|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
15.5.2007 22:20:52   
petri85
Ojla!

No, k sreči je prišel en deževen dan, da mi je ostalo mal več časa....ker sončni dnevi me ne spustijo za kompjuter, zvečer se mi pa ne da več nakladatuser posted image !

Natašaxy, lepo, da si se spet začela mal oglašat po dooolgem času! Vidim, da maš nov lušten avatarček!
Ampak, kva si tam z albumčkom kvačkala, pa ne vemuser posted image ! Ti malo pomagam- tole si skopiraj v profil:
http://natasaxy.moj-album.com
Aja, pa še kak album prej naredi!

Kety, srečno pot vama želim! Pa le uživajta na poroki! Timon bo zagotovo užival pri babici!

Pa vse najboljše ti želim ob jutrišnjem RD!!!! Najlepše darilo boš pa dobila julijauser posted image !

Demi pa pošiljam eno user posted image  za zdravje!

Mi smo imeli pred 1 tednom cepljenje obeh fantov, sta oba hrabro prestala, pa nobene reakcije ni bilouser posted image !

Drugače govori naš David še vedno dosti po svoje, ampak kaj se mu pa sedaj že kar posreči...no, saj pravijo počasi se daleč prideuser posted image !

No, tolk, mal sem vas oblajala...sedaj pa likat...jeeeej!

Čau!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 15.5.2007 22:25:38 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.5.2007 22:48:54   
Jessy
Pa sem tudi jaz dobila nekaj minutk, da se javim, kajti današnji dan me ubija. Sem pošteno utrujena, saj sem včeraj šla spat skoraj ob 1h, ob 6.30 pa sem vstala. Po kosilu mi je uspelo celih 7 minut zaspat (če se temu sploh lahko tako reče), pol svaš li z Nejo k mojim staršem na obisk, po prihodu domov sem skuhala večerjo, nato pa se lotila dela za slućbo in sem šele zdaj končala. Stalno čutim glavo, vendar vem, da od preutrujenosti.

Petri, pri nas pa ni bilo popoldne nič dežja, tako da nismo nič počivali. Pa bi pasalo!

Natasaxy, mi gremo letos tudi prvič na Pag. Vem samo to, da ni nobene sence, zato smo si že nabavili 2 senčnika. Lani je res zmanjkalo vode, pa upam, da je letos ne bo! Vsaj za tisti čas, ko bomo mi dol! user posted image  Sem pa do zdaj slišala le pohvale na račun Paga. Me prav zanima, kako bo.
Povezavo za Nejine slike sem naredila v profilu, kjer imaš možnost za podpis in sicer po tem postopku  Primer:

Namesto:
http://www.ringaraja.net/default.asp napišemo RR takole

[ url=http://www.ringaraja.net ]BLABLA[ / url ] vse brez presledkov.

Drugače pa nisem mogla nobene slikce videt. Po moje si napačen naslov skopirala.

Kety, tudi jaz ti najprej voščim vse najboljše za rojstni dan, predvsem ti želim veliko sreče s prihajajočim user posted image , pa vso ostalo družino. Saj veš, zdravje je na prvem mestu!
Jutri pa lepo potujta! Prav tako tudi nazaj! Pa čim bolj uživejta! user posted image

Petri, fajn, da tvoja malčka nista imela reakcij ob cepljenju! user posted image

Grem zdaj v mižule, drgač bom umrla! Jutri bom spet vstala ob 6h. user posted image  Men je to čist prezgodej!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.5.2007 22:54:11   
violinski
Čisto na hitro:

Kety, vse najboljše za rojstni dan, srečno pot in počasi vozite ter hitro pridite!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.5.2007 9:05:35   
Tiamo
Jutro,  Kety, vse naj naj ob rojstnem dnevu, pa srečno vožnjo!!!!!!!!!!!!!!!!  Moja tamalcena, še vedno spi. Se je zbudila ob 4.30, bila žejna in dala sem ji calpol, ker je imela temp. 38,5. Včeraj čez dan je imela vročine tam od 37,5-37,8. Popoldne greve k zdravniku, verjeno ni nič samo viroza. Meni se pa zdi, da natasaxy ne zna naložit slik, ne da ne zna povezave naredit. Vidim, da je album naredila, samo slik ni naložila. Imam prav natasa? Slike nalagaš tako, da:
  • tam kjer piše ustvari nov album, napišeš ime albuma (npr. 1 leto, 2 leti, Gasper)
  • pritisneš gumb ustvari
  • klikneš dodaj slike (osnovni način)
  • potem klikneš na browse in izbiraš slike

upam, da smo ti pomagale

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.5.2007 15:13:04   
violinski
Dan!

zdej imam glih ene pet minut, pa sem se spomnila, da Jessy dolgujem še zgodbico okoli hladilnika.

Ja, seveda ga imamo, in ga tudi že pridno polnimo in praznimo user posted image .

Saj veste, ko vsa bela tehnika odpove, se obrni na domačo znamko (kvaliteta ustreza, servis ustreza, garancija ustreza, drugo pa itak ni važno).

Ker smo torej ostali brez obljubljenega hladilnika, sem še v teku priprav za odvoz tistega, ki so mi ga pripeljali napačnega in še med napizdevanjem (oprostite izrazu, ampak resnično sem to počela) kompletne komercialne sekcije slovenskega Electroluxa (oni so me zaj***) poklicala še v zlato super duper Gorenje /naj bo malo reklame zastonj/ in na hitro razložila svojo zgodbo. Povedala sem tudi, da sem pred tremi tedni pri njih kupila kuhinjo. Tipson na drugi strani telefona je bil totalno ustrežljiv in fenomenalen, ko sem mu razložila, kak hladilnik bi rada imela, je takoj vedel, kaj iščem (vmes sem ga poiskala na internetu in mi je zgledal odlično) - glede na predhodni nakup kuhinje pa ponudil še popust. Potem je preveril, če ima takih še v skladišču in potrdil, da če ga pridemo tekom tistega dne vplačat do 19. ure, da ga prav gotovo dobimo naslednji dan in če rabimo, bo poslal do nas dva fanta, da nama ga bosta pripeljala in prinesla prav v stanovanje (proti za moje pojme popolnoma ustreznemu plačilu, seveda). Verjemite, da je ta novica odtehtala popolnoma vse, čeprav mi je hladilnik, ki mi ga je ponudil, že itak ustrezal tudi tehnično in ima večino lastnosti, ki sem jih želela. Torej, naslednji dan ob 14h je hladilnik že stal na svojem mestu. Je malo previsok (180cm) in zato na njem ne morem imeti posode za kruh, ker sem premajhna, da bi jo dosegla, pa vendar, imam hladilnik kot je treba.

To je to.

Naj vam bo delovnega dneva kmalu konec!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
16.5.2007 15:23:10   
Jessy
Violinski, torej je vse na svojem mestu! ENkratno! user posted image  Pa kar v stanovanje so vam ga dostavili? To je pa res najboljše, kar lahko storijo! user posted image  Zdaj naj pa čim dlje deluje in vam dobro streže!

Tia, kako je z Demi?  Si jo peljala pokazat?
Okrog natasinih slik imaš pa najbrž prav. Se vidi, da sem blondinka! user posted image

Moj delovni dan se še ni zaključil, saj me čakajo še popoldanske govorilne ure. So pa zadnje popoldanske, tako da grem z malce lažjim srcem nazaj.

Neja še spi, jaz sem pa pravkar pojedla kosilce, zdaj pa študiram če bi napadla tisto čokolado v hladilniku al bi bilo bolje, da jo pustim še malce stati. user posted image

Pridem pogledat še zvečer, če ste kaj napisale!

Neposredna povezava do sporočila: 1906
16.5.2007 18:08:41   
Tiamo
Evo z Demi sva od zdravnika, nič pametnega za povedat..pač virozica. Pljuča uredu, ušesa uredu, edino kar ima zabasan nos in posledica tega malo več sluzi v žrelu, za kar pa recept itak poznam, veliko fiziološke in kopel s kamilicami, pa ponoči materina dušica. doma sva pa do petka.  Danes je že živahna, je normalno, tečna normalno user posted image  temperatura pa samo še 37. Moram pa reči, da je tok faca, sva se igrale v sobi in sem se delala, da spim in mi ona reče: Zbudi se mamica, dob jutr. Pa zjutraj je iskala očkata, ji povem, da je šel v službo, ona pa: po denarcka za ijaija. To pomeni, da bo dal očka denar za tistega konjiča v BTC, na katerem se tok rada guga. Potem ima še fore k išče dudo in ji rečem, ja kje si jo pa pustila: pa zamahne z roko in reče, ja tam v sobici...   e, zdajle sem opazila, da nam je zadnja zlata ribica poginila user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 16.5.2007 18:13:08 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
16.5.2007 22:26:48   
Jessy
Te viroze so zame en klinac, saj se jih zlepa ne pozdravi, po drugi strani je pa fajn, da ni treba antibiotikov. Sam kaj, ko bi človek tako rad hitro pomagal. No, vsekakor upam, da se kmalu pozdravi! user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ima tudi namalan jezik! user posted image  Meni pa Neja pravi: Ne spat mami. Vstan! user posted image

A to je še tista ribica, ki si jo že pred davnim časom kupila za Demi? user posted image  Je Demi kaj opazila?

Uff, midve sva pa danes imele borbe za umivanje zob. Kar naenkrat si je zadala, da ne bo pustila umiti zob. Sama jih je lahko (itak, da skor nič ne opere sama, ker tudi prav ne ščetka), meni pa ni pustila. Me je tolk pogrelo, da sem ji rekla, da bo danes šla brez dude spat. Sem jo popokala v sobo in jo začela dajat v pižamo, ona pa je zraven jokala in govorila NE SPAT MAMI! DUDO DALA MAMI! Pa sem ji rekla, da ni pustila umiti zob in da ne dobi dude. Pa joče še naprej in prosi zanjo (meni se je trgalo srce), nakar jo vprašam, če bova umili zobe in pravi, da ja. In res! Pustila je, da sem jih umila. user posted image  Seveda je potem dobila svojo RDEČO DUDO! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.5.2007 7:58:17   
Tiamo
Jutro, Jessy, Demi je že OK, včeraj ni imela nič več temperature, ponoči tudi ne..tako, da je bila viroza dvodnevna. Zdaj ima samo zabasan nos...tako, da je že zdrava. Čez vikend bomo šli na morje h kolegom na vikend, bomo prespali. Prvo nisem hotela, pa sem premišljevala, da bo morski zrak dobro del Demi sploh za pljuča. Nisem hotela zaradi tega, ker je bila Demi bolana ,pa še jaz bom dobila ta-rdečo. Una od Demi riba je pokinila če pred časom, ta je bila najbolj trpežna in prva k sva jo kupila, ta je bila od mojega dragija in klical jo je Bisera user posted image  Uglavnem je včeraj pozno prišel in mrtva riba je še vedno v akvariju, tako da mi je pogled na akvarij prav blak. Demi sploh ne opazi ne akvarija ne rib.  jessy sem mislila da je Neja brez dude user posted image  si jo pa dobro na foro user posted image  Glede zob jaz kdaj kar pozabim, da si jih gre umiti zvečer. Ponavadi si jih umije enkrat čez dan, če sva doma. Ko pa pridemo iz vrtca in službe, pa akr pozabim, ker je kar na enkrat ura 19 in rata took zaspana, da je tečna k drek. evo je zavrela voda za kavo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.5.2007 15:04:39   
Jessy
To je pa lepo slišat, da se je Demi že pozdravila! K morju pa le pojdite, saj ji bo zelo koristilo, vama pa tudi, da malce zamenjata okolje! Boste kot prerojeni!
Nam se pa v soboto nek piknik obeta, tako da bomo spet jedli in jedli. Saj ko jem se ne pritožujem, pritožujem se ob pogledu na tehtnico. user posted image

Joj, Tia, ne nismo še brez dude in kar slabo kaže, da bomo kaj kmalu brez nje. Dudo ima za popoldansko in večerno spanje, čez dan je nima. Ko pa zaspi, pa ji jo potegnem iz ust in odnesem v kuhinjo.
Ja, fora je dobro izpadla, čeprav sem bila takrat tako razkurjena, da bi jo resnično dala spat brez dude od same trme. Zdaj vsaj vem, kaj bo učinkovalo za naslednjič, ko se bo spet upirala. user posted image

To sem hotela že večkrat vprašati, pa vedno pozabim. Kaj še vedno velja, da pošljejo domov obvestilo, da je treba vložiti novo vlogo za otroški dodatek? Se mi zdi, da bo kmalu čas, pa ne bi rada zamudila!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.5.2007 7:45:38   
nanka
Dobro jutro,

še vedno sem prisotna samo časa za oglasit mi pa vedno zmanjka. Preberem še, tako da sem na tekočem.
Krasno, da se je Demi pozdravila in ni bilo nič hujšega.

Kety, malo z zamudo, upam, da uživaš in se imata lepo, srečno pot nazaj.

Violinski, lepo da se je pri vas tako lepo izteklo in je zdaj vse OK, a navadili ste se že na novo stanovanje in več prostora?

A za piknik smo se že kaj zmenile?

Mi smo zdravi, navihani in zahtevni, komaj čakamo konec šole ( še malo pa bo), kot zaenkrat kaže bo prvi letnik uspešno zaključen ( kljub mojemu sekiranju in teženju da se je potrebno učiti; ko ji je kazalo že dobro, pa je priletel cvek pri enem predmetu, pa pri drugem in tretjem in je bilo potrebno spet popravljati. Z malo sreče in znanja se lahko zgodi, da bo celo prav dobra.)

To je to, delo že kliče ..... imejta se lepo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.5.2007 8:58:31   
Tiamo
Jutro, nanak za iknik se še nismo zmenile...dejte predlagat datume, jaz 27. ne morem...se mi zdi, da nam v maju ne bo ratalo, tako da mislim na začetek junija?  Demi je včeraj zvečer imela spet temp. 38,2, zdajle k je vsatala pa 36,8 user posted image  Sploh nevem a bi šli na moreje ali ne? Pa še moje menstre ni od nikod, sem imela tri dni rjavega izcedka, danes sem sanjala, da sem imela splav. Mazolje sem pa take dobila, k že dolgo ne, prav cel obraz me boli, sem taka k ena pubertetnica v faco user posted image user posted image   Grem popit kavo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.5.2007 14:19:00   
Jessy
Spet tonemo! user posted image

Nanka, tvoja Tjaša je prav pridna punca, da boš vedla! Cveki so v srednji šoli za pričakovati. Je pa res, da jih nihče ne mara. Če je otrok tak kot je očitno tvoja Tjaša, tudi cveki niso neka panika. Škoda je pa ta, da grozno zbijejo povprečje navzdol in jih nato le z velikim trudom spet lahko dvigneš. Bom držala pesti, da bo Tjaša prav dobra! user posted image

Glede piknika je pri meni ta maj tudi zelooo zapolnjen in skoraj mi ne bi zneslo. Junij bo najbrž primernejši.

Tia, ti si mi pa mal sumljiva s tem izcedkom, mozolji, sanjami....da nisi morda user posted image ? user posted image  

Midve sva včerajšnji dan zelo dobro izkoristili. Sva šli v naš park, kjer se je neumorno drsala po tobogani. Zdaj je že malce predrzna postala, tako da morem še bolj paziti nanjo, saj se hitro spozabi in bi lahko kje padla. Pol je bilo tam pa še ogromno otrok, tako da je bilo res fajn.
Danes sva bili dopoldne v trgovini, kjer je bila prav pridna, da sem lahko v miru vse nabrala, kar sem planirala. Sem ji pa danes eno čez rit dala. Ja! Me je tako razkurila, ker je nalašč polila vodo. Me je prosila za vodo v kozarcu in sem ji jo dala. Naredi en požirek, nato pa je dvakrat nalašč obrnila kozarec okrog, da je vse polila po tleh. Sem bila pa zelo huda in sem ji dala eno po riti (itak ni nič čutila, ker je plenica spodaj), ampak je pa začutila, kako sem huda nanjo. Se je umaknila na kavč in je jokala, pa govorila MAMI HUDA! NEJA LILA VODO! Tako, vidite je pri nas. Me je res pogrelo, ko je to storila, s tem, da sem ji rekla da naj pazi, da ne bo zlila. Ahhhhh....
Pol je pa za kosilo jedla zelenjavno juho, je pa rekla, da tega pa ne bo polila. user posted image  Očitno si je zapomnila.
Proti večeru pa bomo imeli malo piknika z njegovimi in mojimi starši, jutri pa s prijatelji. user posted image

Zdaj pa grem eno kofe skuhat, ker ga sploh še povohala nisem danes. Ni bilo časa. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.5.2007 16:33:36   
Tiamo
Dan,  mi smo kar doma, ker je Demi ponoči bruhala, verjetno samo od zabasanega nosa, ampak preventivno smo ostali doma. mah, če bi bilo naše bi li in mi bi bilo vseno če pobruha naše postelje, ampak tujih me je pa malo strah.  Jessy, so mali navihanci naši otroc. Demi je imela včeraj izpad panike k sem rekla da mora spat, je tepla fotelj in brcala z nogami, ampak jaz pa nič, potem je bila še bolj huda, jaz pa nič, sam orekla sem ji a je Demi huda, ona pa naglas JAAAAA. No, ko se je umirila po 1 min, sem jo dala samo v posteljico in je že spala. jessy o moji user posted image  lahko kar sanjam in sanjam in sanjam. Izcedek imam še in to je verjetno posledica odstranitve mat. vložka in mazolji tudi. Se mi je na čelu tak daredil, da k ga je Demi vidla, je rekla JOJ JOJ MAMI TAM user posted image user posted image  Zdaj je zaradi moje "demulacije" samo ena velika zatečena krasta, ne morem jih pri miru pustit.... Zdaj greve malo na igrišče, da se zlaufa....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
21.5.2007 7:06:10   
nanka
Dobro jutro,
no pa je spet nov teden, po vsej verjetnosti bo nor kot le kaj.

Za nami je kar nor vikend, tako da ni bilo nobenega pravega počitka. Upam da bo ta teden kaj bolje. Še malo pa se bodo pričeli dopusti in bo veselo.

Kako ste pa ve preživele vikend?

Tia, kako je danes z Demi? Kako pa kaj nova služba, kako kaže?

Jessy, sem že pozabila, a gre Neja v jeseni v vrtec? Naša še ne gre, smo se odločili, da gre drugo jesen, ko bo stara 3 leta.

Kety, sta že nazaj? Kako si preživela pot in vse ostalo?

Nič, za ponedeljkovo jutro naj bo dovolj, kavica kliče....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
21.5.2007 10:17:36   
Tiamo
Jutro oz. dan,

evo spet na šihtu, dela je toook, me je vse počakalo, meni se pa sevda nič ne da.....

Demi je ozdravela, matrajo še malo zabasan nos in posledica tega kašelj oz. izkašljevanje.

Nanka za novo službo, čakam prvo na razpis delovnih mest na tej šoli, potem pa bomo videli.

Uglavnem nič novega, grem delat....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
21.5.2007 12:38:09   
Kety
Pozdravljene!

Najprej hvala za čestitke ob RD! Sem jih tudi celo pot po tujini dobivala preko sms-ov, tko, da je bil pravi dan za pot user posted image user posted image user posted image !

Ja, bilo je super, super,...gor sva se vozila 10 ur (850km), vmes sva imela par postankov in eno malo nesrečo. Naju je tovornjak stisnil na zožanju in nama na avtu odtrgal desno ogledalo. Tako sva bila večino poti gor in nazaj brez njega in je bilo kar malo zoprno. Važno, da ni bilo kaj hujšega. Vožnjo sem kar uredu prestala s pomočjo Buscopana. V Nemčiji sva imela pa itak vse na komot. No, na ohceti pa nisem dolgo zdržala, ker je bila ceremonija cel dan in sem bila ob 21ih že čist fuč. Vse me je tiščalo, kot da bi imela na sebi premajhno obleko! Sem šla samo spat, v soboto pa sva že ob 12ih štartala iz Nemčije in bila doma ob 21ih zvečer! Po Timona sva šla včeraj! Bil je ful vesel, ko naju je zagledal, ampak mami je rekla, da ni bilo nobenih problemov. Da ni nič pogrešal tako, da bi jokal, normalno je spal in jedel, čez dan je bil pa itak skoz ful zaposlena, da ni imela časa pogrešat. Je pa v 1 tednu ful zrastel in se zredil. Čist drug je bil za držat, ko sem ga vzela v naročje. V glavnem, super je bit doma!!!!!

Pomoje bo junij res edina varianta za piknik, ampak zame je že malo kriza. Vas bom prišla le za kako uro ali dve pogledat, ker sem že res čist "preč"!

No, šibam zdej kej narest, ko Timon spi!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
21.5.2007 23:20:36   
petri85
Čer!

Kety, super, da sta uživala!!! No, upam, da res nimata preveč škode na avtu...no, važno, da sta vidva cela!

Ampak, kaj za vraga kar nekaj štrajkate???? Le Tia in Jessy našo temo še nekje gor držitauser posted image

Bi bilo res dobro se dobiti čimprej, da kako rečemo v živo...kaka sobota ali nedelja v jun?

Pri nas ni kaj posebno novega...

Sploh ne vem, kaj na še napišem???

Še nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa-pa!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.5.2007 8:57:47   
violinski
Dan!

Evo, jaz ne štrajkam, samo med vikendi ponavadi ne odprem računalnika. Razen če moram položnice plačat user posted image . Ampak tokrat sem čisto vse zamudila, menda, razen avtomobilskega zavarovanja, ki je šele konec meseca. Preprosto v novem stanovanju še nimam te rutine, da bi zvečer pred televizijo še položnice plačevala. Pol pa moram vstat, pa poiskat, kje sploh so (k sreči sem jim že našla mesto, kje se bodo nabirale tekom meseca), potem pa še žeton za online banko poiskat.... Skratka, po napornem delu je to malo prenaporno zame user posted image . Ja, seveda da se šalim.

Kety, welcome home. Me veseli, da se je vse srečno izteklo, tudi pot in vse, ti pa verjamem, da si bila izčrpana.

ZA junij sem tudi jaz. Od 2.6. dalje imam dopust, ampak itak nismo vnaprej planirali nikamor it, tako da mi je vseeno, kdaj. Se prilagodim. Verjetno je mišljena kaka sobota, na razpolago imamo torej: 2.6., 9.6. (ta dan je mogoče, da sem vsaj jaz že zasedena), 16.6, 23.6 in 30.6.
Tako na hitro pogledano se še najbolj nagibam h 16.6. Sej navsezadnje ni treba, da imamo prav celodnevni piknik, lahko se dobimo samo na eni zelo zelo dolgi kavici user posted image

Tia, držim pesti za službo! Nanka, tebi pa tudi, za tisto, ki si jo želiš.

Haha, Jessy, če bi ti vedela, kolikokrat na teden sem jaz tako huda na enega od otrok..... Saj me ne jezita zanalašč (no, včasih le), ampak zadnjič npr. je Aljoša hotel risat pa je prijel prvo !!knjigo!! ki mu je bila pri roki in začel po njej vleči črte. Meni so pa knjige svete - pa že 1000x sem mu rekla, da lahko riše samo na papir in to tisti papir, ki mu ga data mami ali tati (da se ne bi slučajno odločil, da lahko po kakšnih položnicah ali podobnih dokumentih riše). Pa da ne boste mislile, da je risal v katerokoli knjigo - v ZVEZDICO ZASPANKO!!! K sreči se ni veliko poznalo, pa tudi mislim, da ne bo več. Če pa bo, bo pa pridiga jovo na novo, kaj pa morem. No, pa sem se malo za pravičnost še na Lano jezila, ker ga je gledala, kako riše, namesto da bi mu rekla, da ne sme risat v knjigo. Ona to že dobro ve, mi je že dve porisala. Ampak je vse skupaj trajalo par minut, ravno toliko, da je bil Aljoša naslednjih pet minut užaljen do neba. Zadnje čase, ko je užaljen, ali pa ko mu kaj rečemo, da ne sme, zapre oči in užaljeno našobi usta. Kot bi mislil, da če on mene ne vidi, da tudi jaz njega ne vidim user posted image . Sesedanje na tla smo končno prerasli, je bilo pa kar dolgo na sporedu.

Se moram prav pohvalit - v soboto sva z možem šla v IKEO in sva jima kupila mizico in stolčke, pa sta jih takoj posvojila. Pa tiste zložljive košare za perilo. So že polne user posted image .

Zdej pa žihr neham, da dam še drugim prostor za pisat..... Se še beremo!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.5.2007 8:57:22   
violinski
Hja, smo pa skoraj dol padle. Nas pobiram.

Novosti na področju risanja - včeraj smo se lotili stene. Na veliko. K sreči s svinčnikom, tako da je radirka delala nadure.

Lana je imela ponoči vročino, danes ji ni nič. Je pa res, da pričakujem klic iz vrtca, če se ji je slučajno poslabšalo. Upam, da ne.

Imejte lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.5.2007 13:48:04   
Kety
Ojla!

Nič niste zgovorne...

No, mi smo od urologa, mali je jokal kot da ga na pol režejo,...ampak sej je bilo še meni hudo. Je bil pa v sekundi fertik in ful prijazen zdravnik, tako, da se je tudi Timon hitro potolažil. Ja, zdej moramo biti pa pridni s to kožico, da se ne zaraste nazaj!

Mene je pa začela zdelovat tale vročina,....joj, kako teče od mene, zdele grem takoj spat, ker Timon že pol ure spi in ne bi rada, da se prej zbudi, predno se uspem malo dat v horizontalo.

Sem pa v ponedeljek že plavala v bazenu pri tastu in tašči. Ima voda že 30 stopinj, Timon pa ni hotel bit notri. Mogoče mu je bilo prehitro. Meni je ful pasalo, ker mi je vse napetosti sprostilo okoli trebuščka. Mogoče greva danes tudi.

Vijolinski, naš mulc pa riše s kredo in najboljš je po novi fasadi, pa mu sploh ne morem dopovedat. Samo da ven prideva že govori; risa, risa,....v knjigice se pa še ni spomnil risat....se pa še bo, ane!?

Nič, grem spat!

Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.5.2007 19:47:43   
Tiamo
Čer, samo tok, da se javim in pohvalim violinski, ki je tok pridna, da nas je potegnila iz podna. e se je začelo dogajati pri vas violinski, no pa lih zadnjič sem prilepla sliko naše stene. kety se mi prav smiliš v tej vročini, če pomislim, joj kok sem jaz z mojimi zatečenimi nogami trpela dve leti nazaj. O je že dve leti mimo user posted image  grem gledat BB

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.5.2007 22:22:53   
Jessy
Se na hitrco še jaz javim.
Danes sem imela zdravniški pregled za službo, pa so mi ugotovili, da imam nekaj holesterola (5,2), pa sladkor malo povišan, pa SKORAJ je slišal malce šuma na srcu. user posted image user posted image user posted image  Edino, kar je bilo vredu je bil EKG pa vid je še vedno sokolji. Obup!

Prej sva na hitro počistila celotno dnevno, saj so se znašle mravlje na sredi sobe in bolj kot sva odmikala igrače, več jih je bilo. Sva vse premaknila in presesala, ter pošpricala z Biokilom. Upam, da bo zdaj mir!
Pa da ne govorim, kolk mi danes iz hladilnika smrdi. Sploh ne vem, kaj. Sem ga 2x izpraznila in pregledala, kaj bi bil lahko vzrok, pa nisem nič našla, nazadnje sem celega zmila s kisom. Upam, da bo zdaj vredu. user posted image

A imam kaj lepega za povedat? Nič! Torej, je najboljše, da neham, da ne najdem še kakšne slabe zadevce!

Violinski, kako je z Lano?

Kety, a ti pa kar v bazenu uživaš? Pridna, pridna!!! Le daj, če ti paše!!!! Privošči si, kolikor si lahko!!! O tem, kako te vročina zdeluje, pa raje ne bi, ker se še prekleto dobro spomnim svoje nosečnosti v tem času, saj je z mene lilo iz vseh lukenj, za povrhu sem bila pa še vsa zadihana. Joj....da ne omenjam svojih zatečenih nog v zadnjem mesecu. Sicer je Tia vodila, ampak sem ji kar dobro sledila.
Pa upam, da bo tebi kaj lažje!

Nič...morem nehat
mejte se fajn, pa se slišmo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.5.2007 6:33:12   
nanka
Dobro jutro,

da ne boste rekle, da se nič ne javim. Moji popoldnevi so tako nabiti, da se vam nimam časa oglasiti.

Jessy, a pri vas v šoli kaj tkete na statvah? MIdva z Maticem imava že cel teden deloven ( ja, ja saj vem, da bi moral Matic sam delati, pa če me tako lepo prosi). Zadeva pa sploh ni enostavna, pa še Matic nima elegantnih prstov za tako fino delo. No še nekaj dni se bova matrala, pa bo narejeno ( včasih kar sama kaj naredim).

Včeraj zvečer ko se je Zoja odpravila spat, zdaj sama reče kdaj ( včeraj se je 20.20 odločila,da gre) sem si lep nalakirala nohte na nogah in rokah, tako da sem malo naredila na sebi. Sem kar vesela, ko mi kdaj pa kdaj kaj uspe na sebi narest, ker ponavadi sem kot cunja in se mi tudi približno neda še s sabo ukvarjati.

Zoja nas cele dneve zabava s svojim čebljanjem, zdaj pa res že vse pove, ne sicer razločno, ampak zastopimo jo pa vsi. Včeraj sedimo na tersai z sosedi, pa pravi Tjaša Zoji ,a bož hrenovko. Tamala pravi ja in ko ji Tjaša prinese na krožniku hrenovko in kečap, tamala pomoči hrenovko, jo dvigne in reče sosedu, a vidiš kečap. Sosed bi kmalu s stola padel, tako se je smejal.

Mi smo najhušo fazo barvanja po steni že dali skozi, ker zdaj riše samo v blok ali na papir. Imamo pa celo stanovanje  za pobelit, ker ga ni kotička, da ni popisan, se je lotila pa pisanja tudi pri babici. Zdaj ji barvica samo še včasih pobegne do stene, apak ob opzorilu takoj preneha pisati, se vidi ,da ve da dela narobe.

Dovolj za to zgodnjo uro, grem na kavico... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.5.2007 8:04:35   
Tiamo
Jutro,

no prvo moram pohvaliti, ker včeraj nisem, junaka od Petri...kok ima Benjamin super mišelinke, men so tok cot.

Joj, Jessy, kaj pa je s teboj,da imaš povečan holesterol, pa sladkor user posted image  Sej bo, boš spet malo hujšala oz. kako dieto udarla pa bo.

Včeraj sem se pogovarjala z Demino vzgojiteljico. Demi seveda samo hvali, kok je pridna, edino okoli 10 ure, vsak dan, rata tečna. Prišle sva do zaključka, da je verjetno zmatrana k še ob 6 ustaja, oz. par minut prej. Ob 11.30 gredo v vrtcu spat in takrat pa ne zaspat, se premetava po ležalniku, pa gor in dol, pa medvedka daje spat....no, verjetno jo potem mine utrujenost ali pa je tok utrujena, da jo nabije z adranelinom. user posted image  Potme mi je še rekla, da je prva v govoru in besedem zakladu, kako poje in si vse pesmice zapomni, kako zadane melodijo itd. No, uglavnem je pred ostalimi, čeprav je najmljaša user posted image

No, smo pa zdaj malo lulanje in kakanje opustili, oz. ni bila pri volji prejšni teden, ker je bila bolana. Včeraj je v vrtcu spet prosila za kahlo, ampak ni nič naredila, samo sedela je gor in rekla NIC NI.

Danes sem čist jezna, ker sem v službi sama in nadomeščam sodelovko in sodelavca. Za sodelavko sem vedala, za sodelavca pa ne. Predno gre kdo na dopust ali ga ni, mora tisti k nadomešča podpisati nadomeščanje, kar pa jaz za sodelavca nisem, pa šele včeraj po mojem odhodu iz službe mi je poslal mail in mi povedal, da ga jaz nadomeščam. Tako, da danes skrbim za 4 izpostave in krajevne urade, upam, da se mi ne bo zmešal. Sem bila pa žleht in o tem napisala en mail šefu in sodelavcem v vednost, da tako se ne grem in da ne morem biti za vse sama.

grem na kavo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......