|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
26.2.2007 21:29:05   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Se je pa Kimi odločil, da ne bo več kakal v plenice. Sva ga probala dat na wc školjko in je takoj pogruntal zakaj se gre in zdaj kakamo na školjkouser posted image .

Ja čestitke.

Pri nas pa Mark pri 2,5 letih še zmeraj kaka v plenice. user posted image  Pa ga tudi nič ne moti če je pokakan. Upam da bo s Saro kaj boljše glede odvajanja od plenic.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 9:00:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.2.2007 9:53:37   
tiasha77
Ja, punce za dobro jutro ena user posted image  za vse (po želji z mlekom, smetano, brezkofeinska)user posted image , pa tale mejl:

Nekega večera, ko je mama pripravljala večerjo, je stopil v kuhinjo njen enajstletni sin. Z uradniško hladnokrvnostjo je pomolil mami  pod nos popisan list papirja. Mama si je obrisala roke v predpasnik in začela z zanimanjem brati: Pokosil sem travo - 5.000 tolarjev. Pospravil sem svojo sobo - 10.000 tolarjev. Šel sem v trgovino po mleko - 1.000 tolarjev. Pazil sem na sestrico (tri popoldneve) - 15.000 tolarjev.. V šoli sem dobil dve odlični oceni - 10.000 tolarjev. Vsak večer odnesem smeti - 7.000 tolarjev. SKUPAJ: 57.000 tolarjev.

Mama je nežno pogledala svojega odraščajočega sina.V srcu ji je  vstalo tisoč spominov. Vzela je nalivnik, obrnila list in začela pisati:. Za to, da sem te devet mesecev nosila pod svojim srcem - 0 tolarjev. Za vse prečute noči ob tebi, ko si bil bolan - 0 tolarjev. Za vse večere, ko sem te zibala, ker si bil žalosten - 0 tolarjev. Za vse trenutke, ko sem brisala tvoje solze - 0 tolarjev. Za vse, kar sem te dan za dnem naučila - 0 tolarjev. Za vse zajtrke, kosila, malice, večerje in sendviče, ki sem ti jih pripravila - 0 tolarjev.SKUPAJ: 0 tolarjev.

List je z nasmehom izročila sinu. Ko je sin prebral, sta se mu v  očeh zalesketali dve veliki solzi.
Z nerodno kretnjo se je obrisal, obrnil list in na svoj račun napisal:PLAČANO!<
Nato je skočil mami v naročje in prekril njeno lice s poljubi.

Ko se v prijateljske ali družinske odnose prikrade preračunljivost,  je vsega konec. Ljubezen je zastonjska ali pa je ni.
Iz zbirke Knjižice, št. 172, Bruno Ferrero

Lep dan vsem, t

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.2.2007 10:00:49   
lampica
Bambina še našga Sončka lahko dodaš. Pod 9.8. , 9120g in 70cm.

Drugače pa spet slabo spimo. Ponoči zelo slabo spi in skozi nekaj cvili, se čudno joka in se premtava po postelji. vstajama ob polnoči, ob štirih in že spet ob pol sedmih. zdajle pa je tak utrujen,da je čist v komo padel. Očitno ga res zobki dajejo. upam, da se ne bo vse skupaj predolgo vleklo.

Ko se bo naspal greva pa v mesto iskat kremico za obraz, ki jo morajo v lekarni naredit.

sem kar malo živčna, ko čakam odgovor ali bom dobila službo za nedoločen čas. Če ne bomo pa še kar enega naročil. Upam,da jih bo kaj ganilo.

Grem še malo po forumih.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.2.2007 10:01:46   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Tiasha, hvala za user posted image  in za lepo nzgodbico. Ne vem, ali mi hormoni še vedno divjajo, samo vse take stvai me ganejo, da mi kar solze pridejo v oči.

Se spomnite tiste pesmice na začetku knjige Dojenje in materinstvo iz srca? Še vedno je ne morem prebrat, ne da bi zraven user posted image .

Bambina, naše mere sporočim, ko bomo imeli cepljenje. Čez kaka 2 tedna naj bi bilo to, moramo zaradi bolezni počakat!

Drugače se pa tudi mi (par mesecev za vami) obračamo s hrbta na trebuh in to je očitno sila zabavnouser posted image . Se user posted image  prav naglas reži zraven.

Še vedno smo pa škrbastiuser posted image .

Punce, pri nas je tako lepo. Če ima kdaj katera priložnost med tednom na sprehod na Bled, močno priporočam. Nobene gužve, samo kakšna stara mama in mamice z vozički. Pa ptički, veverice, teloh, trobentice...res rajsko!

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.2.2007 12:32:14   
Samoyedka
Ojla pupe!

Da ne boste mislile, da so nas marsovci ugrabili- še migamo user posted image . Sam ste tolk pridno pisale, da se mi ne da brat nazaj. Upam, da ste s svojimi sončki v glavnem zdravi. Naš bobek je pravi kaveljc in zdrav ko dren, velik je 68 cm in tehta 9 kg- na posvetovalnici pri točno 6 mesecih. Zobkov še ni od kod, pa bi počasi prav prišli, ker mali maže meseka, zelenjavo in sadje ko velik user posted image
Tolk na hitro o nas. Uživajte.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 13:16:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.2.2007 13:50:07   
Nea
bambina - iiii kako vi uzivate. Pri nas ze drug dan hladno in oblacno. Ampak se bo menda v četrtek vreme spet popravilo.

Lara je danes dobila svojo tretjo pikico in zdaj spi. Vmes je nekaj jamrala, zbudila pa se ni. Revček... čisto malo je jokala. Sicer pa je končno zdrava, da potrkam... Nosek je še tu in tamo malo zabasan, ampak ni hudo.
Ima pa novo foro: se postavi na rokice in kolena, potem se pa nagne na levo stran, noge in stopala da pod ritko in tako sedi. Moram jo slikat, da boste vedele o čem govorim. Neverjetna je.

Mi do konca tedna imamo obiske: moževa sestra z družino. Dela imam polne roke, v hiši je non-stop živ-žav, Ema  pa neskončno uživa v družbi starejše sestrične.

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.2.2007 13:53:29   
najina pikica*
na hitro,ker pol šibamo ven na sonček....user posted image
tut mi smo danes ful ful ampak res ful slabo spali user posted image  user posted image  user posted image  sm dans v glavo kot kak marsovc user posted image ....smo spali do 3h pol pa na pol ure,kr neenkrat se je zbudu in začel jokat in ga nikakor nism mogla potolažt in ustavt user posted image sit je bil,previt tut,...user posted image no pol je nekako zaspal nazaj za pol ure in spet ista pesem jovo na novo user posted image  skratka,tako smo se pol zbujali na pol ure vse do 6h zjutraj...k sva z zbežela iz spalnice,da je lahko vsaj očka spal...midva pa sva se poiskušala zamotit z igranjem...ob 6h zjutraj user posted image  user posted image  morda so zobki na pohodu,pa ga muči ponoči,ko se vse umiri in je skelenje dlesni aktivnejše user posted image  no upam,da bo ta noč mal bolj prizanesena mamici!user posted image

mi imamo narejen pasuš,smo ga rabli,ker smo šli čez mejo...velja nam nevem al 3 al 5 let?

grem,se greva mal mrtinčkat,k je tak lep vreme vzuni user posted image  papa

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.2.2007 14:04:19   
moj sonček
Da se malo javimo. Mi smo danes opravili tretje ceplenje. Nismo nič jokali user posted image user posted image . Ni imela časa ker mora vse pregledat in stalno čvekat. Kot da bi bila ženska ha, ha. Smo se samo stehtale in ima 7270g. Zdaj imamo pri devetih mesecih kontrolo krvi in urina. Čestitam še vsem sončkom za 6 mesecev. Me smo jih ravno danes dopolnile sedem. Kar se pa tiče papice proba vse poje nekaj žličk potem pa zahteva cizo. Moram it alarm.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.2.2007 14:27:49   
Tanyka
OJLE

Smo iz sprehoda, je začelo ful pihat pa smo šli raje v hišo.Mu itak spet teče z noskauser posted image .

Mi imamo pa sedaj ko urina, kriuser posted image
Kaj je to toliko odvisno od pediatra?
Pa še ene par fotkic

Z mamico 

user posted image

LarA, Rene

user posted image

tako pa jaz že sedim

user posted image

user posted image

Kje sedaj srečanje, naj se ena javi za organizacijouser posted image user posted image  

ČAO ČAO

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 27.2.2007 14:30:24 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.2.2007 16:42:18   
matejas
Zdravo punce!

Dajte mi kakšen nasvet, kako pripraviti juhico ali zelenjavo, da bo naša princeska pripravljena odpreti usta. Zaenkrat ima rada samo jabolko in hruško, pa milupine mlečne kašice, ki se pripravljajo z vodo. Pa če hrana ni pasirana, se mi če zadrgnituser posted image
Se pa ostalo še kar dojima.
Noči so grozne. Dve noči se je od 1.00 zbujala na 10-15 minuser posted image .
Kdaj bo srečanje in kje?
Me je zdaj malo strah iti v kaki trgovski center, zaradi gripe. Pravkar smo preboleli šesto bolezen, tri dni vročine, po padcu vročine pa pikice po telesu.
Ta teden, končno dobim stolček za hranjenje: http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?tmpAVIURL=http://images.baby-center.si/05/0019/0001/imgBigArticle_156226.jpg.
Mi je ful lepi in ima iste lastnosti, kot PrimaPapa, je pa tudi cenejši:).
Šibam palačinke pečt

user posted image CAO!!!!

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.2.2007 17:13:57   
Anonimen
Ojla punce

Me lep čas ni bilo. Danes sem prala in sušila perilo spet zunaj. Ampak še vedno mi je ostalo za pralni stroj cunj. Drugače sva p abila z amlim na dolgem sprehodu in me tak noge bolijo, da se komaj prestavljam po stanovanju. Bo treba večkrat.

tudi pri nas slabo spimo. Ponoči je kriza, čez dan pa tudi. Isto kot pri najini pikici. Mogoče so tudi pri nas na pohodu zobki.

Kaj je zdaj s srečanjem? Men je vseeno kje bo, se rada vozim, tak da ni problem. Prišla bom, če ne bo kaj v delu.

Jutri gremo pa v Celje, peljema taščo k zobozdravniku. tak da bova imela malo izleta. Upam,da bo tud vreme.

Matejas tud mi že imamo stolček,sam lesenega. In je kar boljše za hranjenje, ker lepo sedi in je.

Drugače se pa že vozimo v avtosedežu. Kg ima dost in tudi vredu drži glvaco, tak da smo ga poeni strani rešili jajčke. Je bil v njej že s pravo muko.Sem, pa za mnenje vprašala tud pediatrinjo in je rekla, da ga že lahko damo v avtosedež.

A morate ve že tud svoje malčke naročit k zobozdravniku? No jz ga moram, sam je treba menda čakat in bomo videli kdaj bomo na vrsti.

Toliko zaenkrat.

lp

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.2.2007 20:34:50   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ptica

A morate ve že tud svoje malčke naročit k zobozdravniku? No jz ga moram, sam je treba menda čakat in bomo videli kdaj bomo na vrsti.

Pri nas se ni potrebno nič naročiti, ampak okoli 1 leta dobiš vabilo na dom da prideš na pregled  Sem pa slišala, da se to razlikuje odvisno od zdravstvenega doma - ni enotno

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.2.2007 21:22:01   
saraja
No, pa da se še jaz štemplam tu gor, no po zelo dolgem času!!! No, če me še sprejmete sploh???
Da še jaz malo povem o svojem pikecu!! Pri šestem mesecu je tehtal 7690 gramčkov in velik je 71 cm, tak da je med bolj suhimi pikeci!!!

Sedi že v avtosedežu, ker smo se morali rešiti jajčke, sem se posvetovala z pediatrinjo in je rekla, da lahko ga že dam v avtosedež. Tudi midva ne spima ponoči, kot bi mogla, jema na vsaki 2,5 uri, ne dojiva se več, ker je ponoči bilo še huje, jedel je vsake pol ure, ker pač ni blo dosti mlekca. Kaj bi še povedala, aja, zobozdravnika imava 22.marca, morala sva se naročiti in že kar dober mesec čakava.
Sediva še ne. Mamice povejte mi, kaj vse že jejo vaši malčki? Kdaj se pa lahko dajo ti Fruhzwergi??

Tako, zaenkrat toliko, zdaj pa obljubim, da se bomo več brale!!!

Lepo se imejte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
27.2.2007 22:51:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.2.2007 10:33:55   
Vesna
helo ženske!ja bambinina maša je naredila junaško mrtvakauser posted image .naš val pa v jok,ko sem ga tela dat na hrbet v vodi.
a se vašiuser posted image kaj icajo,pritožujejo?val se kar naprej,sem ful živčna zaradi tega,se ne joče,amapk kar naprej godrnja,bi bil skozi po rokah,ko ga kam odložiš je konec in se začne to repenčenje.ne vem več kaj naredit.mi malo para živce zraven,in gre meni na user posted image .ponoči se zbuja vsake 2 ure,dokler ga ne dam k nam spat.
dejte mi kak pameten nasvet.igračke ga ne zanimajo kaj preveč,od cele igrače mu je najbolj fajn etiketa "made in china"user posted image .
lp

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

Neposredna povezava do sporočila: 1842
   [Brisano sporočilo]
28.2.2007 10:54:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.2.2007 12:12:37   
melitkica
Hojla!

Grem lepo po vrsti:

ptica - blagor vam, da lahko sušite perilo zunaj, mi si tega ne moremo privoščiti, ker vsi okrog nas kurijo na drva in je neznosen smog. Tudi z prezračevanjem imamo probleme, vedno sem na preži in čakam, kdaj ne kurijo, da vsaj malo odprem okna. Komaj čakam, da bo toplo in se ne bo več kurilo.

matejas - glede očka - imam srečo, da smo veliko skupaj, dela od 6 pa do 14 ure in enkrat na teden popoldan. Pa tudi veliko dela si razdeliva od kuhanja, pospravljanja,... moje je samo perilo od a do ž. Drugo pa vse opravljava s skupnimi močni. Sem zelo vesela, da je tako.

Todi in ostale male in velike maske - ste zelo lepi user posted image

bambina - mi imamo dva obroka GH (včasih pa še to ne), za kosilo zelenjavni ali sadno-zelenjavni, zvečer pa sadni. Skutice (Fruchzwerge) ji dajem in jih ima zelo rada (z in brez okusa, ne dam ji pa jagodne, zaradi alergij). Mi je dal dragi zeleno luč, ki itak daje tudi drugim mamicam nasvete glede GH že deset let. Osebno pa imamo že od prvega meseca (5 let), ker hodimo v Avstrijo po pleničke.

Tanyka - user posted image  za uspešen krst, me pa zamina od kod si?

Saraja - glede Fruchzwergeja si preberi pri bambini.

Srečanje - CE mi ne diši. Mi je predaleč (150 km), glede na to da se z Azro nisve dosti vozile sami. Pa tudi avta nimam na razpolago.

Včeraj smo dobili tretjo pikico in je bilo malo joka. Naše nove mere pa so 8350g in 66 cm. Smo pa še prehlajeni.

Tudi Azro smo preselili v svojo sobico. Tam spi že tretji dan in se mi zdi, da kvalitetnejše spi, pa ati se naspi in ga ne motive v primeru dojenja ponoči. Jo pa oba ful pogrešava, ker sva jo vedno slišala dihat.

Tudi avtosedež smo nabavili, vendar se še ne vozimo v njem ker je premajhna. Se dober mesec pa se bomo vozili.

In še nekaj slikic:

zelo rada sem v kopalnici
user posted image

še malo pa bom sedela
user posted image

v avtosedežu
user posted image

rada imam čaj
user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.2.2007 17:43:45   
mojcab
Zdravo
se tudi na forumu pozna, da je zunaj lepo vreme in ga je potrebno totalka izkoristiti.

torej podebatirajmo o naslednjih temah:

gosta hrana: kaj že jedo vaši malčki (midve sva začeli pri 4,5 m): jabolko, hruška, banana, višnje, brokoli, krompir, riž, nadzemna koleraba

ste že dale meso?

sedenje: jih dajete sedeti ali boste tako kot pravijo pediatri pustile, da se sami usedijo? jaz jo dam sedet.

igrače: pri nas najbolj daljinec in vse ostalo, kar ni podobno igrači. obožuje pa tudi kotalečo ropotuljico

zobki: nič

plenice: mi smo prišli na Alano od DM...ful fajn..občutek, da so malo manj umetne kot pampers

kje kopate: mi še v mali banjici, ali pa kar v umivalniku

stajice: mi nimamo...je kar na tleh ali pa v igralnem mostu

spanje: naj se javi tisti dojenčke, ki prespi več kot pol ure v enem kosu podnevi!user posted image  moja spi čez dan pol ure v enem kosu in potem celo nočko!

smo pa že tudi malo trmasti in uveljavljamo svojo voljo.

hvala za odgovore in lpuser posted image

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.2.2007 18:28:28   
stuhica
Ojla avgustovke in vsi avgustovski sončki ter sončice!

Trenutno sem na šoli in čakam do 19h da pridem na vrsto na izpit1 H sreči imajo tu na Bio Fakulteti računalnike pa sem šla končno mal pogledat kaj se kaj dogaja!

Vidim da razturate cel forum  ste že tolk napisale da vas popolnoma čisto nič več ne dohajam!
Se mi že čist meša od te šole in izpitov1 Samo si govorim še danes še danes pol pa če bo vse po sreči bo mal pauze vmes.

V glavnem  ne bom  več veliko č težila s to šolo pol se če mi uspe posvetim bolj svojmu sončku ki je tako vesel ko pridem domov in ko me vidi me sploh ne izpusti več iz rok, se takoj začne dreet in ko to   zdej doživljam ko pridem domov (hvala bogu nimam več veliko predavanj) se mi kar srce trga pa še ponosna sem da imam sončka  k vem da me je res pogrešal!!

Probala bom kako slikco gor prpopat! Drgač smo pa imeli mi mere pri skor 6-ih mescih 7200 in 62cm če se še prav spomnen samo zdej imamo pa že v nedeljo 7 mescev tko da se to rahlo popravi! Naš je bolj majhne sorte pa tolk bolj buckast!

Nič tolk sem že mal nestrpna k čakam se še javim da sporočim kako mi je šlo ampak od te sociologije se mi prav mal sanja tko da ????????????''

Lepo se imejte in se jkmalu upam da slišimo!

lp stuhica

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.2.2007 19:11:46   
Nea
Hojla!

vesna - vem kak to je, ker je moja Ema bila enaka. Niti sekundo ni hotela biti sama. Ves čas sem mogla biti zraven in se z njo igrati, al pa jo nesti okrog. Niti za kosilo nisem imela čas.  Lara pa je čisto nasprotje.
To da si živčna ti ne bo nič pomagalo. Glej na to kot na eno razvojno fazo in bo kmalu boljše.

gosta hrana - meso ji še nisem dajala. Fruhtzwerge je že probala in so ji bili všeč. Namesto vode pa velikokrat spije vodo (sok) v kateri sem kuhala sadje.
Naslednji teden bomo probale še jogurte. Upam da ji bodo všeč.

spanje - ponoči se vsaj enkrat zbudi. Čez dan pa spri različno: včasih 2x po pol ure, včasih pa celo tri ure v kosu. Zvečer pa ne zaspi dokler jaz ne grem spat, tam okoli 23h. Smo že vse fore uporabili, ampak ji prej še ni uspelo zaspati.

kopanje - že tri tedne Emo in laro kopam skupaj. Smo od prijateljice dobili en taki plastičen sedež v katerem Lara sedi, Emica pa dobesedno skače in se tunka v ta veliki banji. In je prav luštno.

igračke - vse kar pride po zob (ki ga še nima). Najraje se igra z Eminim telefončkom.

sedenje
- sama še ne sedi. Jaz jo pa tudi ne dajam sedeti. Se bo že sama naučila.

Zdaj moram it...
Fajn spite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.2.2007 21:12:40   
HuAnita
Helou, jaz še v realnosti komaj usta odpiram, kaj šele takole, na računalnikuuser posted image user posted image user posted image

da boste vedele, kaj pomeni zbujanje - to pomeni, da se ti dete zbudi na VSAKO POLNO URO!!! Majke mi, ta bo nekje dežuren, ko bo velik: policist, gasilec, železničar, dohtar..... Končno pridelali 6. zobek, 7. še ni predrl, se pa že fino vidiuser posted image user posted image user posted image   Grozljivko imam, no. Pa Capinko doma, je varuška gripo dobila, moja mama na bolniški, fant ful ful dela, stara mama v bolnišnici, si je zlomila ključnico in kolk ob padcu... Skratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ SREČANJE??? IN KJE???

Aja, gh je pri nas bljak, mali se praktično samo doji, tista žlička gh, ki jo sparvi po grlu, je zamemarljiva, le kdaj bo poštekal, da zobki niso za to, da me grize v ramo, apmak da se je?!user posted image

Eeeeeeh.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.2.2007 21:24:37   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Helou, jaz še v realnosti komaj usta odpiram, kaj šele takole, na računalnikuuser posted image user posted image user posted image

da boste vedele, kaj pomeni zbujanje - to pomeni, da se ti dete zbudi na VSAKO POLNO URO!!! Majke mi, ta bo nekje dežuren, ko bo velik: policist, gasilec, železničar, dohtar..... Končno pridelali 6. zobek, 7. še ni predrl, se pa že fino vidiuser posted image user posted image user posted image   Grozljivko imam, no. Pa Capinko doma, je varuška gripo dobila, moja mama na bolniški, fant ful ful dela, stara mama v bolnišnici, si je zlomila ključnico in kolk ob padcu... Skratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Huanita, teb se pa res vse nakopiči, samo zate user posted image user posted image user posted image

KDAJ SREČANJE??? IN KJE???

To tud mene zanima? Dejmo se dobit drug teden v sredo, četretek ali petek, KJE pa lahko glasujemo, meni osebno je vseeno CE ali LJ, povejte ostale?

Aja, gh je pri nas bljak, mali se praktično samo doji, tista žlička gh, ki jo sparvi po grlu, je zamemarljiva, le kdaj bo poštekal, da zobki niso za to, da me grize v ramo, apmak da se je?!user posted image

Poskusi mu dat kak košček kruha za grizt al pa piškot, mogoče pa pogruntauser posted image . Se mu pozna da je fant, pa ve, kje je najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Eeeeeeh.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.2.2007 21:25:25   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Ti Vesna ma ta etiketa made in china je res zakon. Tudi naša jo obožuje user posted image

Naša tuduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?