|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
14.8.2006 15:11:40   
nanka
Punce, najlepša hvala za izrečeno sožalje in lepe besede. Pogreb imamo  v sredo.

Tai, Žak in Vid vse najboljše za prvi rojstni dan veliko zdravja in sreče, za mamice pa en velik šopekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.8.2006 21:05:02   
miševi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi Vid, vse najboljše!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.8.2006 21:12:25   
miševi

Čer!

Nakupovanje je 100% uspelo. Sedaj rabita le še čevlje in pa bundici in sta opedenana vse do naslednjega poletjauser posted image . Ko smo že pri tem, imam tudi jaz dobre izkušnje s Cicibanovimi copatki, tako kot violinski. Pa niti niso tako grozno dragi.

Kaj naj še napišem; aja, danes je bil Jure doma in ko smo prišli, mi je tako mahal in podaril tak nasmeh, da če se bo to dogajalo vedno, ko bom prišla iz službe, bo moj srček čisto stopljenuser posted image .

Danes ne bom več "nakladala". Violinski, tebi privoščim lep dopust, vsem nam pa res tistih 30 stopinj, ki jih napoveduješ...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.8.2006 21:23:10   
jankobananko
vse najboljše Vid!user posted image user posted image user posted image

Miševi, tudi mi počasi nabavljamo, ker so vse spomladanske stvari že prekratke...Tudi jaz bi se najraje nekam zapeljala in nakupila vse naenkrat, pa žal zdaj ob službi ni časa. Slikce so pa super, sploh muffini so mi všeč!

Naš lump ga že četrto noč serje, ne vem več kaj mu ne paše...a ga luna nosi...zbuja se celo noč na deset minut do ene ure, pa joka, pa jamra, pa se premetava, v svoji posteljici vstane, pa se vrže nazaj in kao spi, pri nama v postelji nič boljše...Drugače čez dan lepo spi, je povsem dobre volje, nič bolan...Pa to je čisto drugačno zbujanje, kot ponavadi, za požirek čaja ali dudo - to zdaj ne pomaga nič. user posted image user posted image user posted image

Aja, sušilca nimamo, ga pa nameravam imeti, ko bomo enkrat na svojem.

lep pozdrav za danes

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.8.2006 21:24:10   
MajaPRO
Večer!

Avgustovke, hvala za čestitke. Jutri praznujemo, obeta se lep dan...upam!
Ne utegnem vas prebrat, upam, da ste vse OK (in vaši user posted image seveda tudi). Zdaj grem pod tuš in hop k atiju, ki me že čaka ves svež v kopalnem plašču (in spodaj brez user posted image user posted image )... malo heca mora bit!

Dobro spite, kmalu se javim z novimi slikicami s praznovanja!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.8.2006 22:24:19   
petri85
Dragi Vid, vse najboljše!
Pa lepo praznujte jutri!!!

user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.8.2006 22:27:13   
violinski
Dragi Vid, vse najboljše tebi in tvoji zlati mamici, ki te je pred letom dni rodila in ti dala veliko poljubčkov, toplih objemov, varno zavetje in veliko veliko ljubezni! Še veliko takih let ti želim, polnih vsega veselja, ki si ga prinesel s seboj na svet!

Spet doma. Ne morem verjet, kako je hladno v stanovanju. Nihče ni bil v njem že sedem dni, pa še okna so bila vsa priprta, ne zaprta. Tle pa Sibirija. Dol je po obilici jutranjega dežja okrog poldne prišlo ven sonce in žgalo ko utrgano ves popoldne. Ampak mi smo vseeno odrinili.

Aljoša ni več v svoji stari rutini spanja in hranjenja (se tolažim, da bomo zanj ves avgust imeli piknik, potem pa k sreči pride september) in se to zelo pozna. Preden je zaspal (okrog 22h), se je ene tričetrt ure drl. Vmes je dobil deci toplega mleka, pa je zaleglo ravno za deset minut miru. Lana se ga je naveličala že po 5 minutah in zaspala. Upam pa, da to pomeni, da bosta zjutraj spala dlje user posted image

Za vreme si malo oglejte tole - velja tudi za tiste, ki ne obvladate nemško user posted image
http://www.wetteronline.de/cgi-bin/citybild?SID=14014e6c5ad99dec22197e79247fe345937e4&PROVIDER=anwendung&WMO=14014&LANG=de
In kliknite na "Trend" spodaj v tabelici

Tia, tudi Aljoša ima nekam zabasan nos, pač spet prakticiramo materino dušico in gel za nos za otroke, ne pa tudi fiziološke, ker po njej bruha. Želim, da se Demi kmalu pozdravi! Upam, da bo materina dušica kmalu pomagala, zagotovo pa ne pomaga to, da se strašno rad poliva z vodo. Po majici. Povleče požirek iz lončka in potem vodo z odprtimi usti stisne med jezikom in nebom, tako da steče vse po njemu. Odlično se je to spomnil. Vsak dan nekaj novega. No, zdaj je v par dneh sprakticiral tudi hojo z držanjem za en prst, tako hodi zelo lepo, ko pa se spusti, pa gre raje po štirih, kot po dveh.

Tamala, super, da je Ema bolje!!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.8.2006 23:12:12   
Jessy
En lep dober večer!
Pri nas pada dež kot pri norcih! Grmi, treska, lije....cela reč! Upam, da bo res kaj ud jutrijšnjega sončka. Če bo sonček, bomo verjetno popoldne šli malo v ZOO.

Smo pa imeli zvečer kar pestro. Sva dala Nejo spat ob 20.30, ker je kazala vse znake hude utrujenosti...NAPAKA! Tako je jokala, da je bila vsa potna. Ko sva jo prinesla v dnevno je jokala še naprej in prav nobena stvar je ni mogla potolažiti. Šele čez nekej časa se je navdušila nad eno sponko za v skrinjo, tako da je vsaj k sebi prišla. Pol se je pa itak samo smejala. Spat pa je šla ob 22.15.
Drugače sta jo pa danes popoldne za 2 uri vzela nona in nono in jo peljala z vozičkom na sprehod. Čez 2 uri sta me klicala, naj jih pridem pobrat, ker se noče več voziti v vozičku. Baje je prehodila skoraj pol mesta, ampak se kljub temu ni pustila dat v voziček. Itak! Saj se nama tudi ne pusti, ampak midva se ne dava in jo pripneva, pa speljeva, pol pa takoj odneha...njiju je pa za nos vlekla! Reveža! Saj sta rekla, da bosta že vedla za drugič, da nič iz vozička! user posted image

Joj, da vam povem tole! Si lahko mislete, da je šel moj user posted image  zdaj spat?!?!?! Zdaj, ko je ura šele 23.00!!! Po moje je nekej hudo narobe z njim, saj ne gre nikoli pred 2. uro spat! user posted image

Ja, ja, violinski! Si se kar razvadila na morsko toplino, kajne? Hmmm...pri nas je Sibirija že kar nekaj dni!!! Le privadi se! Sicer sem pa slišala, da zdaj, ko ste se vrnili nazaj, da bo pa lepo vreme! Le zakaj niste že prej prišli in prinesli sončka s sabo! user posted image

Miševi, slikce s praznovanja so enkratne! Se mi zdijo skoraj vsi otroci tako zelo podobni med sabo, kot bi bili bratje in sestre! Ja, muffini so pa špica, res! Kdo se je pa tako igračkal z njimi?

Naj povem še to, da je danes tast spet naučil Nejo eno "neumnost" user posted image . Zadnjič tisto o štorklji, danes pa zna pokazati, kako se Liza (to je taščin pes) uleže na tla. Hmnja....in ona to stori en, dve, tri....hopla na tla! Pa saj je full hecna!!! user posted image

Nič...grem zdaj še jaz pod tuš, potem pa morda pogledam kake stare Friendse, ker za spat mi sploh še ni.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.8.2006 23:24:25   
violinski
Ha, ha, Jessy, ti si kot jaz. Moj mož sicer običajno ob 23h spi ko top, jaz pa ponavadi pogledam vse komedije na A-kanalu in potem, če sem prav pri volji ravno tako še Friendse. No, včasih te stvari zamenjam za dobro knjigo.

Sem se vrnila na RR, da vam napišem, kaj je pisalo v pismu, ki ga je dobil Aljoša te dni, ko nas ni bilo doma: "...menim, da nadaljnje zdravljenje z Aspirinim ni več potrebno." To je zapisala njegova zdravnica z infekcijske - naredila je dodatni izvid, ker se je šele sedaj vrnila z dopusta in prej ni imela uradnih izvidov. A VESTE, KAJ TO POMENI? To je dokončna potrditev, da je moj otrok POPOLNOMA ZDRAV!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.8.2006 23:38:05   
Jessy
Bravo, Aljoša!!!! user posted image

To je pa res super novica! Tako sem vesela za vas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 235
15.8.2006 8:54:21   
tamala83
dobro jutro

Ne morem verjet, da sem enkrat prvauser posted image

Aljoši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ozdravitev!!!

Nevem ,če sem vam povedla, da sem prejšni teden poslala po različnih ustanovah prošnje za delo, in da imam v ponedeljek prvi razgovoruser posted image . So me včeraj klicali iz enega doma upokojencev. Mam pa srečo, da je tašča glih v ponedeljek, da mi lahko malo čuva.

Jankobananko, ko sem gledala slikice tvojega Jana, kako papca tistega ježeka, me je tak navdušilo, da vedno bolj študiram o tem, da bi moji Emi tudi dala naret eno tako malo tortico samo za njo. Upam, da ne zameriš, ker "jemljem" tvoje ideje, samo mi je to full všeč. Dovolišuser posted image

grem na zajterk in kafe

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.8.2006 10:55:55   
tina104
Violinski super novica!user posted image user posted image user posted image

Miševi, nisem zasledila ali pa sem pozabila - sama si pekla torte? Mafini so pa res specialni. Pa koliko otrok na kupu!

Mi bomo tudi danes praznovali Aljažev rojstni dan, vreme zgleda bo lepo, upam, da bo tudi vse ostalo uspelo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.8.2006 11:34:08   
Tiamo
Violinski super novica, kok sem srečna, res kar mravljinci mi gredo, bravo za Aljošo. Mi smo danes spali celo noč do 8:30, brez nočnega zbujanja.  Ne boste verjele, Demi ima zunaj zgornje šestice. Demi ima tudi obdobje valjanja po tleg, kotaljenja po stanovanju, že skače, tako da se odrine z obema nogama, trga na vsa vrata, pospravlja posode iz kuhinjskih omaric,.. Danes sem povabljena v ZOO, pa ne vem če bi šla, se mi zdi da lih Demi še ni tok dojemljiva, daj i bo ZOO ostal v spominu, pa še hodit bo hotela skoz. Grem kuhat

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.8.2006 11:53:19   
Jessy
Tia, saj pol se pa morda še kaj srečamo kje v ZOO, ker če bo lepo vreme, zna bit, da se odpravimo na izlet. Meni se pa zdi, da bi Neja z navdušenjem opazovala živali, ker je na splošno mahnjena nanje. Koliko ji bo ostalo in koliko ne, se pa niti ne obremenjujem.

A Demi ima pa kar šestice zunaj? Waw!!! Zdaj bo pa meseka lažje grizla! user posted image user posted image user posted image

Tina, vi pa čimlepše praznujte danes! Vreme bo verjetno kar držalo!

Tamala, zate bomo pa pesti držale, da dobiš službo!

Midve sva se pa danes že po sončku sprehajali 2 uri. Ker mi ni treba kuhat (gremo k tašči na kosilo), sva sonček res fajn izkoristili.
A veste kaj mene zanima...koliko časa po tem, ko shodijo, držijo rokice spredaj in rahlo v zraku?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.8.2006 12:30:15   
Kety
Vijolinski, FUL SEM VESELA za vaju oba z Aljošem! Bila si res super mama v tistem času (sej zdej si še vedno) in tvoj trud se je poplačal. Vidiš in sedaj je Aljoša zdrav!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ja, Demi je pa res čisto nekja posebnega. Sej si sploh ne predstavljam, kako je že razvita, ko je naš tak drobižek. Pa že kar šestke. A je to možno??

Timon je spet na starih tirih. Upam! Danes je prespal noč. Spat je šel ob 21ih in spal do 7ih. Ob 10:30 je šel spet spat in še vedno spi. Jaz pa čakam, da se zbudi, da gremo nekam na izlet, ko je tak sonček.
Včeraj se je Timon spet nekaj opogumil in se je začel spuščat. Je nekaj divjal okoli mene in sedežne in se je kar naenkrat spustil in naredil 2 koraka do mene in spet nazaj. Se mi zdi, da si je povrnil moči in se je končno najedel za nazaj. Zdej je res spet stari Timon.

Jessy, nimam pojma, kdaj nehajo uporablajt roke. Od Timona sestrična je stara 19 mesecev pa je shodila pri 10ih, pa si še vedno pomaga lovit ravnotežje z rokami, še posebej takrat ko teče.

Mene pa zanima, a potem ko shodijo, skoz hodijo ali tudi še kej puzajo. Jessy, a ko je Neja shodila ni šla več na kolena??

Tina, lepo praznujte Aljažev RD. Mi ga bomo v nedeljo!

No, zdej grem pa še sebe zrihtat, ker potem ne bo časa!

Lep dan vam želim!

< Sporočilo je popravil Kety -- 15.8.2006 12:32:32 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.8.2006 12:45:48   
miševi

Joj, violinski, si kar predstavljam, kako si bila vesela ob prebiranju tega pisma. Bravo, bravo, bravo za Aljoša. Naj mu zdravje od sedaj naprej služi tako, kot je treba. Joj, sem še jaz veselauser posted image user posted image user posted image .
Se opravičujem, ker sem te poslala kar na dopust. Sem narobe prebrala in mislila, da boste še na morju. Tako da, res dobrodošli v Sibiriji in upam, da kot je napisala Jessy, si res prinesla sončka s seboj.

Hvala za pohvale slikic. Mafne sem spekla in okrasila sama. Tina, torti sem pa kupila v Leclercu, le dodatno okrasila sem ju sama. Za v soboto, ko bomo praznovali z žlahto, imam pa v načrtu Jessyinega ježka in eno torto iz Leclerca. Upam, da mi ježek uspe.

Tamala, ti želim vso srečo na razgovoru. Kako je kaj s tvojo službo, violinski?

Demi, user posted image  za zobke. Si res prava mala faca.

Jankobananko, jaz sem se za nakup v taki meri odločila prav zato, ker me drug teden čaka služba in vem, da me pred peto pop ne bo doma in da taki podvigi zaenkrat odpadejo.

Kety, ko je Nika shodila, je kolena niso več zanimala. Je pa res, da se je bistveno manj plazila kot Jure...

Danes smo bili tudi mi povabljeni v Zoo, pa smo prepozno videli sporočilo. Tako imamo namen iti v nedeljo. Oz. to je moja ideja, mož se bo pa moral kar strinjatuser posted image . Moram na lep načit zaključit tole mojo porodniško in dopust, ker v ponedeljek kliče služba.

Tako, zdaj gremo pa k mojim na kosilo, me naša mami še vedno občasno razvaja.

LP

< Sporočilo je popravil miševi -- 15.8.2006 12:48:56 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.8.2006 14:00:25   
*pepelka*
To je dokončna potrditev, da je moj otrok POPOLNOMA ZDRAV!!!!!

Bravo, pa ste premagali bolezen.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 242
15.8.2006 14:39:56   
Jessy
Mi smo se odločili, da ne gremo nikamor. Pri nas se tako čudno oblači, da ne bomo reskirali in bomo šli raje en dan med vikendom. Bom pa zato malo cunj oprala (1 stroj sem jih ravnokar obesila, ker piha), pa kaj pospravila.

Aha, Kety, zdaj bo pa tudi Timon začel korakati! user posted image user posted image user posted image  Neja je take kratke korake kak teden prej trenirala, nato se je pa opogumila in zakorakala tudi dlje.
Naša včasih še puza, ampak izredno malo. Opažam, da takrat, ko je že utrujena, drugače pa se stalno postavlja na noge in hodi.

Miševi, ježek ti bo zagotovo uspel! Pa kaj pri vas vedno 2x praznujete? user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.8.2006 20:59:11   
nanka
Violinski, to pa čudovite novice tako zate, kot za Aljošo, sem prav vesela, da je ozdravel.

Bravo za Demi in njene šestice, ne morem verjeti koliko zob je že dobila, mi smo še vedno pri samo spodnjih dveh.

Zoja je začela tudi pljuvati hrano in pijačo, tako da se morava kar naprej preoblačiti.

Naša zunaj zdaj že lepo hodi, v stanovanju pa se tudi še plazi, čeprav tudi hodi.

Lep večer še naprej, jaz grem pod tuš in spat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.8.2006 21:19:21   
Jessy
Pišuka user posted image , pri nas imamo pa zadnji mesec cele borbe z umivanjem zob (prej jih je z velikim veseljem umivala), da o umivanju las ne govorim! Sploh ne vem, kaj ji je, ampak čist znori, ko ji zmočim lase. Nikoli je to ni motilo, zdaj pa taka panika! Vam povem, da se čisto namučim, ko je treba umit lase, da o zobeh ne govorim. Sem probala že vse živo, pa ne pomaga prav nič. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.8.2006 21:22:34   
petri85
Čer!

Prvo, sem zelo vesela Violinski, da vas je , predvsem, da je Aljoša doma pričakala taka vesela novica. Sedaj se je zagotovo tudi vama z možem odvalil kamen od srca in potopil še tiste skrbi glede Aljoševega zdravja, ki so bile prav zagotovo prisotne vse do včeraj! SUPER!!!

Sem zasledila, da govorite glede zabasanega noska. Namreč naš David je imel pri 7 tednih vnetje ušeskov in so me na ORL zdravniki skoz spraševali če redno vsak dan izpiram nose. Meni do takrat tega še nihče sploh omenil ni. Tam so mi pa rekli da naj še kar lep čas, vsaj še kaki 2 leti to delam vsak dan ob umivanju, ker je to neke vrste nujna higiena za otročka, ker lepo izpere gnoj, ki se drugače počasi nabira po nosnih kanalih. Spet trkam, da do danes še ni imel zabasanega noska!

Mi smo daašnji dan zelo lepo preživeli. Kot sem že povedala, sta mož in tašča praznovala RD. Tako, da smo dopoldne še malo okoli letali po nakupih, po kosilu so prišli njegovi in moji kar k nam kjer so obema voščili. Potem naju je pa možek peljal na Črnivec na kremšnito in svež zrak!

Pri nas tudi ne gre več na kolena, ampak ves čas samo hodi!

Demi pa kar šestice?! Smo srečali znance, ki imajo sinčka rojenega maja in mu manjkajo samo še trije zobki, ko se zasmeje je vse polno zob, mi smo pa še vedno le pri štirih! 

Uf, Jessy, a zdej mate pa take borbe z umivanjem las in zobkov? Pri nas ga že lep čas umivamo v tuš kabini in prav uživa pri tuširanju, sploh ne porajta, kdaj umivamo glavo. Kar se pa tiče zobkov...je pa to zanj še vedno nekakšna nagrada po umivanju in jih ful drgne, potem na koncu pa pusti še malo mamici, da popravi.

No, lepo se imejte, počasi grem spat!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 15.8.2006 21:28:22 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.8.2006 21:34:18   
tamala83
pozdravček

Mi pa smo danes preživeli kar lep dan na sončku. Dopoldan smo šli na en grad tu pri nas (Vurberg), kjer je vsako leto ob tem prazniku maša (te se nismo udeležili), razne stojnice in veselica. smo šli peš gor, tam še malo okoli, pol pa na eno pijačo, tam je mala zaspala, in ker je sonce res fejst žgalo, smo se odpravili dol, in šli na pizzo, pol pa še malo do moje mame pa domu.
zdaj sem pa glih pobarvala Emino novo sobo, ki sma jo začela delat pred kratkim. Še enkrat grem skozi, položimo laminat in ma svojo sobouser posted image . KONČNO

Demi pa kar šestice ali kaj? Superuser posted image . koliko zobekov ima zdaj? Mi jih imamo 5.

jaz tudi zdaj pikiram se stuširat in spat.

jutri se pišemo

nočko

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.8.2006 22:19:32   
MajaPRO
Ciao!

Praznovanje uspelo - vreme je bilo super, bilo je sončno in toplo (mali je bil do 20h v kratkih rokavih in hlačah, spodaj je imel še en bodi), družba je bila razpoložena, torta dobra... skratka super. Vid je imel danes le eno spanje (od 11.30 - 13h), potem pa je šel spat ob 20.15. Vsi so rekli, da bo to noč prespal...hmmm, bomo videli, do sedaj se je 1x zbudil in stal v posteljici, samo jaz tega ne štejem).

Violinski, user posted image user posted image za Aljošo in Demi za kočnike!!
Vid ima 6 zobkov (spodaj 2, zgoraj 4) in nič ne kaže na spodnje dvojkice user posted image . Jutri imava ob 14h posvetovalnico in cepljenje - bom poročala.

Kety, Vid še tu in tam puza, v glavnem pa hoče skozi hodit.

Petri, tudi jaz se spomnim, da je patronažna Vidu s koščkom vate tudi nos očistila. Moram priznati, da jaz tega ne delam redno, razen, ko se mu kakšne večje muce notri naredijo in mu jih  z vatirano palčko ven potegnem.

Jessy, pri nas umivanje las ni neki problem, z umivanjem zob pa so se začeli problemi, ko je dobil zgornje zobke. Dokler je imel le spodnja 2, sem mu lahko po mili volji s ščetko čohala po njima, pa še pasalo mu je. Potem pa je naenkrat zaprl usta, se zvijal in drl zraven, tako da mu zdaj z gazico na silo malo pobrišem zobke - seveda me pri tem fajn grize. Sploh ne vem, kaj bo, ko dobi kočnike in bo treba seči po ščetki user posted image user posted image .

Nič, grem slikice s praznovanja rihtat, mogoče mi bo uspelo celo albumček napravit.

Lahko noč!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.8.2006 23:13:09   
Jessy
Petri, tudi jaz Neji ne spiram noska. Tega nam ni še nihče rekel, da bi bilo potrebno delati vsak dan. Nosek sva spirali samo, če je bila prehlajena in smrkava, drugače pa res ne. Sploh si ne znam predstavljat, da bi ji vsak dan spirala nosek. Se mi zdi čist preveč in najbrž bi se tudi sluznica kaj načela. Saj jaz si tudi ne spihavam nosa vsak dan...user posted image

Jp, pri nas so hude borbe z umivanjem. A veš, Maja, tudi na gazico sem že pomislila, ampak še kar vstrajam s ščetko. Saj po svoje ji zobe potem očistim, ko se fejst dere, saj ima odprta usta. Bi pa vsekakor rada, da bi to z veseljem počela in ne na tak način. user posted image  Ahhh, ja,...če ne prej pa čez par let!
Te morem še vprašat, če si dobila moj mail, ki sem ti ga poslala danes?
Za praznovanje ste pa res ujeli vreme, tisti, ki ste danes praznovali! Komej čakam slikce!

Bo treba spat!
Lahko noč!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 249
16.8.2006 7:56:56   
Tiamo
Jutro, danes smo spet spali super, mi smo se včeraj obrnili na pol poti v ZOO, ker je klicala kolegica, ki je bila pred nami tam in je rekla, da je taka gužva za znort...4 vrste avtomobilov + 4 vrste za vstopnice. Potem smo se obrnili in šli v brunarico.  Demi že veš čas lepo hodi in to skoz, edino k je zmatrana ima mal mehke noge in skoz pada, tok mi je smešna. Lih včeraj sva se s to prijateljico pogovarjale, da so mogoče petice in ne šestice. Ampak kaj pa vemo, meni se zdijo mal prevelike za petice. Bodo že zdravniki povedal, uglavnem da hitro pridejo ven.  Jaz sem Demi pucala noska vsak dan zjutraj in zvečer do spomladi. Potem pa se mi ni zdelo več potrebno al se mi pa preprosto ni več dalo jo mučit. Do takraj je bila pridna, zdaj se tok dere k zmešana. Glede umivanja glave je problem samo pri spiranju, ko ni na miru in ji gre vse v oči, potem nekaj hoče jokat, ampak jo zamotim z igračo. Zobke umivave tako, da ji dam krtačko, gor malo pomarančne zobne paste in potem ona to gloda cca 5 min, to naredim 2 na dan. Zvečer ne, ker je prehuda panika že z nosom. aja imam novo številko GSM, če jo katera hoče..sem šla na IZI MOBIL.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!