM-a, ampak potem itak ni bilo časa da bi šli pogledat, ker naš mulček gre pač ob osmih spat, ob treh smo pa lahko šele štartali, tako da naslednjič. Itak se pa moj najdražji potem, ko se jaz vse pozanimam, spomni, da on pa v bistvu ve kje to jeuser posted image . Mislmuser posted image !

NAš mali je drugače zbolel. Prejle sem ga dala spat in je po 15 minutah začel takoooooo kašljat, da sem šla tja in ga malo dvignila. In je takoj malo bruhnil po pižami. Ko sem ga dala na previjalno, da bi ga preobleka, je pa še 2x kar v loku vse vrgel iz sebeuser posted image . Pobruhano je bilo vse - on, previjalna, stena, po tleh... NA srečo je vsaj tepih zgrešil! Potem pa pucanje in luftanje... Zdaj pa spet spi. Lačen seveda. Mu ne upam nič dat, da ga ne bom še 1x preoblačila. Upam, da bo kmalu zdrav! Sicer je samo prehlajen, ampak se mu ta sluz tako nabira, da potem kašlja kot user posted image .

Elen pri nas ima mali to mladinsko posteljo. Od začetka je bil sicer pri nama v zibki, ampak jaz sem definitivno iskala dimenzijo postelje 70x140, da bo vsaj za en čas. Nečak je bil v njej kar nekje do 6 leta. Tako da jaz upam, da bosta mulčka vsaj še ene 4 leta zdržala v taki posteljici, potem pa po vsej verjetnosti zamenjamo spalnico in otroško sobo, da bosta imela malo več prostora oz. je spalnica tako velika, da se jo bo dalo pregraditi in narediti 2 sobici.

Pa LP vsem novim majčicamuser posted image !

Kako je naš user posted image  obrnjen nimam pojmauser posted image ! Že pri ta prvem se mi ni niti sanjalo. Brcal me je pa tako ali tako POVSOD. Pri tem/tej je pa isto. Brce dobesedno čutim po celem trebuhu. Je bil pa na morfologiji že z glavo navzdol. Ampak se je verjetno še kaj prekopiceval.

Je pa tako živahen, da samo gledam! Lovro je bil precej, ampak tako kot tale pa ne. Včasih mi trebuh dobesedno skače sem in tjauser posted image user posted image !

Nič se mi ne da več napisat, grem malo izlegavat pred TV, dokler ne pride dragi domov.

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.2.2007 11:34:16   
kjava
Elen, glede previjalne mizice: midva sva jo za prvega otroka sicer kupila ( tako kot omarica, da sem lahko še cunjce not mela spravljene), ampak uporabljala sem jo pa bolj mal, ker sem ga pol v glavnem previjala kar na pralnem stroju, ker ga mam v kopalnici. Tko da če imaš tud ti tako možnost, je dost, da samo previjalno podlogo kupiš, pa bo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.2.2007 0:44:23   
lex
Ojla!

No jaz se vam javlam po zelo doooooooooooooolllllllllllllllllllllgem času. Moj ta starejši sinček me izčrpava 100 na uro. Spat hodi okoli pol desete zvečer (čez dan ga pa 3 ure ni tak smrči) in pol se mi ponavadi ne ljubi za računalnik. Mogoče bo zdaj kaj boljše, ko sva računalnik preselila v dnevno sobo.
Ta druga beba bo menda pupauser posted image  in bomo tako imeli parček. Vse stavri dobim oz. jih že imam, tako da bom kupila samo novo posteljnino in kopletek iz porodnišnice.
Od ponedeljka naprej sem na bolniški, ker imam nizek pritisk in full močne bolečine v križu (delam v vrtcu) in še poebej, ker je na pohodu gripa in me noče reskirat. Upam samo, da ne bo Aleks kaj iz vrtca prinesel.
A že imate približna imena izbrana? Midva se ne morema odločiti in ko sva zbirala ime za fantka (Aleks), so se nama dopadla sama ženska imena, sedaj pa je ravno obratno. Meni se bo počasi zmešalo od imen. Plus tega tisto kar se nama dopade, je iz Aleksovih ust prav smešno in potem kar odpade.

Mislim, da bo naša beba trenirala fuzbal. Mislim haloo Aleksa skor cel dan nisem čutla, da sem bla že skor panična, tale pa razgraja kot da bi skoz rokenrol plesala not.
Ajde lepo se imejte in sedaj obljubim da se večkrat oglasim (bo dopoldne malo več časa).

Božajte svoje user posted image  in uživajte!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.2.2007 10:08:50   
rožica81
Živjo vsem! Še posebej pa tebi, lex! Res se že doooolgo nisi javila. Ime imava midva že izbrano, ampak jaz še kar iščem kakšnega, ki bi se mi še malo bolj dopadel kot ta, ki moj zanj navija user posted image

Kaj počnete na to bedno nedeljo? Meni je ful dolgčas, moj še kar spi, jaz pa pred tole kišto sedim in mal tipkam vam, pa soglasja sem že napisala, da se lahko pri mojemu prijavim... Zdaj mora samo še podpisat user posted image  Mislim, da ne bo problem. Če ne, ga pa podpišem kar sama user posted image  user posted image  (šala! da ne bo katera resno vzela!! user posted image )

Včeraj zvečer sva šla na eno žurko... Je bilo luštno. Pa en kolega je slikal in ko sem jaz tiste slike videla, tiste, na katerih sem bila jaz... OOOOOOOOOOOOOOOO, kakšna žoga!!!!!! user posted image  Ne se hecat, a sem to res jaz user posted image  Res imam velik trebuh in to mi vsi kar naprej govorijo. Pa kaj pol, če ga imam!!! Pa po dolgem času me ni nihče spraševal, kako se počutim, a kaj brca, a te kaj matra... Vsi so mi dali mir user posted image  

Zdaj grem pa pogledat, če se v spalnici že kaj premika - če se je lubči že zbudil, da me pelje na kofetka user posted image

Lepo nedeljo, punce, pa da ne bo kaj dolgčas! Pobožajte bušije in uživajte!!

LP, rožica user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.2.2007 11:47:25   
ancka1
Rož'ca, upam, da je tvoj že ostal od mrtvih. user posted image  Če ti je pa dolgčas pa prilet tuki čez, imam tolk za zlikat... user posted image
Sicer je pa res taka dolgočasna nedelja... Upam, da moj ne bo situacije izkoristil za celodnevno poležavanje. user posted image  Jutri greva pa v shopping-je moj še bolj na cune mahnjen kot jaz in ima sedaj (poroka) krasen izgovor, da si kaj privošči-va, tko vsakodnevnega. Še sreča, da nimam kakšnega takega, ki je v trgovini najbolj nesrečno bitje na planetu. user posted image

Izkoristite nedeljo po najboljših močeh in uživajte!

LP, Anja

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.2.2007 19:11:03   
Elen
Ojla majčiceuser posted image
res je ena lena nedelja za namiuser posted image cel dan sem se prekladala. ratalo mi je samo pecivo speči, katerega se bom zdajle lotila požrešnouser posted image user posted image . potem se pa čudim od kje grejo kile tako goruser posted image user posted image

ancka1 tut jaz imam tooolk za likat, volje pa nobeneuser posted image

kjava previjalno rabiva, ker imava trenutno kopalnico čist miniuser posted image

ajdaN  sva se že odločila, da pade ta posteljica od Lip Poljčane Savanah v rumeni barvi. vsaj ena odločitev je padaluser posted image

sva bila včeraj malo po štacunah za vozičke. groooooooooooozauser posted image  ne vem ali bi od Jane ali Quinnyja. všeč mi je ful freestyle od Quinnyja, sam ko pa ga ne bom spravila v svoj avto. od Jane pa so lupinice ful slabo ocenjena, ne vem pa katea bi še pasala na ta voziček. všeč pa mi je model Nomad. kar malo me vse to glede vozičkov živcira.

tako se tečno počutim da je to groza. mogoče tole nikakvo vreme, ko ne moreš it nič ven. hočeeeeeeeeeeeeeeem sonceeeeeeeeeeeeeee. mogoče je krivo tudi to, da moram jutri v službo, kjer me čaka gora papirjev. pa tale voziček mi ne gre iz glave. ste ve tudi imele takšne problemeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa sem jaz tako groznauser posted image

edino to me danes drži pokonci, da ko se uležem in umirim čutim našo bebo. ta bo fuzbaler ali boksar. takoooo je živ-a. pa še tati je šel na rekreacijo in bo preveč miruser posted image
lep nedelski večer in začetek tednauser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
12.2.2007 7:50:21   
tejč
Živjo, danes začnem pakirat po stanovanju tiste stvari, ki jih ne rabimo vsak dan. Saj veste, vse sorte imamo po omarahuser posted image , tudi vse moje cote, ki niso nosečniške npr. Aja, da ne bo pomote-kmalu se selimo, ZATO pakiramuser posted image . KAr slabo mi je, koliko dela me čaka. Moj dragi je tako ali tako v službi, ne bo imel časa, v četrtek imamo prevzem stanovanja in upam, da bo vse ok, da ne bo treba prestavit prevzema. POtem bo dragi polagal ploščice v kuhinji in nato se najprej seli kuhinja tja, potem pa še vse škatle in pohištvo. Uf, projekt!

No, pa v službo nesem papieje za porodniško.
PA v trgovino moram po sadje in kruh-danes imam sadni dan-se moram mal prečistituser posted image . Jutri me čaka pregled pri moji brezvezni G.user posted image
MAla pupa brca kot 100 vragcev, Ajši pa iz nosa spet teče, ker se ponoči non stop slači in je odkrita.user posted image  Upam, da ostane cel teden pri varuški, če ne, ne vem, kako bom pakirala.

Dobrodošle vse nove in pozdravljene vse stare. Zdaj smo se prebudile in pišimo tako pogosto do maja, prav?user posted image
Pišite kaj.
lp

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
12.2.2007 11:12:33   
BAMBINA_
Samo, da vam povem;
IZVIDI AC SO: 46XY NORMALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?