Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.3.2007 0:47:05
|
|
|
|
miši
|
evo:
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2007 15:53:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.3.2007 16:54:56
|
|
|
|
tiasha77
|
Punce, samo na hitro, moj je ful bolan, pa jutri bi moral it za en teden na Poljsko , tko da perem, likam na veliko, pa malo mam prek, zdejle je sicer OK, se na tleh sama zabava, ampak to lahko hitro mine. Drug teden grem najverjetneje (90%) v četrtek v LJ, tko da če ma katera dopoldan čas za kako kavico, naj mi plis javi ! Se bom pa potikala okoli BTC-ja . PIščanček in bambina - vsi copatki so tak lepi, da se sploh ne bi mogla odločt za ene Miši - lepo, da si se spet oglasla, verjamem da zmanjka časa za RR, sploh če je mala tko aktivna kot si napisala, bravo Ajda Tak, je že sirena.... PS: Srečanje 16.3. meni odgovarja!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.3.2007 21:20:56
|
|
|
|
moj sonček
|
HuAnita če ti je kaj v tolažbo je tudi pri nas s hranjenjem tako. Zelenjave poje še nejveč. Sadje redko kdaj. Mlečnih in sadnih kašic pa ji nikakor ne morem prodati. Tudi skutice so totalno zanič. Tako da je še vse obroke na mojih prsih. Upam, da se jim bo kmalu odprlo. Miši - tvoja punčika je pravi sonček. A ji daješ koreček za glodat, ali je bilo to samo za foto? Lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.3.2007 23:13:55
|
|
|
|
piscancek
|
čer! Miši- Ajda zgleda prava mala navihanka, tud naša Ajda je prava frkolinka. Luštna je ful. L&L- ti copatki majo usnjen podplat. Vem pa ne, ali drsijo al ne Bambina- Ajda ima od 6-12m. Ima pa te: http://www.robeez.com/product.aspx?ProductID=36&xs=true&PriceCat=4&Lang=EN-UK SREČANJE- meni 16.3. ne paše, ker imam izpit, tk da če se da kak dan prestavit bi bla js ful vesela. Če pa ne, se bomo pa drugič vidle. tk,zdej grem pa drnjohat lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.3.2007 22:26:49
|
|
|
|
andrejaz
|
Pozdravljene punce A ste se danes vse izgubile. Res je bil prekrasen sončen dan. L&L – Vse najboljše za rojstni dan. Upam da ste dobro praznovali ta vikend Dopust – mi gremo pa v prikolico, ki jo imajo moji starši in to v Lanterno v začetku julija. Ptica - Ko je bil samo Mark smo imeli avtosedež na sovoznikovi strani, Sara pa je sedaj na voznikovi strani Piscancek – A veš kje v Lj so odprli to trgovino, kjer prodajajo robeez obutev? Jaz drugače Marku že od vsega začetka kupujem copatke Superfit, in jih imam namen kupovati tudi Sari. So res mehki, pa noga se notri ne poti.Zelo priporočam Stuhica – čestitke za izpit Mi smo pa ta vikend dali Saro poskusno v nahrbtnik in je prav uživala. Je bil pa Mark kar malo žalosten ko jo je gledal, saj bi se on še naprej rad nosil v njem. Tudi Mark je zmeraj prav užival v nahrbtniku - je zmeraj zaspal notri pa čeprav ni bila ura za dnevno spanje. Lepo se imejte
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.3.2007 22:34:06
|
|
|
|
andrejaz
|
Pa še nekaj slikic Sara na previjalni Najlepši nasmeh V nahrbtniku - Med kopanjem Mark umiva Saro
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.3.2007 22:36:53
|
|
|
|
HuAnita
|
Sem mislila tudi jaz pisati, kako in kaj je pri nas, pa ne gre... od 19.30 se je mali že 4x zbudil , od tega je 2x 'vžgal' le ati, 2x pa 'mami, joško na plano'... Skratka, nekega tistega lepega večera se bom vprgal čez balkon!!! Ker tole že več kot teden traja, tudi 10xnoč se zbudi in joče... 7. zob je na vidiku že lep čas, pa četudi mu noben več ne zraste, samo da bi se naspala... Btw. takooooooo zavidam tistim, ki vam spijo nepretrgoma po 10, 12 ur....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2007 23:33:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.3.2007 8:31:03
|
|
|
|
Nea
|
Jutro! Koristim jutranjih 5 minut miru. Ema je že v vrtcu, Lara pa še spi. Po moje se bo vsak čas zbudila ker je že čas za zajtrk (jutranjo dozo zize). tiasha77 - tako je to ko si v tujini. Potem pa vsi sorodniki grejo k tebi na dopust in ostanejo nekaj dni. Večinoma so taki, da okrog njih ni treba veliko delat, ampak mi ful pomagajo. POtem pa je luštno. Tudi tokrat je bilo. miši - Ajda je ful luštna. Po opisu in akrobacijah je ful Lari podobna. Tudi Lara se na trebuhu obrača za 360 stopinj in doseže vse kar zagleda. Edino da zdaj moramo ful pazit na Emine majhne igračke kot so npr. čeveljčki od Barbike, al pa igračke iz kinder jajčka. Ema jih včasih pozabi pospravit in ležijo na tleh in me je strah da jih Lara ne poje. Zato pa Emo skozi opozarjam na to, da bo bolj pozorna in da igračke za sabo posrpavlja. MI smo včeraj s prijatelji bili v velikem parku v Stuttgartu. Tam imajo veliko otroško igrišče in živali: kozice, lame, gage in ponije. Za 10c lahko kupiš hrano s katero futraš živali. Ema je ful uživala: je na dlan dala malo hrane in hranila ponije in koze. Sploh jo ni bilo strah Tolko za zdaj. Grem poiskat kakšen nov recept a Larino kosilo. Danes bo na jedilniku špinača. Lep dan, Nea
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.3.2007 12:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Ja tako vreme je pa treba izkoristi. Jz ga trenutno izkoriščam za sušenje perila. Mali trenutno spi, jz pa mal na računalnik. Imam neki stavri za napisat. nisem utegnila vas kaj dost prebrat. Včeraj smo bili pri mojih. je bil tud lep sonček, čeprav je vmes včasih pihalo. Malega so prevzele tetice, tak da se jz lahk čemu drugemu. Na primer, včerja sva se s sestro mao martinčkale na našem balkonu. Kosilo imam že tudi napol kuhano. Ko pride moži, gremo v gozd. Podirali bomo les za našo bodočo hiško. Komaj čakam. Srečanje- ja ne vem kak bo šlo tole zdaj skoz. Če ne bomo mi kaj delal na parceli bom prišla, če ne pa drugič. Mali je danes končno spal spet celo noč, do pol sedmih zjutraj. Priden. pOl sma pa itak vstala. Je pa tud on zelo aktiven. Se postavi na vse štiri in namesto da bi zlezel naprej, leze nazaj. Ga je včeraj imela malo moja stara mama in je ibl mali kar na tleh. Seveda je začel plezat in ji je kar pobegnil notr med rože. Ker je že bolj v letih, ni mogla za njim in je začel aklicat, da naj pride en potegnit malega nazaj na blazino, da se je kar med rože skril. Mali se ji pa kar režal ven iz rož. Ful je bil smešen. Drugače pa že hoče bit tudi trmast. Če mu vzasmeš kako stvar iz rok, katero si je on zamislil imet, se začne kar dret. Mule male kak zanjo bit hitro trmaste. NO toliko zaenkrat. lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.3.2007 22:06:15
|
|
|
|
piscancek
|
čer! no,pa sem se znebila še enga bremena . Seminarsko sem uspešno predstavila in sem dobila "vstopnico" za izpit 16.3.. No, jutr dobim pa že nov naslov za seminarsko- letos se mi bo pa utrgalo od teh sem cel dan sva letali okol in naju je sonček dobu po ličkih . Grem jutr kr kupit eno kremo z zaščitnim faktorjem, a predlagate katero? Andreja- ne vem točno kje v LJ se je odprla Robeez trgovina, sem zadnjič v enmu prospektu vidla. Jih pa baje tud v Stiefelkonig prodajajo- tk ene pravijo. Ja, sem pa slišala za te Superfitke, da so res superski. Vidim, da greste v prikolico na dopust. Tud midva si fuuuul želiva v prikolico,ker sva lani bla in sva se imela res enkratno, sam sem pa js mal zakomplicirala za letos. se mi zdi, da bi blo za Ajdo v prikolici mal prevroče, sej veš ko se segreje je . sva se lani cvrla, pa sva imela ventilator, pa prikolico v senci, ampak je bla vročina res huda. drugač bi blo pa to fenomenalno. Si me spet mal zrajcala zdej je pa Sara prava lepotica, pa kak nasmeh. Kater nahrbtnik pa imate, Deuter? A se fajn obnese? Midva tud mal razmišljava o tem. HUANITA- tolaži se s tem, da ti zdej bediš,ko mu zobki ven lezejo, nas pa to še vse čaka. Glede na to, kolk zobkov ste že "pridelali" se ti obeta že kmalu zaslužen spanec Ajda je dobla včeri korenček za jest, pa ji ke bil kr všeč. No, dans pa ga ni hotla jest. Je mela zaprta usta in pika. Ni preveč navdušena nad GH, ziza je še vedno zakon. tk babnce, fajn spite in se slišimo
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 5.3.2007 22:50:13
|
|
|
|
stuhica
|
Oj oj, piščanček tud men je počas že uspelo! Sem nardila še tisto prfukneno deutscho zdej mam le še v soboto ustni zagovor pol mam pa mir!! Tega pa mislim da ga bom nardila ker mi jezik itak dobr laufa saj moj dragec pravi da včasih še preveč! Tako Huanita joj sploh ne vem kaj naj ti rečem kokr pa veliko sreče z spanjem! Meni se je sinoči zbujal na 15 minut od 2 ure pa do 4 pol pa nisem imela več drugega kot da ga vzamem k sebi in sva skupi potem zaspala! Ma sem vsdtala kot en zombi in mortm rečt da ti prav nič ne privoščim ker je bilo opri meni res res ful neznosno! Kaj je zdaj s srečanjem kdaj bo? Če bom le lahko bom priletela z naašmu sončkom ( ne vem neki se menmo da bi šli s sošolci na en predavanje v porttorož) tko da če bom le lahk bo pršla! Bambinica a si že uspela it kej v šoping!? Pa drugače kako je tvoja frčefela lepotička ? GH naš sonček je bil danes gful priden je za kosilo pojedu 200 g cvetačinga pireja usta je kar odpiral! je kar priden! Me pa zanima a pol po GH ve dajete še za dojit al pa dadaptirano meleko al nič več ! Naš je pravi jedec tko da včaih ko vidim d aje malo pojedel mu dal še zizo drgač pa ne! ,midva s edojiva še ponoč in zjutraj do 10-11 pin potem dobi flaško mojga iztisnjenega mleka zvečer ob 21 ali pol 22! Andrejaz upam da se bova še kej srečale! Jao tele kile! Ptica kako tvoja dieta men je laufala en cajt pol sme pa obupala! Samo moje kile se kar kopičijo ! Še malo pa jih bom imela tolk s kolkm sem šla rodit, pa naj mi še kdo reče da se z DOJENEM hujša! NI RES!!!!!!!!!!!!!! sem kr jezna sama nase ker se neznam disciplinirat pred sladkarijami!Upam da me minejo te napadi na sladkarije kaj kmalu, to je posledica stroge diete zarad diabetesa- no zdej sem pa res na dobri poti da dobim še tega!!! Miši vaša princeska je pa prav simpatična, še malo manjka pa ti bo ušla! Naš ni še začel bit na vseh štirih je pa zato prav junak ko mu pomagam da se vsede si frajer ritko kar spodnesse in hole na noge!? No ja tud to bo kmal!!! Mene je kar goroza kako čas hitro beži! je čisto res ko pravijo da vidiš to ko imaš odtroke kako hitro gre vse naprej! Pismo še 4 mesce pa nazaj v službo! Zdej počas bom začela pisat prošnje za kak drug šiht če ga nav bom šla pa po 4 ure delat! Ma bomo že nekak! lepo se imejte dost za dons! Se slišimo in upam da tud kaj vidimo!! Stuhica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2007 23:02:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.3.2007 13:09:28
|
|
|
|
TODI
|
No da se po dolgem cajtu tudi jaz malo pofočkam!! Sem se hotla malo potožiti, pa ko berem Huanitine poste si rečem da je pri nas čist vse ok v primerjavi z njo!! Smo bili na počitnicah pri mojih pa sem vas samo brala, da ne pridem iz konteksta. Mam pa eno vpr: A se je kateri zgodilo, da ji ni hotel več jesti?? Mi smo že zamenjali en obrok za Gh in je že prav lepo jedla, potem pa se ji je nekaj zamerilo in je v soboto pojedla že malo manj, v nedeljo skoraj nič, včeraj in danes pa popolnoma nič. Včeraj je še odprla usta in mi je uspelo dati tam ene 10 žličk pa ne polnih, danes pa max 5 pa še to sem ji zmetala prednjo vse igrače. Moj mlek je žal šel v stečaj , tako da smo samo na Novalacu in to pije. Nevem več kaj storiti a naj prekinem za par dni in ji dajem samo mleko?? Je pa dve noči tudi slabo spala in se zbujala, pa smo že spali od 20:30 do 4h oz 6h. A bi lahko bili krivi tudi zobki( jih sicer še nimamo) in zato noče jesti?? Mamo pa v četrtek spet posvetovalnico in najverjetneje dobimo 3. pikico, v kolkor bo vse ok. A naj počakam do četrtka ali naj pokličem zdr. že prej?? Pa pravijo, da je v drugo lažje , z Domnom nisem imela problemov za jest do letos, ko kar noče jesti in je brez apetita, tako da se kar matramo, da kaj spravi vase. Sem mu pa začela dajati sirup Pikovit in je sedaj malce bolje. No tolk se grem še malo učit!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.3.2007 15:14:56
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Mi2 z Laro sva danes zjutraj bile v skupini dojenčkov. Lara je ful uživala jaz pa sem jo mogla ves čas lovit po sobi, ker mi je bežala in se obračala tako kot je njej pasalo. Samo vam povem, da so po eni uri igranja, masiranja in petja vsi dojenčki že tako utrujeni, da jih je na koncu en sam . Vsak tuli po svoje in komaj čaka v avto, da zaspi. GH - stuhica : mi še nikoli nismo prišli na 200ml. Največ kar je Lara do zdaj pojedla je bil 100ml obrok + dojenje po obroku za katerega nikoli ne vem kolko je pojedla. TODI: pri nas je z obroki vsak dan drugače. Včeraj je pojedla skoraj da celi sadni jogurt, špinača s krompirjem pa ni in ni šla niz grlo. Tudi danes samo enih 5-6 žličk in konec. Sem opazila, da raje je juhice in bolj tekoče zadeve. KO se zbudi ji bom zmiksala avokado. Upam da bo šlo boljše kot za kosilo. Ah ja... vedno take ali drugačne skrbi. Fajn bodite, Nea
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.3.2007 20:16:27
|
|
|
|
tiasha77
|
Čer, punce, sem vas na hitro prebrala, pa nimam časa komentirat, me glava boli, pa v kuhinji je tiktaka bomba, ki jo moram nujno detonirat, preden eksplodira . Moj je bil bolan, tak da ni šel na teren (kar me veseli, samo razlog ni pravi), mala je imela dva dni nazaj vročino v kombinaciji s kašljem, tak da že dve noči nismo normalno spali, se zbuja na pol ure, pa na eno uro, pa ziza je itak zakon,...upam da bo danes bolje!Tak da ne gremo v LJ v četrtek. OK, zdej sem vam malo zatežila, ne zamerit, grem v akcijo, pa spaaaaaaaaat!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.3.2007 20:55:17
|
|
|
|
HuAnita
|
Todi, mi smo imeli večkrat takšne fore, že pri capinki - potem je vedno kak zob pokukal Tudi newborn prejšnji teden ni jedel NIČ, no, ta teden pa spet Sicer 4 žličke, pa ajdi, boljše kot niččč
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 6.3.2007 21:37:02
|
|
|
|
andrejaz
|
Pozdravljene punce Našo Saro sem danes peljala na 3 ceplenje. Čisto nič ni zajokala ko so jo cepili. Pri 7 mesecih in 2 dneh ima naša princesa 66,5 cm in 7800g Je pa zelo slabokrvna, kar so ugotovili že tudi zadnjič v bolnici in je zato dobila železov sirup in pa navodilo da morava takoj začeti z mesom. Dosedaj je pojedla zelo malo GH – mlečne kašice ji še nekako gredo, pa mogoče kakšna sadna. Ne vem pa kako ji bo šlo meso, saj zelenjave sploh noče Ptica – tvoj mali bo pa najbrž vrtnar, če se tako rad skriva med rožami Piščanček - Kremo za sonček ti predlagam v tubici, da jo imaš lahko kar v kakšnem žepu na vozičku (mogoče nivea) Meni pa v prikolici ni nikoli prevroče, saj čez dan sem notri samo takrat ko kuham, Mark pa je čez dan spal kar pred baldahinom, tako kot bo tudi Sara. Drugače pa imamo v prikolici tudi klimo, vendar je jaz nisem še nikoli prižgala. Če te zanima si lahko ogledaš en moj zelo star album ko smo bili v Lanterni julija 2005 http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=11818&page=1&sortType=9&v=moji Nahrbtnik pa je res Deuter. Mi smo ga nabavili že 2 leti nazaj pri Marku in je res fenomenalen za uporabo. Res prijazen za otroka in za nosača – vse se da regulirat. Stuhica – ker Sara poje zelo malo GH, jo moram potem še podojiti. Todi – tudi naša Sara ima kak dan finte in noče jesti GH, včeraj sem ji npr. ponudila čez dan kar 6x različno GHpa ni hotla, potem pa je bila zvečer le nekako pripravljena jesti. Sem pa našla zvezek kjer sem si pred 2 leti zapisovala koliko, kdaj in kaj je Mark pojedel (sem si zapisovala, ker je enkrat dobil fleke okoli ust).Ko je bil toliko star kot je sedaj Sara je pojedel na obrok že od cca 150 do 200ml goste hrane, in je imel že 3 obroke. Todi – A je tebi slučajno ime Metoda in si v žlahti s kakšno Sonjo (priimek ima pa na S)? Pitje – Punce dejte malo napisat koliko, kaj in iz česa pijejo vaši malčki? Naša Sara pri 7 mesecih ne zna piti iz flaške, tudi iz magičnega lončka ne. Po žlički pa samo nekaj žličk nato se pa heca in piha dol. Že 1 mesec se takole matram da bi kaj spila poleg mojega mleka, pa se ona ne da. Lepo se imejte
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 7.3.2007 8:05:53
|
|
|
|
TODI
|
Dobro jutro!! Pri nas nič novega, smo ji popoldne probali dati samo frutek jabolčni, pa je pojedla max 2 žličke, potem pa spet ni hotla odpreti ust. Mamo pa jutri pregled in bom potem vprašala kako pa kaj naprej. Mogoče bo pa zobek, kot pravi Huanita. Andrejaz- "kriva" ne po svoji krivdi . Piščanček- jaz uporabljam kreme za obraz od Bubchen-a. V lekarni prosi za testerčke, ki jih imaš potem v žepu, ko gresta ven. No grem še na eno kavo potem pa učit. lep pa čeprav deževen dan želim!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 7.3.2007 10:27:02
|
|
|
|
livia
|
Punce, če katera slučajno rabi..... Prodam čisto novo oporo za glavo sive barve, primerno za Romerjeve avtosedeže Lord, Duo in King. Pišite na z.s.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 7.3.2007 11:05:46
|
|
|
|
lampica
|
Pozdravljene! Jaz še vedno čakam odgovor za mojo službo, sem že prav živčna. GH-midva še nisva tak daleč, da bi nadomestila kak obrok, ker premalo poje, da bi to šlo. Ponavadi jema vmes med mlečnim obrokom ali pa tak da se potem mlečni obrok malo zamakne. včasih poje več včasih pa manj. Nikoli mu n emerim koliko je pojedel. Vem samo za mleko. Spimo spet normalno. Je pa res aktiven. Danes me je zjitraj zbudil na vseh štirih in se mi smejal iz kinderpeta. Mislim, da bomo morali počasi dati ležišče na najnižjo postajo. Če ne bo še prehitro v moji postelji. Kako je zdaj z srečanjem? Nič kaj konkrentnega se nismo zmenile. Drugače pa tud men 16.3. ne odgovarja. Sem zaposlena. Mislim, da je bolje če se srečamo čez teden. je tudi manj gužve. Pitje - naš pije iz flaške, iz magičneg alončka, sam tu se da fajn dlesni brusit, pa tudi iz lončka mu gre. Kuham mu pa šipkov čaj ali pa komarčkov. Šipek je menda dober za odžejat, mi je rekla pediatrinja. Danes je pa tak čudn vreme. Pri nas je sicer topel, malo piha, malo prši. bomo verjetno bolj not kot zunaj. lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 7.3.2007 15:10:21
|
|
|
|
tiasha77
|
Danes naša mala nenormalno spi, prejle je spala 2 uri v kosu, sva jedle kosilo, pa šle malo na hitro vn (preden bo dež), pa spet spi zgleda da jo še kar nekaj muči, vročine sicer nima, je pa ponoči full kašljala. Andrejaz -super slikice; kje pa kupiš copatke Superfit? Piščanček - sem predlagala 16.3., ker se mi je zdelo, da si ti omenjala ta datum bom pa pesti držala, OK; kremo za sončenje imam pa namen kar Vichy-evo kupit, faktor 50+, ker sumim da ma mala občutljivo kožo (po meni itak) Huanita - ne vem kaj naj ti napišem, upam da bo mali kmalu skapiral kaj je GH GH in dojenje - poskusim ji dati samo GH, poje en velik frutek ali npr. en sadni jogurt naenkrat, če vidim, da poje ful manj, pa tudi zato ker noče kaj veliko pit, jo še podojim (to pomeni 1 do 3x čez dan, pa 2x ponoči), pa zvečer pred spanjem je itak ziza zakon sploh ne vem kako se bomo odvadli dojenja, sej se mi še nč ne mudi, ampak kak nasvet bo vseeno prav prišel Sem se preveč hvalila, konec spanja....lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 7.3.2007 22:41:19
|
|
|
|
Sandra*
|
Pozdravljene! Zadnje čase vas samo pridno berem, ampak se mi kar ne da kaj napisat. Mark je kar priden za jest in je že kar veliko stvari, čeprav pa kar se pijače tiče je moja joška še vedno zakon. Po slamici noče, magičnega lončka noče. Pije iz flaše ali iz kozarca, ampak dol bolj malo popije. Trenutno iščem po internetu če kdo prodaja quinny zappa ali pa kakšn marela voziček, npr. od jane, ampak nič kaj pametnega ne najdem. Srečanje, pa sem še vedno za lj. Ustreza pa mi tudi 16.3. LP
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.3.2007 8:29:11
|
|
|
|
tiasha77
|
Punce za dobro jutro sem dobila tale SMS: Lep dan žena. Uživaj v njemu in izkoristi ga... ...moškega . Želim vam enako!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ali vas skrbi gospodarska kriza?Sparkda (
60%)
ne (
20%)
ne vem zakaj se gre (
4%)
vse skupaj je samo blefiranje Amerike (
11%)
briga me (
6%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!