tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Helou, jaz še v realnosti komaj usta odpiram, kaj šele takole, na računalniku da boste vedele, kaj pomeni zbujanje - to pomeni, da se ti dete zbudi na VSAKO POLNO URO!!! Majke mi, ta bo nekje dežuren, ko bo velik: policist, gasilec, železničar, dohtar..... Končno pridelali 6. zobek, 7. še ni predrl, se pa že fino vidi Grozljivko imam, no. Pa Capinko doma, je varuška gripo dobila, moja mama na bolniški, fant ful ful dela, stara mama v bolnišnici, si je zlomila ključnico in kolk ob padcu... Skratka Joj, Huanita, teb se pa res vse nakopiči, samo zate KDAJ SREČANJE??? IN KJE??? To tud mene zanima? Dejmo se dobit drug teden v sredo, četretek ali petek, KJE pa lahko glasujemo, meni osebno je vseeno CE ali LJ, povejte ostale? Aja, gh je pri nas bljak, mali se praktično samo doji, tista žlička gh, ki jo sparvi po grlu, je zamemarljiva, le kdaj bo poštekal, da zobki niso za to, da me grize v ramo, apmak da se je?! Poskusi mu dat kak košček kruha za grizt al pa piškot, mogoče pa pogrunta . Se mu pozna da je fant, pa ve, kje je najboljše Eeeeeeh.
|