|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 17:43:03   
saraja
Vse lepo pozdravljene!!

Tudi jaz še naokoli racam v enem kosuuser posted image ! Si pa že želim, da bi me prej kaj zagrabilo!

Trebušček me tako srbi, da bi se samo krampala, skoz se mažem s kremami, ker je nevzdržno! Pa take strije so se mi pojavile, da je nenormalno!user posted image

Danes sem pa tako fajn spala, tako fajn že dolgo ne, samo enkrat sem obiskala račko na WC-juuser posted image , samo user posted image je ko ne morem vredu vstati iz postelje in se prekucnem ko kitek!
Sicer pa vse pišete danes o dobrem spanju, pol je že nekaj na tem!

Piščanček in Samoyedka - a se dobimo v sredo v bolnici?user posted image
Meni Božikova sploh ni rekla, da moram priti nazaj k njej, sicer pa raje se grem pokazat v bolnico, ker sem bila ful razočarana nad njo, niti pogledala ni če sem že kaj odprta, ma ništa, je pa tut tak zanemarjena, da taki sploh ne bi smeli delat v taki stroki, k večjemu za eno mašino!!!

Babike lepo se še hladite in poročajte, če je kolona na poti v Rimuser posted image

Lep pozdravček

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 18:19:19   
piscancek
SAMOYEDKA IN SARAJA JS SEM V SREDO ZA AKCIJO!!!user posted image user posted image user posted image
 
HRUŠKA WB, KO BOŠ LAHK, NAM POVEJ KAKO IN KAJ, DRUGAČE SE PA FAJN CARTLAJTE.
 
jS SEM DANS ŽE TORTO NAREDLA (PRVIČ ), PRAZNOVALI SMO ROJSTNI DAN OD MAME.SEM SE SPET NAPOKALA PREVEČ, AMPAK SE NE MOREM UPRET HRANI. SMO SE ZAFRKAVALI, DA ČE GREM DANS RODIT, MI BOJO MOGLI DAT DUPLI KLISTIRuser posted image .

sARAJA- OČITNO JE DR. BOŽIKOVA JASNOVIDKA. TUD MEN JE VIDLA DA SEM ZAPRTA, PA ME ŠE V OĆI NI POGLEDALA, KAJ ŠE LE DA BI SE ME DOTAKNILA.


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 19:26:45   
Anonimen
Piščanček, Samoyedka in Saraja jz se vam bom tudi pridružila v sredo, čeprav imam v torek ponovni pregled v bolnici, ko imam tudi rok. Če do torka ne bo nič, upam, da se vsaj v sredo dobimo v porodnišnici.

Busybee jz imam vodo zaenkrat v redu, sam to se očitno ful hitro spremeni.

Joj kak mi trebuh otrdevle. Komaj se premikam.

Grem se umit in počivat.

Lepo noč

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 19:28:55   
magnolija
Ojla vse skupaj!

Po navadi vas bolj berem, kot kaj napišem.Dans pa sem rekla, da bom tud kaj čveknila zraven.
Čudim se, da se še tak dobro počutim, ko ste že vse tak naveličane, mene pa strah po vsej verjetnosti hromi, da bi preveč jamrala.
V petek je moj dan D, pa še nič ne vem, da bi imela kake navidezne popadke.Me skrbi da še kje pravih ne bom pravi cajt prepoznala.user posted image
Pa tak je fajn, ko ni tak vroče, danes se lako po mescu dni pohvalim, da so moje noge spet normalne. Prej pa sem že htela bosa po mestu hodit, ker mi nič ni bilo prav.
Čestitke vsem, ki že cartate!
Za nas, ki še čakamo pa čim lažji porod!user posted image
Pidno še pišite naprej pupike, vas je tak fajn brat!user posted image

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 19:29:38   
magnolija
še nekaj.kaj res fantki radi zamujajo?

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 19:38:33   
Busybee
Ptica: mogoče bova imeli srečo, pa bova rodili pred luno.  Moj trebuh je tudi več ali manj že cel dan trd. Premikam se komaj, križ me matra, pa še na wc non stop hodim.

Hruška: me veseli, da sta doma. Upam, da se ti zdravje kmalu popravi. Javi se kaj!

LP Vsem!

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 22:07:21   
beba76
Čestitke vsem, ki ste že rodile, nam, ostalim čakajočim pa čimprejšnjo "odrešitev". Pa lih jaz jamram, ki mam PDP šele 25.8. tu pa vas je zelo veliko tik pred zdajci ali pa celo čez.user posted image

Matrajo me vse nosečniške nevšečnosti od boleče sramne kosti, do nespečnosti, do nočnega lulanja(5x).....pa še bi se našlo, a bo s porodom to minilo in prošlo kaj novega.

Kako je na vaših pregledih pri G??? Meni moj da na trebuh neki lesen tulček, da sliši otrokovo srce in to je to. Aja, pa vpraša me še, kako se počutim. Kako pa naj vem, če sem ža kaj odprta in če so vsi ti izcedki, ki jih je ogromno normalni???? Ali pa si morda misli, da če sem 4. noseča, da vse vem??? Mislim...user posted image

No, uživajte in počivajte še te dni s trebuški, ker pol nas pa čaka veliiiko dela.user posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
6.8.2006 22:27:57   
Samoyedka
Pupe, jaz sem za, da v sredo skupinsko okupiramo porodno sobo- to bi bil pa res šov user posted image

Beba, posluša s pinard foetalom, ene sorte stetoskopom za poslušanje plodovega srčka- ampak to je predpotopna zadeva, pa G verjetno ne štopa frekvence user posted image srčka  ali je ta OK...
Drage moje, a samo jaz ugotavljam ali pa je naš dopustniški dr.K. res še najbolj skrben glede nosečnic? Saj ima svoje prebliske včasih, ampak vsaj telepatije ne izvaja ipd.

Jaz sem se malo prej tako nasmejala kot že dolgo ne, so mi tekle solze pa še smrkelj zraven user posted image . Gledava z mojim tiho TV in je kar naenkrat bleknil eno čisto izven konteksta, potem sva se pa smejala ko velka. Zdaj me pa sprašuje, če je pomagalo in greva rodit...


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 3:05:07   
TODI
Pozdravljene!

Se oglašam, ker ne morem spati. So me spet prebudili popadki, dva ta orng močna na po mojem kar tri minute, potem pa bolečina kot pri menstruaciji.
In tudi zvečer, ko sem se stuširala, mi je na tla začelo kapljati štiri kapljie, brez vonja in barve pa nevem ali je to bila že plodovnica al samo kak izcedek.

A se kateri mogoče sanja, če ti že teče plodovnica po kaplicah a to traja lahko dalj časa in ni nobene panike al bi bilo dobro da koga vprašam. Moja G je po moje še na dopustu, nadomestni pa ne pogleda prav nič sam potipa trebuh in sam pri sebi odgovarja in piše v materinsko gibi vredu, kri vredu, pritisk vredu no se vidmo čez 14 dni. Mislim halo a je to obnašanje za G. ki dela v tem poslu že 42 let??

Čeprav imam res vsega dovolj, me kar malce stiska, da je še prezgodi, pa še mojemu user posted image  sem rekla, da za user posted image  nimam še nič spakirano za iz porodnišnice.

Samoyedka kar se tiče tiste porodnice, ki ni vedela, da je noseča, no ja vseh devet mesecev je res malce too much, vendar se lahko zgodi da imaš menstruacijo kljub nosečnosti mislim da tam nekje do 4 meseca in ene se res ne zredijo veliko, pa tudi vidi se jim skorajda ne ker nosijo v križu, vendar kot sem napisala vseh 9 mesecev pa res ne verjamem da nebi vedela.


No pa se je umirilo tam spodaj in grem počasi še malce spat tam do osmih najkasneje, saj naš prvi otrok spi maksimalno do te ure.

Se slišmo zjutraj upam!!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 7:08:47   
beba76
Ja, moj G je očitno res kar fajn za cajtom. Mu bom naslednjič zatežila, da mam ful izcedek, ki ga mam res, da naj me malce potipa tam spodaj in tako bom najverjetneje prišla še do drugih pomembnih informacij.

Todi, čist možno, da je bila plodovnica. Jaz bi se šla na tvojem mestu kar malce pokazat v porodnišnico ali pa vsaj do ginekologa. Meni so se vsi trije porodi do zdaj začeli z odtekanjem plodovnice in to tako počasi, da nisem takoj vedela, da se gre za res. No, pri tretjem je šlo malce hitreje, pri prvih dveh pa res nisem bila prpričana, kaj se dogaja.. Sedaj se pa bojim, da mi bo kar naenkrat vse odteklo in se v avtu vozim s tisto podlogo za v posteljo, da ne bi zmočila sedeža...user posted image   Pa PDP mava na isti dan. Prehitro pa tudi ni , če greš kar takoj rodit, saj te od izračunanega termina loči le še nekaj dni. Naš tretji je rojen 18 dni prej, pa je blo čosto vse O.K.. Če bo četrti tudi tako, pol danes grem user posted image user posted image

Punce, a vas je kaj strah poroda? Mene zadnje čase kar razganja od strahu in črnih misli, pa ne vem, čemu naj to pripišem. Res je, da sem sprobala že vse od CR, do vakuuma, pa do čist normalnega poroda, tak da me s čim novim več skoraj ne morejo presenetiti. Tokrat si pa močno želim EA, ki mi je tretjič niso privoščili, a tudi zdaj nimam ne vem koliko upanja - še celo, če bo po porodnih takrat skakala dr. Pelkičeva (Maribor). A kar mora vun, mora vun in nekak že bo.....user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 9:09:03   
Busybee
Mene strah mineva, ker komaj čakam, da se začne. Sem imela danes ob 4.30 prvi izlet v porodnišnico. Odluščil se mi je čep in to izgleda zelo krvavo, vsaj pri  meni. In sem šla raj v Lj vprašat kaj je to. Potem so me pregledali, babca je rekla, da sem še zaprta, ampak da se definitivno pripravlja, popadke imam, samo ne še tistih konkretnih. Valda so mi izmerili pritisk, čist previsok 140/90 in me poslali domov.

In ko tam čakam, pripeljejo prijateljico, ki ji je že odtekla voda. Sva bili obe kar malo žalostni, da ne bova skupaj rodili.

No sedaj pa samo še čakam, da vidim kaj se zgodi.

LP Vsem!

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 9:15:11   
magnolija
Če je strah tebe, ki greš četrtič po tej poti, potem me sploh ne čudi, da se jaz ob misli na porod začnem potit.
Kaj dr.Pelkičeva je tak fajna in razumevajoča?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 10:22:59   
piscancek
dobro jutrouser posted image

še malo, pa bomo brez naših trebuščkov in prav težko si predstavljam, kako je že touser posted image . Je kr prav, da te zadnje dni še fajn božamo in gladimo žoge, ker jih bomo pol ziher vsaj malo pogrešale, pa brcike in vso to kobacanje v njih.

PTICA, če dans ne boš nič zrihtala, nas počak do srede, gremo pol korošice skupinsko gor v "zeleno", sej majo glih 4 mize, ane?user posted image

SAMOYEDKA- tud js se ti pridružujem k mnenju o dr. Krištofelcu. Zame je car. Se full pozanima in pobriga za pacientko, vsaj zame se je, tk da me zdaj na koncu kr mal jezi ko ga ni. Ker zgleda, kakor berem, da so nadomestni G vsi bolj tk, tk. Sploh se ne pobrigajo in kr neki v tri dni blebetajo in izvajajo telepatijo. Bomo vidli, kako bo v sredo.

TODI- men se je že večkrat to zgodilo, da mi je kaka kapljica kr spolzela po nogi, ampak to je baje izcedek, ker sem to že neki časa nazaj omenila svojmu G, pa je reku, da če ni kakih bolečin, če otrok brca, da je pol vse ok. Lahk se pa zgosi v vsakem trenutku, da ti voda začne odtekat, tako da za tebe pa ne vem.
Mogoče se že pripravlja, mogoče je pa le izcedek.

Samoyedka- glede une, ki ni vedla da je nosečauser posted image  Sem brez besed. js takim govoricam ne verjamem. Pa če tud jo je spremljala M, ne mi govorit, da ne bi čutla gibov, pa tud trebuh se ji je mogu vsaj mal povečat, tako da bla, bla, bla.
To mora bit 1. Aprilska fora.

BUSYBEE- tud mene ni strah, js se veselim, ko izleta v Gardalanduser posted image .
Upam, da se še danes odpraviš nazaj v porodnišnico, pa da že jutri zvemo veselo novico. Držim pesti.

KJE PA JE SANDRA, JE KONČNO ŠLA V RIM? ČE SI NA POTI; TI ŽELIM SREČNOuser posted image

< Sporočilo je popravil piscancek -- 7.8.2006 10:26:14 >


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 10:45:49   
Cebelica Maja
Jutro!
Kako ste kaj? Ste dobro spale?
Jaz ima danes PDP a kot kaže ne bo še nič. Bom videla kaj mi bo popoldne G rekel. Upam da me bo kaj bolje pregledal kot do sedaj (le poslušanje user posted image  srčka, kri in voda). Lahko bi se me malce usmilil in naredil kakšen UZ in CTG da vidim, kaj se dogaja.
 
Koliko vam kaj kg rastejo? Jaz sploh ne morem vrjet. Vsak teden imam 1 kg več. Prej je šlo po kg na mesec, sedaj na teden. Trebušček se mi ni nič povečal, vsa nosečniška oblačila so mi še vedno prav na isti "razdalji", a kg kar bežijo nekam user posted image  Upam, da ne dobiva toliko user posted image  na teži. Tudi zatekam ne na veliko ker pridno počivam kolikor je le mogoče.
 
Se vam oglasim po drugi uri ko pridem domov s pregleda.
 
Pozdravček!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 10:48:37   
piscancek
ČEBELICA MAJA, a si prepričana, da prideš še v enem kosu nazajuser posted image ?

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 11:12:58   
Cebelica Maja
Piščanček zakaj pa ne? user posted image  Popadkov ni, voda ne odteka...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 11:31:32   
Anonimen
Pozdravljene"!

jz sem še kar v enem kosu.

Piščanček pregled imam jutri, ko imam PDP.

Dans me vse tako boli od križa do nog, pa vse okrog trebuha. Sem full slabo spala, ker mi noben aleg ani pasala, tak me je zbadal v križu.

Busybee tebi se vsaj kaj dogaja, pr men še pol ne toliko. Tak da mislim, da ti boš kr prej uštimala kot jz.

Čebelica maja jz ti želim, da bi kr dans rodila, ko boš že glih na pregledu. Nikoli ne veš, menda se lahk kar hitro obrne.

Se beremo kaj

(odgovor članu Cebelica Maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 11:37:13   
beba76
Todi se ni še danes nič oglasila, je menda že v Rimu. Vso srečo!!

Ja, Magnolija, dr. Pelkičeva je tako prijetna, prijazna in razumevajoča, da niti do mene ni prišla ampak je kar na hodniku zdravnici rekla, da ne dovoli epiduralne. In dr. Bosilijeva mi je samo prenesla sporočilo...user posted image

Čebelica Maja, držim pesti, da se čimprej rešiš, ker ni ga hujšega, ko biti čez rok. Sicer veš, da enkrat bo, ampak kdaj???

A gre slučajno katera, ki bo rodila v MB, jutri na razgovor za epiduralno k Zabavniku?


(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 13:02:44   
TODI
Živjo!!

Ne nisem šla v Rim sem še vedno v enem kosu.
Bila sem na pregledu in ni panike, sicer sem en prst že odprta, vendar naj bi to pri drugorodkah ne povzročalo nobene panike, ker sem tako lahko odprta čisto do konca, imam pa neko vnetje in je izcedek verjetno od tega, tako da mi je dala Canesten svečke za tri dni.
Tud Ctg ni pokazal nobenega popadka in srčni utrip user posted image  je OK.

Kar se pa tiče nočnih popadkov je pa rekla da je to čist normalno sicer je za to Magnesol, vendar v tako visoki nosečnosti ni smiselno zadrževati krčenja maternice in da sem praktično že na koncu in je že vseeno tud če že rodim.

Sem pa kar pomirjena sedaj, in že celo dopoldne letam da pripravim še kar je ostalo in upam da mi bo še jutri uspelo iti k frizerju, ker sem naročena, potem pa zaradi mene lahko že rodim če mi je usojeno!!

No se še kaj slišmo!!

Lep dan še naprej!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 14:58:57   
Cebelica Maja
Pa sem prišla s pregleda. Odprta sem za en prst, srček user posted image  lepo bije, voda je v redu. Vse je kul.
Sedaj sem dobila ponovni datum za pregled, in sicer v sredo in potem še v petek. Če pa do ponedeljka 14. avgusta ne grem rodit, moram v porodnišnico. Bomo videli kaj bo.
 
Jutri se vam ne bom nič javila ker ne bom imela v bližini računalnika, se vam pa v sredo če prej ne rodim.user posted image
 
Srečno vsem!!!
 
 

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 15:16:50   
beba76
Ja, lepo se to sliši, da se že vse pripravljate in ste že odprte za prst ali celo več. Jaz žal tega ne bom vedela, ker so moji pregledi zelo brzinski in samo površinski, tak da ni mogoče zvedet, kaj se dogaja v meni. Ko bo dete pripravljeno za na svet bom pa to itak pošteno začutila.

Upam, da ve niste take nerode kot jaz, ki sem se predvčerajšnjim z likalnikom poparila po trebuhu in mam zdaj pravo opeklino. Tak na kvadratnem cm nimam kože, vse okrog pa je rdeče. Kaj bi si le mislila babica, če bi se taka prikazala v porodniuser posted image ?

Uživajte, jaz pa se grem malce ukvarjat z mojim 17- mesečnikom, ker po porodu bo le malo cajta za to.

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 18:33:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 18:35:29   
melitkica
Halo, nosečke in ostale že mamice!


Kako ste kaj? Ste že zelo nestrpne? Jaz sem zelo. Danes sem imela 3.CTG in ni pokazal čisto nobenega popadka, kar pa ne pomeni čisto nič. Vem samo, da bo za dva dni polna luna in gremo v napad, vsaj tiste večne optimistke. Drugače pa je vse ok, v petek imam spet CTG in UZ, ker mi izmeri velikost in  težo otroka. Takrat pa se zmenive za naprej kako in kaj, če ne bom prej rodila.

To noč sem spala dobro po dolgem času (le težko sem vstala iz postelje, ko je bilo potrebno iti na WC) in to v novi spalnici. Tudi posteljko sem pripravila,  tako, da sem 100% pripravljena na dan D.

Zdaj pa grem počivat, ker še danes nisem in potem po tuš in spet poležavanje. Želim vam še naprej lep večer in če slučajno gre katera v Rim ji želim vso srečo in naj čim bolje opravi.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 19:45:36   
magnolija
Beba76, kaj ima dr.Zabavnik jutri skupinsko predavanje o epiduralni?Jaz mam v petek rok, pa se do zdaj še nisem odločla, da bi šla na pogovor.Se moraš prej naročit tud za sestanek?Drugače bi jutri kr še jaz zraven prišlauser posted image .Odločitev je težka glede na to, da nihče ne daje posebnega upanja, da bi jo res lahk dobil, ko bi jo rabil.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Julij je out, gremo avgustovke!
7.8.2006 19:56:55   
Sandra*
Ojla punce!

Jaz sem še vedno doma in še vedno v enem kosuuser posted image . Sita sem že vsega, vse me boli, medenica in noge mah sem ko en invalid. Jutri moram na pregled v porodnišnico, kjer se bodo odločili kako naprej. Al mi bodo sprožili porod, al bodo še čakali, če bodo čakali upam da mi ne bo treba ostat v porodnišnici, ker pol bom res čist nesrečna. Upam na sredino polno luno in da se bomo najkasneje v četrtek že cartali. Danes ko sem imela pregled je gledala maternični vrat in rekla da sem še čist zaprta, ampak da je že čist sploščen (Kaj to pomeni?).

Lep pozdravček!

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?