Monika79
|
Halo punce Tako, da se še vam jaz malo javim aha najprej Aja, čestitke za brcike, ne kako so fajn za čutit a ne ? sem jih tudi jaz začutila prejšnji teden v torek pa sem bila ful presenečena, da tako hitro (16 t in 3 dni) pa sem mislila, da si samo domišljam, potem pa mi seveda naš hotel dokazati, da ni le moja domišljija in me vsak dan do sedaj (vsaj 1 x dnevno) brcne, oh sem tako presrečna, da ga čutim in vem, da mu je lepo v maminem trebuščku sicer mislim da ga/jo je svetovno prvenstvo motiviralo v brcike, saj ati je non stop pri nogometu, tako, da ima vzgled Sedaj pa malo radovednosti ste ve punce tudi čutile brcike vsak dan (ker sem mislila, da jih en čas ne bom, ko bom začutila prvo) sedaj pa vsak dan, sicer se nič ne pritožujem, pač malo radovedna sem Do moje morfologije pa je še nekaj časa, bom jo imela okrog 21-22 t, tako, da je še za čakat do tedaj, toliko bolj je še bolj zanimivo čakat, ker gre ati zraven, da vidi najin zakladek, kako raste tako punce, sem se kar razpisala že nabavljate kaj za cotke, ..... lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|