|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
14.3.2007 8:34:13   
violinski
Dober dan še od mene!

Petri, lepo, da vam je krst tako uspel, pa da si imela dva pridna angelčka. Slikice bom pogledala ob priliki. Verjamem, da si za fotke jezna, tko sem jaz razočarana za fotke najine poroke. Sicer smo imeli super domačega fotografa, ampak nimamo prav nobene gasilske slike (le kdo se je spomnil), pa tudi ostalim je videti, da so amaterske.

Tia, upam, da si že bolj umirjena in da pri vas teče vse kot namazano (no, vsaj kot običajno user posted image ). Aljoša je imel včeraj vneto rito in sva takoj vedela, zakaj - ker je spil en pomarančni sokec. Običajno mu dajemo jabolčnega, če si zaželi tistega iz tetrapaka, ker vemo, da mu nikjer ne škodi, ma to je enkrat na dva dni ali še bolj poredko. Včeraj je pa samo pograbil pomarančnega, si zapičil slamico not in ga v minuti ni bilo več. Potem pa seveda kakanje - kmalu, veliko, manj trdo in vneta rita. To se mu drugače zgodi samo še če jé paradižnik oz večjo količino golaža. Umijemo z vodo ali kako drugače - tudi z robčki, je čisto vseeno - važno, da potem na debelo namažem s hladilnim mazilom Bebival, pol je že pri naslednjem previjanju že v redu.

Še zajtrk - moji otroci niso nikoli, razen med dojenjem, jedli ponoči, odkar pa hodita v vrtec, in eden, in drugi (od doma gremo par minut pred sedmo uro, v vrtcu je pa zajtrk ob 8:30) dobita zjutraj vsak en jogurt. Lana se je ful napalila na actimele ali podobne tekoče jogurte, Aljoša pa dobi 'italijanski' jogurt - italijanski zaradi velikosti, ne zato, ker bi ga kupovali v Italiji user posted image . Se pravi čimmanjši. Zadnje čase se nekaj upira, in noče jesti jogurtov s koščki, zato se usmerjamo v čebelice maje ali junior jogurte od Lj. mlekarn.

LEtim na sestanek, pišem pol dalje

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
14.3.2007 9:12:58   
Tiamo
HOJ

SAMO TOK NAREDILA ZADNJI PISNI IZPIT!!!!! MATR SEM DOBRA user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
14.3.2007 9:31:51   
ery
user posted image user posted image user posted image  TIA!!!!!

Si pa res dobra!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.3.2007 9:46:09   
violinski
user posted image user posted image user posted image  Ja pa ti si čist nora, no! Še malo pa bomo v svojih vrstah imele novo učiteljico!!

Kapo dol, res!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
14.3.2007 14:45:16   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  T   I   A ! ! ! user posted image user posted image user posted image  Fuuuul si pridna, res! user posted image

Jaz sem vas prišla pa samo prebrat, zdaj pa grem za 15 minut vodoravno, ker me pol čakajo še govorilne!

čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 1580
14.3.2007 15:43:04   
Kety
Ojla!

TIA, BRAVOOOOOO!! Ma, ti si zakon, ej! To je bilo pa tolk hitr, da je noro! Čestitke, res!

No, Timon mi spi že dobre 3 ure in se bo vsak čas zbudil, tko, da mal le lahko potipkam.
Tia, glede vnete ritke ti ne znam svetovat, ker je mi nismo nikoli imeli. Če je bila malo rdeča, sem namazala s zinkovo kremo, pa je bilo ob naslednjem previjanju ok. Kadar je Timon pokakan, ga najprej obrišem z robčki, potem pa ga umijem z vato, vodo in ognjičevim oljem od Bubchna. Če je samo polulan, ga niti ne brišem z robčki, ampak samo zamenjam plenico, niti ga ne mažem z nobenimi kremicami. Mogoče se vam zdi umazano, ampak ga vsako jutro in vsak večer umijem z vodo in oljčkom, pa še vmes če je pokakan. Tko, da neki umazanec ni, ne pretiravam pa z robčki.user posted image

Timon, ko se zbudi spije flaško mleka cca. 250ml, potem pa šele okrog 11ih je sadno malico. Včasih malo prigrizne pri mojem zajtrju kak kruhek z medom ali marmelado, ampak običajno noče jest do sadne malice. Mu že tako paše, silim ga ne. Včasih vmes poje kake 4 palčke grisinov in kak krhelj jabolka, pa pije vodo.

Timonu pa ful trojkice rastejo, zdej se je začel ful slinit in zgoraj se že čutijo žagice. Problemov nima, razen to, da mogoče malo manj je. Se mi pa zdi, da se je fuuuul potegnil, kar naenkrat. Suhcan in velik. Me prov zanimajo mere, posvetovalnico in cepljenje imava šele 3.4.

Joj, kako je čudovito vreme, Timon pa še kar spi, že 3 ure in pol. No, sej sva bila zjutraj dobre dve uri zunaj in se je zgleda pošteno utrudil. Grem pečt pizzo, testo je fertik!

Uživajte na sončku!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
14.3.2007 16:45:01   
Tiamo
No zdaj sem pošlihtala vse v službi..tako da lahko malo napišem...

Ery ja madona sem mislila, da je Demi velika, tvoja Nika pa 90cm, prava velikanka, no sej si napisala, da imate to v družini in se pol ustavi ta hitra rast.

Jessy ti se kar odpoči...

Kety blagor tebi k sta s Timonom doma in gresta lahko na špancir...A si za kako kavico, kdaj med mojim službenim časom...zdaj lahko že zunaj kje posedive na sončku? A si za en lep sprehodek upravne enote v mostah, pa greve potem k Potkvi na sončka...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
14.3.2007 19:34:41   
Jessy
Evo mene! spet sem tu! Z govorilnimi sem opravila v uri in pol, odpočila se pa nisem, ker se mi kar naenkrat ni več spalo. Bom pa zvečer prej omagala.

Ery, tudi jaz sem kar debelo pogledala, ko sem prebrala 90 cm! Prava manekenka - tako kot mami! user posted image

Tia, Demi je tolk luštna na avatarju, da je kaj! user posted image user posted image user posted image  Lepotica in pol, ni kaj!!!

Midve tudi zadnje dneve veliko preživiva zunaj. Veliko se sprehajava in vedno več prehodiva. Sem prav zadovoljna, saj je sposobna hoditi celo uro ne da bi se vmes kaj ustavili ali da bi se nosila.
Ven sva že zapeljali tudi tricikel. Malce ima še prekratke noge, da bi lahko obračala pedala, pa vendar zato nič manj ne uživa na njem, saj je mami namesto pedal in veselo poriva naokrog user posted image .
Včeraj sva se šli drsat tudi po toboganu. Je bila tako navdušena, da je že na sredi spusta vpila ŠE ŠE! Imamo full vredu tobogane, tako da gre lahko sama po stopnicah gor, se zgoraj brez nadzora usede, ker so fajn zavarovani, da ne more nikamor pasti in ko se spušča se lahko oprime z rokami in se tako počuti varnejšo. Tudi na dnu je tobogan zaključen z ravnino, tako da kake hude panike ni, je pa kljub temu enkrat odskočila in priletela na tleh na riti in je samo pokomentirala NEJA RITO PADLA DOL, vstala in spet letela po stopnicah gor. user posted image  Bo treba ponoviti.

Zdaj pa morem it malo nadzirat, kako jo oči kopa!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
14.3.2007 23:15:12   
tea01
Hi, najprej tebi Kety, ti sporoca, da so body s kratkimi rokavi v MotherCare 7 kom 27eur. Povej ali jih vzamem ali ne?

Violinski, pri nas tudi ko Jure pije sok ima vneto ritko. Mi takrat uproabimo ribje mazilo. Ucinek neverjeten.
Tia, ti si faca. Cestitam. NO, da vam se jaz povem, da dajem drugi teden v vezavo diplomsko! Koncno.

Zelim vam lepe sanje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
15.3.2007 7:39:40   
Tiamo
dobro jutro,

sem na drugi lokaciji in čakam, da se mi nekaj zinštalira, tako da lahko kaj napišem.

Hvala vsem za čestitke, pohvala tudi Tei za oddano diplomo v vezavo.

Jessy, no nevem kaj je v zraku med nama, ampak jaz sem lih včeraj zastavila načrt, kako bomo na našem igrišču za blokom uredili tobogan. Ta, ki ga imamo je zelo nevaren, otroci lezejo po lojtri gor brez zaščite in če pride kak večji otrok zlahka porine dol tamalega. Demi je itak premala, da sama leze gor po tej lojtri, tako da jo moram jaz skoz dvigati in včeraj sem še jaz skor z njo vred zletela dol. Včeraj sem pri prebiranju priloge Dela, Delo in dom, našla čudovito rešitev, samo zemljo moramo navozit, pa odmontirati drčo iz tobogana in jo pritrditi oz. zakopati v to zemljo, potem iz lesa narediti stopničke in posaditi travo.

Za peskovnik smo se odločili, po vseh teh objavah o mivki in ker v mivko hodijo tudi muce kakat, da ga na igrišču ne bomo imeli, bom pa probala iz peskovnika narediti vrbin paviljon, upam ,da bom to zamisel izpeljala. Sem dobila idejo iz Deminga vrtca, ker imajo na igrišču narejen tak paviljon (se mi zdi da je iz vrbe, moram še vprašat). Pride pa tako, da se veje prepletajo tako, da spodaj nastane tunel..bom objavila kako sliko.

moram iti...

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
15.3.2007 7:50:44   
nanka
Dobro jutro,

Tia čestitam za ekspresno user posted image user posted image user posted image user posted image  narejene izpite.

Tea tudi tebi čestitke za vezavo diplome, še zagovor in......user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas je tobogan zakon, imamo pa enega v dnevni sobi ( po tem se spušča že stoje in z glavo naprej, ker je manjši), zunaj imamo pa malo večjega in se zelo rada spušča. Sta pa oba plastična. Zunaj se sputi kar na travo in je ritka ne boli.

Ery, pa je res velikanka, naša ji najbrž niti do ramen ne seže ( je bolj pri tamalih) in lahkih. Me je že groza tehtanja drugi teden, malo manj je ker ji rastejo trojkice in ima velike težave.

Drugače pa pri nas nič novega, sodelavke še ni in sem še zmeraj v dveh pistrnah tako da več ali manj samo letam, evo že letim......... 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
15.3.2007 12:29:50   
Kety
Ojla!

Timon je šel spat, jaz pa za računalnik. Moram nujno narest 5 plač, pol sem pa bolj frej. Ja, včeraj je Timon spal dobre 4 ure. Neverjetno!! Zvečer pa je šel normalno spat ob 21ih in zaspal takoj.

Teya, ja, prosim če mi jih vzameš. Sem ti povedala mere; Timon je velik cca. 85cm in ima 11,5kg. Pomoje mu bodo čez poletje še čisto prav velikost 18-24mesecev, ker je bolj droben. Pa če je na izbiro barva, naj bodo bolj nevtralni, drugače pa izberi sama. HVALA, HVALA, HVALA,...no, pa se bomo srečali!!user posted image

Tia, takoj sem za Podkvo, ker mi je tam fuuul zakon. Itak greva vsak dan tam mimo, ko greva na sprehod, tko, da ti samo povej ob kateri uri lahko skočiš ven. Imam tvojo gsm številko (a je še vedno ista?) in te pokličem. Si si pa dala dela z igriščem za otroke. Upam, da ti vse skupaj uspe in da ne boš za vse sama.

Jessy, vidve pa res veliko prehodita. Naš se še vedno raje vozi v vozičku in ga vedno preventivno vzamem s seboj, ker zdej ga pa res ne morem več nosit, če se mi sredi sprehoda spunta. Greva pa raje z vozičkom do Kodeljevega in ga tam v parku pustim, da se znori, pol pa v voziček in domov. Če gre pa ati zraven gremo pa brez, ker ga potem on nosi, če noče več hodit! Drugače pa pohvalno za obe!! Pa kolk fino že pove. Timon bi rekel samo "BAM".

Ery, Nika je pa res velikanka. Prav tako je bila od Timona sestrična pri 18m toliko velika, pa nima pretirano velikih staršev. Pravzaprav je mamica velika le okoli 156 cm. Zdej se je vse skupaj malo ustavilo.

PETRI, čestitke za uspešen krst. Sem pogledala slikice in ste zelo fletkana družinica. David pa izgleda res velik, ko je Benjamin zraven. Super ste. Sem ti pa pozabila povedat, da smo Timonovo mizico (po kateri si spraševala) kupili v IKEI. Je v kompletu z dvema stolčkoma in sem dala za vse skupaj dobrih 17€. Sem ful zadovoljna! je res dobra miza in Timon se sam usede na stol in se potegne k mizi oz. mizo potegne k sebi user posted image  in sestavlja kocke. Super je in jo priporočam.

Grem delat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
15.3.2007 13:13:40   
violinski
Pa še jaz!

Ej, dekleta, kako imate vi lepe otroke - sem se poscrollala dol po strani in gledala samo slikice. Ma so super.

No, dejmo ploskat: user posted image  tea, bravo! Kdaj pa prineseš oddati diplomo?

Jessy, Neja je tut nora, da tko lepo pove. Aljoša ima milijon besed, ampak niti enega stavka. Ni šans, da bi povezal dve skupaj. Pa že sedaj imamo dovolj njegovega čebljanja, kaj še bo user posted image . Tudi on bi, tko kot Timon, rekel samo "BAM!".

Očitno so otroci večinoma nori na tobogane, Aljoša se je zadnjič tako veselo spuščal po tistem, ki je v otroških bazenih v Žusterni.... Lana pa sploh ne more mimo nobenega, ne da bi se spustila dol.

Nika je res super velika, Aljoša vztraja na svojih 80-86 oblačilih (hvalabogu), le Lana mi tko raste, da moram nonstop nove hlače kupovat. V pasu so ji pa vse preširoke, pa dodajam vrvice k lastiki, da lahko vsaj malo zategne.

Pri nas so se selitve začele na veliko, kuhinjo smo že demolirali, jutri začnemo dnevno in potem parket... Prav nič se ne veselim tega dela, ampak raje zdej mal potrpim, da bo potem blj udobno.

Imejte se in veliko se smejte!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
15.3.2007 14:38:30   
Tiamo
Kety kdaj gresta ponavadi mimo moje službe? si bom vzela čas za kavico kadarkoli. ....Verjetno pa nimaš prave številke gsm, ti napišem sms.

Neposredna povezava do sporočila: 1589
15.3.2007 19:12:38   
Jessy
Žijo!

Midve sva pravkar s sprehoda po mestu. Danes sva se sprehajali kar 2 uri in je prišla domov zelo utrujena in je prvih 10 min samo jokala in se na kolena metala, pol je pa k sebi prišla je bilo pa takoj bolje. Za večerjo je jedla joto in ajdove žgance (2 jedilni žlici). Me je čudilo, ker jih je v bistvu prvič jedla in to z velikim užitkom. user posted image

Neja je res dobra v govoru. Zdaj že ponavlja pesmice. Učiva se tisto o muci maci, če jo poznate.
Pesmica gre:
Muca maca kurja taca.
Kje si bila?
Pri sosedu.
Kaj s'nardila?
Mlek' polila.
Kaj so rekli?
Šc, domu!

Ko jo skupaj govoriva, pa je slišat takole (Nejine besede bodo z velikimi črkami):
Muca MUCA maca, kurja TACA.
Kje si BIA?
Pri SEDU.
Kaj s'nardila?
MIK polila.
Kaj so rekli?
ŠC, domu.
S tem, da včasih full prehiteva....ji gre pa vsak dan boljše.
Ko pa pojem Kuža pazi, jo pa ona na koncu zrecitira takole (to je njena priredba): KUŽA, KUŽA, TACO DA LIZA NEJI. user posted image  Liza je pa naš hišni pes.

Nanka, Zoja je pa divja! Kar stoje po toboganu??? Waw!!! Jaz sem pa že pozabila, da ga imamo plastičnega, majhnega na omari. Ga bomo probal skup sestavit, da vidmo, kaj bo ratalo!

Tia, ti si pa pridna, da tako zavzeto skrbiš za igrala okrog bloka. Sicer pa eden res mora bit ta glavni, drugače se nič ne naredi. Ti pa povem, da so naši tobogani res vredu. V bistvu so prav hišice postavljene do katerih vodijo stopnice in na obeh straneh stopnic je ograja v treh višinah, potem se pa po hišici sprehodi v parih korakih, nato se pa začne tobogan, ki je takoj z vrha zelo visoko ograjen in ko sedi in se spusti, ni možnosti, da bi kam zletel, niti na vrhu, ko se pripravlja za usest se. Jaz sem Nejo pazila samo pri stopnicah, ker je prvič gor lezla, da ne bi slučajno nazaj omahnila, pol sem jo pa samo še spodaj malce pomerkala.

Kety, jaz čist komot grem brez vozička na sprehod, ker noseča nisem, pa če si zaželi, da jo nesem, jo nesem le par metrov, potem pa pojamram, da je pretežka in da me roke in križ bolijo, potem pa čist komot spet lep čas hodi. Pri tebi je pa normalno, da ne boš nosila Timona naokrog, saj ga niti ne smeš. Tudi jaz bi v tvojem stanju raje z vozičkom šla.

Petri, tvojih slikc pa še nisem uspela pogledat. Bom ob prvi priliki!!!

Violinski, a pol ste se čist zares odločili, da se preselite? Supeeeer!!! Boste veliko spremenili?

Kje sta pa Miševi in Tina? Pa natasoxy tudi pogrešam!!! Pa se nekaj jih je, ki se že dolgo niso oglasile! Le kje tičijo? So skup na user posted image  al kaj?

Grem zdaj našo "ta malo" mal umit! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.3.2007 8:09:12   
ery
Dobro jutro,,

evo pa spet v službi in spet petek in vikend....user posted image  Res gre hitro teden naokrog...
Midve z Niko tudi take dolge sprehode prakticirava kot pa Jessy in Neja. Res uživava na sončku, se sprehajava in v veliko zadovoljstvo mi je, da ves čas hodi. Tako da zvečer samo dol pade, ko zaspi.
Je pa neja fenomalna, da že tako govori. Ja NORO! Ker Nika še skor nič ne reče, kar neki po svoje čeblja. Ne vem kdaj bo kej začela... user posted image

Glede velikosti-ja vsak ji da več let, ampak ker še nič ne govori, je pol bolj očitno, da je mlajša. Zanjo so ve osebe in vse živali in vse: JAJA. user posted image  Ah bo že...upam... Edino kar lepo reče je mama in ata.
Jessy, ah jaz pa re nisem manekenka, da bi bila lahko po meni tako velika... user posted image  Ti sploh ne veš kako bi se rada malček zredila... vse bi dala... Pa sem že cel življenje ena suhica in sem mislila, da mi bo po porodu kaj ostalo (ko sem bila noseča, sem si bila vsaj všeč) , pa nič..Še isto uro sem bila ista... user posted image

Punce a ste vidle kakšno vreme napovedujejo za naslednji teden? kriza.. Upam, da ne bo trajalo, ker je tale "pomlad" že prav pasala. če bo pa spet sneg.. Za user posted image  

Ta vikend imam v planu zavese oprat, pa malo generalke narest, pa  šipe na oknih umit-vprašanje pa je, če mi bo uspelo, ker ponavadi grem raje ven, in izkoristim dan...

Violinski kam se boste pa preselili?

Kety, se strinjam z Jessy. Prav je, da se Timon pelje v vozičku.

Evo moram it-nujno-šefica kliče...Obup...

mejte se lepo..

papa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.3.2007 12:38:16   
Kety
Čao!

Ja, danes je pa treba izkoristit tale sonček, še posebej, ker napovedujejo za ponedeljek sneg!user posted image  Tudi jaz sem se že razveselila pomladnih temperatur, zdej pa to,....

No, midva s Timonom danes še nisva uspela pridit ven. Sem imela cel dopoldan takoooo gužvo, zdej je šel pa spat. Je prišla ena gospa prezentirat sesalec SAKURA! A katera pozna, je ful dober in bi ga takoj vzela, ampak stane 2000 €. Too much in ne dam toliko denarja. In potem so vmes uletavale moje stranke, ker so mi prinesle papirje za knjižit, pa obisk sem vmes dobila,...groza. Vse na kupu. Zdej mi je pa kar slabo in grem malo poležat!

Tia, dons ne grem nič več na tist konc, ker greva ponavadi dopoldan, no pa je že mimo. Drugi teden te ziher pokličem, če bo sploh vreme za zunaj bit!

uživajte na sončku!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.3.2007 20:41:39   
Jessy
Dober večer!

Kako ste kaj? Ste se naužile sončka? Nekaj se nam obeta sneg. Sama misel nanj me odbija, po drugi strani bi bilo pa vseeno fajn, če bi se še malce sankali. Bomo videli, kaj nam prinese torek.

Ery, ti pridi lepo k meni, pa ti dam takoj celih 15 kg, sam če jih hočeš! Resno! joj, ko bi le šel tako na "easy" ta špeh dol...kolk bi bilo to fajn!!! Jaz bi tako rada kaj izgubila, pa mi kar nekako ne gre, saj imam čist preveč rada hrano. Joj, je težko! user posted image

Sem pa kar fajn utrujena od tega tedna. Čist vsak večer zaspim na kavču, pol se pa samo preselim v posteljo. Po moje se bo mojmu kmalu zmešalo, ker vse večere prespim. user posted image  Je potrpežljiv, ni kaj.

Razmišljam, kaj bi še napisala, pa se ničesar ne spomnim...Pa malce pozneje, če mi kaj prileti v glavo, drugače pa jutri. user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.3.2007 22:49:30   
MajaPRO
Ciao, avgustovke!

Po 2 mesecih se spet malo javljam, enostavno ne najdem časa. Ob večerih delam za šolo, čez dan sem z Vidom, čez vikend pa je treba postoriti vse, kar čez teden ne sfolgam user posted image .

No, mi smo dobro. Vid je zaenkrat zdrav, zelooo živahen, tudi malo ipičen (ko ni vse po njegovo), sicer pa kar priden. Sem vas malo prebrala, kako nekatere punčke že povezujejo besede. Vidov besedni zaklad šteje okrog 36 besedic (vsako zapišem), nekatere so popačene. Povezuje še nič. Razume pa menda skoraj vse. Zdi se mi, da mu lahko rečeš bilo kaj, pa bo razumel. Zanimivo je, da še vedno ne reče besede AVTO, zna pa rečti MUHA.  Najpogosteje izgovori besedo MAMI.
Še vedno ne prespi noči v svoji sobi. Enkrat ponoči se zbudi, stoji v posteljici in me kliče. Takrat ga prenesem v najino posteljo, kjer spi do jutra (do ok. 6.30). Zaenkrat mi tako paše, ker vsaj spimo, ne vem pa, kako bo to septembra, ko dobimo novega user posted image (nočno dojenje in Vid v moji postelji user posted image ).

Jaz sem v 16.T, zaenkrat se počutim dobro. Slabosti so k sreči minile, zvečer me malo muči kislina iz želodca. Zredila sem se za 2 kg in že nosim nosečniške hlače.  Bila sem na NS, tveganje je zelo majhno. G je ugotovila, da premalo pijem, mučijo me tudi nožnična vnetja (kot v prvi nosečnosti). Po porodu nisem imela niti enega vnetja več, zdaj pa spet user posted image . Na srečo se zdravijo s svečkami in ne z antibiotiki.

Nič, grem pod tuš, upam, da se kmalu spet oglasim (če ne prej, naslednji vikend, da pišem, kako je bilo v posvetovalnici).

Lahko noč!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.3.2007 22:52:08   
Teya
pozdravljene spet po dolgem času.....

upam, da ne zamerite, ker se oglašam tako poredkoma, enostavno kar pozabljam, da internet sploh obstaja user posted image  

tudi mi smo imeli sistematski in cepljenje user posted image  zdaj ima nejc 38.5 vročine in iz nosa mu teče kot iz odprte pipe user posted image  je pa velik 87 cm in ima 12.5 kg. teste je opravil vse ok, so se pa vsi čudili njegovemu klepetanju....je cela papiga, ponovi ćist vse kar sliši, ne glede na to, komu so besede namenjene, tako, da me včasih spravi že tudi v zadrego user posted image  govori pa non stop...sem že jaz utrujena od stalnega klepetanja z njim, pa sem kar med pridnimi klepetuljami...ni kaj, svet je zanimiv! user posted image
je pa bila zdravnica presenečena, ko mu je pogledala zobke, saj jih ima že polna usta, zgornje dvojkice pa kar noče biti na spregled user posted image  je rekla, da mogoče raste krivo ali pa da si jo je zabil v dlesni pri kakšnem padcu user posted image  tako, da morava k zobarju....

lulamo in kakamo tudi pri nas še v plenico, čeprav je že večkrat naredil oboje tudi v kahlico. ko ga dam na kahlico se namreč full trudi, da kaj spravi vanjo, ker mu je potem full žur, da to stvar strese oz slije v wc in potegne vodo user posted image  . sam pa še ne pove, da bi šel kakat ali pa lulat.

Kety, verjetno si me s kom zamenjala user posted image  mi je pa žal, ko slišim za tvoje težave user posted image  upam, da bo kmalu bolje!

a je katera že dala avgustovčka v "ta veliko" posteljo?
mi planiramo to v kratkem naredit, da ga ne bomo julija metali iz svoje postelje zaradi novega dojenčka user posted image

drugače pa moja nosečnost, razen tega zoprnega sladkorja, poteka brez posebnosti user posted image  aja, pa še to...tudi nas čaka še en razgrajačuser posted image ! user posted image   sem full vesela  za nejca, saj mislim, da bo bratec, slabe 2 leti mlajši, v kratkem full dobra družba, za potešitev mojih "roza" nagonov user posted image , pa zgleda, da bomo morali naročiti še en paketek user posted image

lep pozdravček vsem!

p.s. a bo še kakšno srečanje?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.3.2007 22:52:37   
MajaPRO
Aha, še to: na kahlo sede samo oblečen, tako da tudi mi čakamo na toplejše dni, ko ga bomo lahko imeli slečenega.
Umivanje zob je še vedno prava mora...jok in še enkrat jok, vse poteka na silo. Če mu dam ščetko, jo samo nekaj grizlja, zobki pa vseeno niso očiščeni. Manjka mu še 1 spodnja trojkica.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.3.2007 9:21:30   
Kety
Dobro jutro!

Teya, sorry, sem hotela napisat Tea!! No, upam, da smo si zdej vse tri na jasnem z imeni! Še enkrat sorry! Drugače pa čestitke še za enega user posted image ! Letos bo spet ogromno fantkov. A si opazila, da tui med julijkami prevladujejo, pa vse kolegice, ki so noseče, pričakujejo fantke. Zanimivo!

Maja, lepo da se še oglasiš. Super, da so slabosti minile. Tudi pri meni so šele nekje v 16t. Ful pozno, zdej je pa ok. Tudi mene muči vnetje mehurja, zdej sploh ne vem a je ok ali ne. V ponedeljek grem dat še enkrat vodo. Prejšnji izvidi so bili negativni, se pravi, nič bakterij. user posted image  V prvi nosečnosti nisem imela pa čisto nobenih težav s tem. Upam, da se ne bo ponavljalo. Zdej začenjam 24t. Je pa bila včeraj od svaka punca pri meni, tista, ki je slab mesec dlje noseča od mene. Ej, punce, kakšen trebušček. Jaz ga tik pred porodom nisem imela takega. Pa je šele 6 mesecev noseča. Jaz proti njej izgledam, kot da ne bi bila noseča, res! Neverjetno kakšna razlika.

Nič, grem hitro delat. Danes imamo ful načrtov, bomo štihali vrt, pa jaz imam še ful za pospravit prej. Pa čakamo nov TV user posted image . Smo kupili LCD televizor (kar velik)- upam, da ga bomo imeli kam spravit!user posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.3.2007 11:37:40   
Tiamo
Sem na predavanjih in moram počasi tipkati, da se me ne sliši.

OOO, ste se nosečke javile, pridne. Nanka, daj ti k si bolj vešča o tem, naredi spisek nosečk oz. spet vseh nas, ki smo že rodile in tistih, ki pričakujejo.

Pa sami fantje, moram v akcijo, jaz bi tudi fantka user posted image

Glede postelje jaz že pošteno tuhtam to že par mesecev, no že dvakrat se je ponoči Demi zbudila v groznem joku in ko sem šla pogledat,sem videla, da se ji je nogca zataknila med letve posteljice in je ni mogla izvleč. No sva se pošteno namučile prvo, da sem ji nogico ven spravla pol pada sem jo pomirila. Tako, da nujno rabi novo posteljo!

No, sem si ta teden privošila in si kupila nove kavbojke, spodnji del trenirke, majčko in nove čevlje. Kok sem srečna, pa še čevlji so mi ful všeč in me nič ne bolijo noge v njih, edino vsak tok časa me malo krč zagrabi , ampak to mi je že znano in sem se navadila na to.

Kety v ponedeljek imam ginekologa tako, da ne bove mogle na pijačo..

ej a ste slišale, spet ohladitve, ma groza, pa kar sneg..jaz nič ne verjamem...

bom zaključila, da me ne vrže ven

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.3.2007 14:25:05   
tina104
Jessy, ne, nismo šle na user posted image ! Enostavno mi zmanjka časa, da vam kaj napišem. Berem RR redno, npr. vmes ko se dojiva, ampak napisat pa nič ne gre. Zvečer pa zadnje čase že ob osmih zaspim, ko Aljaža uspavam. Ne morem si pomagat. Verjetno sem zato tako utrujena, ker ponoči ne spimo ravno dobro. Večji del tedna se je zbujal 2x ali celo 3x na noč. Danes je bilo spet bolje, ko se je prvič zbudil ob pol štirih, ob šestih pa je kar priletel v najino sobo. Zadj pa že skoraj 3 ure spiuser posted image

Aljaž je v svoji veliki postelji že od 11 mesecev. Mu je ful všeč. Večkrat se podnevi spravi na posteljo. Sicer leži par sekund, večinoma hodi po postelji in skače.

Maja in Teya, pozdravljeni po dolgem času! Lepo vaju je slišat!

Tia, ne vem, če se ti ž čestitala za izpit. Torejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.3.2007 14:50:22   
Jessy
Tina104, MajaPRO in Teya, lepo da ste se nam oglasile!!! Tako vsaj vemo, da ste vse vredu in zdrave! user posted image user posted image user posted image

Vam morem napisat, kaj je danes izjavila pri kosilu. Neja je za kosilo pojedla srednje velikega brancina (do zadnjega koščka) in sicer 1 uro pred nama, ker je bila lačna. Potem pa se lotiva midva jesti in pride Neja k mizi, spleza na trip trap in pravi ATI RIBO NEJI DAL. Pa jo on vpraša: "Ja, kaj bom pa jaz pol jedel?" Pa pravi Neja: NEJA RIBO, ATI PIR (krompir). user posted image user posted image user posted image  Mislim, kaj takega!!! Sva se ji tolk nasmejala. Seveda je potem ni hotela jesti, ko ji jo je ponudil, je pa pojedla ves rjavi fižol iz solate. user posted image  Zdaj pa spi! user posted image

Pa dopoldne je bila tudi hecna, ko sva šli v trgovino. Pa se voziva okrog polic , se ustavim pri zvezkih in iščem en zvezek zanjo, da bo vanj risala, nakar ona začne full na glas klicati KURA, KURA, KURA NA, NA, NA (NA pomeni daj). Je revca zagledala plišasto kokoš in jo je hotela imeti. Pol je pa tisto kuro držala in celo vožnjo po trgovini zraven kokodakala KO KO KO DA, KO KO KO KO DA....itd. So se ji vsi smejali.
Sem ji pa kupila eno knjižico od slončka Ferdinanda, ko se mu zajček skriva in se ga potem skozi celo knjigo išče in odpira take zavihke. Sem že lep čas iskala kakšno tako knjigo, pa je nisem našla vse do danes. Ji je bila pa izredno zanimiva, saj jo je full zanimalo, kaj se skriva za zavihki.

Pri nas se je že pooblačilo. Zgleda, da bo res slabo vreme.

Nič...grem zdaj mal počivat.
Mejte se fajn, pa se slišimo.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......