|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
6.5.2007 11:33:02   
Tiamo
Aja, še katera spremlja Bigbrotherja, vem da ga Jessy... No Alisa poznam, ful prijazna punca, je delala v lokalu kamor sem hodila z Demi, ko je bila majhna. Obožuje otroke, živali, uglavnem suer je...čeprav že berem da jo šimfajo, ker naj bi nekje ali nekdo izjavil, da je znala z 18 meseci brat user posted image  Mi je pa ko sem rodila poslala en ogromen šopek, ki pa žal ni prišel v sobo porodnišnice, ker se rož ne sme pošiljati.  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.5.2007 12:13:31   
Jessy
Tia, hvala za informacije. Bom poskusla, morda mi pa še kaj rata, drgač bom pa moža vprašala, ker je mojster za te stvari, sam prvo pa rada sama probam. user posted image

Tia, BB spremljam samo prek RR foruma. Se mi zdi, da čist zadosti izvem tam. user posted image  Men se zdijo tako hecni, ker človeka prav ta prvo sekundo začnejo opravljat, pa čeprav o njem ne vedo ničesar. Pač, imajo svoje favorite in tisti so najboljši, vsi ostali pa so ničvredni. Jaz se od daleč le nasmiham in se tolažim, da k sreči sama drugače menim.
O novih prišlekih pa ne vem skoraj ničesar. Sem pa opazila, ja, da so to Aliso že skritizirali zaradi te izjave. Baje, da je sama to rekla. Men se ne zdi nič neverjetnega, saj se je moja tašča sama naučila brati, ko je skupaj z očetom vsako jutro prebirala časopis. Mislim, da okrog 3. leta je že brala. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.5.2007 14:15:46   
Jessy
Tia, ratal mi je naložiti filmček. Upam, da bo povezava delala. Posnela sem Nejo, kako lepo je fižolovo juho. Posneto je bilo 5. maja.

sama jem

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.5.2007 14:23:07   
Teya
Jessy, po porodu naj bi ta "sladkorna" izginila....po nejcu so mi rekli, da je situacija ok, čeprav me niso nič dodatno testirali, ampak mi samo kri vzeli v porodnišnici, tako, kot verjetno vsem...nekje sem potem brala, da naj bi to izginilo po določenem času po porodu in ne takoj, tako, da mi ni najbolj jasno, kako so oni to mene pregledali. sicer pa to rundo pričakujem, da se bodo bolj posvetili vsemu temu, saj so že zdaj, v primerjavi z ljubljano, naredili celo znanost iz te moje motnje....vem, da je prav in hvala bogu, da je tako...ampak, ko se spomnim kako se me tretirali pri nejcu, mi je včasih kar malo žal, da nisem tudi tokrat v ljubljani user posted image  ja, tudi jaz sem en velik paštašutar, tako, da mi je glede tega full težko...sicer jem polnozrnate testenine, ki so, btw, od barile prav fine, ampak ravno nasitit se jih pa ne morem user posted image

to z žusterno pa ne slišim rada user posted image user posted image , mi imamo namreč že rezervirano user posted image  no, konec koncu gremo samo za 3 dni, tako, da ni panike. hvala za info.

jaz še nič ne nabavljam za novega člana, tako, da ti ne znam povedat, kaj se je na trgu v tem času spremenilo....nisem še niti odpakirala nejčevih cotk...v bistvu sploh še nevem kaj vse bom morala dokupit....pri nejcu so mi full cotk posodili, v tem času, sem jih seveda že vrnila in zdaj jih ima en drug dojenček, tako, da bom verjetno kar morala v konkreten shoping......sploh pa se morem še malo pozanimat, kako se novorojenčka sploh oblači čez poletje....nejca sem imela 28.8, tako, da se je v bistvu poletje že zaključilo, ta pa se je napovedal za 1.7., ko bo vročina ravno na vrhuncu....mogoče mi lahko tudi ve pomagate, tiste, ki ste rodile 1. dni avgusta.....

Tia, a Demi vedno tako zgodaj daš spat? a drugi tudi? mi smo sicer nejca pozimi dajali spat ob 20h, zdaj pa je že full sreča, če nam to uspe do 21h, saj smo ponavadi zunaj dokler je dan, tako, da gre največkrat spat kar okrog 21.30h....a se vam zdi prepozno? user posted image  
no ja, konec koncu imamo ves urnik malo drugačen, kot verjetno ostali....nejc zjutraj namreč spi vse do 9h user posted image  in gre spat popoldan ob 14h, tako, da včasih potem spi tudi do 16h in ga logično ne morem potem spravit zvečer v posteljo ob 19huser posted image

O, jessy, videla filmček user posted image , HUDO!!!!! svaka vam čast! user posted image  nejc ni niti blizu tega! on bi zraven na full mešal in dvomim, da kaj sploh spravil do ust, glede na to, da župa ni ravno gosta....čestitke!

Tia, kako pridem pa do tvojega filmčka? sem malo "tembulasta" zadnje čase, kar se tiče tehnike user posted image

sončen pozdarvček vsem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.5.2007 14:40:04   
Jessy
Teya, hvala! Tudi sama sem vesela, da tako lepo sama je. Sam, kot sem že rekla, je takoj kazala veliko zanimanje za samostojno hranjenje. Se pa tudi zgodi, da se začne igrati in packati. Takrat ji enostavno vse skup vzamem, pa je rešen problem. Je pa fajn, ker sama je, saj jo čist komot pustim samo, jaz pa kaj drugega počnem tisti čas, vmes pa mal počekiram, če je vse vredu.

Tiin filmček boš našla, če greš eno stran nazaj in je bolj na koncu strani njen post, kjer je dala povezavo SLIKE. Tam boš tudi filmčke videla.

Jaz sem pa danes prvič jedla polnozrnate testenine. Vzela sem Mlinotestove, pa so mi zeloooo dobri. Boljši, kot navadni. Res pa je, da sem zdaj že lačna,, pa še ni 2 uri, ko sem pojedla. user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.5.2007 16:17:40   
Jessy
Joj, naša še kar spi in to že od 13.30. jo bom mogla kar zbuditi, drugače bo spet dolgo pokonci.

Neja gre spat ob 21h, včasih tudi tja do 21.30. Pred 21. uro pa reeedko. Men se zdi za poletni čas ta ura čist sprejemljiva, sploh za prihajajoče vroče poletne dneve.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.5.2007 18:45:52   
petri85
Ojla!

No, mi smo dali poroko čez. Čez dan je bilo vse OK, tudi vreme se je držalo, pa oba sta bila ful pridna pri obredih...zvečer je šel Benjamin že pred 19. spat, Davida je pa spat dala moja mami, brez težav...no, sva bila pa midva zelo slabe volje, ko sva prispela v gostilno. Saj sem vam rekla, da se je poročil od moža brat, sedeli smo po sedežnem redu in ko midva prideva, zagledava najini imeni čist na koncu mize, pri enih njunih kolegih, stran od vseh sorodnikov...v glavnem, čist užaljenauser posted image ...nimam pojma, zakaj sva dobila mesto tam, moj si je zadnji mesec vzel vsak prost trenutek za izdelavo njunega stanovanja, na koncu pa taka hvaležnost...no, ker je mojmu kar jerman dol padu, se je tolažil z vinom (ponavadi spije res malo)...sploh ni bilo pravega vzdušja...no, 2.30 je mami klicala, da Benjamin čist ignorira flašo...tako, sva odšla domov...danes je zjutraj mož prostovoljno vstal z Davidom in mačkom sevedauser posted image , midva z Benjaminom sva pa potegnila do 10ih.

Teya, res ti ne privoščim te diete, ampak za zdravje otročka mama vse potrpi, a ne!? Joj, z imeni sva imela pa tudi midva ful težav...nikakor nisva prišla skup...je pa meni tudi všeč Domen, pa Tinej, pa morda Erik, pa Jan,...Drugače, pa  ni nič drugače z opremo in pripomočki, kot je bilo pri naših avgustovčkih....sploh ti priporočam, da nenabaviš prezgodaj preveč cunj, kaj pa če bo fant ful velik in bo rabil večjo št....pri nas ima 90% oblačil od David, ampak ker je tak štrukelj nosi oblačila, ki jih je David lani na začetku poletja, se pravi pri 9.,10. mesecih. No, pa lepo poroko vam želim!!!!

Tia, držim pesti, da se tvoj omehča še za enega!!!!

A Neja pa je s taveliko žlico? Naš sicer kar lepo je, ampak vse s tamalo, uno za desert.

Aja, pri nas hodimo spat tam do 20.30 nekje, kak dan prej kak dan kake 10 min kasneje, spi pa v kosu do 8ih oz. 8.30

Tako, je počasi že čas za otroke spat spravit....

Čau!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.5.2007 21:00:04   
Jessy
Mi smo današnje popoldne preživeli kar doma pod streho. Ko sem Nejo zbudila, je začel padat dež, tako da ni bilo za nikamor. Upam, da bo med tednom kaj lepše vreme, čeprav se mi zdi, da se je "aprilsko vreme" prestavilo v mesec maj.

Petri, verjamem, da sta bila zaradi sedežnega redu užaljena, vendar verjetno so razlogi, da sta sedela tam. Na najini poroki smo imeli podobno sranje z mojo sestro in njenim možem. Mi nismo pisali sedežnega reda in so se sami posedli po želji. Sestra se je usedla k bratrancem in sestričnam v dobro družbo, nakar naletimo na težavo tetinega moža, ki se je nekaj ujezil, ker je bil prostor čisto drugje, kot si je on zamislil in je hotel oditi kar domov. Če bi šel on domov, bi posledično odšli še obe teti ,ker so bile vezane na prevoz. tako smo prosili sestro in njenega moža, če se presedeta drugam, da je tetin mož lahko sedel tam, kot si je zamislil. Bilo mi je zelo neprijetno prositi, če se presedejo, ampak, da bi pa kar domov odšli, mi pa tudi ni bilo všeč. Vem, da sta bila tudi ona dva užaljena, sam tako je pač naneslo.
Navsezadnje sta pa vsaj razlog imela, da sta prej odšla domov, kajne? user posted image

Nejina žlica ni čist ta velika. Sem ji v tušu kupila pribor, ki je malenkost manjši od klasičnega in je ravno pravšnji za v njena usta. Če bi ji dala ta malo žličko, zlepa ne bi pojedla.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.5.2007 7:02:06   
nanka
Dobro jutro,

kako ste bile pridne s pisanjem, krasno.

Teya, naša hodi spat med 20 in 20.30, spi pa do 6. Smo jo probali dati spati kasneje, pa zjutraj ni bilo nobenega učinka. Je vstala ob isti uri.

Jessy, zaenkrat sva se odločila, da bova imela še enega, vendar bom še par mesecev počakala, ker bi rada da bo Zoja stara skoraj tri leta, ko dobimo še enega dojenčka ( vmes jo želim odvaditi plenic in pripraviti na vrtec). Malo računam na spomladansko dete, ker zaenkrat imamo enega zimskega in dve poletni. ( do zdaj nisem imela težav pri zanositvi, je vedno uspelo prvi mesec od najine odločitve).
Vau kako lepo Nwja je sama, saj naša bi tudi, pa sem zaenkrat še jaz tista, ki ji polnim usta, vsaj pri glavnih obrokih, da čim več poje. ( se lepo pozna na kilah).

Kety, sorry, sem videla da sem vaju s Petri zamenjal, ampak mislila sem pa prav. 

Tia, vidim da se je Demi zelo zabavala, prava gospodična je že.

Lep začetek tedna, grem na kavico...

< Sporočilo je popravil nanka -- 7.5.2007 7:03:38 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.5.2007 9:45:54   
violinski
Dan!

Sej zame ni dan, ampak je en tak izvenzemeljski občutek, ker nisem čisto nič spala (no, dve uri, od 4h do 6h) in to zame ni ravno dovolj. Jaz sem dobra, če spim 8 ur, kar sicer že zelo zelo dolgo nisem, največji problem pa imam zadnji teden, ker sem budna do 2h, ob 6h moram pa že vstat. Razen to noč, ker potem še med drugo in četrto uro nisem mogla spati. Kdove, zakaj.

Mi je kar malo žal, ker vas ves vikend nisem brala, ampak enostavno nisem imela moči, da bi zvečer še računalnik odprla. Že v petek sem bila precej utrujena, v soboto smo pa naredili 'udarno' še zadnji selilni dan. Moram pohvalit mojega moža, mojega svaka in enega kolega, saj so šteli, kolikokrat so naredili stopnice v tistem stanovanju (saj veste, četrto nadstropje brez lifta – ostale pa so samo drobnarije, ampak jih je bilo toliko, da jih je moj mož 3 ure pakiral v škatle) – gor in dol so šli 25krat. Prejšnjikrat sta moj mož in svak šla 23krat, prvič pa menda 18krat, ampak ta prvič so bile izključno velike stvari in so hitro napolnili avtomobile. Vmes smo imeli še selilni servis za velike stroje in večje kose pohištva, enkrat pa monterje, ki so razmontirali otroško sobo, jo prepeljali na novi naslov in jo tu nazaj zmontirali, ona sta bila dva, in sta šla gor dol po stopnicah 11krat, selilnemu servisu pa nisem štela, mislim da več kot petkrat vsak niso šli, ker so imeli res malo kosov, pa pet močnih fantov je bilo.

Vidim da so padle dobre debate vmes, veliko se jih niti ne spomnim, bom sproti malo dopisovala.

Naprimer od hranjenju – jaz imam podobno težavo, kot jo ima Teya z Nejcem (BTW: Teya, čestitam za odločitev o poroki, zakaj bi bilo tebi bolje kot nam, user posted image user posted image ), Aljoša hoče vse narediti »SAMA!« (govori na punčko, ker ponavlja za Lano) in temu primerno je po hranjenju vedno na vrsti veliko čiščenje in preoblačenje. Mora pa pri tem hranjenju obvezno vedno biti eden od naju tik zraven, da ga malo opozarjava, da mora gledat žlico in ne naokrog ;), včasih tudi jaz uspem prakticirati kombinirano hranjenje – Aljoša se hrani sam s svojo žlico, med nalaganjem pa jaz 'dodajam'.

Teya, ko sem že pri tebi, držim pesti, da cukr ne zraste, v Žusterni pa ni nujno, da se boste imeli slabo, saj je prav luštno, tisto glasno muziko pa prižgejo šele po 19h, tako da mogoče ne boste imeli težav s tem. Drugače je Žusterna lepa (lahko meni rečt, ko sem tam doma), vam priporočam sprehode do Kopra in po Kopru, tisto je odlično.

Kar se tiče oblačenja novega člana, se spomnim, da je bilo meni rečeno, da mora dojenček prvih 14 dni imeti dolge rokave in dolge hlače (jaz sem rodila 1.8. torej sredi poletja), ampak potem ni bilo več lepega vremena, če se spomnite, je ves avgust deževalo, so bile v Prekmurju velike poplave in to, in se niti ne spomnim, če je Aljoša kdaj imel kratke rokave tisto leto. Verjetno ja, ampak res nimam v spominu.

Ko smo že pri večernih urah, pri nas gre Aljoša spat med okrog 19:30, Lana ob 20h. Lana se zbudi 6:45 ne glede na dan v tednu, Aljoša pa je včeraj potegnil kar do 9h, ker mu očitno manjka spanca, saj ga med tednom dvigujemo ob 6:30. Preko dneva še vedno spita, Lana uro pa pol, Aljoša tudi tri ali več.

Joj, zdej sem že zelo naložila, bom popoldne še malo.

Aja, Lano imam doma, ker je bolna in se mi je kar trgalo, ko sem odhajala, ker si je želela, da ostanem z njo doma. Se mi je zdelo ful čudno, ker sta jo prišla čuvat babi in dedi in ponavadi to odtehta. Zgleda da je zdaj v tisti fazi, ko rabi samo mamo. Mogoče bom pa jutri z njo na bolniški, če bo še slaba. Upam pa, da ne. Pošiljam tudi Žigi user posted image , da hitro mine!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.5.2007 9:59:06   
violinski
Teya, še za imena. Se mi zdi, da ima tvoj kar prav. Ko sem pomislila, kakšno ime bi pasalo k Nejcu, sem pomislila na "Tine". Ne me vprašat, zakaj, meni to ime ni nič posebnega, vendar je prav prijetno in h Nejcu prav gotovo paše.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.5.2007 13:17:11   
Kety
Bravo punce, da ste spet malo bolj zgovorne!

Tia, ja sem mislila, da bom ful med Julijke not padla, pa nisem, kar nekako mi ne gre in mi vedno debata uide, ampak jih vsake toliko preberem. Sem pač avgustovka, pa tudi nimam toliko časa, da bi na dveh forumih čvekala. Skoraj nikoli ne berem nič drugega kot samo nas!user posted image

Jessy, Neja pa res super je. No, sej moram rečt, da naš tudi obvlada žlico in vilice. Lepo daje v usta, samo ne dolgo, ene 3-4x pol se mu pa ne da več. No, takrat pa nastopim jaz in mu dam pač avtoček v roke, medtem ko se on za mizo igra mu jaz filam usta. Tako mi tudi veliko poje. Včasih gre tudi brez igrače.

Glede spanja je pa tako, da naš zadnje čase (zdej ko je dolgo svetlo) hodi spat okrog 21:30 -22ih. Mi pa podnevi spi od 13ih pa do 16-17ih in potem zvečer še ni zaspan. Potem mi zjutraj spi do 7ih ali 8ih. Čist odvisno od dneva in "šundra" zunaj na ulici. Meni je ta ritem kar ok, čeprav bi mi zvečer pasalo, da bi šel prej spat, da bi imela malo možnosti v miru pogledat kaj na TV. Če je pokonci itak skoz po meni leze, če se uležem na kavč.

Teya, glede cotk, jaz ne bom nič kupovala (več). Sem kupila par mako majčk za prvi mesec in paketek 7 bodijev z dolgimi rokavi. Vse ostalo imam od Timona, ampak se tudi jaz še nisem lotila sortiranja. Saj je še čas. Konec maja bom začela malo paketke odpirat in bom vidla če je vsega dovolj. Namerno tudi pri Timonu nisem pretiravala z količino cunj, ker je takoj preveč in včasih pa tudi paše kaj novega kupit za drugega otročička, ane!?

No, zdej grem pa kej delat...

Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.5.2007 13:37:51   
zoya24
Ojla,

Hvala za dobre želja, Žiga je že OK, so antibiotiki histro prijeli. Danes sem že doma, kdar je Žiga bolan, delava z mojim na smene, jaz dopoldne, on popoldne. Seveda on nekako oddela potem 7-8 ur, jaz sicer v službi na mestu ne, delam pa doma, ko pridem, ker gre Žiga okoli 12. ure, ko pridem, spat in spi cca 3. ure, tako pol naredim še drugo polovico službeuser posted image .

Ste se glede spanja pogovarjale, se mi zdi, da kar pozno hodijo spat vaši otročički. No Žiga gre spat okoli 20. ure, najkasneje do 20.30, da je dalj pokonci je že prava redkost in spi nekje do 7.30 ure, ne glede na dan v tednu. Čez dan gre še enkrat spat in sicer okoli 12. ure in spi cca 3. ure. Se mi zdi, da kar veliko spi, meni pa tudi paše malo počitka vmes, kadar smo seveda doma.

Nanka čestitke še enkrat za odločitev še za enega člana. Kot itak veste prihajam iz velike familije (6 otrok) in se mi zdi to super. Vam pa zaupan eno novičko, da smo tudi mi začeli delat na novem članu ta mesec, zdaj pa upam, da se bo čimprej prijelo. Prvič se je v tretje.

Nič grem zdaj dati naprej delat, sem si prinesla domov kar zajeten kupček.

lepo se imejte!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.5.2007 13:53:19   
Kety
Zoya, user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da Žiga čimprej dobi bratca/sestrico!!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.5.2007 14:18:51   
Jessy
Tudi jaz bom najprej čestitala Zoyi za začetek projekta user posted image ! user posted image  Da vam le čimprej uspe!!!

Nanka, jaz sem pa mislila, da ste kar takoj začeli delat na user posted image ! No, sej pol sva pa z načrti nekako na istem. Tudi jaz imam nekaj podobnega v planu, le da bi jaz Nejo potem imela kar doma. No, pa bomo še vidli okrog tega kako in kaj.

Sem opazila, da sem pozabila omeniti glede oblačil. Jaz sem rodila 29.7. in je bilo noro vroče tiste dni, ko sem bila notri. Nejo so mi vedno prinesli oblečeno v dolgi mako majčki in pajacku na zapenjanje na ramenih. Ko sem prišla domov, pa je bilo točno tako, kot je rekla Violinski, da je pravo poletje predčasno zapustilo na še kraje in tako kratkih rokavov nismo rabili.
Se pa spomnim, ko je sestra rodila 30. julija, vendar 2 leti pred menoj, da je bilo peklensko vroče in ji je patronažna sestra ta malega oblekla komplet v kratko, le nogavičke je imal na stopalcih. Sam takrat je bilo res noro vroče.

Violinski, še enkrat ti čestitam za novo stanovanje! Bili ste res pridni, da ste selitev tako hitro speljali! Zdaj si boste pa lahko v miru odpočili! user posted image  Dobro vem, kako zgleda, da stanuješ v 4. štuku brez dvigala, saj sem celo otroštvo preživela v bloku v 4. nadstropju. user posted image

Zdaj se grem pa zlekniti na kavč!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 7.5.2007 14:20:06 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.5.2007 14:57:24   
Tiamo
dan,

evo prvi dan v službi in sem čist down, ker sem videla plačilno listo. Mah punce, kar za zjokat mi je...

Na bančnem avtomatu sem bila v petek tako vesela, k sem videla 1 spredaj, zdaj na plačilci je pa še regres in ure, ki sem jih delala pri selitvi. Plače sem dobila nekaj čez 700eur, a ni to za zjokat ali se samo meni zdi? Pa še te k..sobote in srede do 18...sem že čist danes norela, da imam jaz vrtec samo to 17:30 in vsakih pet minut moram plačat, če tamala ostane dalj...pol mi je šef rekel, da grem lahko domov v sredah ob 17 samo mu moram dovolilnice za izhod pisat. Mah, naj se gre vse nakam solit, upam in res srčno upam, da bom imela srečo in dobila službo v šoli.

Pa še vse boste začele delati na novem otročičku user posted image user posted image , te solze so namenjene meni, vsem čestitke, a ne Zoya...mah kar nehala bom pisat, ker mi gre na jok..sem čist depresivna danes....

aja, v sredo si grem odstranit materični vložek, pa me ima da mojemu sploh nebi povedala...ah, otrok je oz. mora biti narejen iz ljubezni, drugače je brez veze..

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.5.2007 7:08:04   
nanka
Dobro jutro,

Tia, glavo pokonci, kako ti kaže s službo v šoli? Te čisto razumem, da si razočaranan nad plačo, ker sem jaz tudi čisto blizu tvoje, sicer malo več, dosti pa ne. Zaenkrat je še kar OK dokler bo prevoz plačan, ko bodo pa tega ukinili sem pa v r... Tale vaš delovni čas je pa čist mimo. Saj se bo tudi tvoj omehčal, boš videla, še malo počakaj.

Jessy, torej se bova skupaj podali v nove akcije.

Zoya, super, želim da vama čimprej uspe.

Violinski, tudi jaz vam pošiljam user posted image user posted image user posted image  za uspešno selitev.

Aha, še o oblačenju, tudi Zoja ni imela olečenih kratkih rokavov, imela je bodi z dolgimi rokavi, tanke bombažne hlačke in tanko bombažno kapico( ko sva bili zunaj), nisem je upala imeti brez kapice ker niti ni bilo preveč vroče.

Kavica že diši...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.5.2007 13:40:45   
Kety
Ojla!

No, danes pa nismo tako pridne s pisanjem kot včeraj! Jaz sem pravkar pomalicala, Timon spi že dobre pol ure, zdej vas bom malo potipkala, pol grem pa že za kosilo pripravljat....čeprav sem danes takooooo lena (spet user posted image ).

Tia, upam, da si danes že kaj boljše volje. Sem te hotela poklicat za kavico, pa se mi ni dalo it do Most. Danes se res neki čudno počutim in sva bila s Timonom raje samo okoli hiše, ker se mi ga tam po Podkvi res ne bi dalo lovit.
Glede user posted image  pa tako; mogoče se bo pa tvoj le omehčal, poskušaj ga malo prepričevat,...se pa strinjam s tabo, da morata bit za spočetje otročička oba za to! Ti svojega najbolj poznaš, boš že vedela na katero struno moraš "špilat"!

Drugače pa vsem, ki boste poskušali, želim veliko sreče in čestitke za tako odločitev. Super!!

Jaz sem imela Timona od začetka skoz v dolgem bodiju, edino ene 2x sem ga oblekla v enega pajacka s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami, ko je bil notri, ker smo imeli res vroče. Tudi za drugega ne bom kupovala nič s kratkimi rokavi, čeprav bo to sredi julija. Če bo pa treba bom šla pa ekstra kupit. Ziher bojo še kaj imeli!

Nam pa čas tako hitro beži in še vedno smo brez notranjih in zunanjih ograj. Mislim, da si uporabo terase pred porodom lahko samo narišem, ker sem 100% da še dolgo ne bo fertik. Zdej naročamo ograjo in je reok dobave 1 mesec, pa je treba še ploščice najdit in položit, pa potem bo mož vse skupi sam zmontiral...pa se mi zdi, da ravno domov pride iz službe, pa je že konec dneva. A gre vam tudi tako hitro??

No, grem zdej kuhat,....Pišite kaj!

< Sporočilo je popravil Kety -- 8.5.2007 13:41:37 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.5.2007 15:01:50   
violinski
...pa se mi zdi, da ravno domov pride iz službe, pa je že konec dneva. A gre vam tudi tako hitro??

Kety, točno tako.

Lana je včeraj po vročini dobila še fleke vsepovsod in nam je pediatrinja zagotovila, da je alergija zaradi infekta, se pravi viroze in da bo izzvenela. Sem pomirjena, čeprav ne popolnoma, ker so danes spet nastali fleki, potem pa počasi izginjajo. Imamo pa Flonidan, tako da če jo bo srbelo, ji lahko damo to.

Potem, ko je šla zvečer spat, sem tudi jaz padla dol. Seveda, od neprespanosti sem bila čist fertik in ob 20:15 zaspala na kavču, mož me je zbudil ob 23h, da sem se prestavila v posteljo in ko sem hodila po hodniku, sem se samo čudila, ker je medtem, ko sem spala, pospravil kar veliko stvari iz škatel po omarah in tako. user posted image  moj mož, vam želim, da bi vse imele takega, kot je moj. Danes gre zvečer športat, pa bom jaz tudi naredila eno tako akcijo, da ga malo presenetim. Čeprav vem, da bo takih akcij treba še veliko.

Zdaj se že meniva za dopust in tudi v službi sem že omenila in to je en poseben občutek, da moram spet nekaj organizirat, kljub temu, da se prejšnji projekt še ni končal...... No, navsezadnje mi bo v veselje, to vem, pa vseeno moram malo pojamrat.....

Uživajte!

< Sporočilo je popravil violinski -- 8.5.2007 15:02:39 >

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.5.2007 6:58:27   
Tiamo
...pa se mi zdi, da ravno domov pride iz službe, pa je že konec dneva. A gre vam tudi tako hitro??
...tudi pri nas je tako Kety, groza pa še zdaj srede do 18 user posted image

Violinski si sposodim tvojega moža za kak teden, a? Lani želim, da se čim prej pozdravi. Ti kako pa je z rokco od Aljoše?

Kety, se verjetno ne spomniš, ampak tudi nam so zavljačevali z postavitvijo stene ko sem bila noseča...no uglavnem so v unih štirih dneh k sem bila v porodnišnici vse zrihtali.

Kako sem oblačila Demi, kakor se spomnim prvi teden ali dve dvojna mako majčka potem pa samo še ena mako majčka. Bodijev nisem uporabljala, dokler ni šla ven iz širokega povijanja.

Grem popit kavo...

Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.5.2007 10:18:39   
violinski
Dan!

Kako je, gre?

Tia, dej mi povej, moramo narest eno serijo novih dokumentov, pa ti sigurno veš, a je treba za potni list drugačno sliko kot za osebno izkaznico? Novo osebno in spremembo naslova grem verjetno delat na Tobačno - rabim pa potrdilo o spremembi naslova za službo, a dobim kaj v roke? A misliš, da mi bodo dali kaj popusta na količino (moram spremenit 4 osebne, dve prometni, kak potni list, .....)? user posted image  Se tam da kje parkirat in ali je običajno gužva?

Ej, oprosti, če sem te zamorila z vprašanji, ma je pač najbolje vedno vprašat nekoga, ki je 'pri koritu', da zveš čimbolj natančno. Hvala!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.5.2007 10:36:27   
Tiamo
evo odgovore:

to lahko vse narediš v Tobačni ali na katerem koli krajevnem uradu, danes do 18 user posted image , a ne kok je luštno do 18!!!!

•  slika je lahko ista, mora biti pa za biometrični potni list..fotografi kao vedo kakšne slike moraš imeti
  • rabiš po eno sliko za vsak dokument
  • za spremembo naslova dobiš en mali pildek v roke (vsaj tako je bilo pred parimi meseci), ali pa če jih prosiš za izpis oz. potrdilo o stalnem prebivališču (pa reč da je za socialno ali ZZZS, ker je potem zastoj, če boš rekla, da je za službo bo za plačat)
  • za spremembo naslova potrebuješ original kupoprodajno pogodbo na vpogled, saj je stanovanje nate pisano?
  • parkirat se da, če je prostor in če imaš denar za parkirnino user posted image , drugače ti predlagam, da parkiraš v Rožni dolini in jo peške mahneš v tobačno
  • za popust nisem prepričana, vseeno vprašaj, če to ne, vprašaj saj, če ti dajo na obroke.....hehe
  • aja, pr korit nisem več tok, da bi ti lahko vse točno povedala in te spravila čez vrsto, če je gužva, žal

Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.5.2007 16:34:53   
Tiamo
Kok ste pa čveke, saj vas kar ne dohajam user posted image

E punce moje, moja babi gre na PHP, je prišla tako daleč s svojo depresijo ali nečem, da je na trenutke na stopnji 5 letnega otroka. Za zameček je še odvisna od tablet, za kar smo kar debelo pogledali, žal nismo vedeli. Z zdravnico sta imele dogovor, da jo moja babi pokliče ji ona napiše recepte kar potrebuje in to je to. Smo ful jezni na zdravnico, take nestrokovnosti že dolgo nisem slišala. Uglavnem je poleg močnih tablet za bolečine, jemala še pomirjevala, uspavala itd...od Tramala, Sanvala, .... grozno..ne boste verjele, je kot "đanki" v krizi. Zateguje ji mišice, kot pri močnih krči, delajo se ji kar ene bule po telesu za sekundo in izginejo..jaz sem kar user posted image  ko sem to na lastne oči videla. Samo upam, da ji bodo na PHP pomagali in da jo čim prej spravimo v dom, bo imela vsaj zdravila pod kontrolo.

Še dobro, da imam Demi, ki me razveseljuje iz dneva v dan. včeraj sva bile kako urco zunaj za blokom, in mi je rekla, da jo lulat. Pokazala mi je kam bi šla lulat, še dol ji nisem dala pamperske je že lulala. Sem bila tok vesela in pohvaljena je bila. Danes je pa cel dan v vrtcu lulala v kahlo user posted image user posted image user posted image user posted image  V vrtcu je ratala zelo pridna, vse poje, pije veliko in zdaj že lula v kahlo...e kok sem ponosna.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.5.2007 21:34:51   
eva1
Zoya-no dobro da imamo RR, vsaj vemo kaj se kej dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.5.2007 22:11:43   
Kety
Ja, dons vas pa ni za dohajat, tolk ste zgovorne.

Bravo Demi za lulanje v kahlo! Super, da že sama pove. To je v bistvu najboljši način. No, naš pomoje še dolgo ne bo znal povedat, ker še nič konkretnega ne govori. Ko se pokaka, pa pove da je kakal. Bo že! user posted image  Tia, res si lahko ponosna na svojo deklico. Za tvojo babi pa držim pesti, da se čimprej zadeva uredi.

No, jaz sem imela danes pregled in zadnji UZ, potem a so že ctg-ji....no, v glavnem vse je OK, mali je še vedno na obrnjen na glavo, v 5 tednih sem se zredila le 1,5kg in sem bila pohvaljena. Tako sem se do sedaj zredila slabih 8kg. Imela pa sem sladkor v vodi, tako, da mi je rekla, da naj malo pazim pri sladkih stvareh. Je pa res, da sem popoldan kake 3 ure pred pregledom pojedla dve vrstici ta velike milke in je potem malo vzela v zakup. Mi je pa dovolila it v Nemčijo, je rekla, da je vse BP in da ni panike za it. Ampak da naj res 3x na dan jem Buscopan, da preprečim prepogosto otrdevanje trebuščka.

Drugače pa je user posted image  že kar konkretno velik in tehta cca. 1790g. Je rekla, da je zelo močne konstitucije, bomo kmalu videli!user posted image

No, to je vse. Zdej grem pa tudi jaz spat.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......