|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.7.2008 10:54:08   
kapesanta
mi pa praznujemo ta vikend - pa še sploh nič ne vem kako bomo to izvedli...
upam da nama bo v tem tednu poratal najdit eno pametno hiško za na vrt (leseno ali pa plastično) da se bodo lahko otroci igrali - pa so tkooooo drage.

za rojstni dan bo od babice in dedka dobil kolo brez pedal - sem tukaj našla same pohvale, zdej pa da vidimo, kako se bo obneslo....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.7.2008 12:45:22   
klaja
Najprej čestitke vsem julijčkom in julijkam, ki so že praznovali in tudi tistim, ki to še bodo!!!!

Zdaj pa par slikic iz dopusta, pa dajte še ostale tudi kaj prilimat, da vidimo kako so
že kaj zrasli.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil klaja -- 14.7.2008 12:46:24 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
15.7.2008 6:49:46   
Naty*Taja
Hojla Klajči! Kake lepe babike! Pa Hana je že tudi ful velika, a ne?
Evo še našadva...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.7.2008 12:00:20   
klaja
Zdravo!

Naty-Taja kak sta lušna, ju sploh več ne bi spoznala, pa Maruša je že tako velika!
Sem prebrala, da ko ima izpad, da jo zapreš nekam, meni bi Julija celo kopalnico na glavo obrnila, če bi jo zaprla tja. Nekaj bi si sigurno našla in bi izzivala, pri nas tak vzgojni ukrep ne pride v poštev, ker ne bi bilo učinka, še nagodila bi ji, da bi lahko bila sama nekje. Midve se pač malo bolj "glasno pogovarjava" (kregama) ali pa jih dobi malo po riti. Je pa postala pravi user posted image .

Vsem julijčkom in julijkam pa želim vse najlepše za 2. rojstni dan!!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.7.2008 13:57:09   
Anonimen
Ojla,
Tudi mi želimo vsem malim škratkom in priceskam vse naj najuser posted image .
Mi smo še doma, bomo vidli kako bomo dopust še preživljali, nč nimamo dorečenega. Drugače pa se naša  pupa odvaja od plenic in jo moram pohvalit, da je pridna. Od vikenda je brez podnevi in ponoči, ko ima kake čudne frise in še kitajsko govori, jo komaj poštekam da jo tišči in hitro nosit na kahlo (če smo predaleč od nje). Ko smo zunaj pa lepo počepne nad travico in gleda kako jo zaliva.user posted image
Glede kakanja ji še ni ratalo v kahlo kakat, najraje bi se v gatke. Bo počasi tudi to.
Glede slik pa mi javite na zs, da vam pošljem geslo.

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.7.2008 14:16:39   
kapesanta
super slikce - jaz jih pa še nisem uspela poštimat.... obljubim da jih bom prilepila v kratkem

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.7.2008 23:23:14   
klaja
Kje se pa kaj ostale skrivate: Jančika, Malicki, Pearl, Solatja, Plenicka.... pa še bi se vas našlo. Pa Sašaš seveda, ne duha ne sluha od nje.

< Sporočilo je popravil klaja -- 18.7.2008 23:26:26 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.7.2008 8:41:36   
Naty*Taja
Ja, smo kr poniknile, pa tolk nas je bilo! BI bilo lepo kako srečanje met s temile našimi malčki. In dodatnim podmladkom seveda. 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.7.2008 21:49:53   
Azzurra
Jaz se strinjam. Bi bilo ful fajn, če bi se kaj dobile. Lejte, do konca poletja je še kar nekaj, kaj pa če bi se res pripeljale do morja? Enkrat, ko sonce ne bo več tako žgalo, pa bo še toplo? Kaj pravite na to?

Sicer pa se odpravljam na srečanje marčevk 2008 z Dašo, v ponedeljek 21.7., pa so punce določle ljubljanski ZOO, pa se mi tudi zdi v redu ideja...Ljubljana je res nekje na sredini, ne...user posted image

Drugače pa smo se mi glihkar vrnili iz dopusta. Liam je praznoval 11.7. in naslednji dan smo se odpeljali v Kranjsko Goro. Na praznovanju je bilo kar fajn, smo pa zaenkrat pripravili samo za nonote, strice in tete in bratrance in sestrično, ker smo zelo improvizirali. Namreč, moj mož je tisti teden delal cele dneve, ma ne pretiravam, ker mi je prihajal tudi ob desetih zvečer domov. Jaz pa sem v tistem tednu morala oprat, zlikat in spakirat obleke, posteljnino, brisače, hrano, vse pripomočke in vso kramo za s sabo, zraven pa še zrihtat za fešto. In ker imam še Dašo, ki ima pač svoje potrebe in zahteve, si nisem upala naredit žurke še za prijateljčke, tako da me to še čaka. Verjetno ta teden enkrat, bom še vidla.

Tudi mi smo Liamu podarili bicikelček brez pedal, mu je všeč, ni pa še pripravljen na dolge proge. To še pride. Sem ga naročila preko interneta, stal je nekaj čez 40 eur s poštnino vred in je res super zadeva.

V Kranjski Gori pa je blo kar naporno. Že apartma je bil na vrhu ene stavbe, ene 100 stopnic iz parkinga, brez lifta, tako da smo morali voziček parkirat v avto in Dašo nosit v lupinici gor pa dol...mi pa 3 do 4krat na dan gor pa dol. Ne vem kako vaši hodijo po stopnicah, Liam gre brez težav, se drži koga za rokico in gre. Na srečo. Ker z Dašo v lupinici, vso kramo, nemalokrat z vrečkami iz trgovine itd...je blo za spustit dušo. Smo kar dosti hodili naokoli ali po Kranjski Gori, onadva sta tudi biciklirala, midve pa smo se sprehajale. Liam je zdaj glih ne tič ne miš - premajhen, da bi hodil npr. od Planice do Tamarja, prevelik za čičat v vozičku, da bi ga mi vozili...no, pa je blo vseeno v redu.

Samo - PROBLEM:
kako je kaj pri vas, ko se gre ven jest? Pri nas je to kar podvig in navadno se konča tako, da mu jedva uspemo uvalit nekaj žlic hrane in seveda je ves umazan in vsa miza je kot da bi pujsi jedli tam! Ma sem prav malo žalostna. Mi pridemo v gostilno, on se vse zmeni z natakarco, pove da bo papal, da bo papal krompirčka in meska, naroči kokto...in potem zvizne! Začne tekat okoli, jemat solnice in poprnice z drugih miz in trese sol in poper po tleh (seveda to ne dovolimo in takoj mahnemo za njim, ampak poskuša pa to čisto vsakič!!!), pa vse ga odvrne od hrane, tako da je kar problem. Pa s hrano se igra!!!!! Ma mu vsakič vzamemo, zatežimo, da ne bo jedel do nadaljnega...ma kaj mislite da se sekira? Ma niti malo!

Drugače pa govori že vse. Zdaj tudi že sprašuje, oblikuje cele povedi, smiselno ustvarja stavke, uporablja domišljijo in pove kako krajšo zgodbico, sklanja samostalnike, sprega glagole, ma moram rečt, da se kar lepo pogovarjamo.

Slike pa naložim ob priliki.

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 19.7.2008 21:50:23 >


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.7.2008 10:34:11   
Naty*Taja
Azura  - tole z gostilnami mi elegantno rešimo tako, da jo damo v triptrap, ki ga ponavadi imajo v vsaki gostilni, in dokler ne poje je ne odvežem.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.7.2008 15:18:16   
Alisa
oj,
da se po dolgem času malo javim na hitro ko imam glih čas. Na hitro sem malo preletela saj moja dva sončka spita.
Danes ponoči smo se vrnili iz morja, žal je minilo prehitro in upam da nam bo uspelo še kaj it.
<Vreme smo imeli prečudovito, prevozili smo uf kilometrov sm se je splačalo. Bili smo malo nižje od Omiša. Anže je tako praznoval roj. dan z mano vred na morju in smo se imeli super. Zdaj pa nas naslednji vikend čaka še ena feštica za sorodnike, tk da bo še fajn, sm vreme mora bit.
Anže čveka kot zmešan, če ga kregam mi stokrat nazaj reče ti ti mama k gaja. Mislim pravi cuker je sm nagajiv pa ko sto user posted image . Kar uveljavit hoče nekaj po svoje. Na morju jr parkrat ušel med tem ko sem pripravljala kosilo, dol na plažo in je metal kamenčke. Sem skor znorela ker je non stop kam popihal.
Mladi mož je šel tud v trgovino kar sam prinesel smoki in ga turil naj mu ga odprem.user posted image Plačal pa ne. Tko da sem potem tam povedala da naj mu ne pustijo, pa je rekla saj en smoki ni panike če vzame, če je pa tak cuker, vedno pozdravi in vzame in reče hvalauser posted image Ne vem od kje mu touser posted image .
Zdaj pa grem počas kosilo pripravit
čao

Tudi jaz čestittam vsem malčkom in malčicam ki so že praznovali in tistim ki še bodo.
Vse najboljše



_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.7.2008 16:21:00   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Azura  - tole z gostilnami mi elegantno rešimo tako, da jo damo v triptrap, ki ga ponavadi imajo v vsaki gostilni, in dokler ne poje je ne odvežem.


Super za vas, samo pri nas tudi ta način ne deluje, s prisilo pri njemu ne dosežemo nič drugega, razen mahanja, odrivanja in paničnega vstajanja. 
Predvidevam, da pri vas ni tako user posted image  Pa ni blo važno, če je bil lačen ali ne. Preprosto "nima časa" za jest in vse drugo je bolj zanimivo. Je tudi shujšal, smo ga tehtali nekaj dni pred odhodom in je imel okroglih 15 kg, nazaj je prišel s 14,3.
Doma se ne obnaša tako. Ko je lačen, steče k mizi. Včeraj si je sam peljal stolček do fotelja, da je najprej splezal na fotelj in nato v stolček in je že čakal kosilo in ga tudi čisto lepo pojedel.

Ja, težko je to, pa tudi zaradi drugih gostov v gostilni ne veš kaj je prav in kaj ne. Eni bodo rekli, naj bomo bolj strogi in naj ga privežemo v stolček, samo obnašanje je potem zgoraj opisano, spremlja pa ga jok in trmarjenje in tako gre on lahko v nedogled. V gostilni mi ni do tega, da bi motili druge ljudi in bi potem samo sprožili to, da bi ga po določenem času spustili iz stolčka in bi on "dosegel svoje", to bi bla zanj še nagrada!
Smo bli en dan na Bledu, npr, in je bil kar priden, je kar lepo sedel in jedel, malo zbežal naokoli, prišel spet nazaj, spet malo pojedel itd. Potem na koncu pa je postal malo bolj živahen in ga je šel mož lovit, ga je ulovil in pripeljal k mizi, počasi sem tudi jaz končevala s kosilom in mož se je že namenil da bo vprašal za račun, ko sem jaz odložila vilice in sem hotela nekaj vzet robce iz torbe, ko je natakar na vrat na nos začel odnašat krožnike in hrano in tudi moje nedokončano kosilo, zraven pa komentiral "oh joj, tako velik fant pa tako joka"....ma te mine volja....


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.7.2008 7:06:07   
Naty*Taja
Ja, Azzurra, ne bom ti pametovala, sam jaz pač že od začetka ne popuščam, kar se teh zadev tiče. Če druga ne, ji pa rečem, da jo bo varnostnik odnesel. In ponavadi se najde kak kelnar, ki sodeluje in jo malo bolj izpod čela pogleda, pa je mir. Je pa mogoče velika razlika v ješčosti! user posted image naša poje vola in pol, zato, dok je hrana na mizi je kr pridna.  Večje probleme imamo ponavadi s tavečjim, ki ga ne morem v stol dat. Še sploh če je to čas kosila, ko sta oba zaspana in tečna.
Kaj pa vem, sej našadva, tudi gresta naokoli, preden dobimo jest. Ponavadi jaz zrihtam, nafutram otroka, potem pa ati gre z njima ven, na igrala, jaz pa pojem v miru. 
Sej sem že stokrat rekla, da smo ne samo starši, pač pa tudi čarovniki, zabavljači, improvizatorji...
Kar se pa drugih ljudi v gostilni tiče, se pa jaz sploh ne sekiram - kdor ima takele male itak ve, kako je, kdor pa ne, mu pa itak nikol ne bo jasno, zakaj otroci ne sedijo kot kip primiru in lepo jedo. Sej bodo zrasli.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.7.2008 8:09:07   
kapesanta
mi tud hodimo samo tja, kjer imajo trip-trape - tud doma je to edina varianta da poje vsaj nekaj hrane. Zadnje čase pa itak poje kot ptiček: za zajtrk pol običajne porcije čokolinota, za kosilo bi jedu sam juho, za večerjo spet pol čokolinota, vmes kakšen jogurt, puding pa sadje.

Punce, jaz sem pa do septembra brez Roka - smo ga v ponedeljek oddali na morje. Sej zdejle še nekut gre, je treba bajto porihtat, pa mal prijatle obiskat, pa trgovine pa tak. Počas me pa že mal grab dolgcajt.... pa še vsak vikend ne bova mogla na obisk, ko mož dežura... pa sej bo hit mnil, malemu bo pa koristlo (se tolažim in tolažim)

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.7.2008 21:47:40   
klaja
Kapesanta potem pa imate sedaj čas da še sestrico naredite!user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2008 9:07:03   
Angellina
A je katera punčka julijka rojena 30.7.2006?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2008 12:17:43   
klaja
Angellina ne da bi vedela.

Kako pa si ti drugače, večkrat se spomnim na tebe in te pogrešam tukaj na RR!

Lepo bodi in poljubček Marku!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2008 12:51:58   
Angellina
Tudi jaz se velikokrat spomnem nate in na vse vas. Danes sem šla malo brat poste za nazaj in obujat spomine. Kje je že to!
Jaz sem kar v redu, glede na razmere. Se pobiram in skušam čim manj razmišljati o tem.

Pa ti, kako si kaj? Najbrž si polna dela, ne?



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
25.7.2008 15:39:46   
klaja
Angellina kaj bi ti govorla, sem kar polno zaposlena ves čas, mi kar ne data dihat. Če ne tečnari ena, potem drugi kaj manjka, pa se Julija kje vdari in je alarm, pa Hano zvija,  pa zdaj obema zobki silijo ven. Hana se že 4 mesece slini ko polž in drgne dlesni, Julija ima drisko, pa kar naprej bruha in je nasajena, tako da ni druga kot zobek. Eh, vglavnem mi ni dolgčas, težko pa najdem kakšno minutko za sebe, razen ko spita. To je edino vredu, da zvečer obe zaspita ob 20. uri in še lahko takrat kaj naredim.

Ti pa pošiljam en user posted image !!! Upam pa, da boš dovolj močna in boš prebrodla vse skupaj!!!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.7.2008 12:04:34   
ElaM
Punce, da vas po dolgem času, ampak res dolgem, malo pozdravim.user posted image  A se me sploh še spomnite?
Mi smo v redu Tinkara pridno raste, je že cela babnca, govori, kot pretrgana, včasih jo prav prosim, če je lahko 5 min tiho, pa ni uspeha.user posted image  S septembrom gre v vrtec, z uvajanjem začneva v drugi polovici avgusta. Upam, da bo hitro in čimmanj boleče, predvsem zame, za Tinkaro se ne bojim.user posted image  

Azzura, mi mogoče pridemo en vikend malo na morje, če mi pošlješ št., bi se lahko dobili na kavi, da vidim tvoja dva korenjaka.

Tiste, ki imate zdaj dojenčka, kar nekaj nas je, kako se vam zdi? Mislim kar se kompliciranja tiče,.. Meni se zdi, da  drugič bistveno manj kompliciram, vse je bolj spontano,.. Meni je fajn.

Čestitke vsem julijčkam in julijcem za 2. svečko, naj jim vedno sije sonček.user posted image

Še slikica moje punce, ko je praznovala.

user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 26.7.2008 12:05:26 >


_____________________________

:)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.7.2008 8:46:16   
Naty*Taja
Hojla punce! Vas je ful fajn mal prebrat. EalM seveda se te spomnimo. Kaka lepa pupika je tvoja Tinkara. Kar se pa drugaga otročka tiče se strinjam, da veliko manj kompliciraš in se ne sekiraš za vsako solzico in mozolček. Po moje nekaj zaradi pomanjkanja časa, nekaj pa zaradi izkušenj.

Angi super te je brat. Dej še ti kako slikico Marka, da ga vidmo, kak je velik...

Pozdravček tudi ostalim in javite se še kej.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.7.2008 12:31:30   
Anonimen
Ojla, da se tu javim, zdej ko imam čas.
Tu ne znam limat slikice, niti nimam časa se s tem ubadat, zato pa jih imam v zasebnem albumu.
Kar se tiče naše julijke Anastazie, da je šlo prez problemov ukinjaje pleničk. Čez dan je rada skakala okoli brez gatik, nato počasi z gatikami (ker so bila slaba vremena in mrzlo), čez noč tud zdržala brez. Prvo noč sm jo previla, pa se ob polnoči zbudi, da jo boli. Ji dam dol, oblečemo gatike in spala suha do jutra. Drugače je zdej 3 teden brezuser posted image . Edino me moti k še ne zna povedat kakat in lulat, ampak s svojo kitajščinouser posted image , da jo tišči. Ali pa pokaže. Najraje gre na školjko.
Še dobr mesec pa gre v vrtec, ajoj, me zanima kako bo.
Ta malega Benija skušam počasi odvatit dojiti čez dan, pa mi ne rata lih najbolj. V četrtek je joooookaaaal, da ga bilo slišati vsepovsod. na koncu ugotovimo, da je prvi zobek prišel na plano.
Elam in Naty so ful luštni vaši škratki. Res! user posted image
Azzurra glede tvojega problema, se nekako ravnamo kot pravi Naty. Tudi to bo minilo, samo živce je pa res treba imet. Drži se! Kako kaj Daša? Kako je bilo na srečanju z marčevkami?

Aja pri nas še vedno ponoči ne spimo, Anastazia se dere in joka vsako noč. Meni se še trga počasi zarad tega. Zanima me pa kako bom začela oba mala spravljat spat, ko se bo začel vrtec in zgodaj vstajanje, itd.....Bolj da niti ne mislim o tem, a?!

Drugi teden pa gremo na dopust (če bo to sploh dopust s tremi mulci) na Kolpo v prikolico.

Ala punce, uživajte v poletju



(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.7.2008 7:42:17   
klaja
ElaM seveda se še te spomnimo, pa ful luštno princesko imaš, pravi mali cuker.

Anakarin jaz bi imela geslo za album. Super, da ti jo je uspelo odvadit od pleničk. Pri nas za kakanje sploh ni problema, zmeraj naznani in mi nekako pokaže, pri lulanju pa se zatakne. Bo že nekako.
Pa lep dopust vam želim.

A Jančika pa nas je odpisala, da se nič ne javi!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
30.7.2008 15:05:05   
Angellina
Žio punce!

Evo Naty-Taya, tole je naš veliki fant:

user posted image

Diškam rožico user posted image

user posted image

Smejim se mamici, ker nočem ven iz luknje user posted image

user posted image

Na morju sem jahal oslička user posted image

user posted image

Mami je hotela, da spim tudi žez dan. Čudakinja user posted image , zaradi nje sem prespal pol dopusta user posted image

user posted image

Za rojstni dan dobil traktor, vendar prve pol ure nisem dojel čemu služi user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.7.2008 6:34:10   
Naty*Taja
Aakarin, a vi ste že takle pridni brez pleničke? Ma mi nismo še blizu ne! Smo pa pri govoru naprednejši user posted image . Kak so smešni, isto stari pa tako različni. Sam meni se je pa res ne da brez plenice met, ko kr naprej kje kaka pa lula, pa ne pove...brezveze, bo že, ko bo skapirala. Mogoče na morju - gremo drug teden.
Bom pa mal Jančiko na drugi temi pobarala, da še kej napiše...
Angelina, kak angelček je tvoj mali! user posted image

Anakarin, jaz bi tudi geslo prosim.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...




.
пеперутка16

.

. (100%)

. (0%)


Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!