Aja1
|
Pozdravljene! Morfologija je za mano. Z našo bebiko je vse ok, težka je že 360g, imamo vse organe, vse prstke, srčka, ledvičke, mehur,... Vse je ok. Pregled je trajal cca 20 minut. Ampak po pravici povem, da mi je bila NS bolj všeč, ker se je bolj razločno videlo otročka. Tukaj pojma ne bi imela kaj gledamo, če ne bi G povedala, to je to, to je to,.... No, ampak glavno je, da je vse ok. Izpolnila mi je tudi tisti graf v Materinski knjižici. Obseg glavice je 17,5 cm, obseg trebuščka je 14,5 cm, BDP (pojma nimam, kaj je to) je 4,6 cm. Imeli pa naj bi punčko . Ker ni bila G sigurna, je rekla, da bo še naslednjič delala UZ, da še enkrat preveri spol. Seveda pa je tole naše malo dete spet spančkalo med pregledom (isto, kot na NS). Naslednjič imam pregled 14.7. in takrat bom morala tam spiti neko sladko vodo. Mogoče katera ve zakaj??? Jaz sem pozabila vprašat. Ker se je bolj slabo vse skupaj videlo, je moj zdaj kar nekako navdušen nad 3D UZ. Mogoče bova šla še na to. Kje sploh delajo Uz (vem samo za Postojno). Zredila sem se pa že za 3,5 kg (v 5-ih tednih za 2 kg!!!). Majas, jaz sploh nisem čutila nežnih brcik in metuljčkov ampak sem začutila šele takrat, ko so bile prave brcike (tisto prej je bilo verjetno tako nežno, da pojma nisem imela, da so to "metuljčki"). Ko bodo prave, boš sigurno vedela, da brca . To ba pa tudi kmalu. Samo ne se obremenjevati s tem, da jih še ne čutiš, tako kot sem se jaz in si v glavi predstavljala vse najhujše možno....Ene začutijo prej, druge kasneje. Viv srečno na morfologiji! Poročilo!!!