|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
7.6.2007 21:57:24   
Jessy
Mi smo že nazaj! Smo šli na Vrhniko na ribe in smo se vsi pošteno najedli! user posted image  Neja je bila pridna in je pojedla pol brancina, pa nekaj kosov paradižnika v solati. user posted image

Demi je pa res zanimiva pri pokušinji! user posted image  Očitno ji ni bilo všeč, pa vseen ni odnehala. user posted image  Naša je pa nora nanj, tako da ga moremo prav malce skrivati pred njo. user posted image

Zdaj se pa grem mal možičku posvetiti!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.6.2007 23:01:27   
tea01
Zoya misli pozitivno. vse bo dobro.

Violinski, ti si ful faca, sem ful vesela, da te poznam. Si ful pozitivna oseba. Upam, da nama bo soping uspel. Tasca gre drugi teden v slo. Jupi. Saj je krasna, ampak pase biti tudi brez nje.

Lepo ninajte.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.6.2007 9:09:41   
Tiamo
Dobro jutro!!!! danes je petek user posted image

A da, Demi zgleda starejša user posted image  men je še čist pupa dojenčkasta!!!

Tea in violisnki o čem vidve to user posted image

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.6.2007 13:00:39   
violinski
Dan. Jaz utrujena. Dopust me čisto uničuje user posted image

Tia, nič takega, Tei sem gor omenila, da bova šli skupaj v šoping - za terapijo user posted image , če si bom vzela kak podaljšan vikend fraj, da skočim gor do nje.

Demi je ful luštna, sem si končno uspela pogledati tudi ostala dva videa, tistega ko poje in govori poleg tega, ko pije pivo. Hihi, je dobra, ima čist iste reakcije ko Aljoša, je pa res, da piva mu še nismo dali. Ma on je itak postal strašno izbirčen, kar se hrane tiče. Tistega kar jé, pojé veliko, česar pa ne, pa ne spraviš vanj za noben dnar. Še vedno vodi kruh pred vso drugo hrano.

Zoya, tudi jaz ti želim, da bi šlo vse dobro!user posted image

Jessy, čestitke za obletnico user posted image .

Zdej grem pa gledat, kaj čara Aljoša, ker je pri previjanju in se ati jezi nanj. Verjetno spet 'meša drek' user posted image .

< Sporočilo je popravil violinski -- 8.6.2007 13:01:10 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.6.2007 13:13:46   
Tiamo
sem dočakala, da se je ena oglasila...bravo, violinski.

kar se tiče hrane, je Demi ista, zberčna metka, samo krompička, smokije, tunin namaz in čokolino bi jedla. Čeprav mi pa v vtrcu vse je oz. vsaj proba. Prej je imela took rada skute, zdaj jih samo zmeča in reče NE SKUTKE.

Ej, eno vprašanje, da se malo razgovorite..Demi je pred 14 dnevi ugotovila da ima luliko in zdaj jo mora vsak dan z robčkom umiti in jo potem na vse pretege  razteguje. No, potem je pa največja fora, k gre ona k očkatu pogledat, kje ima luliko, on pa beži in to ne smeš! Seveda se oglasim jaz in ji povem, da ima oči lulčka, mami pa luliko in da lulika je za lulanje in greve lulat..prvo jaz na WC, potem pa še ona. Predvsem me zanima, nanka, Jessy in ostale, če se boste kaj javila, a so vaše punce že ugotovile, da imajo luliko. Za fante vem, da to že prej ugotovijo in imajo veliko dela z njim.

Veste kaj zdaj mi je najbolj grozno, delam do 13 in če grem zdaj v vrtec Demi še spi, potem jo pred vrtcem čakam še cca 1 uro. tako, da bom do 14 visela v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.6.2007 13:49:54   
Jessy
Lep pozdravček še od mene!

Hvala vsem za čestitke! user posted image

Tia, Neja je luliko (mi smo jo poimenovali lula user posted image ) odkrila že kar lep čas nazaj. Ta prvič je mislila, da je pošlatala popek! user posted image  Pol je pa ene parkrat mislila, da je popek, nakar se sprijazni, da je lula. Pol je bil pa hec, ker jo je mogla pri vsakem previjanju pošlatat. Ona se je kar konkretno šlatala in se je ob tem tako prijetno smehljala. Po moje ji je pasalo. user posted image  Jo pa mora skoraj vsakič tudi ona z robčkom umiti, vendar opažam, da je te pozornosti do lule vedno manj. Pride dan, ko se nanjo niti spomni ne.
Drgač pa tudi ona vneto ogleduje, ko gre ati lulat, če bo kaj videla, pa mu zaenkrat še kar uspeva, da ne vidi drugega, kot curek. user posted image

S hrano imamo pa tudi mi probleme že kake 14 dni. Poje izredno malo. Prej je bila nora na razne juhe in jo je pojedla, kolikor bi ji jo dal, zdaj pa poje nekaj žlic in konča. Je pa nekak začela pokušati tudi druge jedi, ampak da le 1x v usta. user posted image  Jaz vsekakor upam na boljše čase! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.6.2007 23:20:32   
ery
ojla. hitro napišem ,ker sem pri kolegici, saj veste da mi rač.doma ne dela.

Joj Jessy in Tia sem se nasmejala glede odkrivanja lulike. Nika je čisto ista. vse jo zanima, mene gleda, ko grem na wc, pol še ona hoče, ko gre oči, je tudi zanimivo, ampak mu je preveč nerodno, da bi videla. user posted image  Zato ga pošteno skriva pred njo. user posted image
Jessy, Nika isto, hoče se obrisat z robčki, pa namazat s kremco, čeprav ji več ne mažem ritke, ampak ona hoče še kremco. Me res zanima kaj občutijo ti malčki, ko se čohajo. user posted image
Jessy, a včeraj sta imela 4 leta poroke? Mja najboljša kolegiva tudi. nas je najboljše prijatelje povabila kar na pico, tao da smo bili tudi zunaj zvečer, samo otroke smo doma pustili.

Drugače pa nič novega. V šoli komaj čakam, da je konec pouka , ker je že prava norišnica. Jutri se ena soseda poroči, moj dragi bo začel delati otroško sobo, upam, da mu uspe. user posted image

veste kaj punce, jaz moram nehat. Oglasila sem se, preživite karseda lep vikend, v ponedeljek bo spet dež.

lahko noč user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.6.2007 13:14:36   
Kety
Dober dan!

Danes je pa čudovit dan. Končno sem lahko dala ven sušit perilo in se je v hipu posušilo, prej pa je bilo še po 3 dneh vse vlažno. 

No, danes gremo pa mi na morje v Ankaran do torka. Je dobil mož študijski dopust 7 dni in ga bomo izkoristili tako, da bo on na morju pisal diplomo, Timon bo lahko cel dan zunaj, jaz pa bom počivala, počivala, počivala....danes ponoči mi je spet tako močno otrdeval trebuh, da sem mislila, da bomo šli kar rodit. Pa ene 4x sem morala it lulat in nisem zatisnila očesa....sem čist skurjena in me kar oči pečejo.

Zdele Timon spi, jaz moram vse spakirat, par stavri moram še pospravit, mož mora obrati češnje in še pokositi travo, pol pa lahko počasi gremo....upam, da bomo do večera tam. Ja, ko je gužva je gužva, zdele je bilo tako dolgo slabo vreme, da se zunaj ni dalo nič narest, zdej je pa vse na kupu. Ampak morje mi ne uide na račun tega!

Timon zdej vsakič ko lula v pleničko pove, da lula in isto je pri kakanju. Noče pa it na kahlico. Včasih ga posedim gor, ampak nič ne naredi. Pomoje smo na dobri poti in to bom izkoristila na morju. Če bo lel lepo vreme, bo zunaj brez pleničke in kahlica bo na dosegu, tako, da ga bom malo lovila (če se mi bo dalo).

No od svaka punca je včeraj rodila fantka s CR, 51cm velikega in 3440g težkega. Sem že videla slike in mali ful cortkan. Ima ful lepe blond laske in seveda je ful lep, ker se ni nič matral. Je bilo že vse dogovorjeno. Mene pa zdej čakata še burna 2 tedna, potem pa že lahko rodim!

Nič grem hitr še kej narest...da čim prej gremo!  

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.6.2007 14:25:07   
Jessy
Kety, malce ti zavidam, ker se odpravljaš na morje!!! user posted image  Jaz bi tudi!!!

Ery, očitno so vse naše punce enake s to luliko! user posted image

Jaz sem se včeraj zvečer odločila, da ji vzamem pleničko. Seveda je lulala čisto drugje in ne v kahljico. To dopoldne se mi je 3x polulala. Ko je končala, je povedala, da se je polulala. user posted image  Pa kar noče se usest na kahljico. Jaz ne vem no....a je še prezgodaj al kaj, al je treba samo vstrajat?

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.6.2007 16:35:06   
nanka
Kety, prav lepo se imejte in uživajte v teh toplih dnevih. Še malo pa boš prišla do konca.

Jessy, to ni nič takega, naša se  tri dni ni vsedla na kahlo. Hodila je na školjko in na travico. Pa tudi polulala se je večkrat, važno da dobi občutek, da če se polula je mokra. Naša danes hodi že cel dan sama na kahlico, celo kakala je prvič in to sama. Mora pa vedno ko spraznima kahlico sama potegnit vodo, to ji je nekakšna nagrada. Danes sva bili prvič v trgovini brez pleničke, pa se ni polulala. Danes je že 10 dan, kar se navajva. Jaz bi na tvojem mestu kar vztrajala. Naša še ne pove da jo lulat, ali jo jaz vprašam pa reče ja, ali gre pa kar sama.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.6.2007 16:55:48   
Jessy
Nanka, hvala za te besede o lulanju. Sama sem se prej že močno spraševala, če nisem res prehitra, čeprav vem, da pri tej starosti ne bi smel biti problem odvajanje. Bom res kar vstrajala, pa bo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.6.2007 20:49:00   
violinski
Oj, punce, kako so vaše punce pridne! Naš mulc pa za kahlo ni šans. Da ima lulčka že dolgo vé - smo se ravno z mojo sestro zadnjič pogovarjali, je rekla, kako se je nekaj časa 'pritoževala', ker ga je njen zdaj petletnik, ko so ga dali ven iz pleničke, ves čas držal v rokah pa se praskal pa to, pa so jo vsi moški začudeno gledali, kaj govori, pol so jo pa podučili, da zato je lulči tam, da ga roke dosežejo user posted image . Aljoša pa, ko se pokaka, pride k nama in se smuka okrog naju in čeprav zna prav lepo povedat, da se je pokakal (zdej govori že ko strgan dohtar), takrat molči ko hulja. pol seveda pridiši od njega, pa nama je takoj jasno, zakaj se je nehal igrat in je prišel. Ko lula se tudi nasmeje in se prime za plenico, pove pa ne nič. Če ne bo druge, bomo mi začeli šele jeseni....

No, danes se moram prav pohvalit, da nama je z možem uspelo po kosilu začemeti na kavču za dvajset minut, ne da bi se otroka medtem pobila med sabo, kaj posebej več razmetala, kot ponavadi in predvsem ne da bi medtem sploh stopila ven iz svoje sobe in naju prišla 'budit'. Prav pasalo je. Se pa vidi, da smo na dopustu in da smo cele dneve skupaj. Vsake toliko se moramo kar ven nagnat (pri tem dežju, ki je bil vsak dan, razen danes, je to presneto težko), da malo zadihamo in srečamo še koga drugega, kot samo nas user posted image .....

Jutri imamo nekaj dela po hiši - končno bomo zaprli en del balkona, ki smo ga morali odpreti, da smo namontirali zunanjo enoto od klime - v ponedeljek pa šibamo v KP, kjer bomo še malo dopustovali. Držite pesti za vreme!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.6.2007 10:46:50   
Jessy
Kaj naj naredim, če se mi noče usesti niti na školjko niti na kahljo??? Histerično se zvija ob tem. Lula samo v hlačke in pove šele, ko je narejeno. Po moje sva še malce zgodnji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
10.6.2007 15:05:54   
Nončika
Alo!

Se opravičujem, da vas motim Avgustovke 2005. jaz sem nova
na portalu. Sem pa tudi jaz rodila avgusta 2005.

Jessy-tudi jaz odvajam hčerko od plenic in seveda privajam na kahlo.
kriza ti povem.plenico ji vzamem. polula se v hlačke. zdaj smo prišli do tega
da pove da je polulana.začne kričati naj ji v momentu menjam hlačke.
ko ji rečem če treba lulat reče da ne, za minuto je pa mokra.na kahlo je ni mogoče posaditi. se dere. kriza.

kakšno napredovanje pri vas?

ma kdo kakšno pametno?

lp, klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.6.2007 15:39:00   
Jessy
Klarika, lepo, da si se nam pridružila! user posted image  Dobrodošla! user posted image  Zdaj se pa le redno vključuj v naše debate! Ker si nova, nam malce predstavi svojo hčerko!

Midve sva trenutno v plenici, ker smo šli k našim na kosilo, zdaj je pa v posteljici. Jutri se spet lotim z vso vnemo in upam, da bomo počasi kaj uspevale!
Klarika, naša je ista, kot tvoja, le da ji ni mar, če je polulana! Sem ji prej rekla, da se greva preoblečt, pa pravi, da ne. Sem jo vprašala, če bo kar polulana, pa je rekla, da bo polulana. user posted image  Me resno skrbi!

Se mi pa dozdeva, da pred lulanjem da nek namig, ki pa ga do zdaj še nisem razumela. Bom zdaj bolj pozorna na to.

Za piko na i mi pa še mama danes servira, da naj Nejo k njej pripeljem in da jo bo ona odvadila. Mi je dvignilo pritisk in sem ji povedala, da sem jo tudi sama sposobna odvaditi od plenic in da trenutno tudi ona ne bi bila uspešnejša od mene, ker Neja NOČE ne na kahljo ne na školjko! user posted image  Pol pa še doda, da je Tima (mojega nečaka) odvadila v parih dneh! Itak, ko pa je bil celo leto starejši od Neje! A ni to kriza! Že sama se s tem obrmenjujem, pol pa še take pokasiram! user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 10.6.2007 15:41:50 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.6.2007 16:04:22   
Jessy
Sem se spomnila, kaj sem vam pozabila povedat. Včeraj zvečer smo se malce igrali in user posted image  v Nejin zvezek napiše NEJA in ji pokaže. Neja pa pravi: "Ne Neja pisat!". Midva se samo spogledava in on prečrta njeno ime in napiše MAMA in spet pokaže. Neja pravi: "Ne mama pisat!". Zdaj sva bila pa že malce šokirana ob njeni izjvai in on spet prečrta to besedo in napiše ATA in seveda spet pokomentira, da ne ati pisat.
Sva mislila, da bova padla na rit! Ne vem, od kje je to pobrala. Verjetno je zgolj naključje, saj ji sama drugega kot NEJA nisem nikoli pisala. Morem pa še malce nono zaslišat, če ji je ona kdaj pisala te besede in jih slučajno res pozna.

Evo, tolk! Zdaj pa grem Nejo vzet iz postelje, saj že 1 uro čveka in noče zaspat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.6.2007 17:26:29   
nanka
Dober dan,

dobrodošla Klarika, pridruži se nam v klepetu.

Midve sva kar uspešni pri odvajanju, danes sva šli na sprehod in je imela plenico, pa je vseeno prosila lulati. Tudi ponoči se je zbudila in šla lulat. Jessy naša je na vrtu kar brez hlačk, tako da hodi sama lulat, v dnevni pa ima kahlico in se kar sama vsede ko mora lulat. Pove pa tudi naša ne, samo mencati začne in ko jo vprašam gre lulat. Nikar se ne sekiraj, če ne bo šlo tao hitro, enkrat bo šlo.  Včeraj je tudi kakala sama v kahlico sem šele kasneje videla. Predvčerajšnjim se je pa pokakala v hlačke in vse skupaj stresla na tla. Bo pa naredila še veliko lužic po stanovanju preden nama uspe. Ampak se ne sekiram, ker to paše zraven odvajanja.

Tiso z besedami je pa prav zanimivo, ima pa dober spomin, če si jih je zapolnila. Najbrž ji jih mama piše, ker naša babi tudi kar naprej nekaj piše in riše. Pa tudi pesmice si poje, tiste ki jih babica uči.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.6.2007 9:04:06   
Tiamo
Dan,

pozdravljena nova avgustovka user posted image

vidim, da vse pridno odvajate od plenic...bravo za Zojo, res je carica...tudi Neji gre krasno...mi gremo v akcijo v Čateških, upam, da mi rata oz. da je pripravljena.

Neja je pa genij za branje user posted image  kaj so vse naši malčki sposobni, svaka ji čast, da si takole zapomne črke oz. verjetno obliko črt in da zna potem povezati te črte z imeni.

Jaz pa pri Demi opažam, da je taka prefrigana afnica, da ji ni podobne. Ko jo vprašaš kako ji je ime, prvo pove očkovo ime, potem moje in potem se 5 min afna, da ji je ime kot očku in kot mamici in nakoncu, že vsa "živčna" reče JA DEEEEEEEMI in to izgovori tako kot sem napisala z dolgim E...k da bi hotela reči, ma dej mami kaj me mučiš, sej veš kako mi je ime. Isto je k jo vprašaš kje stanuješ, odgovor je PRI BABICI; TUKAJ; TAM...in na koncu JA, VEVAH..res je prefrigana

Včeraj sem opazila, da je še spodnja desna petka zunaj, tako da čakamo samo še zgornje petice in ima vse mlečne zobkeuser posted image  Zdaj pri petkah, sploh ni več opaziti, da bi imela take probleme, kot pri ostalem izraščanju zob, edino 2 dni je imela mal tekoči drekec.

Joj, punce z mojim razgovorom še ni nič, verjetno bo po zaključku šole. Čez dve dni nastopim z dopustom, juhuhuh...v soboto pa via Čateške, upam ,da bo vreme.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.6.2007 10:52:28   
ery
Najprej Klarika dobrodošla. user posted image
Jaz nisem tako pridna pri pisanju, bolj berem. user posted image

Glede uvajanja na kahlico. Nika je čisto ista kot od Klarike. Ajej. Je brez plenic in gre raje na WC. Potem jo skos spraujem, če jo lulta, ker sama ne pove. reče, da ne. naenkrat se polula na tla oziroma v hlače in potem dretje. Joj no, sem kar jezna, ko se tako dere. no in pol spet preoblečt in gre na kahlico, jaz vesela, ne mine pool ure, pa spet v hlače. In to tolk časa, da ne zmanjka hlač.

In potem skoraj enak primer kot pri Jessy. Moja mami skos govori kao Niki, jaz pa zraven: ja Nika, pleničko dol, pa v kahlico lulat. A ti dam jaz pleničko dol? Mamic rec pleničko dol...." GRRRRR, znorim. ma to je skos neko vtikanje. Groza. res me ima za nesposobno zgleda.

Drugače smo bili pa včeraj na morju. Sploh ne morte verjeti, kolk je blo fino. Morje toplo, koplai smo se, Nike nisem spravila iz vode. Ko smo prišli dam, je zaspala kot ubita. Jo moram pa pohavlit, da se čisto nič nismo ustavljali-ne dol, ne nazaj, ko je bilo malo gužve in smo se vozili dobre 2 uri.

ja tko je to. Mi imamo pa čez 14 dni sindikalni izlet. kaj smo "ta mlade" jazne, ker se sedaj ne gre na Kornate, ampak v Budimpešto za tri dni. Tko da bi ful šla , da se malo nažuram, pa spočijem od mojega dragega, po drugi starni mi je pa že dolgcajt po Niki. Joj kaj naj naredim?

No zdej pa šibam, ker me delo kliče. papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.6.2007 14:24:21   
Jessy
Tia, men se pa ne zdi, da bi Neji šlo krasno pri odvajanju. Joj, res sem obupana, ker sem si zamislila, da bo to šlo hitro, zdaj pa vidim, da se ne premakne nikamor. Smo še takoooo daleč, da si ne upam nobenih datumov več postavljat. Po moje ne bo suha niti do morja, tak da bomo očitno tudi dol vlačili kup plenic. user posted image

Zoja je pa res pridna pri odvajanju! user posted image user posted image  Krasno vama gre! user posted image user posted image  A ti pripeljem Nejo, da jo odvadiš? user posted image
Nanka, če bi jaz pustila Nejo brez hlačk, bi se polulala točno tam, kjer bi tisti trenutek bila (med hojo, v peskovniku, na kolesu...). Ne vem, no...a misliš, da je tako vredu? Po moje bi kar teklo od nje. Včeraj sem jo hotela na finto, da bova šli rožice zalivat, pa je bila vsa navdušena vse dokler ji nisem hlačk slekla, pol pa "živčni zlom" in je zbežala stran. user posted image
Zvečer se je polulala pri user posted image  v kleti in je prvič odreagirala, kot da je to nekaj nesprejemljivega, saj je začela prav kričat od vsega hudega.

Tisto s prepoznavanjem besed, ki so bile napisane, je bilo po moje res zgolj naključje, saj sem vprašala taščo, če ji kdaj piše besede Neja, mama in ata, pa je rekla, da samo Neja, ostalo pa ne. Glede na to, da tega ni videla še od nobenga, si mislim, da je bil res le slučaj. Bom poskusla za foro še kdaj, da vidim.

A Demi ima pa že kar petice na pohodu? user posted image

Ery, malčk sem ti fovš, ker si bila na morju, da boš vedla! user posted image user posted image  Kar vidim vas, kako ste uživali! Super! A greste letos tudi na Krk? A Niki ni bila voda nič mrzla? Verjetno je bila bolj na obrobju pa s kangljico in lopatkami v roki, kajne?

Tolk zaenkrat! Grem še malce naokrog pofirbcat!

Ery, sem pozabla povedat, da je naš kolektiv imel izlet v Prago za 3 dni, pa sem se odpovedala izletu, ker mi je 3 dni čist preveč, da bi okupirala taščo za varstvo, saj mi jo že tako čez celo leto pazi, pol sta pa tudi onadva šla v Rim za 5 dni, tako da pod nobenim pogojem ne bi mogla it. Mi pa ni bilo žal, čeprav vem, da bi mi kratek oddih naredil zelo dobro. Če gledam pa še z druge plati, sem pa nekaj evrov prišparala, da jih bomo za kaj drugega porabili.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.6.2007 14:27:44 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
12.6.2007 6:09:17   
nanka
dobro jutro,

se javim na hitro, ker imam ful dela, nadomeščam sodelavko pa je ogromno dela, saj veste, pri nas je top sezona.

Punce ne se sekirat glede odvajanja, počasi pa bo. Če jokajo in nočejo lulat ni nič hudega, midev sva bili prve dni brez pleničke, pa s spleničko in spet brez. Jaz sem jo kar pustila na vrtu brez in je tudi jokala, samo mi je bil važen občutek. Pri babici tudi naša noče na kahlo, samo na stranišče, doma se pa sama vsede na njo, če nima hlačk. Včeraj je bila cel popldne brez pleničke in sva lulali okoli vogalov. Celo v trgovini smo bili dve uri in v avtu, pa se ni polula. ČVčasih prosi, včasih menca ampak polula se pa ne. Tako da imava pleničko samo še za spanje. Res je pridna in takoj ko se polula zunaj, skliče vse na kup in jim kaže kje je kakala. Ko pa lila se deri, oči lej, oči lej. Obvezno pa mora sama spustiti vodo. Ne sekirajte se zaradi izjav mam in tašč, čez eno uho noter, čez drugo ven. Pri meni je bilo isto pri prvi, zdaj mi pa že sama reče, naredi to, pa saj vem da me ne boš poslušala ampak boš naredila po svoje. Delajte po občutku in tako kot se vam zdi prav.

Bravo Demi za petke, midve sva šele pri prvi spodnji trojki, še tri nas čakajo, če bo šlo s tako brzino naprej, bo petke dobila pri treh letih.

Violinski lepo se imej na morju, Tia ti imaš pa samo še danes potem pa uživanje na sončku in vodi.

Kety, kako si? Je trebuh OK in kaj manj otrdeva?

zdaj pa letim, pa pa....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
12.6.2007 6:13:04   
Tiamo
Jutro,

Jessy, meni se zdi, da gre Neji dobro pri odvajanju, ti pa prehitevaš stvari in vidiš vse v drugačni luči. Meni se zdi, da je bil začetek odvajanja pri Neji zelo uredu, zdaj pa je dobila nekak odpor...mogoče jo preveč siliš. Predlagam ti da upočasniš tempo. Sej je nanka dejala, da je prve dni pustila Zoja skoz lulala v hlače in po treh dneh jo je začela mokrota motiti. Tako, da moj postopek odvajanja Demi bo sledeč v Čateških:
-zjutraj jo preoblečem v spodnje hlače in jo tako pustim cel dan in to delam tri dni.....zaklela sem se, da je ne bom spraševala te lulat, te kakat, ker se mi zdi da je potem čist zmedena
- po teh treh dneh bom pa videla kakšna bo reakcija in kako bo to sprejela.

Upam ,da bo pa še nanka kakšno pametno na to temo udarla user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
12.6.2007 7:41:41   
Tiamo
hojla, sem pozabila še ery odgovort na vprašanje...če si močno, močno želiš pojdi na sindikalni izlet, saj traja samo 3 dni. Se boš nažurala in malo sprostila, kaj pomenijo 3-je dnevi v primerjavi z celim letom, ko si z Niko.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
12.6.2007 7:49:35   
Nončika
Jutro!

tudi jaz se vam javljam iz službe. glede odvajanja.v nedeljo smo bili na femili kosilu. tam smo meli plenico gor in je 2x prosila naj gremo na WC, ampak na WC ne na kahlico. ok smo šli. včeraj pa spet lulamo v hlačke, se deremo, menjavanje hlačk. prvo je v mokrih hlačkah cvilila, potem pa babica govorila, da ni nič narobe če se pač v hlačke lula in proti večeru je že spet lepo veselo lulala in pozabila povedat da treba hlačke menjat. smo pa cel dan bili brez plenic.

danes sem v službi, ati pa je prosti tak ka danes on nadaljuje.

Jessy! na kratko o moji mali packi. ime ji je Noemi. rodila se je 2.8.2005, po kupu težav in muk. po začetnih težavah smo lepo zrasli v skoraj dvoletno deklico. je pravi vragec, navita, živahna. polna je energije,...povej rajši kaj bi te bolj zanimalo, ker pojma nimam kaj bi naj bi še napisala. lahko bi sicer tri dni pisala o njej. potem bi mi pa sigurno povedali nasvidenje nova. :)

kako veliki ste in koliko vagate?
če ni skrivnost od kod prihajate?pišem v množini, namreč ne obvladam imena od vseh vas. ne bi rada kero kaj prekrstila.

lp, klarika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.6.2007 7:56:52   
Tiamo
Hojla Klarika,

pozdravljena tudi Noemi, za ime user posted image , ker je spet nekaj posebnega. Kako se to pravilno izgovori Nomi?

Moja Demi se je rodila 2 dni pred tvojo Noemi. Ob rojstvu je imela 53 cm in 3820kg, zdaj pa nevem koliko je velika in težka, se mi zdi da je velika tam okoli 86 cm in težka okoli 12kg. Prihajamo iz Lj, pa vi?

Vidim, da imate kar vse podobne težave z odvajnjem plenic, me zanima kako bo Demi šlo. Naj povme samo tok, da se je januarja letos, Demi čist zaprla zaradi odvajanja, ni hotela kakat in je drekec zadrževala. Je bilo čisto psihična zadeva, tako da sva uvajanje zaključili in v vrtcu sem tudi povedal, da jo naj ne dajejo na kahljico.

Kaj pa Noemi, ima še vse zobke, kdaj je shodila, objavi kakšno slikico!?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......