violinski
|
Ok, Tie še en dan ni, pa smo že nekam dol padle. Kakšne klepetulje! Sej to pravim samo zato, ker sem tudi sama veliko kriva za to, namreč ves čas berem, pol, ko se lotim pisat, mi pa ne gre pa ne gre. Zato bo tale moj post spet eden od ta daljših. Kje naj začnem.... Najprej lepe pozdrave Miševi, če nas bere, pa dej nam malo kej napiši, boš videla, bo takoj sonce posijalo!!! Aja, sej je zunaj že zelo vroče. Tam nekje do 34°C pravijo, da bo danes. Jaz se že ves dan držim noter, kjer je fino prijetno. Klima pa to. Tko da nimam pojma, kakšno je zunaj. Tia, za hlačke - vse sem že odpeljala 'v arhiv' domov v KP in bom morala najprej do tja pridet, da jih najdem, potem jih pa dobiš. No, da še povem, kako je bilo v KP. Krasno. Fajn smo se napočivali, super je bilo, ko je bilo spet vreme kot je treba, pa še mojadva sta se vrnila, tako da sem nazadnje otroke kar dol pustila do včeraj. Včeraj sta pa prišla domov, pogledala sem, kaj jima v potovalki manjka (nič, ker je moja mama že vse lepo oprala in posušila) in sem ju poslala naprej z drugimi starimi starši. Otroke so mi total popikali komarji, tisti ta tigrasti, jih je ogromno, tako da imata sedaj Raid za elektriko v sobi, pa vsak dan ju namažem s TeaTree kremo, da se rane celijo (sta čisto spraskana). Tako da kamorkoli greste, špricajte oblačila od otrok z Autani in podobnim sranjem. Jessy, a ta teden zaključujete? Jasno, zato pa si na obratih nonstop. Neja bo pa zihr nehala jokat, to je samo ena faza, Malo preskuša. No, upam, da bo kmalu mimo, verjetno bo pomagalo, ko boš ti malo bolj na relaks. Aljoša ima hude fore, nagajanje je preseglo vse meje. Lana je pa glih taka, da ga za vsako neumnost naserje, on jo pa naredi. Pa vse je ne. Še huje, kot je bilo pred pol leta. Najin pogovor poteka takole: »boš klobuk« »ne klobuka!« »daš lupčka?« »ne lupčka!« »pokaži zobke« »ne zobke!« »stopi dol« »ne dol!« »pridi h meni« »ne meni!« »si pokakan« »ne pokakan!« .... in tako dalje in tako naprej in ni in ni konca. Hehe, tisti dan se pol nismo nič kopali, je mulc spal do 17h, pol dokler je pojedel »kosilo« in smo spili kavo je bilo že pozno. Zato brezveze, nič niste zamudile. Spi namreč še vedno po tri ure čez dan, ponoči pa od 20:30 do jutra. Pa tudi postriči ga nisem uspela. Je imel preveč drugega dela. Se pravi, da me to čaka ta vikend. Demi je pa ful luštna tudi kratkolasa! Jaz Lani zdej spenjam lase (če se sama odloči za to) in ima že ful dolge, ampak jeseni, preden bodo spet kape na vrsti, bom pa tudi njo postrigla. Samo da fru fru zraste. Pa še to sem hotela povedati, kako smo Lano ozdravili tega, da je dajala roke izven pasu (Aljošo imamo še v sedežu skupine I. do 15kg, pa je dovolj, da oba pasa zategnemo do konca) – mož je v trenutku, ko se je pohvalila, da je dala roko ven, ona se namreč take stvari pohvali z »lej, kaj znam!«, ustavil avto (prej smo jo že opozorili, da bomo tako naredili), šel ven, ji odprl vrata in ji rekel, naj gre ven, da gremo sami naprej. Potem ni nikoli več sama roke dala ven ali bognedaj odpela pasu med vožnjo. To je namreč enkrat hotela narediti, ko je že bila na sedežu skupine II, III. Zdaj je pa ona tista, ki vse opozarja, da moramo biti med vožnjo pripeti. Joj, zdej pa bolje da neham, če ne boste spet rekle, da če nič ne delam v službi!
|