|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
13.6.2007 16:14:44   
violinski
Ej, klarika, kakšna luštna bjondica!!! Pa ima res velike učke - čisti cukr!!!

IZVIRNO SPOROČILO: petri85

No, mi smo sedaj končno na brezžični povezavi, da vas lahko tudi čez dan spremljam ob varstvu oz. kuhanju 

Petri, ko govorimo o kovačevih kobilah....... user posted image user posted image

No, ribice so pojedene, moj mož se je izkazal za odličnega kuharja - ne samo da je sam očistil ribe, tudi spekel jih je in za otroke očistil, jaz sem pa pripravila tzatziki in krompir. Ma vam rečem, še takega dopusta, prosim user posted image (hehe, samo da se dobro jé, pa sem zdrava; saj se mi tudi vidi....)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.6.2007 8:14:39   
Tiamo
Jutro, kako? jaz sem še vedno malo žalostna zaradi Čateških, ampak bomo preživeli. Danes grem na službeni piknik in seveda gre Demi z menoj, da bom imela vsaj kaj delati, hehe. Eno vprašaje, a so se vašim otrokom že kaj pojavila materina znamenja. Demi je dobila prvo pikico na prsih. grem popit kavo...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.6.2007 8:43:27   
Nončika
Alo!

Tia74: moja punčka ma znamenje od samega rojstva. ima pa nad desno okico in je kar pošteno velika. vsi mislijo, da ima rano. sprašujejo: Noemi kje si pa ti padla? Ne teta, to ima materino znamenje.

lp, klari

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
14.6.2007 8:59:07   
Tiamo
Klarika samo Neomi ima verjetno znamenje od poroda? To ji bo izginilo? Jaz sem mislila ta materina znamenja oz. črne pikice, ki jih imamo vsi! Pri Demi sem šele zdaj opazila, da ima eno, prej je bila čist brez. Jaz jih imam zelo zelo veliko materinih znamenj, vsako leto več...tako, da pričakujem, da jih bo tudi Demi imela.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
14.6.2007 13:09:44   
petri85
Klarika, kako je luštna tvoja Noemi!!!

Naš nima nobenih znamenj.

Tia, upam, da dobiš prej Čatež!!!!

Zdaj pa nič ne klepetate,  ko sem jaz skoz konektanauser posted image

Pa-pa!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
14.6.2007 13:18:51   
Tiamo
petri jaz skoz gledam, pa samo jaz in klarika piševe.... Tudi jaz upam ,da gredo uni iz Čateža čim prej domov... Zdajle čakam, da se zbudi in potem greve na moj službeni piknik. Upam, da bo uredu in da ne bo tema pogovorov samo služba!!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
14.6.2007 13:52:22   
Nončika
Tia74:Res sva očitno samo midve več prisotni.

sicer pa bom jaz tudi odsotna čez vikend.user posted image pa ne zaradi tega ker grem na boljše, ne ne. na slabše.user posted image celi vikend bom delala in to ne v pisarni, ampak na terenu. imamo teden turizma in višek vsega je konec tedna.vrstijo se raznorazne prireditve. dela bo na pretek.

Moja hčerkica luškana? ja, ja je. saj je za mamo njeno dete vedno najlepše, a ne? samo k frizeru bi jo tudi morala spravit. kak pameten nasvet? ne pusti si laseke rezat. kriza! frizerka je celo privolila in je prišla k nam domov. in? se je drla, na vse pretega brcala, škarje potiskala vstran. skrila se je. komaj smo ji uspeli z skupnimi močmi zrezat spredaj. zdaj pa spet zrasli, tile laseki.

kako pa kaj napredujete vsi pri odvajanju?včeraj je pri nas ratalo, da se ni polulala celi dan. samo 2x pa ji je uspelo, da se je pokakala v hlačke. to je bilo veselje. user posted image

pa lep dan še naprej.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
14.6.2007 13:58:28   
Teya
ciao, punce....

mi smo imeli celo štalo user posted image
čakala sem norice in res se je mali zbudil ves pikast....ampak to niso bile norice....fasal je full hudo alergijsko reakcijo in sva zato bila 5 dni v bolnici...po celem telesu je bil pikast, flekast, pol roza, pol vijola....noge, rito in prste je imel čist zatečene....v glavnem full grdo... sumijo, da je bila reakcija na antibiotik, ki smo mu ga dajali zaradi vnetega ušeska...kaj več pa niso ugotovili....
hvala bogu se nejc ni tako slabo počutil kot je izgledal, tako, da je bil cel direndaj po bolnici....katastrofa je imet KAO zdravega otroka v tistih prostorih....in da ne omenjam kako prijetno je bilo spanje in življenje v bolnici s 36 tednom starim trebuhom user posted image  ne priporočam!
no, hvala bogu, je zdaj vse ok, dajamu mu še sirup proti alergiji, pazimo pri prehrani in upamo, da se kaj takega ne ponovi!

drugače sem pa jaz včeraj imela 1. ctg, dogaja se ne čist nič, sem tudi še čist zaprta in vrat je še nezrel....je pa pregled bolel kot 100 user posted image ...sem že kar "malo" pozabila kako to gre user posted image  
Kety, jaz sem za1x oprala 1 stroj cunjic in jih tudi že zlikala, kupila sem plenice in to je to....vse drugo me še čaka....tudi imena še nimamo user posted image  mene spravlja že prav v obup....prejšnji teden sva nekako prišla blizu z imenom Mark in danes sem izvedela, da prav v našem kraju že obstaja Mark z našim priimkom in je povrh vsega še bratec od punčke, ki bo hodila z nejcem v vrtec....tko, da....tudi to odpade....mojmu je všeč Rok,ampak se je parkrat spačil, ko je izgovoril "r", kao v stilu "r-ja", ki ga rečejo tisti, ki ne zanjo pravilno reči "r" in mi s tem čist zagnusil to ime user posted image , všeč mu je še Tine, meni pa je najlepše Tomi, za katerega noče niti slišat user posted image  tako, da ,če se danes rodi to dete, bo ostalo brez imenauser posted image  

eno vprašanjce za tiste, ki imate sušilni stroj: a je potrebno tudi če uporabljaš sušilca, za dojenčka vse zlikat???? jaz sem full anti za likanje in ker sem po novem ponosna lastnica sušilca, že iščem poti, da bi se ognila določenim opravilom user posted image

evo, to je to....dobrodošle nove- stare avgustovke in lep pozdarvček vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
14.6.2007 15:04:01   
Jessy
Jaz sem danes pošteno utrujena, pa se je dan komaj začel. Zvečer gremo še na valeto od moževega nečaka, sva se pa odločila, da vzameva s seboj tudi Nejo. Me zanima, če bo pridna.

Teya, alergijske reakcije znajo biti res grde za pogledat. Vem iz lastnih izkušenj, ko sem imela reakcijo na aspirin. Bolelo ni nič, zatečena pa tolk, da tudi videt nisem mogla. Sem pa vesela, da se je pocajtal in upam, da bo naprej tudi vredu! Ti se mi pa vredu smiliš, ker si mogla tolk časa biti v bolnici.

Glede cunj za dojenčka...jaz vem, da naslednjič ne bom ničesar več likala. Menim, da se v sušilcu cunje zadosti pregrejejo, da kake golazni notri ne bodo uspevale. Edino plenice bi likala tolk časa, dokler se popek ne zaceli.

Tudi jaz sem šla pokukat Noemi. Prav luštna punca! Prav na hitrco me malčk spominja na Zojo (zaradi ličk), čeprav Zoje že strašno dooooolgo nisem videla v novejši "izvedbi"!

Tia, moja Neja ima znamenje že od rojstva. Enega mičkanega ima na ličku (če ne gledaš od blizu niti ne vidiš), vse od rojstva na prej, pa enega malenkost večjega na ritki. Drugih pa nima.

Oglasila sem se, zdaj pa grem še eno mičkeno na kavč, dokler Neja še spi.

aja...odvajanje smo pa začasno prekinili, ker se nimam časa zdaj še s tem ukvarjat in prelagat breme odvajanja na taščo. Bom potem, ko začnem z dopustom.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
14.6.2007 19:24:18   
nanka
Dan
Jaz pa ne vidim slike od Noemi, ne vem zakaj ne.

Teya, če imaš sušilca nikar ne likaj, vsaj jaz nisem. Likala sem samo tisto, kar je bilo res zmečkano in nič drugega. Pleničke so prav mehke  posušene v sušilcu.
Tale alergija vam jo je pa dobro zakuhala, še dobro da je zdaj bolje.

Naše odvajanje je več kot uspešno, čez dan je čisto suha, na pleničko niti pomisli ne več, kaka v starnišče in tudi to prosi. Plenico ji damo gor samo še zvečer ko gre spat, pa še to se je danes ponoči ob 2 zbudila in prosila lulat. Še sama ne dojemam da je tako pridna, ker ko sem se odločila da je čas, niti ni hodila na kahlo, niti ni prosila, zdaj hodi pa že sama na kahlico. Ravnokar je kar sama opravila potrebo v kahlico. V hlačke se je pokakala samo enkrat. Edino zdaj lulama povsod kjer sva, na teavi, pred hiš, za trgovino.....

Tia, tole s Čateškimi je pa prav smola, ampak saj bo sreda hitro tukaj, jaz jo tudi komaj čakam, da se vrne sodelavka, z morja, ki jo nadomeščam. Ima takuser posted image del, da si ga sploh ne želim delati.

Jessy, lepo se imejte na valeti, jaz sem tudi starejša dva peljala v šolo, kjer imajo valeto, sta se šla malo družit z vrstniki, tako da sva z Zojo kar sami. Sem razumela tvoj namig o Zojini slikici, ampak nimam ne volje ne časa, da bi dala kakšno gor, pa še internet mi dela tako počasi, da sem kar živčna preden se starn odpre. Smo montirali Siol TV, pa nekaj ne dela OK. Televizija dela super, internet pa neverjetno počasi, pa sem povečala prenos podatkov na 2M.

Ji grem kopel pripravit, da bo čimprej zaspala.

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.6.2007 19:26:39 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.6.2007 19:28:54   
petri85
Temu se pa res lahko reče smolauser posted image ....No, samo da je sedaj Nejc bolje! Teya, vseeno bolje, da se je zgodilo sedaj, kot pa potem, ker ti skoraj zagotovo ne bi mogla biti pri njem, saj te bo malček potreboval!

Klarika, torej delaš v turizmu...kaj pa, če ni skrivnost?

Tia, upam, da sta uživali na pikniku!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.6.2007 8:33:52   
Nončika
Petra85: jaz sem trenutno na javnih delih. sem pa praktično deklica za vse. delam v informacijski pisarni-turizem, v računovodstvu, v trgovini s spominki in še kje. sicer pa čakam, da me pokličejo na drugo delovno mesto. obljubljajo lahko, če bodo pa izpolnili bomo vidli. saj upanje umira zadnje a ne?

zdaj bi že res končno čas bil, da si najdem neko normalno službo. kaj ko pa drugo ne poslušam:Previsoka izobrazba, premalo izkušenj.user posted image  Kje si pa naj naberem izkušnje, če me pa nočejo zaposliti brez izkušenj.

kaj pa vaši malčki in striženje las? kako vam uspeva? mene čaka striženje in me je groza. nazadnje je bil vik in krik. komaj smo ji zrezali spredaj, da ji ne bi več segali v oko. joj, joj.

zakaj pa mate nekatere albume z geslom. pa tako rada bi vidla vaše malčke.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
15.6.2007 8:37:17   
Tiamo
Dobro jutro, evo, danes bo Demi prvi dan brez plenice, vsaj doma! Nanka, kako sta vidve z Zojo začele? Zoji res četitam pridna punce, ni kaj! Teya, mora biti res grozno tale alergija, ampak samo da je mimo. Si pa predstavljam, kako je bilo tebi, prav smiliš se mi. Glede imena pa takole: najbolj se mi dopade Tomi, ampak mi tudi ta ne gre skupaj z Nejcem. Kaj pa npr:Nejc - GašperNejc - VitoNejc - TinejNejc - MaticNejc - DejanNejc - Natan odebeljena imena meni jajbolj potegnejo user posted image  Tudi jaz se strinjam z jessy in Nanko, če imaš sušilca nič ne likaj, mogoče kakšno tetra plenico, če je preveč zmečkana. Včeraj na pikniku je bilo luštno, sva z Demi skoz laufale in se igrale..drugi so čvekali, igrali odbojko, balinali itd. Demi jih je opazovala, bila zelo družabna. Potem so se pa od nekje koze znašle in to je bilo veselje za Demi. violinski kdaj pridete, sem zagrabila tvojo ponudbo spodnjih hlačk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
15.6.2007 8:42:44   
Tiamo
klarika, glede striženja ti lahko samo predlagam, tako varianto, ki jo je Jessy ubrala. Najdi salon, kjer imajo tak stolček v obliki avta, konja itd. Kot se spomnim je bila Neja zelo pridna v takem stolčku. Z Demi nisem imela do zdaj še nikoli težav s striženjem. Imava pa velik problem s striženjem nohtov na nogah!!! To je šele kriza!!!!!! albume z gesli imamo zato, ker se kak let nazaj na RR pojavil en obseden gospod, ki je rad gledal slike naših nagih otrok in druge slike. Gesla so tudi zato, ker so osebne slike nas. No moje geslo, saj sploh nevem,. če imem še kak album, ker mi pred časom niso delovali. Pošljem ti tudi link našega srečanja pred letom dni. 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 15.6.2007 8:47:29 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.6.2007 8:51:36   
Nončika
Ok!
Obsedenec? naj se spravi nekam.deco pa naj pusti na miru. to me razjezi z 100/h.

Nanka:zakaj pa mata težave z težo? koliko sta merile pri 1 letu?

lp, klarika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
15.6.2007 9:06:17   
Tiamo
nanka, še eno vprašanje glede odvajanja...kako sta bile prve dvi oblečene? Meni se zdi zelo neprimerno sp. hlačke in čez hlačke, ker si še ne znajo potegnit dol hlače in če jih potem imajo vse dol pri nogah ne morejo sedet na kahlji....no, da te zaposlim, dej napiš postopek za prve dni, kaj in kakouser posted image   no, klarika tudi mene razjezijo taki obsedenci, ampak kot je Jessy napisal enkrat, dokler ostane pri slikah je še dobro...ampak jaz mislim, da je SLo tok majhna in da če je res kak obsedenec, te lahko oz. ti lahko otroka hitro najde..ampak pustimo to!!!

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 15.6.2007 9:16:09 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.6.2007 9:20:37   
Nončika
Tia74: Hvala.

Vidla sem vaše malčke. no na pikniku so bili malo manjši, zdaj so pa večji korenjaki. luškani.user posted image

Nanka: tvoja Zoja (upan, da se nisem zmotila) je kot moja mala. faca.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.6.2007 9:42:14   
petri85
Jutro!

Tia, no želim vama uspešno odvajanje! Mi še nismo začeli aktivno...tako, vsako popoldne  ali dopoldne.

Mi se doma strižemo z mašinco, ni nobenega problema...enkrat sem ga pa peljala k frizerki, je pa čist ven paduuser posted image ..sva prišla na pol ostrižena domov.

Klarika, potem pa držim pesti, da kmalu dobiš službo primerno izobrazbi (no, saj sem jaz tudi zaposlena daleč stran od moje izobrazbeuser posted image )

Jaz imam slike na linku v podpisu...ravno nekaj novih!

Aja, Klarika...moj nick je petri (nisem Petra!user posted image )

Midva z Benjaminom šibava sedajle na NFT v Ljubljano...Tia, a sta vidve tudi hodili na Metelkovo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
15.6.2007 10:11:36   
nanka
Dan,
na hitro vse napišem preden stopi šefica v pisrarno:

prvi dan sem prišla iz službe in sem ji odstarnila plenico ( brez predhodnih znakov o kakšnem lulanju). Imela je oblečene samo sp. hlačke. Vsake toliko sem jo vprašala, če gre lulat, ker ni hotela na kahlo sva šli na stranišče. Prve tri dni je bila veliko polulana, ampak se nisem sekirala. Peti dan je bilo zunaj mrzlo, zato sva bili notri in je okrog skakala brez hlačk. Pa je priletela mimo kahle se vsedla in lulala. Takoj sva šli spraznit kahlico, sama je potegnila vodo in tako je začela lulat. Prvi teden sem jo spraševala, zdaj pa že prosi. Malo ji še nagaja beseda lulati, kakati, ker reče da jo kakat gre pa lulat. Ko sva zunaj ima oblečene samo sp. hlačke ali pa samo kratke hlačke. Sama si jih ne sleče, slačim jo jaz. To vem da še nekaj časa ne bo delala. Danes ponoči se je zbudila ob 1 in prosila lulat, plenica je bila suha, zjutraj se je pa zbudila in ker je nisem takoj dvignila se je malo polulala v pleničko, ostalo pa v stranišče. Tako je naslednnji korak ( najbrž že drugi teden) spanje brez pleničk. Nekajkrat bo mokra, ampak to sem vzela v zakup.

Klarika, zakaj ima težave s težo ne vemo, res pa je da ne je veliko, je velikokrat po malem in to je to. Ob 1 letu je imela 7800. Je pa sktivna sto na uro. Skače, leta poskakuje in to vse naenkrat. Tudi bolana ni bila veliko, tu pa tam kakšen prehlad. Striženje smo izvedli enkrat na hitro in ga je prenesla brez joka, sem pa naročila frizerki da striže hitro. Naša je nora na kremice zato sem ji pri frizerki dala eno kremico v roke, ona se je mazala in pozabila na striženje. Pa obvezno sva bili prez tiste halje, ker to pa ne pusti, bi čisto znorela.

Moje geslo mislim da je ford55 vendar že dolgo nisem zamenjala slikic.

Ok moram letet, kontrola prihaja

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.6.2007 10:51:34   
violinski
Dobro jutro!

Pri nas je pa končno že precej vroče (jaz funkcioniram dobro šele od 23°C naprej), tako da se menimo, da bi šli malo dol na bazen - smo lahko tudi zunaj. Sicer mislim, da je tudi morje dovolj toplo, ampak nisem čisto prepričana, da bi otrokoma pasalo, pa mož je rekel, da ne bi šel dopoldne ampak popoldne, jaz imam pa en tak filing (poleg napovedi), da bo popoldne dež.

Kakorkoli, vse ste pridne pri odvajanju, pa dobro, da vztrajate, kljub težavam. user posted image

Tia, Aljoša ima eno pikico na nogi, mislim pa, da je edina. Dobil jo je pred kakimi štirimi meseci in se ful zabava z njo, ko jo gleda med previjanjem. Lana jih pa ima že kar nekaj, eno na obrazu tik nad ustnico.

Teya, groza, kaj ste še morali doživeti! Ti pa verjamem, da je nemogoče dvoletnega otroka imeti v bolnišnici, ravno o tem sem razmišljala, ko sva bila z Aljošo na infekcijski - kako Lane sigurno ne bi takrat mogla obdržati 'na postelji' (takrat je bila stara toliko kot so naši avgustovčki sedaj). Lana je imela alergijsko reakcijo na vročino pred kakim mesecem, ampak tako hudo kot pri Nejcu ni bilo. Bila je tudi precej vijolična in rdeča in zatečena na določenih mestih, je pa k sreči kmalu splahnelo. Posledica tega je, da po novem nosimo s sabo Flonidan sirup kamorkoli gremo. Kaj češ, jaz sem en tak 'control freak', pa raje predvidim čimveč možnosti. Pa še za imena, fantič sigurno ne bo ostal brez user posted image , če prej ne, se bosta s tvojim možem zmenila v porodni sobi, boš videla!

Klarika, dobro, da si me spomnila, sem že včeraj hotela Aljošo postriči, pa smo tako pozno prišli z obiska, da sta oba samo padla v postelji. Tako da bom poskusila danes. Ostrigla sem ga že dvakrat, ta prvič je bilo super, sem ga posedla očetu v naročje, tako da ga je gledal, potem pa mu dala ščetko za zobe v roke in odprla vodo. Super je prenesel, je namakal ščetko v vodo in jo dajal v usta. Malo je gledal, kako padajo laski okrog, ampak nič hujšega. Takrat je imel približno eno leto. Ko sem ga naslednjič, je ves čas opazoval samo svoje laske in kako dol padajo in motili so ga, ko so mu padali po obrazu in po rokah, ampak je šlo. Sem mislila, da bom morala biti precej hitra, vendar je zdržal. Kako bo danes še poročam.

Tia, bom poiskala spodnje hlačke, pol se pa zmeniva.

Grem zdej gledat, kaj otroka čarata, sta v kopalnici in to ni nujno dobro. Je pa res, da je itak vroče, tako da tudi če bosta mokra.....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.6.2007 11:11:57   
Tiamo
hojal,  sva bile v trgovini in na kavici...zdaj je Demi nagec. Prej je bila v sp. hlačkah in se dvakrat polulala. Demi lula takole, se skrije za vrata in reče lulam in ojojjoj, potem hoče pa na kahlo. Nanka hvala za potek, se bom držala, se pravi danes bo lulanje povsod, še dobro da nimamo tepihov. Violinski, upam ,da boš našla spodnje hlače v takkooo velikem stanovanju user posted image   Petri midve sva hodile v ZD Moste na NFT. Grem gledat slike

Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.6.2007 11:13:40   
Tiamo
Petri fulll hude slike, kok mi je pa Benjamin cotkan, a prodaš?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
15.6.2007 15:54:43   
Tiamo
Demino odvajanje od plenic spremlja lulanje povsod in zdraven reče JOJ JOJ, hehe.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
15.6.2007 16:08:57   
Jessy
O punce! Sem čist uničena! Noč je bila čist prekratka in sem se zbudila kot zombi. Saj sem si sama kriva, ko pa hodim ob polnoči spat, sam bi bilo res fajn, ko bi lahko mal poležala. Sicer je pa jutri sobota in močno upam, da mi kaj uspe! user posted image

Danes sem se po dobrih treh letih ponovno spravila na rolerje, saj sem imela uro rolanja in to kar 2 razreda. Sem se bala, kako bo z menoj, ampak sem bila presenečena, saj ničesar nisem pozabila in občutek je bil v momentu tist ta pravi. V glavnem, vse je šlo kot po maslu z menoj in tudi z otroki! user posted image  Navdušenje je bilo obojestransko, čeprav nam je bilo svinjsko vroče. user posted image

Tudi jaz moram pohvaliti Benjamina! Lepotec in pol! Se mi pa zdi, da je kar fajn podoben starejšemu bratcu, kajne? user posted image user posted image user posted image

Tia, vidim da si se lotila odvajanja z vso vnemo in ne visokimi pričakovanji (sama sem imela očitno previsoka user posted image ), tako da bosta zagotovo fajn napredovali. No, jaz se tega lotim ponovno malce pozneje, ko boste vi že vsi suhi. Zoja je pa sploh genialna! Res, krasno! Vse čestitke obema! user posted image

Violinski, ti pa nehej tukaj delati skomine z idejami o bazenu in morju! user posted image  A si kaj pomislila na nas reveže, ki smo na celini? user posted image  Vse, kar je pri nas podobno vodi je DEEEEEEEŽ! user posted image user posted image user posted image

Tia, a veš, da ti prav zavidam! Pa ne uganeš za kaj!?!? Ko sem brala tvoje zadnje poste si večkrat napisala stvari, ki sem jih pisala pred davnim časom in ti se tega še tako spominjaš. Sama imam s spominom izredne težave odkar sem imela nesrečo s kolesom (pri 12-ih letih). Res, osupnila si me s temi izjavami. Ok...saj določenih stvari se jaz tudi spomnim, vendar da bi pa prav poimensko vedela, kdo je kaj rekel, tega pa skoraj ne vem. user posted image

Klarika, jaz sem Nejo res peljala k frizerki v salon, kjer se je usedla na avto in ga vneto vozila. Pregrinjala ni dobila okrog vratu, saj je frizerka sama rekla, da tega otrokom ne daje, saj se ustrašijo. Naslednjič je prišla frizerka k nam na dom in Neja je lepo sedela v trip trapu in čakala, da bo konec. Je pa res potrpežljiv otrok.

Včeraj smo šli na valeto, ki se je začela ob 19h. Je bila full pridna in je lepo sedela v naročju, nekajkrat je šla k atiju v naročje, pa ene 2x k noni. Pol ure pred koncem jo je ati peljal malce ven, da sta si ogledala ribe in ko sta prišla nazaj, je zdržala še do konca. Konec je bilo ob 20.50.

Grem zdaj pogledat, kaj se dogaja v dnevni, saj je čist preveč tiho!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.6.2007 9:07:49   
Tiamo
Dobro jutro, o, Jessy, no moj spomin tudi od poroda naprej peša, ampak se že stabilizira. Moj kdaj pravi, da imam res neverjeten spomin, ker se spomnnim vsake besede ali točnega dogodka iz preteklosti. No, ampak po porodu sem bila pa čist sklerozna, sem pozabila, kaj sem delala prejšni dan. Tudi zdaj se mi to še kdaj zgodi, npr. v službi..kar je pa dobro.  Včeraj sva se z Demi postrigle, jaz samo špice, Demi je pa spet vse kravžle zgubila. Me je frizerka narobe razumela o Demini frizuri. Hodela sem, da ima zadaj na gobica, spredaj in pri strani pa malo skrajšano, ona pa je pri strani kar veliko skrajšala. Bila je zelo zelo pridna, edino spredaj ni pustila se postričt. no evo slikice user posted image  user posted image  pa še eno ribo, ona plava k riba user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?