|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 23.8.2006 18:07:04
|
|
|
|
beba76
|
Piščanček ti se nama kar smej. Midve pa ponoči lahko mirni spive, ti pa moraš vstajat, dojit, previjat...ha-ha-ha Če verjameš, da mirno spive Aja, pa tole slikico tukaj gor si menjaj in pokaži vašo malo lepotičko, ker ti pa to res več ne pristaja. Lepo od tebe, da nisi pozabila na naju revici in še naju kaj pogledaš, a ne, Todi? Grem takoj na sladoled, pl na , pa še zajčjo obaro skuham vmes Todi ti si pa res prava frajerka, da si še okna pomivala. Jaz sem mamo prosila, da mi je to naredila. Posesam še tu pa tam, ko se otrokoma ne da, pa po tleh še pobrišem, pa operem in zlikam v sedečem položaju in skuham, tu pa se konča. Sem totalni lenuh in me postelja vleče, kot bi mela kakšen magnet na riti . O tašačah ne bom zgubljala besed.... Jaz po eni strani že komaj čakam, da se začne šola, ker se večja dva samo prepirata, po drugi strani mi bosta pa manjkala, ker mi le veliko pomagata. Sicer menda takrat več ne bom noseča in ne bom rabila toliko pomoči. Mali je bil pa doma cel julij, pol smo ga pa dali kar nazaj v vrtec, ker itak ne obvladujem zadev, pa še bala sva se, da mu ne bi bilo pol nič jasno - češ nov član je pri hiši, jaz revček pa moram v vrtec. Še je premajhen, da bi mu človek lahko kaj dopovedal. Jaz mam že SMS-e preko glave, ko pa telefon zvoni, pa tudi najprej pogledam kdo je in se pripravim na tisto čudovito vprašanje: a ti si še domaa????? V petek pa ga izklopim in naj se imajo vsi lepo radi. Pa naj si mislijo, da sem v porodni in mam zato izklopljen telefon Piščanček lepo se cartaj s svojo pupiko, Todi, tebe bi pa jaz povabila na sladoled BOROVNIČEV in obaro, pa si žal predaleč in se lahko zgodi, da na poti do mene rodiš
|
|
|