|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
24.5.2007 12:58:49   
violinski
Haha, če pa jaz zdaj ne dvignem gor, bomo pa na drugo stran padle.

Hvala, Jessy, Lana je čisto OK. Očitno je bila samo reakcija na zabasan nos, ker odkar spet piha normalno (neki se je upirala) ni nič več vroča. Snoči je sicer imela 37,3°C ampak to ni pri njej nič takega. Sploh je pa zvečer vedno bolj topla, kot preko dneva.

Tia, prav si naredila, da si napisala mail, upam, da si povedala stvari kot so potekale (da te sodelavec ni prosil za nadomeščanje), sploh pa ker nisi podpisala nadomeščanja bi moral biti on v težavah. Eno je, če gre človek na bolniško, takrat pač vsi ostali bolj poprimejo, pa nekako gre, ampak če te zjutraj po mailu obvesti, da je na dopustu, je pa po mojem mnenju totalno neresno in neodgovorno. Verjamem pa, da se dogaja tako.

Čestitam za tvojo Demi, ko je tako napredna user posted image user posted image user posted image !!!  Če jaz kaj vem smo mi v zlati sredini, kot vedno, Aljoša je čisto po šolskih knjigah (če izpustimo njegovega Kawasakija). In to mislim tako fizično kot razvojno.

Mi smo se zadnje tedne malo polenili in jaz vstanem ob 6:10 namesto ob 6h in se takoj pozna, ker potem otroka vstaneta 10 minut kasneje (sedaj je to 6:40, namesto 6:30), onadva bi še kar spala, ampak dobro vem, da ne več kot 15 minut dlje. No, pol imamo jutranje litanije, v katerih zavlačujeta, kar se da in smo v vrtcih šele ob pol osmih, kar pomeni da sem jaz v službi šele tik pred osmo. Sta pa mojadva čisto navajena, da gresta spat Aljoša ob pol dvanajstih, Lana ob pol enih. Enako delamo potem tudi med vikendom, razen če kam gremo, ali pa če vse skupaj za pol ure zamaknemo. Spita pa potem do treh, mogoče Lana vstane malo prej, Aljoša kako minuto potegne, takrat imamo kosilo. Zato čisto razumem, da je Demi ob 10:30 že fertik, glede na to, da vstaja ob 6h.

Joj, se moram lotit enega projekta, pa se mi ne da, ampak zdej sem dvignila našo temo na vrh, pa mi je lažje pri srcu. Greeeem, se beremo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.5.2007 13:30:46   
Tiamo
evo malo sprostitve se bo prileglo...ker imam živo norijo, Kety še dobro, da nisva šle na kavo, ker verjetno tudi do tja nebi prišle...mi je skoraj telefon pregorel. Upam, da se bo norišnica zdaj umirila.

Kaj mislite o takih copatkih za doma za Demi? Men se zdijo ful fajne, take lahke, za obuvat in sezuvat. Nevem, pa kok kaj noga not švica? A katera ve kje se jih kupi? Zdaj sem našla tukaj v mostah eno trgovino, jolly, ampak 2500 bivših sit mi je pa tooo much.
user posted image

Violinski, potem je imela Lana verjetno isto virozico, dvo dnevno, kot Demi? Samo da je bolje. Ste pa zaspanci pri vas, hehe. No saj smo tudi pri nas, gremo s kuram spat user posted image , Demi gre okoli 19:30 (aja, danes mi je spala 10 ur skupaj user posted image , drugače se mi še vedno zbudi okoli 4 in prosi za mleko), no midva sva pa tudi že ob 20 v postelji, moj zaspi kar hitro, jaz pa moram še gledat tv, pol me okoli 22 zmanjka.

Včeraj sem za vrtec naredila 2 plakata, imajo v vrtcu dneve spoznavanja družin, v petek je pa zaključni žur v vrtcu...dan se imenuje po vrbovem paviljonu, ki so ga nareili pred leti. Bodo predstavljali različne kulture, narodne noše, pesmi itd. No, ta majčkeni, imajo v sklopu tega spoznavanje družin, oz. mamic, očetov, dedkov, tet, stricov in iz slik se učijo o dolgih kratkih laseh, brk, brad, očal itd....se mi zdi ful luštno. Seveda moram biti nekaj posebnega in sem naredila plakat. družinsko drevo za našo družino, od moje babic pa do Demi. Na plakat sem nalepila samo obraze in jih seveda s Photoshopom olepšala, tako sem dobila jaz ful bele zobe, moj je kar naenkrat shujšal, mojemu očetu je izginila pleša, moja mati je brez gub in ima goste lase.....hehe, moj se je tako režal in je rekel, da še dobro, da sem zdraven imena napisala(da ji bo vzgojiteljica prebrala, kdo je kdo), ker itak Demi ne bo nobenega spoznala, k sem jih tako olepšala. user posted image user posted image user posted image  Sem se malo igrala s programom in mi je bilo ful luštno in sprostilno.
Drugi plakat sem pa naredila, samo obraze Demi in sem ji dodala klobuk, očala, lase, brke, brado itd.....me prav zanima reakcija v vrtcu, ko bodo videli slike. evo mojo prenovljeno nagajivko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 24.5.2007 13:33:47 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.5.2007 13:58:13   
violinski
Haha, Tia, kaj si se zabavala - tudi jaz sem za Lano pred časom naredila en lušten plakat (scrapbook) o njej in njeni družini, za Aljošo pa še nisem. Imam ves papir v neki škatli, pa niti ne vem točno, kje. Demi je pa ful smešna na teh slikah.

Tiste copate kot si jih prikazala imam jaz 'ta drage' od Alenke, če poznaš. To so tiste, ki imajo v usnju vtisnjenega medvedka. So pa usnjene, ja, pa zelo trden podplat imajo in proti drsenju. Lana jih ima za v vrtec od tistega dne, ko smo videli, da tako trdno hodi, da ne rabi več Cicibank (cena je tam tam), Aljoša jih pa še ne preveč obrajta, pa večinokrat si jih sezuje in je potem samo v nogavičkah (da vam ne povem, kako potem leti po novem parketu), medtem ko je v Cicibankah lahko nonstop, . Meni so v redu, ne vem pa, če se noga v njih poti, ker se mojima otrokoma ne.

Drugače takele telovadke dobiš tudi v Sparu, ali pa od Vučkota, včasih so imeli stojnico na hodniku v City Parku, ne vem, če je še. Poskusi!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.5.2007 14:05:09   
Tiamo
ej, a potem violinski misliš, da te copatke še niso za naše tamale? kako naj vem a Demi hodi trdo al ne? Kupila bi jih za doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.5.2007 14:06:52   
nanka
Tia, našim dvema se nogica ni potila in so bili super ( jih imata tudi zdaj za v šolo), sem jim pa kupila tam nekje po tretjem letu, ko si jih nista več sezuvala

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.5.2007 15:06:17   
violinski
Tia, jaz v resnici ne vem, če so al ne za ta male, Aljoša jih pač ima, predvsem mujih obujem ko smo na obiskih, ampak se pri njem zaenkrat bolje obnesejo cicibanke oz. nekaj takega. Tele zaenkrat še preveč rad sezuva.

Trdna hoja, kako jo prepoznati. Kaj pa vem - če gledam te micene in hodijo še čisto 'po malčkovo', tako da se ti zdi, da bodo vsak moment padli, pa potem sploh ne, to zame ni še trdna hoja. Al pa pri teku ko zgleda, kot da imajo čisto trda kolena.....

Če pa je hoja bolj podobna odrasli hoji, pol pa je že ta prava. Jaz imam pač Lano in vidim razlike z Aljošo, ne vem, kako sem to prepoznala, dokler je bila samo ona user posted image . Ma ti to kar po občutku, saj ne moreš narediti narobe. Sej boš kmalu videla, če se ne bodo obnesle. Če pa se bodo, pa toliko bolje.

Joj, moram nujno lulat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.5.2007 15:45:14   
Jessy
Lep pozdrav!

Danes ste pa pridne! user posted image
Nanka, mi nič ne pletemo na statvah in mi na kraj pameti ne pade, da bi se tega lotili, saj je še ogromno drugih možnosti, ki jih lahko učenci naredijo, pa so dosti lažje. user posted image  Me ne kompliciramo tolk, no!

To z holesterolom in cukrom...mah, saj ne vem, kaj bi si človek misli. Vsa stvar se začne že pri samem odvzemu krvi. V kraju, kjer delam, nimajo laboratorija in kri vzame kar PATRONAŽNA sestra, ki je drugače bolj negovalka starejših občanov. Ko mi je vzela kri, je komej kaj teklo in pri drugi epruvetki komentira:" Ja, kaj je to sploh kaj podobno krvi?"! user posted image  Da ne govorim, da je moji sodelavki na treh koncih probala vzeti kri in na koncu jo je vzela iz zapestja, pa ima zelo dobro vidne žile!!! Skratka, sprašujem se, če mi je splooh iz ta prave žile vzela kri!
Po drugi strani sem sama naredila napako, saj nisem bila tešča in sem zjutraj jedla sadje za zajtrk. Zdravnik je rekel, da je morda to razlog za povišan sladkor, ampak da naj si ga grem vseeno še meriti v mojem kraju.
Za holesterol mi pa ni jasno od kje ga imam! Od hrane ga ne morem imet, saj salame jem morda 1x na mesec, še bolje 1x na 2 meseca, meso kuham le ob vikendih, pa še takrat le purana in kokoš, 1x na mesec svinjino, govedino pa še redkeje. Ko skuham govejo juho, jo zmerom ohladim in poberem maščobo dol. Sira tudi malo pojem, prav tako jajc. Res nimam pojma, kje me je najdu! Edina možnost je stres, ki pa ga sama ne občutim. Res pa je, da imajo vsi v familiji holesterol in baje je deden.

Glede copatk. Men se zdijo čist vredu copatki. Za ta male more biti itak vse čimbolj mehko, da si lahko sami razvijajo in stopalo in mišice. V teh copatih si to zagotovo tudi krepi! Jaz bi jih kupila!

Zdaj pa morem nehat, ker je Neja že v luftu!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.5.2007 21:57:28   
petri85
Mi smo pa danes dobili pozitivno odločbo za vrtecuser posted image user posted image user posted image  Sem bila v teh dneh kar v skrbeh, kam bomo dali Davida v primeru, če dobimo odbito.

Tia, mene so pa robeez copatki čist fascinirali, tako, da naslednje kupim te!

Jessy, no sej je čisto verjetno, da so kaj zamešali izvide? Drugače pa upam, da se ti holesterol pa cukr porihtata!

Naš Benjamin je pa danes dobil že drugi zobek, nas je ful presenetil, ker smo 1. zobek pri Davidu čakali več kot 8 mesecev. Pa po ta novem prespi celo noč!

Tia, lušten plakat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.5.2007 7:50:40   
Tiamo
Dobro jutro,

kako? danes je petek in sem že boljše volje.

Petri, res so lepe tele reebez copatki, sem ji pa včeraj kupila copatke in so se super odnesli, ji pa padajo dol, ker mi je prodajalka dala 25 številko namesto 24. Prvo je Demi hotla roza in sem jih že skoraj vzela, potem je pa vidla modre s srebrnimi metuljčki in je hotela modre. Prodajalka je iskala številko, jo kao najdla, mi jih zapakirala in smo šle. Šele doma sem videla, da je številka 25. Tako, da nevem, a naj jih grem zmenjat ali ne. Bom še premislila, sej ji itak nogica hitro raste in en dva tri ji bodo premajhne. So bile pa kar drage 12 eur, so pa tudi na podobni način kot od Alenke, samo da so od Katje. Se pravi domača proizvodnja, lepo šivane, notri usnje, spodaj guma...in nogica ji nič ne švica user posted image

Jessy, mogoče bi morala res kaj pojesti predno si šla na pregled. Mah, jaz že kar nič ne verjamem tem meritvam....od mojega očim je šel na tak pregled in je imel podobno krvno sliko kot ti, glede sladkorja, holesterola itd. Potem se je pol leta držal in res pazil pri prehrani...ponovna krvna slika je bila še obupnejša, tako da je potem opustil dijete, se začel nazaj "nezdravo" prehranjevat in čez pol leta je bila krvna slika pa super d.p. Pol dobi pa pametenuser posted image

Petri vidim, da bo Benjamin, hiter z zobki kot moja Demi. a kako se razlikujejo otroci...

Violinski glede trde hoje bom mojemu rekla, da morava še enega otroka narediti, da vidim razliko v hoji, ker zdaj ne vidim kako Demi hodi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.5.2007 9:03:58   
violinski
Jutro!

Jessy, sem ti že hotela stres predlagat za holesterol, pol sem pozabila, zdaj pa berem, da itak nisi nič stresirana. Toliko bolje. Drugič pa res preden gre na meritve prejšnji dan nič belega kruha oz. nič iz bele moke, pa nič jajc pa tega, zjutraj pa itak nič. To bo krvno sliko popravilo vsaj pri sladkorju.

Tia, hitro mi povej, kje si kupila modre copatke s srebrnimi metuljčki, ker je mamica od Lanine sovrtčanke ravno to včeraj vprašala, ta mala si namreč zelo želi take copate!

Vidim, da ima tudi Demi že 24 št. noge, Aljoši smo tudi danes dali superfit sandale št. 24 (še od Lane) in so mu ko uliti. Lani smo pa včeraj kupili dvoje nove - ene totalno poletne sandale in ene čeveljce na trakec, čisto punčkaste. Te druge sem vzela čisto poceni po priporočilu ene mame, ki je stala zraven mene, ko sem jih izbirala, ker jih je imela njena punčka tudi (sem videla) in je rekla, da so totalno perfektne, da jih ima tako rada, da jih kar noče dol dat. Kaj hočeš boljšega kot priporočilo iz prve roke. Danes jih že ima na nogah. No, ona ima številko 27, razen Cicibanovih Trekk, ki so krajši, te ima 28. Saj me je skoraj kap. Če ima pri še ne 4 letih št 28, kaj bo imela pri 14h? 48?

Petri, čestitam za celonočno spanje, pa za drugi zobek sploh!!!!

Tia, za drugega otroka je vsak izgovor dober user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.5.2007 9:12:32   
Tiamo
hoj,

Demi ima kar 23 številko nogice, samo copatkov ni bilo manjših od 24. Kupila sem jih pa na fužinah, podhod, mercator, banka, pošta.

Ja, violinski, če bi te izgovori kaj pomagali user posted image  Me pa kar orng psiha daje za drugega otroka, sploh nevem kaj mi je user posted image  Vem, da me psiha daje k skoz sanjam o še enem otroku...lih danes se zbudim in si pravim, ma kakšne sanje, saj se mi bo zmešal. V sanjah sem bila spet noseča, pa na ultrazvok sem šla in spet bi imela punčko in ime bi ji bilo Evin, ma groza.....Takole čez dan me nič ne psihira, sploh ne pomislim na še enega, ali da bi se o tem pogovarjala....sanje pa naredijo svoje, sem ta teden sanjala tudi, da nama je kondom počil in sem bila čist srečna.....mah sem krula na kvadrat.,..

Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.5.2007 11:38:40   
zoya24
Ojla,

vidim, da ste malo bolj zgovorne user posted image user posted image .

Tia zdaj te ne bom nič potolažila glede drugega otroka, ampak sem tok vesela, da moram delit še z vami, da kaže da se nam bo v začetku leta 2008 pridružil še en član (pozitiven test), na pregled se še nisem prijavila, se bom v ponedeljek, ampak upam, da bo vse OK. Po mojih izračunih bo PDP 1.2.2008.

Moj je malo šokiran, ker je šlo tako hitro, pri meni se pa meša veselja, na drugi strani pa tudi strah.

Drugače smo zdravi, Žiga Ok, uboga čedalje manj, se mi zdi, da me sploh ne šmirgla, če se bo tako nadaljevalo.

Nič moram it delat, imamo en poročni obred pri nas, čez eno uro.

lepo se imejte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.5.2007 11:56:35   
violinski
zoya24, user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo vse dobro. Obveščaj nas!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
25.5.2007 14:00:44   
nanka
Zoya super novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , obveščaj nas.

Naša ima čeveljčke 20, oziroma bova prešle na 21, ker vidim pri odprtih čeveljčkih da ima prste že skaoraj na koncu.

Violinski, danes imajo punce že kar velike noge, vsaj te ki jih jaz poznam. Pri 15 letih od 38 do 41, da o fantih niti ne govorim.

Tia, a si dragemu zaupala svojo veliko željo ali si mu samo omenila? Povej mu o svojih sanjah, mogoče bo pa tudi njega zagrabilo, tako kot je naju. Naš pravi, da ni lepšega občutka, ko se stisne k njemu in da nebi za nič na svetu zamenjal tega. ( včearj je nekaj delal zunaj in se mu je hodila naslanjat na hrbet ina ga stiskat).

Bravo David za vrtec, Petri komu boš pa Benjamina zaupala? No ja saj je do tega še daleč.

Jessy ne sekiraj se pa bo. Enkrat pojdi na tešče kri dat, pa bodo sigurno boljše rezultati. Jaz sploh ne vem kakšno kri imam, ker mi ni tega nihče pregledal že vsaj 5 let.

Važno ,da je petek in da sem za ta teden oddelala, še malo pa grem...

Neposredna povezava do sporočila: 1939
25.5.2007 14:49:14   
Tiamo
Zoya čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , blagor tebi...  Moj dragi je tok proti še enemu otroku, potem mi danes pošlje SMS, da sem pred 2 letoma na današnji dan zvedela, da sem noseča oz. sem mu povedala. Se je žal takrat končalo s SS. No ptoem pa nevem kaj naj si mislim o mojemu, po eni strani je tok grob z besedami ko govoriva o še enem otroku, na drugi mi pa takele SMS pošilja, da se kar raznežim. Ne, nanka nisem še omenila mojih sanj mojemu in mu tudi ne mislim, ker bo user posted image . Ko se Demi stisne k mojemo je tudi čist blažen in ful srečen k jo ima, potem pa še v isti sapi reče, ja ampak samo njo bo imel pa nobenega več. user posted image  Mah, pa še v službi sem danes zanetla vojno. Toook sem že naveličana, da bom kar pop... No, k sem vam pisala, da sem čist popenla v četrtek k sem sama za vse in je šel sodelavec pripravnik na dopust, ne da bi mu podpisala dovolilnico. No, sem potem napisala hud mail in danes dobim odgovor od tega sodelavca. Punce 3krat sem mogla prebrati, da sem sploh razumela, potem sem se skor poscala od smeha. Kot prvo nevem kje je faks naredu, zaradi načina pisanja, izražanja, slovenščine in postavljanja vejic. In mulc me napada, da sem mu podpisala...sem mu res (sem šla preverit prvo do šefa, kateri se tudi ne spomni, da bi mu kaj podpisal in potem do tajnice, s katero sva pa našle dovolilnico), samo se ne spomnim, res ne, naj bog s križa pade, res se ne spomnim in potem mi tajnica reče, da ji je čudno, ker njegovega podpisa ni...pa lahko je spremenil datume, vse se da...tako, da nevem.... uglavnem nevem a sem jaz butelj ali kaj. Par odlomkov oz. cvetk iz njegovega maila: 
  • ...potem argumentirano pošiljaš obvestilo, ki ni predmet delovnih nalog, ampak morale in etike, ki se žal čedalje bolj oddaljuje v naši državi. Kaj ima država s tem nevem???
  • Tako komuniciranje problema je trošenje energije v prazno in motenje sožitja teamskega dela. Kakšno komuniciranje problema, ne razumem?
  • Nasljednjič ne odgovarjam na obvestilo, ki želi diskreditirati mene....Diskreditirati= odvzeti veljavo, ugled

zdaj povejte a sem jaz nora al kaj? Tok mi je smešno, sem pa o tem obvestila šefa in mu rekla, da se naj on ukvarja s tem. 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 25.5.2007 14:50:55 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
25.5.2007 15:04:31   
petri85
O, Zoya, iskrene čestitke!!! Pa čimlepšo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
25.5.2007 15:55:35   
Jessy
O, kako je fajn, ker je petek!!!! user posted image user posted image user posted image

ZOYA, ČESTITAAAAAM!!! Kako lepa novička!!!! user posted image user posted image user posted image

Petri, tudi vam čestitke za prvi zob! To je pa res dokaj hitro, a ne? user posted image  Pa že celo noč spite? Waw! Super! Le tako naprej!

Tia, včeraj nisem uspela pokomentirat plakata, ki me je nadvse impresioniral! Zelo si se potrudila, res! Bravo, mami! user posted image
Glede spora s pripravnikom ti pa težko kaj komentiram, ker ne poznam celotne situacije, je pa res skor neverjetno, da si kaj takega ne bi zapomnila, no. Po drugi strani se pa sprašujem, če je fant že tolk korajžen, da bi si upal kaj takega narediti. Se pa nikol ne ve, a ne! Pa upam, da bosta stvar uredila!

Glede krvne slike se sploh ne sekiram. Holesterola imam 5.2, meja za ženske je pa 5.7, tak da res ni panike. Saj to je tudi zdravnik rekel, da za kako dieto ni, je pa mal za popazit.
Za sladkor v krvi sem pa najbrž res kriva, ker sem zajtrkovala sadje, en večer prej pa sem se sladkala s sladoledom in čokolado. A je pol kaj čudnega? No, bom pa vsekakor šla z izvidi do svoje osebne zdravnice, ji vse to povedala, pol bo pa ona rekla, kaj naj.
Nanka, nas ravnatelj pošlje na pregled vsakih 5 let. user posted image

Neja pa nosi sandalčke št. 22. Se mi zdi, da ji noga kar počasi raste. user posted image

Zdaj pa grem malce vodoravno!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.5.2007 12:08:52   
Jessy
user posted image  Ku-ku! user posted image

Nobene nikjer! Hmm...user posted image user posted image

Pol pa sam še 1x vprašam, kar sem že pred časom, pa ni nobena odgovorila... A te kaj obvestijo preden ti poteče vloga za otroški dodatek? Po moje prihaja naš čas, ko bo treba te papirje spet vložiti, pa ne bi rada zamudila!

Mejte se fajn!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.5.2007 13:18:59   
nanka
Dober dan,

Jessy jaz sem tukaj samo čito na hitro, ker pospravljam ( kao). Daens ni Matica, je v Hrastniku na rokometnem turnirju, Tjaša je v Radovljici na seminarju kako pripraviti mlade k branju ( predavatelj iz Anglije), očka pa dela in pazi Zojo.

Jessy, jaz ne vem če te obvestijo, ker vedno prej oddam vlogo. Vem da jo moram oddati do konca julija, ker sem jo dala avgusta, tako da jo imam že izpolnjeno, samo še oddati jo moram.

Lep vikend pa ne preveč vroč

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.5.2007 14:25:25   
Jessy
Nanka, hvala za informacijo. user posted image  Saj najbrž ni nič narobe, če se prej odda, kajne? Bom šla tudi jaz po vlogo in izpolnila ter oddala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.5.2007 6:25:04   
nanka
Dobro jutro,
pa je spet ponedeljek, nas malo dvigujem, ker smo čisto spodaj.

Vikend je bil naporen, bomo videli kakšen bo ta teden. Pri nas je vse po starem, Zoji je začela rasti prva spodnja trojka, posledica je da čisto malo je in to je to.

Vrtca nismo dobili, vse okoli nas je zasedeno, čeprav bo naša prišla drugo leto v LJ, pa ne vem če bo šlo vse tako gladko. Želim jo dati na rudnik, vendar so jih letos 80 odklonili, mi smo pa celo iz druge občine, tako da se m niti ne sanja kam bo šla drugo leto. Pri nas so jih odklonoli pa 160, pa pravijo da je premalo otrok. Pa pri nas sploh ni jasličnega oddelka, pri nas so v prvi skupini stari od 2-3.

Nič, preden začnem za res delat, grem na kavico.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.5.2007 8:21:38   
Tiamo
dobro jutro,

prvo odgovor Jessy glede otroškega dodatka...kopiram

Za koliko časa se prizna pravica do otroškega dodatka?

Pravica do otroškega dodatka se prizna za dobo enega leta. Vsako leto je torej potrebno vložiti novo vlogo za priznanje pravice do otroškega dodatka, in sicer v mesecu, v katerem se izteče pravica do otroškega dodatka.

Danes ima Demi zobarja, bo pesto si že predstavljam.

Tako, upam ,da sem v službi samo še teden in pol, potem moram pa izkoristiti lanski dopust, ki ga imam še 12 dni. Čateške toplice imam že rezervirane, tako, da bove preživele dobra dva tedna v Čateških user posted image

Vikend je minil prehitro, nič se ni dogajalo posebnega. Tudi na RR piknik nisem šla, sem pa dobila SMS, da so se imele super, super prostor in zelo prijazen lastnik.

Nanka kar se tiče vrtcev, daj vlogo v več vrtcev...npr. tukaj kamor hodi Demi, v sept. odprejo novo skupino, kjer so notri samo otroci iz drugih občin. Letos je skupina že razpadla, ker so vsi otroci odšli oz. dobili prostor v vrtcih svojih občin. Tako, da menim, da ne bo problema.

grem delat...

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 28.5.2007 8:26:05 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.5.2007 8:50:50   
Tiamo
Jess, no link do obrazec za otroški dodatek

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.5.2007 8:52:57   
nanka
Vau Tia, privoščite si počitek in uživancijo. Ti kar malo zavidam ( pa ne v negativnem smislu). Upam, da bosta danes z Demi dobro opravili in ne bo preveč joka. ( joj ko se svojih dveh spomnem, me kar zmrazi, še dobro da sta zrasla, zato pa Zoje še vedno nisem prijavila).

Jaz imam samo še tri dni starega dopusta, tako da ga bom porabila zadnje dni v juniju ( njabrž bomo skočili za dva dni na morje), letošnjega imam pa 24 dni, tako da moram kar paziti kako ga bom koristila.

Vrtec bomo pa že nekako uredili, saj bo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.5.2007 13:51:22   
Kety
Dober dan!

Jao, sem imela prejle ful elana za delat, zdej me je pa kar minilo in bi šla spat! Sem danes ponoči fuuul slabo spala in malo sem tudi že sita prekladanja iz enega boka na drugega. Ampak ne bom preveč jambrala,...bo treba zdržat še vsaj 3 tedne! Me pa ful matra otrdevanje trebuha in upam, da se ne bo kaj prehitro začelo odvijat. Trebušček imam majhen kot pri Timonu in seveda je vse skupaj ful napeto in zato se mi to dogaja. Upam, da bo!

Bravo Tia Čateške, pa ful ti je lanskega dopusta ostalo....super.

Joj, sorry, ampak ne da se mi več pisat,...grem v horizontalo!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......