violinski
|
Dobro jutro! Pri nas je pa končno že precej vroče (jaz funkcioniram dobro šele od 23°C naprej), tako da se menimo, da bi šli malo dol na bazen - smo lahko tudi zunaj. Sicer mislim, da je tudi morje dovolj toplo, ampak nisem čisto prepričana, da bi otrokoma pasalo, pa mož je rekel, da ne bi šel dopoldne ampak popoldne, jaz imam pa en tak filing (poleg napovedi), da bo popoldne dež. Kakorkoli, vse ste pridne pri odvajanju, pa dobro, da vztrajate, kljub težavam. Tia, Aljoša ima eno pikico na nogi, mislim pa, da je edina. Dobil jo je pred kakimi štirimi meseci in se ful zabava z njo, ko jo gleda med previjanjem. Lana jih pa ima že kar nekaj, eno na obrazu tik nad ustnico. Teya, groza, kaj ste še morali doživeti! Ti pa verjamem, da je nemogoče dvoletnega otroka imeti v bolnišnici, ravno o tem sem razmišljala, ko sva bila z Aljošo na infekcijski - kako Lane sigurno ne bi takrat mogla obdržati 'na postelji' (takrat je bila stara toliko kot so naši avgustovčki sedaj). Lana je imela alergijsko reakcijo na vročino pred kakim mesecem, ampak tako hudo kot pri Nejcu ni bilo. Bila je tudi precej vijolična in rdeča in zatečena na določenih mestih, je pa k sreči kmalu splahnelo. Posledica tega je, da po novem nosimo s sabo Flonidan sirup kamorkoli gremo. Kaj češ, jaz sem en tak 'control freak', pa raje predvidim čimveč možnosti. Pa še za imena, fantič sigurno ne bo ostal brez , če prej ne, se bosta s tvojim možem zmenila v porodni sobi, boš videla! Klarika, dobro, da si me spomnila, sem že včeraj hotela Aljošo postriči, pa smo tako pozno prišli z obiska, da sta oba samo padla v postelji. Tako da bom poskusila danes. Ostrigla sem ga že dvakrat, ta prvič je bilo super, sem ga posedla očetu v naročje, tako da ga je gledal, potem pa mu dala ščetko za zobe v roke in odprla vodo. Super je prenesel, je namakal ščetko v vodo in jo dajal v usta. Malo je gledal, kako padajo laski okrog, ampak nič hujšega. Takrat je imel približno eno leto. Ko sem ga naslednjič, je ves čas opazoval samo svoje laske in kako dol padajo in motili so ga, ko so mu padali po obrazu in po rokah, ampak je šlo. Sem mislila, da bom morala biti precej hitra, vendar je zdržal. Kako bo danes še poročam. Tia, bom poiskala spodnje hlačke, pol se pa zmeniva. Grem zdej gledat, kaj otroka čarata, sta v kopalnici in to ni nujno dobro. Je pa res, da je itak vroče, tako da tudi če bosta mokra.....
|