Kety
|
Dober dan! Pravkar je šel Timon spat in imam malo časa za RR. Jaz sem totalno brez energije, danes sem res komaj čakala, da bo ura za Timonovo spanje. V takih primerih bi bilo pa zakon, če bi bil Timon v vrtcu, ker je imel zelo malo od mene. Ful sem se težko ukvarjala z njim. Pa zelo mi je mučno sedet na tleh, ker me vse tišči,...pa še to vreme, ker se ne da bit zunaj. To je še najhuje, ker bi on rad bil skoz zunaj! Danes ponoči me je pa tako bolel trebuh kot pri menstri in sem se res kar malo bala, da gre za kakšne popadke. Prov slabo sem se počutila in posledično nisem spala skoraj nič. Zdele sem pa skurjena v nulo! Bom šla tudi jaz poležat,...mater sem ena lenčina, ane?! Nanka, glede teh papirjev,...saj drugače skor ne moreš oddajat teh obrazcev kakor po rojstvu, saj moraš napisat ime in priimek otroka, to pomeni, da se mora prej rodit, ane! Sej, včeraj ko sem poskušala izpolnit vse tiste obrazce za starševski dodatek, pa za očetovski dopust, pa za dopust za nego in varstvo otroka,...in še je tega...ma me je kar minilo. Sem se počutila funkcionalno nepismena, res! Pa to sem študirala, pa nisem znala izpolnit teh smotanih obrazcev. Mi je ful žal, da si nisem skopirala, ko sem oddajala za Timona. No, danes se je moj dragi odločil, da bo šel na porodniško za 260 dni. Tako bom jutri vse lahko oddala, tako, da Tia, to je odgovor na tvoje vprašanje. Včeraj sem dobila samo vse papirje, danes jih izpolnim in jutri nesem tja. Če boš imela čas za kavo povej, pa te pokličem, ko bom tam fertik! Nič, moram par stvari podelat, pol grem pa res ležat, se res fuuul slabo počutim!
|