|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
1.8.2008 8:16:18   
klaja
Anakarin hvala za geslo, Anastazija je pa prava lepotička, take prikupne oči ima, pravi cuker!!!

Angellina pa Mark je že taki velik fant, pravi zapeljivec!!!

Naty Taja se pozna da so počitnice in imaš fraj user posted image !

Naš novi podvig: padec iz postelje.user posted image Pa zna prav lepo it dol s postelje, ampak je oponašala Hano kako se kotali in je očitno pozabla, da je čisto pri kraju postelje. Nisem je utegnila prijet, potem se je pa drla ko zmešana, ampak ni blo nič hujšega, k sreči!

Včeraj pa sem jo imela samo v spodnjih hlačkah in sem jo po kosilu dala na tla, da sem lahlko pospravla in je v tistem naredila lužico. Jaz pa potem nisem šla čistit, ker sem mislila da tako ni dosti, pa še Hano sem imela na rokah in sem pustila, sem mislila potem ko bi prišle v hišo počistit (je pa to naredila v mamini dnevni sobi).  No in potem zvečer slišim kako nekaj zropota, pa nisem niti skapirala kaj bi naj to bilo. Čez čas pa grem dol gledat in se je moji mami spelalo na lužici in je konkretno padla. Saj nisem vedla ali se naj smejem al jočem. Danes pa jo prav pošteno boli koleno.user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.8.2008 6:39:48   
Angellina
Ojoj klaja, boga Julija in mami seveda. Lužice očitno niso tako nedolžne.

Kje ste punce? Vse  na dopustu? Jaz skorajda več ne spim. Do enih sem bla za računalnikom, do dveh (če ne več) nisem mogla zaspat, ob petih, pa sem že zijala kot zajc v strop user posted image . Pa nisem čisto nič zaspana, nasprotno.
Mark smrči v sobi, jaz moram bit pa tiho, kot miš, da ga ne zudim.
Zdele grem pod tuš in k zdravniku. Sem tako v modricah, kot da bi me kdo pretepel. Samo ruknem se kam, pa ti pred očmi koža pomodri. Včeraj zvečer sem prav testirala in modrica je nastala v 30 sek. Ko pa sem za Markov RD, izgubila ravnotežje in sem padla z stola, je pa modrica nastala šele po 3 dneh. Pa sem z viška padla in se tako udarila, da sem se valala po tleh od bolečine. Modrice in ostali simptomi so znak za trambocitopenijo. Držite pesti, da bodo testi negativni. Ker si zelo želim biti že enkrat zdrava.
Pozdravček vsem vam in otročkom.

Lp

Angie

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.8.2008 8:20:01   
Naty*Taja
Jao ANgi, dej se no pozdravi! Držim pesti, da bo negativno...

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.8.2008 10:02:37   
Balerina
Pozdravljeni se oglašamo po dopustu. Gaja je bila na morju kar 3 tedne saj je bila 1. teden z dedijem in babi.
Drugaše sko kar vredu, Jure je sicer vmes zbolu in smo zato tudi dopust podalšali, morski zrak dobro dene za broniolitis.
Gaja se tud pridno odvaja od planic, je čez dan kar brez, seveda pa se ji na morju parkrat ni dalo na kahlco in ker je bila naga je dala lepo semo noge mal narazen in se polulala.
In seveda ker se odvajamo od planic jo ne moremo pustiti kar da zadržuje urin če že slučajno pokaže da jo lulat pa ma tako včasih mami mal več dela. Sem šla v kampu na recepcijo nas odjevit in seveda da je oči lahko pakiral in pospravljal se vzela oba s sabo. Seveda v sobotah je gužva največja in ko smo že kar lep čas čakali opazim da Gaja nekaj manca jo vpršam a gre lulat in ja seveda da gre. Pa smo šli vsi trije v bližne sanitarije in ko pridemo nazaj še enkrat večja gužva pa smo še mal čakali. Na koncu sta bila seveda oba že prav narvozna.

Drugače je pa danes jokala za v vrtec, oziroma ni hotela stran od mene in v igralnico. Čeprav je bila zjutraj prav navdušena da gre v vrtec.user posted image  Ima fazo mama in upam da bo jutri bolje jo bo kar oči peljal.


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.8.2008 13:53:26   
Naty*Taja
Oj, Balerina, se bomo pa izmenjali...mi pa danes ponoči odpotujemo... se pišemo čez en teden.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.8.2008 11:10:07   
karamela
Tudi jaz se oglašam po dopustu.  Na morju smo uživali, lužice so bile vsak dan 1x, se mi zdi da še ni pripravljena biti brez pleničke, pove prepovzno oz. ko se že polula, pol pa greva hitro na stranišče pa kao lula in se obriše s papirjem, pa vodo potegne in rokice umije. Sem jo pa vseeno imela veliko brez pleničk.  Kako pa vam kaže a ste že brez pleničke?

Starejši se je na morju naučil plavat brez rokavčkov, Zoja pa je v vodi sicer uživala skozi, šele zadnji dan pa se je čisto sprostila in je bila v plavalnem položaju. Komaj čakamo, da bomo šli še avgusta za praznike 4 dni na morje.

Rojstni dan smo praznovali pred morjem tortico smo naredili sami oz. moj brat dekorator pa je bil moj user posted image . izpadlo je mega. Praznujemo pa skupaj za oba otročka tako, da je bilo pestro. doma imamo en prostor za otročke z hiško,  igrali, gugalnico, peskovnik. Dodala sva še en bazen malo večji napihljiv, čarodeja in veselje je bilo popolno.

Kar se tiče daril sta oba na srečo dobila poleg nekaj malega igrač več oblačil. Sem res vesela, da so se tko odločil, ker igrač imamo od prvega user posted image  ogromno in so vsa še uporabna.

Drugače smo zdravi. Slikice vaših user posted image  so full luštne. Moram priznat, da ne znam oz. še nisem se poglobila, kako bi kakšno slikico nalimala gor.

Septembra začnem z mojim sinkom v šolo hodit. To bo pestro.user posted image

Uživajte,


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
11.8.2008 11:34:44   
Balerina
Karamela glede odvajanje od planičk mi smo jo tudi več puščali brez planičke, joj smo meli žeht pa tud ko sem mislila da ne bo nič je pa lepo začela hodt. Se včasih zgudi da pridem v kopalnico in je lužica v kahlici.  Za v avto imamo pa še vedno planičko, nebi mela avta polulanega.
No mi jo drugače nismo nič kaj preveč sili, je pa bila res brez planičke ker je bilo tako toplo, od tega je bila tudi 3 tedne na morju in je pred poletjem tako vnetje fasala, v petih minutah je mela čist rdečo rito, da smo jo še cajtali. Ma konec koncov so še mali če se ne bodo navadli letos pa drugo leto. Jaz mislim da bol mal kasneje pa z veseljem kot prej pa vsi pod stresom.

Drugače pa pri nas ful govorimo. Se mi zdi da sedaj pa tudi več razume ker tudi ful sprašuje, pozna vprašalnici kaj  in kje tidve sta največ v uporabi   pa šteje do dve je tolk smešna ji je en dan moja mami rekla lej kuža pa tamala "mama dva kužija" se je tolk režala

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.8.2008 10:36:47   
klaja
Uspelo nam je, Julija je shodla!!user posted image user posted image user posted image

Končno, zdaj bo šele pestro, sem jo včeraj že lovila okoli avtauser posted image . Hani pa še malo manjka, da bo začela plazit.... Uboga mami!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.8.2008 15:20:55   
Balerina
Bravo Julija pa Hana tud tudi plazenje je velik korak. Pa veliko energije mami da bo lahko obe lovila

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.8.2008 22:34:17   
plenicka
Ku-ku, tukaj sva!!! Jaz in Žigauser posted image user posted image !

Pleničke: niti pod razno še ni pripravljen, da bi bil brez nje
Hrana: samo, da je juha, vse ostalo pa tudi če ni (samo juho mora skuhati varuška, babi, mami boljše da jo ne)
Govor: zelo lepo govori - cele stavke in tako zelo razmišlja, da me je že kar malo strah...
Trma: ja, seveda uveljavlja svojo voljo...predvsem pri mamici...če je prehudo mora v svojo sobico...in ven ne sme, dokler se ne pomiri
Rojstni dan: praznovala doma-zelo naporno zame - VSE NAJBOLJŠE VSEM JULIJKAM IN JULIJČKOM!
Dopust: Turčija, Vrsar, Kranjska gora še pride konec meseca - neizmerno uživa v bazenih, v morje noče niti stopiti - pravi, da je morje umazano, mrzlo in da so valovi...aja, razložila sem mu, da je morje slano in da naj ga poskusi, da bo vedel o čem govorim...in ga je poskusil, potem pa sem ga komaj ustavila, ker meni, da je morje dobro...

To je na kratko od naju...EN VELIK POZDRAV ZA VSE!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.8.2008 22:52:48   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Uspelo nam je, Julija je shodla!!user posted image user posted image user posted image

Končno, zdaj bo šele pestro, sem jo včeraj že lovila okoli avtauser posted image . Hani pa še malo manjka, da bo začela plazit.... Uboga mami!




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura za julijooooooooooooooooo!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
13.8.2008 22:54:01   
Angellina
Pleničkaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Moj sine še nič ne govori. Razume pa vse. Me pa že zelo zelo zanima in nestrpno čakam, da izvem, kaj se mota po njegovi mali glavici.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.8.2008 10:31:33   
Naty*Taja
Bravo Julija! user posted image Res fino, zdej bo pa mami mal bolj fraj, ko bo sama šla..
Pozdravljene vse izgubljene.
Naša je na morju ful uživala, kr brez vsega, sam mamino roko in je skakala po vodi, pa kr plavala, sam pod zizikami sem ji roko dala in je šla.. Tavečji pa z rokavčki lepo sam povsod. Samo mami ni blo šans, da plava, ker sem mogla skoz zraven njiju bit. Pa če sem hotla skliznat v vodo, ko sta se igrala na plaži, sta takoj opazla in hajd za mamico! Ful je bilo luštno. Mala je bila skoz brez plenice na plaži in je delala lužice - je rekla: " Mami lulala" dala nogice narazen in kr stoje lulala. user posted image Za kakanje je bilo pa mal drugače, to je pa opazla, ko je bil kakec pod njo in je smrdelo...user posted image Ne, niti slučajno še ni pripravljena na biti brez plenice - drugo leto. Letos se še s tavečjim učiva za ponoči, pa nam še ne rata čist. Je še kr moker. Sej bo, do šole enkrat.
Drugače pa naša tudi že lepo govori, zelo trmari in včasih nimam pojma, kaj se ji v glavi dogaja, kljub temu, da že vse pove, ker mi niti slučajno ni jasno, zakaj se jezi ali trmari! user posted image
Sončki so vsi po vrsti....

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.8.2008 21:49:12   
Naty*Taja
Ja, kje pa ste vse?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.8.2008 13:58:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Julijauser posted image user posted image user posted image , zdej pa tekatuser posted image
ja po dolgem času, da še kej tu poklepetam.  Včeraj smo imeli sestanek za jasli in drug teden gremo pogledat kje bo bila Anastazia in kje Benjamin.
V albumu pod imenom Kolpa sm prilimala par sličič naših pičipokijev. na Kopli ni blo lih za kopat se z malimi, ta večja je uživala 100/uro, ta malemu tud ni bilo problem čofotat, ma je bla mrzla. Anastazia pa se namočila samo en dan, potli ni hotela več notri.Ta tudi rada vsak dan poje juho (tud zdej moram dokončat jo, ker ji ni prej pasalo krompir in mesna omaka). Ma ko pa vidi bonbona, ajoj, takoj skriti, če ne v sekundi vreča ostane prazna. Še hitreje zginejo gumi-bonboni (Haribo)!
Glede govora pa ne govori še, edino nove besede se nauči.
Morm bežat spet, ker mi je našla mp3 in mi teži la la la, la la la (da bi poslušala)


(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.8.2008 21:18:32   
Azzurra
Čestitam juliji za prve korake! Naj te varno ponesejo v svet! user posted image user posted image user posted image

Mi smo doma, počasi se tudi mi pripravljamo na vstop v vrtec. Liam se ga veseli in vsak dan ga omenja. Bomo videli kako bo. On ima ful rad družbo otrok, ne vem pa kako bo reagiral ko bo ugotovil, da je to za "stalno"
V zadnjem času sta se oba z Dašo nekam stegnila, ful sta oba zrastla. Čez dan mu damo dol pleničko, včasih vpraša za lulat, največkrat pove, da bo lulal ko že lula v travico, ker smo itak več ali manj zunaj.
Govori že fuuuuul, praktično vse.
Zadnjič mi je rekel, ko sem mu pokazala kako mora lulek gledat v kahlico, da ne bo špricalo ven user posted image user posted image user posted image , citiram: "NE MI GA STISKAT V KAHLICO, KI JE ZRASTU" user posted image user posted image user posted image  (in je blo res) user posted image user posted image user posted image
Ma je hud, res. Vse razume, ful spomin ima, govori kot toča, vse se zmeni. Po novem ima tudi punco, eno šestošolko, sta se spoznala na eni lokalni šagri (to je vaška veselica), ko ga je nono peljal...in oh in sploh velika ljubav, zdaj se obiskujeta, se igrata skupaj. Punca je ful prijetna, in nenazadnje - mi pride prav, da se malo poigrata skupaj.

Evo tle nekaj slikic, z Dašo v postelji na dopustu v Kranjski Gori, pa nekaj z novim darilom (poganjalec) za 2. rojstni dan, pa roj.dan...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.8.2008 22:35:39   
Naty*Taja
Oj Azzurra, kak sta luštna!!! 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
31.8.2008 14:31:36   
Azzurra
Liam gre jutri prvič v vrtec! Joj, upam, da bo vse šlo gladko in da mu bo všeč. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
2.9.2008 13:36:02   
Anonimen
Čau
eto tudi naša Anastazia je šla včeraj v vrtec, ma prvič. Včeraj sm bla z njo kake pol ure v igralnici, cca 2 uri bla sama, ma je jokala, ko me je vidla skozi okno, ko sm šla mimo. Danes pa je lepo šla v igralnico, malo se zamotla z igračkami, ostala 3 ure in ko pridem po njo, pa user posted image . No hitro se je umirila.Malo bli še zunaj na igralah in zadosti za drugi dan.
Kako so kej vaši preživeli prvi dan?



(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.9.2008 21:45:07   
Azzurra
anakarin, saj tudi liam je šel prav prvič v vrtec, prej nikoli ni hodil.
prvi dan sva bila tam slabi 2 uri skupaj, smo šli predno so se ostali odpravili na igrišče. niti ni bil preveč zadovoljen, da gremo, ker je videl peskovnik. ma je vzgojiteljca vseeno rekla naj gremo, da bo za prvi dan dovolj in sva šla se vozit z vlakcem, ki vozi po kopru, potem na tržnico kupit lešnike in vetrnico in potem je želel it še v Harvey Norman user posted image  
Drugi dan sva bla tam 3 ure, od tega sem šla jaz za nekaj časa ven, v trgovino po kruh. Potem smo se obuli in šli vsi ven na peskovnik.
Danes sem ga po zajtrku pustila tam in šla, sem rekla naj me kličejo, če bo jokal, pa me niso. So ga pohvalile, da ni nič jokal in da se je lepo igral. Ko sem se vrnila, se je zasmejal in me vprašal kako je blo pri zdravniku. In da bi še ostal, da bi lovil ribe (imajo neko luštno igrico - lovljenje ribic). Jutri ga bom pustila do kosila, naj tudi poskusi tam jest.


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.9.2008 22:07:12   
Naty*Taja
Kje ste kej Julčike?



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
9.9.2008 21:37:39   
Balerina
VIdim da se kar lepo uvajajo v vrtec. user posted image Bravo Lim in Anastazija.

Jaz sem že v službi user posted image moji trije pa še na morju prav uživajo.  Joj bi bla pa skoz v vid in ona plava, seveda da noče met rokavčke, v morje gre pa sam na enem predelu kjer so ene skale kakšnih 10 m od obale da ma občutek da je tam konc. Ampak tam če je pa plima ji je pa voda lih do ustnic ko pa pride val pa gre voda v usta, da se sam mal obrišemo in naprej.
Mi že tud ful govorimo, ja ful je bla tud prejšni teden ene dva dni prav popularna. Jo je prilimala v vsak stavek je bla prov smešna.
pa sprašuje tud skoz. Ma ni tiho tud pet minut ne. Ker jora ona pospravit igrače pred kosilom in predno gre spat pa seveda tudi vmes ko kam gremo pa ker se z legicamo ''igra'' tudi jure je je mis spomnila in ga en dan učila kako se igrače pospravlje. Mo je tako razlagali Jure dej kocko v škatlo ne se igrat posprevi. user posted image .
Pa vse mu razlaga ma prov svojo učitelico. Ga je pa en dan ponesreč z kamnom zadla, ma ni blo nič hudga, tamav je jokov 100 na uro in jetud Gaja dobila čist solzne učke ga je tolg božala in mu govorila oprosti. Še pol ko je tamav že pozabu ga je k seb stiskala in mu govorila oprosti. Jo je bla tolk cort da so nama z možem kr sovze v oči stople.

Sevede smo še vedno trmasti in poskušamo do kam basta testaradva pustila. Pa ko dejansko damo na hlajenje smo pa vse prpravljeni narest.

Mam pa zdej fazo da ko je zadenj grižlaj v ustih obdrži. Ga noče ne vn plunt in ne pojest, pa to je sposobna držat tud eno uro. Tud usta odpre kao da nima nič v bistvu pa prej pod jezik skrije. Ne vem kako jo naj to odvadmo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
15.9.2008 21:33:27   
Anonimen
oj
BALERINA imate pestro podobno kot pr nas. Kar se tiče držanja hrane v ustih po kako uro, smo imeli tudi mi ta problem pred mesec in pol. No pred dopustom je začela tako iskati pozornost in po kaki uri je norela, kričala, dokler ji ni pršlo slabo in vse ven zmetala. Ko smo bili na dopustu, pa se je sama odvadila in najbolj je palilo to, da sm ji zabičala:"če ne poješ, ne greš z nami v avto ali plavat ali ..."Pojedla takoj brez pardona.
Drugače se je vrtca navadla. Zadnji jok je bil prejšnji torek zjutraj in od takrat nič več. Vsak dan ko sm jo prišla iskat v vrtec, sm ji kao neko nagrado prnesla (čokoladico, bonbonček, sokec,...) in je dojela.  kak dan ji nism nič prinesla (ko se je stanje umirilo) in ni niti opazila.
Čez vikend pa me je motilo, da je hodila konstantno na pol ure  lulat in same majhne lužice delala v kahli. Sm jo peljala h dohtorci, pa nč ni videt na vodi, tudi vročine ni imela. In opazila sm, da je to samo zarad tiščanja. Ko 1x reče, da jo lulat, je najbolje da jo takoj spravim al na školjko al na kahlo. Ona pa se upira in bi raje igrala, ko jo pa v zadnji minuti beži v hlačke pa tuuuuliiii.
glede govora, še ne govori v stavkih. Počasi se uči in sama pogrunta npr.: mama dela, ata pele avto,...



< Sporočilo je popravil anakarin -- 15.9.2008 21:34:37 >

(odgovor članu Balerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.9.2008 7:13:31   
klaja
Zdravo!

Se javljam po dolgem času, saj smo imeli računalnik na popravilu.

Pri nas ni nič novega, letos je še nisem dala v vrtec, jo bom drugo leto, saj sem še do decembra doma, potem pa še tudi en čas, saj še nimam službe, tako da drugo leto pa gresta obe v vrtec.

O trmi sploh ne bom govorila, pa o izsiljevanju z jokom tudi ne. Je ugotovila, da če se Hana joče, da jo takoj vzamemo v naročje in zdaj tudi ona to sprobava, samo kaj ko ne doseže kaj dosti. Pravi user posted image je postala.

O kakem govoru ne duha ne sluha, grema pa novembra k logopedu, pa da vidim kaj nama bodo tam povedali.

Ju je pa zdaj že zanimivo gledat, saj se Hana že na veliko plazi in se že občasno skupaj igrata, tako da ima mami kako minutko vmes časa za RR.

Toliko za enkrat, grem sedaj še januarčice malo pozdravit.

Zgleda pa da nas je kar nekaj julijk zapustilo, saj se nič več ne javijo, škoda, pa tako prijetno je bilo klepetat z njimi, upam da se še kaj vrnejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.9.2008 20:29:00   
Naty*Taja
Ja, Klaja, so se kr vse izgubile  - jaz kr čekiram in čekiram, pa vsake tolk je kej novega, drugače pa niti slučajno ne tako, kot prvih par mesecev. Škoda!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Kosilo med tednom
Michonne RR

Ali kuhate med tednom?

Da, vsak dan (70%)

Nekaj krat na teden (23%)

Občasno kaj na hitro (3%)

Ne, jemo zunaj (0%)

Ne, med tednom jemo pri sorodnikih (stari starši ipd.) (2%)

Ne, kosilo si prinesemo (iz šole, ipd.) (2%)


Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!