|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
29.3.2007 14:46:17   
tina104
Jankobananko, vidim, da si na RR. Javi se kaj!

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.3.2007 14:47:10   
Tiamo
no vse vidimo, da si gor....pozdravljena pogrešana!!!!!! sej verjetno zdaj piše jankobananko in nas bo presenetila z dolgim postom....

še 12 min in konec službe, jutri pa PETEK

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 29.3.2007 14:49:08 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.3.2007 14:59:18   
tina104
Petri in Ayna, uspelo mi je pogledat slikice (petri - še od krsta). Lepi ste vsi po vrsti.

Meni se tako nič ne da delat, pa bi mogla malo počistit, pa perilo obesit, pa še kaj za šolo naredit. Bo se treba počasi na strokovnega prijavit. Namesto, da bi kaj delala, pa sedim za računalnikom in berem RR.

Piknik moramo letos vsekakor ponovit. Tisti kraj lani mi je bil ful všeč, ne vem pa kako bi bilo letos, ko so vsi naši malčki že tako mobilni. Če pridete na Štajersko, se bom potrudila najti kak pameten kraj.user posted image
Sobota bi bila čist fajn.

Ena je pred časom spraševala, če pred odhodom v vrtec kaj jejo naši otroci. Aljaž se večinoma samo doji zjutraj, le redko kaj je. Npr. če se zbudi že ob petih in gre v vrtec ob pol osmih, potem včasih poje še kaki deci čokolinota ali kako rozino ipd., ampak to je res redko. Zjutraj mu nekak ni do hrane. Zajtrk imajo nekje ob osmih v vrtcu.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.3.2007 15:00:38   
jankobananko
evo me...

Berem vzporedno enih pet strani, tudi RR vmesuser posted image  Za kaj pisat pa ponavadi ni časa - ampak zdajle, ko ste me ravno izzvaleuser posted image
Večinoma delam, v službi in doma, preostali čas pa lovim Jana...V ponedeljek greva na operacijo (na urologijo), upam da bomo hrabro prenesli. Zdravi smo, noseči nismo, radi se mamo - vse po starem! Kaj več pa drugič, imamo razgovore...

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.3.2007 15:50:45   
Jessy
Tudi jaz se le na brzino javljam, saj bo Neja vsako sekundo pokonci.

Slikce od ayne sem pogledala, pa sta oba otročička tako luštna, sploh Lina je prava lepotička.

Lepo je spet slišati tudi druge avgustovke, ki se že dolgo niste javile, še lepše pa bi se bilo srečat v živo, tako da sem absolutno ZA srečanje. Mi je pa vseeno, kje bomo, samo da smo v naravi, pa po možnosti ne na Štajerskem, ker to je zame že kar daleč no... Sorry Tina! user posted image

Midve pa sva včeraj šli spet malo na tobogan in je bila spet v sedmih nebesih. Sva jo prav s težavo spravila stran, ker ona bi kar še in še in še, verjetno kar tja do polnoči, če bi ji pustili. No, pol končno priracamo do avta in se ni pustila spravt v stolček v avto. Kej vse je počela...tolk časa, da je od vsega hudega malo bruhnila, pol že veste, da se je borila na vso moč, jaz se pa tudi nisem pustila in sem hotela, da sedi. No, pol je bila pa takoj dobra in sem jo lahko pripela.

Zdaj pa čakam, da se zbudi, da greva malce ven. Se mi tako fajn zdi, ker je daljši dan, pa ura me tudi ne matra več. Na žalost Nejo še zmerej matra, ampak sva na dobri poti, da se navadi prej v posteljo.

Aja..Tia...to sem ti hotela povedat, da sem ob branju izjav vaše ravnateljice in enega starša kar prebledela. Po drugi strani pa sploh nisem šokirana, da priletijo kake butaste izjave, saj sklepajo po svojih dejanjih. Je pa žalostno, da ljudje brez premisleka ustrelijo ta prvo besedo, ki jim prileti na misel. Saj verjetno ni bilo slabo mišljeno, vendar se s takimi besedami lahko hecamo le s prijatelji, ki jih dobro poznamo in vemo, da tega ne bodo vzeli resno.
Ja, nimaš kaj, enim res manjka nekaj osnov bontona. Pa tist pregovor 'Hvala se pod mizo valja' pa tudi drži, kajne? Ti se lepo pomiri in od zdaj naprej dajaj res le tistim, ki so ti hvaležni, ostali pa naj se pod nosom obrišejo!

Ajd...grem...

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.3.2007 21:32:06   
violinski
Grem hitro gledat slikice od ayninih otrok, me je pa sedaj spreletelo, da bi se lahko dobile tudi v Volčjem potoku - imajo super igrala, pa labirint, pa vlak, pa sladoled user posted image , pa recimo, da je malo bližje Štajerski (ne, sej vem, da ne veliko, ampak se poskušam približat user posted image ).... Je pa res, da je vstopnina, in kolikor se spomnim, niti ni zelo malo. Ampak če se omejimo na srečanja enkrat letno, bi nam mogoče zneslo. No, jaz si zaradi tega ne bi delala problemov. Ker tam je pa res lepo. Ali pa kak podoben plac, za katerega vemo, da bi bil varen za naše otroke.

Sam neki, sej vem, da nas bere, ampak to vam rečem: brez miševi se pa ne grem user posted image (če smo izbezale jankobananko, bomo pa tut tebe, miš!)

Se še beremo, žal jutri ne, ker sem ves dan na predavanjih!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.3.2007 21:37:58   
violinski
Tia, sto na uro imaš prav, Lina od ayne je res podobna mojima otrokoma. Se pravi luštna na kvadrat!! user posted image

Ayna, tudi Jakub je super cart, joj, še malo, pa me bo spet prijelo za še enega dojenčka. Ma ne še zdej, zdej imam preveč projektov v teku.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
30.3.2007 7:59:03   
ery
Ojla....

Na hitro se javim, ker me bo sigurno spet ravnateljica hotla. sej to ne morš-včeraj sva se tako skregali, da nisem mogla verjet, da sem se enkrat potegnila zase. pač trdila je nekaj, da je rekla, kar ni bilo res, in če njej kaj ni všeč, se začne enostavno dret na vse, ali name ali na učitelja... preprosto na kratko je ena psiho oseba...
No čez par minut se je pa obnašala kot da nič ne bi bilo...user posted image  Jaz pa nisem tak človek, da bi kar pozabila...

Jaaaaaa, Volčji potok... Tam je res super....  Skratka jaz sem za volčji potok. Sicer me takrat ko ste se dobile lani v maju po moje, ni bilo, tako da vas še ne poznam... Ostale se pa večina že, kajne?

Midve z Niko greva tudi sedaj, ko se je prestavila ura, tudi ob 18h ven. je bilo kar luštno včeraj na sončku.

sem rekla... Moram it... ONA bi rada čajčka...... user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte... glavno je, da je petek... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
30.3.2007 8:45:57   
Tiamo
Dobro jutro,

he lepo, da smo izbezale bralke na plano...mogoče bomo še kako?

He, violinski vsi otroci avgustovčki in julički so cotki user posted image

Aha volčji potok, no včeraj sem premišljevala še o Zajčji dobravi, kjer je veliko za sprehajat, je nekaj igral, mi je pa všeč eno mesto, kjer je malo bolj stran od igral in je lepa travica, nekaj debel za hojo oz. za vadenje ravnotežja, pogled seže kar daleč naokoli (samo stranišče je malo dalj v lokalu). Če bi s seboj prinesle kak tricikel, žoge itd bi bilo luštno. Za pijačo in jedačo bi morale same poskrbet...no še kak predlog.

No naj vam povem, kako je moja Demi čustvena punčka, da mi gre kar na smeh. Včeraj okoli za časa večerje, ji naredim čokolino, postavim v triptrap in ji v DVD dam Medvedka Puja. On lepo sama je in zdraven gleda Puja (čeprav vem, da je ful slabo, da ob hranjenju gleda TV, ampak tudi jaz to počnem in vzorec se nadaljuje). Na obisk mi pride prijateljica in greve v mojo pisarno (na balkon enega prižgat), iz balkona vidim Demi kako lepo je in kar naenkrat začne jokati kot dež. Grem hitro do nje, ker sem mislila, da se je z žlico ali s čim kaj udarila, pridem do nje, vprašam kje je auva, in ona NE, ZAJČI PADU...v risanki je zajček padel v vodo in je jokala k dež. No evo mojo čustveno punčko, tok je padla v risanko, da jo prizadelo k je zajček padel v vodo. Pol sem ji razložila, da ga bodo rešili in da zajček zna plavati itd....user posted image

grem še malo delati

ery, superca, da si se postavila zase...no to jaz poskušam že dalj časa in mi od kar sem rodila kar uspeva.

ej, punce, lih včeraj se je ta moja prijateljica pogovarjala z ravnateljico šolo na kateri naj bi imela obljubljeno delo in me bo v maju poklicala na razgovor. Upam ,da ne bo pozabila in da mi rata user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
30.3.2007 11:29:25   
petri85
Sem še vedno čist paf...jokala cel večer...pri decembrskih otročkih se je enemu fantku žal včeraj izteklo življenje...Če se spomnite, sem pisala, da se je Aleksej rodil 2 meseca prezgodaj...bilo je vse OK, imel je le luknjico na srčku...na zadnji kontroli so ugotovili, da mu srček peša in so ga pred dobrim tednom operirali...mamica je po 2 dneh javila, da je že mnogo bolje...sedaj ga pa ni več med nami....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
30.3.2007 15:50:13   
Tiamo
Joj Petri, pa tok sem bila vesela k je petek...e zdaj pa user posted image  mi je zelo hudo, se sočustujem z mamico in sem brez besed...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
30.3.2007 19:50:46   
Jessy
O, babuške! Kako ste kaj? Jaz sem krasno, ker je petek, pa čeprav imam že ves dan same težave. user posted image  Takoj zjutraj sem se na tretjini poti do šole spomnila, da sem doma pozabila telefon user posted image . Pa se peljem naprej in nato ugotovim, da sem tudi potni list pozabila doma user posted image user posted image (sem šla delat po službi tehnični). Ker sem imela fotokopije, se nisem niti sekirala in se po službi zapeljala na Vrhniko, kjer ugotovim, da sem tudi brez prometnega dovoljenjauser posted image user posted image user posted image , ki sem ga pustila v torbici, s katero sem bila prejšnji dan na zavarovalnici. Pa grem vseeno probat, če bi mi uspelo, pa na vratih piše, da danes tehničnih pregledov ne izvajajo, ker poteka vzdrževanje napravuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa grem not in vprašam, če res ne delajo, pa mi pove, da še 10 min ne, pol pa ko povem, da sem brez prometnega sem se pa sploh lahko obrnila in se peljala nazaj domov. K sreči imam tako dobrega moža, da mi ga je prej, ko je on končal s službo, peljal nazaj na Vrhniko, ker jaz bi ga šele v ponedeljek, saj se mi danes ni več dalo nikamor. Očitno sem čist razštelana danes!

Petri, to s tem dojenčkom je res grozno. Jaz o tem nič ne vem in sem zdaj prvič slišala. Si ne znam predstavljati kako je to hudo! user posted image user posted image user posted image  Ubogi starši in to malo detece. user posted image user posted image user posted image

Tia, spet si zamenjala avatar! Demi prav pozira na teh slikcah! Pa frizurco ima tudi novo, kajne?

Volčji potok? Men je to še kar daleč, če pomislim, da bova po vsej verjetnosti spet sami bili v avtu, pa da se čez kake pol ure spomni težit...user posted image  Emmmm, jaz bi raj kako drugo varianto, če bi se le dalo no.

A dodam še eno današnjo nevšečnost z mojim avtom, ki sem jo pravkar izvedela? Očitno mi ni usojeno. Me je pravkar klical moj, da bom v ponedeljek mogla še enkrat na Vrhniko podpisat ene papirje, ker je zavarovanje narejeno na 2.4., danes pa smo 30.3. Za popuser posted image . Zarad enga kuser posted image a avta bom mogla 3x na Vrhniko, za kar se zamudim v vsako smer po 35 min. user posted image user posted image user posted image user posted image  O, kolk sem razkurjena!!!! Zdaj pa nisem več krasno, pa čeprav je petek!

Si grem eno pivičko privoščit!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.3.2007 21:37:19   
Jessy
Sem že mal pomirjena od tega avta. Pivičke nisem spila, ker ni bilo časa, sem pa namest tega enga chickenburgerja pojedla, tam z Vrhnike. Full je pasal.

Vam pa pošiljam nekaj sličic s tobogana (pa ne tistega na katerem sva bili ta prvič) in avta.
user posted image  

user posted image

lp

< Sporočilo je popravil katrin -- 25.4.2007 22:26:16 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
31.3.2007 7:03:41   
natasaxy
Dobro jutro. Sem prva a? Sem danes si rekla, da bom malo prej vstala, bom še za službo delala, pa sva se z mojim tako zaklepetalal pri kavi k gre on zdejle v službo, da bo že prej Gašper pokonci. No upam, da mi uspe vsaj nekaj narest.

Petri, to je pa grozno, jaz sem dobila kar solzne oči. Res smo lahko vesele, da so naši otroci zdravi (smrkanje, vročina, trma,...to ni čisto nič:)), ubogi starši res.

Jessy ful luštne slikice!

Ja glede srečanja, jaz ne bi priporočala Volčjega potoka, sem tam delala dve leti nazaj in bo v tem času ful gužva, tako da ne vem kaj bi lahko imele od tega. Vstopnina pa je tudi, tako da mislim, da bo bolje če se kje drugje dobimo. Zajčja dobrava - tako mi je znano pa ne vem kje je že to?

Kaj boste kaj počeli za vikend? Bo bolj slabo vreme - tako da bomo morali biti verjetno bolj notri.

Uživajte v vikendu. Pozdravček.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
31.3.2007 13:02:14   
Tiamo
Dan, jessy ti imaš pa res nesrečo z avtom, ampak še dobro, da samo v smislu papirologije in kar se tiče delovanja avta...bodi srečna, da jo nimaš z nesrečami. O, Neja pa obvlada zadeve na igralih. A se po topoganu pelje vedno tako, ali si jo lih ujela v takem položaju. Saj zna že sedeti in se v sedečem položaju spustiti dol? Glede piknika, bom v roku nasljednjega tedna poklicala lastnika brunarice in ga vprašala, kje ima un ta drugi plac in kako je z njim. Drugače bom šla pa v zajčjo poslikat, da boste videle kako izgleda. V zajčji bi bilo kar super, ker ni tok ljudi oz. se bolj sprehajajo. V zajčji se vedno kaj dogaja, npr. praznik medu, kostanja itd...in od tega ti je verjetno znano natasaxy. grem pomit posodo...  aja kaj bo mo počeli..tudi če je slabo vreme mene nič ne moti, samo da sem DOMA in ne v službi, user posted image  Zdaj k se bosta moja dva naspala bomo šli v trgovino, drugače pa v Lj ne pada dež, edino oblačno je..tako da kak sprehod pade ziher. No mi smo danes rezervirali morje, gremo od 9-19.7 na Pašman, Neviđane. Po slikah sodeč je plaža uredu in upam ,da tudi bo tako. user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 31.3.2007 13:05:12 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
31.3.2007 13:07:36   
Tiamo
Aja, Jessy Demi nima nove frizure, samo tok so ji že zrastli lasje od takrat k sem jo pošišala. Je pa dobila malo temnejše laske in ful bolj goste, pa kravžli so ji izginili user posted image , tok so mi bili cute kravžli, sej mogoče k bo imela malo daljše, da se bodo spet skravžlali.  no še ena slika, k sem govorila o popackanih stenah, sem mislila takole popacane! tudi jaz demi ne pustim z barvicami čičkati po stenah, ampak od rok (k da je ne bi umivala rok, tako zgleda) je stena taka.

user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 25.4.2007 22:31:28 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
31.3.2007 14:28:26   
Jessy
Ej, Tia, super plaža je na teh slikcah! Krasno je! Eni naši sosedi že vrsto let hodijo le na Pašman, imajo pa 2 otroka. Pravijo, da so vedno zadovoljni.

Drsanje po toboganu je klasa zase. Po tistem toboganu, kjer sva se drsali ta prvič, se pelje lepo sede, ker je plastičen in počasnejši od tega, ki je na sliki. Ta je pa obupno hiter in se je vedno tako spustila dol.

Ja, stene imate pa tudi lepe! user posted image  Kot sem že rekla, pri nas praznih sten skoraj ni. Edine, ki so so na hodniku, tja pa zaide tako poredko, da so zaenkrat še vredu. Imamo pa namesto sten hudo popackano sedežno. Ker je iz mikrovlaken, sem jo zadnjič en del lepo očistila, za ta drugi del se pa še psihično pripravljam, kdaj se ga lotim. user posted image

Pri nas pa sem pa tja malce dež popika. Na sprhod najbrž ne bomo šli, ker imamo namen iti v trgovino, pol pa še k mojim staršem, saj že nekaj dni nismo bili dol, pol  bo treba pa domov, saj zvečer dobimo obiske, pa bom ene 3 pice spekla, da bomo malo prigriznili. Imamo kar 3 dele Lost-a za pogledat, ker jih ne gledamo sproti, saj je boljše več delov hkrati. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.4.2007 8:29:23   
tina104
Jutro!

Tudi pri nas je tobogan zakon. Zdaj smo enega kar kupili in že tri dni se nonstop spušča po njem.

Petro, res žalostno! user posted image

Tia, pri nas stene niso tako umazane. Risat mu ne pustim po njih, je pa včasih kaj po tleh ali po mizi porisano - večinoma s flomastri, ki pa grejo z lahkoto dol umit (pralni flomastri). So pa na nekaterih delih sten luknje. Tam ko imam stojalo za perilo obešat so luknje, ker je enkrat tako tisto stojalo zibal, da je z njim udarjal v steno. Pa luknje so še na enem delu hodnika in kuhinje, kjer je s kuhinjskimi pripomočki (zajemalka, stiskalo za krompir) udarjal po steni. Preden sem prišla do njega in mu vzela te pripomočke, je bilo že nekaj lukenj.

Dopusta mi še nismo rezervirali, tudi za prvi maj ne. Sem preživela na internetu ob iskanju že kar nekaj ur, pa se nekak ne morem odločit. Moj lahko ima dopust nekje v začetku avgusta, ko je najdražje. Če jaz ne bom dobila službe, pa bi lahko šli tudi septembra. Upam, da dobim službo, no.
Nevidane s baje super, moji sestri je bilo zelo všeč, ko je bila tam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.4.2007 10:07:18   
Tiamo
Jutro, punce jaz sem čist na tleh, zaradi položnice vrtca...smo dobili 200Eur za februar...sploh nevem kako nam bo zneslo plačevat...nevem kaj naj rečem, naj se nekam zaleti tale naša država, pol pa pravijo da rodnost pada, kaj ne bo..kako si naj pol privošimo še enega dojenčka....pa so res cigani, obračunajo vrtec na podlagi bruto plač, tako da samo za 1% presegava mejo za nižje plačilo..si predstavljate teh par fičengov k sem jih dobila več pri plači, smo padli v višji razred, k da bi imeli plače od 1500 do 3000 eur (midva na najinih plačilnih nikoli ne vidiva 1 spredaj!!)!!! mah grem enega prižgat

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 1.4.2007 10:08:05 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.4.2007 11:50:10   
Jessy
Tia, te čist razumem, da si razburjena zaradi cene. Men se to tudi ne zdi fer, da so cene za vrtce tako navite! Ravno prejšnje dni je pri nas v zbornici tekla debata okrog vrtca, ko se je ena sodelavka razburjala, da plačuje vrtec za oba otroka 80 000 bivših SIT. Pol je pa začela delat primerjavo, da kaj ji pomaga, če dobi 40 tisočakov več plače kot delavec, ki dela v tovarni, saj potem čist povsod plačuje več in je na koncu na istem z denarjem, kot nek delavec, ki vrtec plačuje minimalno. Pol je pa ena starejša učiteljica še dodala, naj se kar sprijazni, da se bo s tem srečevala čisto povsod: zdaj pri vrtcu, pol pri štipendiji in dijaških in študentskih domovih. Tako pač je. ŽALOSTNO, da je tako!!!
Jaz bi Nejo zelo rada dala v vrtec ko bo stara 3 leta, ampak vedno bolj razmišljam, da je ravno zaradi financ ne bom vpisala, saj bi zagotovo veliko plačevala vrtec, ker moja plača se giblje okrog 1000 eurov (včasih je pod to cifro, včasih malo nad), moj pa ima s.p. pa ima prometa kar veliko, sam denarja pa kar ni. Jaz ne vem, kam ga daje! Ampak pri obračunavi oni tega ne bi nič gledali in bi enostavno gledali samo promet, kolk pa mu dejansko ostane za privat jih pa gotovo nič ne briga.
No, bomo še vidli okrog tega kako bo.

Tina, menda boš ja imela službo še naslednje leto!? A veš, da se ne spomnim, če si strokovnega že delala, ker če ga imaš, pol imaš kar dobre šanse, da te še zaposlijo. Bomo držale pesti!

Danes bomo pa lahko šli malo ven, ker nič ne pada. Bomo šli nabrat nekaj vej, da naredimo velikonočno drevo. Imam nekaj plastičnih jajc, pa jih bomo navezali gor, da malce zamenjamo vzdušje.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
2.4.2007 6:23:50   
nanka
Dobro jutro,

No pa je spet ponedeljek, joj kako bi človek še spal.

Tia, me je kar na rit vrglo, a toliko daš za vrtec, o kriza, meni zato  babi servis še tako prav pride.

Glede srečanja sem tudi jaz za, povejte kje, kdaj in prideva.

Tjaša se je vrnila iz francije, tako da smo zdaj spet popolni. Poćasi si grem skuhati kavico, da pridem k sebi in pričnem z delovnim dnevom.

Punce, pri nas je v službi noro, preštevajo se viški in ...... nikoli ne veš kdaj prideš na vrsto..........( najprej premestitev, nato nižja plača in ......)

Imejte lep ponedeljek......

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
2.4.2007 8:22:38   
Tiamo
Dobro jutro,

evo preživeli vikend in nova Demina pridobitev: ZNA PIHATI ČEZ NOS user posted image user posted image

Drugače sem še vedno čist živčna zaradi vrtca, danes grem na upravo, vprašati kaj naj naredim! Moj je rekel, da bo kar POP TV poklical in naj Demi postavijo pred vrtec, ker ne bo plačal položnice...tok je norel, da sem skor jokala. Sva se pa zmenila, da bova šla na socialno zrihtat, da bom mati samohranilka (kar je pomeni, da bom padla v en nižji razred za plačilo vrtca, samo sam postopek me malo skrbi, da se ne bo vlekel v nedogled).

Violinski kok pa ti plačuješ vrtca, pa kar za oba mi povej!

grem delat, ker bom pol šla na upravo, sej sem čist raztresena, sem v ponedeljek pozabila vrniti ključe na Izpostavi Bežigrad! 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
2.4.2007 10:39:52   
violinski
Evo me, poklicana na dolžnost.

Začetek meseca, veliko dela, veliko vsega... Včeraj sem ves dan presedela na WC, zgleda da me je napadel en virus. Aljošo sem v soboto postrigla (je bil že ko kak pesnik), ga moram poslikat, ko pride domov, včeraj RES nisem mogla.

Tia, tudi meni se zdi, da je tvoja položnica absolutno pretirana. Mi plačujemo za oba skupaj nekaj več kot 150€. Lana je v drugi starostni skupini, ki ima nižjo ceno, Aljoša pa je v prvi, upoštevali so nam dejstvo, da imamo stanovanjski kredit, in kolikor vem, ga nam prihodnje leto ne bodo več. Sicer pa ta zadeva ne zniža bistveno kompletnega stroška. Vse ostalo je normalno, brez kakšnih 'ovinkov'. Je pa res, da sem jaz na precej nizki plači, pa mož ima šele sedaj malo višji količnik. Ampak tko kot ti praviš, spredaj ni 1. user posted image

Pa čestitam Demi za pihanje noska!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
2.4.2007 10:45:37   
Tiamo
Violinski pol sem upravičeno jezna in živčna?

zdajle grem na upravo, mi je šef dovolil

Neposredna povezava do sporočila: 1699
2.4.2007 11:19:30   
Tiamo
evo sem že nazaj, kot ponavadi sem jaz tak "nesrečneš", da ni tam nikogar, ki bi te zadeve reševal. Odgovorna oseba je na dopustu do četrtka.

Grem malo po netu pobrskat, če je kje kak forular in si sama izračunam stroške vrtca, ker vsem ki pokažem račun, pravijo da so se zmotili.

Zdajle grem še pritožbo na občino napisat, da naj mi predlagajo kako naj plačujem vrtec ob takih prihodkih in kreditih.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......