|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
28.2.2007 21:29:38   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Punce, pri nas je tako lepo. Če ima kdaj katera priložnost med tednom na sprehod na Bled, močno priporočam. Nobene gužve, samo kakšna stara mama in mamice z vozički. Pa ptički, veverice, teloh, trobentice...res rajsko!

Bi prišla, samo je malo predaleč user posted image , za vsak dan mora bit kar naše mesto dobro, pa čeprav ni najbolj čist zrak in najlepši pogleduser posted image . Je pa res, da živimo v takem koncu, da se lahko šetamo tam, kjer ni toliko prometa, pa na poti imamo še lokalni živalski vrt (en stric ima na dvorišču vse - 2 oslička, purane, goske, race, koze, enega zelo debelega prašička, kokoši, petelina, psa, mačke, .... še vrtec hodi na ogledeuser posted image user posted image user posted image ) - če od katere user posted image  zanima kako zgledajo domače živali v resnici, ne na sliki - dobrodošlauser posted image !

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.2.2007 21:42:25   
tiasha77
Lampica - upam da si dobila službo, sem držala pestiuser posted image

Bambina - Maša pa res uživa na balkonu

Nea - vi mate pa zmeraj pestro, z obiski, pa touser posted image

Tanyka - luštne slikice, kri in urin se data enkrat od 6. do 9. meseca, tako da se P sami odločijo kdaj, mi smo imeli pri 6. mesecih, moja kolegica ima istega P, pa pri devetih, tko dauser posted image

Ptica - pridna kot vednouser posted image , upam da si dobro šopingirala; kar se tiče zobozdravnika pa pri nas dobiš na dom vabilo, kdaj se oglasit, tko da se ni potrebno sam naročatuser posted image

Vesna - pri nas je isto, čim jo odložim, pa če me ni zraven, se nekaj krega, pa tud če sem zraven, ko ji kej ne paše, kar nekaj godrnja in to tako, da samo gledam kaj ji jeuser posted image

Melitkica - čestitke user posted image  za uspešno selitev Azre v svojo sobico

Stuhica - kako je šlo? Sem držala pestiuser posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 9:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 9:10:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.3.2007 10:06:11   
saraja
Hojla!!!

Danes zgodaj sva morala it v Zdravstveni dom, da nama je dala vrečko za vodo, vse je morala sterilizirati, namreč ko sma imela posvetovalnico so našli na vodi neko bakterijo in sva morala danes dati vodo, ker bi morala na datum za pregled v bolnici čakati vse tja do avgusta, sploh nimajo razčiščenih pojmov, da se s takim malim otrokom ne sme čakati tako dolgo za pregled!!Tak, da sma bila nageca, da se je končno polulal, hura Žan!!!!!

Mi se že dolgo kopamo v veliki bani, no atek in Žan, ker v mali njegovi bani ni bilo mogoče, jok in stok tak, da smo morali kar zaključiti!!!

Ko sem se končno spravila k pisanju je pa že alarm, se še potem kaj oglasim!!!
Lepo se mejte!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.3.2007 11:50:43   
lampica
Ojla!

pri nas je pa takole:

zobki: nič

sedenje: rad sedi, sam se do terga še ne more spravit sam. Sedi v stolčku za hranjenje ali p ana sedežni, če je naslonjen. Itak pa se hitro sparvi na vse štiri.

GH: jabolka, hruška, marelica, banana, cvetača , korenje, krompir. danes bova poskusila piščančjo juhico.

kopanje: kopa se v svoji banjici. Pa to ne ob več dolgo, ker nima kje brcat.

plenice: najboljše do zdaj Activ fitke

igrače: etikete so res zakon, kakšni trakci od slička ali kake blazine, pa trde stvari. Rad ima daljinca in mobitel. ZAto so te stvari čimdlje stran.

spanje: mogoče je že malo boljše in spi čez dan po dve do tri urce, ne skupaj. Ponoči pa se sigurno enkrat ali dvakrat zbudi. Pa nič dlje kot do sedmih.

avtosedež: vidim , da so maxi cosiji kar popularni. Mi tud imamo MAxi cosija.

Kar se tiče službe, še vedno nič ne vem. Upam na pozitiven odgovor.

Danes je pa oblj čudno vreme. ven bomo šli verjteno samo popoldne ,ko gremo v mesto.

lp

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.3.2007 12:27:06   
piscancek
ojla!

midve sva prišli že od pediatra in jutranjega sprehoda. Sončka sicer ni, sam si ne predstavljam,da bi bil dan brez sprehoda, sem čist nt padlauser posted image

sem dans par cm zraslauser posted image , ko so malo pri pediatru tk hvaliliuser posted image . So jo pohvalili,ker že ful lepo samostojno sediuser posted image - doma še ni nikol tk sedela, js sem sam gledla. Nove mere: 7550g in 68 cm.

GH- pa smo tud mi začeli. Najprej je dobila brokoli, pa ji je bil kr všeč, prvi dan jo je mal treslo,pol je blo pa vedno boljš. Včeraj pa je dobila kuhano jabolko, se je skor zbruhala, pol pa ni odprla več ust- je bla prav smešna. Pol pa sem ji dala svežo jabolko, ga je pa sam lizala.user posted image

Sedenje- je ne posedam (ampak dans me je presenetla,kk ji je ratalo), ko bo sama bo.

Zobki- spodnji enkici (2 komada iznenada)user posted image

Spanje- spet smo na starih tirihuser posted image . Spat gre ob 20:00, ob 3:00 dojenje,pol pa spiva ponavadi do 9:00. Čez dan pa čist odvisno. ponavadi spi  od10-12 ,pol pa še popoldan urco al pa dve v kosu. Tk,da je kr pridna.

Kopanje- v svoji banjici vsak dan, približno 2x tedensko pa v veliki banji z mamo al pa z atijem.

Igrače- kot ste napisale, etikete so zakon,pa reklame, daljinci,gsm, rože, kabli,lasje,   pač vse kar se sveti in šumi in ni igračauser posted image

plenice- še vedno so mi najboljše milerjeve,ker ne smrdijo. Activ fit so fakne,ampak ful smrdijo, pa hoferjeve smo zdej kupli in sem jih sprobala. So fajn mehke,ampak tud smrdijo. Huggiske so mi tud fajne.

Ne vem katera je zadnjič napisala da so avstrijske pampers najboljše. Smo bli v Metroju in sem gledla pampers- pa so ble made in Poland, tk da morš tud v Avstriji pogledat kje so narejene.

Čeprav js morn rečt, da ne vidim razlike,ker smrdijo mi obojne in PO in NE, premoči mi pa nobena plenička ne. Če pa ji kdaj nisem vredu zmontirala pleničke na rito, je bla pa mokra po moji krivdi .

Js sem tud za srečanje, sam bi mi bolj sedlo po 16.3., plac mi je pa konc koncev čist vseen. Mogoč še prej LJ,ker vemo da je v koloseju res super.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.3.2007 13:49:23   
Polly
Živjo punce!
Nekaj dni vas nisem brala, pa tudi danes mi ne bo uspelo. Smo namreč v končni fazi seljenja, tako da smo cele dni v naši novi hiši - upam, da bomo do konca drugega tedna že tudi spali tam!

Moram deliti srečo z vami; poleg tega, da vsak dan čakamo, da bo bratova žena rodila (PDP 7. marca), sta nam veselo novico zaupala tudi možev brat z ženo - drugega user posted image pričakujemo oktobra user posted image user posted image user posted image user posted image . To bo veselo, saj bomo živeli v isti hiši, jupiii!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.3.2007 20:08:40   
HuAnita
Polly, čestitke za novo domovanje, da bi vam čimprej ratalouser posted image

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.3.2007 20:36:44   
saraja
Čer!!!

Pri nas pa je takšna situacija:

Zobki: še vedno nič, kljub temu, da nas kar vredu matrajo!!!

Sedenje: samostojno še ne sedi, ko ga posedemo v kak fotelj je pa glavni, lepo sedi v stolčku za hranjenje, ko se hranima.

GH: jabolka, marelica, banana, cvetača , korenje, krompir, bučke, breskev, ...pač te kašice, ki jih kupimo, poskusila sva že tudi borovnice in je zelo rad jedel, pa še maracujo, ki jo je pojedel tako lepo z užitkom, no pa še bi se kaj našlo od sadja. Poskusila pa sva že zajčje in kurje meso, seveda z gresekom. Jema pa že tudi piškote. Jutri pa boma že jedla skutko.

kopanje: kopa se v veliki bani z atekom, je pravi živžav, uživa. Naj pa povem, da prej v svoji banjici ni hotel, se je vedno jokal, da smo ga mogli ven vzet.

plenice: Pampers, active fit, so zakon

igrače: razne roputuljice, ki so zelo glasne, tudi etikete so aktualne, najbolj mu gre na živce tista na avtosedežu!!Rad tudi ima plastične piskerčke, sicer pa itak pristane vse na tleh, ne vem zakaj!!!!!????

spanje: pri nas je bilo to vedno mora, ponoči sva se dojila tudi na pol ure, zato sem odstavila sama, zdaj je pa tako, da skoraj na vsake 2 ure, mogoči krivi zobki???Tolažim se, da enkrat bo mogoče boljše!!!!!!

avtosedež: prijatelji imajo lupinico maxi cosi, mi smo imeli od peg perego in pač nisem bila zadovoljna, maxi cosi, se mi je pa zelo dopadel, zato smo ga pa tudi nabavili, zdaj smo pa zelo zadovoljni, saj je zelo udoben za našega miškota!!!

Tako, grem se malo razvajat v kopalnico, masaža prihajam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nočko

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.3.2007 21:02:57   
saraja
Sem še pozabla, poskusila bom dat slikico gor, če mi bo le uspelo, drgač pa prosim za pomoč!!

http://shrani.si/files/img2544tdn7.jpg

Upam, da je ratalo!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.3.2007 21:04:28   
saraja
user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.3.2007 21:05:51   
saraja
No, pa še eno user posted image
user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.3.2007 22:07:11   
andrejaz
Pozdravljene punce

Pri nas je pa takole:

Gosta hrana – začeli pri 5,5 mesecih in sedaj je že probala jabolko, hruško, banano, korenček, krompir, bučke, mlečne kašice, breskev in marelico v kupljenih kašicah
Mesa ji še nisem dala – bom najbrž prej dala rumenjak.

Sedenje – jo dam sedet. Včasih prav protestira ko leži in ko jo dam sedet npr. v stolček za hranjenje je prav zadovoljna.

Igrače – ponavadi kakšna igrača ki je od Marka – trenutno ji je najbolj všeč njegovo plastično orodje (kladivo, meter,…)

Zobki – obe enki spodaj.

Plenice- pampers. Za ponoči obvezno aktiv fit, čez dan pa ponavadi običajne pampers

Kopanje – imamo tisto banjico, ki ima naslon in vdolbine za dojenčke, tako da prav uživa v čofotanju, pa še ni je potrebno držati

Stajica – smo jo prejšnji teden postavili, vendar nam dela gužvo, tako da jo bomo pospravili, ker ni dovolj prostora.

Spanje – ponoči od 19.30 do cca 7.30 (vmes 1-2x dojenje), čez dan pa 2x po kakšno urico

Avtosedež – zaenkrat je Sara še v lupinici, v večji avtosedež jo bomo prestavili čez kake 1,5 meseca, še prej pa bomo morali ven izseliti Marka.Za njega pa smo že tudi nabavili avtosedež nad 15kg. Mi imamo pa oba avtosedeža Romerj, razen lupinico imamo Maxi Cosi Cabrio

Stuhica – kako je šlo na izpitu?

Huanita – kaj od goste hrane pa si mu že dala? Pa menda obstaja kakšna stvar ki bi mu bila všeč, da bi se ornk najedel in da se mogoče ne bi toliko zbujal ponoči. Najbrž za nočna zbujanja niso krivi samo zobki. Sara se je tudi začela velikrat zbujati ponoči, pa sem ji dala zvečer mlečno kašico in je bilo po nekaj dnevih bolje in se sedaj zbudi samo 1-2x.

Polly – da bi dokončna selitev čim bolje potekala

Lp

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.3.2007 8:44:03   
L & L
Evo mene da se malo javim, smo imeli nornhaus.
14 dni nazaj je dobiu Patrik ful hudo vročino 40 in je biu full bogi, naslednji dan kot da ne bi blo nič. No čez tri dni dobi Loris ful hudo vročino, in ta traja tri dni, po treh dneh je dobiu po telesu rdeče pikice in to je 6 otroška bolezen, no zdej je že stanje mal boljš, ni več tok bogi biu je pa res srotek, kot ena zelenjavica tut mal se ni nasmejčkou, bogi, da o spanju ponoči ne izgubljam besed, to še zdaj ni vredu od 7 do polnoči še prespi pol je pa obup, na eno urco na pol urce sam joka revček bogi, tako da sva midva že čist adijo.
No povrhu vsega je pa še apetit full zgubu in moje mleko je šlo rakom žvižgat user posted image , no kot da to še ne bi bilo dost sem šla prej na WC in ugotovim da imam user posted image , po 15,5 mesecih, sploh ne vek kako se že tej stvari streže user posted image .
No vsaj nekaj dobrega imamo te dni, moj rojstni dan, in zato bomo imeli fešte ceu vikend, sej bi šlo sam en dan sam ne gre ima moj dragi "dve" familiji (starša sta ločena) in pol da ni špetira je treba za vsakega posebej narest mini zabavo.
No in zato sem bla včeraj že pridna in sem spekla orehovo rulado in sem jo že probala, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ta pri meni zmer zmaga. Bo pa nardila še mal narezka pa bo.
Ko bom lahko bom dala slikico od Lorčija gor boste vidle kok je biu bogi.
To je to za enkrat.
Drugač pa prinas glede naslednjih vprašanj poteka takole.
GH- trenutno bol malo, večinoma mleko in kakšna banana mu paše, drugo pa ne.
Sedenje- joj pri nas se pa noče več igrat leže in ga kar posedem sej že čis fino sedi ga ne zanaša več.
Avto sedež- čez kakšen mesec in pol, bomo vidli, bo pa to sigurno romer trimaksuser posted image
Igrače- vse kar je fino za grist
Plenice- trenutno Milerjeveuser posted image , drugač pa tut Pampers, pa Hoferjeve, pa iz leklerka.
Zobki- še vedno brez
Kopanje- v tuš banji, ki je bol ta globoka, tam not se oba dva namakata
Stajica- imam sam noče bit notr, samo v skrajni sili
Kaj pa dopust- mi gremo konec septebra ali začetek oktobra v Tunizijo-Djerba? Pa ve?

Zdej pa res dost lepo se imejte in veliko se smejte user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.3.2007 9:16:03   
L & L
Evo slikice

Biu sem bogec, 6 otroška bolezen
user posted image

Tak sem pa ko sm zdrau
user posted image

Da boste vedle kako zgleda
user posted image
user posted image

Takole pa čičam pa dlesni pucam user posted image
user posted image

LP.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.3.2007 9:34:00   
Anonimen
L&L - upam, da bosta tvoja otročička kmalu bolšja!

Zobarja imamo enkrat maja, ko bo star 9 mesecev. Se mi je kar zdelo, da je full začakat.

GH- nekaj malega že jema, samo še ne nadomesti mlečnega obroka. Je od hruške, jabolke, kupljene kašice it marelice ali breskve, korenček, krompir, cvetača, pa še kaj bi se našlo. Mlečne kašice pa ne mara najbolj.
Kakšne piškote jim pa daste? Zadnjič je ena napisala, da mu da piškot v mleko, katere?

Avtosedež- tudi maxi cosi. Prav lepo sedi v njem in všeč mu je ko končno vidi ven. Na kateri strani imate avtosedeže? Voznikovi ali sovoznikovi?

Spanje-spat gre do 20.00 in spi do 7.00, vmes pa dvakrat je. Po novem. Upam, da bomo kmalu na starem sistemu. Dopoldne spi po uro in popoldne nekje do treh kako uro. Itak je pa pd petih pa do sedmih siten in najbolj revček na svetu.

Kopanje - banjica. Še zaenkrat. Preden bo šel v veliko banjo, jo moramo najprej menjat.

Stajica- jo imamo za priemre, ko hočem kaj naredit in mi ni glih treba skoz gledat, da ne bo slučajno iz sedežne padu.

Plenice- Activ fitke so zakon.

Zdaj grem pa proučevat cegu za zidavo hiše.

lp

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.3.2007 11:02:31   
piscancek
deževen pozdrav !

L&L-mali je ful šikan. Js bi ga rezervirala za mojo princesko, a je še fraj?
Ful ma lepe očke. Zobno ščetko ma naša mala enako, sam da pink. Je ful navdušena nad "umivanjem" zobkovuser posted image

Poly- še malo,pa bote uživali. Supercauser posted image

Dopust- še ne vemo točno. Bi pa radi nekam kjer je  na plaži fajn za otroke in apartma. Js ne maram hotelov, se ne počutim kot na dopustu. ve, ki mate že dva otočka, kam ste hodli na dopust, predlagajte nam kaj fajnega...

Avtosedež- ga imamo še vedno zapakiranga in bo še vsaj neki cajta. Nam je jajčka še vedno zakon, se nam nikamor ne mudi. Imamo pa MC Tobi.

Aja babnce, en fajn link, če vas zanimajo fajn mehki copatki za naše palčke. Trgovina se je zdaj odprla tud nekje v LJ. Mi imamo te čeveljce in so res krasni. mehki, usnjeni,pralni- skratka super za stopala naših malčkov, za razliko od kakih lepih copatk s trdimi in težkimi podplati.
http://www.robeez.com/Department.aspx?DeptID=224&PriceCat=4&Lang=EN-UK

lep dan

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.3.2007 11:57:04   
L & L
Piščanček- seveda je frej, ko bo srečanje jih bova poskusle skupi spraut, a prou user posted image .
Copatki so pa ful luštkani, jest sm nora na te otroške stvari skos bi neki kupovala, aja pa nora sem na dude, bol so odbite bolše so, jima jih kr skos kupujem, sam da kakšno všečno vidim user posted image .
No še to sem hotla napisat pa vprašat, ri nas imamo copatke balerinke, in so tut zakon, PIŠČANČEK de, mi povej če imajo te copatke take podplatke da ne drsijo, ker naš veliki falot pol skos pada, ker mu drsi, zato pa imamo balerinke ki ne drsijo.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.3.2007 14:17:45   
Vesna
helo ženske.zobki:danes 1spodajuser posted image user posted image
gh:jabolka,krompir,bučke,riž,kašice,kolerabo,juhice za njega,banano,suhe slive skuhane v kompotu in potem zmiksane kot kašice.tudi jogurt in skutice smo probali,ma bomo počakali s tem,tudi piščančka dobi 1x na teden.
spanje:čez dan kako urco v vozičku,dopoldan,pa kakih 45 min.popoldan,zvečer zaspi ob 20ih spi do 7ih zjutraj,vmes pa vstane ene 3-4x za mi popestrit nočuser posted image .
kopanje:v njegovi banji
stajica
:imamo,in ga damo noter,ko grem na wc,ali kaj kuham,doplodan zdrži kake pol urce,popldan pa ne prav dosti.
igrače:etikete,daljinski,mobitel,vse kar se sveti in ropota
avtosedež:še vedno lupinica
plenice:pampers aktiv fit,moram pa poskusit ene italijanske:sempre assiuto(ne vem če je prav napisano).
 v glavnem ful pohajamo ker je lepo vreme,mali bi rabil več miru,ne samo gas in pohajanje,tako pravi mož,ne vem če je res.
ptica tudi val je popldan bolj rad po rokah kot kje drugje
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.3.2007 15:26:39   
stuhica
oj, pozdravljene  samo na hitrco!

Hvala vam k ste držale pestke zame je uspelo!user posted image user posted image user posted image  le še za nemščino ki jo user posted image user posted image  sovražm čakam na rezultate ki jih izvem v ponedeljek!

Drgač je pa že 8 izpitov za mano tako da sem kar vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vas kej preveč brala nekaj sem vidla za srečanje jaz bi bila bolj za Lj ker mi je kot verjetno tud drugim gorenjkam predaleč CE!!

ZOBKI 2 zobka spodaj,zgoraj bodo pa očitno tud kmalu!

GH Pri nas je jabolka,banano, tud kivi smo že probal, hruške, korenček ga zapira fl tko da mu ga dajem le majčkn pri juhicah,cvetača, krompir, riž,kašice od hippa (tako sadje k se ga sedaj ne da dobit) Včasih mu v banano in jabolko zmešam kak petit keks!

Je pa čist notr na juhice te so za njega zakon k kar ne more dočakat da dobi žličko v ustapa ni važn kakšna je zelenjavna cvetačna govejaitd.. ! ,jogurt  smo probla pa mu ni všeč in skutice smo probali te ima pa rad!!,

Meska smo probal pa ga nekan ni spravu skoz grlo kljub temu da je bil čist mali košček bomo še mal potrpel!

spanje:čez dan kako urco v vozičku če je lepo vreme dopoldan,pa kakih 1-2 uri.popoldan,zvečer zaspi ob 21-22ih, kolkr ga pač zamede! Zdaj se je začel zbujat okorg enih včasih zaleže joškica včasijh pa tuda odvisno !
Drgač pa potem spi do kakih 5-6 pa potem pa zaspi še do pol 8 ali pol devetih!

Stajice nimamo in je ne bomo imeli

Hojico imamo od sester bomo vidl kolk jo bomo kasnejekaj uporabljal!

kopanje s tem smo začeli v njegovi banjici v najini veliki banji ker se tko premetava v vodi in brca da je noro!

igrače:etikete,daljinski,mobitel,vse karmu pride pod roke pa ni igrača, dgač pa pametni kuča pa ene dve ropotuljice pa en platična opica za njegove zobke

avtosedež:še vedno lupinica

plenice:pampers baby dry iz mullerja pa tud milerjeve pleničke čez dan čez noč pa če kam gremo so pa pamperske na riti!

Tolk od mene s epa še slišmo ok!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.3.2007 16:00:05   
goda13
ojla!

pri nas zobkov še ni

gh- jabolka, hruške, marelice, pa kaj jaz vem še vse kašice od fructala, pa hippa, pa nestleja,.... Zelenjava pa korenje, cvetača, grah, brokoli, ne maramo riža in gresa, obožujemo pa meso-purana, probali smo jogurt in skuto pa je vse dobro. Kar dobi v usta vse poje.

spanje- od 19 do 6 - brez vmesnega zbujanja, nato od 6,10 pa do 8. Čez dan pa od 10 do 11 popoldne pa od 13,30 do 15. Nekje približno.

Kopanje - v veliki masažni bani

igrače- daljinci, telefoni, vse etikete pa dude, in medved PU

plenice- sempre asciuto, kadar pa jih zmanjka pa pampers-sam mi grejo na živce ker takoj smrdijo!

avtosedež- ferrari od 9-18kg, pa ne vemo za koliko časa, ker je zelo ozek, pa čeprav Kimi ni toliko oblečen

Sva pa vsak dan zunaj od 2-3 včasih tudi 4 ure.

Že tri dni tako grdo kašljamo, pa sva bila pri zdravnici pa pravi da ni ničuser posted image . Je rekla, da moramo veliko piti, pa kaj ko neče piti čisto ničuser posted image . Upamo, da bo kmalu bolje.

Zdaj pa malo na kavč, ker je sta moja dva fanta zunaj.

LP

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.3.2007 18:50:13   
moj sonček
Živjo!

Zobki - še vedno dva, že tri mesece

GH - Ko ji delam kašice ni preveč navdušena, ko pa ji dam konkretno hrano odpira usta. Krompir, koren, koleraba, bučke, blitva, cvetača, brokuli, jabolko, hruška, banana, marelica. Ampak ne za cel obrok. Še vedno končamo z dojenjem.

Kopanje - če jo kpam sama v njeni banjici. Če je doma še oči grem jaz ali on z njo v veliko banjo in ful uživa.

Avto sedež - smo kupili renoultov z isofiksom. Zaenkrat pa se vozi še v lupinici

Spanje - čez dan običajno štirikrat po pol ure. Ponoči od osmih zvečer do sedmih zjutraj z enim hranjenjem vmes.

Plenice - activ fit ponoči, podnevi navadne pamperske ali milerjeve plenice

Dopust - za prvi maj Brač in poleti Murter

Alarm, lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.3.2007 22:55:12   
HuAnita
andrejaz, misliš, da mu je ne tiščim - mlečne kašice pod nos?! 3 vrste jo imam, pa nič.
Čeprva mu delam krivico - včerja in danes je jedel hruško, ampak tkao, da je Cpainka zraven telovadila in mu dajala v usta...?

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
3.3.2007 0:35:53   
miši
juhej punce

zdaj pa je res že čas,da kaj napišem, se nismo izgubili. Imam vedno manj časa za RR pa zadnje čase se mi sploh ne da pisat. Izgovor: spomladanska utrujenost. Nas je že ful veliko, da že komaj sledim. vidim,da ste vse fajn in da otročki pridno papajo, spijo,so navihani in tudi poredni. se mi zdi,da vsem nekje od 6.meseca dalje kar malo štrajkajo ponoči in da se je ritem spet spremenil.

Pri nas je zelo veselo, včasih se mi zdi, da imamo kar cirkus.
Naše dete je zelo zelo aktivno, če ponoči nebi spala celo noč, bi rekla,da je zagotovo hiperaktivna. Non stop se obrača na trebuh, leze, rije kot en krt, vse razmeče, tako je živahna,da jo je v rokah težko ali skoraj nemogoče držati, zdaj se že postavlja na vse 4 in pomojem da bo v kakšnih 14dneh šla "pot pod noge". Sedi še ne, se opira na rokice, je ne silimo, bo že. Najhujše je zvečer, ko je grozno zaspana, ampak tako ekstremno dobre volje,da jo je zelo zelo težko umiriti in uspavati. Če ji pojem,se mi smeji in poje z mano, leze po meni, po flaši se v sekundi dvigne in gremo na juriš, včasih kr v transu-na pol spi, če ji beremo pravljico, hoče izpulit knjigo iz rok, v posteljici dela skoraj akrobacije, da jo ponoči večkrat popravim, saj se zaplete v vrečo in kovter in potem stoka v spanju. To da pase kravice v spanju ni nič novega (izgleda pa zelo smešno). na trebuhu se zdaj obrača za 360 stopinj, tako da točno ve, kje je najina postelja in naju potem gleda in ropota,da jo že morava vzeti ven (prej sva jo malo pustila,da je debatirala ali se igrala). Rabi veliko pozornosti, vse  jo zanima, kar roke steguje, lovi vse kar ji pride pod roke, tudi v vozku se mi obrača, tako da jo moram nujno pripeti (tudi če je naslonjalo višje, se obrne in skoraj zleze pod ročajem ven). Veliko se ukvarjam z njo, takrat pa je mirna, posluša, gleda, se veseli, zna pokazati že kar nekaj stvari. Igrače so zanimive kakih 15 minut, včasih manj, včasih več, potem pa je huda in se začne jeziti in stegovati roke, če jo ignoriram je seveda rompopom. Najbolj fino je,če kam greva, da je njej zanimivo, najhujše pa je biti cel dan doma. zdaj poskušamo spremeniti ritem, ker hodi prepozno spat...čez dan spi le po pol urice, v vozičku malo več. Res ne vem, od kje ji toliko energije. lahko bi še veliko pisala, imamo kar naprej kakšne štorije. Je pa dobrovoljka, zelo malo joka, je pa zato toliko bolj trmasta in huda, če se ji ne ustreže.

Hrana-smo že poskusili piščančka, kar gre, tudi rumenjak (1/4, 2x na teden) ji dam, včeraj sem ji prvič dala skuto in marelico zraven. Štrajka pri cvetači, se kr davi in se jezi, verjetno jo motijo te bobice, kaj pa vem. danes je glodala korenčka, je fino za zobeke. aja, danes sem ji tudi malce sira naribala v pire, njami. s pitjem smo bolj tako tako, čajček kadar ji paše, sadni sok breskev še kar obrajta, no kar precej pa popije kompota iz jabolk, včasih dodam tudi kako slivo. vse domače. večer ji dam flašo žitne kaše z mlekom, ali kako kašo za lahko noč. sicer pa pojemo še 2-3 flaše mleka. mislim,da nam kar dobro gre, tudi špinača kar gre dol, bo pa treba res z meskom začeti,ker rabi več železa.

Zobki-enki spodaj in prva enka zgoraj (končnoooo).

Srečanje, seveda sem za LJ.

fajn bodite,
vam še pripopam par slikic naše zverinice.
čaw
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Število partnerjev
danuska

koliko partnerjev ste že imeli?

1 (25%)

2-5 (48%)

5-10 (13%)

več kot 10 (13%)

Število vseh glasov: 460

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!