|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.2.2007 8:25:12   
petra a
šele zdaj sem opazila...tiste neveste ki se vrtijo ob strani...ta uravnotežena je Maja Misson, naša soseda iz Pirana

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.2.2007 8:31:58   
tejč
Ančka 1, lahko tudi meni nakažeš eno plačico?user posted image user posted image user posted image

Petra a, mi smo tudi vsi srečni, da gremo na svoje, priznam pa, da si že do zdaj nisem predstavljala, kaj vse potegne za sabo RES PRAVA VELIKA selitev, pa se ne selim prvič, čaki...petkrat sem se že selila, toda zdaj imamo največ stavri-boš po enmu letu mulca ali mulčice vidla, o čem govorim. Takrat se spomni name....user posted image user posted image user posted image
Joj, jaz pa sploh ne jem ne čipsa, en arašidov, ne smokija, ne čokolade, ne tort, ne peciva, ne bonbonov...pa kile kar šopajo!
JAz mam pa pritisk že skoz višji, sam pravi G, da zaenkrat ni panike.

Tole glede tete me res moriiii, fuuuul, kar solze mi grejo v oči, ko dobim kak njen mesiđ, skoz jo bodrim, je pa ženska živa faca, sam je res boga. Ravno po tej terapiji ji bodo šle še lase dol in to je kar travma, zdaj pa še to otekanje...user posted image  Boge tamale (dve punci ima, gimnazija in mož fuuul faca-bogi, bogi, bogi...)

Dost jamranja.

Dragi je pozabil, da je valentinovouser posted image , sem ga mogla spomnit. MAh, saj ga razumem, toliko dela....in selitev...in plačevanje kupnine...in dogovori z mizarjem, metropolo, skladom, notarjem....user posted image  Še sreča, da imava 19. obletnico poroke!user posted image
PUNCE, JUTRI IMAMO PREVZEM STANOVANJAAAAAA! Kdopr je že kdaj prevzemal novo stanovanje, ve, kako mi je-samo gledam, kje me bo kdo antegnil in ni dvoma, d ame kdo res ne bo!

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.2.2007 8:33:42   
tejč
19.2. imava obletnico, d ane bo kera mislila, da sem že 19 let poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo dve!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.2.2007 8:39:20   
tejč
Soseda iz Pirana? In ti, da nimaš stanovanja???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da nas kdaj povabiš!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.2.2007 9:09:12   
petra a
jaz sem rojena in po srcu Ljubljančanka...se ne prodam-nikoli user posted image

no, Tejč-potem boš pa obletnico lahko praznovala že na svojem, ti srečnica user posted image

Anči-tud jaz bi še eno plačo za povrh user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.2.2007 9:35:43   
kjava
Čav!
Tejč, jest sem glih te dni prebrala knjigo Marije Šnuderl Mavrica v pločevinki, kjer piše kako se je bojevala z rakom na dojkah. Ni ena tistih variant, kako je čudežno ozdravela, ampak kako se je spoprijela z boleznijo. Ful priporočam vsem v branje!

No, punce, jest sem tud začela z nakupi za dojenčka. Včeraj smo bili v firmi Racman in sem nabavila bombažne plenice. Bom to rundo probala s takimi namest s plastiko.

Veselo valentinovo vsem, ki ga praznujete! Jest ga ne user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.2.2007 9:37:16   
iwa
vsem nam srečnim majčicam čim lepši dan in čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 9:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.2.2007 11:07:44   
teira
Lep, sončen Valentinov dan in naj bo s  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  obsijan user posted image .

kako ste Majčice? Mi2 sva v redu, brcamo,  skačemo, čakamo na test za sladkorno, skratka uživava. Nakupi še vedno čakajo, čerav počasi z user posted image  gledava vozičke. Težka je ta odločitev user posted image .

Vsem novim eno lepo dobrodošlico, študentkam z opravljenimi izpiti user posted image , pa veliko lepih želja vsem , ki se slabo počutijo. user posted image  in tistim ki to niso.

Lep dan še naprej......user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.2.2007 11:59:29   
juniorka
Lep Valentinov dan vsem skupaj!
Jaz ga tud glih ne praznujem- si kakšen sms pošljeva z dragim- zato pa imam danes obisk pri ginekologu vključno z inekcijo zaradi rh-! Pa da vidim, kako kaj maternični vrat, saj sem zadnje tri tedne na počivanju zaradi prezgodnjega odpiranja! No, malemu nič ne manjka, ker mi trebuh kar razmetava sem in tja!
Drugač pa imava z mojim 24.2. šesto obletnico poroke, sem pa 30! Pa tri leta sva se trudla...
Joj, kako po eni strani zavidam tistim, ki si urejate svoja gnezdeca in se selite.. Sem tud jaz upala, da bova kupila, preden bomo trije, zdaj pa ne morem nič urejat, ko moram počivat...pa po nakupih še tud ne hodva, razen nekaj cunjic mam...no, bo že..bom danes vidla, kako je na stvari...
Tiste, ki se pa učite, dobre ste, meni zadnje čase možgani sploh ne delajo, kr pozabljam vse..dobr, da nisem v službiuser posted image !
No, tolk za zdaj, imejte se...se še oglasim...

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.2.2007 12:14:24   
Sonjam
Oj, en lep valentinov pozdravček vsem.user posted image  

Danes imamo spet en izgovor, da se lahko malo posladkamo, brez slabe vesti, saj je vendar praznik.user posted image

Draga Tejč, glede tvoje tete mi je zelo hudo.Želim ji čimbolj uspešno zdravljenje, veliko moči in volje za ozdravitev.Prav tako pa vam najbližjim, ki ji
boste stali obstrani in jo spodbujali. Vem ne bo lahko, vendar bodite močni.

Ja jst grem pa dons prvič v materinsko šolo. A mogoče katera ve koliko časa to sploh traja?(prvi obisk) A bodo vas vse spremljali partnerji na teh tečajih?Jaz grem danes sama tja,ker moj dragi dela in žal ne more iti z menoj.

Kako lepo je zunaj, ker sije sonček.Jaz pa še na sprehod ne morem.Upam samo, da bodo bolečine v križu poustile kaj prej, kot po porodu.Drugače bo še dolga pot do tja. Ampak bo že nekako.

Vam pa želim čimveč dobre volje in čim manj skrbi.user posted image   pa, pa

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.2.2007 13:00:23   
rožica81
Valentinove majčice, čim več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vam pošiljam user posted image

Sonjam, počakajmo še na pust, takrat se bomo šele sladkali user posted image  Kdaj pa sploh je? A je že to soboto??? Sploh nimam občutka za tele dneve, ker vsi kar bežijo nekam...

Midva se bova pa upam da ta teden spravila v nakupe oblačilc za našega miškota user posted image  Komaj čakam. Pa sploh ne vem, kaj naj kupim, kaj je najbolj nujno? Pretiravala ne bom... No, vam bom kasneje povedala, ker ne vem, kaj me bo v trgovini prijelo - da bi kar vse nabavila user posted image  Aja, punce! Kako velike številke kupujete za svoje novorojenčke? 56? 60? Včeraj mi je ena prodajalka rekla, da največ kupujejo 62. Meni se zdi, da se lahko otroček kar izgubi v tako velikem pajacku... No, ne vem. Saj vam pravim - prvič bom oziroma bova nakupovala za novorojenčka in moram vsaj jaz kaj vedeti, če že moj ne user posted image  Komaj čakam!!

Sedaj pa grem malo na kavč... Me kar kliče user posted image

Lep sončen dan vam želim in cartajte svoje bušije user posted image

Tejč! Tudi jaz želim tvoji teti samo najbolje, da se bo pozdravila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.2.2007 13:28:26   
petra a
moj naj bi šel zraven v šolo...sam kaj ko je že v pon. napovedal, da ima dones ob 15-ih poslovni sestanek, pol mora pa še iz Lj. v Dom. prlest, ne vem, bomo videli, po moje bo zamudil...naj mu bo, odpustek za valentinovo user posted image

glede oblačilc, mi2 kupujeva vse bolj na blef (beri na uč), vsi me prepričujejo, naj ne hitim, ker lahko, da mu bodo potem premajhna, pa govorijo da za 2 ali 3 mesece kupujejo večja, ker da jim manjša niso prav user posted image

pa če je tako luštnouser posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 13:30:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.2.2007 14:30:48   
Sonjam
Ojla.

Ja pust je že skoraj tukaj. A se boste kaj namaškarale?user posted image Ja pa spet bodo sveži krofki. A vas kaj mikajo?

Jst sem kupila samo par bodijev in pajackov s št. 56, nekaj št. 60,...
Sploh si ne znam predstavljat kako bo to zgledal na dojenčku.user posted image Ni mi pa všeč če imajo dojenčki ful prevelika oblačilca, da je vse nekaj zavihano in zavito.user posted image
Druače pa tut sama  ne vem kaj vse moram še kupiti. Lepo bi bilo, če bi obstajal kje kakšen seznam, kaj vse potrebuješ za prvega otročka, a ne?
Se mi zdi, da je ogromno enih drobnih stvari potrebno.
Včasih pa tudi sami mal pretiravamo ker hočemo kar vse imeti, a je tako?

Lep pozdravček zaenkrat, se še kaj oglasim, pa pa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.2.2007 15:08:14   
rožica81
Sonjam, saj ta seznam obstaja! Tukaj, na RR. Mislim pa, da je to seznam od Baby centra, tako da imaš zraven še njihove cene.

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=181&kat=14&podkat=

Pa ne vem, zakaj ne prime link...

LP

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.2.2007 15:08:40   
rožica81
Saj prime user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.2.2007 15:26:58   
tejč
Jaz se pa sploh ne spomnim, koliko točno cotk sem imela za Ajšo na začetku. NAjprej vem, da sem izbrala kompletek za iz porodnišnice (bombaž žabice do pasu 56, 2 majčki za zavezat 56, tanek žamet hlačke na pritiskače med nogicami in na naramnice, jaknico za čez in 2 kapici. Vse razen jaknice 56, jaknica pa 26. In ni mi bilo žal. MAla je imela 2940 g in 49 cm.
Še kar nekaj časa-mislim da 1 mesec sigurno je še nosila vse 56, kakšno stavr še dlje, potem pa počasi zavihano 62, dolgo, dolgo. 68 skoraj nič, potem pa kar 74. Je res odvisno, kako raste, ker včasih skokovito, potem pa spet počasi.

Ne fališ, če kupiš praktične bodije vse cifer, žabic do pasu (ker če za čez rame, moraš pol celga slačit skoz), lahkih trenirkic-zgornji del obvezno na zadrgo ali gumbe.
Za ven je pa tko najboljš, d aotročka večplastno pokriješ, zadekaš in če mu je vroče, ga sam odkriješ, npr. eno tanko dekico, pa je. Če maš pa jaknice (tisto iz porodnišnice sem jaz kupila sam za sminko:)), pa take in onake puloverčke, moraš pa skoz tamalga ven trest in slačit in oblačit in ohjojoj. BOdite praktične, res, boste videle, d amam prav.

Seveda je pa treba kaj za dušo kupit-npr. razne nepraktične jeans oblekice corti, corti, 56 cifre, nabrane kiklce, majke in puloverčke z medoti, corti, corti zajčki....user posted image user posted image user posted image Uffff, poznam te zgodbe! Tudi zdaj bom zihr kej tacga nabavla.
Sem pa dobila v dar že za novorojenko eno trenirkico št. 50, tako d ače bo dojenčica res majhna, bom za iz porodnišnice kar tisto ponucala, d aji bo lepo prav. meni je tudi všeč, če vse ne visi iz dojnečkov in ni 500 krat zavihano.

No, dovolj...:)

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.2.2007 15:28:51   
tejč
user posted image kolk napak napišem, ker preveč hitim in klofam na pametuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.2.2007 17:32:30   
Eca
Hej!

Najprej vam želim vsem veliko user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image .

Malo sem gledala tale seznam za bebija od Baby Centra, pa so nekatere stvari čisto mimo. Da o cenah ne govorimo. Glede velikosti oblačil pa se strinjam z eno izmed predhodnic, ki je rekla samo par oblačil 56 ostalo pa raje 62. Ta mala oblačila tako hitro preraste, da se resnično ne splača kupovati velikosti 56 ali manjših. Seveda se lahko spremeni, če katera rodi predčasno -. potem je tudi otrok manjši in rabiš manjša oblačilca. Če pa bo katera še želela kakšen nasvet pa vam z veseljem povem - imam "svežo" prakso še izpred 19 mesecev.

Ok, bom nehala za danes, grem cartat moja dva user posted image in user posted image . Pa še user posted image nas čaka.

Pobožajte trebuščke!

Lp, Eca

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.2.2007 20:45:15   
BAMBINA_
Jaoo, babnce, jst vas sploh ne folgam več čitat...
Najprej hvala vsem za čestitke. Vam moram povedat, da ko sem dobila izvide, sem cca. 10 minut samo jokala v objemu svojega user posted image . Se mi je tak kamen odvalil od srca. Vam povem, tale moj piko je pokuril kuponov za živčke kravžlat že do svojega 18 leta user posted image .
Vsem novopridruženim: dobrodošle user posted image user posted image user posted image user posted image
tejč za tvojo teto stiskam pesti, da bi se vse dobro izteklo

Kar se kg tiče, sem gotovo prvakinja (12 kg) user posted image , ampak glede na to, da je moj ITM bil prej 18 se lahko baje zredim do 20 kg. Dajte malo povedat, koliko merite čez pas - po moje je to tudi smiselno primerjati user posted image No jst imam 85 cm.

kjava midva imava tud namen Racmanke kupiti. Koliko si jih pa kupila? Pa koliko prekrivnih hlačk? In končna cifra? Jst jih bom kupila 20 (nekaj rumenih in malo zelenih za čez noč, pa 2 prekrivne, pa one robčke); sem računala, da me bo prišlo cca. 70 tisoč.

Aja, pa voziček sem naročila - že kar v ponedeljek, ko sem dobila izvide user posted image .

Zadnje čase sem tako cmerave sorte ratala.. Danes sem se peljala h zdravniku, sonček je tak lepo svetil, hribi s snegom prekriti... tak lep prizor. Pa moj piko je brcal, pa sem mu zapela Pika, poka čez goro, tale piko pa moj bo... tralilalala.... Pa so mi kar solzice začele tečt. Moj mucek mali... Uf ta čustva, kaj šele bo, ko bo ven prišel user posted image
Zdaj me vsak dan veselo v rebra drega, je kar malo neprijeten občutek user posted image

Pridne bodite! Pa veliko valentinovega cartanja user posted image
Aja, BTW, a še pogosto sexate? Midva sva skoraj že povsem opustila... moj pravi, da ima občutek, da pikota v glavo... user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.2.2007 21:44:38   
juniorka
Sem od g. in je vse v redu z materničnim vratom, sam počivat oram naprej, lahk si pa kakšen nežen (po besedah g.) odnos privoščim...user posted image  Po več kot mesecu bo po moje pasalo, ampak ne bo na valentinovo, ker moj že spi.user posted image  Ma saj sem tud jaz utrujena od čakanja pri g.
Jaz sem pa zadnjič dobila komplet bodyjev za newborn, pa so bli po moje glih za 1 kg težkega dojenčka... sem menjala za 3 mesece, so nekje za št.56! Te številke...
A pravte, da je boljš tetra majčke in posebi hlačke nabavt, kot pa bodyje?
Lepo se mejte!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.2.2007 7:46:44   
BARBARA R.
Ja, krofi bodo kmalu. Obožujem jih. Midve s Kristino začneva danes s krhkimi flancati. Našemila pa bom le Kristino in prav uživam v izdekavi pustnega kostuma.

Meni se pa zdi še čisto prekmalu za nakupe. Sicer bom posegala le po manjših številkah. Vsak, ki kaj prinese, prinese preveliko. Češ bo hitro zrastel. Ja, samo dva meseca pa vse visi iz otroka. Kristina je imela ob rojstvu 50 cm, pa ji je bilo kljub temu vse preveliko. V katalogu Baby centra so mi všel in iz prakse lahko rečem, da priročne Venera žabice do pasu, Venera baby body na preklop in Venera baby benkica. Vse se mi zdi zelo ugodno.

Uživajte dni!  user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.2.2007 8:00:31   
petra a
hehehe...včeri smo se učil dihat, pa povedal so nam kdaj v porodnišnico letet, pa kdaj z reševalcem in kdaj z avtom, pa da se lohk sam za 12 kg zredimo, pa da če od 9-ih do 16-ih 10x brcne je vse vredu, drugače pa kar h G ali pa v porodnišnico, pa revije smo dobil, kako praktično, se je moj saj mal zamotil, k je tok zdolgočasen bil, sej doma je pa zajebaval z dihanjemuser posted image

naju čaka še nabava posteljice, pa kar ne najdeva prave...bi belo, pa so vse tako drage...pa tist ringlšpil za na posteljico sem nekje videla znižano...pa tista podlaga za na tla z loki in igračkami se mi zdi noro dobra...da ne govorim o tistmu medotu, ki govori in poje...groza, jaz bi vse pokupila, ampak zgoraj našteto  se mi zdi nujno!!!user posted image

sem se odločila-15 dni dopusta bom koristila letos pred porodniško, preostalo pa takoj po porodniški, za uvajanje v vrtec...madonca, pol sem na šiht samo še mesec in pol...a mi lohk katera pove kok prej moram začeti urejati zadeve v službi in na socialni al še kje, pa kaj vse moram postoriti...da se ne bom na koncu zafrknila

tale vreme ga pa že sračka, včeraj končno malo sončka in danes???spet dež, nič novega

mmm, pusta komaj čakam, pa ne zaradi maškar ampak zaradi krofovuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.2.2007 8:02:15   
mravljica3
Dobro jutro! Pozdravljene vse nove in dobrodošle!
Pri nas še vedno po starem, moja punčka je še vedno bolna in nič ne kaže na izboljšanje. Z zdravnico pa si bolj malo pomagam, saj mi je rekla, da so sedaj tako in tako vsi bolni. Ni ravno neka toložba!
Jaz sem si ravno včeraj merila obseg trebuha, čeprav tega v prvi nosečnosti nisem nikoli naredila. Bi vsaj lahko malo primerjala. No 103 cm, pri 10 kg +. Kar smejte se, meni gre vse očitno v trebuh.
Danes imam pregled pri svojem gin. in že kar komaj čakam.
Dosti za sedaj, materinska dolžnost kliče, risanke je konec, na vrsti je pobarvanka.

Lep dan punce!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?