|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
12.6.2007 14:48:18   
Tiamo
hvala...res si prijazna user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.6.2007 14:49:23   
Nončika
Ja maš res. jaz mam v spominu etiketo z 100% bombaža. če drugo ne pa jih idi in jih preveri. moja ma večino stvari 100% bombaž.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.6.2007 15:06:42   
Tiamo
jaz grem domv, Jessy te berem zvečer....user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.6.2007 15:19:29   
Jessy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KAPO DOL, PUNCE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vas brala dobrih 15 minut, zdaj pa nimam časa, da bi kaj napisala, saj je Neja že v akciji, ker spet noče spat! Bom pa zvečer morda uspela kako besedico rečt!
user posted image Tia, sem se nasmejala tvojemu komentarju, saj sem ravno malce preden sem to prebrala pomislila točno na to, da kolk velik ste napisale!

Aja! Pa dobrodošla tudi Nelči! Tudi jaz se spomnim tvojega Jana! user posted image

Zoja, zate pa še enkrat ČESTITKE za novega user posted image ! Da bi še naprej šlo vse po planu!

Kety, drž se še teh nekaj dni, ki ti jih je ostalo!

Nič...morem šibat! Čau

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.6.2007 15:33:17   
zoya24
Babe zdaj pa dost, sej ni čudno, da je dež, pa še jaz ne morem nič naredit, ko potem skoz čekiram, če je že kaj novega user posted image .

Kety o slabosti pa sploh rajši ne govorim, ker mi je že kakšen teden večji del dneva slabo, začne se zjutraj, pa se nikoli ne konča. Se mi zdi, da mi je še bolj slabo kot pri Žigcu, takrat mi je bilo vsaj zjutraj, zdaj mi je pa res večji del dneva.

Nič grem nekaj skuhat, pa še ne vem kaj.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.6.2007 18:25:35   
Tiamo
mogoče smo pa res krive za dež, zdaj par ur nismo čvekale in glej ga sonce user posted image  Jutri sigurno nebom tok čvekala, ker imam veliko dela. Prvo moram peljati od mami psa cepit, potem po ključe od Čateške hiške, pa v trgovino po sp. hlače za Demi. Tako ,da upam, da boste druge bolj čvekale!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.6.2007 19:14:57   
zoya24
Tia, a imaš kakšno ugodno varianto za najem hiške v Čatežkah, mi zdaj nekaj iščemo za konec junija, pa se mi zdijo kar drage...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.6.2007 19:46:40   
nanka
Vau, koliko ste napisale, ja pridne in pohvaljene.

Zoya super, bravo, počivaj, počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image , super da si videla srček.

Nelči, ja seveda da te nismo pozabile in Jana tudi ne. Pravi dečko je že ni kaj.

Klarika, pa še nekaj podatkov o naši punci, je tretji otrok tako kot je rekla Violinski, najstarejša ima 16, srednji pa 11 let. Sem pa eno leto starejša kot Tia. Zoja je  ultralahka avgustovka, s težo sva imele težave iz meseca v mesec. Trenutno ima 8300, velik a pa je malo več kot 80cm.  Moj porod je bil ultra hiter imela pa je 2900 in 49 cm. Je pa zelo živahna, bistra, zgovorna in še in še, skratka ni ji videti da bi imela kakšne težave. Bile sva tudi v bolnici na preiskavah, kjer niso odkrili nič, samo redi se ne. Seveda je tudi kot piščanček ampak je pa vse. Doma sem na dolenjskem v okolici Grosuplja. Pazi jo babica, v vrtec naj bi šla drugo jesen.

Toliko sem hotela napisat, pa sem pozabila kaj vse moram odgovorit.

Tia lepo se imejta, nakopajta se še za nas, mi gremo šele avgusta na morje.

Grem Zojo pospremit v posteljo

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.6.2007 19:55:55   
Jessy
No, zdaj pa imam slabih 5 minutk časa, da še kaj napišem!

Klarika, Neja se je rodila 29.7. z načrtovanim CR, saj je bila v nožni vstavi, drugače pa je bil rok postavljen na 2.8., zato se tudi štejem k avgustovkam.
Ob rojstvu je merila le 49 cm, tehtala pa kar 3380 g. S težo ni bilo nikoli težav, saj smo bili vedno bolj pri krepkih kot ne. user posted image
Neja je prava žlobudra. Govori kot "pretrgan dohtar" od jutra do večera. Zelo redko je slabe volje in je zelo nezahtevna in ubogljiva. Medtem ko sem v službi (sem prof. razrednega pouka in učim v 5. razredu), je Neja pri noni (babici).
Doma smo v Idriji, v hiši, poročena pa sva "že" 4 leta na 10 let podlage. user posted image user posted image  V prihodnosti imamo v načrtu še kakega user posted image  vendar se natančneje še nisva uspela pogovoriti, kdaj bi začeli tudi delati na tem.

Zdaj se pa ne spomnim več, katera je pisala okrog poznavanja črk za Nejo (mislim, da si bila ti, ery). Sem se danes prepričala, da tisto ni bilo prepoznavanje črk ampak res zgolj slučaj. Itak se mi je zdelo čist nemogoče, da bi kaj takega obvladala, po drugi strani nas pa res velikokrat preseneti. Ne, ne, ne znamo še brati! user posted image

Glede odvajanja plenic. Tia, tudi jaz menim, da preveč silim Nejo na kahljo in školjko, tako da sem zdaj za nekaj dni prekinila s tem. Verjetno bom res počakala do konca naslednjega tedna, da dam te uradne zadevce v službi iz rok, pol se bom pa lažje posvetila tudi temu opravilu. V glavnem, ne bom se več sekirala okrog tega, niti je ne bom nikamor silila. Če ne bo šlo, pač ne bo šlo. user posted image

Ekola, zdaj pa morem po Nejo gor k moževi sestri, ker je že lep čas gor, pa da jo počasi pripravim za spanje.
čau bau

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.6.2007 20:04:50   
Tiamo
Zoja nevem zakaj nisi mogla prej zint, da bi šla v Čateške!!!!!!!!!! Jaz imam zastojkarsko varjano, ker ima od moje prijateljice mama dol svojo hiško, ona je ne oddaja (ker ima 12 psov in je v hiški močan vonj po psih, ampak mene to ne moti, OK me prvi dan , samo potem vse pospravim, zluftam, tako da vonj skoraj izgine)...drugače bi ti pa lahko preko službe zrihtala hiško, k pa pride dost pocen. Sem računala lansko leto, jaz naj bi dala (sem se švercala) za karto na dan enkratni obisk bazena 2500SIT , 10 dni znese 25000, hiška + 5 kart za dvojni obisk dnevno bazena, za 10 dni = 64000SIT. Pride ceneje, da bi jo najela prek službe, ampak ker grem sama se mi ne splača, zdraven gre še moja mami, samo ona se gre mogoče v 1 tednu dvakrat kopat, ali pride pa samo popoldan, k je pa karta ceneje. lansko leto sem spoznala še eno družino in so mi posodili karte k so jih imeli 5, oni so bili pa 3-je. Tako, da žal je ti ne morem pomagat, je prepozno, k bi vsaj dopolne rekla k sem bila v službi.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.6.2007 21:16:13   
violinski
haha, saj sem vedela, sploh ne bi smela iti od doma, ampak sedet za računalnikom in vas brat, da ne bi česa zamudila. No, pa sem vseeno morala malo po stvari za v hladilnik, pa še po par daril, ker grem jutri na obisk h enemu novorojencu in njegovi sestrici.

Tko, sem si malo pogledala in na mojih rokavčkih nič ne piše o letih, piše od 15 kg naprej, Aljoša je pa blizu tega. :) Lani jih je imela Lana, za letos sva pa dogovorjeni, da bo imela črva za plavanje. Seveda, če bova prišli do vode :) glede na vreme.

Kety, mi bomo tu do sobote, vi ste pa menda danes že odjadrali na celino???? Če ne, imaš mojo telefonsko, sem ti jo enkrat pustila na ZS, pa magari pokliči, če imate 5 minut in sploh, če še ne greš rodit :)

Klarika, sem tudi jaz pomislila, da si imela veliko dela pri porodu, no, saj moj prvi tudi ni bil kratek - 10 ur odkar mi je odtekla voda, od tega v porodni 7,5 ur; zato pa je bil ta drugi ekspresen in skoraj neopazen. V dveh urah je bilo vsega konec.

Kot že povedano, pri nas v KP ni vremena. Oz. je tako spremenljivo, da je težko reči, kakšno je. Kakorkoli, čeprav je sonce danes parkrat pokukalo izza oblakov, ni sončno. Je pa toplo. Jaz sem spet brez nogavic in spodnje majice, otroka sta ves dan v kratkih hlačah in rokavih (temu primerno popikana od komarjev - aja, pa še novi Raidov Night & Day smo morali kupiti za v otroško sobo), pa spimo pri odprtih oknih.

Lana in Aljoša se igrata večinoma skupaj, nimata problemov s starostno razliko, tako se igrata že odkar zna Aljoša samostojno sedeti. Sploh se morava z možem le redkokdaj igrati z njima, ponavadi da jima pokaževa kako novo igro ali sestaviva kakšno zadevo na začetku, da igra steče, potem je pa na vrsti divjanje, ki ne vključuje staršev. Sem se ravno prejšnji dan (včeraj?) pohvalila, da po novem uspeva zakinkati za par minut na kavču, ne da bi naju otroka tačas pogrešila. Ne, resnično se nama že dolgo ni treba igrati z njima, je pa res, da sta se samostojno igrala tudi ko se še nista igrala skupaj - Lana, ko Aljoše še ni bilo (jaz nisem posedala po tleh z njo, ker bi me bilo vso nosečo in s križevimi težavami cela umetnost dvigniti s tal) in Aljoša tudi, ko sva bila na porodniškem dopustu, se je zelo pogosto zaigral sam in raziskoval svoje igrače.

Tia, škoda, da nisi prej rekla, da rabiš gatke, mi smo ravnokar eno rundo dali 'v arhiv', ker so izključno dekliške in jih Aljoša ne bo nosil (roza ali na rožice), pa bi ti jih lahko dala naprej. Sem namreč prejšnji teden te stvari pospravljala in razmišljala, komu bi jih lahko oddala. Zdaj sem pa v KP, ti pa greš v soboto v Čatežke, mi se vrnemo šele v soboto zvečer. Kakorkoli, jih bom vseeno pripravila 'h roki', če bi ti prišle prav.... Naše so menda vse bombažne, večinoma iz C&A in H&M, ene zna bit da so celo iz Hardija (kjer prababica nakupuje), ampak obnesle so se kot da bi bile najmanj Shisserjeve. Sem bila resnično pozitivno presenečena.

Zoja, če je pa dež zaradi nas, pol je pa čisto v redu. Meni so taki dnevi, ko se veliko menimo prav fajn. Je pa res žal to posledica vremena, po kateremu ne moremo biti veliko zunaj.

Evo, mojadva "že" spita, dobila sta pravljico, ki je sploh nista poslušala, sta bila preveč razposajena, potem je Lana takoj zaspala, Aljoša je pa še pel pesmice v postelji in odpiral vrata otroške sobe. Ma pri njem ni nikdar miru. A sem vam povedala, da tudi ponoči govori v spanju?

Zdaj sem pa spet veliko naložila, da še Gradis ne bi mogel odtovorit....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.6.2007 22:23:50   
petri85
Ojla!

Pridne steuser posted image user posted image user posted image

Klarika, pozdravljena! Lepo,da si se nam pridružila, pa stare čveke so se kar malo bolj spet spravile k klepetu! Daj nam pokaži še kako slikico od tvoje Noemi (tudi meni je ime ful všečno!)!

Violinski, si nas lepo kratko in jedrnato že predstavila, hvala! Sicer je pa David moj prvorojenček, rojen 17.8.Porod je bil ful naporen...rojevala sem 17 ur...problem je bil neodpiranje mat. vratu...velik je bil 53 cm in dolg 3680g.Ob porodu sva bila oba okužena z bakterijo in pristala na antibiotikih. Je bil tudi naš začetek kar pester, a se je s časom vse uredilo...Danes je kar bolj pri ta velikih...ima okrog 14kg in velik je 92 cm. No, ko je David dopolnil 7. mesecev pa se je napovedal že naš ta drugi sinko Benjaminuser posted image  Sedaj že tudi on šiba proti 6. mesecu (joj, kolk res leti čas) je pa mali pravi korenjak, !ima že skoraj 10 kg, pa dolg 74 cm! Tudi naša dva fanta se že prav luštno skupaj zaigrata, mi tudi ni treba več skoz prežati, da bi David kaj ušpičil, ker se Benjamin zna že fajn zase postaviti (beri: klofne oz. zlasa ko tavelikuser posted image )

Jessy, z zamudo, a iz srca, čestitke za obletnico! Pa res se ne toliko obremenjevati s kahlico, ker je Neja res bistra punčka, bo tudi to kmalu osvojila!

Mi smo tudi kak dan na odvajanju, da okoli skače v gatkah, pa se jetreba kar dostikrat preobleči, ker je kar naenkrat mokro, ampak se ne sekiram...očitno, še ni pripravljen. Sem pa mišljenja, da večkrat, ko bo moker (ga zelo moti) Hitreje bo vedel, da se lula drugam...bomo videli, kdaj mu bo potegnilo. V glavnem, ko bo, bo!

Zoya24, vesela sem, da se je srečno izteklo! Sedaj pa le počivaj, pa uživaj v nosečnosti!!!! So pa res nepozabni trenutki, ko 1. zaslišiš srček, a ne?

Tia, a Demi pa že kar pivo pije? Kakšna faca je rer tvoja mala!!!! Uživajte v Čatežu!
Nanka, Zoja je pa zares ful pridna, kar se tiče odvajanja!user posted image

Nelči, veš, da te nismo pozabile!!!! Smo se večkrat spraševale, kam si izginila...So bili kar trije avgustovčki na isti dan, pa že lep čas ni bilo glasu ne od tebe ne od Miševi...sem res vesela, da si se oglasila! Tvoj Jan je pa od sile, če že vse to zna, superuser posted image  Naš David je šele sedaj začel malo bolj pridno ponavljati besede, ampak smo še daleč od stavkov.

Teya in Kety, vidve sta pa sedaj res že v nizkem štartu! Želim vama lepe zadnje dneve v troje...ampak, vama povem, da bo potem še lepše z dvema fantoma!

Joj, kar ne znam nehati....

Čau!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.6.2007 7:53:44   
Tiamo
dobro jutro, e smo se včeraj načvekale user posted image  Violinski se priporočam za hlačke, sej jih bom kasneje tudi potrebovala, pa še razlog bove imela, da se dobive na pijači. No, kakor vem ima Kety samo številko GSM-ja, tako, če potrebujeta številke mi povejta, bom jaz poslala številko GSM-ja al tebi violinsko od Kety, ali obratno. Zdaj šibam pospravljat...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.6.2007 8:16:17   
Nončika
    Hello! To je moja mala deklica.                                                                 [/link][link=http://mail.google.com/mail/?attid=0.2&disp=inline&view=att&th=11323a1844d44ccd]

Prva slika je malo temna. ne vem zakaj, ta druga pa čudna. prosila sem jo naj se obrne k meni, pa se mi pošteno nastavila in to z usti polnim zrakom.

Tia74:spodnje perilo iz Hoferja mam vse z 100% bombaža. Ena od trenerk nima 100% bombaža, ampak 70%. pri spodnjem perilu gledam na 100% bombaž, za zgornja oblačila pa man stvari ki niso 100% bombaž. pa prijeten dopust!

Nanka:Noemi je bila ultratežka samo na začetku. potem smo počasi napredovali. bile sve na preiskavah v bolnici, ničesar niso našli. hvala bogu! smo pa manjši in suhljati. brblamo z 100/h, bežimo že od 11 m, govor pri 15m, porednost od samega začetka in vsak dan bolj.user posted image . pazita jo pa babica in dedi.

Jessy: Jaz pa ravno obratno. Rok 30.7, ultrazvočni rok 24.7., rodila pa 2.8.2005. saj me ne boste izločile, a ne?user posted image

Petra85:Okužba z bakterijo?mi je znano.po dolgem in mučnem porodu se je z bakterijo okužila Noemi, začela dobivati še isti večer antibiotike. jaz sem pa z antibiotiki pričela na dan odpusta iz porodnišnice-dan ko sem šla na oddelek kjer je bila do tedaj Noemi-otroški oddelek.

Odvajanje pa napreduje in to počasi. Zdaj že večkrat uspe opravit potrebo na WC ali na kahlo. ko čuti potrebo začne biti nervozna in nestrpna.ne ve še v celoti izrazit kaj bi rada. bo počasi, ampak res počasi. zdaj bom vztrajala. edino če kam odhajamo potem ji dam plenico. ne bi rada da se mi polula sredi največje gneče, ali pa komu sredi kuhinje.

lp, gremo nekaj delat.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.6.2007 8:18:18   
Nončika
Popravek! Samo prva slika je! Ni mi uspelo v celoti. Drugi slika ob drugi priložnosti.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.6.2007 8:20:54   
Tiamo
klarika, ne bomo te izločile, pa tudi če bi bila julika te nebi. Jaz sem imela rok 5.8. rodila pa 31.7., se še v živo spomnim debate z violinski dan prej k je na veliko napisala MENI SE ZDI, DA ME BO TIA74 PREHITELA!! in res je bilo tako. Pa še v isti sobi sva potem ležale, ena poleg drugeuser posted image user posted image   Klarika, slike se ne vidijo, oz. link ne deluje!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.6.2007 8:24:32   
nelči

Dobro jutro,

Joj, danes pa mi je res bilo težko vstat, še bi spaaaalaaaa!!! Zdaj sem pa že v službi in veselo »delam«.  Vsako jutro poskušam priti čim prej v službo (čeprav mi ne uspeva preveč), saj prej pridem, prej lahko grem domov.

Joj, Zoya si me spomnila kako lep občutek je, ko vidiš bitje srčka. Lepo nosečnost ti želim in počivaj, koliko se bo dalo.

Punce, kako vam kaj tamali spijo ponoči? A spijo celo noč? No moj Jan se že nekaj mesecev  prebuja ponoči, se pa malo popravlja, ker kakšna dva dni spi brez prebujanj, naslednji dan se že prebudi, pa spet ne,….. nekak ima obdobja dobrega in slabega spanja. Kdaj se jim ritem spanja sploh ustali? Ampak nekak sem se tega že privadila in nisem utrujena od zbujanja, očitno se sčasoma privadiš!

Pa še to, a radi gledajo risanke? Jan je nooor na Nodija. Saj priznam, včasih paše, da mu ga naštelam in imam mir kar nekaj časa. Še sploh, ko pridem iz službe in je treba kaj skuhat. Ampak včasih imam prav slabo vest, da ga preveč pustim pred TV in že iščem izgovore … pa saj Nodi je lepa risanka, pa saj verjetno vsi otroci gledajo toliko risank …. malo si pač vest olajšam user posted image  Kako je pri vas?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.6.2007 8:32:16   
Nončika
Pri meni link deluje. ne vem kaj bi bilo narobe.

klarika

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.6.2007 8:37:47   
Tiamo
Nelči, tudi Demi spi kakor se ji zdi, ponavadi se enkrat zbudi in prosi za mleko. Demi gre spat od 19 do 19:30 in spi do 6 med tednom ob vikendih zna pa tudi do 9 potegnit. Zbudi se okoli 1 ure in želi mleko. Tako, da mi je to že kar rutina in mi ni težko enkrat vstat in ji dati mleko. TV oz. risanke so pa najcenejša varuška, saj tako pravijo user posted image  Mah jaz se ne obremenjujem, Demi jih je rada gledala tam okoli 18-20 meseca, zdaj pa mogoče 5 min zdrži, potem pa ji pa ni več zanimivo. najraje gleda Nodija, PU-ja, Frančka....zdaj gleda samo še takrat k pojejo v risanki, če so pesmice ali da kak zbor poje jo pa ne premakneš in poje zdraven ko tavelika user posted image  Včeraj , ko jo je moja mati prišla iskat v vrtec, je Demi vzgojiteljica tako pohvalila in povedala, da je imela v njihovi skupini ena punčka rojstni dan in je prinesla par prigrizkov, vzgojiteljica jim je povedala, da ima rojstni dan in Demi na ves glas zapoje vsenajboljše za te, vse najboljše za te..... so imeli tako veselje in potem petje. Zdaj se hoče igrat

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.6.2007 8:38:43   
Tiamo
klarika, delaš link na gmail in verjetno, ker si ti prijavljena na gmail ti deluje, meni pa ne!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.6.2007 13:54:23   
violinski
Živijo!

Sem glih hotela reči, da ne moremo pogledat na link od gmail preko tvojega username, pa je Tia to že napisala. Po moje boš morala nekam drugam dat slikico, da si jo bomo lahko ogledale, klarika!

No, mi imamo končno sonce in vsa okna na stežaj odprta. Je pa precej vlažno tule. MA se vse preživi, samo da je sonce user posted image

Našadva ponavadi spita vso noč, pa se vendar zbudita ene parkrat ponoči, oz. pojamrata, ne da bi se zbudila. Ali je Aljoša, ki je izgubil dudo, ali je Lana, ki kej sanja.... Spita pa od 20h do 7:15. Tko nekako. Zdaj ko smo na dopustu zaspita kasneje - mogoče je vzrok tudi to, da je zunaj še zelo svetlo, včasih celo sonček, tako da za zjutraj nikoli ne vemo, kdaj bosta vstala, upamo pa vedno na najboljše user posted image . Če bi bilo med vikendi vedno tako kot včeraj, bi bila to lepa zmaga (zbudila sta se ob 8:20 in se prišla crkljat na veliko posteljo še za pol ure). Ampak to pričakujem šele enkrat v tretji dekadi devetletke user posted image

Z risankami je pa tako, da malokrat zdržita pri TV preko cele risanke. Najraje imata najavne špice, gledata pa bolj kratke risanke - Pujsa Pepa, Želejčki, .... Imata pa rada, da je TV prižgan na kako risanko, medtem ko se onadva čisto kaj tretjega igrata. Tia, tudi mojadva imata strašno rada, če se na TV ali v živo poje, potem ju je res težko premakniti od tam. Zdaj so na vrsti tiste pesmice, ki nam jih je Miševi podarila na lanskem srečanju - Lana vstavi CD v enoto in potem pojeta in plešeta. Ali pa CD od Pike Nogavičke - tiste iz Velenja.

Grem pripravljat kosilo, danes bodo ribe na žaru - zunaj, smo jih šli že navsezgodaj na tržnico v KP iskat. Mljask!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.6.2007 14:37:59   
petri85
O, Violinski, jih kar voham, kako dišijo!

No, mi smo sedaj končno na brezžični povezavi, da vas lahko tudi čez dan spremljam ob varstvu oz. kuhanjuuser posted image

Mi imamo dva zaspanca. Spat gresta okoli 20.30 sedaj, ko je še tako svetlo zunaj, vstaneta pa ponavadi točno 8.30 (mata budilke v glaviuser posted image ) s tem, da David prespi vse noči že od 3. meseca dalje, Benjamin, pa kakor mu zapaše....prespi celo noč ali pa ga srčka parkrat na noč (kot jo je današnjouser posted image )

Mi tudi veliko poslušamo CD od Miševi, tam do uspavank (tam potem ugasnemo, ker pravi,da še ne gre spatuser posted image ) Nodi je pa tudi NAJBOLJŠA risanka, poleg ostalih z Živžava....gleda pa jih v nedeljo , pa potem vsak dan največ do pol ure, ker imam sicer jaz slabo vest, da ga slabo vzgajam...to je verjetno vpliv od sosede, kjer sploh nimajo TVja pri treh otrocih ravno zaradi slabega vplivauser posted image  

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.6.2007 14:56:17   
Nončika
Probala sem pripraviti album. preverite, če deluje. upan da ja.

lp, klarika

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.6.2007 15:32:39   
Tiamo
Jaz sem čist zmatrana, pa še jezna, zoprna, žalostna, togotna......no čateške so zasedene do srede!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se je od moje mami malo uštela pri datumih in je mislila, da grem jaz konec drugega tedna....se mi je opravičevala itd.....no, je pa rekla, da bo te k so šli danes dol klicala in jih prosila, če bi šla vsaj v nedeljo ali v ponedeljek lahko domov.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.6.2007 15:34:04   
Tiamo
klarika zdaj pa vidim tvojo žabico, še ena luštna punca z veeelikimi očki, simpatiko!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......