|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
13.8.2006 8:02:54   
Tiamo
Danes praznuje od Tajice ŽAK user posted image  me prav že zanima kako se pedenata in kako sta!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.8.2006 10:57:01   
tamala83
pozdravljene

Na začetku bi rada izrekla nanki iskrene sožalje ob izgubi. Upam, da se čimhitreje poberete, in prebolite. mislimo na vasuser posted image .

Žak in Tai vama vse najlepše in najboljše za 1. roj. dan. veliko zdravja in lepih dni    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ema pa je včeraj zvečer full bruhala. prvič ob 19ih vse kaj je jedla čez dan kar v avtu. Celi avto je pobruhala revica. Ona po kot da nič ni blo si je dalje pela pa vseuser posted image . potem, ko smo prišli domov, pa sem jo umila, dala v pidžamo, naredla mleko in jo je ati nahrano. med hranjenjem je zaspala, in ko jo je dvigno gor, da jo odnese v posteljo ja še enkrat zbruhala celo mleko in spala dalje. Mene je pa prava panika zagrabla, ker je bruhala kar v loku, groznouser posted image . Sem klicala dežurno pediatrninjo in je rakla, da če nima vročine, naj ji davam malo po malo hladne vode za pit, če ppa še bo bruhala, pa naj pridem not. ko sem ji povedala da je zsapala, je rekla, naj je ne budim, naj ji samo kontroliram vročino, in če jo dobi naj ji dam svečko. Ob pol 10 se je zbudila, sem ji dala malo za spit in ji pod pazduho zmerla vročino. ker mi je termometer kaza 35,7, sem mislila da nisem prav zmerle, pa sem jo razvila in probala v ritki, pa je pokazalo 36,4user posted image . se pravi da je prav kazalo. ker je nisem upala pustit same, sem si jo vzela v svojo posteljo in je spala pri nama.
No v glavnem, danes pa kot da nič ni blo. Vročina normalna, po zajtrku ni bruhala, res nevem kaj ji je bilouser posted image . Ma katera podobne izkušnje? Ali je možno, da bo bruhala zopet zvečer? Kaj te naredit?

Zdaj spi, ko se pa zbudi gremo k mami na kosilo, jedla bo pa samo govejo juhico, ne uam ji drugega dat, da se nebo preveč najedla.

nič, sem že tak potegnila malo, se še zvečer kaj javim

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.8.2006 11:21:15   
miševi

Žak in Tai, vse najboljše!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 203
13.8.2006 11:25:43   
Jessy
Dobro jutro! Spet smo spali do 10h! Juhuhuuuu! Jaz sem vsa frišna! user posted image

Sjug, ti čisto verjamem, da kurite! Tudi jaz sem že razmišljala o tem, da če bo še dolgo tako hladno, da bomo zakurili. Je pa res, da zlepa nočem, da se zakuri, saj se takrat vedno prehladim.
Pri Neji nisem nikoli opazila, da bi bila po cepljenju kaj bolehna. Zdaj je bila cepljena že za ošpice, mumps in rdečke, ampak je zaenkrat vse OK.

Tia, tudi Nejo sem že parkrat po prstih, ker me je tepla po obrazu. Ene 2x je jokala, potem pa tudi to ni več, ampak zaleglo pa je. Se še kdaj naštima z roko, da bo udarila, ampak udarit pa ne upa. Moram priznat, da me je pošteno presenetila s tem dejanjem, saj tega pa res še nisem pričakovala. Se je pa lotila tudi atija, ampak jo je tudi on fliknil po prstih, tako da ima tudi on že mir.

Mi imamo sušilca, samostoječega. Imamo ga skoraj 1 leto in je bil takrat najnovejši od Gorenja. Morem rečt, da so cunje izredno lepe in mehke, tako da speglam samo atijeve srajce, vse ostalo pa le lepo zložim. Če pa pustim cunje dalj časa v sušilcu (npr. čez noč), se pa malce umečkajo nazaj, ampak ni sile. Ti povem, da imam pol manj dela s cunjami zdaj, ko sušim v sušilcu, kot prej.
Sem pa slišala kar nekaj pripomb na kombinirane pralno - sušilne stroje. baje, da ne moreš sušiti vseh cunj hkrati, ampak jih lahko le polovico opranega stroja. Meni gre v sušilca 6 kg perila.

Tamala, res ne bi vedla, kaj muči tvojo punco! Po moje bo juha res zadostna hrana za kosilo, ker se ji more želodček umiriti, čeprav ne vem, kako je, ker juhe so kar mastne, razen če je bila prej ohlajena in odstranjena maščoba. Drugače pa sem jaz Neji dajala kruh ali grisine, ko je bruhala, pa je pomagalo. Prav tako pomaga tudi Radenska, sam tako mičkeni je še ne pijejo. Lahko ji daš tudi prepečenec, če ga bo jedla.

Žak in Tai, vama pa vse najboljše za vajin 1. rojstni dan! Čimlepše ga praznujta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.8.2006 11:37:56   
Kety
Ojla!

Danes je bilo pa malo bolje s spanjem. Šel je spat že ob 20:30 in se je zbudil ob 0:30, sem mu dala samo flašo in je spal naprej do 7ih zjutraj. Kar uredu, no! Pa tudi tistega kričanja ni bilo, je lepo stankal flašo mleka v postelji, ko je končal se je obrnil na bok in zaspal. user posted image  Prejle sem ga pa dala k dopoldanskemu spancu in je tudi brez joka šel spat, seveda s flašo čaja, ampak spet brez joka. Tko, da upam, da smo na starih tirih.

Tia, jaz imam pralno-sušilni stroj, ampak meni se perilo ne zmečka tako zelo. Ga pa takoj ko neha zložim še toplega in ga ni potrebno niti likat. Je pa tudi res, da nikoli ne dam sušit mokrega perila, ampak ga vedno prej obesim na stojalo, ko je pa samo še vlažno, ga pa do konca posušim v sušilcu. Drugače ga ne uporabljam veliko, sploh do sedaj ko sem skoz perilo sušila zunaj na vrtu. Zdej ko pa je dež, se mi zdi, da se tudi notri ne posuši do suhega - v tem primeru je sušilec zakon!!

Ko se Timon zbudi, gremo na Krvavec na kosilo. Vabi od moža teta, ki je prišla iz Nemčije na dopust. Tko, da bom cel popoldan odsotna.

Sem vam pozabila povedat, da sem v četrtek v Gradcu kupila Pampers Active fit Jumbo paket (96 plenic) za 25 Eur. Se mi zdi ful ugodno. Razlika se mi zdi, da je 4 sit po plenici, pa zdijo se mi boljše...ne vem! Pa v H&M-u sem kupila Timonu ful veliko stvari od Snoopija, ker jih pri nas nimajo! Ful lepe obleke! Pa še v Ikei sem malo zapravila,aja, pa v Toys-u sem izbrala nekaj za Timonov rojstni dan (kupila pa sta tast in tašča).

No, to je za zdele vse, se grem zrihtat, mormo bit ob 13ih tam!

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 205
13.8.2006 12:10:29   
tina104
user posted image Tai in Žak vse najboljše!

Nanka, sožalje tudi od mene!

Miševi - glede oblačil za vrtec - jaz ga bom oblačila v taka preprosta - trenirkice, kake raztegljive kavbojke, pač take, da lahko normalno miga. Nam so rekli, da naj jim ne oblačimo preveč lepih in dragih oblačil, ker oni jim dovolijo tudi po blatu skakat. No, saj takih - dragih in ful lepih oblačil naš niti nima.

Mi pa gremo danes na krst, no v bistvu smo že bili pri maši, na kosilo pa gremo malo kasneje, ker sem Aljaža domov pripeljala, da se malo naspi, ker tam v tisti galami mu ne bo uspelo spat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.8.2006 13:05:25   
zoya24
Nanka, iskreno sožalje. user posted image user posted image

Tai in Žak vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se vam javljam iz Štajersko, smo prišli na obisk k od user posted image  staršem. Je Žiga dobil lepo darilo za rojstni dan, tricikel, sej veste, takšnega za take male. Midva sva mu pa včeraj kupila takšen gradek, napihljiv, pa sva se malo v velikosti uštela, in zdaj zasede polovico njegove sobice user posted image . Slikice sledijo zvečer.

Za v vrtec ga oblačim tudi jaz v trenerkice, pa kakšne hlačke. Je pa res, da ne kompliciram preveč, itak se hlače ali doma, ali pa v vrtecu uničijo. Sloh jih pa ful hitro prerastejo. Imamo pa en problemček, ker so mu zdaj 74 premajhne - prekratke, 80 in celo nekatere 86 pa dovolj dolge, ampak prevelike v pasu.

Tamala pomoje ni nič kaj hujšega. Verjetno ji včeraj pač ni kaj pasalo v želodcu. Verjetno je danes že OK, sporoči.

Joj Kety ti kar zavidam tole zapravljanje, jaz bi tudi morala malemu kej kupit, zdaj sem mi sicer dve trenerkici, ker nisva imela več nič za obleč za v vrtecu, ko je tako hladno. Sem pa totalno razočarana nad ljubljanskim H&M - om, ker ful težko kaj pametnega najdem, sem bilazdaj dvakrat, pa sem bila totalno razočarana, pa kar se ženske kolekcije tiče je enako. V MB in Celovcu imajo 100X boljše.

Nič bom počasi nehala, ker sem že čist preveč naložila. Lepo se imejte.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.8.2006 14:37:06   
petri85
Nanka, tudi jaz ti izrekam sožalje ob izgubi dedka!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.8.2006 14:39:02   
petri85
Anja, Žak in Tai, vse najboljše za 1. rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 209
13.8.2006 14:49:34   
Jessy
Tia, sem zasledila, da si iskala tisto pesmico AVTO! A si jo našla?

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.8.2006 14:53:02   
petri85
Tamalček spančka, jaz pa izkoristim, da malo pokukam na RR!

Mi bomo Davidov RD praznovali v soboto kar doma. Močno upam, da bo kaj boljše vreme, kot je sedaj, saj je čist drugače zunaj imeti piknik, kot biti notri. Torto smo že naročili. Imamo pa ta teden pestro, ker v torek, na praznik pa praznuje moj dragi možek in tašča!

Kaj bi bilo Emi res ne vem, upam, da je bolje!?

Vidiš Kety, tudi Timon prihaja na stare tire!

Sušilca nimamo, imamo pralnico, kjer se vse zelo hitro posuši, ampak likat pa vseeno moram!

Maja, to cepljenje OMR je proti ošpicam, mumpsu in rdečkam. Tudi jaz se ga kar malo bojim, imamo ga pa v začetku septembra. Je bila par dni nazaj na MON debata o tem in se človek kar prestraši! Bom pripela link!

http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=456889&t=455323#reply_456889

Pa malo sončka vam pošiljam z naših koncev!!!

Čau!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.8.2006 19:29:53   
Jessy
Mi smo se pa danes popoldne kar 3 ure sprehajali po sončku! Je takoooo pasalo, da ne znam povedat! Upam, da bo tudi naslednje dni tako!

Meni se pa zdi, da je ta bojazen proti cepivom čist pretirana. Ne vem, no, ampak jaz sem vedno tako nastrojena, da gledam na to zelo pozitivno. Je res zelo majhna možnost, da ravno mojega otroka doleti negativna posledica cepiva.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.8.2006 21:58:17   
miševi

Meni je tudi pasalo sonceuser posted image ... Smo popldne preživeli kar pred hišo.

Tia, jaz imam kombiniran pralno-sušilni stroj. Res je, da ga uporabljam le redko (npr. te dni, ko se ni sušilo ne notri ne zunaj). Vanj moram dat polovico od opranega perila, če hočem, da je suho. Brisače niso nič zmečkane, ostalo pa kakor kaj. Mah, za kolikor ga jaz uporabljam, sem čisto zadovoljna. Itak vse likamo.

Jessy, user posted image  za dolgo spanje!!! Si boš pred službo fino baterije napolnila.

Tamala, upam, da je Ema bolje. Mogoče ji res kaj ni dobro delo, pa je moralo ven iz trebuščka...

Cepljenja jaz sprejemam kot potrebna in koristna, zato se ne obremenjujem preveč z njimi. Kar pride, pač pride...

Mene je pa danes skoraj kap, ko sem se s prijateljico pogovarjala o obutvi. Sem ugotovila, da oba rabita copate, Nika jesenske čevlje in škornje za dež, Jure pa tudi čevlje. Glede na to, da moram nakupit še nekaj oblačil, me čaka bankrotuser posted image . Bom večino čevljev probala kar v La Scarpi kupit, ker so res cenejši, pa tudi ortopedske tam najdeš. Za oblečt pa čimveč v KIKu.

Zdej pa grem, bomo jutri zgodaj vstali.

< Sporočilo je popravil miševi -- 13.8.2006 21:59:33 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.8.2006 22:40:23   
violinski
Ola!!!

Midva sva si pa danes privoščila 5 ur 'honeymoona' in sva šla jadrat. Imeli smo krasno vreme, odlično sonce, da sem si celo lahko majico dol dala in vetra, kolikor je potrebno, da sem jaz obnovila, mož pa se naučil osnov jadranja. On je bil namreč prvič na vodi, jaz pa že deset let nisem bila. Otroci so bili tačas pridni, jedli, spali, se preoblekli (zjutraj sem ju namreč napravila v dolge hlače in rokave, preko dneva pa se je ogrelo na 25°C.

Kolikor vidim napovedi, poletja še ni konec, prihodnji teden bo spet 30°C. Se že veselim. Mi smo namreč VSI na dopustu in se bomo lahko čoporativno šli malo kopat.

Vse najboljše za RD, Žak in Tai!!!!!!

Jaz sem že veliko slišala o Cicibanovih in takih in drugačnih copatkih, tudi te zgodbe o glivicah. Moja Lana ni imela še nobenih problemov z nobenimi copati. Pa je do sedaj vedno imela Cicibanove. Jaz sem pač pristaš teh, ker so dobra opora za nogo, sploh pri prvih korakih. Sedaj je že tako, da ima kar telovadke, ker je bila poleti brez nogavičk in so telovadke edini copatki, ki jih je mogoče obuti tudi na boso nogo. Ne drsijo in dobro oprimejo nogo. Pa nič ne motijo, ker so iz mehkih materialov. Drugače je v vrtcu če se le da v trenerki. Ima kar nekaj takih hlač in pajkic in se odlično obnesejo. Pozimi jo dam najraje v žabice ali pajkice in potem termo hlačke čez, ker je pri nas pot od doma do avta in od avta do vrtca precej dolga. Zadnje dni v juliju jo je celo mož zjutraj oblekel v dolge hlače in rokave, jo v vrtcu takoj preoblekel v vse kratko in potem je bila v tistem (od doma gresta pred sedmo, pa je zunaj v LJ še precej mraz). Sploh je pri nas veliko preoblačenja. Rezervnega ima v vrtcu ponavadi po dvoje od vsega, zdej poleti pa samo po eno, edino spodnjih hlač je imela veliko, ko se je odvajala od plenic. Poleti pa ima vseeno spravljeno tudi enkrat po dolge hlače in rokave. Ne pozabite tu in tam rezervnih stvari privleči domov, ker se zgodi, da otrok že zdavnaj preraste svojo rezervo, če smo jo pozabili zamenjati user posted image .

Aljoša je te dni upalil čisto drugačno rutino, kot jo ima doma, zjutraj bolj zgodaj vstane, posledično je bolj zgodaj zaspan in potem zaradi drugačnih zvokov manj časa spi opoldansko spanje in je zato včasih kar malo tečen proti večeru. Sedaj ima pa že dve noči malo zaprt nos in se enkrat ali dvakrat zbudi ponoči, pa ga špricamo s fiziološko. Upam, da bo tega konec, ko se nazaj ogreje. Danes pa je falotek moji mami zmetal kompletno vse iz poličk v kopalnici not v banjo. Se mu zdi strašno zabavno, ko tako fino zaropota. Haha, tko je nor na čofotanje, zjutraj, ko sem ga prinesla na teraso, je zagledal morje in takoj prikazal svoj najbolj navdušeni nasmehec in naredil 'čof čof' z roko po zraku. Pa je voda tako hladna, da se nismo ves teden čisto nič kopali.

Hja, Aljošo tudi ena sveta trma daje. Včeraj je bil spet tako blazno utrujen, ker je premalo spal in ko mu je kdorkoli rekel 'NE!', če se je spravil delat kako neumnost, je šel na tla in v jok. Ajaj, kaj nas še čaka!

Tamala, mogoče je, da je Ema bruhala zaradi vožnje v avtu (včasih se to čisto iz nič naredi), pa je potem, ko je zvečer še enkrat jedla imela še vedno nervozen želodček. Če praviš, da vročine ni imela in da je danes boljše, potem pa verjetno ni bilo nič groznega. Malo je mogoče za počakat, ker si napisala, da je nekaj dni pred tem driskala. Čeprav črevesni virusi potujejo obratno - najprej bruhanje in potem driskanje. Opazuj jo, pa daj ji jesti slane palčke, krekerje in grisine, pa rižek. Če pa vidiš, da je dobre volje in da nima nič več znakov, pa ne skrbi.

Še za cepljenja - jaz se nisem nikoli bala cepljenj. Jasno mi je bilo, da je to treba dat skozi in da večina otrok pač nima reakcije ali posledic, da se pa lahko zgodi. Govori se seveda samo o primerih, ko se to zgodi, nikoli se ne govori o tistih, ki niso imeli nobene posledice. Me je pa malo strah zaradi našega Kawasakija, ker pravijo, da se je pogosto pojavil po cepljenju OMR, saj je mogoče, da so v cepivu agensi, ki vplivajo na sproženje. Zato se ga malce bojim, saj Kawasaki ni enkratna bolezen in se lahko vrne, ne glede na to, da jo je otrok že prebolel. In glede na to, da gre pri njem verjetno za gensko predispozicijo.... Ampak zdaj raje ne mislim na to. Bomo preplezali to oviro, če bomo prišli do nje.

Mam še veliko za povedat, vendar sem zdaj komaj še budna. Sonce, morje, veter..... Terjajo svoj davek. Utrujena, ampak prijetno utrujena.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 214
14.8.2006 7:39:13   
ery
Dobro jutro punce...

Najprej tebi nanka, iskereno sožalje ob izgubi dedka!

TAI IN ŽAK VSE NAJBOLJŠE! RAZVESELJUJTA MAMICO IN OČIJA ŠE NAPREJ, PA VELIKO VESELJA IN ČIM MANJ SKRBI.. user posted image

Jaz sem šla pa danes kar v službo, ker sem čisto sama. tako da se imam prav fajn, no malo bo dolgcajt, ampak dopust je pa tud brezveze, da bi imela.

Vam moram povedat, da je Nika včeraj shodila. user posted image  Smo bili nekje na obisku in njo je tok zanimala ena igrača (nareč imajo 2mesečnega fantka) in se je kar spustila in zdrvela sama tja. Pol se ji je pa tolk fajn zdel, da se je kar smejala, ko sama hodi. Sicer še ni toliko stabilna, mal jo še zanese...uf zdej se bodo pa začeli padci in buške..user posted image

Jessy, tudi mi po cepljenju spimo do 9.30. Ali pa zaradi tega ker je tako vreme. Kaj veš.. Samo zdej se pa že 3 dni okrog enih zbuja, in morm 3 x k njej, da zaspi nazaj. Kar neki jamra, vsako nič skoraj ista ura. user posted image

Tamala, upam, da je Emi že bolje. Mogoče ji res katera hrana ni pasala, ali se je pa loteva kak virus. No sporoči kako je.  

Včeraj smo se tudi mi sprehaljali po sončku, je bilo tako toplo spet. Danes pa spet dež. user posted image  Upam, da bo jutri vsaj brez dežja, ko smo doma.

Glede cepljenja..tudi mene je malo skrbelo. Saj me po vsakem cepljenju, če bo kaka reacija. Do sedaj je še ni imela, moram potrkati. No v čakalnici so me mamice pomirile (saj ni blo tako hudo), so rekle, da res ni nič takega in če se pojavi reakcija je do 14 dne po cepljenju. je pa redko.
Nikoli pa nisem razmišlala o tem, da je ne bi dala cepit, saj se mi zdi, da bi s tem naredila bolj škodo kot ne. Sigurno je nekaj dobrega v tem, da so pač potrebna cepljenja.

No toliko zaenkrat. Se še beremo.

Sončka vam pa ne morem poslat, ker pada dež...papa

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.8.2006 8:43:49   
Tiamo
Jutro, smo imeli spet ob 1 mali party, Demi tok nosek zabasan, da ne more spat. Pa se je potem sred noči drla k zmešana, k sva ji ga pucala. A vaši tudi ne pustijo noska pucat? pa Demi je bila prve pet mesecev ful pridna glede tega. user posted image  Violinski sem ti kar fouš glede jadranja, a da bo spet 30 stopinj, kje si to vidla, potem greve z Demi takoj v Čateške.  Jessy, a ne kok je fajn sušilc? Kety ti si daš pa dela s perilom, jaz če enkrat obesim ne sušim več s sušilcom. Pri meni tudi brisače ne ratajo zmečkane, vse drugo pa tok da komaj likam. Jessy kakšnega sušilca imaš?  NIKA bravo za korake

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 216
14.8.2006 8:45:53   
Tiamo
VID, VID, VID

VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN IN BRAVO MAMICI, KI TE JE PRIPELJA ZDRAVEGA IN VESELA DO PRVE SVEČKE!!!

user posted image
TI ŽELITA TIA74 IN NJENA DEMI

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 217
14.8.2006 9:40:13   
Jessy
Vid, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!

user posted image

Dobro jutro!

Danes sem že vstala, ker sem mislila, da bova šli po nakupih (saj veste, za trenirkice gledat), pa mi Neja še kar spi. Jo ne bom budila, ampak bom raje tle, na RR kaj napisala ta čas! Se pa tudi naša od cepljenja naprej zbudi 1x na noč (prej je spala brez zbujanja), tako da ji damo mleko in potem takoj zaspi nazaj. Morda tudi zato tako dolgo spi.
Pri nas pa ni dežja - zaenkrat! Še sonček se hoče malce pokazat. Pa ne bom preveč hvalila tega vremena, da se kaj druzga ne izcimi.

Oh, Violinski, vidva pa kar na jadranje! Superca!!! Tako je treba, ja, da si tudi vidva kaj privoščita! Drugače pa tudi jaz čakam tistih 30 C! Upam, da se res prikažejo. Me malce skrbi, kaj bomo delali od 30.8. na Debelem rtiču s šolo v naravi, če bo tako sranje z vremenom.user posted image

Ja, Kety, ti si pa res delaš čist odvečno delo s perilom. Jaz ga ravno zato tako rada vržem v sušilca, da mi ga ni treba obešat, ker to je meni tako zamudno. Če pa ga obesim, potem se tam posuši do konca.
Mi imamo sušilca od Gorenja, tip SPK3. Ima ogromno programov, vendar jaz uporabljam le enega, ker so cunje le tam tako suhe, da so zame vredu. Ima pa tudi senzor vlage, kar se mi zdi prav fajn. Prej, ko je še bilo še fajn vroče zunaj, sem brisače kar zunaj obesila (je zelo malo dela z njimi), ostalo pa dala v sušilca in se je ful poznalo, ker je skoraj 1 uro prej posušil, kot običajno.

Aha...nekdo jamra...gremo v akcijo!
ČAU

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.8.2006 11:09:23   
Kety
VID VSE NAJ NAJ NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN.

Timon spi in je zaspal takoj ko sem ga položila v posteljo. Super! Danes se je spet zbudil ob 3eh v joku in sem mu najprej dala dudo, pa se je čez 5 minut ponovilo, potem sem mu dala pa flašo z vodo in je zaspal do 7ih.

Bravo Nika za samostojno hojo. JOj, naš pa kar noče spustit prsta, pa tako je bil že tik pred tem na morju, no, potem je pa zbolel. Sej bo!

Meni se pa sploh ne zdi, da si delam velik dela s perilom. Se mi zdi, da sušilec vseeno ful uniči perilo in potem ga raje posušim le na koncu ali pa če se res kaj mudi. Pa še ful elektrike in vode porabi. Ne vem, sem malo bolj varčen tip. Mi imamo od Candy-ja 5+5kg, tako, da mi niti ni potrebno nič ven jemat in je super. Samo moti pa me, če po sušenju barvastega ali belega perila perem črno, je na njem polno muck od prejšnjega sušenja. Moram kupit tiste krpe, ki vežejo nase te mucke!

No, kaj boste kaj kuhale danes! Mi bomo imeli kar včerajšnje ostanek od kosila v restavraciji (je ostalo ogromno mesa), zraven bom pa naredila še paradižnik z mozzarelo, pa za prilogo riž. Dons bomo bolj na komot.

No, grem hitr kej narest!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.8.2006 11:17:02   
tina104
Vid, tudi jaz ti želim vse najboljše; veliko zdravja, smeha, varnih korakov in toplih objemov. Mamici pa čim manj skrbi!user posted image user posted image user posted image

Nika, bravo za prve korake!user posted image

Mi nimamo sušilca, slišala pa sem, da so veliko boljši ami sušilci kot kombinirani sušilec-pralni stroj.

Aljaž je dva dni nazaj naredil prva dva samostojna koraka - nekako v krogu. No, od takrat tega še ni ponovil, se pa večkrat že spusti in hoče kar it, pa seveda pade na kolena ali pa se vrže na kolena.
Drugače pa po noven zna pokazat kako je velik, to mu je že prej občasno kdaj uspelo, no zdaj mu to gre. Pa igra se kuku, tako da z rokami skrije obraz ali pa se skrije za zaveso, pa jo potem odgrne.

Še cepljenje - naš je bil cepljen v torek in do danes ni nekih reakcij. Mene je bilo pri 1. cepljenju strah, ker sem po TV slišala zgodbo o tem, kake so lahko posledice, pa tu na RR sem brala take slabe zgodbe. No, zdravnik nas je pomiril, da ponavadi je vse v redu, sploh pa da ni težav, če se otroka cepi, ko je zdrav. Do zdaj ni bilo nekih reakcij pri nobenem cepljenju in mislim, da je to strašenje odveč, pozitivni učinki prevladajo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 220
14.8.2006 11:48:46   
Jessy
Midve sva ujeli delček vremena brez dežja in na brzino leteli v shoping. Sem ji kupila 3 pare nogavičk za 1 jurja, pa 1 lepo dolgo majčko za 2200 SIt in eno tanjšo trenirko za 2500 SIT. Sem kar zadovoljna, Neja pa ima zdaj za nekaj časa dovolj cunj. Hvala Bogu, saj sem jaz grozno potrebna nove jesensko - zimske garderobe.

Nika, prej nisem uspela čestitat za prve korake, prav tako tudi Aljažu za njegov trud! user posted image user posted image user posted image

Kety, a očistiš vedno filter, ko ti stroj neha sušiti? Jaz ga vsakič očistim, pa ni prav nobenih muck nikjer. Sem pa tudi jaz slišala, da sušilec uničuje cunje, kmalu zatem pa še en podatek, da je to zmotno prepričanje, saj tista vlakna, ki ostanejo na filtru po sušenju, v vsakem primeru odstopijo od oblačil, pa čeprav sušimo na zraku, le da se v stroju koncentrirajo na enem mestu in jih zato tako veliko izgleda.
Jaz cunje sušim v sušilcu slabo leto, tako da zaenkrat še nisem opazila kakšne škode na perilu.

Morem šibat!
pa pa

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.8.2006 12:02:37   
Kety
Jessy, ne vem kje naj bi bil filter pri tem sušilcu. sem ga že iskala, pa ga ne najdem. Je pa problem v tem, da so mucki v bobnu in v gumi od vrat in na vratih, v glavnem povsod tam, kjer se vrti perilo. Sej spucam, kolikor se da, ampak so ti user posted image  prov prilepljeni na podlago!!

Timon še kar spi, jaz sem eno rundo perila že zlikala, zdej grem pa mal privat stroške v excel vnest, da vidimo kolk pridno zapravljamo in preverim družinsko bilanco!user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.8.2006 12:48:20   
ery
Hey...

No ker imate ravno debato o sušilcu, bi vam povedala eno zgodbico.. :)
Skratka, moj je imel oziroma ima eno kolegico, ki sta včasih skupaj stanovala..ena andreja, ki je šla meni pač na živce..ker vedno ko sem prišla k mojmu user posted image , je bila ona zraven..grrr...

No sčasoma se je ona zaljubila in odselila, dobila otročka , itd... Pol enkrat moj izjavi, da greva obiskat to Andrejo. Komaj sem šla, čeprav rekla nisem nič. To je bilo 2 leti nazaj. prideva tja, nakar reče Andreja če hočeva za 10000 sušilni stroj. Namreč dobila ga je od strica, deloval je le en mesec, je bil čisto nov...

Jaz sem bila proti, ker od nje nisem hotela nič met. Res sem bila kza. Se še dons po glavi ttolčem. Pol sva pa sosedu povedala, da lahko dobi sušilca za 10000 in ga je šel takoj iskat in mu še danes dela in to ful dobr!!!!

Samo zaradi ljubosu,nosti oz.ker te ženske nisem prenesla, sem brez poceni sušilca. Sem bila trapa, a ne? Tklo da ga nimamo in vprašanje je kdaj ga bomo imeli, ker je pa precej dražji od 10000 jurjev.  

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 223
14.8.2006 13:02:39   
Jessy
Joj, joj, Ery! Zaradi ljubosumja si pustila sušilca za 10 jurjev? user posted image user posted image  No, ti že veš, a ne!?!?

Kety, ne vem, kako je pri vas, ampak mi imamo filter na vratih, potem je pa še čisto na dnu sušilca. Če imaš morda kaka navodila shranjena, si malce poglej. Sušilec brez očiščenega filtra porabi precej več energije!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.8.2006 14:50:21   
tamala83
Vid vse najdoljšeuser posted image

Ema je zdaj vredi. po tistem ni več bruhala, danes pa je akala čisto normalno.user posted image . Nimam pojma kaj bi to lahko bilouser posted image

Mi imamo v hiši en sušilec, pa ga uporabljamo vsi oz. samo jaz, ker tašča raje trri dni suši cote na stojalu, pa ima sušilec pred vratiuser posted image . naš ma tudi filter na vratih in odspodaj.

Javla sem se samo na hitro, ker me mala že za hlače vleče. se še zvečer javim kaj

papa

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!