|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 9.8.2006 9:30:20
|
|
|
|
Samoyedka
|
Evo mene direkt s CTGja pri nadomestni zdravnici...no coment. Mali je malo pobrcal na začetku CTGja, pol pa zaspal nazaj, pri popadkih ravna črta skor ko z ravnilom narisana... Skratka, mirno in nič ne kaže, da bi se kaj posebnega dogajalo. Pa pravi zdravnica kot že prejšnji teden: ja, mali je zrel, se lahko rodi že danes ali pa tudi ne , pa brcike moram štet, ker je bil na CTG tako miren (ja bogi revež tut spat ne sme več ali kako?), če ne bo 10 gibov takoj v bolnico... Pa mene vpraša, kaj so neki trije rahli hribčki bili pri popadkih- a se kaj dogaja? Jao, pol pa tak ne rabim zdravnika za branje izvidov, če moram potem sama jih interpretirat! Ma sem sitna danes, že vidim, da vreme vpliva name Komentarja na moje izvide nobenega, pa je in urin in kri v razsulu, še za dieto ni nič rekla... Me zanima, kaj bo Piščanček povedala, je bila takoj za mano na vrsti- se je pa trdno odločila, da gre danes rodit- držimo pesti . Piščanček, bi te že prej v čakalnici pocukala, pa nisem vedela, kaj naj ti rečem, ker je bilo polno žensk okol, pa če ne bi prava bila, bi bilo prav smešno za videt : Zdravo, jaz sem Samoyedka, a si ti Piščanček? Ne. Hahahahaha. Zdaj vsaj vem, kako ti je ime in katera si, tak da v bodoče ne bo dileme. Jaz pa zgleda še nisem čestitala Vesni: ČESTITKE VESNI, IN ATEKU
|