|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
24.6.2006 14:06:02   
alja01
Pozdravljene, po daljšem odlašanju sem se tudi jaz odločila, da se vam pridružim v vašem čvekanju.Tudi jaz sem novemberka in sicer 25.11. Zanima me, če se katera izmed vas odpravlja na dopust na morje, ali je nosečnost ovira? 

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.6.2006 14:28:19   
Monika79
Pozdravljena Alja med nami user posted image user posted image user posted image user posted image  midvi pa imave na isti dan PDP user posted image user posted image user posted image  
Le idi malo na morje in na počitek zakaj ne user posted image , uživajte vsi trije user posted image user posted image  midva bova tudi šla na krajši dopust, samo komaj avgusta user posted image

in kako je počutje?

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.6.2006 16:10:43   
alja01
Pozdravljena Monika, moje počutje se počasi normalizira in WC školjka ni več moja največja prijateljica (bruhanje). Tudi mi se bomo (če bo vse posreči) na dopust odpravili na začetku avgusta. Brala sem, da že čutiš rahlo pobrcavanje tvojega malčka.user posted image Me že kr malo skrbi, ker jaz ne čutim še nič.user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.6.2006 20:27:25   
Monika79
halo Alja user posted image

Nič se ne sekiraj zaradi brcik, moja pikica je prav hitro začela brcati user posted image user posted image  od čutenja brcike je odvisno od  ženske do ženske, tako, da ni nič narobe, mislim, da se pojavijo do 20 t ali pa še tudi pozneje, tako, da ni nič narobe, boš videla, da bo vse vredu user posted image user posted image   takrat pa ne pozabi javiti, ker je zelo lep občutek user posted image  moja se je na začetku samo 1 x na dan javljala, sedaj pa se že večkrat javi in vedno so brcike močnejše user posted image  in mamica in ati sta presrečna user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.6.2006 21:11:37   
alja01
Ojla Monika,user posted image
Tvoj odgovor me je še dodoatno potolažil, sicer sem pa že jst tud neki o tem slišala /prebrala, da nekje od 20 do 25 tedna lahko to traja preden se brcike pojavjo.
Moji domači pravjo da včasih preveč paničarimuser posted image .
A si mogoče že bila na morfologiji ( vsaj mislim, da se tako reče)?

Lp Alja user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.6.2006 23:24:53   
MALINČICA
Evo, jaz pa sem v petek bila na morfologiji, Vse bp(hvalabogu), pa zapomnila sem si samo težo 320 gramov.
Vse je minilo zelo hitro. Sem ga vprašala za spol, pa je rekel, da se ne vidi dobro, ampak da je menda lulika!!!
Sem bila tolk vesela, da sem se celo pot v avtu do službe jokala od sreče. Samo da je vse v redu.
Ni mi dal slikice, ampak sem videla eno krasno rito našega dojenčka.user posted image
Danes pa, ko je bila taka vročina, sem imela obečene kopalke in ko se je ligenjček premaknil, sem ga najprej čutila na roki, ko sem se držala za trebuh, nato pa sem roko umaknila in sem videla, kako se mi trebušček premika. Joooj, kak lep občutek, sem kar solzice spustila, pa hudo mi je, ker ni bilo mojega zraven, da bi to videl.
Kak smešno, kar ena bunka nastane na trebuhu.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 24.6.2006 23:27:36 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.6.2006 9:40:45   
Monika79
Alja

Jaz še nisem bila na morfoligiji, mam pa jo nekje okrog 21-22 t tako nekje je rekla G, da bove imele konec julija, tako, da je še pred tem en normalen pregled in potem gre dragi zraven gledat naše pikice user posted image user posted image  komaj čakam user posted image user posted image  kdaj pa ti greš?

Malinčica čestitke za morfoligijo, a praviš, da se ti je bunkica naredila na trebuščku, ko je user posted image  brcnil, joj to mora biti lepo za videt user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  tudi moj user posted image  najbolj telovadi noter, ko mojega ni zraven, da bi občutil, vedno se je tako nameril, da je bila telovadba končana user posted image user posted image  ampak bo že user posted image

user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.6.2006 21:44:09   
viv_
Ojla novembrke!

Pa sem spet nazaj v Sloveniji user posted image . Zdaj sem pa do konca julija doma, potem pa šibamo na dopust. V Angliji je bilo super, Royal Ascot je fenomenalen dogodek, pa še pri stavah sem imela srečno roko in izbrala pravega konja, tako da sem kar konkretno zaslužila user posted image

Sicer pa po starem, mala brca na veliko ... Kakšnih težav nimam, tudi noge mi ne zatekajo (niso niti prvič - trkam na les). Pa moj problem s kratkimi hlačami je tudi rešen, sem si jih dala narest. Tako da, konec tedna jih grem iskat. Do torka z mojim sama uživava, mala je na morju, v torek jo grem pa iskat, da si še dedi in babi malo oddahneta. Haha ...

A za jutri velja? Se dobimo v čolnarni?

LP, viv

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.6.2006 8:41:53   
urška76
Ojla
viv dobrodošla domauser posted image . Pa dobrodošla alja na našem čveku. Čestitke za user posted image .
Kako kaj prenašate to vročino. Sama bi šla najraje v hladilnik sedet. Se mi stanovanje noče ohlafit, pa če se na trepalnice postavim. Sem imela od šestih zjuraj na prepih odprt, pa je padlo celo na 25 stopinjuser posted image .
Drugače pa tiste iz Lj in okolice, danes ob petih se dobimo pri čolnarni v Tivoliju. Vse ki ste zainteresirane se pofočkajte na srečanjih, da imenjamo tel, za lažje iskanje.
Lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
26.6.2006 9:28:01   
viv_
Sem se pofočkala... Lahk sicer, da kakšno minutko zamudim, ampak pridem 100%.

Evo, v album sem dala 2 slikice iz Ascota. Če kero matra firbec, nej mi piše, ji bom dala geslo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.6.2006 11:06:44   
majas
Ojla Viv vidim da si spet uživala user posted image in tudi tebi alja, dobrodošla pri "nas" user posted image

Tudi jaz sem vikend preživela lepo na plaži...so prišl sorodniki ki imajo prikolico v Fiesi...in sem se v Campu počutila kot na dopustuuser posted image sem se včeraj tako naplavala, da sem bila zvečer res utrujena, mala pa je brcala ko zmešana, sem jo lepo premigala user posted image

Jaz komaj prenašam to vročino! sem raje v stanovanju zaprta, ker le je malo bolj hladno kot zunaj... ampak bomo že preživele...prej pa smo stokale kako je mrzlo (še pred 3tedni) hihi user posted image še preveč hitro bo spet mraz...

Tiste,  ki se danes vidite pa lepo užiavjte še za mene...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.6.2006 12:48:18   
alja01
Pozdravček vsem skupaj user posted image  
Monika glede morfologije, meni je moja G rekla naj se že kr naročim (Ljubljana / Celje), ker majo baje gužvo. No pa sm poklicala v Lj in sem imela srečo, da sem dobila termin (18.7),user posted image user posted image dohtarji majo dopuste, pol pa tista sestra išče datum, kdaj te lahko naroči. Pa še zadnji dan "menze" moraš povedat, da ona pol ve kdaj je O.K, da te pregledajo. Se že veselim, da bova spet videla najino bebico!user posted image
Joj, danes je spet vroče! Tista ideja s sedenjem v hladilniku mi je všečuser posted image user posted image user posted image , žal je pa mal premajčken, da bi se jaz vanj stlačala.
Grem kuhat kosilo, čao.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.6.2006 13:35:20   
Monika79
halo punce user posted image

Alja no  lepo, da si še hitro dobila termin za morfologijo, midve z mojo G bove jo imele nekje teden dni za tabo (pa še user posted image  gre zraven user posted image user posted image ), ker tudi moja G gre avgusta na dopust, tako, da imam potem komaj pregled septembra user posted image  saj takrat pa bo že naša user posted image  na veliko brcala user posted image user posted image

Sem včeraj imela spet telovadbo v trebuščku, pa sem pozorno gledala trebušček in takrat pikica brcne in se naredi taka majna bunkica user posted image  (pa je morala pikica občutiti, da se mamici dopade in je še vajo ponovila user posted image user posted image ) oh sem kar imela solzne očke, tako sem bila srečna user posted image user posted image user posted image user posted image  samo sem bila takrat sama in ni bilo zraven atija, da bi videl, kaj že zna našo dete.

Pri nas pa je bila noč tako vroča, da sem tako slabo spala user posted image  zgledam pa tako, kot da ne bi spala cel vikend user posted image  mislim, da bomo mogli klimo nabaviti user posted image user posted image

nabavljate že kaj za user posted image ?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.6.2006 8:26:47   
viv_
Jutro punce?

Kje ste bile včerej vse? Samo midve z Urško sva klepetale... No, pa je bilo vseeno prou luštno... Naslednjič, upam, da nas bo kaj več! user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.6.2006 12:30:17   
urška76
Viv vsem je tako zelo vroče, da so pozabile, da se da zdej kupit sladolet. Mi trije smo bili tam še pred viv (potem, sta šla pa moja dva na igrišče in sva midve v miru klepetali user posted image  ) in smo ga sprobal. Miha je še danes zjutraj najprej mami povedal, da je sneženega moža pojedu user posted image . Sicer so ceene tam kar "lepe", ampak so tudi porcije sladoleda velike.  Lahko vam je žal.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.6.2006 13:14:03   
majas
Joj mi delate lušte...ampak jaz sem predaleč da bi se vam pridružila user posted image
Jaz pa sem se vrinila od G. ... sem slišala srčeka pa videla svojo pikico tudi! user posted image sem ga vprašala glede morfologije, pa je rekel-ja saj jo bova danes naredial! Samo to ni bilo podobno morfologiji! Res da je vse skoraj pregledal...ampak ta uz je star in nima za filemčke itd. Zdaj pa nevem kaj naj...naj pokličem in se še drugje naročim? Tudi jaz bi mela posnetek...
Je pa vse vredu z mojo pikico, je bila prav živahna! user posted image

drugače pa me vročina ubija! Ventilatorček je skos prižgan... me pa vsak dan bolj muči kaj naj kuham...ker se mi v tej vročini nič ne da... sem se pa komaj 2kg zredila od začetka nosečnosti! Pa sem pridna pri jesti...user posted image

Uživajte čimbolj na hladnem...ker nam se bo res še kje zvrtelo od te vročine! papa

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.6.2006 20:23:18   
lenca79
Pozdravljene user posted image ,
kako prenašate to vročino? Vse bi blo OK, če bi bila kje ob morju, tako pa vem da bo spet tako kot lani, ko je v času našega dopusta (avgusta) bilo slabo vreme - dež!!
Majas ti si mega sam 2 kg, jaz sem jih dobla že 6 user posted image . Pa ko bi vsaj full jedla, tako pa bol malo jem. Sem imela nekaj časa full apetit, zdej pa zaradi vročine nimam pretirane želje po hrani. Sam kile pa kr grejo gor - jaz pa v jok user posted image .

Skrijte se kam - najbolje v vodo

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.6.2006 8:45:34   
Višnja
Pozdravljene vseuser posted image  in vsiuser posted image ,
jaz sem prejšnji teden začutila prve znake telovadbe v trebuhu. Sem bla tako vesela čeprav na začetku nisem vedela, če je to to amapak ko se je ponavljalo sem bla prepričan, da je moj sonček, ki telovadi....včeraj pa je kar dvakrat konkretno dal vedet, da je tudi on tam v trebuščku in da mu je toplo user posted image .Kakšen lep občutek....če ga ne doživiš, ga ne moreš opisat. Mi smo včeraj dopolnili 18 tednov...jojj kako grejo hitro tej dnevi.
majas_tako je tudi meni rekel gine.Jaz bom šla kar na samoplačniško morfologijo...punce kam predlagate, da grem????

Uživajte kje v senčki.....pozdravčki

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.6.2006 11:20:23   
Aja1
Pa sem nazaj z morja. sicer je bil to malo bolj kratek dopust, ampak je bil vseeno zelo dobrodošel. Glavni pa še čaka... user posted image

Čestitke za vse opravljene morfologije in za nove prve brcike! user posted image user posted image user posted image  Te brcike so res neverjeten občutek. Jaz sem jih kar dolgo čakala (dočakala šele v 21. tednu), ampak se je splačalo čakati. Naša pikica je zdaj nekaj dni kar lepo aktivna in večkrat opozori nase. user posted image

Punce, a že vse nosite nosečniške hlače? Jaz jih še ne, ker je trebušček šele zdaj začel bolj opazno rasti in še vedno so mi prav dvoje hlače. Koliko pa kaj merite čez pas? Jaz se bom danes spet zmerila.

Majas....samo 2 kg?! Super. Jaz imam +4 kg.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.6.2006 11:36:43   
urška76
Ojla user posted image !
Superca za vse nove brce. Mojuser posted image  tud pridno telovadi.
Danes sem šla na tržnico po borovnice in sem bila že ob 10-h doma, pa sem bila čist mokra. Pa še iskala sem senco, da se ja na bom skuhala. To je čist noro. Upam, da bo jutri res kaj hladneje (napovedujejo da bo vročina popustila). Pa da bom končno spet kaj v lonce vrgla. Še dobro, da ima mali kosilo v varstvu, naš gre pa na mal bolj konkretno malico, ker se mi res ne da kuhat. Men pa kaj dost drugega kot jogurti in solata niti ne paše.
Višnja glede na to, da si s primorske, ti je za samoplačniško morfologijo verjetno najbližja PO. Drugače pa dosti hodijo v Lj v Dravlje. To bo Viv vedela kaj več povedat. Men na srečo ni treba nikamor hodit, ker je moja g. dr. Strahova. user posted image  Ima super uz in se vse odlično vidi, pa tud ona mi je superca.
Nosečniške stvari pa že kar nekaj časa nosim. Imam že konkreten trebušček (se vidi, da je že v drugo). V prve sem sicer morala tud dosti kmalu zamenjat garderobo, dsamo se je videlo, da sem imela prej v glavnem same oprijete stvari, ki mi po dveh kg + niso bile več prav, čeprav še ni bilo trebuha.
Uživajte v brcikah

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.6.2006 12:08:59   
majas
Aja si sigurno uživala na morju...samo je že preveč toplo...jaz sem šla včeraj ob 18ih malo plavat pa se sploh nisem morala osvežiti...

Ti urška76 pa imaš res srečo da imaš to ginekologinjo. Jaz sem bila pri njej na NS in sem bila res zadovoljna, pa še taki super UZ ima... bi šla na morfologijo k njej pa mi je spet tako daleč ...

Jaz pa sem včeraj večer še doživela nekaj lepega...mala je brcala ko zmešana in sem opazovala trebušček, pa sem videla kako se premika in se taka bunkica naredi...sem bila še bolj srečna user posted image

sem prej likala zunaj, pa sem se vseeno kuhala od vročine... volje za kuhanje pa tudi jaz nimam in niti idej kaj naj pripravim za kosilo..grrr

jaz ne nosim nosečniških hlač za enkrat ker je tako prevroče, imam samo te enodelne oblekice poletne pa se super počutim pa  še za trebgušček je prostor... in zadnje dni se je tudi meni lepo povečal...pretirano velik pa še ni...

Lepo bodite,papauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.6.2006 12:54:17   
urška76
Punce ne se preveč s kosilom matrat. Če že res morate kuhat mam pa predlog za eno osvežilno solato, pa še naješ se. Na hitro skuhaš makarone (take, ki so najhitreje kuhani user posted image  ), potem pa veliko paradižnika, pa malo bazilike in pa mozarela, olje, kis, in sol, zmešaš in dober tek.
Za likanje pa moj mali poskrbi med vikendi. Naju ponavadi že pred šesto zbudi in medtem, ko se moška valata po postelji, jaz likam pri odprtem oknu kako urco. Potem mi je pa že prevroče. Drugače pa kar ni nujno za zlikat itak samo zložim. Ravno danes sem obeslila stroj belega perila in gre vse direkt v omaro, razen ene Mihčeve majčke, ki je bila tako zapackana, da sem jo morala skuhat, pa je zdej le malo preveč zmečkana.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.6.2006 13:11:35   
majas
Hvala za predlog...bom poskusila, sigurno je dobro....user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.6.2006 13:40:50   
marella1
čao user posted image

user posted image  brcike, pri nas je user posted image  posebej aktivna zvečer, takrat ima kar žurko. Drugače pa se čez dan kolikor se le da zadržujem notri. Ponoči kar dobro spim, če odpišem dejstvo, da zjutraj ko se zbudim sem čisto mokra. Bomo še malo potrpeli do morja.

pa pa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.6.2006 16:34:55   
viv_
Ojla!

No, jaz sem tudi nazaj z morja user posted image  Sem bila na morju celih 17 ur user posted image  Samo tamalo sem pobrala... No, uspelo se mi je pa namočit... Tole vročino kar nekako prenašam (trkam na les), tudi zatekam ne oz. zelo malo... Se ne opazi, če ne veš. Sem prav vesela...

Kile pa... joj joj... že plus 7... Pa nosečniške cunje so tudi že nekaj časa v igri, ker sem že kar lepo ogrogla...

Danes sem pa do 10 zvečer v službi. Joj, kako se že veselim. Ampak, kar se mora ni težko. V petek sem pa frej, imam študijski dan.

lp

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.