|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2007 10:04:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.3.2007 11:19:22   
Sandra*
Kuku!

Pa bo spet en turoben dan. Mark ima danes 7 mesecev. Ravno se odpravljava ven, čeprav se mi čisto nič ne da, kar malo razmišljam, da bi šla potem popoldne. Včeraj nisva šla nič ven pa sem mi je zbudi 2krat ponoči. Če greva ven se pa enkrat, pa še to čisto proti jutru že.
Včeraj sem ga dala po kosilu v njegovo posteljico in je zaspal. Po eni uri in pol pa sem ga zbudila, ker se mij je zdelo, da je bilo dovolj, da se ne bi preveč naspal. Nič greva en krog, popoldne pa magari še enega!

Lep dan in 8. marec!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
8.3.2007 12:31:01   
tiasha77
Joj, Sandra, se strinjam s tabo. Tudi pri nas je en tak zanič dan, dež, dež, pa spet dež, upam da bo vsaj kake pol urce brez. Mala še malo kašlja, tak da ne vem, če bomo šle ven, mogoče pa vseeno malo, da ne bova tečneuser posted image .

Nč, moram it, Moja prva vadnica ni več zanimiva...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   [Brisano sporočilo]
8.3.2007 13:28:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
8.3.2007 13:48:42   
tiasha77
Helou, sva ble malo zunaj - s kengerujčkom, pa me zdaj cel hrbet boliuser posted image  Sva šle po rožice zame in za mojo mami (če se pa noben drug ne spomneuser posted image )

Bambina, te čist razumem, mojga tud danes ne bo na kosilo, pa sploh nimam volje za kuhat samo zase, tak da se že cel dan bašem s čokolado in podobno zdravo hranouser posted image

Mah, jst se tolažim, da se bom danes vsaj zvečer razvedrila, grem gledat 5žensk.comuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1905
8.3.2007 13:50:59   
Sandra*
Men se nikoli ne da za sebe kuhat. Moj je v službi, za Marka skuham, zase pa se mi ne da. Ni boljšega za kosilo kakor velika milka čokolada s celimi lešniki, a kaj ko potem rit tako raste kot gobe po dežju.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
8.3.2007 13:54:59   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Men se nikoli ne da za sebe kuhat. Moj je v službi, za Marka skuham, zase pa se mi ne da. Ni boljšega za kosilo kakor velika milka čokolada s celimi lešniki, a kaj ko potem rit tako raste kot gobe po dežju.

user posted image user posted image user posted image  Ma, Sandra tega ti pa skor ne verjamem, kokr se jst s srečanja spomnem si taka suhica, da jo je treba iskatuser posted image !

< Sporočilo je popravil tiasha77 -- 8.3.2007 13:55:01 >

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
8.3.2007 13:59:01   
tiasha77
Nekaj novih pogruntavščin naše žabice:

Takole raziskujem svet s hojco:
user posted image

Hmm, kaj pa je to?
user posted image

Da probam še tale material:
user posted image

Najprej sedim in se igram...
user posted image

..potem pa hop...
user posted image

...in že sem na kolenih!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
8.3.2007 19:36:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
8.3.2007 21:23:25   
andrejaz
Pozdravljene

Upam da ste preživele lep 8.marec, čeprav je vreme prav turobno.
Midve s Saro greva vsak dan ven, ne glede na vreme. Sem Saro zadnja dva dneva ko je deževalo dala v kengurujček, Marku pa sem oblekla dežne hlače – in smo šli ven skakat po lužat.

Todi – pa si razkrinkana

Tiasha 77 – copate Superfit pa prodajajo v Massu, pa tudi nekatere večje trgovine jih imajo. Stanejo pa cca bivših 4000 SIT. Se ne spomnim natančno, ker se cene razlikujejo ali so na vezalke ali na ježka.

Glede GH – a že katera daje meso?. Kako ga pripravite, zmiksate,…? Jaz sem že malo pozabila od Marka. Po navodilu pediatra moram namreč Saro čimbolj pitati z rumenjakom, mesom,.. in vsem kar vsebuje železo.
Železov sirup pa ne mara po žlički, tako da ji ga moram kar z brizgo na silo v usta dajati.

Gledam vaše slikice in se čudim kako so vaši malčki gibčni. Naša Sara pa je bolj lene sorte. Pri 7 mesecih ji uspe samo kakšno minutko sedeti, da bi šla pa na vse 4, ali pa na kolena,… to je pa za našo gospo že preveč.

Zdej pa moram iti, ker je spet alarm

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Neposredna povezava do sporočila: 1910
8.3.2007 22:07:51   
Nea
Hojla!

Nas je očka za 8. marec pelal na sladoled (Lara je jedla F.zwerge), pol pa je samo za mamico kupil vrečko posebnih pralin. Njami!!!

Tudi mi ne spimo več tako dobro kot prej. Najprej se tam do 3 Lara zbuja vsako al pa vsaki dve uri. Potem pa okrog 5ih kliče Ema in pride k nam v posteljo tako, da se ob 7ih večinoma zbujamo vsi 4je skupaj. Očka ima polovico postelje, ostalo polovico pa me tri.

GH - sem opazila da ji malo bolj razrečena gh lažje gre kot pa recimo pire kormpir. Dva dni sem ji kuhala zelenjavno juho in je ful lepo pojedla. Za popoldansko malico pa avokado z banano. Zvečer ob 7ih pa je bila tako utrujena, da ni hotela odpreti ust in je mlečno kašico pojedla starejša sestrica. Tako da je pri nas ful različno, odvisno od rarinega raspoloženja user posted image Meso ji še nisem dajala.
Pitje pa je OK. Andrejaz - a si ji probala dati da pije iz kozarca? Lara je en čas pila samo iz kozarca. Potem sem ji ponudila vodo iz aventove flaške, ampak ni šlo. Pol pa smo aventa zamenjali z MAM flaško in je zdaj super. Spije tudi po 100ml vode na dan. Ne vem če je to dovolj, al pa ne... meni se zdi OK.

Sedenje - pri 7ih mesecih je Ema že sedela, Lara pa noče. Če jo pustim sedeti, se takoj  spusti na tla in je raje na vseh 4ih kot pa v naročju. Včasih jo zelo težko spravim v stolček za hranjenje, ker se ful upira in bi raje stala kot pa sedela.
Po preoblačenju jo pustim v Emini sobi na tleh, čez par minutk pa jo najdem pod Emino posteljo (samo glava ji kuka ven) ali pa v Emini trgovini, kjer ruši vse kar ji pride po roko. Pol pa je Ema user posted image . To je šele začetek dogodovščin...

Lep večer vsem skupaj,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.3.2007 22:36:02   
stuhica
pozdravljene!

evo sem hitr skočil za računalnik upam da mi kaj uspe napisat ker sem ful jezna!

Sem vidla Tiasha77 da pri tebi prinčipeska že v hojici okrog se potika!?  me je že zanimalo
KDAJ boste tist e ki imate hojico vaše sončke poskusle dat noter! Kdaj naj bi se dojenčki lahko že postavljali n anogice!

Naš alvin bi pomoje raj stal kokr pa sedel! VVsede se še ne sam sedi pa že če mu pomagaš v sedeč položaj. Poanavad je pa tko da ritko kar spodnese in hoče na noge se postavt!?  a pol že lahko ga postavm v hijico!? kaj mislite

Andrejaz morm rečt da imam jaz kar malce težavice z handlingom tamalga in pa vozka iz kolesarnice!
I
MAM  velik problem z vozičkom!user posted image user posted image user posted image

no ja zdej ga puščam vozek kar v enem skupnem prostoru ker sem jezna ko hudič!user posted image  mamo problem okrog bloka  s potepuškimi mačkami!!!
Pa prosm da me nebote narobe zastople sej mam rada živali  ampak je težava v tem da nekateri user posted image stanovalci te potepuške mačke ki se valjajo po kontejnerjih( zadnjič ko sem nesla smeti mi je eden iz kontejnerja pogledal z ćist krvavmu gobcem ) ipd hranijo, no nekateri so bili pa tolko prijazni in  take spušččajo pozimi da jiim rit ne pozebe celo v blok - v kolesarnicouser posted image user posted image kjer imamo družinice ( no ja do sedaj samo še jaz ) spravljene vozičke!
ZA user posted image **** zadnijč sem enga jagala zu vozka dol! Žvali gor al pa dol me pa vseen skrbi za mojga otroka da nav kakšno stvar pobasov od teh mačk! Sploh ne vem kaj nardit in pol imam ful težavo da tist vozek spravim ven ker sama pač ne morem ker je pol ful enih vrat za odprtet pa zapret itd...

V glavnem sem jezna na te sosede, in en nesramnež mi je ko sem pač čez dan pustila voziček v notranjem prostoru bloka kjer imamo poštne nabiralnike, ker sem hotla it popoldan spet ven pa je padal dež, pa potem nisva šla JE EN JUNAK user posted image user posted image user posted image  PRESTAVU MOJ VOZEK VEN NA ZUNANJO STRAN DA SO JA SPET MAČKI OKROG NJEGA HODIL!!!!!!! mATR MI JE POKROV ODNESL K SEM TO VIDLA OD ŽALOSTI SEM SE user posted image user posted image user posted image user posted image  
mI je  tko žal da stanujem v enem tko čudaškem bloku!!! Sem prav jezna pa žalostn hkrati ! Sploh ne vem kaj naj nardim!!!

A ima ktera kako idejo kam in na koga naj se obrnem?

PA UPAM DA ME NAV KTERA VZELA KOT SOVRAŽNIKA ŽIVALI, AMPAK V TEM PRIMERU MI JE MOJ OTROK BOLJ POMEMBEN KOKR PA KATERAKOLI ŽIVALCA- TKO PAČ JE !
V glavnem sem jezna!

nič grem svojo jezo zdaj ko mali miškolinko spi sporšlčat nad knjigo nemščine ker imam v soboto ustni zagovor in upam da mi uspe nardit še ta izpit pol pa imam do konc maja mir z šolo!!

Čav bav

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.3.2007 23:50:24   
miši
juhu punce, kaj dogaja user posted image

blagor tistim,ki imate čas za kuharijo in posedanje pred računalnikom...jaz nima te sreče, imamo tako radovednega otroka,da se je res skos treba z njo ukvarjat pa še druge stvari, ki jih opravljam honorarno. Sama se sicer zamoti, a ne za dolgo. zdaj je prav grozno, sva že 2 dni noter in upam,da bo jutri res dež ponehal. pri nas je še kr orenk pihalo.

Jaz ji že dam mesek, 2-3x na teden, skuham juhico in potem zmiksam z zelenjavo, dodam te mini testeninice al pa riž. kr dobro papa. rumenjak bi tudi večkrat morala dati pa pozabim, si moram prav napisat. Sva pa tudi skuto že jedli s sadjem, počasi bo kr vse treba, razen tistih stvari, ki res še niso dovoljene. Kupljene skutice (fruhtsverge) pa bomo uvedli čim kasneje.

Tut naša zverinica bi rajše stala kot sedela, najrajše pa je na vseh štirih, je že začela raziskovati svet. Hojice pri nas ne bomo imeli. Imamo slabo izkušnjo s stricem od Ajde.

imejte se fajn
LP
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
9.3.2007 8:49:36   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Da se še jaz malo oglasim.

Vmes, ko nič nisem pisala, smo kar precej novega doživeli. Bili smo v Ikei v Gradcu. To je kar podvig, od tu je 2,5 ure vožnje v vsako smer. Je bilo pa naši user posted image  vse tako zanimivo. Med drugim smo ji kupili stolček Antilop in je zelo važna, ko sedi v njem.

Zadnjič sva šli z vozičkom na izlet z vlakom. To je bila tudi prava dogodivščina. Je gledala okoli in se čudilauser posted image .

Po novem kar veliko GH poje. Imava 2 obroka, do zdaj je bilo vedno le nekaj žličk, zdaj pa ji je kar "zalaufalo", poje tudi celo malo stekleničko Hippa (sadje, ki ni sezonsko, kupim raje Hippovo).

Za razliko od vaših user posted image  pa naša zelo rada sedi. Sama, ob meni, v stolčku. Samo da sedi, pa je srečna. V bistvu je najprej seela, šele zdaj se pa obrača s hrbta na trebuh!

Aja, pa da se še malo pohvalim: spat hodimo že nekaj tednov od 8ih do pol devetihuser posted image . To je za nas ponočnjake pravi uspeh.

Danes je sonček, se bomo spet martinčkali! Lep dan tudi vsem ostalim!

Cvetim...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.3.2007 10:56:31   
miši
hruška, zdaj pa je res že čas,da zamenjaš podpis user posted image  saj pokate od zdravjauser posted image .

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
9.3.2007 12:59:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
9.3.2007 15:36:07   
tiasha77
Helou!

Včeraj zvečer sem šla gledat 5žensk.com in kot nalašč tamala ni in ni hotla zaspatuser posted image , pa me je kar malo skrbelo, ker jo je prvič zares uspaval ati, ampak mu je uspelo brez problemovuser posted image user posted image user posted image , tak da mam danes z lažjo vestjo spet frajuser posted image - se dobimo babe da malo počvekamouser posted image in kej dobrega pojemouser posted image , komaj čakam!!!!!

Danes sva ble že pridne, smo ble z Zojino teto v ZG, mal v šopingu in je bila mala ful pridna, sem ji nabavla že nekaj kratkih hlačk in majčk, pa še bi kaj, če se ne bi malo ustavlauser posted image user posted image user posted image .

Bambina - si šla na slačifante?

Andrejaz - jst dajem meso tko kot Hruska, vsak drugi dan ga košček dodam k poljubni zelenjavi, naredim varianto kot juhico, dodam še riž ali krompir ali polento, pa zmiksam in to poje, kar se pa tiče "lenobe" se nč ne obremenjuj, boš vidla da bo Sara kar čez noč vse obvladala, vsaj tak je blo pri nas

Nea - pri nas je sedenje bolj zanimivo kot plazenje, to nam nekak ne gre; ma je prav zanimivo kako so otroci različni med sabo

Stuhica - v hojco jo dam za par minutk, zaenkrat zna samo v rikvercuser posted image  Kar se pa potepuških mačk tiče, te pa čist razumem, kaj pa če probaš voziček pokrit s kako folijouser posted image ?

Piščanček
user posted image
pa lepo praznuj!

Lep vikend vsem mamicam in njihovim zakladkom!

Neposredna povezava do sporočila: 1917
9.3.2007 15:41:22   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: miši

blagor tistim,ki imate čas za kuharijo in posedanje pred računalnikom...jaz nima te sreče, imamo tako radovednega otroka,da se je res skos treba z njo ukvarjat pa še druge stvari, ki jih opravljam honorarno. Sama se sicer zamoti, a ne za dolgo. zdaj je prav grozno, sva že 2 dni noter in upam,da bo jutri res dež ponehal. pri nas je še kr orenk pihalo.

Miši - kaj nisi prebrala našega včerajšnjega jedilnika user posted image  - čokolada, pa napolitanke, pa take dobrote, ki so takoj "skuhane"user posted image , ne resno, če že kuham, je mala zraven v stolčku, ker ni šanse da se sama tok dolg zamoti v dnevni, od koder me ne vidi. Tudi naša žabica je mala tečkaa, če morava bit skoz noter, v takem primeru najbolj pomaga obisk kakega user posted image , da se nekaj novega dogaja, ker jst se lahko po trepalnicah mečem, pa ne bo dost zanimivo da bi cel dan držalouser posted image . Če pa ni nobenega obiska, se pa selimo po prostorih, malo smo v dnevni, pa malo v spalnici, pa pred ogledalom, pa ...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   [Brisano sporočilo]
9.3.2007 16:42:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.3.2007 20:10:44   
Splet.Ka
Dober večer.

Evo, tudi jaz sem trenutno v družbi računalnika, najboljšega prijatelja. Tudi naši user posted image  se je zelo priljubil, veselo zbija po tipkah in lovi miško!

Da se pohvalim: bila sem pri kozmetičarki na negi obraza in je bilo prab fino. Imam tako lepo kožo zdaj! Pa vsa odišavljena sem od kremicuser posted image .

Bambina, kaj pa boš počela?

Piscancek, a imaš rd? Vse najboljše! Veš, zadnjič je praznovala naša miši, magičnih 21 let, je blo prav fino.

Tiasha, miši, bambina, pri nas je glede kuhe in kuhinje enako. Samo pri nas še v stolčku ni več kot 15 minut...tako da vse delam v etapahuser posted image .

No, drugače sem pa podlegla trendu in začela blogat. Če bi katera rada brala moje misli, naj mi piše na zs.

Lep večer!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.3.2007 23:07:14   
melitkica
Še malo z moje strani na hitro

Trenutno smo zdravi (trkam), brezzobi, doječi, govoreči (ta ta ta, atauser posted image ),... in še in še. Jemo pridno GH, raje zelenjavo kot sadje, tudi skuta nam gre. Spi v svoji sobi, prebudi se enkrat na noč, potem pa nadaljuje do 8. ali 9. Ji pomagam!user posted image  Kuham obvezno vsak dan, pa čeprav po obrokih. Ko pride moj dragi domov, je kosilo na mizo. Je pa res, da vsak dan težje. Posadim jo v stolček za hranjenje in se lepo zamoti z igračkami.

Dopust - za prvi Maj v Lanterno (apartmaji), poleti Švedska (kampi).

Stuhica - ali nimate svojih kletnih prostorov? Pri moji mami je podobna situacija v bloku. Drugače pa ga pokrij s folijo ali podobno. Tudi meni grejo take živali na živce, same bolezni prenašajo. Drugače mam ful rada živali.

Piščanček - vse najboljše za rojstni dan! Kateri pa je?user posted image

Vsi ki ste dopolnili 7 mesecev vam čestitam. Še malo pa bo ena svečka.

Grem spat....

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 9:44:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.3.2007 13:20:26   
Nea
Hojla vsem skupaj!

Naša Lara se od včeraj plazi še naprej!!! Z Emo sva se na tleh igrale družabno igro, ki vsebuje dve kockici. Lara pa je na vse možne načine hotela prit do kockic in mic po mic, je že bila zraven. Ful je bila smešna... se je borila kot kakšen vojak, rito dvigovala gor in dol, se postavljala na roke, mahala z njimi kot kakšen metuljček... na koncu pa je kockice le dosegla user posted image user posted image user posted image
Danes ji gre veliko boljše kot včeraj, čez kakšen dan jo bomo po vseh sobah lovili.

Evo še par slikic, da vidite kako Lara poje:
user posted image

user posted image

To pa je po kopanju:
user posted image

Jaz ji po kopanju še vedno za kakšne pol ure dam kapico na glavo. Ker se obe skupaj kopata je v kopalnici vedno savna, v hiši pa ni pretirano toplo.

Lep vikend,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.3.2007 22:49:53   
miši
nea, kakšen cuker! bi jo morali še slišat user posted image

kuharija, ja, tut jst kuham po etapah z Ajdo v stolčku, ampak ona bi najrajš kr v korito skočila, voda jo čist fascinira, pa napa pa para, ko se kadi, kr ven hoče skočit,da ko moram kar skos privezovat. moram pa priznat,da mi je kuhanje čist odveč....no ja, likanje in take zadeve pa še bolj, nujno zlo, potrata časa ane...
za računalnikom pa tudi čist ponori, vleče kable, tipka, vse papirje mi razmeče, leze po meni, se smeji, hoče zagrabit lučko... je moja tajnica.

lepo nedeljo vsem!
hruška, fino,da smo se srečali, naslednjič moramo iti v isto smer , via kavica user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 23:39:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zanositev
Vitaebella

Po kolikšnem času vam je uspelo zanositi po naravni poti?

1-6 mesecev (67%)

6-12 mesecev (9%)

1-2 leti (7%)

3-4 leta (4%)

po več kot štirih letih (2%)

še vedno poskušava (11%)

Število vseh glasov: 507

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!