violinski
|
Dan! Sej zame ni dan, ampak je en tak izvenzemeljski občutek, ker nisem čisto nič spala (no, dve uri, od 4h do 6h) in to zame ni ravno dovolj. Jaz sem dobra, če spim 8 ur, kar sicer že zelo zelo dolgo nisem, največji problem pa imam zadnji teden, ker sem budna do 2h, ob 6h moram pa že vstat. Razen to noč, ker potem še med drugo in četrto uro nisem mogla spati. Kdove, zakaj. Mi je kar malo žal, ker vas ves vikend nisem brala, ampak enostavno nisem imela moči, da bi zvečer še računalnik odprla. Že v petek sem bila precej utrujena, v soboto smo pa naredili 'udarno' še zadnji selilni dan. Moram pohvalit mojega moža, mojega svaka in enega kolega, saj so šteli, kolikokrat so naredili stopnice v tistem stanovanju (saj veste, četrto nadstropje brez lifta – ostale pa so samo drobnarije, ampak jih je bilo toliko, da jih je moj mož 3 ure pakiral v škatle) – gor in dol so šli 25krat. Prejšnjikrat sta moj mož in svak šla 23krat, prvič pa menda 18krat, ampak ta prvič so bile izključno velike stvari in so hitro napolnili avtomobile. Vmes smo imeli še selilni servis za velike stroje in večje kose pohištva, enkrat pa monterje, ki so razmontirali otroško sobo, jo prepeljali na novi naslov in jo tu nazaj zmontirali, ona sta bila dva, in sta šla gor dol po stopnicah 11krat, selilnemu servisu pa nisem štela, mislim da več kot petkrat vsak niso šli, ker so imeli res malo kosov, pa pet močnih fantov je bilo. Vidim da so padle dobre debate vmes, veliko se jih niti ne spomnim, bom sproti malo dopisovala. Naprimer od hranjenju – jaz imam podobno težavo, kot jo ima Teya z Nejcem (BTW: Teya, čestitam za odločitev o poroki, zakaj bi bilo tebi bolje kot nam, ), Aljoša hoče vse narediti »SAMA!« (govori na punčko, ker ponavlja za Lano) in temu primerno je po hranjenju vedno na vrsti veliko čiščenje in preoblačenje. Mora pa pri tem hranjenju obvezno vedno biti eden od naju tik zraven, da ga malo opozarjava, da mora gledat žlico in ne naokrog ;), včasih tudi jaz uspem prakticirati kombinirano hranjenje – Aljoša se hrani sam s svojo žlico, med nalaganjem pa jaz 'dodajam'. Teya, ko sem že pri tebi, držim pesti, da cukr ne zraste, v Žusterni pa ni nujno, da se boste imeli slabo, saj je prav luštno, tisto glasno muziko pa prižgejo šele po 19h, tako da mogoče ne boste imeli težav s tem. Drugače je Žusterna lepa (lahko meni rečt, ko sem tam doma), vam priporočam sprehode do Kopra in po Kopru, tisto je odlično. Kar se tiče oblačenja novega člana, se spomnim, da je bilo meni rečeno, da mora dojenček prvih 14 dni imeti dolge rokave in dolge hlače (jaz sem rodila 1.8. torej sredi poletja), ampak potem ni bilo več lepega vremena, če se spomnite, je ves avgust deževalo, so bile v Prekmurju velike poplave in to, in se niti ne spomnim, če je Aljoša kdaj imel kratke rokave tisto leto. Verjetno ja, ampak res nimam v spominu. Ko smo že pri večernih urah, pri nas gre Aljoša spat med okrog 19:30, Lana ob 20h. Lana se zbudi 6:45 ne glede na dan v tednu, Aljoša pa je včeraj potegnil kar do 9h, ker mu očitno manjka spanca, saj ga med tednom dvigujemo ob 6:30. Preko dneva še vedno spita, Lana uro pa pol, Aljoša tudi tri ali več. Joj, zdej sem že zelo naložila, bom popoldne še malo. Aja, Lano imam doma, ker je bolna in se mi je kar trgalo, ko sem odhajala, ker si je želela, da ostanem z njo doma. Se mi je zdelo ful čudno, ker sta jo prišla čuvat babi in dedi in ponavadi to odtehta. Zgleda da je zdaj v tisti fazi, ko rabi samo mamo. Mogoče bom pa jutri z njo na bolniški, če bo še slaba. Upam pa, da ne. Pošiljam tudi Žigi , da hitro mine!!!
|