Azzurra
|
Ojla. Anakarin - po moje je tako obdobje. Eni grejo skozi čisto normalno, eni začnejo spet lulat v hlačke, eni nehajo govorit, eni nehajo spat. Mi spadamo v to zadnjo skupino. Če se spomnete, kako korajžno je naš liam spal vse noči od kakega 4 meseca dalje - no, zdaj komaj spravimo 9 ur spanja skozi, in to v celem dnevu. zdaj je že kar kak mesec tako. zaspi ful pozno, včeraj je zaspal ob 22. in se zbudil ob 6.30, v vrtcu pa je spal pol urice. ob sedmih zvečer je tulil, da ga je blo slišat do začetka ulice. ni hotel ne jest, ne pit. taka koma je bil. ja, cel mesec je že tako. poganjalec - dobil ga je za rojstni dan, do konca avgusta ga niti ni zajahal, nekega dne pa se je usedel gor in se poganjal, kot da to dela od zmeraj. se požene z ene noge in naredi kar nekaj poti z nogami v luftu, oz. se poganja hitro izmenično z eno in drugo nogo, zavija že kot velik. ful dobro že gre in ko gremo na sprehod (ponavadi sitnari, ker se hoče nosit...svašta...razvajen je v nulo, ker ga je moj stalno nosil, ker sem bila jaz noseča in mu nisem mogla dopovedat naj ga ne nosi, ker ga tudi jaz ne morem nosit, pa ni nič pomagalo, čeprav on trdi da to ni res. ja ga je nosil in zdaj se hoče tudi liam nosit še naprej), no ampak na sprehodu s poganjalcem se ful lepo poganja in tako naredimo cel sprehod okoli našega hriba (cca 45 minut zmerne hoje) in on ves ta čas poganja, čeprav je ravnega zelo malo, saj so večinoma klanci, klančki, vzpetine ipd. slikice prilepiš iz www.shrani.si lp,
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|