mojčika
|
Ja marelica slovenske ljudske so res faj, če bo nas kdaj doletel Atomik harmonik, bo mama čist ponorela . Sicer pa vidim, da si ugotovila, kakšni so ovni, o bomo še trpele, vztrajni so kot hudič, tudi naša naredi vik in krik, takoj ko dobi svoje, je pa mir. Kar pa se mleka tiče, vsaka čast, da si še tako dolgo vztrajala, nič se ne obremenjuj, jaz sem nehala zato, da bomo imeli sito in zadovoljno dete... Tudi mi smo zapustili plenice 2, pamperske seveda, ker smo se morali vsakokrat preobleči, krstili smo Lumpi zelene in smo zelo zadovoljni. Oblekice pa tudi mi že 62, saj mi ni za vlačit majhnih stvari nanjo. Smo pa tudi mi sigurno že čez 5 kg, drug teden bomo pa izvedeli. Temenca tudi nam ne gredo vsa dol, če pa preveč drgnemo, je pa tudi koža takoj rdeča, malo po malo, meni se še najbolj obnese, če jih namažem z riboderminom in jih potem malo sčesem, malo pa ob kopanju spravimo dol. Dudico pri nas dobi, a je ne mara, zdrži z njo pol minute, da se umiri, potem pa v loku poleti čez kuhno , razvajenka noče biti. Čaj, marelica, če boš samo dodajala, je menda nujen, tako pravi naša P, saj otroci, ki se dojijo, dobijo najprej tekočino, potem pa še hrano. Naša tudi ni hotela čaja, potem pa sem kupila instant milupinega in ga precej manj dajam, kot piše in ga ima rada, velikokrat, ko noče mleka, čajček zelo lepo pije, zdaj, ko bo pa vroče, pa še bolj pazi, da ti ne dehidrira. Slikco sem pa vspela dati gor,