|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
9.5.2007 22:49:52   
Jessy
Lep večerni pozdrav tudi od mene!

Tia, najprej bom pohvalila Demi, ki je res pridna punca, da ti pove za lulat! Meni se zdi, da smo še takoooo daleč od kahlje, da raje ne bom kaj napovedovala, če pa sem poštena pa že težko čakam toplega vremena, da poskusimo odstraniti plenice in upam, da nam do dopusta tudi uspe. Na dopust gremo od 14.7. do 24. 7., letos na Pag.
Za tvojo babico držim pesti, da čimprej okreva. Vem, da trpite, ko jo vidite v takem stanju, ampak ji bodo pomagali in bo z njo vse vredu, tako da glavo pokonci. A smem vprašat, kolk je sploh stara?
Drgač so pa starejši ljudje tolk naivni in jedo vse tablete po vrsti, kot bi jedli bonbone, da ni čudnega, da pride do česa takega, zdravniki pa jim lepo pišejo recepte, samo da so jih čim prej frej. Žalostno! user posted image

Kety, lepo je slišat dobre novice o prihajajočem user posted image ! user posted image  Le tako naprej!!! Izgleda, da boš le šla v Nemčijo in uživala! Super!

Da malce pojamram, kakšno noč smo imeli. Zbudila se je že ob 22.50 in jokala. Ugotovim, da ima zamašen nosek in je težko dihala, zato ji ga očistim in dam Operil. Je rabila skor 1 uro, da je zaspala nazaj, vmes pa res močno jokala. Sem jo celo pregledala, če bi jo kaj bolelo al kaj drugega, pa ni bilo nič nenavadnega. Pol mi jo pa še mal čez 1. uro prinese mož, ker je spet jokala, tako da sem jo spet komaj potolažila, da se je umirila in potem tudi zaspala. K sreči je potem nehala in je spala naprej. Res ne vem, kaj ji je bilo. Pomislila sem, da je bila preveč utrujena, saj sva včeraj 2 uri konstantno hodili in prehodili res veliko razdaljo. Kaj drugega pa res ne vidim, da bi lahko bilo krivo. user posted image  Bom videla, kaj nas čaka to noč.

Jaz sem pa danes tako lena, da se mi ni dalo nikamor, zato sva se le pred hišo preselili, da sem lahko kraljevala na stolu, Neja pa se je igrala. Nimam kaj, tudi taki dnevi se pojavijo, kajne?

Grem zdaj še malce pogledat, kaj se dogaja na RR, pol pa spat, ker bo treba kmal vstat.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.5.2007 13:10:11   
nanka
Dober dan,

no se boma pa jaz prva oglasila, zdaj ko sem v glavnem že vse uredila.

Ja Demi pridna, velika puncauser posted image user posted image user posted image , če bo šlo tako naprej bo suha prej kot v enem mesecu.

Jessy, kako ste preživeli preostanek noči? Pa danes je kaj bolje?

Pri nas nič novega, cele popldneve sva zunaj ( doma pa bomba) oa kaj naj, vse počaka, zato se ne sekiram preveč.

Me kličejo....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.5.2007 14:37:41   
Jessy
Pravkar sem prispela domov in kuham kosilo. Upam, da bo kmalu kuhano, ker sem pošteno lačna! user posted image

Nanka, danes je noč spet normalno prespala, tako da si res mislim, da sem revco preveč utrudila. user posted image  Bom vidla, kako bo naslednje dneve.

Grem še mal okrog pogledat, ker niste nič kaj zgovorne. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.5.2007 8:44:45   
violinski
Ojla, punce moje, sem hotela že sinoči pisat, pa sem bila takooooooo utrujena - sem prišla s plavanja, kjer sem se učila kravl obrat in sem se štirikrat skoraj utopila. user posted image

No, danes sem že prepričana, da moram še ene parkrat poskusit, preden vržem kopalke v koruzo.

Tia, hvala za vse odgovore, danes slikamo še Lano, ki je končno ozdravela in šla v vrtec, potem pa smo se odločili, da bomo šli dokumente delat v torek dopoldne in sicer v Medvode, kjer nikoli ni gužve user posted image . 'Pri koritu' pa nisem mislila, da bi me spravila mimo vrste not, ampak samo to, da imaš bližje informacije o vsem, kot jaz. No, za babico pa držim pesti, da jo spravijo v red. Demi je pa ful faca, da pove, da jo lulat. Aljoša ni temu še niti blizu.

Se pa moram prav pohvalit, zadnje tedne Aljoša zelo veliko govori v povezanih stavkih in daje zelo smiselne odgovore, da je prav lušten. Npr. je zadnjič gledal, kako jem solato, je rekel: "o, solata!" Jaz pa seveda kot prava mama:"Boš malo?" On pa:"Neeeee, ne malam!" Sem mislila, da se bom zrolala na tla od smeha. Pri umivanju zob sem mu končno uspela pogledat v usta in ima vse petke že zunaj, naučil se je sam obuti copate (najraje Lanine, ker so malo večje, pa je lažje dat nogo not) pa take stvari. Če se še česa spomnim, napišem.

Jessy, če ima kdaj Neja še tako zamašen nosek, ti samo nucaj kremo materine dušice in bo v enem dnevu/noči fertik. Pri nas je ta krema zakon.

Zdaj pa grem, me čaka ena dnevna naloga user posted image ....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.5.2007 10:57:21   
Tiamo
Dobro jutro čveke,

no Demino odvajanje plenic poteka zelo pestro, ene 35 krat na uro gremo do stranišča in nazaj in samo to. Lula doma ne, samo zunaj za drevesi in po travi in v vrtcu. Kakat ji od zadnjič še ni uspelo v kahlo ali wc, samo pove: "rita kaka" in seveda je potem že prepozno, čeprav laufa na wc user posted image

Jessy tudi Demi zadnje noči nekaj razganja, se zbudi ob 24 do 1 in hoče mleko, pa potem okoli 4:30 in prosi za mleko, čaja ali vode ne. Sem med prazniki poskusila metodo, da ji ne dam mleka...e, e, to pri nas ne gre, ker potem tako lepo prosi za mleko, da sem se po kakih 2 urah uklonila želji: Mamica plosim plosim mleka hvala.

Danes so babico sprejeli v bolnico Polje, ker na PHP so postelje rezervirane samo za mlajše. Po stokovnem pregledu je dr. ugotovil, da gre za začetek demece in da se stanje nikoli ne bo zboljšalo, lahko se samo slabša in doseže Alzheimerjevo bolezen. Za odvajanje od tablet pa ni taka panika, kot smo na začetku mislili.

grem delat... 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 11.5.2007 10:59:24 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.5.2007 11:01:51   
Tiamo
Zdajle sem se spomnila eno ime za iskalke imen fantov

VITO
izpeljanka VITAN

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.5.2007 21:40:46   
Jessy
Jojmene! Kmalu bi pristale na drugi strani!

Morem takoj pohvaliti Aljošo za stavke! user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!!!! Pa tebi Tia za vztrajnost in dobre živce ob odvajanju plenic! user posted image user posted image user posted image

Kar se zadeva plenic smo morda en majhen korakec napredovali, saj mi je tašča danes že drugi dan povedala, da ko se Neja pokaka, da pravi, da naj se gresta previt in pleničko skuša povleči dol z rite. Zgleda, da jo je začelo motiti.

Tia, hudo mi je, ko brem, kako je s tvojo babico. Držim pesti, da bolezen ne bo napredovala.

Kje ste pa ostale?

Midve sva danes vzpostavili kolo in sem jo peljala na probno vožnjo po mestu. Je bila vsa navdušena, men je pa tudi pasalo, da sem malce gonila. Sva se zapeljali v bližnji park, kjer se je non stop drsala po toboganu, nato pa jo je prišel iskat ati in jo z avtom odpeljal po klancu domov, jaz pa sem porivala kolo. Bova to večkrat prakticirali, da jo bo on peljal gor, saj bi njo in kolo zelo težko porivala po našem strmem klancu.
Jutri popoldne pa gremo v LJ v nabavo. Morem se zdaj prav malce usesti in razmisliti, kaj imamo za nabaviti, pa tudi zapisati, saj mi takoj gre iz glave.

Zdaj pa grem pod tuš, pol pa na kavč!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 11.5.2007 21:42:42 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
13.5.2007 11:39:57   
natasaxy
Oj punce dober dan.

Saj mi je prav nerodno k se tolk časa nisem oglasila,...ste se že navadile a?

Vidim, kako so naši otročki iz dneva v dan večji navihančki in krasni sončki.

Tudi naš Gašper je že pravi navihanček, govori pa zelo veliko - tudi stavke že lepo povezuje, tako da sem prav vesela, ker mi ni nič dolgčas, ...skoz kaj novega pove in pogrunta. No tudi trma je še vedna prava velika,....se trudimo jo ignorirati,....user posted image

Zakaj se nisem tako dolgo oglasila,...moram rečt, da sem imela veliko krizo glede vsega, službe, pa skupnega goposdinjstva, tako da sem bila kako naj rečem, kar malo v depresiji. No v službi smo imele neke kontrole zadnje čase, pa sem bila glede tega ful živčna, se je dobro na koncu izteklo,...tudi odnosi so sicer čudni, pa vendar,...bo potrebno potrpet, vsaj glede na to, da nismo še na svoje, pa še blizu je.

Jessy tudi mi gremo na morje na Pag in sicer 24.07 - 04.08., smo dobili ugodno varianto, tako da komaj čakam, da se malo odklopimo.

Kako pa je kaj z našimi nosečkami,...moram še za nazaj malo prebrat.

Pa piknik? A se bomo kaj zmenile? Jaz upam, da nam uspe kakšno soboto no?

Kahlica - pri nas smo jo zadnje čase malo bolj začeli uporabljati, se je do sedaj enih 3 - krat polulal notri - je bil že uspeh, da smo ga pripravili sedeti gor,...tako da počasi bo.

Septembra gremo tudi mi v vrtec,....me zanima kako bo. Glede vstajanja bo verjetno malo problem, ker naš rad spi do enih pol osmih ali osmih.

Lepe dneve drugače izkoriščamo za sprehode zunaj. Smo skoraj cel dan zunaj kadar smo doma in je lepo vreme, upam, da bo tudi poletje tako lepo.

Toliko na kratko, se oglasim, kaj bolj pogosto. Lepo nedeljo vsem. Pa en pozdravček

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
14.5.2007 8:16:04   
Tiamo
dobro jutro,

no mi smo pa bolani, so me klicali iz vrtca, da ima vročino 37,8. pa sem se kar malo zasekirala, ker je imela zjutraj res rdeča lička in je bila na ličkih vroča, na čelu pa ne...sem menila, da je to od spanja, da ji je bilo vroče. Upam, da je kaka prehodna viroza. Tako, da po mailici šibam po njo k moji mami, ki jo je zdajle prevzela iz vrtca.

Drugače je bila čez vikend čist uredu, samo lulala in kakala ni nič v wc ali kahlo user posted image  Verjetno preveč pričakujem, sej bo...

Grem kaj naredit, ker grem prej iz službe...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.5.2007 9:15:00   
violinski
Tia, naj se Demi čimprej pozdravi!!! Upam, da je samo enodnevna zadeva, morda so pa zobki, če še nima vseh??? Kakorkoli, user posted image user posted image user posted image  zanjo!!

Živjo, natasaxy, smo te res že kar pogrešali, je pa lepo, da si se javila. Tem depresijam pa to velikokrat pomaga, da se javiš na naš forum, pa te bomo z našo dobro voljo že ven povlekle. No, sem vesela, da je krizica mimo, da si spet naša. Upam, da ti je v službi fajn, glede odnosov je pa itak tko - če je plača v redu, odnosi niso važni. Če so odnosi v redu, plača ni važna. Ko pa oboje zaškripa je pa najbolje menjat. Tako sem naredila jaz in zdaj mi je fajn. Upam, da je tudi za druge tako.

Jessy, bravo za kolo, nas to še čaka (so še vsi bicikli na stari lokaciji), ampak glede na zadnje podvige in veselje do sprehodov in tako dalje, bomo to verjetno kar v kratkem.

Joj, sigurno sem imela še 100 stvari za povedat, pa sem pozabila. Pišite kaj!! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.5.2007 9:24:37   
Tiamo
Hojla,

no, Demi je pri babici, se čist fino počuti, se igra, poje, pleše, kot ponavadi....jedla je normalno, pije tudi....moj dragi je že zjutraj rekel, kok ima rdeča lička, a so petice na pohodu? No res je, da ji petice samo še manjkajo, bom preverila...

Tudi midve z Demi sva se peljale s kolesom en krog, me je malo strah jo voziti, pa ne da sem slab voznik, ampak tukaj kjer živimo ni kolesarskih poti in se morava vozit po cesti. Tako, da me je strah tega, da me ne bi kdo zbil z aavtom na cesti.

Natasaxy, tako kot ti je violinski predlagala, javljaj se na RR, da skupaj prebrodimo krizo..še vse smo. Če ne bi imela jaz vas po rojstvu, bi verjetno pristala v norišnici, no ok vsaj na tabletih, za malo dlje časa, kot za dva tedna.

Zdajle sem imela pogovor s svojim šefom; sem šla do njega da mu povem, da grem ob 12 domov, ker mi je dete zbolelo; on je pa mislil, da sem mu prinesla odpoved. Potem mi je udaril eno pridigo, da me čist razume in me podpira, ker vidi da gre v državni upravi vse na dol in da se stanje ne bo popravilo, kaj šele plače. Naj si pa zagotovim prvo odločbo o zaposlitvi, ker se zadnje čase dogaja, da ti obljubijo službo, potem pa rečejo NE. Vprašala sem ga za skrajšanje odpovednega roka, je rekel, da mi verjetno načelnica ne bo odobrila in še to bo mogel on mojo odpoved ful zagovarjat, ker je res premalo informatikov. UPam samo to da mi rata....grem takoj preverit na ZZZS, če so že razpisi.
Aja, violinski, a imaš ti kje spravljeno prošnjo za delo, k imaš svežo službo?

Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.5.2007 9:55:03   
violinski
Tia, nekje domam jo moram imet, ma ti takoj povem, da je moja eno samo nakladanje, ker sem pač brez izobrazbe, sem morala toliko več naložit o izkušnjah in znanjih pridobljenih izven šolanja. A ti vseeno pošljem? V resnici pa ne vem, kaj je moje delodajalce prepričalo - vmes sem šla preko kadrovske agencije in zato nimam pojma, če so dobili o meni samo 'tabelico', ali tudi osnovno prošnjo. user posted image  

Je pa res, da sem dala ogromno truda v pisanje prošnje (skupinsko tuhtanje, pregledovanje in obračanje stavkov, iskanje najbolj ustreznih besednih zvez, sopomenk, ....., k sreči imam vedno na razpolago tudi domačo lektorico in skorajda pisateljico), prebrala sem vse mogoče nasvete na www.mojedelo.com in tako naprej in se jih v veliki meri držala.

Joj, kaj sem spet naložila, pa še bi, pa moram deeeeeelat user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.5.2007 10:12:03   
Tiamo
Violinski, ti mi jo kar pošlji za vsak slučaj....

no pa še nekaj, violinski

a imaš na zalogi kakšn nasvet, predlog, igro itd. o učenju številk...zdaj mi Demi že lepo šteje, ampak tako....3,4,5,6,7,1,2,...pa če bova zdaj doma, rabim nasvet, da si malo popestriva dneve z igrami in učenjem.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 14.5.2007 10:18:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.5.2007 11:29:02   
violinski

a imaš na zalogi kakšn nasvet, predlog, igro itd. o učenju številk...zdaj mi Demi že lepo šteje, ampak tako....3,4,5,6,7,1,2,...pa če bova zdaj doma, rabim nasvet, da si malo popestriva dneve z igrami in učenjem.

Tia, pojma nimam. Nisem nikoli počela česa takega. Z Lano se greva štetje, ampak samo tisto, kar ona pač zna. Je nikoli ne popravljam in nikoli je nisem posebej učila. Jo za katere stvari vprašam, koliko jih je, pa mi pač pové. Popravljam pa je ne, da ne bi dobila odpora do številk, resnično. Naj šteje, kot hoče, še preveč jo bodo s tem obremenjevali v šoli. Meni se zdi še dobro, da jo sploh zanima, kako naj napiše svoje ime (pa ne zna, da ne bo kdo mislil, tudi črke ne pozna še niti ene, ker jo ne zanimajo), drugega pa nič.

O-ja, številko ena sem jo naučila na daljincu, zato da prepozna, kako prestavi na večerno risanko user posted image , to je pa tudi vse.

Jaz ti predlagam, da se gresta kake prstne igrice in mogoče zamenjaš palček-kazalček z ena-dva ali pa povežeš eno in drugo. Pa rima naj se. Otroci so ful dovzetni za rime. Pri nas so kar nekaj časa večerne pravljice zamenjali Župančičevi Mehurčki.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.5.2007 11:34:39   
violinski
Pozabila na tole pesmico:

Ena majhna račka šla je na potep, daleč čez devet gora, mama račka kliče gagaga, ena račka je doma! Dve majhni rački šli sta na potep..... In tako do pet (lahko do deset) in potem proti nazaj. Original - Romana Kranjčan -  je drugačen, ampak mi smo se šli takole.

Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.5.2007 11:38:31   
violinski
Našla tole, nekaj nasvetov:

http://www.mama.si/?menu=D008

Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.5.2007 15:05:15   
Jessy
Ja, ja, med tednom debata res bolje teče kot med vikendom. user posted image

Natasaxy, tudi jaz ti izrekam ponovno dobrodošlico!user posted image  Lepo, da si se spet javila, čeprav praviš, da imaš več težav! Tako kot so ti že prej povedale, tu smo zato, da si pomagamo, pojamramo ali pa kar nekaj v tri dni trobosljamo! Prepričana sem, da ti bo laže z našo družbo!
Se bomo pa ravno križali z dopustom. Mi gremo 24.7. že domov. user posted image

Violinski, kako je zdaj s hladilnikom? user posted image

Tia, držim pesti, da se Demi čim prej pozdravi! Bom držala pesti!
Glede štetja imam jaz svoje mnenje, ki je pač posledica poklica. Meni so šle zadnjič kar dlake pokonci, ko je tašča rinila v Nejo s štetjem (1,2,3,4,5,100 - mislim, haloooo!!! Sem ji povedala, kaj si mislim o tem.). Sama v tem, da mi zna prešteti do 10 v vseh možnih jezikih, ne vidim nobenega smisla in se mi zdi po eni strani prava neumnost. Zakaj? Zato, ker številke nimajo pomena vse dokler niso povezane s količino, za kar pa si morajo pridobiti občutek prek izkušenj.
Jaz sem mnenja, da se je kakršnega koli štetja potrebno lotiti s konkretnim materialom. Pomembno je, da začuti, da je 2 takrat, kadar sta npr. 2 kocki, pa 3 takrat, ko so iztegnjeni trije prsti... Saj razumeš, kaj imam v mislih, kajne? Samo štetje po vrstnem redu pa je zame na zadnjem mestu.
Jaz bi jo najprej naučila do 3, nato do 5, nato do 8 in nazadnje do 10 ali 12.

Jaz pa čakam, da se zbudi, da greva spet ven s kolesom. Je prav fajn toplo, tako da bo pasalo.
Mi tudi nimamo kolesarskih stez in je kar zoprno zaradi varnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.5.2007 15:40:32   
Tiamo
Hojla, midve sva doma, Demi ima vročino 38, drugače živahna, se igra, no zdaj spi... Drugače še pokašljuje in jedla je slabo, ampak pije pa veliko. Joj, tole s štetjem sem čist falila, hvala za odgovore, ja je še premajhna za štetje, sem prebrala v članku, ki mi ga je violinksi poslala. No hvala za predloge

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
14.5.2007 15:41:45   
Kety
Ojla!

Imam malo pauze, ker skoz neki pospravljam, pa sem se usedla pre RR.

Nataša, pozdravljena nazaj! Kar pogosteje se javi in malo pojambraj, ker se boš vsaj "spucala" in ti bo lažje, me pa ti bomo stale ob strani!

Tia, super, da je Demi bolje in da ni huje zbolela. Šteli pa mi še dolgooooo ne bomo, ker še govori ne prav veliko!user posted image

Timon spi že dobre 3 ure, pa še kar ne kaže znakov zbujanja. Je bil ta vikend na Vrhniki pri mojih, da smo preizkusili, kako bo prespal dve noči. Bilo je SUPER! Ja, se ga ne da prehvalit, tako je bil priden. Spal celo noč in podnevi 2-3 ure. Brez jokanja, ful lepo jedel, v glavnem super in grem čisto mirnih živcev v Nemčijo. Mali se je itak imela noro dobro, pogruntal 1000 novih for, pa ful ima pri naših prostora, ker so čisto v naravi in nobenega prometa, ker so zadnja hiša na hribu. Ma super!!

Pri nas se pa Timon kar z atijem vozi na kolesu in tudi on fuuul uživa. Smo mu kupili tak sedež, da se ga da poležat, če mali zaspi (ker itak zaspi že po kakih 10 minutah vožnje) in je res super. komaj čakam, da se bom lahko pridružila. Tako pa ta čas izkoristim in grem kaj narest ali pa malo počivat. To zadnje mi je vedno bolj potrebno, saj sem kar naprej nekaj utrujena. Kdaj že pride naval energije?!?!user posted image  Aja, pa še nekaj mi je zelo smešno v tej nosečnosti....še vedno se mi ni naredila linea negra user posted image  Pri Timonu se mi je v tem času ful že močno videla, čez cel trebušček. Očitno je tokrat ne bo.

No, ne vem, če se vam bom še kaj uspela javit pred odhodom. Odrineva v sredo zjutraj, Timona gre na Vrhniko v torek popoldan, vmes pa moram še vse spakirat za naju in za malega, pa še malo pospravit. V glavnem GUŽVA, pa malo me je strah,....ne vem česa! ....Potovalna mrzlica.... No, prebrala vas bom ziher še, zato bodite pridne s pisanjem!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.5.2007 15:42:38   
Kety
Tia, si me prehitela,....škoda za vročino! Upam, da ne bo hujše virozice!!

Pa joj, kolk sem pozabljiva! Sem vam pozabila povedat, da sem dala vlogo za vrtec za Timona za jesen! Bomo videli kako bo!

< Sporočilo je popravil Kety -- 14.5.2007 15:45:09 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.5.2007 21:49:35   
natasaxy
Čer.

Evo se malo javljam. Saj vem, da je forum za to, da malo pojamramo, ampak sem tip človeka, ki predolgo tuhta in tišči v sebi in gre težko ven,...ko pa gre,...je pa hudo,...ampak se bom potrudila dat čimprej ven iz sebe, ker to si rečem vsakičuser posted image , pa kar ne gre.

No danes je dan minil kot bi mignil, v službi je bilo po dolgčem času malo bolj mirno (šefa ni bilo blizu,...je mel skoz ene obveznostiuser posted image ). Tia, če sem te prav razumela, ti pa daješ odpoved ali kako? Držim pesti, da ti uspe kaj dobrega najti, ma pa saj izkušenj imaš, profil pa je tudi pravi,...se išče,....tako da ni panike.

Kety kako pa kaj tvoj trebušček? A kaj dosti brcamo? Mene včasih tudi tako prime, da bi šla kar na porodniško,...ampak še ne bo šlo.

Drugače pa se je Gašper danes zelo veliko prehodil,....ko sem prišla iz službe sem imela skoraj dve uri časa zanj,...tako da sva šla na en velik sprehod,....s seboj je moram nesti avto, pa še en ato (tako pravi on), hodil pa je k en tavelik. Naš bo tehnični tip očitno, ker so zanimivi samo traktroji, avtomobili pa prikolice, da jih priklopiš na 1000 in en način,...to bi počel dve uri brez problema. Tudi v peskovniku zelo uživa. Zvečer tako utrujen pade v posteljo ob osmih, da je kaj. Sem šla jaz ob petih od doma - še malo otročke učit plesat,...pridem domov in z atijem jesta k dva balona (kruh, daruček, jogurt,...), tako da ga je mami samo še stuširala in smuk v posteljo.

Tako nekako je potekal naš dan.

Jessy a greš ti prvič na Pag oz. je katera že bla. Mi gremo prvič in me zanima kako kaj je? Gremo pa v Novaljo v en privat apartma - plaža je oddaljena 50 m. Za lansko leto so pravili, da ni bilo vode,...upam, da letos ne bo take panike.

Pri nas vloga za vrtec tudi čaka,...je pa problem, da v ta manjši skupini je skoraj premalo otrok, tako da se lahko zgodi, da jih bo premalouser posted image  Se pozna, da so tukaj na vasi vse mame v penzijiuser posted image user posted image user posted image

Pridne bodite,...Pa pa

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.5.2007 23:02:40   
natasaxy
No pa še malo se igram,...še nekaj slik od našega fanta.

Jessy kako pripneš slike spodaj - tako kot si ti dala spodaj Nejin albumuser posted image  Sem bolj leva za take zadeveuser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/natasaxy/7764767/

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.5.2007 14:38:54   
Tiamo
Kety katera bo prej naš post prestavila na prvo stran, hehe Demi, je pa verjetno staknila virozo. Ponoči je spala uredo do 5, potem me je klicala in rekla, da je žejna in prosila, da jo vzamem v naročje. Sem jo potem nesla v spalnico in spalli sva to 8:30. Zjuraj je imela vročine 38.5, čez uro pa 37.5. Zdaj spet spi. grem kosilo kuhat 

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.5.2007 14:50:27   
Tiamo
aja, Kety, če se nič ne javiš ali se jaz ne   
SREČNO IN VARNO POT TI OZ. VAMA ŽELIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.5.2007 22:16:41   
Kety
Ojla!

Ja, Tia, si me prehitela za kar nekaj ur! Upam, da nas bom dvignila, ker danes se kljub slabemu vremenu niste nič kaj javile!

Tia, hvala za "srečnico",....Timon je že na Vrhniki, midva pa šibava zdele pakirat, jutri pa po zajtrku odrineva, to je okrog 9ih. Upam, da bova do 19ih na cilju! Demi pa želim, da se čimprej pozdravi. Lepo se crkljajta.

Še to se moram pohvalit, da mi je Timon včeraj začel govort mami (do sedaj sem bila mama) in je bil tako navdušen (in tudi jaz), da je kar vriskal besedo! Smeško moj! Se mu je pa kar odprlo in je začel uporabljat besede vsepovprek, sploh nisem vedela da jih zna. Ko bom prišla nazaj, bo ziher že ful govorec!

Nisem vam povedala, da imam jutri RD in bom dopolnila 29 let. Groza, kolk je šlo hitro. Danes mi je dragi za RD poklonil francosko manikuro v oazi lepote v CityParku. Super, upam, da se bo obdržala do petka. Za jutri se pustim presenetit, mogoče ima še kaj v rokavu user posted image ! No, mami mi je pa danes dala 100€, da si bom lahko kaj kupila v Nemčiji. Joj, sej pomoje bo ful dobro!

No, punce moje,...uživajte! Takoj, ko se vrnem, vas preberem in potipkam, zato bodite pridne s pisanjem.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......