Jessy
|
O, babuške! Kako ste kaj? Jaz sem krasno, ker je petek, pa čeprav imam že ves dan same težave. Takoj zjutraj sem se na tretjini poti do šole spomnila, da sem doma pozabila telefon . Pa se peljem naprej in nato ugotovim, da sem tudi potni list pozabila doma (sem šla delat po službi tehnični). Ker sem imela fotokopije, se nisem niti sekirala in se po službi zapeljala na Vrhniko, kjer ugotovim, da sem tudi brez prometnega dovoljenja , ki sem ga pustila v torbici, s katero sem bila prejšnji dan na zavarovalnici. Pa grem vseeno probat, če bi mi uspelo, pa na vratih piše, da danes tehničnih pregledov ne izvajajo, ker poteka vzdrževanje naprav . Pa grem not in vprašam, če res ne delajo, pa mi pove, da še 10 min ne, pol pa ko povem, da sem brez prometnega sem se pa sploh lahko obrnila in se peljala nazaj domov. K sreči imam tako dobrega moža, da mi ga je prej, ko je on končal s službo, peljal nazaj na Vrhniko, ker jaz bi ga šele v ponedeljek, saj se mi danes ni več dalo nikamor. Očitno sem čist razštelana danes! Petri, to s tem dojenčkom je res grozno. Jaz o tem nič ne vem in sem zdaj prvič slišala. Si ne znam predstavljati kako je to hudo! Ubogi starši in to malo detece. Tia, spet si zamenjala avatar! Demi prav pozira na teh slikcah! Pa frizurco ima tudi novo, kajne? Volčji potok? Men je to še kar daleč, če pomislim, da bova po vsej verjetnosti spet sami bili v avtu, pa da se čez kake pol ure spomni težit... Emmmm, jaz bi raj kako drugo varianto, če bi se le dalo no. A dodam še eno današnjo nevšečnost z mojim avtom, ki sem jo pravkar izvedela? Očitno mi ni usojeno. Me je pravkar klical moj, da bom v ponedeljek mogla še enkrat na Vrhniko podpisat ene papirje, ker je zavarovanje narejeno na 2.4., danes pa smo 30.3. Za pop . Zarad enga k a avta bom mogla 3x na Vrhniko, za kar se zamudim v vsako smer po 35 min. O, kolk sem razkurjena!!!! Zdaj pa nisem več krasno, pa čeprav je petek! Si grem eno pivičko privoščit!
|