|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
12.8.2006 11:18:24   
nanka
Da, si malo osvežimo spomin

Monja – Dominik 28.7.
Jessy - Neja 29.7.
Tia - Demi 31.7.
Violinski ključ- Aljoša 1.8.

Ery   -    Nika  2.8.
Jankobananko-  Jan 2.8.
Sjug  -   Ažbe 2.8.
Žani   -  Aljana 5.8. 
Nanka - Zoja 6.8.
Zoya24 - Žiga 11.8.

Hafi   -    Anja 12.8.
Tajica - Žak 13.8.

Pišekmišek – Tai  13.8.
Majapro- Vid 14.8.  
Miševi - Jure 17.8.

Nelči   - Jan  17.8.
Petri85- David 17.8.   
Kety - Timon 19.8.
Tina104 - Aljaž 20.8.
Tea01 - Jure 21.8.
Hugolina- Jan 26.8.

Teya    -  Nejc  28.8.
Natasaxy- Gašper 31.8.
Seven-      Ema  31.8.
Tamala83-  Ema  31.8.

< Sporočilo je popravil nanka -- 12.8.2006 11:19:33 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.8.2006 11:32:30   
nanka
Sem bila pridna in sem popravila Ticker. Vidim, da ste bile vse pridne in ste ga že vse popravile, skrajni čas, da sem ga tudi jaz.

< Sporočilo je popravil nanka -- 12.8.2006 11:35:39 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.8.2006 11:44:50   
Jessy
Anja, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.8.2006 11:46:45   
Jessy
Nanka, tako si pridna, da nam posreduješ ta seznam! To si zelo dobro naredila, saj smo že malce izgubili sled za prejšnjim seznamom! user posted image

Mi smo pa danes spali vse do 10h! user posted image  Sem se prav ustrašila, da je z Nejo kaj narobe, pa je lepo dremuckala! O, kolk sm se fino naspala! Je pa res, da je ob 3h dobila flašo mleka. Morda je tudi zato dolgo spala.
Me pa full jezi ta smotan dež! Zdaj ga imam pa res že poln kufr!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.8.2006 12:04:04   
Kety
Anja, vse najboljše! Pa Žigu z malo zamude, želiva vse najboljše, da bo hitro konec prehladov in viroz in da se boste imeli z mamico in atijem vedno tako radi!!

Evo mene, malo bolje, Timon pa še vedno smrka in je siten. Mu je pomoje fuuul dolgčas in bi ful šel ven. Samo zato smo včeraj rinili v BTC, da smo malo zamenjali okolje. Je bilo bolje, smo pa imeli zato ponoči cel user posted image ! Timon se je zbudil ob 3:30 in se 1 uro drl in nič mu ni bilo prav. Sem ga previla, ker sem mislila, da ga moti mokra plenica (med sitkanjem je požlokal skoraj 6dcl vode), sem ga nosila,.... nič. Po eni uri mi je bilo dovolj in sem ga vzela k sebi. Se je zaril vame in takoj zaspal in spal do 8ih zjutraj, ko sem ga jaz zbudila, ker sem se MORALA obrnit, saj se nisem mogla niti premaknit celo noč, ko je bil tako pri meni. Se mi zdi, da ga je zeblo! Ne vem,...mah, user posted image  ko je pa tako mraz, sej sploh ne vem kaj bi mu morala oblečt. Kot bi bili oktobra, ane!? Upam, da bo še kaj od poletja, ker te hladne temperature mi grejo pa ornk na živce.

Sem pozabila povedat katero št. čevljev nosi Timon. Sedaj smo pri št. 21, vendar mu pravih še nisem kupovala. Ima ene iz Mass-a, pa ene iz H&M-ja in copate iz H&M-ja (kot nogavice z usnjenim podplatom). Kolegica ni navdušena nad cicibankami, ker je baje njena punčka dobila zaradi njih glivice, ker so se ji v njih ful nogice potile. Kakšne izkušnje pa imate ve z njimi? Zdej za jeseni bo treba kupit ta prave čevlje, ker bo že hodil.

No, mi bomo praznovali naslednji vikend. Jessy, komaj čakam, da sprobam tvoj recept za kremo. itak bom morala narest dva, ker bo kar veliko folka in bo en čokoladni in ene vanilijev nadev!

No, sem ziher kej pozabila, zdej grem hitr še kej narest dokler spi!

Aja, še to sem hotla vprašat. A je možno, da je Timon zdej ponoči lačen, ker pač 3 dni ni nič jedel, zdej pa rabi not prinest. Zdej mi čez dan kar lepo je in tudi količinsko se mi zdi, da poje dovolj....ne vem!?!?!user posted image  Ker tole je pa že too much, res!!! 

< Sporočilo je popravil Kety -- 12.8.2006 12:05:30 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.8.2006 12:12:28   
tina104
Anja, tudi od mene vse čestitke ob 1. rojstnem dnevu!

Joj, ta dež, Aljaž je kar tečen, ko morava biti notri, zato pač hodiva okoli po obiskih in po trgovinah. Včeraj sem mu šla kupit prve čeveljčke, so mu izmerli nogo 20, potem pa sem kupila št. 21. Najprej mi ni pustil, da bi mu jih gor dala, ko pa jih je enkrat imel gor, pa se ni več pritoževal.

Mi bomo praznovali 15. Torto bo naredila moja mama, imeli bomo piknik, smo pa rezervirali en prostor, kjer imamo lahko pod streho, ker doma jih notri res nimam kam dat. Bo pa okoli 25 odraslih in kakih 5 otrok. Vseh ne bo, ki smo jih mislili povabit, ker so nekateri na morju.

Glede mleka – jaz sem zadnjič gledala eno mleko, pa je bilo sveže mleko, pa je gor pisalo, da je homogenizirano, vsaj mislim, bom še danes ali v kratkem 1x pogledala. Tako da tudi to sveže mleko ni ravno v redu, ne? No, Aljaž ga zaenkrat tako ne pije, občasno mu naredim kako kašico z mlekom. Midva z mojim ga pa pijeva in to kar veliko, moj vsaj pol litra dnevno, jaz pa tudi minimalno 2 dcl, ponavadi več.

Katero obdobje z Aljažem mi je bilo oz. je najbolj všeč. Najmanj všeč mi je bilo prve 3 mesece, ko sem bila še najbolj negotova in je Aljaž tudi precej jokal. No, saj tudi tisto obdobje je bilo lepo, ampak zdaj mi je veliko lepše, ko vsak dan kaj novega pokaže, pogrunta in se mu smejimo. Meni je zdaj res fajn, pa čeprav je ful trmast in se obeša po meni za vsako malenkost.
Carta pa se tudi ful rad, ne sicer dolgo naenkrat, ampak večkrat na dan kar pride in se stisne k meni ali pa ko ga držim na rokah da obraz na moj vrat...user posted image

To sem še zadnjič pozabila napisat – tudi Aljaž pokaže, kdaj bi šel spat. Kar gre do svoje postelje, spleza gor in se nasloni na odejico ter začne jamrat. No, to včasih pomeni tudi, da bi se samo dojili, ampak v večini je zaspan ob takem obnašanju.

Kety, možno, da je res lačen.
Mi smo kupili čevlje v La scarpi, sem dala 4.000 sit. Kako se bodo obnesli, bomo videli, so pa ful lepi, frajerski.

Uh, sem spet napisala cele litanije.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.8.2006 13:43:07   
zoya24
Punce hvala za čestitke,

sem včeraj zvečer že cel roman spisala, pa nam nekaj računalnik nagaja, je vmes crknil, pol se mi pa ni dalo še enkrat.....

Praznovali še nismo, bomo drugi teden, sem odpovedala, ker je tako slabo vreme. Zaenkrat smo še zdravi, upam, da bo tako čimdalj časa.
ANJA VSE NAJBOLJŠE!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače nič novega, edino v vrtecu je bila baje malo kriza ta teden, pa mi je vzgojiteljica očitno to pozabila omenit kaj prej. Sej naredit tak ne bi imeli nič, lahko bi pa povedala, da se veliko prejoka. Je bila ta teden namreč spet ena nova in valjda je Žiga ni navajen. Mah komaj čakam, da je teh dopustov konec, pa da prideta njegova stalna vgojiteljica in pomočnica, ker tole, da se menjajo na en teden, je pa tud kriza.

Glede mleka, pije Alpsko, pa pomoje tudi ne bomo prešaltali na katero drugo.

Čevljčke in copatke v vrtecu nosimo Cicibanove, doma, notri smo pa bosi oziroma v nogavičkah.

Nič to je zaenkrat vse, lepo se imejte, kljub dežju.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 182
12.8.2006 14:57:59   
Kety
Jessy, kako narediš Neji tenstane bučke s polento??

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 183
12.8.2006 15:16:14   
Jessy
V posodo dam malo masla, ko se stopi, dodam na koščke ali kolobarje narezano bučko, malo posolim in dodam 1 strok česna.  To dušim nekaj časa v odkriti posodi, da izpari večina vode, nato pa še v pokriti, da se bučke zmehčajo.
Polento sem pa skuhala na vodi, katero sem malce posolila, nato pa sem polento skoraj čeisto ohladila. V bistvu so bile bučke priloga k polenti, včasih naredim tudi pire krompir ali pa kar riž. K vsem trem zelo paše.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 184
12.8.2006 15:33:02   
jankobananko
ojla,

Žiga vse najnajnajboljše za prvi rojstni dan! Pa da boš od zdaj naprej čimbolj zdrav!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kety, tudi Jan je imel danes ponoči cel cirkus! Se je premetaval, vstajal, obračal, sem ga vzela k nama v posteljo - ista pesem! Je dobro zaspal (in z njim tudi jaz) šele okrog 4h zjutraj. Spal je pa tudi presenetljivo dolgo - celo do 9h! Oblečt ga pa tudi jaz ne znam več prav - preden zaspi, mu je vroče, ker še malo divja, potem se pa odkriva, me pa skrbi da ga zebe in ga hodim pokrivat...Ja, klinc pa tak poletje!

Mleko pije Alpsko, tudi verjetno ne bomo menjali.

Najljubše obdobje - na prvem mestu gotovo dan, ko se je rodil, ko sem ga prvič videla, vzela k sebi...se ne da opisat. Lepi trenutki so bili tudi, ko sva se še dojila, tudi ponoči sem ga z veseljem vzela k sebi, pa je potem pri meni zaspal...Zdaj, ko se nagajivo zasmeji, ko se kaj poheca, ali pa ko se stisne k meni, recimo ko pridem iz službe...to je to, moja najljubša obdobja.

Tistim, ki praznujete, pa lepo zabavo in naj je vreme ne pokvari!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 185
12.8.2006 16:12:23   
Jessy
Jaz pa zadnjih nekaj dni, ko je bolj hladno, Nejo oblečem v dolgo pižamco, pa še pokrijem jo s poletno prešito odejo - ni čutet, da bi ji bilo vroče. Tudi v stanovanju ima dolg bodi in dolge hlače, pa nogavičke in copate. Se mi ne zdi prav nič toplo, ker tudi sama hodim v dolgih hlačah in rokavih, spat pa tudi v dolgi pižami.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 186
12.8.2006 16:29:23   
nanka
Javljam se zelo na hitro, samo toliko da povem, da mi je danes umrl dedek. Se oglasim čez par dni.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
12.8.2006 18:57:13   
Jessy
O, kako hudo! user posted image  Nanka, iskreno sožalje vsem žalujočim!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
12.8.2006 20:09:26   
Kety
Joj, Nanka,...iskreno sožalje tudi od naju! user posted image  Drži se!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.8.2006 20:14:20   
Kety
Jessy, hvala za recept! Jaz sem danes malo drugače naredila, no, pa je tudi jedel, ampak bolj za silo. Mu ni preveč teknilo. Mislim, da je bila kriva čebula.

Sem pozabila omenit najlepše obdobje; sploh ne vem katerega bi izbrala, tako kot je rekla Jankobananko, je bilo nepopisno lepo, ko sem ga prvič stisnila k sebi in prvi podoj, pa sploh obdobje dojenja mi je bilo ful lep, pa prvi nasmeški, pa ko je tako lepo zaspal v naročju, zdej pa ko kaj ušpiči ali pa kaj novega pogrunat,...sej je res v vsakem obdobju nekaj lepega in neprimerljivega! V glavnem ful je lepo in tisti, ki nočejo imeti otrok sploh ne vejo kaj zamujajo. Saj so tudi tegobe in težave ampak lepo prevlada!

No, zdej grem pa počivat, sem cel dan delala, poleg tega sem pa še čist neprespana od noči, pa se mi zdi, da bo danes isto. Zdej že par dni ful tečnari, ko bi moral it spat in fuuul joka in vrešči. Sploh ne vem zakaj, pa je zaspan, ker si očke manca. Ne vem, kaj je kar naenkrat narobe!?!?!?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kety -- 12.8.2006 20:15:21 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.8.2006 21:17:09   
MajaPRO
Večer!

Najprej iskrene čestitke Žigi za 1. svečko user posted image user posted image user posted image in sožalje Nanki ter njeni družini ob izgubi dedka user posted image !

Tudi mi amo danes zmrzovali, saj je v MB bilo le 12 st....brrrrr. Skoraj ves dan smo bili notri, ob 19h pa smo šibnili za 1 urco v Europark, kjer si je ati kupil nove kavbojke, Vidu pa sva za 4.500 SIT kupila teniske Nike. Cicibanovi čeveljčki (št. 19), ki jih je do zdaj nosil, so mu premajhni, tudi vse ABS nogavičke mu že s pete lezejo, vendar v našem ljubem MB ni za dobit ABS nogavičk za 1-letnega otroka user posted image ...res žalostno. Zato je ati danes skočil do Pikapolonice in mu kupil ortopedske copate. So res fajn, saj prav nič ne drsijo, pa še lepo hodi v njih. Najbolj stabilen in najmanj neroden je itak bos, samo kaj, ko je že prehladno user posted image .

Moje prsi so že OK, le 3. dan po prenehanju dojenja je bilo bolj napeto. Vid zjutraj in zvečer ne pogreša dojenja (je z dudo čisto zadovoljen), mi pa včasih čez dan vleče majico in gleda, kje imam joške (tega ni prej nikdar počel).

Najlepše obdobje.... prva 2 meseca sta mi bila največja kriza... Vid je veliko jokal, ni imel nobenega dnevnega ritma, samo sem se lovila okrog njega. Potem je postajalo vse lažje, mali vedno bolj priden. Zdaj mi je fajn, čeprav ne morem več ničesar naredit, ko je buden, ampak se je fajn z njim ukvarjat, pa še ati se zdaj z njim ukvarja toliko kot nikdar doslej.
Tudi  Vid se je začel v zadnjem času cartat (prej se ni nikdar) - stegne roke proti meni in ko ga dvignem, nasloni glavo na mojo ramo user posted image .

Spanje je še vedno user posted image ...zbujanje 2x na noč user posted image .

Vid sploh ne pije mleka... za mlečni obrok (zjutraj in zvečer) poje mlečno-žitno kašico (ki že vsebuje adaptirano mleko in se meša z vodo). Moram v posvetovalnici vprašat, kako naprej z mlečnimi obroki.

Komaj čakam sredo, ko greva v posvetovalnico, saj me zanima, kako je velik in težek... malo me je strah cepljenja... a je zelo grozno? Proti čemu je sploh to cepljenje?

Lahko noč, fajn se pokrijte in dobro spite!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 191
12.8.2006 21:21:18   
miševi

Anja, vse najboljše!!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.8.2006 21:23:07   
violinski
Nanka, sprejmi tudi moje iskreno sožalje ob izgubi ljubega dedka.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.8.2006 21:26:19   
miševi

Nanka, tebi in tvoji družini izrekam iskreno sožalje. Drži seuser posted image !!!

MajaPRO, v MB imate sigurno DM in tam se dobijo abs štumfki.

Jessy, sem zasledila, da nisi mogla zbrisat enega albuma. A ti je že uspelo, ker jaz tudi enega ne morem zbrisat?

Violinski, ti ki imaš izkušnje z vrtcem - ali si za Lano potrebovala veliko več oblačil. Kaj ji oblačiš - malo lepše trenirke ali kavbojke, udobne hlače?

Sovražim tale dež in mrazuser posted image . Mi imamo malo bolj hladno in sem Juretu dala pod štumfke tanke žabice. V ponedeljek gremo pa v Avstrijo v KIK in C&A, ker ima samo 1 hlače in 1 trenirko, ki mu je prav, ostalo je vse premajhno.

LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.8.2006 21:33:11   
violinski
Dober večer.

Sem hotela nekaj kar napisat, tako, malo o vremenu, malo o otrocih, pa sem postala grozno žalostna, ko sem prebrala nankino novico. Kako se zdijo nekatere stvari malenkostne, ko pride do takih dogodkov. Meni je še vedno hudo za mojimi starimi starši po očetovi strani, ki sem ju zgubila že pred šestimi in sedmimi leti, pa ju še zdaj kdaj pogrešam. In kljub očitnim generacijskim razlikam, še posebej v puberteti, sem ju vedno imela rada in sem jima lahko za marsikaj hvaležna. Tako kot miševi, se še spomnim tvoje pripovedi o tvoji ljubi stari mami, veš.... Tudi jaz sem veliko svojega življenja preživela z njima, saj smo živeli v isti hiši.

In vendar, življenje teče dalje, na eni strani veliko žalosti, na drugi je pa veselo, saj je včeraj praznoval Žiga, danes pa Anja, prvo svečko, tako pomembno v življenju! Želim vama vse najboljše, veselja, ljubezni, sončka, pa včasih tudi malo dežka, saj rožice zaradi njega lepše uspevajo!

Bom jutri malo več napisala.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.8.2006 21:49:00   
Jessy
Tudi mi počasi nabavljamo novo garderobo. Počasi ji postajajo hlače nekam kratke! Grem v ponedeljek in torek malce v akcijo za kakšnimi hlačami, ki bodo za po stanovanju, morda kupim kar trenirke, če bodo imeli take, da je jopica brez zadrge (drugače raje kupim posebej majčke in hlače). Imam 2 trenirki z zadrgo, ki se mi ne zdita praktični za vsakdanjo rabo po stanovanju, saj se jopica tako čudno guba z zadrgo. No, bom vidla, kaj bodo imeli. Upam, da kaj najdem.
Bom pa mogla tudi jaz kupiti kakšne ABS-ke, ker so prejšnje že premajhne.

Miševi, albuma še vedno ne morem izbrisat. To je tisti album, ki sem ga naredila še takrat, ko ni bilo omejeno št. slik v albumih. Morda je tu kakšna napaka. Ma, še malce bom počakala, če bo kak nasvet padel, drugače se bom pa mogla na kakega moškega moderatorja obrniti.

Kar se tiče oblačil za v vrtec....ko sem jaz delala v vrtcu, so imeli otroci zelo preprosta oblačila, običajno kar trenirke. Nihče ni imel kavbojk - mislim, da so jih nasploh odsvetovali - pa tudi kakih lepih oblačil ne. Dobro se obnesejo razne hlače na elastiko v pasu in preproste tanke jopice, ker otroci veliko letajo in jim je vroče. No, tako je bilo takrat.
Aja...pa fajn je, da ima otrok s sabo vsaj za 2x za preoblečt!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.8.2006 21:57:33   
miševi

Jessy, v torek pa ne boš kupovala, ker je praznikuser posted image .
Če boš dobila kakšen nasvet za izbris albuma, se priporočam.
Ko sem jaz delala v vrtcu, sem delala v jaslih in smo otroke preoblekli v nekakšne pajacke z naramnicami. Zato zdaj, ko gre Nika, nimam pojma. Se mi pa nekam dozdeva, da naj bi bilo bolj na kamot. Hvala!!!

Violinski, ti pa vedno tako lepo napišešuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 197
12.8.2006 22:43:42   
Jessy
He..he...sej je res praznik v torek! user posted image  Se vidi, da še ne hodim v službo!
No, bom pa v ponedeljek šla v akcijo!
Ja, drugače pa naj bodo cunje čimbolj na komot! Res!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.8.2006 0:06:38   
sjug
Nanka, iskreno sožalje ob izgubi dedija. Se še spomnim, kako je bilo meni. Sem ga imela res rada. Poslovila sva se pa dejansko nekaj let kasneje, nekega lepega dne, ko sem bila na porodniški s prvorojenko. Odpeljala sem se na grob na "Libergo", tako se manda reče pokopališču, in se z njim lepo pogovorila. Od takrat, se občasno vrnem k spomnimom in to vedno z nasmeškom. A, pa še to, zelo si se potrudila s seznamom za RD-je otrok. Super res.

Ali sprašujete po najhujših ali najlepših tenutkih, ali oboje?
Najlepše je zagotovo občutje ob rojstvu otroka. Ko ga prvič začutiš in ko te prešine, da je na svet unovo živo bitje. So pa bili pri meni prvič močnejši občutki, kot drugič. Čeprav je bilo tudi drugič čudovito. Samo tako hitro je minilo, da sem komaj dojela.
Najhujše? Ne bi vedela. Težko mi je bilo, ko je bil mali 3 mesece nonstop bolan in sva pristala na infekcijski kliniki. A moram priznati, da sem imela že hujše težave sama s sabo v določenem obdobju življenja. Mislim, da sedaj razumem in dojemam dogodke nekoliko drugače.

Mraz je mraz. Mi že kurimo, pa se ne hecam. Itak je mali ves smrkav in kašlja. Je začel takoj, samo da smo se vrnili z morja. A nobena ne opazi po cepljenjih kakih večjih nagnenj k obolevnosti? Tako 10 - 14 dni po cepljenju. Moj sončko takoj začne pobolevat. Se je zgodilo po prvem, tretjem in četrtem cepljenju. Samo drugega je prestal BP. Čaram z vsem možnim, da se ne bi ponovila pomladanska situacija. Upam, da uspešno. Vsaj vročine nima in mislim, da se mu stanje izboljšuje. Živahen je, je pa kot volkec. Danes se kar ni mogel nasititi.

Joj, koliko je že ura. Grem spat, lahko noč.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.8.2006 8:01:12   
Tiamo
Jutro, danes sem zgodnja, ker je Demi spala samo do 7. Je revca imela spet poln nosek. Nanka moje sožalje. A kdaj mi je bilo najlepše odbobje? Prvimeseci sigurno ne, od 3 meseca naprej , ko je prespala noči so bili najlepši in še zdaj se nadaljujejo. Moja Demi je že začela uveljavljati svojo voljo, jo že dobi po rokah. Zanalaš ugaša TV in računalnik in to z zaletom. Jo dobi po rokoh se mi smeji in me tepe nazaj, a se to ne dogaja tam okoli 2 let? Uglanem je že parkat jokala, k sem jo po rokah da ne sme mamice tepst. Zdaj grem naštimat zajtrk. Aja, katera ima pralno sušilni stroj? Meni sušilec tok zmečka perilo, da je groza, vam tudi. Včeraj sem pri sosedi posušila v njenem sušilcu, mi pa še likat ni potrebno, je pa samostojni sušilec.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!