Tiamo
|
evo malo sprostitve se bo prileglo...ker imam živo norijo, Kety še dobro, da nisva šle na kavo, ker verjetno tudi do tja nebi prišle...mi je skoraj telefon pregorel. Upam, da se bo norišnica zdaj umirila. Kaj mislite o takih copatkih za doma za Demi? Men se zdijo ful fajne, take lahke, za obuvat in sezuvat. Nevem, pa kok kaj noga not švica? A katera ve kje se jih kupi? Zdaj sem našla tukaj v mostah eno trgovino, jolly, ampak 2500 bivših sit mi je pa tooo much. Violinski, potem je imela Lana verjetno isto virozico, dvo dnevno, kot Demi? Samo da je bolje. Ste pa zaspanci pri vas, hehe. No saj smo tudi pri nas, gremo s kuram spat , Demi gre okoli 19:30 (aja, danes mi je spala 10 ur skupaj , drugače se mi še vedno zbudi okoli 4 in prosi za mleko), no midva sva pa tudi že ob 20 v postelji, moj zaspi kar hitro, jaz pa moram še gledat tv, pol me okoli 22 zmanjka. Včeraj sem za vrtec naredila 2 plakata, imajo v vrtcu dneve spoznavanja družin, v petek je pa zaključni žur v vrtcu...dan se imenuje po vrbovem paviljonu, ki so ga nareili pred leti. Bodo predstavljali različne kulture, narodne noše, pesmi itd. No, ta majčkeni, imajo v sklopu tega spoznavanje družin, oz. mamic, očetov, dedkov, tet, stricov in iz slik se učijo o dolgih kratkih laseh, brk, brad, očal itd....se mi zdi ful luštno. Seveda moram biti nekaj posebnega in sem naredila plakat. družinsko drevo za našo družino, od moje babic pa do Demi. Na plakat sem nalepila samo obraze in jih seveda s Photoshopom olepšala, tako sem dobila jaz ful bele zobe, moj je kar naenkrat shujšal, mojemu očetu je izginila pleša, moja mati je brez gub in ima goste lase.....hehe, moj se je tako režal in je rekel, da še dobro, da sem zdraven imena napisala(da ji bo vzgojiteljica prebrala, kdo je kdo), ker itak Demi ne bo nobenega spoznala, k sem jih tako olepšala. Sem se malo igrala s programom in mi je bilo ful luštno in sprostilno. Drugi plakat sem pa naredila, samo obraze Demi in sem ji dodala klobuk, očala, lase, brke, brado itd.....me prav zanima reakcija v vrtcu, ko bodo videli slike. evo mojo prenovljeno nagajivko
< Sporočilo je popravil Tia74 -- 24.5.2007 13:33:47 >
|