violinski
|
Dobro jutro, dekleta! Jaz sem danes na dopustu, imamo mojstre v 'novem' stanovanju, pa otroške obleke moram sortirat in tega nikakor ne morem počet v njuni prisotnosti (ker malo preveč pomagata), pa še Aljoši dajo gips dol in ga je mož že peljal na Polikliniko. Malo sem spremljala debato o dojenju in poroki. Ok, meni se zdijo take želje absolutno pretirane, ma nobena ni prav grozljiva. Tudi jaz ne bi dandanes šla nikamor brez mojih otrok, sploh, če bi bilo izrecno rečeno, naj pridem brez njih, raje niti ne bi šla. Predvsem na poroko ne, ker tam bi ravno z njimi moralo biti živahno, sem pa absolutno za varianto, da se proti večeru otroke pelje domov, pa če je varstvo, se potem lahko vrne nazaj na poroko, na žur. Moja najljubša poroka, na kateri sem bila je bila tistega julija, 14 dni preden sem rodila. Uradni del je bil nekje zunaj, smo bili vsi fajn zrihtani, pa kr veliko nas je bilo, potem smo šli pa na en piknik plac s kočo, se preoblekli in jedli in žurali dalje. Od mladoporočencev je bil zapovedan en sam del obvezne opreme - vodne pištole ali puške. Ker smo se potem šli 'zalivanje'. Kljub temu, da se je vmes ulilo kot iz škafa, je 'vodna vojna' popolnoma uspela. No, zaradi moje visoke nosečnosti se je nisem udeležila, sem pa vseeno fasala kar nekaj litrov vode. Za dojenje pa - jaz sem bila mlekarica, da bi komot nahranila dvojčke. Ampak so se mi otroci sami odstavili, če se ne bi, bi jih začela nekje v času enega leta. Vem, da Seven zdej maja z glavo, ampak kaj morem, nekako sem rada 'komot', in kolikor sem bila komot, ko sem dojila in mi ni bilo treba razmišljat o prenašanju hrane za otroke s seboj (flaše, mleko v prahu, ....), toliko bi bila rada komot tudi kasneje, da mi ne bi bilo treba preveč razmišljati o tem, kdaj se bo moj otrok dojil, ampak enostavno, ko kuham za enega, kuham za vse. Ma ne vem, sej vem, da to nam je samo ena priučena fora, ampak glede na to, da mi ni bilo treba, se nisem nikoli kej preveč poglabljala v razmišljanje o tem, da bi bilo drugače. Mogoče, če bi se oba želela dojiti dlje, jima ne bi odrekala. Nataša, super, da si dobro, to, da nimaš časa za RR je samo dober znak, pomeni, da služba dobro laufa in da ti ni treba jamrat . Jaz se imam tudi v službi prav fino in mi je grozno, ko tisti, ki so tu zaposleni že leta tu pa tam pojamrajo, jaz pač samo kimam, ni mi nič do tega, da bi tudi sama jamrala, ker mi je fajn. Verjetno, dokler se mi ne bo zgodila prva taka krivica, ki ne bom mogla it čeznjo. Tia, tvoja reakcija je bila odlična, jaz ti samo čestitam. Ko sva se midva možila nisva delala seznama, ker sva imela samo družinske povabljene in so bili zmenjeni, da nama skupaj kupijo darila, stvari, ki jih potrebujeva. In sicer tako, da so nam rekli, da bi nama kupili npr. televizijo, midva sva malo po ovinkih izvedela, koliko so pripravljeni dati zanjo, pa sva potem izbrala model. Enako še za dve drugi večji darili (od enih in od drugih staršev, seveda), za ostale stvari sem pa mami povedala, kaj rabiva, itak so vsi njo klicali, da bi jo vprašali, kaj naj nama kupijo, pa je ona potem 'razdelila' naloge. Ampak darila niso bila vrednosti mikrovalovke (Tia, tudi jaz sem se poročila pred 7 leti), še največ je bil menda en palični mešalec, pa jedilni pribor za 12 ljudi. Vse take stvari, ki jih še vedno vsakodnevno uporabljam. No, da ne bom spet predolga, grem še malo po forumu, pol bo pa počasi že mož nazaj, da se lotiva dela. Aja, pa še to: sem bila presenečena, ko sem brala, da ste komaj našle naš forum - sploh nisem vedela, da so spremenili tudi vstopno stran. Ok, barve sem opazila takoj. Ampak nas avgustovke imam na enem kartončku (delam z Opero) vesčas odprte, tako da mi je dovolj, da se samo zapeljem na kartonček, da sem že tam, kot treba. Imam pa tudi v Bookmarku (v IE je to Favorite), tako da se ne morem zgubit Zato sem pol šla izrecno pogledat, kako RR zdej izgleda in je kul, edino me moti, da niso že v podmapi 'Otrok' našteti vsi podforumi, ampak samo priljubljeni. Našega (Čvekamo o otrocih) seveda ni bilo. Čudno.
|