Naty*Taja
|
Hojla punce! Klaja - bravo za pogumno odločitev še za enega škratka...zakaj pa ne, če zmoreš! Jaz bi zdejle pa res mal za sebe vmes, pa eno orng službo, potem pa ni blema, bomo še imeli, kar se mene tiče. Da bom lahko spet kak nov vozek kupla pa to... Naša že kr konkretno govori. Jo skor vse zastopim. Pa včeraj sem jo prvič slišala, da je sama zapela linga, linga laja... in pika, poka pikapolonica to sem jaz... Ja, celi dve pesmici že zna! Pa čist samostojna je. Sama je, si umije rokice, se sezuje, sleče, gre po stopncah k tašči (to sem najbolj težko dočakala ), se krega z bratcem in mu stalno nagaja, tožari, predvsem pa se zelo, zelo rada carta - moja, moja - me objame in zapoje "ladi, ladi, ladi plav zales" (prevod - mi se imamo radi, radi radi radi...) Najraje se igra z dojenčki, punčkami - jih hrani, oblači, pelje z vozekom na sprehod in zraven poje nina nana - ji je ostalo od vozičkarskih časov! Angi - upam, da boš kmalu ok. Mi gremo letos na Čiovo od 7-14 avgusta. Komaj čakam! Azura - jaz tole trmo in upiranje rešim tako, da jo popokam in jo zaprem v črno lukno (beri shrambo) na ohlajanje! (nasvet iz varušk na kanalu A) Pa res deluje. Se neha trmat in je čist luštna in se ji da vse dopovedat ... tak da, jaz to prakticiram. Ne pomaga nič drugega, pa če se na trepalnice mečem. Zdej ji sam vrata pokažem pa je že kr ok včasih. Al pa ji preusmerim pozornost s kakim velikim uuuuu, glej kaka biba buba baja je tam, al kako podobno neumnostjo. In to tak zavzdihnem, da tudi njej avtomatsko pobere dih in pozabi jokat! Eh, ti naši trmeki - kaj šele bo! Kar se pa igre v vrtcu tiče - se nič ne sekiraj Balerina - je naša ista. Sem jo ene parkrat opazovala. Pa tudi vzgojiteljice so povedale, da je bolj egoist. Mislim, da drži, da so naši levčki izrazito vodilni in želijo biti vse ali pa nič. Pa izredno tekmovalni pa to. Po moje se bo to v šoli še zelo pokazalo. Če ima skupino pod kontrolo, je pa naša še preveč aktivna! Samo, samo do takrat, ko se ji kdo gor postavi... Taki so.. E zdej sem pa dost nakladala! Pri aprilčkih, pri julijkah... če bomo imeli še kakšnega, ne bom cel popoldan končala z javljanji pri vseh.... No, lepo se imejte in se pišemo... upam, da kej bolj pogosto.