|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2007 23:41:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
11.3.2007 13:51:04   
TODI
No da ne pademo na drugo stran!!

Smo meli v četrtek pregled in cepljenje. Naše nove mere so 7640g in 68,5 cm

Je vse ok, le za urin in kri moram jutri vprašati.

Sedaj pa šibam, ker je tako lepo vreme še malce ven me že čakajo, se oglasim mogoče zvečer ali pa jutri dopoldne!!

Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.3.2007 8:44:32   
TODI
Dobro jutro, spet jaz!!

Kje ste pa vse ostale?? A se že martinčkate?? Pri nas je tak lep sonček, da je kar škoda biti not??

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.3.2007 8:58:07   
Anonimen
Ojla punce!

Me lep cajt ni bilo in ste se kar razpisale!

Včeraj sva bial na sejmu v lj. Sva se šla malo pozanimat  o materailih za gradnjo hiše. Sem vesela, da sva šla, ker svva zvedela dosti zanimivega.

Drugače je p anaš mali že drugič danes vstal. Prvič je bilo ob pol šestih in je bil ob osmih spet tak zaspan, da je mrknil za pol urce in sedaj že veselo kobaca po kinderpetu.

Tud naš mali je že vsak dan po par minut v hojici. Najbolj mu gre hoja nazaj. Ostalo mora še pogruntat. Tiasha-tudi mi imamo tako hojico, samo da je rdeča.

GH je pri nas še vedno bolj redka. Sicer je vsak dan kako stvar vendar mu še nenadomesti obroka. Mleko je še vedno zakon.

Pri nas je kuhanje večinoma vsak dan na sporedu. Ob vikendih kuha mož, če je doma oz. če smo doma, drugače pa jz. Rada kuham, sam včasih se mi ne da in kar s težavo kaj skupaj spravim. PA hudo je takrat ko nimam idej kaj kuhat.

Stuhica-tole ti pa nisem nič fauš. Jz tud ne prenesem,da mi mačke po vozu hodijo. Pa če so udomačene lai pa potepuške. Drugače jih imam rada. Na koga se obrnit, ti pa res ne vem povedat. Mogoče na hišnika ali upravnika bloka.

Piščanček menda si praznovala. Tudi z naše strani VSE NAJBOLJŠE!

Bambina-kaj pa boš delala?

tak to bi blo zaenkrat.

lp

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 10:46:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.3.2007 20:46:54   
Sandra*
Pozdravljene!

Kje pa ste vse? Midva z Markom sva bila danes na dolgem dolgem sprehodu. Mark je skoraj celo pot spal.

Počasi ga že odsavljam z jošk, ker bi rada, da preden gre v vrtec da midva z cuckanjem zaključiva. Sedaj mi po navadni flaški z navadnim cucom (Avent) pije hipp mleko in navadno sveže kravje mleko in čaj (v majhnih količinah). A katera ve koliko mleka mora zaužit 7 mesečnik na dan? Zdaj se čez dan skoraj ne dojiva več.

Kaj je sedaj s srečanjem v petek?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.3.2007 21:30:03   
Sandra*
Evo, še mal slikc:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.3.2007 23:59:36   
piscancek
ojla!

NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKE! bAMBINA,kje pa si zvohala,da sem imela rd?

Sem ful v gužvi s šolo,tk da se naslednji tedn pridružim tu na čveku.
Naša mala frkolinka je prava faca, že zganja trmo, GH ji ni extra pri srcu, Ziza pa je zakonuser posted image

Bambina- js mislim, da vem kaj boš počelauser posted image , Ekskluzivno zastopstvo za Narhinel za SLO boš melauser posted image user posted image user posted image user posted image , a sem te razkrinkalauser posted image

nočko in lep dan jutri

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 13:30:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
13.3.2007 13:59:05   
TODI
Se vidi, da je sonček in ste vse odzunaj!!!

Le jaz sem not ob takem lepem vremenu, se mam za učit, no se pa vsaj user posted image  martinčka, jo čuva babica in prav sedaj spi kot ubitauser posted image  user posted image .

Huanita kako pa kaj pri vas?? Kaj bolje??user posted image za srečo!!

Piščanček tudi z najine strani čestitke!! Sicer bolj pozno a le!!

Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.3.2007 21:57:19   
stuhica
samo da vam sporočim!

Mi smo zboleli in imamo vorozo- vročino skoz 39 s svečkam jo zbijem le tam na 37,7 in ne vem več kaj naj nardim ker sme žće tako utrujena še od sinoči ko nismo zatisnili očesaker se mlai samo dere in ko zaspi zaspi v naročju pri meni za 15 minut potem pa spet v jok!
Čisto je izgubil apetit noče jest!

Grem se je že zbudu!

čav

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.3.2007 23:30:55   
HuAnita
TODI, eno noč, ampak samo eno - daj mi Bog vpogled v to, kja sme nareidla prav, pa nas je ponavlja!!! - je prespal tako, da se je zbudil samo ob 01.00, pa potem 'šele' ob 5.00. Skratka, če bi bilo tako, bi bila na konju.
A ni tako. Konj je še daleč očitno. Smo pa zdravi, vsak dan po 5, 6 ur na zraku.

GH - bljak, sanje 5 žličk, bolj kot ne 'posiljenih', zelenjava - usta skupaj, zaprta, bljak.... Edino riževo kašo poje z vesljem, ampak 4,5 žličkuser posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa dojenje, kadar s emu zazdi, sigurno pa 10/dan, pa kake 4/ nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Smo dorekle srečanje?

Hojica - zakaj ijh dajete tja? So vam svetovali pediatri? Capikna je hoidla na nevrofizioterapijo, pa to strogo odsvetujejo, otrok lahko ima precejšnje težave, da shodi...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.3.2007 6:08:02   
lampica
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prva. Ne morem več sapt. Ob pol treh se je amli zbudil in bil ves razkrit. Dala sem mu jesti, p aje lepo spal naprej. Jz pa se kar naprej premetaval po postelji. Ob petih sem vstala in že dala meso kuhat. Rabim za malico, ko bomo imeli delavce. si moram pa prej pripravit, da imam poem vse pripravljeno.

Stuhica-upam, da čimprej ozdravite!

hojica-jaz nimam nič proti hojici. Naš je že tudi malo v njej. To pomeni po 10-15 minut na dan. Ni nam svetoval pediater ampak tak sma se odločila. Itak so pa mnjenja različna. Poznam kar nekaj otrok,ki so bili  vhojici in so lepo shodili. Upam, da bo tudi naš.

Drugače pa že tudi lepo jema GH. Začel je prav uživati v njej. Drug teden imava laboratorij, da bod mu kri in vodo pregledal. Pol sma pa rešena pikic.

Nič, počasi morma iti. Otroka pelem k babici v varstvo, moža v službo, jaz pa delat.

lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.3.2007 9:00:03   
TODI
Bravo Huanita user posted image  user posted image  user posted image  ena noč je pa že bila, boš videla, tako se počasi začne tudi spanje.
Po moje je lačen, mu je mleko premalo, sam okusa pa se še ni navadil drugega. Pri nas jemo samo riž z bučkami, korenčkom, cvetačo. No sedaj je začela še z jabolčnim kompotom- cela jabolka oz koščki in da jih slučajno ne speštam, ker potem je konec!! To je vse od sadja, kar se tiče frutkov sadnih, ki jih je Domen oboževal, se samo davi in zapira usta.
Pire krompir je dober samo tisti, ki ga pripravim za ostale z margarino,kislo smetano in mlekom, drugače ne!!!

No ja bo že. sam da vsaj neki je!!

Pri nas je že sonček gremo ven!!!

Lep dan želim

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.3.2007 10:35:22   
goda13
Pa se še midva malo javiva. Smo imeli pester vikend. Je imel moj oče rojstni dan. 60 let. Imamo letos kar dve okrogli (oče in jaz) Je bil naš mali prvič na praznovanju. Bil je zelo pridenuser posted image . Vsi so ga mogli imeti po rokah, samo nisem pustila dolgo časa. Je omagal po dveh urah in spal dve uri v vozičku zraven mizeuser posted image . V ponedeljek sva šla obiskat prijateljico, ki ima en mesec starejšo punčko in je po novem samohranilka. Včeraj je imel pa naš avto rojstni dan in sva šla delat zavarovanje in vse kar spada zraven. Sva ugotovila, da dobi avto največje darilouser posted image . Je bilo pa tako vroče, da je Kimi kljub klimi v avtu imel čisto moker obraz in trenerko. Mu je takoj vroče. Še sreča, da ni po meni, ker sem ful zmrznjena. Ne vem kaj bo poleti, a bo samo v plenicahuser posted image

Končno smo nehali kašljati in smo spali spet do 6.30user posted image . Upam, da se bo tako nadaljevalo.

Vsem, ki ste praznovali 7 mesecev vse najboljše.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.3.2007 16:34:51   
TODI
Smo padle na drugo stran, pa popravljam!!

a se martinčkate??

Vse najboljše za 7 mesecev vsem , ki danes praznujete!!!

< Sporočilo je popravil TODI -- 14.3.2007 16:35:48 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.3.2007 21:31:09   
andrejaz
Pozdravljene punce

Mi zelo izkoriščamo te lepe dneve, in smo zunaj po nekaj ur na dan. Pred nekaj dnevi pa se je naši Sari kar priljubila gosta hrana in poje kar 3 obroke in to po okoli 150ml. Pravi jedec je postala. No upam da se nisem prehitro pohvalila. Držim pesti, da se bo kri izboljšala in da ne bo rabila več jesti železovega sirupa (saj sirupa noče, ga moram še vedno na silo zlivati v usta). No zelenjava ji gre že bolj v slast, ker sem jo začela soliti, pa malo olivnega olja,… Sem pa ugotovila, da Sara največ poje takrat ko imamo tudi mi kosilo, večerjo.

Huanita – upam da tudi vam zalaufa gosta hrana in bo mali bolje spal ponoči, in tudi ti.

Piščanček – vse najboljše, čeprav z zamudo

Stuhica – ja bogi Alvin. A je že kaj bolje? Samo najbrž pa to ni samo viroza, če ima še zmeraj vročino in samo joka. Pojdi raje k pediatru.

Miši – kako pa kaj Ajdine oči? A si dobila Tobrex kaplice?

Hojica – je nismo imeli pri Marku in tudi pri Sari je ne bomo imeli. Ko bo pripravljena hoditi bo shodila sama in to brez pripomočkov, tako kot je tudi Mark, pa čeprav pri skoraj 15 mesecih.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.3.2007 11:26:30   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Kje ste pa vse ostale?? A se že martinčkate?? Pri nas je tak lep sonček, da je kar škoda biti not??

Ja prejšnje dni smo bolj ali manj martinčkaleuser posted image , pa danes bova tuduser posted image , samo da zdejle kosilo skuham, pa pojemo, pa da se mala zbudi, pa gas ven, dokler je še sončekuser posted image .

Včeraj smo rezervirali dopust za 1. majuser posted image , sem bla tok vesela in ponosna na mojgauser posted image  da je končno to uštimal, da vam ne morem povedat.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.3.2007 11:29:39   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Smo dorekle srečanje?

Nismouser posted image user posted image user posted image . Smo prave babe, se ne znamo nč zmentuser posted image user posted image user posted image . Huanita najboljš da nas kar ti skup zbobnaš, pa bouser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.3.2007 16:46:22   
sončnica13
Hoj! Sem nova tle in morem priznat, da nisem nič brala za nazaj, saj imte že dolg spisekuser posted image . Naš Nik se je rodil 13. 8.2006, mere 51cm, 3060g. Koloko kaj spijo vaši nadebudneži? Naš se že več kot 1 mesec bolj pogosto zbuja-no zdaj pa je blo 2 noči miruser posted image (včeraj 9 uruser posted image , to noč pa 6+4), zdaj pa samo še upam, da mu to pride v navado.
No, pa Lp

ps.: upam, da nisem preveč vsiljiva, ko sem se kar na hit pridružla zraven.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.3.2007 18:25:06   
Sandra*
sončnica13: dobrodošla, zdaj pa vem kdaj je rojen tvoj pikec, sem te na gorenjkah zaslišvala, pa nisem prj opazila, da si se javla na avgustovkah.

Midva z Markom sva sedaj ko je tak lep sonček cele dopoldneve zunaj, na maratonskih sprehodih po naši prelepi gorenjski. Kmalu bomo dobili še dva zobka zgoraj, danes popoldne ga že malo kuha, ampak ima dlesni že čisto bele in napete, še malo pa bodo pokukali na dan!

Ne vem zakaj mi zadnje čase odklanja riž in bučke, ki jih je imel prej ful rad. Sploh pa nimam več idej kaj naj mu kuham se mi zdi da vsak dan je isto, najbol pa me jezi da je vse samo na vodi kuhano. Drgač pa že je skutke, sladoled...malo mu dam tudi kravje mleko, pa ga ima ful rad, rajši kot hipp. Dojiva pa se skoraj nič več, pa tudi skoraj nič več ne teče, se samo še carta.

Zdaj morem pa pomit posodo od kosila, da se zvečer lahko mal posvetim user posted image .

Lp

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.3.2007 19:38:39   
sončnica13
No, pa sn spet tuki! Ja, res je tud pri gorenjkah sem se morala "pofočkat", pa sem vas čist slučajn dobila. V resnic sem se hotla najprej tuki javt, pa vas nisem kuj našla-ampak nazadnje pa leuser posted image .
Tud mi imamo spodaj že oba zobka, ki sta pokukala ven brez user posted image , zdaj pa čakamo še zgornja-a katera kaj ve koliko je premora vmes? no, sej najbrž je zelo različno.

Tud mi s pridom izkoristimo lepe sončne žarke za daljše in malo manj daljše sprehode. Ali je Mark rad v vozičku? Nam se kar malo upira-no zdaj se stanje že pomirja.

pa Lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.3.2007 19:50:51   
sončnica13
Sem zdaj mal na hitrco preletela zadnjo str. vauuuu kakšen korenjak je že mali Mark, a že kar sam sedi? pa tud je že lepo.  Midva se še večinoma dojiva 1 krat na dan poje rižolino ipd. 1 krat pa sadje oz. zelenjavo in morem priznat, da zelo rad je, le pit noče nič. Kako ste jih ve privajale na tekočino? Midva sva poskušala s flašo ( ki josploh ne mara) in po žlički, tukaj je bilo več uspeha, a le za nekaj dni, potem mu tudi na ta način nisem mogla več oddat....

Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.3.2007 19:59:09   
Sandra*
Tudi mark nič rad ne pije. Jaz mu dam zdaj kr flašo in mu jo tičim v usta. Včeraj mi je spil 120 ml hruškovega kompota, sm bla ful veselauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem ga pa ravno spat dala, pa svečko, da mu bolečina v dlesnih mal popusti, pa še mal vročine je imel moj mali piškot.

Mark še ne sedi sam. Jaz ga včasih samo za slikat mal posedem. drugače pa je najraje na trebuščku. Dam ga na hrbet se obrne okrog in raziskuje.

V vozičku mi ne komplicira, včasih se malno naveliča, ampak potem tudi kar hitro zaspi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1949
   [Brisano sporočilo]
15.3.2007 20:01:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!