|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 7.8.2006 10:22:59
|
|
|
|
piscancek
|
dobro jutro še malo, pa bomo brez naših trebuščkov in prav težko si predstavljam, kako je že to . Je kr prav, da te zadnje dni še fajn božamo in gladimo žoge, ker jih bomo pol ziher vsaj malo pogrešale, pa brcike in vso to kobacanje v njih. PTICA, če dans ne boš nič zrihtala, nas počak do srede, gremo pol korošice skupinsko gor v "zeleno", sej majo glih 4 mize, ane? SAMOYEDKA- tud js se ti pridružujem k mnenju o dr. Krištofelcu. Zame je car. Se full pozanima in pobriga za pacientko, vsaj zame se je, tk da me zdaj na koncu kr mal jezi ko ga ni. Ker zgleda, kakor berem, da so nadomestni G vsi bolj tk, tk. Sploh se ne pobrigajo in kr neki v tri dni blebetajo in izvajajo telepatijo. Bomo vidli, kako bo v sredo. TODI- men se je že večkrat to zgodilo, da mi je kaka kapljica kr spolzela po nogi, ampak to je baje izcedek, ker sem to že neki časa nazaj omenila svojmu G, pa je reku, da če ni kakih bolečin, če otrok brca, da je pol vse ok. Lahk se pa zgosi v vsakem trenutku, da ti voda začne odtekat, tako da za tebe pa ne vem. Mogoče se že pripravlja, mogoče je pa le izcedek. Samoyedka- glede une, ki ni vedla da je noseča Sem brez besed. js takim govoricam ne verjamem. Pa če tud jo je spremljala M, ne mi govorit, da ne bi čutla gibov, pa tud trebuh se ji je mogu vsaj mal povečat, tako da bla, bla, bla. To mora bit 1. Aprilska fora. BUSYBEE- tud mene ni strah, js se veselim, ko izleta v Gardaland . Upam, da se še danes odpraviš nazaj v porodnišnico, pa da že jutri zvemo veselo novico. Držim pesti. KJE PA JE SANDRA, JE KONČNO ŠLA V RIM? ČE SI NA POTI; TI ŽELIM SREČNO
< Sporočilo je popravil piscancek -- 7.8.2006 10:26:14 >
|