|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
21.6.2006 8:20:39   
majas
Drage moje...se spomnite mojih problemov z delodajalci...??? user posted image ni se še KONČALO... Najprej so dali pritožbo nad mojo bolniško,,,a se je vse dobro izteklo...in včeraj...
Dobim SMS da bo zaradi nove programske opreme ta mesec plača dana na roke in če se lahko osebno oglasimo! ... seveda...moj fant gre z mano... mora počakati zunaj...ko podpišem papirje in držim kuverto v roki mi jo šef ispuli in reče...hvala maja ta denar bom obdržal jaz ti si nam marsikaj dolžna...nič nisem morala... vsa sem se tresla... pa kako lahko naredijo kaj takega...in kako naj človek ta mesec preživi...!
sva tekla na policijo, nič niso mogli danes skočim do inšpektorja...če bodo kajj naredili...denarja tako ne bom videla..a vseeno..kaj se jim bo to kdaj vrnilo!!! Že celo nosečnost me delajo nervozno, bogi mojuser posted image ... se mi zdi da sem ga včeraj ko sem bila tako razburjena kar začutila...
Res mi je težko-PRASCI...
Moram se pomiriti in misliti na svojo pikico...
zdaj pa letim...papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
21.6.2006 8:36:36   
kaja11
Majas..... kr nekiuser posted image .... da noben ne more nič... policija, inšpekcija... kr neki. Mi smo še zmeri ena banana republika, pa naj kdo reče kar hočeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
21.6.2006 8:47:25   
viv_
Ojoj majas, ja kaj se pa grejo... Inšpekcija pomoje lahko kaj naredi. Saj ne smejo dajat denarja na roko, ali pač? Kriza... Bi ti privoščila takega šefa, kot je moj! Res! Kapo dol!

Kako pa ste sicer punce? Jaz sem še jutri v službi, potem pa spet malo šibam naokrog... Grem za 4 dni v London user posted image . Pa se mi ne da pakirat... sebe spakirat, tamalo za na morje, ker gre za 4 dni... Aaaaaaaa...

Mejte se in čim več brcik!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
21.6.2006 9:48:54   
urška76
Ojoj majas, kako ti lahko tako zagrenijo nosečnostuser posted image  Sej mam jast bolj v krizi šefe, ampak tako nizko se pa ne spustijo. Če si včlanjena v kak sindikat, jih prosi za brezplačno pravno pomoč, pa tudi če nisi jih kontaktiraj pa vprašaj, kaj lahko narediš v tem primeru. Pa na družinski zakonodaji mal povprašaj, kaj lahko narediš v takem primeru. Se bo tam verjetno kakšna z več izkušnjami od mene našla in ti dala kak nasvet.
Drugače pa se probaj sprostit (vem, lažje rečt, kot naredit), pa uživaj v user posted image
Viv uživaj v Londonu.
Pa dejte skočit še na srečanja, da se zmenimo za en leden sok.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
21.6.2006 10:54:21   
Anonimen
Majas, ampak to je pa že preveč,...pa kaj si dovolijo user posted image . Ne skrbi, ni ne vem kaka tolažba, ampak se za vsako rit šiba najde!

No jaz pa sem ravno danes na polovički user posted image , točno 20 polnih tednov. jeeeej
Sicer se pa ne počutim najboljše user posted image , se mi je zjutraj kar hotelo nekja vrtet v glavi,...pa smrkat sem začela (mogoče preveč ventilatorja user posted image ), tudi moj nekaj smrka, v soboto se odpravljava na dopust, upam, da še kje ne zboliva user posted image .
Sicer pa je moj plan za danes bit cel dan v senčki (beri: v hiši), razen mogoče zvečer kak sprehodekuser posted image .
Lepo se mejte
papa

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
21.6.2006 11:45:56   
majas
Hvala za te besede...slovenija je res glupa...sem bila na inšpektoratu za delo...in kaj da nisem dobila denarja je res težko dokazat, saj sem podpisala da sem ga prejela in takrat mi ga je izpulil iz roke... nič ne morem, razen sodišče...in kaj? naj se še zdaj v to spuščam, pa preden dokažeš,,,dovolj je bilo sekiranja v nosečnosti...se že preveč vse skupaj vleče... sem pa dala vseeno prijavo da jim malo papirje pokontrolirajo,,,saj niti plačilnih list ne dobimo. Daj jim vsaj nekaj najdejo!!!! Res si nisem predstavljala da je lahko nekdo taki ampak res taki prasec da ti denar brez katerega ne moreš živeti vzame!!!!
Še grem danes 1X na policijo, ker je bila kraja in naj rečejo kar hočejo...naj vsaj nekaj naredijo...da se vsaj malo ta prasec prestraši... jaz sem tako besna,...
Bom šla danes malo plavat da se pomirim...saj bo...

matejka jaz tudi upam na to-VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA...

Pa če nebi bila jaz na bolniški...ma kako bi delala...eh...user posted image user posted image user posted image

Nič uživajte mi tudi ve,,,***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
21.6.2006 12:22:35   
marella1
hello user posted image

majas: mislim to je pa res višek vsega kaj si upajo. Sploh ne morem verjeti.
no drugače pa je tudi za mano že morfologijo in so nam kar potrdili napoved z NS, da bomo imeli user posted image . Je blo res lepo, vse je u redu in se je lepo videlo, srček se je slišal. Sem se kar topila, imam +2 kg. Drugače pa imam ful otečene noge. Ali se vam tudi zdi ali pa sem jaz samo toliko bolj pozorna, da je ful nosečnic?

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
21.6.2006 20:04:14   
urška76
Ojla!
Mi smo tud z morfologije. Vse je bp, pa verjetno bo res user posted image  user posted image . Bomo parček imeli. Pa dve slikici mi je dala, eno z obrazkom, pa nogico je posnela, ko me je mala brcnila. Noge mam pa jaz tud full otečene. Sam pomoje zato, ker sem danes bolj malo pila, ker sem imela toliko opravkov. Naslednji pregled imam pa sedaj šele čez 2 mesecauser posted image . Edino, če bi bilo na testu za sladkor kaj narobe, me bodo poklical, da pridem prej na pregled. Nas mal dopusti zafrkavajo, k je poletjeuser posted image
Dopoldne so prišli pogledat kje nam zamaka in upam, da bodo kmalu odpravil napako (baje da na terasi nekaj ne tesni), potem na morfologijo, pa k arhitektu za najino stanovanjce. Še dobro, da je Miha pri naši mami v varstvu in je užival v senčki v Domžalah. K kle v Lj kotlu je za znoret. Mamo 26 stopinj v stanovanju, s tem, da je stanovanje na severno stran. Pa vse rolete zabite čez dan, ko nas ni bilo doma, pa zjutraj je bilo vse na prepih odprt, pa se ni kaj dosti shladilo.
Marella to da vidiš povsod nosečke je pa zato, ker si malo bolj pozorna (baje se kar zavohamo med sabouser posted image ).
Lep večer vsem

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
21.6.2006 21:58:09   
majas
Jaz pa sem se malo pomirila...ker me je moja pikca danes tako lepo brcala...zdaj pa sem res končno začutila...še atija je brcnila hihi...
Tako lep občutek...
Ne bom se več sekirala ker je tisto kar je v meni zdaj najbolj pomembno...
Pa sem prišla z brcikami tudi jaz na vrsto!!! user posted image

Bilo cel dan tako soparno, noč pa kot kaže bo prav sveža...
Nočko vsem***

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.6.2006 8:03:41   
viv_
o Urška,

super za morfologijo. K nama pa danes pride arhitektka premerit hišo, da potem naredimo idejni načrt in gremo v lov za papirji... Upam, da bodo dovolili dvignit hišo.

Jaz sem si izborila pregled čez en mesec, takoj ko pride moja dr. z dopusta, ker grem potem za 3 tedne v Grčijo, pa sem hotela, da me prej še pogleda, če je vse lepo zaprto in tako naprej.

Danes popoldna pa spet šibam... me do ponedeljka ni!

lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.6.2006 8:24:46   
urška76
majas česstitke za brcike. jih je super čutit a ne. Sam počakaj še kaka dva meseca, ko bodo zares močne, pa jih boš dobila enkrat v rebra, drugič v mehur...user posted image  Takrat so mal manj super.
Viv držim pesti, da boste imeli srečo s papirji. Mi ne smemo dvignit slemena, tako, da bomo samo streho naredil bolj položno in pa frčado cez celo južno stran. Sicer so spet pomisleki (s tastove strani) kaj sploh nucamo frčado, pa gre skoz eno uho not, skoz drugo ve. Sej ne delamo na njegovi hiši.user posted image  No s strani mojih so pa bile pripombe, zakaj rabiva svoj vhod, sej je stopnišče do gor, pa sta hitro ugotovila, da je to najin pogoj, da sploh delava v Domžalah.

Evo sem ravno dobila sms, da je bratranec dobil drugega sinčka. Sicer dobre tri tedne prezgodaj, samo se je mamica nalezla koz od prvega in je očitno to pospešilo porod.

Lep sončen dan, po možnosti v kašnem klimatiziranem prostoru vam želim.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.6.2006 9:48:56   
Monika79
halo punce user posted image

Tudi meni so začele noge zatekati, grozno no user posted image  samo je bilo vse OK, ko je še bilo bolj deževno vreme, pri teh vročih temparaturah, pa se je začelo, kar nisem mogla verjeti, da že tako hitro, kako le bo proti koncu user posted image
Tudi brcike našega user posted image  so začele biti bolj močne in krepke, tako, da kar podivja, ko se mamica naje user posted image user posted image  takrat pa je najbolj navihan-a user posted image user posted image user posted image ; spola user posted image  še ne vemo, ker je še to morfologije zelo daleč, pa sva se tudi z dragim pogovarjala, da po vsej verjetnosti niti ne bova vprašala za spol, ker nama je itak vseeno, glede cotik dobiva v user posted image  in user posted image  barvi, tako, da bova vedela kaj bomo imeli konec novembra user posted image user posted image  (razen, če naju bo radovednost preveč mantrala user posted image user posted image  pa ne bova zdržala user posted image )

in kako se drugače počutite so-user posted image ?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.6.2006 11:17:45   
atanja
Me ni bilo dolg ampak sem vas skoz spremljala. Imela sem že morfologijo in ni bilo vse kul user posted image tako da grem v porodnišnico še enkrat delat. Vsem ostalim pa čestitam za dobro opravljeno!!! Tistim ki pa še niste šle pa držim pesti!!!

Rabim pa nasvet: ker je to naš prvi me zanima in moram nabavit vse me zanima če se splača it v Avstrijo? Pa eno sobico morava uredit pa me zanima kje bi lahko videla kakšne sobice, da dobim idejo kako opremit. ker ne bi imela samo v belem amapk bi malo drugače naredila da bi bila res prijetna sobica-je namvreč bolj majhna in bo notri samo za previjat in stvari od dojenčka. Spal bo pa še pri nama v sobi, dokler se ne preselimo.

LEp pozdravček 

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.6.2006 11:24:22   
tralala
majas, kaj nam lahko zaupaš ime tvojega ševa in tvoje firme? (ali mogoče si že kdaj omenila pa jaz nisem zasledila). Gre za neko vrsto posvaritev, saj ne bi rada končala na razgovoru in v službi pri njem, ko jo bom iskala.... Hvala!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.6.2006 13:33:24   
urška76
Joj atanaja, držim pesti, da bo v druge na morfologiji vse ok.  Upam, da samo kaka stvar ni videla zaradi slabega uz tvojega g.
Kar se pa opreme in sobice tiče pa se v glavnem spalača v avstrijo, razen kadar so pri nas kake akcije, potem so pa cene skoraj enake. Drugače pa poglej malo po temah v Opremi za novorojenčka, tam je kar nekaj uporabnih linkov in si lahko pregledaš kaj ti je všeč in kaj se ti cenovno splača it kupit v tujino. Za sobico se mi pa zdi, da je imela Viv nekaj v svojih albumih. Drugače sva jo pa midva za najinega prvega pobarvala na rumeno, pa na steno sva nalimala tisti samolepilni trak z medvedki. zdej sicer notri že sam spi, pa se mi zdi, da mu je všeč. Včasih še medvedkom reče lahko noč. user posted image
Monika ti pa čim več počivaj, z dvignjenimi nogami, pa čim več vode popij. Sej veliko ne pomaga malo pa le. Sem sama na istem.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.6.2006 13:45:16   
Monika79
halo user posted image

Saj sedaj že prakticiram, ko pridem domov iz službe, se lepo fajn najemo, potem pa se hitro pospravi, nato pa grem obvezno počivat, ker se tudi boljše počutim user posted image user posted image  pa potem grem malo na sončka, ko ni tako več vroče user posted image

A ponavadi zatekajo noge, če ne piješ dovolj tekočine?

Ker jaz pa full dosti tekočien spijem skozi dan, pa zvečer obvezno 2 kozarca mleka še, tako, da mi paše veliko pit, mam kar flašo pri postelji user posted image user posted image user posted image

Atanaja, tudi jaz ti želim, da bo na drugi morfologiji vse OK user posted image user posted image user posted image  jaz še je sicer nisem imela, še me tudi čaka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.6.2006 14:00:24   
Luni
Ooooo, punce, se javljam na dolžnost user posted image
Včeraj sem bila tudi jaz na morfologiji user posted image  Lepo je videti malega sončka, kako brca, zehal je na vsa usta, da  je G rekla: Kaj bomo zdaj zehali, daj pomagaj mami, da bo opravila danes dobro zagovor user posted image  Moja G je res "svetovna faca". In res mi je pomagala, mš  mala user posted image user posted image user posted image  Spola pa žal ni mogla določiti, rekla je, da se ji zdi zdaj eno, zdaj drugo user posted image , ampak se mi kar zdi user posted image , kaj je hotela povedat: Še enega dečka boste imeli user posted image  Zdaj pa hitro ime za user posted image zbirat....... user posted image  Se je pa vse tako lepo videlo! Vse je prečekirala, pokazala možgane, hrbteničko, srček, ledvičke, mehur, okončine, samo lulčka user posted image  ni našla user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.6.2006 15:05:17   
majas
tralala če nisi kozmetičarka se ti ni potebno bati.... imajo pa koz.salon v portorožu in ljublajni. Beaty spa moretti tako da nikoli tja h kozmeticarki itd...
ah...

Mene tudi že lepo bolijo noge... pa pijem kar dosti...

Bravo Luni za morfologijouser posted image   kdaj pa jo bom jaz imela? Hm...mam v torek G.pa bom videla...
Oh joj sem imela zdaj pokrčena kolena ko sem pisala in sem stiskala trebušček-kako me je potem nekdo lepo brcnil in pozoril da mu to ne paše - hihiuser posted image

tudi jaz že gledam opreme za sobice, pa najdeš kar lepo na netu...jaz bi že kar opremlajala in kupovala..ampak saj še imamo čas user posted image

atanaja upam da bo naslednja morfologija vredu ...

Zdaj pa uzivajte in bozajte svoje trebuscke... joj jaz imam kar skos rokice gor user posted image

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.6.2006 22:15:26   
atanja
Hvala vsem za dobre želje. Upam da bo res dobr. Sva pa izvedla da bova imela fantka-nama je potem rajši povedala ko je vidla ni čisto uredu. Nism hotla izvedt kaj bo čeprav sem pričakovala fantka. Sam bi raši vidla da bi midva to izvedla pri porodu-drugačen občutek je. Mi pa ful brca. Zadnjič mi je ravno pred izpitom tako brcu. Mi je bilo full fajn. Komaj 3.7 da mi povejo kaj je. Punce uživajte in ne se pust živcerat.
Majas Sicer moji šefi niso ravno tok smotani amak imata tud svoje muhe k bi jim včasih kar ...
Pzite nase in uživajte v brcah!!!!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.6.2006 22:29:38   
urška76
Atanja, če je user posted image  živahen in te rad ter pogosto brca, potem je verjetno vse ok. Mi je v pvi nosečnosti moja prejšna g omenila, da so zdrave pikice bolj živahne. Če pa je plodek okvarjen, je pa ponavadi bolj miren. Tako da brcike so vsekakor dober znak. Vsekakor pa poročaj kako bo.
Pa končno se je zunaj malo ohladilo, upam, da mi bo ratalo stanovanje ohladit. Danes smo imeli 27 stopinj notri.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.6.2006 22:36:29   
Anonimen
user posted image  moj danes brca kot nor,...po mojem kar za hrvate navija user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.6.2006 11:43:20   
majas
Meni je tudi včeraj ko smo gledali tekom tako brcala...ampak mislim da je bila vesela ker so šli hrvati domovuser posted image bi ji jaz že dala za hrvate navijat... hihimuser posted image

Evo pa je spet petek...lep vikend vsem!
papa****

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.6.2006 13:09:03   
Monika79
sedaj vidim, da so vse naše pikice pod vplivon nogometa, tudi moja pikica je začela razgrajati med nogometom, ker je ati velik ljubitelj, tako oče kot sinuser posted image /hčerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem se še zezala pred pred prvenstvom, da bo v tem času ziher user posted image  začela brcati user posted image user posted image   pa je začela točno 4 dni po začetku prvenstva brcati user posted image user posted image user posted image  pa saj ne more drugače user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.6.2006 17:40:39   
Anonimen
Punce, jaz vas zapuščam do 5.7. user posted image
Zjutraj greva končno na morje,...čaka me še ful pakiranja pa pospravljanja user posted image .
Maksimalno uživajte, pa pazite na svoje pikice in na sebe.
papa user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.6.2006 19:52:52   
urška76
Čer punce.
Bomo mele vse male nogometaše/inje user posted image . Naše dete tud brca kot noro, pa sploh ne gledam fuzbala user posted image . Kaj bi šele bilo, če bi ga.
Matejka uživaj na morju, pa mal se še zame ohladi. Lep vikend vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.