Jessy
|
En lep dober večer! Pri nas pada dež kot pri norcih! Grmi, treska, lije....cela reč! Upam, da bo res kaj ud jutrijšnjega sončka. Če bo sonček, bomo verjetno popoldne šli malo v ZOO. Smo pa imeli zvečer kar pestro. Sva dala Nejo spat ob 20.30, ker je kazala vse znake hude utrujenosti...NAPAKA! Tako je jokala, da je bila vsa potna. Ko sva jo prinesla v dnevno je jokala še naprej in prav nobena stvar je ni mogla potolažiti. Šele čez nekej časa se je navdušila nad eno sponko za v skrinjo, tako da je vsaj k sebi prišla. Pol se je pa itak samo smejala. Spat pa je šla ob 22.15. Drugače sta jo pa danes popoldne za 2 uri vzela nona in nono in jo peljala z vozičkom na sprehod. Čez 2 uri sta me klicala, naj jih pridem pobrat, ker se noče več voziti v vozičku. Baje je prehodila skoraj pol mesta, ampak se kljub temu ni pustila dat v voziček. Itak! Saj se nama tudi ne pusti, ampak midva se ne dava in jo pripneva, pa speljeva, pol pa takoj odneha...njiju je pa za nos vlekla! Reveža! Saj sta rekla, da bosta že vedla za drugič, da nič iz vozička! Joj, da vam povem tole! Si lahko mislete, da je šel moj zdaj spat?!?!?! Zdaj, ko je ura šele 23.00!!! Po moje je nekej hudo narobe z njim, saj ne gre nikoli pred 2. uro spat! Ja, ja, violinski! Si se kar razvadila na morsko toplino, kajne? Hmmm...pri nas je Sibirija že kar nekaj dni!!! Le privadi se! Sicer sem pa slišala, da zdaj, ko ste se vrnili nazaj, da bo pa lepo vreme! Le zakaj niste že prej prišli in prinesli sončka s sabo! Miševi, slikce s praznovanja so enkratne! Se mi zdijo skoraj vsi otroci tako zelo podobni med sabo, kot bi bili bratje in sestre! Ja, muffini so pa špica, res! Kdo se je pa tako igračkal z njimi? Naj povem še to, da je danes tast spet naučil Nejo eno "neumnost" . Zadnjič tisto o štorklji, danes pa zna pokazati, kako se Liza (to je taščin pes) uleže na tla. Hmnja....in ona to stori en, dve, tri....hopla na tla! Pa saj je full hecna!!! Nič...grem zdaj še jaz pod tuš, potem pa morda pogledam kake stare Friendse, ker za spat mi sploh še ni.
|