Elen
|
joj kako ste pridne z pisanjem. saj vas redno berem in spremljam, samo ko je treba nekaj napisat, nimam energije. vem da se malo hecno sliši. vendar še vedno na pooooounaooo delm, moram še bilance zrihtat, potem pa bom tudi jaz doma. komaj čakam, ker tole, ko sem skoraj cele dneve od doma, doma pa padem v posteljo in ležim kot hlod, ne pelje več nikamor. pa še delo domov nosim, da mi ni treba v službi viset. bljaaaaak, že tako sovražim tosužbo in vse kar je povezano z njo. vsem za vse, čestitke, nove članice dobrodošle. midva sva bila včeraj v Gradzu. jaz ne vem, sem že tako brez energije, da se nisem mogla odločiti za nič, razen za nasečniške hlače zame, ki so bil nujno potrebne. do zdaj sem gurala navadne, zdaj pa ko sem danes prvič te nosečniške obekla, sem se počutila kot da bi gola okrog skakala. kakšno udobje še to me je groza, ker ne bova nič dobila, bova vse morala sama kupit. pa izbrat. največji problem se mi zdijo ravno vozički in lupinice. hja, pa s posteljico imava problem. no, bolj jaz ima mogoče katera tisto varianto posteljice, ki je potem še kot mladinska postelja? jaz bi kar to ubodla. aja, pa previjalna jo bom dala kar delat, ker tako kot si jo jaz želim, je ni. zdaj pa res opažam kako sem zbirčna ratala. nič mi ni všeč. je to posledica nosečnosti aja, kako pa se kaj drugače počutite?? ker pravijo da so nosečnice tečne jaz nisem še nič, vsaj okoli mene tako pravijo.potem bo že držalo pa kako naj bomo tečne, če pa imamo v trebuščki naše bogastvo jaz sem naročena na 3D UZ čez 14 dni v Dravlah in že komaj čakam, da vidim našo , brca in boksa tako močno, da včasih ko začutim vse to, enostavno začnem jokati. od sreče sevada. uf, cel roman. malokrat se javim, takrat se pa kar razpišem se vidi da sem sama doma in imam mir. lepo bodite, rad imejte sebe in svoje in seveda veliko užitkov med vikendom.
|