Jessy
|
Lep večerni pozdrav tudi od mene! Tia, najprej bom pohvalila Demi, ki je res pridna punca, da ti pove za lulat! Meni se zdi, da smo še takoooo daleč od kahlje, da raje ne bom kaj napovedovala, če pa sem poštena pa že težko čakam toplega vremena, da poskusimo odstraniti plenice in upam, da nam do dopusta tudi uspe. Na dopust gremo od 14.7. do 24. 7., letos na Pag. Za tvojo babico držim pesti, da čimprej okreva. Vem, da trpite, ko jo vidite v takem stanju, ampak ji bodo pomagali in bo z njo vse vredu, tako da glavo pokonci. A smem vprašat, kolk je sploh stara? Drgač so pa starejši ljudje tolk naivni in jedo vse tablete po vrsti, kot bi jedli bonbone, da ni čudnega, da pride do česa takega, zdravniki pa jim lepo pišejo recepte, samo da so jih čim prej frej. Žalostno! Kety, lepo je slišat dobre novice o prihajajočem ! Le tako naprej!!! Izgleda, da boš le šla v Nemčijo in uživala! Super! Da malce pojamram, kakšno noč smo imeli. Zbudila se je že ob 22.50 in jokala. Ugotovim, da ima zamašen nosek in je težko dihala, zato ji ga očistim in dam Operil. Je rabila skor 1 uro, da je zaspala nazaj, vmes pa res močno jokala. Sem jo celo pregledala, če bi jo kaj bolelo al kaj drugega, pa ni bilo nič nenavadnega. Pol mi jo pa še mal čez 1. uro prinese mož, ker je spet jokala, tako da sem jo spet komaj potolažila, da se je umirila in potem tudi zaspala. K sreči je potem nehala in je spala naprej. Res ne vem, kaj ji je bilo. Pomislila sem, da je bila preveč utrujena, saj sva včeraj 2 uri konstantno hodili in prehodili res veliko razdaljo. Kaj drugega pa res ne vidim, da bi lahko bilo krivo. Bom videla, kaj nas čaka to noč. Jaz sem pa danes tako lena, da se mi ni dalo nikamor, zato sva se le pred hišo preselili, da sem lahko kraljevala na stolu, Neja pa se je igrala. Nimam kaj, tudi taki dnevi se pojavijo, kajne? Grem zdaj še malce pogledat, kaj se dogaja na RR, pol pa spat, ker bo treba kmal vstat.