|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
15.6.2006 11:03:15   
Anonimen
user posted image  jaz imam popek ful globok, tako, da še po moje lep čas ne bo nič ven kukaluser posted image , no fino, da nas vsi user posted image  brckajo na spodnji levi strani, vsaj vemo, da je to to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.6.2006 11:06:15   
Aja1
Moj popek je zaenkrat še tak, kot je bil...no, malo ga je raztegnilo user posted image . Imam pa občutek, da ga bo obtnilo ven, ker če trebuh napihnem, se že kar zravna. A ima mogoče katera uhanček v popku?

Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.6.2006 11:07:15   
kaja11
user posted image Malinčicauser posted image  .... ti si me pa nasmejala zdele.... ligenjčekuser posted image .. si bom kar sposodila tale izraz.

Popek pa meni že od prve nosečnosti bolj ven gleda... tko, da zdele že kar štrliuser posted image .. k ena antena.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Novemberke
15.6.2006 11:08:53   
USIKA
Živjo!

Jaz imam rok 22.11.2006. Škorpijonček bo............ali pa ne, je ravno na meji.

Bye,
Urša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.6.2006 11:16:55   
viv_
Dobrodošla usika user posted image

Moj popek je tudi samo malo bolj raztegnjen... Pa tudi v prvi nosečnosti se ni obrnil na ven. Sem imela pa zelo močno lineo negro. Čakam, če bo sedaj tudi nastala...

(odgovor članu USIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.6.2006 12:02:32   
Anonimen
moj user posted image  pa se je danes očitno preselil malo bolj na desno stran trebuha user posted image , oz na sredino pod popek,...user posted image
brcike se mi zdi, da so vsak dan bolj izraziteuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.6.2006 12:04:39   
MALINČICA
Juhu, USIKA, mi bomo pa skupaj praznovali, saj ima mojuser posted image  rojstni dan na tvoj PDP!!!!
Bo letos 30 star!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.6.2006 18:57:44   
urška76
Ojla!
Kaja, ja kaj se pa nisi prej javila, jest sem čist pozabla na koncert. Če nebi bilo Miha bi bila pa sigurno na stadionu. user posted image
Moj popek je še globok, pa se mi tudi v prve ni ven obrnil. Pa črte tudi še nimam, čeprav sem jo imela prvič čez cel trebuh, ne samo do popka. Izginila mi je pa šele par mesecev po porodu.
usika dobrodošla med nami user posted image

Jutri me pa spet ne bo kaj dosti gor. ima moj dragi dopust in si bova vzela šprtni dan. Mava polno enih trgovin za obletat.
lep večer vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.6.2006 8:40:53   
viv_
Jutro,

jaz sem pa danes še tukile, potem me pa ni do srede. Jutri letim v Dublin user posted image user posted image user posted image , v ponedeljek se vrnem, v torek imam pa študijski dopust!

Včeraj smo zaključili vrtec, je bilo prav luštno... Vzgojiteljice so za vsakega pripravile album s fotkami, pa torto smo dobili... Fletno! So bili pa fajn skupina. Vsi so brez plenic (najmlajši je fantek januar 2004), dude jim pa ni ratalo vseh odvadit (tudi naše ne).

Kako pa kaj ve, punce? Zdaj so pa pri vseh slabosti že zgodovina, a ne?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.6.2006 8:51:36   
Aja1
Viv, uživaj v Dublinu!

Ja, čas gre kar hitro naprej. Ta mesec bomo pa že vse čez polovico nosečnosti!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da bomo še ostale kmalu začutile prve brcike.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.6.2006 9:41:05   
kaja11
Madona Viv.... ti pa kr v Dublin. Uživajuser posted image  Pri nas pa še vedno ni govora o zaključku leta v vrtcuuser posted image . Prav lepo so vam pripraviliuser posted image  Upam, da tudi pri nas kaj mislijo.

Slabosti so se pri meni končale. Me pa tale vročina ubija. Pa ne temperatura, ampak vlaga. V novih prostorih nismo takoj naštimali klime, mislili smo, da se prostori prvo leto še ne bodo tok ogreli. Pred dvemi dnevi je pa tečka nosečka zatežila, da pa to nikamor ne pelje.... komaj sem dihala.... in rezultat je ta, da imamo danes montažo klimeuser posted image .
Dobrodosla usikauser posted image

Komaj čakam, da bo konec službeuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.6.2006 10:18:23   
Aja1
Kaja11, tebe pa kar ubogajo v službi...lepo je to slišat user posted image

Pri nas pa ni tako vroče v službi, ker imamo pisarno na severni strani in nam sonček cel dan ne posije notr. Isto imava tudi stanovanje....prav hladno je notr, midva sva pa mislila, da bo treba dati klimo (sva se šele letos selila)....ja, edino za gretje user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.6.2006 11:48:10   
Luni
Pri nas je tudi pasje vroče v službi...........Kaj šele v sredo user posted image . Okna imamo čez celo steno in to na južni strani user posted image
Se tolažim z dopustom! Malo drug teden, sicer študijskega, nato pa avgusta, pa malo na stand by in bo šlo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.6.2006 12:14:13   
majas
Jaz kar ne dojemam kako čas leti... res polovička bo že mimouser posted image
ampak jaz si tako želim brcik, kar ne morem verjeti kako že ene lepo čutite,,,mogoče se pa jaz še ne zavedam...ampak ne bi rekla... user posted image Aja1 kdaj bove midve navrstiuser posted image
Moj popek je še tudi zmeraj notri, še nič ven ne gleda...
In vročina ja...morje se že segreva, plaže so že kar polne...drugi teden se bom tudi jaz poskusila odpraviti in malo zaplavati, če le še ne bo prehladna voda za mene... ampak komaj čakam da zaplavam! Končno je tukaj poletje!!!user posted image
Tudi midva imava lepo hladno v stanovanju...mava srečo, ker še me je pred 14dnevi zvečer zeblo in sem bila prav jezna-kako je mrzlo tukaj notri, zdaj pa je prav super.
Trebušček pridno raste...zdaj samo še brcike pa bom srečnauser posted image

Usika dobrodošla....

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.6.2006 12:28:43   
Aja1
majas, bova midve pa skupaj čakali na brcike najinih user posted image . Upam, da jih res čimprej dočakava. Držimo pesti.

Jaz bi tudi šla na morje  user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.6.2006 17:22:51   
Anonimen
Mi2 odjadrava jutri teden user posted image . Aja1 kdaj pa ti greš? Danes sem pa se čist preveč nahodila in najedla in čist vsega je preveč za danes. Zdaj imam še 4(!user posted image ) kupe perila za oprat, potem pa komaj čakam na 9. uro, ko bo spet tekma user posted image .
Sem danes nekaj malega stavila user posted image user posted image . Držite pesti, da Nizozemci zmagajouser posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 16.6.2006 17:23:24 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.6.2006 20:05:06   
lenca79
Ja moj popek pa vedno bolj sili ven. Zaenkrat še imam pirs v popku in ko ne bo več zgledal lepo ga bom dala ven (zdej se mi zdi še OK).
Super je ko je sonček, čeprav je vročina, imam vsaj občutek da bo poletje. Sam še boljš bi bilo da bi živela ob morju (majas tebi prav zavidam - a menjava user posted image ?).
Še vedno ne čutim brcik, samo včasih je mal čuden občutek (prijeten) v trebuščku - mogoče je to to.

Lep vikend vsem... pozdravljena usika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.6.2006 20:49:56   
urška76
Ojla!
Končno sem malo za računalnikom. Moj je na službenem pikniku, mali v postelji (se že pol ure trudi, da nebi zaspal, ker mu oči še ni dal lubčka). In imam končno mal miru, da dvignem noge. Sva cel ljubi dan letala okrog. Najprej sva avto peljala na servis, nadomestni avto sva eno staro gajbo dobila, brez klimeuser posted image  , sam še drva so manjkala, ki bi jih morala v peč metat. No potem pa po trgovinah takih in drugačnih. Se mi pa zdi, da so danes nekaj zastonj talal, ker je bila povsod taka gužva user posted image . Sem hotla v Domžalah pogledat, kake majo cunce za nosečnice, pa je bil na listek napis pridem takoj, sva šla še v ene dve trgovine, prideva nazaj pa še vedno listek gor. Ja pol pa prov, men se ni dal več čakat, da mine tisti takoj. Sem pa prodajalko videla v sosednjem bifeju, pa tud ona naju sam se ji niti pod razno ni dal riti dvignit, pa vsaj prašat, kaj želiva. Če noče zaslužit pa tud prav. Drugače mamo pa vsaj v stanovanju mal bolj hladno, ker sva na sever, sam kaj bo pa ko se cela stolpnica segreje pa ne vem. Bo pa spet tud pri nas vroče.
Madonca kako klobaso sem spet napisala.
Punce pridne bodite, velik pijte pa rade se imejte user posted image , Viv ti se pa lepo imej v Dublinu

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.6.2006 19:25:42   
tralala
Pozdravljene punce, berem vas že od vsega začetka, nisem pa se še oglasila...
Mi pričakujemo drugega člana in imamo pdp nekje 18/11. Razlika med njima bo dve leti in pol. Trebuh imam tudi v drugo zelo majhen, do zdaj sem se zredila dve kg.
Če vas zanima kaj glede nosečniških oblek bi bilo mogoče za pogledat v Trstu: centro commerciale il Giulia v Oviesse, kjer je po novem tudi nosečniški oddelek in pa v Torri v trgovini Nania (hlače tu stanejo ok. 25-30 eu, medtem, ko v Prenatalu niso nobene cenejše od 50 eu).
Jaz brcike čutim nekje od 16-17 tedna, pri prvem pa sem jih prvič čutila v 18 tednu. Zdaj je tako obdobje, ko niso ravno redne, tako da včasih malo zaparanojim, ko bi jih rada čutila, pa jih ni od nikoder. Tam po 20 tednu bo to stalnica. Je pa res, da se v drugi nosečnosti dosti manj sekiram kot v privi. Te dni sem tudi pregledovala dnevnik iz prve nosečnosti, kjer sem najdla povdarjen stavek, naj bom v drugo bolj brez skrbi in sporščena in mislim, da mi uspeva. Saj gre za prekrasno obdobje...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.6.2006 19:37:10   
majas
Samo da vam malo lušte naredim...
DANES PA SEM SE KOPALA HA HA HA user posted image morje je že tako toplo...tako da sem malo premigala mojega user posted image , se bo mogoče zbudila da bom prvič občutila brcike...hm bi že bil čas...user posted image
Upam da ste tudi druge lepo preživele soboto...
papa

tralala dobrodošla...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.6.2006 19:43:47   
MALINČICA
  Jaz bi se tudi že rada kopala.
No, saj z julijem pa imam cel mesec dopusta in bom plavala kot norc!!!
Joj, me nekaj tipkovnica jezi, bomo morali baterije menjat zgleda, ker moram čisto počasi pisat, drugače mi črke poje....

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.6.2006 17:21:29   
Anonimen
Ojla novembrke! user posted image  Kako kaj,..mi pa vsak dan bolj brckamouser posted image , zaenkrat se mi zdi to fino vsaj vem, da je vse OK.user posted image
In kako ste danes preživele to vrooooočo nedeljo? user posted image  Meni je bilo tako hudičevo vroče, ko sva šla z mojim v eno halo na razstavo, da sem skoraj skupaj padla, ker ni bilo nobenega zraka tam notri user posted image . Sem morala kar ven.
Zdaj sem pa dremala kaki 2 urci, pa mi je takooo pasalo, pa sama sva doma, pa sem si samo spodnjice pa spodnjo majčko (komplet) oblekla, pa sem že celo popoldan v tem user posted image . Kako pa ve kaj premagujete to vročino?
No, lepo nedeljo še naprej! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.6.2006 22:56:22   
***pika***
Uf, tudi pri nas je vroče. Jaz sem bila cel dan notri, v zaroletanem stanovanju, pa je bilo kar luštno.

Najin mali že kar konkretno brca - čutim ga, ko se umirim in dva dni ga čutim občasno tudi od zunaj, tako da je dragi včeraj že lahko potipal. Ja, je pa pod popkom (logično) in praviloma brca na levi, včasih spodaj, redko na desni. Očitno malo kolovrati tam notri user posted image

Morfologija pa drug teden. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
19.6.2006 8:00:35   
Aja1
Punce, zdaj sem pa tudi jaz že dočakala brcike! user posted image  Zgleda, da tistrih metuljčkov nisem "spoznala". Včeraj pa je naš user posted image  10 minut prav kolovratil v trebuhu in ga je čutil tudi moj user posted image . Občutek je bil res sanjski.

Danes imam ob 16h pa morfologijo!!!

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
19.6.2006 8:32:44   
Monika79
Halo punce user posted image

Tako, da se še vam jaz malo javim user posted image user posted image  aha najprej Aja, čestitke za brcike, ne kako so fajn za čutit  a ne ?user posted image user posted image  sem jih tudi jaz začutila prejšnji teden v torek user posted image user posted image  pa sem bila ful presenečena, da tako hitro (16 t in 3 dni) pa sem mislila, da si samo domišljam, potem pa mi seveda naš user posted image  hotel dokazati, da ni le moja domišljija in me vsak dan do sedaj (vsaj 1 x dnevno) brcne, oh sem tako presrečna, da ga čutim in vem, da mu je lepo v maminem trebuščku user posted image user posted image  sicer mislim da ga/jo je svetovno prvenstvo motiviralo v brcike, saj ati je non stop pri nogometu, tako, da ima vzgled user posted image user posted image  

Sedaj pa malo radovednosti user posted image  ste ve punce tudi čutile brcike vsak dan (ker sem mislila, da jih en čas ne bom, ko bom začutila prvo) sedaj pa vsak dan, sicer se nič ne pritožujem, pač malo radovedna sem user posted image user posted image  

Do moje morfologije pa je še nekaj časa, bom jo imela okrog 21-22 t, tako, da je še za čakat do tedaj, toliko bolj je še bolj zanimivo čakat, ker gre ati zraven, da vidi najin zakladek, kako raste user posted image user posted image

tako punce, sem se kar razpisala user posted image

že nabavljate kaj za user posted image  cotke, .....

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.