|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
12.6.2007 8:01:30   
ery
Dobro jutro...

Joj kolk sem zaspana danes. Sem spala samo 3 ure. Smo včeraj imeli valeto in je bila res žurka, smo se naplesali z učitelji... Škoda, ker ni bil petek, ker bi šli še kam naprej, tko smo šli pa spat-vsaj za par uric.

Jessy, to za Nejo glede črk, me pa res zanima. Kaj pa, če res obvlada brat? user posted image  Glede kahlice pa, Jessy, ne se sekirat, a veš da se eni prej odvadijo pleničk, drugi malo kasneje. Poglej, Nika še sploh nič tko ne govori kot že nekateri otročki. zdej je začela malo probavat, samo ko ji kaj hočeš pomagat, se pa začne afnat. ANITA reče ITA, EVA pa EVA ali pa ETA. To je zdej šele začela,
Soseda, ki ima punčko staro 3 leta-julija bo 3 leta, se je odvadila pleničk 2 meseca nazaj, ponoči je pa prejšnji teden brez pleničk. Ampak je ni silila. 100x se je polulala v hlače, pa pokakala. Pa je imela plenice spet gor, ko se je pa zavedala, je pa kar sama začela hoditi na wc. In to z veseljem, ker se hoče še sama obrisat.
Bo že-vse ob svojem času.

Glede izleta-Jessy... Jaz sem tudi rrazmišlajla zaradi denarja. Ker nanaese kar dost, in bi res kaj drugega lahko kupila. AMPAK... Jaz in user posted image  tičiva skos skupaj-cele popoldneve, edino, če jaz nimam kej v šoli. In a verjameš, da bi včasih kar zbežala nekam - sama. In če se včasih kaj skregava, sem prav vesela,da sem se prijavila, ker on reče, da naj kar grem, da bo tudi on malo sam. Ampak vem, da me bo pogrešal in kar naj me. Čisto ves čas imam Niko, on malo poštuka zraven, drugače je pa bolj moja.user posted image  

Tko da bom tvegala in šla, kljub denarju..Moram it na oddih, moram it malo stran od mojega. Ne od Nike, njo že zdaj pogrešam. Ampak....

V nedeljo, ko smo bili na morju, je bilo ful vroče, morej pa toplo. Nika je bila v vodi cela, sem jo metala v zrak-ne dolgo, potem smo se pa skupaj igrali v vodi-tako d aje imela nekje do kolen vodo.

Tako, moram it... Sem že eno uro na mailih....

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.6.2007 8:50:57   
ery
Klarika, ojla.

No pa boste lahko tvoja Noemi in moja Nika skupaj praznovali. Rodila se je tudi 2.8.2005, pri porodu nobenih težav. težka je bila 3470g, velika pa 54 cm. Sedaj je pa velika 92 cm in težka 13kg. raste hitro, taai smo bili vsi v familji, pol se je pa rast ustavila pri cca.170cm. user posted image  

Prihajam iz okolice kranja. drugače je pa navihana, sedaj se ji lahko že pošteno nasmeješ, oblada šraufanje, zaklepanje vrat, pucanje, kuhanje. Ni da ni, da ne bi hotela biti tam kot jaz.

edino pri govoru še ni spretna. ampak se ji bo že odprlo. Glavno je, da vse razume.

papa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.6.2007 8:59:11   
violinski
Dobro jutro!

Pošiljam pozdravčke iz oblačnega KP. Sicer (še) ne dežuje, ampak kaže, da tudi temu ne bomo ušli. Tako je zaznamovan naš letošnji dopust. Ampak vsaj ne morem reči, da visim nekje za 50€ na dan in dežuje, ampak smo kar doma. Saj meni je itak važno, da si odpočijem, to je od konca porodniške moj prvi dopust, ki je daljši kot dva dni. Otroka norita že navsezgodaj zjutraj, se pa vidi, da smo not, se kar hitro naveličata vsake igrače.

Vse ste že čisto not v tem odvajanju od plenic, ali pa vsaj planirate. Jaz tega ne mislim počet, dokler ne bo Aljoša vsaj toliko dojemljiv, da bo razumel, da mora it lulat na kahlo ali WC, in da bo lulanje v hlačke samo naključna smola, pa brez kakega joka. Tako smo naredili z Lano in se je totalno obneslo. Njo smo tudi na 15 minut spraševali, če mora lulat, potem smo podaljšali na pol ure in nazadnje na 45 minut (na začetku je potem tako pogosto res morala lulat), kasneje je lulanje prišlo nekje na 2 uri, pa še danes je tako. Razen ponoči. Ampak ona je imela dve leti in pol. Tudi z Aljošo bomo počakali.

Lepo pozdravljena med nami, klarika, tvoja Noemi je dan mlajša od Aljoše. Rodil se je v Ljubljani, kjer tudi živimo, v porodnišnici sva ležali skupaj s Tio (mamico od Demi); drugače sem pa jaz doma v KP, mož je pa mešanica med Gorenjko in Korošcem. Pri tem otroku smo mi začetne težave izpustili, smo imeli druge, malo bolj zahtevne, vse ostalo smo pa videli pri naši prvorojenki, ki je od Aljoše starejša nekaj manj kot 21 mesecev. Ima Noemi še kakega bratca ali sestrico? Ali pa kaj pričakujete ali pa je morda v planu?

Aljoši se pozna, da ima starejšo sestro, in zato že veliko klepeta, bolj kot je Lana v njegovi starosti. Koliko je velik ali težek nimam pojma, ponavadi je 'po učbeniku', tako da ima verjetno okrog 86cm in kakih 13 kil. Mogoče je pa res čas, da ga stehtamo in izmerimo.

Kar nekaj avgustovk'05 se nas je srečalo pred letom dni v okolici Ljubljane, takrat nas je z novico o novem naraščaju presenetila Petri, ki od Božiča že pestuje drugorojenca, kasneje sta nas skoraj hkrati s podobnimi novicami obvestili še Kety in Teya, ki pričakujeta v začetku prihodnjega meseca; potem pa še MajaPro. Če sedaj pogledam, so to vse deklice, ki so imele prvorojence fante in tudi sedaj v drugo pričakujejo fante (pravzaprav za MajoPro nisem prepričana, ker se že dolgo ni javila tukaj).

Za nekatere od nas pa je bil naš avgustovček drugi otrok (jaz in miševi, ki jo že precej pogrešamo tu gor imava od prej še deklici), supermami nanki pa je Zoja tretji otrok.

No, še veliko bi lahko napisala, pa bom stisnila v kak drug post malo kasneje. Aljoša mi ravno kuka čez ramo in me sprašuje "Ka delaš?"

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.6.2007 9:07:18   
Tiamo
Še dobro, da nimam danes toliko dela in da je šef že na dopustu k smo tok klepetave.

Ery bravo za odločitev, da greš na sindikalca. Res kdaj potrebujemo kakšen mrk iz enoličnega življenja. Boš videla, da se boš bolje počutila.

No violinski me je lih prehitela z mojo mislijo o odvajanju plenic...sama pri sebi opažam, da ko je Demi brez plenic, ji skoz vsake 5 min govorim, te lulat, te lulat in to je napaka. Mora sama dojet da jo lulat...povem mi mami kakam, ampak se pokaka v plenico. Seveda jo pohvalim.. Tako, moram zavestno zdaj v Čateških omislit, da je brez plenice in ji ne smem skoz spraševati, če jo lulat.

Violinski pravijo, da bo nasljedni teden, ko grem jaz v Čateške ful vroče user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.6.2007 9:51:41   
Nončika
Ery-jaz sem bolj pridna pri branju, pisanje bolj šepa. posebej ko je šef prisoten v službi. doma mam internet, a mal je slabši in počasen.
kam hodite na Krk? boste tudi letos tam? mi smo lani bili v mestecu Njivice.

Tia74-imam sosedo z imenom Tia. zlata deklica. Pri porodu smo imeli težave: trajanje 14 ur, zastoj pri porodu. sicer pa glavna težava: jaz mala 160 cm in dokaj ozka v bokih. Noemi pa 4200g in 53 cm. sedaj pa velika nekje 85cm in teža nekaj malega nad 10 kg. suhica in to prava. Noemi se isto izgovarja kot piše Noemi. Soseda ji je dala vzdevek Noni.

odvajanje:danes se je baje 2x prosila in šla lulat na WC. mislim,da je mnogo lažje odvaditi 3 staro dete kot pa ne 2 leti staro dete. prijateljica je sina odvadila od plenic v roku dveh dni-oktorba bo 3. jaz pa se bom verjetno kar mučila. moramo se letos poleti odvaditi, ker drugače spet čakat na naslednje leto? ne hvala.

Bom dala kakšno slikico gor, ampak treba bo pogruntat, kak se to v resnici dela.
smo pa iz okolice murske sobote, precej daleč vstran od vseh vas.

klarika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.6.2007 9:51:41   
zoya24
Klarika pozdravljena, tudi meni se dopade ime tvoje pupike user posted image user posted image

Pri nas se bo tudi glih kar ulilo, vsaj tako kaže, sem bila pa danes pri ginekologinji, da vidim, kako kaže, glede na moje izcedke, pa zaenkrat dobro, nosečnost se razvija, se je danes videl že srček, plodek je pa velik 7 mm. Sem bla res vesela. Sem se pa načakala, Strahova je sicer res super ginekologinja, sam se pa pri njej ful načakaš, hvalabogu jih zdaj na novo več ne jemlje. Me je pa naslednjič naročila kar na nuhalno 31.7.

Aja Klarika, mi smo iz Domžal, no priseljeni, drugače sem jaz dolenjka, moj pa štajerc. Žiga se je rodil 11.8. Zdaj smo veliki tam 87cm in težki slabih 12kg.

Kar se odvajanja tiče, mi še tudi nismo zares začeli, so pa v vrtcu, pa mali hodi tam lulat in kakat na kahlico, doma pa noče, no je pa res, da se nismo temu še veliko posvetili, se bomo zdaj. Itak mi je danes ginekologinja dala bolniško do 31.7. Bom imela čas, sam ne vem, če bo volja user posted image .

Kety kje si kaj, si še v enem kosu, daj se kaj javi!

Nič grem počivat user posted image , lepo bodite!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.6.2007 9:52:12   
Tiamo
violinski, če ni skrivnost, a si že dobila povrnjene stroške za Aljošev zlom roke? Pa kok?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.6.2007 9:59:01   
Tiamo
Klarika; Noemi je bila pa prava velikanka ob porodu, bravo zate user posted image . Jaz sem rojevala 9 ur, pa sem skor umrla, pa ni bilo nič posebnega ali kajšne posebne panike, samo odpirala se nisem user posted image

Klarika, meni ni ime Tia, to je samo vzdevek na RR, nisem tia drugače. Moja hčer je pa Demi. bravo za odvajanje Noemi.

Še malo zasliševanja Klarike: koliko let šteješ (mojo maldost vidiš v vzdevku, poleg imena je letnica-kok sem bila glupa, da sem jo dala zdraven user posted image ), Kje delaš? Si poročena? Je Noemi tvoj prvi otrok?

evo jaz nisem poročena, živiva skupaj, v stanovanju, ki sva si ga kupila pred 5 leti. Delam na UE, upam da samo še 2 meseca (čakam vabilo na razgovor).

Zoya, joj kako dobre novice, imam že solzne oči...

Kety je pa v Ankaranu, če se ne motim...uživa.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 12.6.2007 10:06:20 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.6.2007 10:46:50   
nelči
PONOVNO POZDRAVLJENE PUNCE!

Verjetno se me več ne spomnite, ampak včasih sem bila dokaj redna »udeleženka« na vaših – naših debatah. Dolgo sem zbirala pogum, da se ponovno javim – no, berem vas pa skoraj redno tako, da sem na tekočem z dogajanjem z vašimi malčki – no so že kar veliki in navihani malčki.
Da vam malo osvežim spomin. Moj mali vragec je Jan, rojen 17.08.05 – na isti dan kot David od Petri (mimogrede čestitke ob rojstvu korenjaka Benjamina) in Jure od Miševi. Hkrati user posted image  vsem novim nosečkam in svaka čast za takšno odločitev. Midva še ne načrtujeva drugega otročka, pravzaprav nobeden od naju ŠE nima posebne želje po 2 otroku, nama že Jan vzame veliko časa in energije …… mogoče, ko bo malo večji in bo bolj samostojen.
Drugače je Jan že veliki pubec, težek cca 14 kg koliko pa je veliki pa pojma nimam .. kakšnih 90cm. Govori že precej in kar dolge stavke je bil dokaj hiter pri govoru. In kar hitro se moram pohvalit, da Jan pozna že večino črk, tudi nekaj številk. Ljudje kar ne morejo verjeti, ko ga vidijo črkovat kakšno besedo. Ima velik interes do črk in mi ga seveda k temu spodbujamo. Sedaj mu je počasi že jasno, da se beseda bere od leve proti desni in tako tudi črkuje. Seveda besede ne zna prebrat (da me ne boste narobe razumele), črkuje. Kar se tiče zobkov, manjkajo mu je vse štiri petice in ravno te dni si ponovno roke tišči v usta, tako da so verjetno petice na pohodu. Glede hrane je pravi jedec, najraje ima meso in ko je kakšen makaronflajš ali  kaj podobnega kar z rokami išče meso – res je pravi mesojed!! Ni preveč izbirčen pri hrani rad ima tudi juhe, zelenjavne ne preveč in na splošno zelenjave nima preveč rad …. ma, bo že prišel čas za to. No, pred 3 meseci smo dali skozi tudi ustno slinavko, je bilo precej hudo, ampak je na srečo kar hitro minila.
Ko se ravno pogovarjate o odvajanju pleničk, imam tudi jaz v planu naslednji teden malo potipat, pa bomo videli kako bo šlo …. me je kar malo strah. Čestitke Zoji za uspešno odvajanje RES, dobro vam gre, le tako naprej!!!! Torej, ponoči pa bi še naj imeli pleničko, kaj? Nekje sem zasledila, da ko enkrat vzameš plenico, bi jo naj tudi ponoči, ker drugače bi naj otrok bil zmeden in več ne ve, kdaj lahko lula v plenico in kdaj ne?! Kaj pa vem ….. mislim, da je najboljše ponoči s plenico in ko se čez dan zadeva uredi se pač poskusi še ponoči … pač postopoma.

Zdaj pa moram it, me že delo kliče. V glavnem, sem zatežila na full, kaj??No, upam, da se mi bo sedaj uspelo javiti bolj pogosto, če ne drugače pa v času službe  (si prej najdem čas, kot doma) Doma zvečer kar padem na kavč, ko Jan zaspi – sem že brala, da imate tudi ve podobne težave … ja leta so tu, ni kajuser posted image

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.6.2007 11:23:52   
Nončika
Tia74: prava velikanka, nato pa kup težav z težo.nismo napredovali po zdravnikovih načrtih. jaz pa seveda panika. no saj napredujemo, a izredno počasi. saj smo pa vsi v femili bolj lahki.

moja mladost? 26 let. poročena nisem, živiva skupaj pri mojih starših.Noemi je moj prvi otrok. se vidi, glede začetnega paničarjenja. delam preko javnih del, čakam pa službo, ki so mi jo obljubili. upanje umira zadnje.

zakaj pa bi tako rada zapustila UE? maš obljubljeno boljšo službo ali samo razgovor?

drugega otroka trenutno ne načrtujem. prvič moram dobiti končno kako normalno službo, ne javna dela. pa potem naprej.

Violinski:Kakšne težave ste imeli? Noemi nima ne bratca ne sestrice. govori pa kot navita, ni tiho niti minute. govorit je pa začela nekje pri 14-15 mescih, zdaj pa že vse govori v povedih. pridna je in glasna!

kako ste pa vse z hrano? vaši malčki radi jedo? moja ni izbirčna, a vseeno je kot kakšen mali piščanček, še manj. so dnevi ko se mi fuzla ker noče ničesar dati v usta.

Po očkovih besedah se je Noemi spet veselo polulala po stopnicah v hlačke. spet je cvilila in prosila za druge hlačke. kako dolgo bo še to trajalo. občuti, da mora lulat saj mi reče: Mami lulam! in že je lužica tam. vem da bo, samo kdaj?

lp, klarika

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.6.2007 11:54:29   
Tiamo
neeeelči nismo toook stare, da nam je treba osvežit spomin, hehe...sej vem da si zaradi novik to napisala. Res pa je da se malo javljaš in nas potem presenetiš in šokiraš z Janovim znanjem. Faca tale Jan, res bi ga rada poslušala k črkuje. Berem, da ste preboleli slinovko, o vem kako je hudo, no vsaj mislim si, ker je o tem veliko violinski napisala.

Vidim, da so vsi jedci in skoraj vse jedo..no Neja je začela štrajkat, ok pa Zoja že od začetka...Demi pa od enega leta naprej štrajka, z vmesnimi pribliski...jedla bi samo krompirčka in meso...še skut več noče user posted image ..sadja ne povoha, kaj šele zelenjave, makaronov videti ne sme....ampak ji na teži čist nič ne manjka, hehe

aja za novinke, lahko kliknete sem in si ogledate mojo Demi.

Klarika, meni se zdi, da vse kompliciramo pri otroku, oziroma ne kompliciramo, samo preveč vemo in znamo. Pol nam pa naša domišljija dela 100 na uro. Moja Demi je trpela od prihoda iz porodnišnice take krče, da se je meni skor zmešal in po mesecu dni sem začela skupi padat in na koncu skor padla še v hudo poporodno depresijo. Če ne bi bilo vzpodbudnih besed od telih čvek tukaj, bi sigurno pristala v bolnici. Tako, od prihoda iz porodnišnice, mi moja demi ni spala ne ponoči, ne podnevi, samo krči, krči in krči. Ampak sem preživela....Aljoša od violinski je imel Kawasaki bolezen, tako ,da smo kar burne mesece po porodih preživele, vsaka stvar se nam je vsedla v srce in kar je najlepše, da smo skoz skupaj držale.

Jaz si želim še enega otroka, moj je pa striktno proti user posted image  

Klarika, jaz imam obljubljeno delovno mesto učitelja za računalništvo. To delovno mesto bi rada zapustila, ker sem se ga naveličala, sem deklica za vse, prenašam stvari, popravljam računalnike,učim uporabnike in kup bedastih stvari za katere ne potrebujem diplome iz faksa. Potem je tukaj slaba plača in Virantov nov delovni čas, sreda do 18, pa delavne sobote, itd....

Glede odvajanja od pleničke PUNCE POČASI, se nikamor ne mudi...lej mene, pol bodo pa samo SMS šibali (verjetno bo samo nankin GSM obremenjen) da imam v Čateših težave z odvajanjem in kaj naj naredim, heehehe 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.6.2007 13:06:35   
nelči
Tia, me veseli, da nisem šla v pozabo ..... no, imaš prav, res nismo toliko stare. user posted image

Ta Demin filmček je super! Kako punca poje user posted image  Jan pozna le besedila nekaterih pesmic, melodija pa mu sploh ne gre. Ko pa si prvič objavila Demino pikapolonico in ko jo je Jan poslušal, se ni in ni naveličal. Bila mu je tako všče, da sem si jo dala na priljubljene in ko se spomni, mu jo moram zavrtet. Mala ja prava faca!  

Vam kar malo zavidam Čateške, mi smo bili pred 3 ali 4 tedni v MOravcih čez vikend in je bilo super. Jan je zelo užival, plaval z rokavčki, skakal v bazen, se vozil po toboganu v bazen, se tunkal ,....... uživancija. Vi ste itak že večkrat bili v Čateških in Demi sigurno tudi uživa v vodi, kaj?
Pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.6.2007 13:11:21   
violinski
Joj, živjo nelči! Le kam si poniknila? Evo, zdej se bojo še ta izgubljene začele javljat, pol pa res ne bo treba več v službo, samo še na RR klepetat, da bomo spet prišle v štih. user posted image Ma meni je to super. Evo, je glih Tia napisala, kako se iz težav vlečemo s pomočjo nas RRjevk. Tia je bila boga ta prvi mesec, mi smo bili bogi ta drugi mesec, ko je Aljoša dobil Kawasakijev sindrom, pol pa še celo leto jemal aspirin in od vsega tega polival. Ampak vsaka težavica je bila lažja, ko smo jo zapisale tukaj gor in o njej dodobra predebatirale.

Klarika, prej nisem nič napisala za Zoyo, ki je ponovno noseča, ker smo čakali te dobre novice, da nam pové, da je videla srček od novega člana. Zdaj pa meni tečejo user posted image od veselja zanjo. Samo da je vse v redu. Pa še držimo pesti za naprej.

Tia za zlom sprašuješ - ah, zgleda da sem eno češko usekala. Sem izpolnila komplet podatke na sajtu od zavarovalnice, pol sem pa čakala kak feedback od njih, vmes bi pa morala poslati še izvide, pa sem sproti pozabljala. Bom poskusila prihodnji teden rešit, kar se bo dalo, po moje bo še najbolje da pokličem našo agentko od fondpolice, upam, da mi bo znala kaj pametnega svetovat. Zato nisem še nič dobila. Sporočim, ko/če bom. Pa hvala, da si me spomnila. user posted image

Si kar mislim, ja, da bo prihodnji teden lepo vreme, pa kaj čem. Očitno tokrat nimamo sreče. Mogoče bo za prihodnji dopust bolje. Saj veste, kako je, nova služba in vse, pa si nisem hotela kaj posebej zmišljevati, kdaj bi šla na dopust in sem si izbrala junij, nazadnje se je pa izkazalo, da je ravno junij najbolj problematičen, ker vsi poskušajo izrabiti še lanski dopust v juniju. Mah, bom vedela za drugič. Jaz sem pa mislila, da delam ljudem uslugo, ker ne bom vzela dopusta v juliju in avgustu, tako da bi si lahko ostali izmišljali, kar bi želeli.... Očitno se ne splača gledat na druge ampak enostavno udarit svojo pa kar je je. Kot rečeno, bom vedela za drugič.

Eko, spet sem se na dolgo skašljala. Grem pogledat, kaj je prinesel poštar.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.6.2007 13:22:22   
Tiamo
nelči, lansko leto sva preživele kar nekaj časa v Čateških, Demi je uživala v vodi..upam ,da bo letos tudi...ma saj zdaj je že velika in bo šla sama na une male tobogane, no vsaj upam. Nelči še vprašanje, kako se odnesejo rokavčki? Demi sem kupila une od 3 leta naprej, ker itak nevem če obstajajo za 2 leti..sem jih v DM dobila za manj k 1 eur, pa sem kar dvoje vzela (to sem napisla za Jessy k sva se enkrat pogovarjale o nakupu rokavčkov).

Violinski jaz moram zdaj vse moje pisanje na RR ven dati, ker me 2 tedna ne bo in moram zdaj vse nadoknaditi za naprej user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.6.2007 13:41:41   
nelči
Tia, tudi jaz sem iskala rokavčke za 2 leti pa jih nisem dobila. Tudi jaz sem kupila tiste od 3 leta naprej, po kg pa mislim da je od 18kg pa do ...? V glavnem ti rokavčki so super, Jan jih je zelo rad nosil in jih je želel tudi na kopnemuser posted image  Glej le toliko, da so na trikotnik torej, da je ob pazduhu ne bo ribalo. Drugače pa ni blema .... boš videla!

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.6.2007 13:45:48   
Tiamo
nelči, točno, ribanje pod pazduho !!!!! na kak trikotnik..evo take sem kupila

user posted image ti niso uredu?

Demi jih že zdaj po stanovanju skoz nosi, samo da jih najde...pol moram pa skoz pihat, pa spuščat, pa pihat

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 12.6.2007 13:47:39 >

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.6.2007 13:51:11   
Kety
Ojla!

Mi smo še vedno v Ankaranu in vztrajamo kljub slabšemu vremenu. Nedelja je bila suuuuper, ampak važno, da ne dežuje. Timon je skoz zunaj in uživa, se je tudi že namakal v morju.

Pozdravljena Klarika in Noemi! Lepo, da se novinke javite. Ste imeli pa res veliko punco pri porodu, ne sekiraj se glede zdejšnje teže, tudi naš Timon ni nič kaj buckast. Velik je cca. 88cm in težak 11,5kg. Pravi potegnjenec po mamici. Porod je bil kar pester, saj se je mali rodil z ritko naprej, no, pa smo tudi to preživeli. Tako me drugega poroda ni nič strah. Jaz sem iz Vrhnike, stara sem 29 let, moj iz okolice Domžal, sva poročena, živiva v svoji hiši. Kot si prebrala, v začetku julija pričakujemo novega člana in že komaj čakamo in očitno se tega veseli tudi user posted image , ker mi že od 26t naprej nagaja in poskuša, da bi se prej prerinil na svet. No, zaenkrat je vse ok, zdržati moramo še slaba 2 tedna, potem pa kar bo pa bo. Trebušček je pa mogoče le za malenkost večji od prve nosečnosti.

Zoya, ful sem vesela za vas, da je vse ok, držim pesti še naprej, da bo šlo vse kot je treba. A ti je že kaj slabo?

Pozdravljena Nelči po doooolgem času. Lepo, da nas ti nisi pozabila!! Jan je pa res korenjak in koraka skupaj z Demi in Nejo glede razvoja.

Timon je pa tukaj tudi kar veliko brez pleničke, ampak se mi polula kjer je. Takoj pove, da lula, ampak takrat je že prepozno. Ga pa grozno moti, da mu dam nazaj pleničko in tudi ko je v njej pove, da je lulal ali kakal. Včeraj je bil v sp.hlačkah in ko se je polulal, sem mu jih vseeno kar nekaj časa pustila gor, da bi videla, če ga bo kaj motilo, PA GA NI!! Pol se je še ene 2x polulav roku 10 minut, ker ga je verjetno malo zazeblo, ker je bil moker....ta pa je pojava. Je pa začel ful govort in tudi že povezuje besede, tako, da smo se na tem področju tudi mi malo premaknili naprej.

Nanka, čestitke tebi in Zoji za uspešno odvajanje od pleničk!!!! Super vama gre!!

Vijolinski, kolk časa boste pa v Kopru? Dej mal zrihti lepše vreme, ti maš na tem koncu več vez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Nič, grem izkoristit Timonovo spanje in se mu grem pridružit. Čeprav je zdele prov luštno zunaj!! Uf, kolk sem se razpisala....mi je kar nerodno!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.6.2007 13:54:31   
Tiamo
pa še eno vprašanje, kje naj kupim za Demi spodnje hlačke?

Kety sem vedela, da uživate, kljub slabemu vremenu. Kako je s trebuščkom, ti kaj manj otrdeva?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 12.6.2007 13:55:27 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.6.2007 13:59:46   
nelči
Violinski, fajn da se me spomnišuser posted image  Kam sem poniknila .... kaj pa vem, takrat mi je časa primanjkovalo, še sploh, ko sem po porodniški nastopila službo. Zvečer sem itak padla v posteljo ... skratka, ko pa sem nekaj tednov izostala iz vaših pogovorov se nikak nisem mogla ponovno vključit ... in to je to. No, sedaj pa sem spet tukaj.

A vi ste pa v KP, a je za tam slabo vreme napovedano? Saj, dokler ni dež je vse OK, če pa dežuje pa s takimi malimi ni preveč lahko, še sploh ko sta dva. Pa saj z Lano verjetno ni tak problem.  Se znata med sabo igrat ali je Lana že "prevelika" za Aljošo?

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.6.2007 14:10:47   
nelči
Tia, ne vidim dobro kako so rokavčki narejeni. Mi imamo od Walt Disneya - no, pa saj nima veze. Trikotnike sem mislila, da so sestavljeni iz treh delov, dva se napihneta (vsak posebej) tretji, ki pa je pod pazduho pa se ne napihne.

Gatike sem kupla v šparu, pakirane po 3 in su full poceni (ne spomnim se točno koliko), en paket pa sem kupila v Tušu, pa so tudi vredu.

LP

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.6.2007 14:19:22   
Tiamo
veš nelči, bom mogla doma pogledat kak ose napihnejo ti rokavčki, če se ne motim imajo dva "pihavnika"..evo napihnila sem jih čez vikend sigurno 50 krat, pa se ne spomnim.

Jaz imam doma hlačke iz Leclerka, pa se mi zdi, da je un del k pride čez luliko, ful širok in jo veže med nogami...skoz si jih tam dol vleče, pa auva dela itd. Ji pa niso premajhne hlačke, kvečjemo prevelke, ker ji plešejo na riti...

kok bo danes Jessy vesela k smo tok napisale, si bo mogla čas vzet in vse prebrat user posted image  

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.6.2007 14:38:27   
ery
Tia, user posted image . Veš kaj, pisat nimam časa... Breme in berem, tolk ste se razpisale. Sem pa tudi jaz pomislila na Jessy, ker vedno pravi, da ste se razpiosale ali pa da ste poniknile.

No Jessy, veselo na delo. user posted image
jaz jutri nadaljujem..papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.6.2007 14:39:11   
Nončika
Tia74 Jaz sem ji hlačke kupila v Kik-u. Med nogicami so ji prav, jih ne vlači ali kaj drugega. Baje majo zdaj v Hoferju prav tako. Pa še dobre so, pa še cenovno ugodne so. Vsaj po drugih stvareh, ki jih kupujem jaz v Hoferu. 100% bi jih vzela, le da jih ma 18 kom.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.6.2007 14:41:33   
Tiamo
evo našla na spletu a te misliš Klarika?
user posted image

Spodnjice za dojenčke,
5 kosov

100% egipčanski bombaž s fino rebrasto strukturo
oz. 80% egipčanski bombaž in 20% poliester v kakovosti
frotirja; prijetno mehke, enobarvne ali s prečnimi črtami,
nekateri modeli z otroškimi potiski in okrasnimi šivi,
vel. 62 - 92

moti me 20%poliestra????

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 12.6.2007 14:45:00 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.6.2007 14:45:06   
Nončika
Tia74, jaz sem ji velikokrat vzela stvari v Hoferju. od majčk, trenirk, nogavičk, bodijev,...spletna stran? hofer.si? probaj pa boš vidla. kak sem prijazna a ne?

klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?