Jessy
|
Tia, men se pa ne zdi, da bi Neji šlo krasno pri odvajanju. Joj, res sem obupana, ker sem si zamislila, da bo to šlo hitro, zdaj pa vidim, da se ne premakne nikamor. Smo še takoooo daleč, da si ne upam nobenih datumov več postavljat. Po moje ne bo suha niti do morja, tak da bomo očitno tudi dol vlačili kup plenic. Zoja je pa res pridna pri odvajanju! Krasno vama gre! A ti pripeljem Nejo, da jo odvadiš? Nanka, če bi jaz pustila Nejo brez hlačk, bi se polulala točno tam, kjer bi tisti trenutek bila (med hojo, v peskovniku, na kolesu...). Ne vem, no...a misliš, da je tako vredu? Po moje bi kar teklo od nje. Včeraj sem jo hotela na finto, da bova šli rožice zalivat, pa je bila vsa navdušena vse dokler ji nisem hlačk slekla, pol pa "živčni zlom" in je zbežala stran. Zvečer se je polulala pri v kleti in je prvič odreagirala, kot da je to nekaj nesprejemljivega, saj je začela prav kričat od vsega hudega. Tisto s prepoznavanjem besed, ki so bile napisane, je bilo po moje res zgolj naključje, saj sem vprašala taščo, če ji kdaj piše besede Neja, mama in ata, pa je rekla, da samo Neja, ostalo pa ne. Glede na to, da tega ni videla še od nobenga, si mislim, da je bil res le slučaj. Bom poskusla za foro še kdaj, da vidim. A Demi ima pa že kar petice na pohodu? Ery, malčk sem ti fovš, ker si bila na morju, da boš vedla! Kar vidim vas, kako ste uživali! Super! A greste letos tudi na Krk? A Niki ni bila voda nič mrzla? Verjetno je bila bolj na obrobju pa s kangljico in lopatkami v roki, kajne? Tolk zaenkrat! Grem še malce naokrog pofirbcat! Ery, sem pozabla povedat, da je naš kolektiv imel izlet v Prago za 3 dni, pa sem se odpovedala izletu, ker mi je 3 dni čist preveč, da bi okupirala taščo za varstvo, saj mi jo že tako čez celo leto pazi, pol sta pa tudi onadva šla v Rim za 5 dni, tako da pod nobenim pogojem ne bi mogla it. Mi pa ni bilo žal, čeprav vem, da bi mi kratek oddih naredil zelo dobro. Če gledam pa še z druge plati, sem pa nekaj evrov prišparala, da jih bomo za kaj drugega porabili.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.6.2007 14:27:44 >