|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
26.5.2006 19:25:55   
halena
Rožica ti si kar nabavi aspiratorček,ker imauser posted image verjetno zamašen nosek.Mi smo tut imeli te probleme,pa nismo delali panike,potem je pa to hrkanje ponoči Ajdo že skor dušilo,ker revca ni mogla več dihat in se je matrala še z ustki in...-groza,jaz sem rekla,da mi nimamo dojenčka ampak žrebička v zibkiuser posted image .Pri dojenju se pa to dogaja,ker težko diha.Pri nas je bilo enako.Ne bom trdila,da je pri vas enak problem,ampak če ji pucaš nosek s palčkami in fizio.in ven tut dobiš nekaj -potem mislim,da je res nosek zamašen..user posted image

Drugače smo pa res lene!!Kaj šele bo-zdaj,ko se začenjajo tako lepi dnevi in poletje!?

Mojčika,tak problem je imela tut ena kolegica,pa ne vem točno kaj je bilo z njo potem.Bom povprašala pa ti javim!

Mi smo tut imeli pregled kolkov in moramo še do 3.meseca povijat široko-še ne bo konec plenic...Pregled imamo čez 6t.Je pa super to,da ko bomo avgusta odpeketali na morje bomo vse 'trakaste'plenice pustili doma v škatli!!Hvalabogu.

Ej,sam tiste freske po zidu,tleh,previjalni-to pa je eno doživetje,a?Sploh pa sred nočiuser posted image Kaj vse nas še čaka!!

Mi smo drugače krasno.Pred 3 dnevi smo krstili dudo in doživeli zmago!Ajda je zdaj še bolj pridna,lepše zaspi čez dan(in tudi dlje-od 3-4 ure).Ponoči pa že imamo ritem.Spimo od 23h-6h..pa potem še potegnemo do 9h,10h-ZMAGAuser posted image

Zdej pa tečem še nekaj zlikat!ČAO

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 176
26.5.2006 22:25:30   
mojčika
Helena, kaj ste vi sploh kaj budni?user posted image

No pri nas ni tako, ma se da, predvsem jo rada gledam zunaj, saj spi kot sonček, najbolj pa se smeji, ko ji mama poje slovenske ljudske pesmi...user posted image

Zjutraj sem bila pametna s hrkanjem, danes smo pa res prehlajeni. Ma je bilo pričakovano, saj nas je v torek v Lj prekuhalo, v čakalnici je bil grozen prepih, v avtu vročina... še mene je troflo, kaj šele njo, upam, da bo bolje, sicer gremo jutri k dežurnemu.

Helena hvaležna ti bom za vsako informacijo, včeraj me je toliko prepeštal moj G, da me vse boli, kot bi me eden z iglo zbadal od znotraj, pa še nosim tamalo komaj.

Upam, da bomo sploh kaj spali...

Lp

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.5.2006 19:09:03   
halena
Mojčika,žal imam le to vest,da je ta kolegica imela problem krčenja maternice še ko je bila v porodnišnici in so ji tam dali neka zdravila in je bilo potem uredu.Napiši problem na forum pa se bo kaka že našla in ti kaj več  povedala,ki je imela podobno izkušnjo.
Se ti pa opravičujem,ker je trajalo dolgo,ker je nisem nikakor dobila na telefonu..
Želim ti nebolečo in hitro rešitev.Upam,da te ne boli preveč.

Tečem nazaj,ker imam še veliko za likat!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.5.2006 19:59:07   
mojčika
Helena na forumu sem dala pred tremi dnevi, pa ni nič, bo že, sicer pa bomo preživeli še tri dni v bolnici, pa bo.

Mi smo ful prehlajeni, smo bili pri zdravniku, pa ne morejo pomagati, praznimo nosek, kolikor se le da, dan pa sva preživeli v kopalnici poleg bane polne kamilic in vklopljen sušilni stroj, da je grel in delal vlago, to je edino pomagalo. Tako se mi smili, ko se kar naenkrat prestraši in gre v paničen jok, če pa se umiri, pa lahko diha, a bolj plitvo.

Danes sem tisočkrat preklela LJ in klinični center, ker je bil tak prepih, dali sva se v najtesnejši kot, pa še ni bilo zadosti.

Me je pa zdravnica opozorila pred pumpico, če bi preveč potegnilo, lahko pride do šoka in neha dihati, zato pazite dekleta, mene je vsakokrat groza, ko jo primem v roke.

Upam na mirno noč.... Lp

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.5.2006 21:08:36   
halena
Mojčika,madona se mi pa smili mala MayaM.!!!Ko ne ve š kako bi otroku pomagal je prava groza.Naša Ajda je imela tudi ful nosek zamašen in sem cele noči napol spala,ker sem jo poslušala,če še diha,ker je non-stop hrkala..Od takrat naprej ji vsakodnevno navlažim nosek s fizio. preden jo podojim(ker zelo dehidrira po vsej tisti soli)-res je groza,ampak upam,da bo čimprej minilo.Jst sem se eno jutro dala pred ta nosek in nisem nehala vleči ven smrkeljčkov,dokler nisem bila jst utrujena..Pa tut tak cajt je,ko se tut starejši hitro prehladimo,kaj šele malčki..

A to že veš,da boš 3.dni v bolnici??Kje pa?Če boš v našem koncu te pridem pocartat!user posted image

Bodite fajn aprilke!Moram prištimat za kopanje-malo kasno bo danes,ma so bli obiski..user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.5.2006 22:28:39   
kaja29
a jeste kaj svežpe sadje in zelenjavo???????????
mene zanima če lahko jemo jagode

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.5.2006 12:49:55   
livia
Pa naj se vam še jaz pridružim.
Tudi mi še povijamo široko. Pri ortopedu smo naročeni čez slab mesec. Ta teden smo bili 4 dni na obali, pa ji nisem dala nič povijalke, ker je bilo prevroče.
Na začetku smo imeli malo težav z dojenjem in pridobivanjem teže, sedaj nam pa kar gre (dodajamo samo še obrok pred spanjem). Čez dan spimo bolj malo, ponoči pa cca. 5-6 ur.
Sveže sadje in zelenjavo jem že en mesec in se dobro obnese.
Kako ve čistite ritko? Jaz že od prvega dneva uporabljam čistilne robčke, s tem, da potem še z vodo obrišem rito in posušim. A je že čas, ko lahko čistimo samo s čistilnimi robčki?
Včeraj smo zamenjali garderobo in sicer smo prešli na št. 62. Smo bolj majhne sorte se mi zdi. Pri rojstvu smo bili veliki 49 cm.

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.5.2006 12:53:41   
halena
Kaja,jagod ni priporočljivo jest,ker so alergene..če ti pa pašejo,pa probaj malo, pa boš videla,če bo OK.
Jaz dojim polno in vsak dan pojem eno ali dve olupljeni jabolki,drugega svežega sadja pa ne jem.Trudim se pa jest vse,tut vso zelenjavo(grah in koruzo,ki naj bi napenjale..)do  zdaj naše male ni nič 'napelo'user posted image .Ne jem pa fižola in kislega,ker je to Ajdo že v trebuhu zelo nerviralouser posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.5.2006 13:22:45   
mojčika
Da vam povem, kako smo pregnali prehlad...

Mislim, da sem že pravila, da smo taborili v kopalnici, se obnese, sicer pa sva tudi inhalirali kamilice, tako da je bila v avto sedežu, čez sebe in njo sem dala rjuho, spodaj so pa hlapele kamilice, mama je pela, tamala pa smejala...

Po sem zvedela za čudežne justove kremice in z materino dušico sem ji namazala stopala in čisto malo prsa, dekleta zaspali smo od prve in spali kot ponavadi in tudi nosek je danes precej boljši in veliko spančkamo user posted image user posted image user posted image , sama sebi rečem bravo mami... no zraven pa še po lesu trikrat potrkam, da se bo obdržalo.

Od justa imam še kremico tea tree, naj bi bila tudi za temenca in plenične izpuščaje, olje le-tega pa za ušeska in vaginalna vnetja, ali katera kaj ve o tem in kako se uporablja.

Sončno nedeljo, ....

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.5.2006 14:47:22   
kaja29
ma kaj je zdaj to
sem se ful razpisala pa me je kar neki ven vrglo, poskušam zdaj znova

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.5.2006 14:50:42   
kaja29
aha zdaj dela
no mi mamo ful temenca, kar čez noč, saj sem včeri namazala tista dva, ki jih je mela zadaj na glavi, dans zjutri jih je pa spredaj cel regiment, se kar selijo
pa me je tud strah, da se niso še na obrazek preselila, ker je ful marogasta, to naj bi bli kao mozoljčki, ko se koža čisti ampak men je ful sumljivo, ker kar noče zgint
pred 14 dnevi se je začelo, pa sem mislila da bo manj, danes je pa tega že cela lička, pa samo z vodo in kamilicami umivam
saj malo nič ne moti, ampak mene pa skrbi
bom jutri kar v posvetovalnico poklicala
(če se bo kdo javil, ker so ful non-stop zasedeni)
A STE ŽE ZUNAJ V KRATKIH ROKAVIH Z MALIMI????

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.5.2006 15:10:36   
flecker1
Kaj pa kapice, jih dajete gor ko ste zunaj?

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.5.2006 21:29:53   
halena
Mi se tut ubadamo s temenco,ma mislim da ni tako hudo.Kaj naredite potem,ko vse to dol date?Jaz sperem z vodico in vatko vse tiste luskice in potem čez kako uro namažem z Buphenovim oljčkom.A je to prav?Al je bolje da je glavica čimbolj suha?user posted image

Jaz vlažilne robčke uporabljam zgolj v primerih,ko mi voda ni dostopna(pri zdravniku),drugače ritko čistim samo z vodico in vatko.

Kratke rokave pa ji dam,ampak jo čez oblečem še v dolge,ker je maj zelo zahrbten mesec..Jo pa v vozičku ne pogrinjam preveč,da mi ne zakuhauser posted image

Mojčika,lepo da ste prebrodili prehlad!!!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.5.2006 21:31:15   
halena
Aja!Kapice mi ne nosimo,ker jo sama da dol z glave.Jo imam pa vedno pri sebi,če se ful ohladi,kar se te dni rado dogaja.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.5.2006 22:27:02   
mojčika
S temenci je pri nas kar fejst hudo in res se selijo, ko smo jih odpravili na temenu so nastale nad čelom pod prvimi laski, ker smo prehlajeni in se ne smemo kopati, sem jo namazala kar z riboderminom in so se popolnoma zmehčale, čez kako urico smo jih sčesali, res je, da smo čisto mastni po laskih, a briljantina je bila včasih tudi moderna, a neuser posted image .
lp

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 190
29.5.2006 8:11:20   
kaja29
a z olivnim oljem se pa niste rešli temenc?????????????'

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 191
29.5.2006 9:09:35   
Anonimen
Uf, drage mamice, jaz sem tako besna user posted image user posted image user posted image , da se z mene kar kadi. Že v petek sem šla na CSD oddat zadnje papirje, danes ponovimo vajo, pa mi jih še vedno ni uspelo. Mož dela cele dneve in tako sem lahko šla tja samo ob 8. zjutraj, ko naj bi se začele uradne ure, do pol devetih pa moram biti že nazaj doma, da lahko gre mož  v službo. Ampak na CSD-ju ne začnejo delat ob 8.00 kot jim piše na vseh vratih, temveč bog vedi kdaj, ker sem morala po 20-minutnem čakanju in trkanju na zaklenjena vrata laufat domov. Točnost ni ravno njihova odlika. Če piše, da se uradne ure začnejo ob 8.00, se začnejo ob 8.00. Če imajo sestanek ali kofetkajo ali karkoli že delajo, potem naj napišejo, da začnejo ob 9.00 ali kadarkoli blagovolijo odpreti svoja vrata. Pa nisem bila edina, ki sem brezveze čakala. Z amlo tudi ne morem tja, ker so v tretjem nadstropju in nimam vozička kam dati. Dvigala seveda nimajo. Poleg tega, da nama je uslužbenka dala (večkrat) napačne informacije oz. jih je prilagodila tako, da ima ona čim manj dela, midva pa cel kup problemov in komplikacij, preden se vse papirje uredi.
Grem klicat šefico, da se uradno pritožim. V sredo pričakujem, da bodo ob 8.00 vrata odprta.
Sem se morala skašljat user posted image .

Mi temenc nimamo, imamo pa cel kup mozolčkov, ki sicer hitro izginejo, a nastanejo novi.
Kapico ji dam zunaj na glavo, kadar piha (kot npr. včeraj) ali je zunaj bolj mrzlo, drugače pa je notri v vozičku kar fajn zaščitena. Kratkih rokavov še ne prakticiram.
Glede prehrane: jem kar vse po vrsti, pač probam in vidim, kako učinkuje na user posted image . Črtati sem morala edino čokolešnik in čokolado, ker ji povzročajo krčke.

Lepo se cartajte.

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
29.5.2006 11:03:08   
2mak
Aprilke, živjo!

Joj, saj sploh ne vem kdaj mi bo uspelo prebrati vse, kar ste napisale. Mi z našo Manco ful uživamo in moram rečt, da je res zlato dete! Pridno je, spi, opazuje, se pogovarja... Prava mala velika sreča!!! K računalniku pa bolj malo sedem, ker takrat, ko mala pančka, počnem kaj drugega - pospravljam, počivam, klepetam s prijateljicami... Ampak, na vas pa se večkrat spomnim. Je bila kakšna od vas par dni nazaj v Baby centru na Rudniku v Lj. z enomesečnim sinčkom?

Upam, da ste dobro, da uživate z malčki in da dobro spite. Če bi katera rada vedela kako delujejo Justovi izdelki, mi lahko sporoči domači naslov, pa ji pošljem kakih 20 strani, kjer piše o vsaki kremici nekaj napotkov (način uporabe, namembnost...).

Ankica, tebi sploh še nisem uspela čestitati ob rojstvu - čestitke!!! Imaš punčko, ne? Nisem uspela za nazaj prebrati, tko da bolj malo vem.

Bodite lepo in muckajte se 100/h v teh deževnih dneh.

Lp. 2mak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.5.2006 11:19:37   
mojčika
Da vam pohvalim svojo osebno zdravnico. V soboto, ko smo pripeljali tamalo, je bila dežurni zdravnik, ne boste verjeli, danes zjutraj me je klicala domov, kako smo... To se pa res ne zgodi velikokrat, a ne.

Prehlajeni smo še, a ne boste verjeli, spali smo s samo enim hranjenjem ob 3, in sicer od 22-7, pa bi spali še naprej, če me njeno kriljenje z rokami zaradi zamašenega noska ne bi tako motilo in sem jo morala kar zbuditi, ker me je bilo kar malo strah...

Dan je grozen, bodite lepo verjetno doma...

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.5.2006 11:30:15   
Nenya
Živijo!

Mi mamo pa temenca na obrveh in zlo lepo dol grejo z mandljevim oljem.
Zlo sem tud srečna ker sva na csd z dragim vse uredila še preden se je naša user posted image rodila tko da zdaj nimam več opravka z njimi. Tudi naši so v 1. nadstropju kamor prideš po zelo ozkih stopnicah, mislim HALO, a nej bi otroka dol pustila samega ali pa naj jo tam okrog kar nosim, mislim te ljudje res nič ne razmišljajo.

Ankica vsa čast ti da se boš pritožla ker se vse prevečkrat sam pritožujemo pri sebi naredimo pa nič in pol se nič ne spremeni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kratkih rokavov tudi jaz še ne prakticiram, jo imam pa veliko zunaj. Kapico ma zunaj zmeri gor ker je patronažna rekla da je bolj pomembna zato da zaščiti mečavi pred soncem, ne pa za ušeska kot sem mislila jaz.

Tud kar se hrane tiče jaz ne pazim skor nič več le jagodam in arašidom se izogibam, sem jedla tudi segedinar pa tamali ni bilo nič. No, vsaj krčkov ni imela, 'strelja' pa itak kt kašen star dec, ni važn kaj jem user posted image user posted image user posted image .

Jest sem tud bolj za vatko in vodo, robčke mam le za zunaj pa če se res obilno pokaka da se tanajvečja umazanija obrišeuser posted image user posted image user posted image .

Najina user posted image z vsakim dnem bolj navdušeno čeblja, cvili in skratka komunicira, najbolj pa med previjanjem.

A je tle kakšna mamica, ki ma Jane voziček (2004)? Namreč midva najino še zmeri v lupinci z ravnim hrbtiščem voziva na vozičku , me pa zanima če ma katera user posted image že v športnem delu vozička. Kater senčnik mate za ta voziček?

Pa še vprašanje za vse, a greste ven v vssakem vremenu, npr dons, ali povečini ko je toplo, sončno in ni dežja? Jaz mam sicer palerino za voziček ampak me v takem kot je dons prov nič ne vleče ven!

Mojčika, ne samo v KC tudi v pediatrični! so me pustili s tamalo čakati na hodniku vsaj pol ure, vsa vrata in okna okoli odprta, da če ne bi bil dost prepih bi lahko za povrh tamala staknila še kakšno nalezljivo bolezen, grrruser posted image user posted image . Na srečo sva od tam obe ušli brez kakšne dodatne bolezni. Ne morš verjet.

Zdej pa grem, me tamala že pogreša. Naredite si lep dan!

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.5.2006 11:32:27   
kaja29
ankica zakaj pa kar ne pošlješ papirjev na socialno???
ja mi smo ugotovili, da sploh nimamo temenc, ampak da se je stvar še bolj zakomplicirala
mala je verjetno alergična na kravje mleko tako da moram vse črtat iz moje prehrane, pa bomo vidli če bo šlo na boljeuser posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.5.2006 12:25:33   
Marelica
No, pa sem končno spet odškrtnila nekaj časa za RR...

Helena, hvala za spodbudne besede glede mleka. Sem res prebrala debato januark in si izposodila recept s sezamovim semenom. Pridno si kuham, vendar po 5 dneh ni nobenega pozitivnega učinka !?! Pijem tudi ogromno: 1 l mleka, 1 l čaja + vse ostalo, od sokov, juh... Jem polento itd. Skratka ful se trudim, da bi mleko vsaj obdržala, če ga že noče biti več. Pa smo na žalost pristali na tako zavidljivo mali količini mleka, da je dobro le še za cartanje. Kaj čem potem posiljevat pupo s svojimi zizami, če je pa revica lačna... In flašo potem res celo spije na dušek!  Še ne dolgo nazaj sem se zaradi tega zelo zasekirala, zdaj pa sem se sprijaznila z dejstvom, da nekatere pač nismo bile obdarjene z zadosti mleka in ni krivda na nas. Lenika, ko dojenček kar naprej joka, se krči, zavrača dojenje, flaško pa takoj sprejme in izpije veliko = zadosten razlog, da začneš dodajat. Jaz sem vse to dala skozi že v porodnišnici in so mi v bistvu sami prinesli flašo za tamalo (jaz sem pa samo debelo gledala, kako mala požrešno pije in takoj nato zadovoljno zaspi). Za mleko sem pa vprašala v prvi lekarni na poti domov. Mi je lekarnar na podlagi svojih izkušenj predlagal Aptamil 1 in pri tem smo ostali. Comformila pa ne mara (smo probali zaradi krčkov). Sedaj vsakokrat dodamo do 5 kapljic Sab-Simplex kapljic, ki Aptamil razpeni in res nima več takih težav s krči. Nenya pri nas se je zavračanje bradavice pojavilo zato, ker sem zelo izgubila mleko. Mogoče pa ga imaš tudi ti vedno manj in je to razlog. Poskusi si ga sama iztisniti, da boš vedela pri čem si. Pri meni dejansko ne priteče več veliko in še to bolj kaplja  (prej sem ga pa imela dovolj vsaj za pol obrokov). Mi pa sedaj, odkar mi je precej presahnilo mleko (po vsakem podoju rabi še flašo) ni všeč, da je naša punčka zelo pogosto lačna ( na 2 ali celo na 1 uro) in v enem obroku poje relativno malo -> čisto isti problem, kot pri Mojčiki. Na žalost dojenčica sama diktira ta tempo in ni možno karkoli spremenit.

Vidim, da ste že skoraj diplomirale iz zelenih kakcev. Naše izkušnje so: zelen in zelo smrdeč kakec ob koncu dneva samo po AD3 kapljicah, pred tem pa hudo napenjanje. Zdaj smo prenehali s kapljicami – zaenkrat – ker se mi ne zdijo tako zelo koristne, kot je zaradi njih nepotrebnih bolečin. Saj smo konec koncev mi tudi brez njih gor zrasli! Bomo pa probali dodajat spet po dopolnjenem 3. mesecu.

Mojčika, tvoji prijemi za lajšanje krčkov se pri nas tudi obnesejo. HVALA!

Kaja29, daj, povej no, zakaj sušiš plenice notri, pajacke pa zunaj???  Jaz zaradi prostorske stiske vse sušim zunaj, če pa dežuje, pa prinesem noter. Že to, da sonček sije na perilo, mi deluje nekako bolj antibakterijsko ;) .

Flaške vsakokrat umijeva s cetom, dobro splakneva z vročo vodo in potem v vodi pogrejeva v mikrovalovki do vretja ali še malo dalj – ni sterilno, je pa po moje čisto dovolj čisto. Pretiravat pa itak ne gre, saj ima mala dostikrat svoje rokice v ustih in te tudi niso sterilne.

Kaja 29, ja mi smo imeli mozoljčkov že za izvoz, ne , ampak res po celem telesu. Še zdaj ni čisto dobro, pa še koža se ji je ful izsušila. Bogica je kot kaka pubertetnica.

Rožica11, tudi naša je začela nekaj hrkat, sploh, ko je razburjena in pri hranjenju. Do sedaj tudi z aspiratorjem ni šlo kaj dosti ven.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.5.2006 14:46:39   
halena
Marelica!!!Človek bi rekel,da si dala user posted image v varstvo,ker si se tako razpisala in pokomentirala VSE!!user posted image user posted image Žal mi je,da ti z mlekom ni uspelo,je pa vseeno krasno,da ne mučiš otroka in ga lepo pridno hrani na flaško naprej!!
Bi te pa vprašala(ali pa vse druge),ker sem videla,da imaš slikico svojegauser posted image pod svojim imenom-kako to narediš?Jaz sem bolj 'bongo' kar se tega tiče..user posted image Pa še to!-kako se pa naredi že une piškotke-zdaj nam tečejo meseci kontra-v nedogled!?V bistvu bi piškotek še znala spacat,ma tastarega ne znam dol dat-mi pač ne ratauser posted image

Hvala.Dejte se cartat v svojih toplih domekih in ne silite ven,ker ni lušno niti skozi okno gledat kaj šele šetat in poganjat vozek..user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.5.2006 19:11:13   
eya
Se vidi, da je slabo vreme in nismo zunaj, ker ste se prav lepo razpisaleuser posted image !

Mi smo bili čez vikend prvič na morju in smo uživali-sicer smo morje samo gledali, ampak zrak nam je pa dobro del.

Halena, piškotek daš dol tako, da klikneš na Moj profil zgoraj levo in zbrišeš polje Dodaten opis. Kako dodaš slikco-tega pa še nisem poizkušala, zato ti ne znam pomagat.

Nenya-mi imamo tudi Jane, za enkrat ga še ne bomo dali v športni del, saj mora itak biti še nekaj časa v ležečem položaju. Senčnika pa še nimamo.

Mi imamo kar precej krčev, po 4 ad3 kapljicah je bilo pa prav grozno, tako da nam je pediatrinja zdaj dala d3 kapljice. Kake 4 dni smo bili brez krčev, v soboto ponoči ga je pa spet ful zvilo, pa sploh ne vem od česa. Sveže zelenjave in svežega sadja sploh ne jem, mlečnih izdelkov pa tudi zadnja dva tedna ne, ker poizkušam, če ima zaradi njih krče. No, včeraj ga pa spet ni nič zvijalo. Sploh ne vem več, ali naj kaj pazim, ker tako ne vidim nobene povezave med hrano in krči. Ah, upam, da bodo vsak čas minili...

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.5.2006 21:44:49   
halena
Hi,hi-sem si uredila piškotek!user posted image Mal sem zamutila s temi fotkami ma je OK!user posted image Hvala za pomoč!user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?