|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.5.2008 13:43:51   
plenicka
Hvala Klaja!!!Ne veš, koliko mi pomenijo tvoje besede!!!!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
3.5.2008 20:24:50   
klaja
Ni za kaj Plenička! 

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.5.2008 12:32:12   
Azzurra
Najprej Angellina! Sem šokirana nad tvojo pripovedjo. Verjamem, da se še vsaka huda bolečina po porodu pozabi, ampak nad vsem tem, predvsem pa nad dejstvom, da je to vzrok, da ne boš več mogla imet otrok, sem zgrožena. Če je za to vzrok malomarnost je prav, da se to izve. Imam eno tako izkušnjo iz mladostniških let - po operaciji odprtega zloma na nogi me živa duša ni pogledala en teden in v tem času je prišlo do gangrene in bi me skoraj stalo nogo!!!! Želim ti kratek in pravičen boj!

Plenička - občudovanja vredna ženska in mama si, če mene vprašaš!!!! Tudi naš Liam ima take, če ne še hujše izpade. Vrešči in tuli cele dneve, posebej ko je očka doma - vrti ga okoli prsta in izsiljuje, meni pa se dvigajo kocine. Včeraj sem tudi jaz skoraj izgubila živce, sem bila res na dobri poti, da jih izgubim. Sem namreč v kopalnici točila vodo v banjico, da bi skopali Dašo, Liam pa ni še utegnil končat prve neumnosti, ko je že začel z drugo - jemal je metlico za školjko in šprical z njo, plezal je na umivalnik in jemal mila, nekako je dosegel poličko nad umivalnikom in zmetal dol vse kreme, deodorante, z metlo je mahal naokoli in podrl na tla brisače....no comment...

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.5.2008 14:13:51   
Alisa
Pozdravček,

Angie ostala sem brez besed, res pravi šok že samo ko bereš kaj šele da to doživišuser posted image , vsi trije ti pošiljamo topel objemuser posted image  in drži se! Še kar mi tečejo solze in sem vsa na ježena ne morem verjet da se lahko kaj takega naredi.


Plenička,
Da mi nikoli več ne rečeš da si slaba mami. Mislim da si najboljša!!!! Glede na to da so naši postali pravi vražički, ker ko tukaj berem kaj se dogaja z vašimi vidim da je povsod isto. Naš se ne dere sm za vsako stvar ko mu rečem da ne sme, on se še zaletava v mene me zagrabi za obraz in grize. Ne vem od kje mu to, ker v vrtcu je pa čist priden.
Plenička zdrži, saj bo tudi ta obdobje šel mimo. Vem pa da ga imaš neizmirno rada in ti je hudo ko se joka za vsako stavr.
Rada vaju imam obe!!!

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.5.2008 21:00:46   
plenicka
Hvala Azzura, hvala Alisa!!!!Včasih se enostavno zlomim!!!!In takrat mi pomagate...predvsem ve, drage mamice...user posted image

Saj si ne znam predstavljati, da imam dva takšna...no, tudi moji živčki so precej načeti in sem verjetno veliko bolj občutljiva kot bi bila sicer...pa še jutri službeno potujem v tujino za cel teden...in danes nisva imela dober dan...na žalost pa moram zaslužiti denar in del moje službe so tudi takšna in drugačna potovanja...in otročka ne morem pustiti v domačem okolju temveč ga moram pustiti drugje...te dni bo pri moji mami...še nikoli nisva bila tako dolgo ločena in ker imava navado, da mu vedno vse razložim, je tudi danes vedel, da me jutri ne bo, verjetno pa si še ni znal predstavljati, da me ne bo kar cel teden...in ker je vedel, da me ne bo, sem se morala izmuzniti, ker me drugače ne bi pustil...ta moj malček je tako navezan name, da še vedno ne morem niti tja sama, kamor gre sicer tudi cesar...

Nič, lepo se imejte te dni, pa se kaj javim ko se vrnem. In hvala še enkrat vsem!!!!

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
4.5.2008 21:50:45   
Angellina
Punce hvala! user posted image user posted image user posted image

Plenička, jaz sem te, od kar sem te spoznala občudovala, ker si neizmerno močna, pogumna in krasna mamica in ženska.  Res da, ti ni preostalo drugega, kot da vstaneš in se boriš, toda kljub temu imaš jajca in hrbtenico.
Živčki pa trenutno vsaki od nas popuščajo, to je normalno, glede na tempo življenja, ki pa ga naši malčki ne razumejo.
Pokliči me, ko ti bo hudo. Ni važno kdaj. Včasih se paše mal razjokat in potožit.
Pazi nase!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
5.5.2008 9:01:00   
kapesanta
Oj Plenička - punca ti se drž svoje začrtane poti in ti bo uspelo spelat. Je pa res, da prihaja čas, ko bomo na robu živčnega - določajo meje, pa še obdobje MAMI-MAMI je tukaj.
Teden bo pa tud tik-tak minil, pa bosta spet skupaj.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.5.2008 19:55:28   
karamela
Angelina, nimam besed, pošiljam ti en user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.5.2008 20:12:19   
karamela
Plenicka- mislim da vse včasih dvomimo o tem ali smo dobre mamice in mislim, da že dejstvo da pomislimo na to, pomeni da smo oz. si.  Alisa ima prav naši user posted image  so postali pravi mali vragci v angelski obliki.

Mi smo se vrnili z morja in se gre moj dragi v službo spočit, ja, spočit. Zoja je zelo naporna, in trmasta tako, da smo se imeli zelo lepo in če verjamete ali ne sem od  dopusta utrujena in sicer od skakanja za Zojo, pa prenašanje njene trme, pa še drisko je dobila v Egiptu, ji hrana ni pasala, pa smo res pazili kaj smo ji dali jest, pa pikice po telesu.

Ampak sedaj smo vredu. Živčki pa verjemite tudi meni občasno popuščajo ob tem tempu življenja in vsem, tako da mi že starejši sinko včasih reče, ja mami kaj se pa dereš in potem se zavem, da povzdignem glas.

Evo pa še malo za šalo , malo zares. Moj dragi možiček mi je želel pomagat in dal (medtem ko sem bila jaz v služi) prat umazano perilo pa je zmetal v stroj svetlo, temno, vse skupaj, tako da imam sedaj novo trenirko, ful lepo krilo  in Zojine 3 nove majčke, kratke hlače in majčko (vse novo iz Egipta), tako da se je vse skupaj lepo pobarvalo in je vse šekasto. Danes  je cunje odnesel v pralnico ali čistilnico , kjer so mu  baje obljubili, da bodo lahko zadevo popravili. Ga nisem preveč sekirala, ker se je že sam dost. Ima pa prepoved pranja umazanega perila do nadaljnega....


Uživajte kljub dežju!!







(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.5.2008 20:32:06   
Alisa
Ha karamela tud pri nas se je to že nardil user posted image . Zdaj pa imamo 2 koša za svetlo in temno perilo, tk da mu je malo lažje.

Plenička teden bo kar hito okrog tk da boš kmalu s svojim sončkom. Verjameme pa da ga boš močno pogrešala. Naj ti ta službena pot hitro mine, da boš čim prej pri svojem sončku.



_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.5.2008 23:52:52   
kapesanta
Jaz sem pa stručko na področju umazanega perila - za sortiranje umazanih cunlj sem najprej uvedla dva koša - svetlo in temno - ampak žal mojemu možeku ni vedno poratal zadet pravega, ker modra bluza pač paše v oba user posted image  - dodamo tretjo košaro za modre/zelene/sive cunje. Nov problem - kam za hudiča pa pašejo rdeče stvari - rezultat: modra košara za črno/temnomodro, oranžna košara za rdeče/oranžno, zelena košara za zeleno/modro/sivo in rumena za belo/drap/rumeno. Razmišljam pa še o eni košari, ker nekaj cunj imamo pa dvo ali več barvnih in tam se mu pa celotna znanost sesuje... mogoče pa tud jaz mal pretiravam user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.5.2008 7:55:54   
Balerina
Ste pa zanimivi s temi cotami, sem se prav nasmejala. No moj je glede cunj raje dvignil roke in mi pomaga le na enem področju, pri mazanju cujn, a ja pa pospravi zlikane cujne. Pri nas moramo pa Gajo paziti kaj daje v stroj. Ona bi vse pomagala posprevljava na skrivaj ker včasih ne gre drugače. Nekaterih stvari res ne moreš narediti če ti ona pomaga, ker niti slučajno ne pridešdo sesalca bo Gaja sesala. Smo poskusili s tistim malim sesalcem pa ne gre ker Gaja je predlagala da midva z malim sesava ona bo pa z velkim. No ja veliko stvari pa lahko pomaga: posravljanje posode, rezultat nekaj razbitih krožnikov, pa kaj tako ali tako jih je potrebno kdaj zamenjati; pa pomivanje mize in potleh,...

Angellina sem brala tvojo zgodbo user posted image



(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.5.2008 9:51:07   
kapesanta
in problem - kako prepričati Roka, da gumbi na pralnem stroju niso igračka - zadnjič smo skor črne cote skuhal - pojma nimam kdaj mu je poratal gumb zavrtet...

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.5.2008 20:34:54   
Balerina
Ker smo pri nas že tudi ene cote dvakrat kuhali, je Gaja vmes stroj ugasnila in se je vs zmešalo se jaz discipliniram in dajem vedno otroško zaklepanje. Ko Jureta prevjam je Gaja obvezno zraven in takrat se vedno kaj finega spomni. Prejšni teden smo recimo s pol Persila, 4,5 literskega, po kopalnici potleh pomivali. Ne nimamo tako velike kopalnice (1,5X2,3 metre) ampak očitno oči prejšni dan ni dobro pomil.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
7.5.2008 22:05:03   
Azzurra
Aha, dobro...ker sem mislila, da je to samo pri nas...dokler sem natočila vodo v banjico za Dašo, je Liam že pošprical vse kopalnico in vse čisto perilo s ščetko za školjko user posted image user posted image user posted image , posipal pralni prašek v banjico, splezal na umivalnik in pometal vse kreme iz poličke...v kratkih nekaj minutah!

Danes pa je tulil več kot eno uro zato, ker je metal neke kamečke v jašek sredi ceste (na sprehodu) in ko je blo treba it nazaj se je gospod užalil, ker on bi namreč še metal kamenčke, in je tulil vso pot do doma in cel čas večerje, ma ne vem no če je blo samo eno uro, je blo verjetno še kaj več, ker na koncu je bil že čisto hripav.

Daša je ob vsem tem spala kot top v vozičku, meni pa so se dvigovale kocine in od živcev me je metalo do plafona. Ga točno vidiš: on gleda TV preko mize in vidiš, da ga zanima (reklame) a hkrati tuuuuli in to tako inscenirano, da peče glava! Potem se obvezno prislika še nona iz zgornjega štuka, preverit kaj se dogaja z "njenim zlatim ptičkom" in sledi obvezno prerekanje naj mu za božjo voljo damo en bonbonček, da se malo pomiri. In to taista ženska, ki meni - njeni hčerki ob takih priložnostih bonbona NITI POD RAZNO ni dala...user posted image user posted image user posted image

na, pa sem se zarekla...ob takih priložnostih...zgleda da ima liam to po meni...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
8.5.2008 14:56:05   
Anonimen
Ojla
končno, da vzamem čas tudi za vas. Vsaj dokler Benjamin spi.
ANGELLINAuser posted image zate in tvoje sončke, sm pa šokirana nad zgodbo in dlake sm imela pokoci. Strinjam se z vsemi puncami in da imaš predvsem pravičen boj.

Kar se tiče živčkovuser posted image user posted image in naših vražićkovuser posted image , se ne obremenjujem toliko več, kot sem se. Pridejo dnevi, da bi komot živce zgubila, ma se raje spravim v njihovo kožo za kako minutko tako da jih zamotim v drugo smer in imam mir. Naprimer: ko dam Benija kopat v banjico, naštimam en lavorček še za Anastazio, noter par igrač in komot vse delam. Malo polije okoli, ma nč zato. Na sprehodu se lepo drži vozička, ko je Benjamin noter ali pa privežem kolebico na voziček in nas Anastazia kao vodi. Če se pa hoče Benjamin nosit in tuli, dam Anastazio v voziček. Če slučajno steče proč, ji omenim samo traktor (se ga boji, ker so skoz na cestah) ali bonbon (to pa ima najraje), je že pri meni. Zaenkrat moram potrkat, da nisem imela nekih izpadov, razen na začetku.
Me že kličejo

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.5.2008 20:03:05   
Alisa
oj,
a vse uživate že na morju? Pri nas ni nič kaj posebn novega, kar se našega Anžeta tiče, je zadnje čase prav neverjetno priden, skoz bi se stiskal, lupčkav. Pravi cuker je!

Končno pa smo pršli do novega avta, in jaz sem dala odpoved v službi tak da delam sm do konca maja. No zadnje čase se zlo velik dogaja pa bom jutr mal več napisala kak naprej.

Pa še ena novička, no jutr o tem. Zdaj sem že čist brez energije.
Lp, alisa

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
17.5.2008 10:11:38   
karamela
oj, Alisa, ne uživam še na morju ampak garam v službi, pa še doma.  Mi gremo na poletni dopusti sredi julija za 14 dni, pa vi? No danes sem se po napornem tednu malo spočila oz. naspala, pa se lahko javim.

Zoja je zaenkrat zdrava, trmasta. Smo bili prejšni teden v H&M, smo šli po cotke za mala dva, pa se mi je od trme kr na tla ulegla. Nič jokala, sama ulegla na tla in grdo gledala. Aja tu smo izkoristili bon oz. 2 bona po 5 Eur.user posted image user posted image

Aneju pa so se spet začele težave zaradi cvetenja, saj je astmatik in zdej vse cveti. No pa dokler bo samo to se ne sekiram. Ena moja prijateljica je za svojo user posted image  ki je stara 6 mesecev zvedela, da ima tumor na glavi. Čez 3 dni je imela že operacijo, kaj več se bo vedelo oz. ugotovilo naslednji teden. Držim pesti, za najboljše!

Držite pesti, da danes vreme zdrži, saj smo povabljeni z vrtcem na piknik. Moj dragi je že šel, pripravjat teren, šotore, mize...

Jaz sem v ponedeljek doma na dopustu. Ne gre drugače, saj moram generalno pospravit stanovanje, zamenjat zimske z letnimi cunjami. Pri tamalih dveh sem že, pri nama pa še ne. Mi ne znese, delavnik nimam od-do, tako da sem v službi skoraj vsak dan do 18 ure, potem malo z otrokoma ven na sončka, potem pa je že nočka. Zdej če bi mi zlata ribica izpolnila željo bi si zaželela en fato za kak dan, da mi pomaga pospravljat.user posted image

Drugače pri nas nič pretresljivo novega, razen tega da imamo sedaj eno muco, katero smo posvojili. Seveda zunaj , notri ne pustim, saj sem imela notri muco, in vem koliko je dlak in sesanja itd. pa še Anej je tudi alergičen na mačjo dlako. Zoja jo obožuje, ji ukazuje, jo kliče, malo boža, malo vleče za rep, tako da se jo muca že kar počasi malo izogiba, mi pa jo učimo, da se to ne dela.


Uživajte!



(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
19.5.2008 13:09:14   
klaja
Alisa kaj zdaj, nekaj začneš potem pa nič od tega! Sem pač radovedna, sicer pa si sama kriva, kaj pa začenjaš, da imaš novičke za nas..

Čakammmmmm.....user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.5.2008 6:50:10   
Alisa
jao zmanjkuje mi časauser posted image

- dala sem odpoved
- dobila novo službo z boljšo plačo
- 2 minute od doma
- odločl smo se še za enga otročka tk da bo ratal ko bo
Zdaj sm bolj na hitr napisala , ker sm že v službi.
Tok za enkat.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.5.2008 7:45:08   
kapesanta
čestitke Alisa user posted image  user posted image  user posted image  - za vse user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
20.5.2008 9:18:10   
klaja
Super Alisa, čestitam za novo službo, pa  za odločitev za še enega user posted image !!!!
Vso srečo!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
23.5.2008 22:37:00   
Anonimen
Ojla ojla
kako ste? Alicauser posted image user posted image za vse! To vreme z dežjem nas mori do konca. Čim neha padat, tečemo ven. me prav zanima kako bo poletje.
Pri nas ni nič novega, še trebušno gripo smo prejšnji teden preboleli, drugi teden gre večja hči na Debeli rtič s šolo, učiti se plavat. Anastazia še vedno malo govori, vsakemu že fige kažeuser posted image , malemu hoče dajat za jest, pa nos mu brisat,...jo moram vsakič zaštopat, če ne je takoj jok in stok. En dan sem jo peljala k frizerki, pa se je boji, se je prej meni pustila. Pa imamo eno mucko doma, ime mu je Tigrček, in še ena mačka je dobila mlade, samo jih je skrila.
Ala že ksna ura, uživajte


(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.5.2008 15:06:50   
karamela
Evo nas. Mi smo danes naredili poizkus in  naši bejbi naštimali ta velko posteljo, z novo oddejo in poseteljino in vsa vesela spi počiva še sedaj. Upam, da bo bolj z veseljem spala v svoji  novi postelji. Po tleh imam sicer še postavljene mahke dekce, če slučajno pade, da ne bo poškodb.

Pogumna je tudi s kahlico. Kar sama se vsede in že malo za hec malo za res, probave biti kakšno urco brez pleničke.

Mi smo končno toliko ozdraveli, da smo imeli cepljenje (katerega bi morali imeti že pred pol leta). Tudi mi smo veliko zunaj no razen zadnjih dni ker nas je zadržal ta dež.

Pa da se malo pohvalim, sem v ponedeljek imela dopust in posrpavla stanovanje v nulo, pa še moj user posted image  je delal popoldne in mi je dopoldne  ful pomagal. Do kdaj pa bo čisto je pa druga zgodba.

Alisa čestitke za novo službo in user posted image .  Vsi začetki so težki! Poročaj kako bo.

Se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.5.2008 7:00:04   
Balerina
Živjo mi smo se včeraj vrnili iz morja, smo mel lepo vreme, brez dežja, in sta maladva uživa.
Gajo imamo še vedno doma, ne hodi v vrtec saj je velika nevarnost da prinese virus domov in če nam Jure zopet zboli.... no v glavnem so nam v bolnici rekli da jo moramo doma držat do konca maja. Torej bi šla v ponedeljek v vrtec sedaj pa berem na forumu da je spet polno otrok bolnih, kako pa je z vašimi? A spet kaj rasaja? Ma sej bom ta teden kar njeno vzgojitelico poklicala in mal povprašala. Ma ja tako rada bi jo spet dala mal med otroke po drugi strani pa a sem preveč panična?

Drugače se Jure dobro razvija Gaja je imela pa tudi ceplanje šele nekaj dni prejen smo šli na morje, so je zelo pozno poklicali potem pa smo kakšen mesec prestavljali ker je bila skoz nekaj bolana. Je imela tudi razvojni test in merjenje, je velika 85 cm in tehta 12 kg.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Branje knjig na dopustu
Michonne RR

Ali bereš na dopustu knjige?

Da (67%)

Ne (33%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!